پيشنهاد ميكنم براي پخش فايلهاي mkv تو تبلت و موبايل اونها رو demux كنيد
هم تو مقدار مصرف باتري تاثير داره هم تو رووني پخش
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
پيشنهاد ميكنم براي پخش فايلهاي mkv تو تبلت و موبايل اونها رو demux كنيد
هم تو مقدار مصرف باتري تاثير داره هم تو رووني پخش
این تبلت راهی نداره به شه به تی وصل کرد به جز DLNA
سلام من این تبلتو خریدم عالیه (memopad HD)
دنبال transcover براش هستم کل تهرانو گشتم نیست تو سایت سانتک گذاشته بود زنگ زدم تموم کردن
اگر کسی داره من میخوام ایمیل یا زنگ بزنه ممنون میشم
09125241552
سلام دوستان من دیروز از سایت سفارش دادم 570 تومن گارانتی 1ساله هم داره....شارژ اولیه که گفتین 8 ساعت خاموش کنم بزنم شارژ یا روشن باشه ...البته ببخشید اگه سوالم مبتدیانه بود
سلامنقل قول:
مبارک باشه
علائدین برین حتما پیدا میکنید
سلامنقل قول:
مبارک باشه
تو دفترچه نوشته 8 ساعت ببینید خاموش گفته باشه یا روشن
علاعدین پیدا نکردم
LORD-SH عزیز بهم pm داد نمیتونم pv جواب بدم اینجا میدم
----
من تهرانم از دوستت بپرس transcover چنده ؟
چطوری بگیرم ازت؟
شما 8 ساعت اولیه رو خاموش زدین یا روشن تو شارژ؟
فکرتون رو سر این مسائل مشغول نکنید. روشن بودن و خاموش بودن و هشت ساعت اولیه مسائل مهمی نیستند. شما بعد از این که تبلت تان شارژ شد ازش با خیال راحت استفاده کنیدنقل قول:
من تبلت رو به خاطر بازی و اینترنت گرفتم به نظرتون از پس بازیهای گرافیکی بر میاد یا نه مخصوصا ماشین سواری
به نظر من دوستانی که براشون otg مهمه و هنوز تبلت نخریدن برن سراغ Acer Iconia A1- 810 8GB . من خریدمش 540 تومن و کاملا راضیم.
دوستان تبلتم 2 ساعت رسیده زدم شارژ اومدم شرکت برم خونه احتمالا شارژش فول شده ...رنگش سرمه ای خیلی باحاله
سلام بچه ها من تبلت رو 4 ساعت زدم تو شارژ روشن نمیشه باید حتما 8 ساعت بزنی تا روشن بشه؟ کمک فوری
نه ربطی نداره. همون تازه هم بزنی باید روشن بشه. البته مورد ها یی هم شنیدم که گاهی وقتا توی روشن شدن بد غلغی میکنه.
خب وقتی من میزنم تو شارژ چراغی هم روشن نمیشه و شارژر هم داغ نمیکنه ؟ بد قلقی میکنه یعنی باید چکارش کرد....شارژر رو هم زدم گوشی رو شارژ کرد مشکلی نداشت شارژر
بچه ها فقط یه سوال وقتی میزنی تو شارژ چراغی چیزی نباید روشن بشه؟
سلام
مبارکباشه
برین تو قسمت صفحه برنامه ها
تو قسمت widgets برین
یا اپلیکیشن داره به نام ASUS battery
روش انگشتتون رو نگه دارین میاد تو صفحه اصلی و میزنه چقدر شارژ داره و داره شارژ میشه یا نه
چراغ هم نداره برای شارژ شدن
ممنون دوست عزیز اما روشن نمیشه که من برم تو این قسمتایی که گفتی فرستادمش به سایت که عوضش کنننقل قول:
سلام
خواهش میکنم
فکر کنم کل ایسوس های این مدل این مشکل رو دارن
چون من 1 هفته از خریدش گزشته بود زدم به شارژ،وقتی روشن خاموش کردم صفحه اسکرینشو
خاموش شد دیگه روشن نشد
منم به فکر افتادم ببرم فرداش گارانتی
بعد چند ساعت از عصبانیت فشار دادم دکمه روشن خاموشو روشن شد
ایشالا مشکلتون حل میشه
ولی در کل تبلت خوبیه مخصوصا با این قیمت که 100 هزار تومان هم ارزون شده
من هر بازی ریختم روش نه نگفته
سوالی بود من در خدمتم
من فرستادمش سایت واسم عوضش کنن احتمالا شنبه به دستم برسه چون تاسوعا و عاشورا هستش ....من واسه بازی و اینترنت میخواستم بدونم کم نمیاره؟
راستی هر بار که روشن خاموش میکنی اینقدر گیر میده یا نه؟نقل قول:
هر بار نه. ولی گاهی وقتا( بعضی هاشون) اینطوری میشه. مث همین دوستمونکه میگفت کلا روشن نمیشده و بعد 2 ساعت که تست کرده روشن شده. ما منم گاهی وقتا( شاید تا به حال 1 یا 2 بار) بار اولی که کلید رو نگه میدارم روشن نمیشه. بار دوم که نگه میدارم روشن میشه.
معمولا هر دفعه که نگه میدارین چند ثانیه نگه میدارین وقتی خاموشه تو شارژ بزنی که عکس باطری یا چیز دیگه نشون نمیده؟
حدود 5 تا 10 ثانیه. دقیق وقت نگرفتم. حتی اگه خاموش هم باشه وقتی میزنی به شارژ علامت باطری میاد که درحال شارژه
ممنون حامد جان که جوابم رو میدی حالا من فرستادم به سایت که عوضش کنن باز رسید دستم خبرت میدم فقط کاش شمارتو میزاشتی که بچه ها سوال دارن ازت بپرسن ...مرسی
خواهش میکنم. کاری داشتی همینجا جواب میدم
حتما حامد جان مزاحم میشم فقط بازیهایی که گرافیک بالا دارن گیر نداره مخصوصا ماشین سواری
من زیاد بازی روش نصب نکردم(از اونجا که اینترنت شبانه خیلی وقته قطعه(مخابرات))
بازی های کم حجم تر زیاد دارم که مشکلی ندیدم.
یه بازی neef for drift رو نصب کرده بودم که بدون هیچ مشکلی جواب داد! ولی بچه ها توی همین تاپیک اسفالت 7 و 8 رو هم نصب کردن و اجرا کردن!
سلام
من بازی هایی که نصب کردم اینا بوده
batman
Dead Trigger 2
Epoch
Fifa 14
NFS Most wanted
اسفالت 8
Call of duty strike team
pes 2012
Real box
البته بازی های دیگه هم نصب میشه اینا معروفاش بودن
من خدارو شکر هر بازی که تونستم دانلود کردم و فایلش مشلی نداشته اجرا کرده
این بازیهای رو روی چه گیفیتی بازی کردین همه very low یا اینکه خوب بوده لگ نداشته بازی؟نقل قول:
من همچنان نميتونم اپديت 120 مگابايتيش رو نصب كنم.بعد دانلود موقع نصب ارور ميده.قبلا يه بار روتش كردم و دوباره از طريق ريست فكتوري از روت بودن درش آوردم.مشكل از چي ميتونه باشه؟
توی همین تاپیک یکی از بچه ها اپدیت 120 مگی رو نصب کرده بود و راضی نبود و میگفت براش مشکل ساز شده. توصیه میکنم اول صفحات قبل رو بخونید و بعد آپ کنید!
سلامنقل قول:
چرا very low بازی کنم اکثرا رو high بوده اگه اشتباه نوشتم کلمه انگلیسیش رو ببخشید
اونایی هم که کیفیت very high بوده لگ داشته
بازی Modern Combat 4 Zero Hour رو صبح نصب کردم و اجرا کرد
هر بازی هم که دوستان بگن من تست میکنم
همین بازی 2 گیگ دیتا داشت
سلام دوستان
من 600 تومن پول دارم میخوام تبلت بخرم
این memopad نظرمو جلب کرده اما با خوندن این تاپیک دیدم بعضیا میگن مشکل خاموش شدن و دیگه روشن نشدن داره ظاهرا!!!!:n29:
الان دو دلم و lenovo ida pad a3000 هم یکی از گزینه ها هست
به نظرتون چیکار کنم کدوم بهتره؟
یا اصلا گزینه بهتری هم هست با این پول؟؟
خیلی ممنون:n16:
من که فرستادم واسه سایت دادن گارانتی احتمالا 10 روز دیگه دستم برسه ...منم خیلی تحقیق کردم اما تبلت خوبیه هنوز استفاده نکردم اما اونایی که استفاده کردن ازش تعریف کردن
یعنی شما هم همین مشکلو داشتی؟؟نقل قول:
میشه توضیح بدی مشکل چی بود؟ از دیجیکالا خریدی؟
نه دوست عزیز از دیجی کالا نخریدم کاش از دیجی خریده بودم اونا 7 روز واسه تعویض دارن همون لحظه تعویز میکنن من خریدم زدم شارژ بعد از 8 ساعت اومدم روشن کنم هر کاری کردم روشن نشد فرستادم به خودشون اونا فرستادن گارانتی گفتن تبلت جزو اون دسته کالا ما نیست که تعویض کنیم باید بره گارانتی ... اما قول دادن یه نو بفرستن
خیلی ممنون از جوابتوننقل قول:
ایشالا مشکلش حل شه
اما اگه پولتون میرسه برید asus nexus 7 رو بگیرید الان 32 گیگ تو دیجی کالا قیمت جدید زده 699 تومن ...عالیه
نقل قول:
آره دیدم
اما ظاهرا فقط گرافیکش از این بیشتره تا اونجایی که من فهمیدم، تازه LCD هم هست!! نه led
و چون منم بازی نمیکنم فک کنم بس باشه همین برام. اگه مثلا بزرگتر بود یا مزیت دیگه ای داشت اونو میگرفتم ولی اونطور که فهمیدم نداره
تازه کارت جانبی هم نمیخوره ،اندروید 4.1 نصبه روش! ایسوز ممو بهتر از اینه/نقل قول: