دوستان شبانه سرعت دانلود چنده ؟
خیلی وسوسه کننده ست
بعد نامحدود نداره؟
Printable View
دوستان شبانه سرعت دانلود چنده ؟
خیلی وسوسه کننده ست
بعد نامحدود نداره؟
ممنون از جوابتون دوست عزیزنقل قول:
به 2020 زنگ زدم و گفتم که پروت رو dslam رو به 10 مگ تغییر بدن با کلی پیگیری از مرکز مخابرات و 202 تازه امروز پورت رو به 10 مگ افزایش دادن
ولی هنوز هم مثل قبل سرعتم از 220 بیشتر نمیشه با اینکه مودم رو هم خاموش و روشن کردم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شاید به خاطر اینه که کیفیت خط پایینهنقل قول:
یه با همه تلفن هارو از پریز بکشین اگه اسپیلیتر هم به مودم وصله جدا کنین
اگه نشد باید مودمو وصل کنین سر خط تست کنین اگه نشد همون جا زنگ بزنین پشتیبانی
کیفیت خطت خوبه.این که میگی از 220 تا بیشتر نمیشه دلیلش میتونه این باشه که به صورت نرم افزاری و با اکانتینگشون محدودت کردن.موقعی که دانلودی رو شروع میکنی سرعت دانلود خیلی بالا میره بعد یهو میاد پایین ؟نقل قول:
یعنی الان تو مودم نوشته که پورت شما 10 مگ آپ شده دیگه؟ باز هم سرعت از 220 بالاتر نمیره با این حال؟ از این نرم افزار CFospeed یا یه چیزی تو این مدل نام که رو دستگاهت نصب نیست؟ نرم افزارهای بهینه سازی سرعت اینترنت اگه چیزی داری پاک کن. باز هم اگه سرعتت بالاتر نرفت پیگیر باش باید برات درستش کنند، هزینه اش را دادی.نقل قول:
به غیر از مودم چیز دیگه ای به این خطم وصل نیستنقل قول:
ولی مودم رو باید سر خط تست کنم
نه اصلا از 220 بیشتر نمیشه تو پنل سایت نام سرویس رو 10 مگ زدهنقل قول:
نرم افزار خاصی استفاده نمی کنمنقل قول:
به 2020 زنگ زدم یارو گفت که باید برم خود مخابرات منطقمون و از اونجا پیگیر باشم !!!!
شما از تو اکانتینگ مخابراتتون(از طریق نرم افزار) حالا ibs یا هر چی که هست محدود شدید رو 2مگ باید به پشتیبانی بگید پهنای باند نرم افزاری رو بزاره رو 10مگنقل قول:
نقل قول:پسر داییتون کدوم استان هستن؟نقل قول:
من از مخابرات پرسیدم گفتن برای سرویس 10 مگ شبانه تعریف نکردن البته اینا هم دقیق نمی دونستن گفتن که از مسئولش می پرسن و خبر میدن
می تونین از مخابرات بپرسین که برای سرویس 10 مگ هم شبانه رایگان دارن یا نه؟
هر کسی گفته 10 مگ شبانه داره اطلاعات اشتباه داده 10 مگ تجاری شبانه ندار !نقل قول:
ممکن هست بعضی شهر ها سرور حجمی بدن ولی محدودیت سرعت رو برداشته باشن یعنی تا 10 مگ باز گزاشته باشن ممکن هست شبانه هم داشته باشه
اون دوستمون که 10 مگ شبانه دار داره توضیح دادند که، سرویس تو تبریز گرفتند. اونجا 10 مگ رو تا 20 مگ هم میبنده مخابرات (اگه خط و مودم بکشه) و شبانه هم رایگانه 1 تا 7 با تقریباً همان سرعت روزانه.نقل قول:
سلام دوستان من طرح اعتباری 10 مگ اصفهان گرفتم.خطم dlc هست ولی سرعتم 240 بالاتر نمیره!این درسته که روی خطوط dlc سرعت بالاتر از 2 مگ نمیدن؟؟؟
دوستایی که آشنای اول دارن سرویساشون چطوره خوبه؟ دو مگ شبانه سرعت چنده؟محدود میکنن اگه یکسره دانلود کنی؟
من مبین نت دارم اگه این آشنای اول جواب بده میام سمتش چون سرویس دهنده ی دیگه ای اینجا نیست.
