یه قیمت دیگه ایم از Lplayer iriver گرفتم 2 گیگ گفتن 88
پشت تلفن همین فروشگاه دیجیتال گفته بود 67
رفتم بخرم گفت 88!
همه چت کردن دیگه!!!
می ارزه انقد بگیرم؟ یا یه مدل دیگه؟
Printable View
یه قیمت دیگه ایم از Lplayer iriver گرفتم 2 گیگ گفتن 88
پشت تلفن همین فروشگاه دیجیتال گفته بود 67
رفتم بخرم گفت 88!
همه چت کردن دیگه!!!
می ارزه انقد بگیرم؟ یا یه مدل دیگه؟
میخوام یه هدست 20 تا 30 تومنی بگیرم شما چی پیشنهاد میکنید برای موزیک گوش کردن میخوام . الان a4tech دارم، صداش خیلی تیزه و اعصاب خورد کن
این فیلیپس هایی که پاساز ایران داره کیفتشون چطوره؟
نقل قول:دیگه فروشنده ها همینن دیگه ... من چندین بار توی همین فوروم گفتم که یک درصد هم به فروشنده و حرفاش اعتماد نکنین .. اگه سیاهه ، حدس بزنید که احتمالا سفیده! ...نقل قول:
lplayer هم دستگاه خوبیه ... کیفیت صداش صرفاً خوبه ... امکاناتش مناسبه با توجه به قیمت ...
پاساژ ایران ، یه سری لاجیتک هم بود ، کیفیت و قیمت خوبی داشتن ... توی همین بازه 30 تومن حدودی ..نقل قول:
ولی به من حدود 180 قیمت داده بود!
بابا صدو هشتاد کجا اونی که به من کجا!!! هنوزم تو تعجبم
ممنون سیمور جان، میتونید مدلش رو بگین اخه لاجیتک چهار پنج مدل داره تو این قیمت البته فکر نکنم کیفیت پخششون زیاد با هم فرق کنه.
نظرتون راجع به Akg - k44 چیه؟
هدفون فقط هدفون خووب .
بیسش عالی کیقفت صدا بین المللی :31:
ببخشید
من یک سوال داشتم
این هدفون ها تقلبیش هم هست ؟
& من می خوام از دبی یک هدفون این ایر بگیرم که کیفیت خوبی داشته باشه توی رنج زیر20 و رنج زیر 40 شما چی رو پیشنهاد می کنید ؟
و اینکه ترجبحا جکش 3.5 میلیمتری باشه
با تشکر
حالا بدشانسی الان هرچی فکر می کنم یادم نمیاد چی بود مدلها ... (شرمنده - این چند روزه سرم شلوغ بود و فوروم هم که سر نزدم به همین خاطر)... ولی همونطور که گفتی انقدر تفاوت کیفیت نداشتن یادمه ... و در حد یه محصول نزدیک به 30 خوب بودن ...نقل قول:
akg اشکالش اینه که احتمال اینکه اصل نباشه زیاده ... من خودم اگه بودم ریسک نمی کردم و دنبالش نمی رفتم ...
هدفون ها تقلبی اش هست و همین پاسخ بالایی من هم در همین مورد بود ... اما در مورد In ear ها اگه از جای معتبر بگیری می تونی با اطمینان بگی که اصله ... در اون دامنه قیمت نیازی نیست واسه ات از دوبی بیارن و همین جا هم گزینه های خوب مثل ex32 سونی هست ...نقل قول:
سلام
می خواستم بدونم با بودجه 100 / 150 تومن چه هدستی رو پیشنهاد می دید؟
با کیفیت و راحت باشه
بیشتر برای بازی و ویس چت می خوام (در کل می خوام بدرد همه چی بخوره)
با تشکر
کد:http://www.amazon.com/Sennheiser-PC-350-Gaming-Headset/dp/B0012XFDWO/ref=pd_bbs_sr_2?ie=UTF8&s=videogames&qid=1234216199&sr=8-2
به احتمال زیاد دومی هم تو رنج قیمتت هست هم تو بازار هست.کد:http://www.amazon.com/Sennheiser-PC-166-Multimedia-Headset/dp/B000H0IDUW/ref=pd_bbs_sr_3?ie=UTF8&s=electronics&qid=1234216199&sr=8-3
دوست عزیز پیشنهاد می کنم اگر یک هدست میخوای و فقط می خوای برای بازی و چت ازش استفاده کنی این قدر هزینه نکنی. چون اولا معمولا هدفون های حرفه ای ((هدست)) نیستن و توی بازی و چت از توان واقعیش استفاده نمیکنی.نقل قول:
امروز رفتم پایتخت یه هدفون JVC مدل HA-Fx300 گرفتم! اولش قصد خرید سنهایزر رو داشتم اما چون دیدم داره قیمت نجومی میگه اومدم بیرون!
طبقات رو همینجوری میگشتم یهو تو یه لپ تاپ فروشی چشمم افتاد به این هدست! تعریفش رو زیاد شنیده بودم!رفتم قیمت گرفتم گفت 120 تومن! که یک کمی زیاد میگفت! البته حق هم داشت اصلا این مدل به طور رسمی وارد نمیشه! خلاصه به 112 تومن راضی شد و خریدم! الان که دارم اینو مینویسم واقعا از خریدش پشیمون شدم! صداش وحشتناک باکیفیت و بلنده به طوریکه من دائم هدفون با صدای بلند تو گوشمه کم آوردم الان دارم به گوشم استراحت میدم! تو بستش یه کیف هم داشت که البته مثل کیف Ex-90 سونی چرمی نیست و لی طراحی خوبی داره! 3 سایز سری داره و سه مدل هم فوم داره که کیفیتش با اونها فوق العاده تر هم میشه!
خلاصه اینکه هنوز هم تو شوک هستم!
دوستان واقعا نمیشه ایرفون Shure تو ایران گیر اورد؟؟؟؟
اگه کسی جایی میشناسه بگه!
من می دونم یکی دوتا از دوستانی که جاهای دیگه دنبال shure می گشتن ، اکثرا دست خالی موندن یا از اونور آب واسه شون آوردن ... و بدتر اینکه اون یکی دو نفری که (حدود 2 سال پیش) یه چیزایی اینجا پیدا کرده بودن هم آخرش نخریدن ، چون مطمئن نبودن که اصله یا نه ! ..
اگر کسی میتونی پیدا کنی که از اون ور برات بیاره همین کارو بکن. اگه نه برو دنبال یه مارک دیگه.
عید یکی از دوستام میره دبی یا اصلا فرض کنیم یه جای بهتر می ارزه که shure SE310 یا shure E3C بگم بگیره یا همون sennheiser cx 95 از همینجا بگیرم؟
shure به اینایی که گفتی می ارزه .. بخصوص همون سری E (مدل E3C که گفتی) .. می تونی کلی پّزش رو بدی ...
سلام به همگی
یجا تو فروم دیدم هدفون Shure E2c رو به همراه قیمت و آدرس اعلام کرده بودن..نتونستم پیداش کنم..کسی از دوستان از قیمت جدید و فروشگاهی که می فروشه اطلاع داره ؟
یادم نمیاد کسی ادرسی داده باشه .. دوستی بود که قدیم توی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] در مورد هدفون های shure هم صحبت کرد .. هرچند صحبت هاش خیلی تئوریک بود ؛ چون خیلی از مدلهایی که می گفت ، اصلا توی ایران گیر نمیان ... بهرحال باید جمهوری رو بگردی به نظرم ... و پاساژ پایتخت ..نقل قول:
سلام دوستان
به نظر شما هدفون سونی MDR-EX300SL با قیمت 78000 تومان:13: ارزش خرید داره؟ با این قیمت گزینه بهتری هم هست؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
1 سوال دیگه، Sony EX-85 بهتره یا Sennheiser CX-300 ؟
ممنون:20:
اینا همه گزینه های خیلی خوبی هستن .. از بین همه شون CX300 باید بهتر باشه ..نقل قول:
cx300 چند هستش الان فکر کنم سخت گیر بیاد ؟
باید بری جمهوری نمایندگی سنهایزر.نقل قول:
ادرس و شماره تلفنو دارید ؟
توی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] پاسخ این سوال رو داده بودم ...نقل قول:
*خواهش می کنم که یک سوال رو توی چند تاپیک تکرار نکنید و چند سوال کوتاه رو در یک پست مطرح کنید ... ممنونم .
EX-85 کیفت بالایی داره اما مثل همین مدلی که عکسشو گذاشتید یکم جلف و ضایست ! :13: به نظرم به همون اندازه که کیفیت مهمه، سنگینی و زیبایی هم مهمهنقل قول:
جدا از اینکه اولین باره می شنوم که ex85 جلف و ضایع ارزیابی میشه ... واسه ام عجیبه اگه شما واقعا معتقد باشید در مقوله ای مثل هدفون (که قراره 50 درصدش توسط گوش پوشیده بشه و از 50 درصد باقیمانده هم 30 درصدش اصلا نمای بیرونی نداره) ، زیبایی و وقار به اندازه کیفیت مهم باشه ... اگه در مورد خود پلیر هم اینو یکی بگه ، مطمئن نیستم باهاش موافق باشم (حالا اون رو میشه یه جورایی قبول کرد) ، اما در مورد هدفون به هیچ وجه ...نقل قول:
منم با نظر seymour کاملا موافقم، در مورد هدفون 90% کیفیت برام مهمه 10% قیافه هدفون. البته اگه هدفونی باشه که هم کیفیتش عالی باشه هم ظاهرش و هم قیمتش، خیلی بهتره.:46:
دوستان CX300 درایورش 9 میلی متریه ولی EX85 و EX300 هر دو 13.5 میلی متری هستن، ضمن اینکه قیمت EX300 تقریبا 2 برابر CX300 هست(البته قیمت جهانی، نه در ایران)، پس احتمال اینکه CX300 بهتر باشه خیلی ضعیفه و اصلا باEX300 قابل مقایسه نیست.
حالا سوال من اینه : بین Sony EX85 و Sennheiser CX300 که توی رنج قیمت مشابه هستن کیفیت کدوم بالاتره؟ دوستانی که این دو مدل رو تست کردن ممنون میشم راهنمایی کنن.:11:
شما استاد مایی اما چون Ex85 رو از نزدیک تست کردم و دیدم دارم عرض می کنم..فقط قسمت سیلیکنیش وارد گوش میشه و بقیه می مونه بیرون ! الان یه Ex32 دارم طوری داخل گوش گم میشه که انگار نه انگار هدفن تو گوشمه :8:نقل قول:
بازم به نظرم CX300 بهتره ... ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم همین جواب رو دادم)نقل قول:
خب من هم که از دور(!) تست نکردم ... من هم تست اش کردم ...نقل قول:
ضمن اینکه بخش اصلی قضیه (در مورد هدفون ، کیفیت بسیار مهمتر از ظاهره) همچنان پابرجاست ...
منم با این نظر موافقم
سلام بچه ها اقا من یه هدفون میخوام که تا سقف 40 تومن باشه و کیفیتشم خوب باشه البته بشه باهاش ورزش کرد در حد دویدن اروم. یعنی طوری نباشه که بعد 10 دقیقه که باهاش بدویی ملاج سرت از فشار له بشه البته بگم از این مدل هایی که تو گوش میرن نمیخام اصلا ازشون خوشم نمیاد.
خواهشا هر چی پیشنهاد دارین بدین تا من برم ببینم چطورین؟
در ضمن یه جوری هم باشه که زود ول نشه از رو گوش بیوفته یعنی در اثر دویدن لق لق بخوره اروم اروم.
با تشکر.
ببخشید یه سوال دیگه هم داشتم یادم رفت
هدفون هایی وجود داره که خودشون حافظه داشته باشن و اهنگ اجرا کنن البته من شنیدم که فقط برای گوش دادن اهنگ هستن و فیش میش هم ندارن.
اگه هست زیر 40 تومن هم پیدا میشه؟
مدل معرفی کنین لطفا؟
مرسی
دوست خوب ، سوالت رو فقط توی یه تاپیک مطرح کن و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ادامه بده ... مطمئن باش من یا دوستان دیگه ای که بخوان جواب بدن ، همه این تاپیک ها رو می بینن ... مرسی ...نقل قول:
موجوده ... ولی مدلهای باکیفیتی نیستن و توصیه نمیشه ... اما اگه واقعا نمی خوای بیشتر خرج کنی و ضمنا احساس می کنی که با وجود چنین مدلی ، کارآیی ات در ورزش به شکل قابل توجهی بالا میره ، انتخاب بدی نیست ...نقل قول:
شرمنده اقای سیمور دیگه همینجا ادامه میدم.
جناب سیمور اگه بتونم بودجه خودمو 20 تومن ببرم بالا چی پیشنهاد میکنید ؟
یه هدفون خوب که با دوام و محکم باشه که با یه زمین خوردن توی صداش خش نیفته و زیر 60 تومن باشه .
البته همونطور که گفتم بشه باهاش دوید اگه میشه اقای سیمور چند مدل بهم معرفی کنید؟
بازم شرمنده من زیاد وارد نبودم واسه همین سوالمو توی 2 تاپیک گفتم بازم شرمنده.
گفته بودید هدفون هایی که بند گردنی دارن برام خوبن ولی من هدفونی که بند گردنی داشته باشه و تو گوش هم نره in ear نباشه پیدا نکردم.
خواهشا یه راهنمایی اساسی بکنید من منتظرم پیشنهاد های شما هستم که از بینشون یکیو برم زود بخرم.
الان مساله بودجه چندان مطرح نیست ، شما با 40 تومن هم می تونی یه چیز خوب بخری ... مساله اینه که بگردی و پیدا کنی ... شما مدلهای فیلیپس رو چک کن (بازار رضا و پاساژ ایران نمایندگی اش رو دارن) ، ببین توشون مدلی که In ear نباشه و در عین حال بند گردن داشته باشه پیدا می کنی یا نه .. ضمنا نمایندگی های لاجیتک (پاساژ ایران - همون نمایندگی های کریتیو) رو هم چک کن و مشخصا هدفون های ورزشی ازشون بخواه ببین چیزی واسه عرضه دارن .. بعد اینجا مطرح کن تا به یه جمع بندی برسیم ...نقل قول:
* عکس این قضیه چندان جالب نیست .. یعنی من بگم هدفون X خوبه .. بعد حالا شما بگردی و X رو پیدا نکنی ..
شرمنده سیمور جان من یادم رفته بود بهت بگم من تهران نیستم توی این جوابی که ادرس دادی متوجه شدم که فکر کردی من teh هستم ولی من شهرستانم چند روز دیگه دارم میرم اصفهان میخوام از همونجا بگیرم ولی احتمال اینکه سفارش بدم برام از امریکا بیارن زیاده الان من خودم چند مدل دیدم خوشم اومده نظرت رو درباره این چند مدل میخواستم؟
اگه قیمتشون هم داشتی لطف کن؟
1. زن هایزر px100
2. SONY MDR 710LP
3. زن هایزر HD 202
4.زن هایزر HD 201
در ضمن در کل هدفون های بلوتوثی یا وایرلس بدرد منی که میخام در همه جا اهنگ گوش بدم ( فقط هدفون رو صرفا برای اهنگ گوش دادن می خوام ) بدردم میخواره یا کیفیت اون سیم داراش بهتره؟
یه چیزی میخوام که کل گوش رو بگیره و خیلی راحت باشه؟
اگه منظورمو فهمیدین چند مدل خوب بهم معرفی کنید لطفا
ممنون از شما دوست عزیز جناب سیمور.
ممد گونزو
یه نگاهی به sennheiser px100 بنداز.
نسبت به قیمتش از بهترین هاس. هم صدا هم دوام. تا خودت صراحتا نزنی نشکونیش چیزیش نمیشه.رو ی سر هم وای میسه .
px100 یکی از پرفروش ترین هدفون های سنهایزره. چون هم اندازه ش کوچیکه آدم میتونه همه جا با خودش ببره و هم قیمتش خوبه. (و البته کیفیتش).