شما چرا یه سر به پایتخت نمیزنین؟ ( اگه تهران باشین )، یا پاساژ ایران؟نقل قول:
زیاد حضور ذهن ندارم، ولی فکر کنم دیدم توی یکی از این پاساژا
Printable View
شما چرا یه سر به پایتخت نمیزنین؟ ( اگه تهران باشین )، یا پاساژ ایران؟نقل قول:
زیاد حضور ذهن ندارم، ولی فکر کنم دیدم توی یکی از این پاساژا
دوستان علت برق در بدنه فقط سيستم ارت يا همان اتصال زمين بود تو جائيكه ارت داره مشكل برطرف ميشه.نقل قول:
در خصوص برجستگي هم با تنظيم ميزان سفتي پيچ برطرف شد.
البته روي اين مدل و هر لپ تاپي كه صفحه روي آن فلز كار شده فشار وارد نياوريد و براي تميز كردن از دستمال عينك با كمي مايع تميز كننده شيشه عينك استفاده فرمائيد.
موفق باشيد
اگه کسی جواب نمیده، علتش سوالات عجیب خودتونهنقل قول:
مورد 1 تا 3 که معلوم نیس سواله یا ایراد از دستگاه
اما در مورد صدا تو کابل hdmi:
بعد از اتصال ،تو کنترل پنل و بخش صدا(sound) خروجی مورد نظر رو set default کنین.
دوستان این لپ تاپ با رم 8 و core i 7 و ... اومده
اگه اومده قیمتش چنده ؟
اره صفحه مات و وايدويو هست اما فول اچ دي اصلا نيست. اگر هم بوده باشه الان نيست.نقل قول:
خیلی وقته که توی بازار هست دوست عزیزنقل قول:
میتونین با رم 16 رو بین 2400 تا 2500 بخرین
و با رم 8، بین 2200 تا 2300
البته منظورتون 3400 تا 3500 هستنقل قول:
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
سلام. من 10 روز پیش یه Y510P خریدم 3470 .با این مشخصات:
4700MQ
16GB
1TB
750M
15.6 HD
من اولین لب تاپمه و تجربه قبلی ندارم که مقایسه کنم. ولی در کل:
کیبوردش فوق العاده عالیه-
لب تاپ خیلی زیباست-
شارز خوبه ولی عالی نیست-
صفحه نمایشش کمی دقت رنگش ضعف داره ولی قابل قبوله.
در اجرای نرم افزار و رندرگیری رو دست نداره.
خیلی بی صداست
در مورد گرافیک هم من کلا اهل بازی زیاد نیستم ولی بتلفیلد 4 رو با تنظیمات اولترا عالی اجرا کرد.
ایرادش :
قیمت بالا- تاچش زیاد خوب نیست- لب تاپ سنگینیه- از همه بدتر اثر انگشت خیلی رو بدنه می افته.
-----------------------------------------------------
فقط حیف من فکر میکردم مدل فول اچ دیش وارد نشده و الا حتما می گرفتم. در کل راضیم از هیچی بهتره.
منم گرفتم از دیجی کالا. با کانفیگ پست قبل مشکلاتی که من دیدم یکی موج دار بودن اطراف (حاشیه) صفحه نمایشه که تو گوشه های بالا خیلی محسوس تره.(عادیه این؟) یکی راست کلیک تاچ پدشه که برای عمل کردن باید دو تا تق بکنه (اولی جزئی و دومی سفت) (اینیکی چی؟ عادیه؟) مشکل بعدی هم اثر انگشته که لپتاپو از قیافه میندازه. از بقیه لحاظ به نظر من این لپتاپ خوب به بالاس
دوست گلم سلامنقل قول:
صداي ميكروسوئيچ تاچ پد بلند هست اما اينكه دو صدا اگر منظور دو سطح از فشار همراه با صداي مشابه هست كه غير معقوله ( كليك - كليك بدون تفاوت در تن صدا غير عادي هست) اما اگر در يك سطح پائين به عبارتي زير دست احساس مي كنيد از يك سطح به سطح ديگر منتقل ميشود و صدا دو قسمتي هست مشكلي نداره. (تيك - كليك يا كليك - كليك با دو تن صداي متفاوت معمولي هست يعني اولين صدا بصورت صداي نازك تر و وارد شدن فشار به صفحه فنري كوچك داخل ميكرو سوئيچ و دومي برگشت به حالت اوليه صفحه فنري با صداي بم و گرفته كه اختلافي در تن صدا دارند معمولي و سالم هست)
اما حاشيه تصوير كه موج داره خير عادي نيست. بايد درايورها رو كامل نصب كرده باشيد حتما اجازه دهيد دستگاه ري استارت شود باز هم اگر لرزش و موج دارد بايد از گارانتي پيگيري كنيد
موفق باشيد
همش عادیه :n02:نقل قول:
نه اقا، منظورشون از حاشیه تصویر، قاب دور صفحس . که واسه منم یک دست نیست و موج دارهنقل قول:
در مورد کلیک هم کلا تاچ پد خیلی جالبی نداره.
من از بازار رضا با گارنتي سازگار گرفتم و اين موج رو اصلا ندارم نه رد فيلم و نه روي دسك تاپ ويندوزنقل قول:
فقط اي كاش فول اچ دي بود همين
مرسی از جوابتون.منظورم قاب براق پلاستیکی دور نمایشگر بود نه خود نمایشگر. تو گوشه های بالا این موج در حد برآمدگیه و کاملن با لمس کردن احساس میشه.:n03: تاچ پد با توجه به توضیحاتتون درسته ولی چرا اینجوریه؟؟ این تیک اولی اصن واسه چیه؟ یه مشکل دیگه ای هم که داشتم خاموش و روشن شدن نمایشگر بود که این یکی حدس میزنم از درایوراش باشه.
سلام اقا این باتری لب تاب روی ۶۰ مونده و به ۱۰۰ درصد نمی رسه کمک کنید از شارز می کشم کم میشه به برق می زنم تا روی ۶۰ بیشتر نمی ره
توی lenovo energy managment برو تو قسمت battery setting و بزارش رو حالت full charge mode .نقل قول:
با گارانتی سازگار نخرید .
من این لپ تاپ رو 2 ماه پیش خریدم
روز اولی که روشنش کردم روی لوگوی لنوو هنگ می کرد .
به فروشنده که گفتم گفت باید بری سازگار
رفتم سازگار ازشون خواستم دستگاه رو تعویض کنند ولی زیر بار نرفتن
گفتن مشکل از هارد دستگاه . هارد رو تعویض کردن البته به گفته خودشون . یعنی من پول دستگاه نو دادم و لپ تاپی با هاردی که نمیدونم چیه و تعویض شده
گرفتم الان هم احساس میکنم هارد دستگاه کند. چون هر وقت روشنش میکنم و بالا میاد 100 در صد هارد استفاده میشه و کلا اکثر اوقات بالا 90 در صد در گیره
نمی دونم چرا هیچکسی به مصرف کننده اهمیت نمیده .
حتی این موضوع رو سعی کردم با ایمیل به مسولین اطلاع بدم ولی فایده نداشت.
احساس می کردم لا اقل سازگار متفاوت باشه:n03:
چه جوری بفهمم هاردی که برام عوض کردن چیه و چه فرقی با هارد دیفالتی که روی y510 هست داره؟
تو bios میزنه مارک هارد رو.نقل قول:
یا توی کنترل پنل و device maganer و disk drive
مال من اینه :
ST1000LM024 HN-M101MBB ATA Device
مال من TOSHIBA_MQ01ABD100 هست
اعصابم به شدت داغونه
کاریم نمیتونم بکنم
مال شما seagate هستشنقل قول:
اگه میشه بقیه دوستان هم مدل هاردشون رو بگن
مال منمST1000LM024 HN-M101MBB هست.
خوب میشه با یه برنامه ای ازش تست بگیرید . تا بتونم با مال خودم مقایسه کنم
اینقد حساس نباشنقل قول:
فرقی ندارن زیاد. مال ماها هم سرعتش 5400 هستش.چیز شاخی که نیس
توشیبا هم خوبه هارداش:n02:
اقا اینکه تو خاموش بودن لب تاب می شه با یو اس بی شارژ کرد از کجا فعال می شه
*(محض اطلاع)*
دوستانی که میخوان برای لپ تاپشون msata ssd بگیرن، باید بگم متاسفانه به جای msata پورت m.2 داره.
البته انگار یه سری همین پورت m.2 رو هم نداره.(سری های مختلف با هم متفاوته)
سلام دوستان. یه سوال در مورد باطری دارم. من موقعی که خونه هستم و با لب تاپ فیلم میبینم به برق وصل میکنم.این کار عمر باطریشو کم نمیکنه؟
کلا میگن وقتی ط.لانی مدت تو برقه باتری رو در بیارین بهتره. حالتی مپکه باتری نصفه شارژ باشه ، در بیارین و هفته ای یکبار شارژ و دشارژ کنین.نقل قول:
البته تو برنامه لنووو حالتی داره که باتریو تا 60% شارژ میکنه که اینجوریم فک نکنم زیاد بد باشه.
چند روز دیگه میگیرم . . . تو این رنج قیمت از y510 بهتر پیدا نکردم . . . هرچند که قراره اولین لپ تاپم باشه و تجربه ی قبلی ندارم . . .
راستی گارانتیش چطوره اگه کسی میدونه توضیح بده و اینکه درایور هاش رو از کجا میتونم دانلود کنم چون نمیدونم همراه لپ تاپ سی دی درایورها هست یا نه
گارانتی میگن سازگار خوبه. الماس و هماهنگ و اینام هست. کلا فرقی نداره.نقل قول:
توش سی دی درایور واسه ویندوز 8 هست.
اگه 7 میخای بریزی ، از سایت لنووو همش قابل دانلوده.
تا جایی که پرس و جو کردم الماس از همه بهترهنقل قول:
دوستانی که میخوان باطریشون خراب نشه بهترین کار اینه که بزاریدش روی حالتی که تا 60 درصد شارژ میکنه و بعدش مستقیم به برق متصل میشه
من خودم از اول اینطوری استفاده کردم
استفاده از usb برای شارژ در حالت خاموش چطوری فعال می شه ممنون
در مورد باتری ، همون طوری که دوستان گفتن ، بهترین روش استفاده از حالت 60% هست . نیازی نیست که باتری رو خارج کنید و نبازی نیس که باتری رو شارژ و دشارژ کنید !! دشارژ و شارژ کامل بعد از یک مدت زمان طولانی برای کالیبره کردن باتری مناسب هست .
البته یک نکته ای رو اگه رعایت کنید در طول عمر باتری خیلی تأثیر داره . در زمان بازی و کار های سنگین که دمای بخش زیرین لپ تاپ خیلی بالا می ره ، بهتره که باتری رو جدا کنید . حرارت سیستم به باتری منتقل می شه و دمای بالا بزرگترین دشمن باتری های لیتیوم یون هستن.
2 تا سوال دارم . . . من تجربه ی قبلی تو لپ تاپ ندارم . . . چند روز دیگه همین مدل میاد دستم . . .
میخوام بدونم چجوری میگید باتری رو جدا کنیم ؟ یعنی مستقیما از شارژر به برق وصل باشه ؟
سوال بعدی اینه که میگن به جای درایور نوری میشه چیزای دیگه گذاشت میخوام بدونم خود لپ تاپ درایور نوری داره پیشفرض یا اصلا چیزی نداره . .
ضمنا از سازگار ارقام دارم میگیرم 3.300 . . . با تشکر
راستی یه سوال دیگه . . . اینکه سایت ها تو مشخصات این مدل مینویسن حافظه ی اختصاصی گرافیک : 2 گیگ - - - مقدار کل حافظه گرافیک : 4 گیگ . . . جریان این حافظه کل چیه ؟
اره دیگه، بدون باتری میزنیم تو برق!نقل قول:
بله ، روش درایو نودی هست،بقیه چیزاشم تو ایران گیر نمیاد.
گرافیک هم همون 2 گیگ محسوب میشه. والا خودمم نمیدونم اون 4 گیگ چیه:n13:
من لپ تاپ y500 دارم . گرافیک 4 گیگ اینطوری هست که روی لپ تاپ دو گیگ گرافیک نصبه . ولی تو کانفیگهای دیگه میشه به جای درایو نوری کارت گرافیک 2 گیگ رو خرید . این کارت به تنهایی 250 دلار فکر کنم قیمتشه . با قابلیت SLI این دو کارت گرافیک یکی میشن . در حقیقت 4 گیگ گرافیک . بازیهای سنگین رو راحت میشه اجرا کرد .
ولی من یک مشکل دارم که تو تاپیک مشکلات مطرح کردم . با اپگرید به ویندوز 8.1 قابلیت SLI از کار افتاده و با اپدیت درایور فکر کنم درست میشه که موقع نصب اپدیت درایور به مشکل بر میخورم