راستی 10 مگابیت شبانه نداره؟
سلام .من از مخابرات دارم به خاطر اینکه تو مرکز مخابراتمون 7 تا یوزر بیشتر نیست ... 512 سرعت269 دارم . بدون قطعی و دردسر:n19::n19::n19::n19::n19:
يه مدت شبانه رايگان داشت ولي الان واسه سرويس ٥ مگ و ١٠ مگ برداشتن.نقل قول:
Sent from my iPhone using Tapatalk
مخابرات تبریز همه سرویس هاش حتی سرویس 5 مگ که 10 مگابیت بسته میشه شبانه داره و هر شب حدود 25-26 گیگ دانلود میکنه
سررویس خودمم که 1 مگ هست و سرعت دانلود 3 مگابیت هر شب 7 گیگ دانلود داره
ببخشيد نيمدونستم.رشت چون اولين شهري بود كه سرويس ١٠ مگ رو به صورت آزمايشي داد و الانم كلا دانلود رايگانو حدف كرده.نقل قول:
کلا مخابرات تبریز فک کنم خیلی خوب باشه تو همه ی تاپیکها تعریفشونو میکنن.کرمان که مخابرات ر.ی.د.هنقل قول:
معمولا نباید اینطور باشهنقل قول:
در استانهایی مثل تبریز تعداد بسیار محدودی از کاربران اینترنت دانلود شبانه انجام میدن و بخاطر همین مخابرات شهرتون هم براش مهم نیست که سرعت شبانه روچند ببنده
ولی در آینده احتمال زیاد محدودیت رو اعمال میکنه
مخابرات تبریز خیلی دیر اسن سرویس رو ارائه کرد ولی قبلا با سرویس که اسمش اولترا بود خطت تا هر جا که میکسید سرعت رو باز میزاشتن ( من خودم با خط پسر داییم سرعت تا 17 مگابیت باز بود )نقل قول:
البته این به خاطر این بود که سیستم اکانتینگش رو عوض کرده بود و هیچ محدودیتی نداشت یعنی با سرویس 128 هم میشد 14-15 مگ سرعت گرفت ولی بعد که سرویس ها رو لیمیت کرد سرویس 5 مگ هم اضافه شد که 10 مگ بسته میشه
والا حقیقتش باید همه جا اینجوری خوب باشه ، چون حق همه است که در قبال پولی که میدن خدمات بگیرن ولی این حرص و طمع مدیرا باعث میشه که به فکر چاپیدن مردم باشن تا خدمت به مردمنقل قول:
مخابرات تبریز هم قبلا اوضاعش چند ماه خراب شد که با اضافه کردن پهنای باند الان عالیه !! البته از حق نگذریم هر وقت که پهنای باند کم میاره فوری پهنای باند جدید اضافه میکنه
با عرض معذرت باید بگم که اینطور نیست !!نقل قول:
معمولا نباید اینطور باشه
در استانهایی مثل تبریز تعداد بسیار محدودی از کاربران اینترنت دانلود شبانه انجام میدن و بخاطر همین مخابرات شهرتون هم براش مهم نیست که سرعت شبانه روچند ببنده
ولی در آینده احتمال زیاد محدودیت رو اعمال میکنه
به این دلیل که تبریز ISP های استانی زیاد داره ، مخابرات ، همارا سیستم ، بلوط ، مکس نت
همه این ها استانی هستن و مختص تبریز که با هم رقابت شدیدی دارن و هر گونه کمبود در یک شرکت باعث میشه که کلی کاربر از دست بدن ، در مورد دانلودر بودن کاربرا هم شما شک نکن که هستن
و در حال خاضر به دلیل رقابت مخابرات تبریز و همارا سیستم چند ماهی هست که کلا هزینه رانژ رو از سرویس هاشون حذف کردن و این وجه رو دریافت نمیکنن در حالیکه شرکتهایی مثل شاتب و پارس آنلاین 15 تومن برای اینکار میگیرن
