نحوه انلاک Kunoichi :
Chapter x4 رو با Wu بازی کنید تمام افرادی که به کمک شما میایند را به مقصد برسانید تا Kunoichi انلاک شود:n02:
Printable View
نحوه انلاک Kunoichi :
Chapter x4 رو با Wu بازی کنید تمام افرادی که به کمک شما میایند را به مقصد برسانید تا Kunoichi انلاک شود:n02:
نحوه داشتن اسب در Warriors Orochi :
در قسمت Abilities گزینه ای به نام Cavalier وجود دارد که اگر تعداد اون ها به 10 رسیده باشه وشما این توانایی را انتخاب کنید در ابتدای مرحله اسب Lu Bu یا Keiji برای شما خواهد امد برای گرفتن Cavalier ها باید Team INFO رفته و وارد ABILITY ACQUISITION هر کاراکتر شده وببنید برای گرفتن توانایی مورد نظر نیاز به چه کار هاییست مثلا باید 60 نفر را بکشید یا 3 افسر را بکشید اگر کار را درست انجام دهید ABILITY را به شما خواهد داد وبرای گرفتن همه ی ABILITY ها لازم است همه ی کاراکتر هارا انلاک کرده باشید
روش آنلاک dong zhuo
در مرحله 4x تو sw
از رسیدن supply capitan ها به dong zhuo جلوگیری کنید
حوصلم سر رفت یعنی کسی به این تاپیک سر نمیزنه که باهاش بحث کنم؟؟؟:n13::n13::n13:
دوستان هر بازی از سری بازی های Koei خواستید بگید تا لینک دانلودش رو بذارم.
یه مدت نیومدم ولی میخوام بگم تو بازیmusou orochi zتاداکاتسو و کیوموری تایرا لوبو قویترینهنقل قول:
لوبو تو موسو اوروچی تو لول های وو آنلاک میشه و به اوروچی خیانت میکنه
به به سلام اقا ارین گل دلم برات تنگ شده بود کجا بودی؟؟؟نقل قول:
حوصله ام سر رفته بود برای یه بحث داغ ... ولی فکر میکنم Orochi z رو که بازی کردی فهمیدی که تاداکاتسو ولوبو قدرتاشون یکی هست... به هر حال
خیلی خوشحال شدم برگشتی ایول...:n02::n02::n02:
در اینجا درباره Dynasty صحبت نمیشه؟؟؟
درباره ی بازی های کویی کامل صحبت میشه.نقل قول:
داداش علی بالاخره wo 3 برای کامپیوتر نیومد؟؟؟؟؟؟
آره دیگه از لوبو خوشم نمیاد
بیشتر tadakatsu
نمیدونم اطلاع ندارم ولی فکر نکنم اومده باشه فقط برای X box اومده ...نقل قول:
سلم,خسته نباشی علی داداش@:n11:
دادا این ورژن جدید سامورایی 2 ک گذاشتید,حجمش بالاست&IDM موقع دانلودش Err میده!!!:n03:
اگ بشه چنتا پارتش کنید وا3 دان,خیییییییییییییییییییی ی ممنون میشم@:n16:
سلام رفیق اگه لینک چند پارتش رو میخوای میتونم بذارم ولی دیگه فشرده شده نیست و حجمش خیلی بیشتر از 1.2 گیگه و شاید حدوده 3 گیگ باشه حالا هرجور راحتی ...نقل قول:
علی جان warriors orochi2 بازی کردی؟ میدونی از کجا می تونم گیرش بیارم؟؟؟:n13::n05::n13::n05::n13::n05::n16:
بازی نکردم ولی میدونم هنوز برای کامپیوتر نیومده:n16:نقل قول:
علی جان فرق نمی کنه که مر حله رو روی (آسان) بزاریم یا رو روی(سخت) نه...؟؟؟؟؟؟؟:n13:نقل قول:
شکل ظاهری جعبه های صلاح چجوریه؟؟:n13::n13::n05::n05:
علی جان موسو اروچی با warriors orochi فرق داره؟؟:n13::n16::n13::n16:
چرا فرق میکنه حتما باید رو دور سخت یا خیلی سخت بری و جعبه های سلاح رو بخورینقل قول:
درست یادم نیست خیلی وقته بازی نکردم ولی میدونم اگه افسران خاص رو بکشی یه جعبه ظاهر میشه که اسمشون weaponنقل قول:
به هر حال تو هرچی جعبه دیدی بخور بلاخره یکیشون سلاحه دیگه :n16:
من که ندیدمش ولی میدونم شخصیت های بیشتری داره اگه میخوای توی تاپیک اختصاصی اروچی مطرح کن شاید جواب بهتری بگیری ...:n16:نقل قول:
سلام آقا علی
آقای black lord جواب سئوالاتتو رو دادم تو تاپیک دیگه که توسط darth veder درست شده بود دادم
روش آنلاک x8 ها
1-swهزار نفر بکشید
Wuدر عرض سه دیقه سون کوان و سو جیان رو نجات بدید
Weiبعد از خیانت داجی در عرض یه دیقه اونو بکشید
Shuدر عرض دو دیقه از قلعه خارج شید:n05:
سلام musou orochi مخلوطی از wo 1 and 2 هستنقل قول:
برای آنلاک سلاح چهارم باید تو سطح خیلی سخت بری
ولی در sw فرق میکنه برای هر کاراکتر قواعد خودشو داره
سلام .چجوری میشه در بازی جنگجویان اروچی cavalier ها رو به 10رسوند؟؟:n13::n06:
ورژن جدید ws2رو از کجا گیر بیارم؟؟:n01:
کسی تصاویری از بازی موسو اروچی داره؟
:n11:
سلام دوست عزیز می خوام یه لطفی به من بکنی لطفا ترینرهای مختلف برای بازی های warriors orochi 1&2 & Samurai warriors 2 بزار لطفا
سلام دوستان خبر دارید که بازیwarriors orochi 4 داره به بازار می یاد؟
سلام دوستان من. شما می دانید کی بازی warriors orochi 4 می یاد؟
Samurai Warriors Xtreme legends 2از کجا گیر بیارم؟:n13::n16:
تو بازار کم پیدا میشه باید دانلود کنی فکر کنم ... :n06:نقل قول:
می تونی این بازی رو سفارش بدی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
می تونی این بازی رو سفارش بدی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این فروشگاه اینترنتی مخصوص بازی های پلی استیشن هست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :n05:
دوستان عزیز خبر دارید بازی samurai warriors4 تا ماه دیگه میاد این طور که به ما خبر رسیده شرکتKoei این بازی را فقط برای کنسولPlaystation3 عرضه می کند ما امیدواریم که برایPc هم بیاد
طبق گزارشاتی که به من رسیده دوشخصیت جدید در این بازی هستند.
این دو شخصیت جدید، Takakage Kobayakawa و دختر Ujiyasu Hojo که Hayakawa-dono نام دارد، می باشند.
Kaihime ،Ujiyasu Hojo و Motonari Mori نیز به سری جنگجویان سامورایی باز خواهند گشت و در Samurai Warriors 4 حضور خواهند داشت.
علاوه بر این، Tecmo Koei یک حرکت جدید به اسم swift action به بازی اضافه کرده که با فشار دادن دکمه مثلث بر روی کنترلر کنسول می توانید هنگام حرکت یا حمله کردن، یک کمبوی سرعتی را اجرا کنید.
این بازی برای PS3عرضه خواهد شد. :46:
تا به حال Mitsunari Ishida , Henbei Takenaka , Nobuyuki Sanada , Yoshiysugu Otani , Yukimura Sanada , InaHime , Kanbei Kuroda , Goemon Ishikawa و Musashi Myamoto به عنوان شخصیتهای قابل بازی تایید شدهاند، البته مجله فامیتسو اعلام کرده است که در نسخه نهایی بازی بیش از 50 شخصیت قابل بازی حضور خواهد داشت.
یکی از قابلیتهای جدید بازی Samurai Warriors 4 توانایی سوییچ کردن در میان مبارزات است، بدین صورت که برای انجام مراحل بازی میتوانید 2 شخصیت قابل بازی را انتخاب کرده و در هر لحظه بین آنها سوییچ کنید.
در قسمتی دیگر از مطالب منتشر شده در مجله فامیتسو از دو حرکت God Speed Action و Secret Musou بعنوان حرکات جدیدی بازی نام برده میشود، اطلاعات و جزییات بیشتر در مورد این 2 حرکت به زودی منتشر خواهد شد.
:15:
سلام دوستان کسی هست که بازی warriors orochi2 رو تا اخر بازی کرده باشه؟ اگر کسی تا اخر رفته لطفا اموزش اون رو در این تاپیک قرار بده.:n02:
سلام دوست عزیز Zhao yun شما اگر همین بازی جنگجویان اروچی رو یک بار تا اخر بازی کنی تمام فوت و فن های ان را یاد خواهی گرفت و دفعه ی بعد که از اول بازی کنی به تمام راز های ان پی می بری.:15:
بچه ها کسی لینک دانلود بازیSamurai Warriors Xtreme legends 2 رو داره؟؟:33::n19:
یک سایتی میشناسم میتونی بازی رو درخواست بدی و اگر مشکلی نداشته باشن و لینک ازش پیدا بشه دو سه روزه بازی رایگان برای دانلود میزارن روی سایتشون
اما چون لینک دادن خلاف قوانینه پ.خ بدید بهتون میگم کجاست .
سلام بچه ها بیاید یکم درباره ی بازی های orochi&samurai صحبت کنیم :38:
لطفا بگید چطور باید Lu Bu &DA JI & Orochi رو توی بازیWarriors orochi 1 اضافه کنم؟:n13:
ایا لینکی برای دانلود بازی Samurai warriors Online یا برایDynasty warriors Online وجود دارد؟که بتونیم این بازی ها را انلاین یا شبکه ای بازی کنیم؟:31:
سلام خسته نباشید سوعالی داشتم میخاستم بدون چه جوری orochixتوبازی WARRIORS OROCHI2 برای پلی استیشن2هست آزاد کنم من تمام آدم های بازی رو آزاد کردم فقط مونده orochix خیلی خیلی ممنون جواب منو بدید
دوست عزیز شما بایدبعد از انلاک تمام شخصیت های بازی. تمام مراحل 8x که چهارتااست. رو داخل بازی.warriors orochi1 بازی کنی وبه خوبی به پایان برسانی انگاه Lu Bu&DA Ji&Orochi ازان شما خواهند بود:n05:
[QUOTE=Shin Sangoku;8135303]لطفا بگید چطور باید Lu Bu &DA JI & Orochi رو توی بازیWarriors orochi 1 اضافه کنم؟:n13:[/PHP][/SPOILER]
دوست عزیز شما بایدبعد از انلاک تمام شخصیت های بازی. تمام مراحل 8x که چهارتااست. رو داخل بازی.warriors orochi1 بازی کنی وبه خوبی به پایان برسانی انگاه Lu Bu&DA Ji&Orochi ازان شما خواهند بود:n05:
دوست عزیز منم می خوام جواب این سوال رو بدونم.:n13:نقل قول:
نقل قول:
مگیم بیا دوتای به شرکت سازندش بمب بزاریم:32:نقل قول:
یعنی شماorochix روآزادکردی:n13:نقل قول:
نقل قول:
دوست عزیز منم دنبال راهی هستم برای ازاد کردنorochi x:n16: