پارس از ساعتی که باز میشه نهایت نیم ساعت تا یک ساعت ظرفیتش پر میشه و اینجوری نیست که شما با خیال راحت بتونین ثبت نام کنیننقل قول:
Printable View
پارس از ساعتی که باز میشه نهایت نیم ساعت تا یک ساعت ظرفیتش پر میشه و اینجوری نیست که شما با خیال راحت بتونین ثبت نام کنیننقل قول:
من روز ٤ خرداد سر ساعت ده صبح هركاري كردم نتىنستم پرشيا ثبت نان كنم،،،،، هر دفعه ميرفتم براي پرداخت پول ميگفت ثبت نام با مشكل مواجه شده است من فكر كنم مخصوصا اينطوري كردن ،،،، دوستم نمايندگي هم رفته بود ميگفت نتونسته
متاسفانه اینقدر تفاوت قیمت بین پارس کارخانه و بازار بوجود آمده که همه مردم عادی هم تبدیل به دلال شدند. درصد بسیار بالایی از افرادی که پارس ثبت نام می کنند اون را توی بازار می فروشند و برای مصرف شخصی نمی خوان و همین باعث میشه که شخصی مثل شما که برای سواری این ماشین رو میخواد نتونه اسم بنویسهنقل قول:
نیمه شعبان نزدیکه اطلاعیه های جدید رسید خبر کنید دوستان
--------------------------------
▶▶▶▶ارسال از موبایل، ابزاری اعتیاد آور◀◀◀◀
با توجه به اینکه افزایش قیمت ها را به تاخیر انداختند ، فکر نمی کنم تا زمانی که مجوز افزایش قیمت داده بشه فروش فوری بزارند.نقل قول:
خوب بر خلاف پیش بینی های قبلی ، از فردا صبح (دوشنبه) ساعت 10 صبح شرایط فروش فوری با تحویل 30 روزه باز خواهد شد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ضمن تشکر از دوست خوبمون نکتهای که بسیار واضح به نظر میاد اینه که پژو پارس سال با داشبورد قدیم عرضه میشه و این فروش ایران گاری اصلا و ابدا ارزشی نداره.
و این نکته روی سایت فروش ایران خودرو خیلی جالبه :
نكات مهم شرايط فروش فوري خرداد به مناسبت نيمه شعبان به شرح ذيل مي باشد
1-فقط مشترياني مي توانند از فروش فوري نيمه شعبان بهره مند شوند كه در بخشنامه هاي شماره 3355،3351،3337،3330(از بهمن ماه سال 92 تاكنون) نتوانسته اند ثبت نام انجام دهند.
هم 405 و هم پارس با داشبور قدیم و تک ایربگ ارائه میشود.نقل قول:
یه نکته دیگه هم اینکه ظاهرا ، افزایش قیمتی اگر قبل از فاکتور شدن خودرو اتفاق بیافتد برای مشتری اعمال خواهد شد و برعهده مشتری خواهد بود(عملا شرایط فروش بیشتر به درد دلال میخوره تا مصرف کننده)
دوست عزیز از کجا میدونید که اگر افزایش قیمتی قبل از فاکتور شدن خودرو اتفاق بیافتد برای مشتری اعمال خواهد شد؟نقل قول:
بند 14 اطلاعیه فروش نوشته :نقل قول:
ھر گونه تغییرات قیمتي غیر مستقیم (بیمه، عوارض دولتي ، مالیات و ...) و ھمچنین تغییرات قیمتي ناشي از الزامات قانوني و تصمیمات ابلاغي دولت و نھادھاي قانون گذار تا قبل از صدور فاكتور بر عھده مشتري خواھد بود.
من برداشتم از بند بالا همین هست.
نخیر در فروش قطعی و فوری قیمت همان هست ولی در پیش فروش بله به قیمت روز و امکان افزایش زیاد است ...نقل قول:
دوست عزیز ، من این فرمایش شما را میدانم ولی با توجه به شناختی که از ایران خودرو دارم و بند واضحی که در شرایط فروش اعلام شده عرض کردم. تا حالا شرایط چیزی بوده که شما فرمودید ولی...نقل قول:
همین الان سایت هنگ کرده و بالا نمی یاد چرا ؟؟؟آخه چرااا؟؟ در این حد دیگه ..
برای من از زمانی فروش باز شده نمیادنقل قول:
اینا برای خود نمایندگی فروش رو باز می کنن ... نه مردم عادی
سایت باز میشه و تا محله آخر هم میرم ولی بعد از ثبت اطلاعات ارورر میده. میگه مراحل رو به ترتیب طی نکردید!
من یه بار پرداخت کردم اما با مشکل مواجه شد به خدا از 10 الف اینم.تقصیر خودمونه که میریم سراق همچین سایتی
تقصیر ها از جای دیگه ست...نقل قول:
با چه مرورگری مراحل رو طی کردید؟
Sent from my C2005 using Tapatalk
ویرایش شده.
سلام
لطفا آخرین شرایط خرید اقساط پراید 111 رو بگید
ممنونم
111 فروش اقساطی و یا حتی فروش فوری نقدی هم نداره...نقل قول:
فروش اقساطی برای 131 هست
از صبح تو سايتم همش خطا ميده..............:n24:
خب تکمیل ثبت نام شدن ماشین ها
206 که خود نمایندگی می گفت تو نیم ساعت پر شده
جهت اطلاع ..........
الان به پشتبان سايت زنگ زدم طرف مي گفت سايت كلا از صبح مشكل داره و تا نيم ساعت ديگه درست مي شه.....واز صبح هم هيچ ثبت نامي تكميل نشده..........
تمام ماشین ها رو یکمشت دلال و بورسی میخرن و میبرن نمایشگاه با 5 الی 10 ملیون سود میفروشن و مردم هم میخرن . چرا ؟
این وسط فقط مردم و ملت ایران مقصرند که تن به هر ذلتی میدهند .
موفق باشید .
داشبورد قدیمی خیلی زیباتر و چشم نوازتر از این مدل جدید هست ، مخصوصا کرم رنگش ، این جدیدا اصلا قشنگ نیست مخصوصا اون تیکه وسطش خیلی زاقارته .نقل قول:
درضمن پارس سال 30 ملیون به نظرم خیلی قیمت خوبی داره و 405 هم 25.800
الان پراید 19 تومنه .
بلاخره موفق شدم ثبت نام کنم
مبارکه. با چه مرورگری؟نقل قول:
پدرم در اومد ، از ساعت 10 پشت میزم.فکر کنم اولین آدن من بودم که ثبت نام کردم.راس ساعت 10.پرداخت رو زدم ناموفق شد و پولم گم شد.بعد اومد به حسابم.با 4 5 تا کامپیوتر مختلف و با VPS داشتم تلاش میکردم تا الان ، آخرش موفق شدم پرداخت رو انجام بدم.هووووووه
با موزیلا تونستم .مر.رگر فرقی نداره ، ولی با موزیلا اگه یجایی صفحه لود نشد میتونی Resendرو بزنی
یادتون نره که بعد از تلاش کردن زیاد و به نتیجه نرسیدن ، مراحل زیر رو دنبال کنید
RightClick On Page ->Page Info->Security Tab ->View Coockies->clear all
ارور The service is unavailable. میده .. اینا مثل ادم ماشین ثبت نام نمیکنن . مطمئنم. تو کشور جهان سومی هستیم دیگه
حالا که با مشقت باز شد دکمه تایید روشن نیست !!! :n27:
رنگ و بیمه رو انتخاب کنید، روشن میشه.
[QUOTE=Pourya-pc;8253662]داشبورد قدیمی خیلی زیباتر و چشم نوازتر از این مدل جدید هست ، مخصوصا کرم رنگش ، این جدیدا اصلا قشنگ نیست مخصوصا اون تیکه وسطش خیلی زاقارته .
درضمن پارس سال 30 ملیون به نظرم خیلی قیمت خوبی داره و 405 هم 25.800
الان پراید 19 تو
بچه ها ما که نتونستیم ثبت نام کنیم کسی موفق شد؟
دوستانی که ثبت نام نکردن نگران نباشن ، هیچ کس نتونسته ثبت نام کنه . من رفتم نماینگی اونا هم نتونسته بودن.
صب کنید تا سایت خلوت بشه.
یک بار تا انتخاب نمایندگی رفتم، ارور داد، بار بعد رفتم همه پر شده بود(تکمیل ظرفیت).نقل قول:
آقا من بالاخره تونستم ثبت نام کنم ... ولی آسفالت شدما ...
چی ثبت نام کردینقل قول:
تاپیک به دلیل انحراف از موضوع اصلی و بحث های بی ربط موقتا بسته است .
تاپیک مجددا بازگشایی شد ، دوستان خواهشمندم از بحث های انحرافی بپرهیزید و هرگونه بحث درباره قیمت خودروها رو در تاپیک زیر ادامه دهید . این تاپیک صرفا جهت اطلاع رسانی انواع شرایط فروش میباشد .
فردا اول تیرماه هست و ظاهرا ایران خودور برنامه پیش فروش داره. کسی از دوستان اطلاعیه رو نداره ببینیم شرایط به چه صورت هستش؟
مثل ماه یپیش هست با همون سود مشارکتها و زمان تحویل تقریبا یک ماه بعدتر