در ضمن این رو هم بگم که من با سرویسی که مخابرات ارائه میکردو 3 ماهه 3 گیگش 9 هزار تومن بود ، بدون هزینه رانژ در عرض کمتر از 3 ماه 1 ترابایت دانلود داشتم :دی
عیجبه که چرا پس تو تهران بزرگ اینجوری نیست و همچنین مخابراتتون برای جذب مشتری برعکس راهی که بقیه سرویس دهنده ها تو ایران میرن رو انجام میدهنقل قول:
در هر صورت من که نمیدونم اونجا چجوریه و حتمن حق باشماست:n28:
اول باید بگم که تبریز گیت ورودی اینترنت ایران از آذربایحان و گرجستان هست که الان مسیر اینترنت تبریز همین گرجستان هست و مخابرات سایر شهر ها مثل اصفهان هم همین رجستانه و به دلیل نزدیکی تبریز کیفیتش بهتره و همچنین تبریز به همین دلیل کف گفتم پهنای باند اینترنتش بیشتره و چند روز پیش هم با حضور وزیر دروازه اینترنت بین الملل ایران در تبریز افتتاح شد و پهنای باند تبریز به حدود 72 گیگابیت قراره افزایش پیدا کنه ( دروازه بین الملل هم به این معنی بود که قبلا باید همه دیتا ها به تهران میرفت و بعد از اعمل محدودیت و فیلتریــنگ به شهر ها پخش میشد که بعد اون این کار رو روتر تبریز برای شهر های اطراف انجام خواهد داد که باعث افزایش کیفیت (کاهش پینگ) اینترنت منطقه میشهنقل قول:
در مورد برعکس کار کردن مخابرات هم باید بگم که از اونجایی که دولتیه و راحت میتونه پهنای باند وارد کنه ، و در حالیکه شرکتهای خصوصی روز به روز محدودیت های بیشتری اعمال میکنن و کاربر های خودشون رو به نوعی از خودشون میرونن مخابرات با انجام این کاربر ها مشتری برای خودش جدب میکنه و سود خودش رو چندین برابر میکنه
البته این نکته رو هم بگم که همه این کار ها فقط و فقط به مدیران شرکت بستگی داره !! متاسفانه در ایران اکثر مدیران شرکت های اینترنتی به جای راضی نگه داشتن کاربر فکر چاپیدن جیب هاشون هستن !!!
که امیدوارم ریشه همچین مدیراهایی از همه جای ایران عزیز کنده بشه:n16:
لازم شد یه فیبر تا لاهیجان بکشم چون اینجا وضعیت زیاد خوب نیست:n02:نقل قول:
رفیق اون که مسلما حق هر کسی سرویس با کیفیت بگیره.ولی خوب الان شاید خیلی کم باشن که سرویس خوب بدن.به نظر من یکی از دلایلی که مخابرات تبریز خوب خط گرجستان باشه که پهنای باند زیادی ازش گرفته میشه و تبریز هم اولین جایی که این پهنای باند رو دریافت میکنه.به هر حال شما خوش باشین ما هم از شادی شما لذت میبریم.در ضمن فامیل بنده هم رضائیه است فک کنم اذری های زیادی این فامیل رو دارن ولی نمیدونم چرا ما تو کرمانیم.:n13:نقل قول:
قبلا ها وضعیت شمال خیلی خوب بود و میدیدی با سرویس 128 نامحدود 10-12 مگ سرعت داره :|نقل قول:
شما آقایی !!نقل قول:
در هر حال وضعیت کشور اینجوریه و نمیشه کاریش کرد !!
کرمان اصلا 10 مگ نداره ؟
میگم داداش میشه یک خورده تعریف کمتری بکنی یک خورده دیگه ادامه داده بودی خودکشی رو کرده بودمنقل قول:
نیستید ببینید مخابرات قم چه خبره
کلا پهنای باند استان 5 گیگ هست
کاش فقط همین بود مخابرات قم عملا اصلا شبانه هم نداره چونکه فقط یکی دوتا از سرویساش شبانه داره که اونم همه رو روی 30kB بسته که کل شب بزاری دانلود میشه 800 مگ:n03:
نمیدونم باید چی کار کنیم این ریس مخابرات قم چنان پاچه بالا دستی هاشو خورده که هر جا هم شکایت میکنیم هیچ فایده هم نداره
کار عجیب دیگه اش اینه که اصلا به شرکت ها خصوصی دیگه پورت نمی ده برای همین الان اکثر مردم مجبورند از مخابرات سرویس بگیرند چونکه پورت تموم شرکت های خصوصی پر شده و مخابرات هم بهشون پورت جدید نمیده
10 مگ میدن ولی خیلی کیفیتش بده سرعت از داخل خوبه 1.5 مگی میشه ولی از خارج به زور به 500 میرسه.:n28:نقل قول:
همه جای دنیا رفابت باعث افزایش کیفیت و بسود مصرف کننده هست اینجا برعکس!!! از شاتل سرویس 256 نامحدود میگیرم ماهی 43 تومن..سرعت دانلود رو 110تا140 در نوسان شدیده و تازه اگه بخوام زیاد دانلود کنم محدود میشم..توگیلان اینترنت افتضاحه و هیچ وقت هم رسیدگی نمیشه و نخواهد شد..
مخابراتتون سرویس نامحدود نداره ؟ سرویس 512 نامحدود به قیمت سراسری 25 تومنه !!نقل قول:
البته این سرویس تو مخابرات تبریز با نامردی 30 تومنه فکر کنم
داره اما سرعتش اصلا قابل قبول نیست حدود2سال پیش از2020 گرفتم که یه ماه اول خیلی خوب بود تا 200هم باچندین کانکشن سرعت میداد اما بعد اون دیگه افتضاح شد و با بدبختی خطمو جمع کردم و برگشتم شاتل...نقل قول:
تو گیلان هم عرضه میشه ؟؟
سرعت ؟؟
شبانه هم داره ؟؟؟؟
اولين استاني كه عرضه شد گيلان بود.سرويس ١٠ مگ اگه خططتون مشكل نداشته باشه و بتونه بكشه سرعت ١٢٥٠ كيلو بايت بر ثانيه هست.شبانه نداره.نقل قول:
شبانه اصلا نداره؟؟نقل قول:
5 مگ چی ؟؟؟
اونم شبانه نداره ؟؟
چرا فقط بعضی از استانها هستن که شبانه رو حذف کردن ولی باید داشته باشننقل قول:
کسی اینو گرفته تا حالا؟
میتونیم واسه خونه هم بگیریم؟
معرفی نامه از شرکتنقل قول:
کپی رونامه رسمی
کد اقتصادی
اینها رو داشته باشید بله
من 10مگ دارم شبانه هم داره سرعتش هم 1.1مگابایته شب و روز ثابت سرعت تک کانکشن و بدون دانلود منیجر هم همینه ولی چند روز پیش مخابرات شبانه رو برداشت و چند روز دیگه که سرویسمو خواستم تمدید کنم شبانش میپرهنقل قول:
10 مگ و 5 بزودی همه چا شبانه برداشته می شه همه استانهای کشور طبق تعرفه آشنای اول فعالیت می کنن که رد سایتش می تونید ببنیدنقل قول:
دوستانی که پارس انلاین دارید شما با چه چیزمیز شکنی راحت کار می کنید؟ ما برای دفتر کارمون پارس انلاین داریم پدرمونو دراورده!! با هیچ سرویس چیزمیز شکنی خوب کار نمی کنه!! نه inet نه تونل و نه ک.ر.ی.و!! همشون چند دقیقه به چند دقیقه هی قطع و وصل میشن! اگه چیزمیزشکنتون رو از جای خوبی تهیه میکنید که باهاش هیچ مشکلی ندارید و با پارس انلاین هماهنگه لطف کنید تو پیغام خصوصی معرفی کنید! ممنون:n12:
اقا معذرت میخوام دوتا تاپیک باز بود من اشتباها اینجا پستمو گذاشتم!!! مدیران لطفا پاکش کنن از اینجا:n02:
اونوقت کسی هست توی خوزستان گرفته باشه راهنمایی کنه