اقا مبارک باشه راستی از صفحه نمایشش هم یک تست بگذار!نقل قول:
Printable View
اقا مبارک باشه راستی از صفحه نمایشش هم یک تست بگذار!نقل قول:
یعنی مثلا چه تستی بذارم؟ از کیفیتش؟ یا از تاچش؟ چی بذارم؟:n13:نقل قول:
راستی رفتم سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و چک کردم که ببینم الآن Nexus ی رو که تو راهه به دستم برسه کجاست، دیدم که ساعت 4 و خرده ای بعد از ظهر از کرمان خارج شده. انشاءالله صحیح و سالم به دستم برسه یه نقد و بررسی اساسی ازش می ذارم. انشاءالله.
سلام دوستان کسی هست که بدونه مدل 3g میشه باهاش اس ام اس فرستاد یا نه؟
تو بعضی سایت ها نوشته میشه تو بعضی نوشته نمیشه
من یه جا خوندم که با 3G نمیشه مکالمه تلفنی داشت ولی با برنامه GO SMS Pro مثل اینکه میشه اس ام اس زد.نقل قول:
دوست عزیز برای اینکه خیالتون راحت بشه فردا یه زنگ بزنید به یکی از نمایندگی های رایتل و این موضوع را بپرسید.نقل قول:
مثلا حساسیتش و تستش با دسمال و اینا سرعت پاسخش و اینا ممنون!نقل قول:
امیدوارم سالم برسه از صمیم قلب!
بله! چشم! حتما! از شما هم خیلی تشکر می کنم بابت این لطفتون!نقل قول:
من تبلت رو امروز گرفتم...انشالله دوست عزیزمون نقد خوبی ازش بزاره چون واسه من نیست نمی تونم باهاش ور برم...
ولی مشکل مولتی تاچ و GPS تست کردم نداشت و تو دوساعت کار یه بار ریست شد فقط که فک کنم واسه نصب نرم افزارهای قدیمی بود...چون بعد 2.3 دیگه با اندروید کار نکرده بودم....
گزینه عالی واسه خرید...
سلام به همگی!:26:
آقا تبلت Asus Google Nexus 7 2 (2013) 16GB WiFi امروز ظهر به دستم رسید. از آل دیجیتال خریدم. پریروز سفارش دادم و امروز از کرمان اوردن. آخه آل دیجیتال تو کرمانه. همون اول یه آپدیت شد، بعدش باهاش کار کردم و برای متبرک شدنش، اولش روش یه برنامه قرآن نصب کردم. یه برنامه تست مالتی تاچ هم نصب کردم و همون موقع به هر حالتی که می شد، مالتی تاچش رو چک کردم، خداروشکر هیچ مشکلی نداشت، هیچ مشکلی. تازه تا 10 انگشت همزمان رو هم جواب داد! بعدش رفتم توی برنامه ی Google Maps و اونجا هم GPS ش رو امتحان کردم، به درستی کار کرد و جای منو به خوبی تشخیص داد و بعدش که من حرکت کردم، اونم حرکت کرد و خلاصه جی پی اسشم هیچ مشکلی نداشت خداروشکر!
سرعت باز کردن منو ها و برنامه ها هم واقعا عالی بود!
ولی یه سؤالی که واسم پیش اومد این بود که جزو Wallpaper هاش، اون عکس معروف گوگل نکسوس هفت دوهزار و سیزده رو نداشت!
اینترنت رفتنش هم خیلی خوب بود، به لطف کیفیت فوق العاده ی صفحه نمایشش، شما اگه روی صفحه زوم هم نمی کردی و کله ت رو نزدیک می کردی، می تونستی اون نوشته های ریز رو بخونی و حتی پیکسل هارو هم درک نکنی!!!:n04:
انشاءالله به زودی یه لینک فیلم توی آپارات براتون ازش می ذارم، ببینید و به درستی و با دیدی باز، بخریدش!
خلاصه بهتون بگم که به نظرم اون مالتی تاچ و اینا شایعه بوده! مال من که به درستی به لطف خدا کار کرد! به شما هم پیشنهاد می کنم بخریدش!
دوست عزیز اون LED زیر تبلت واسه شما روشن میشه؟اصلا واسه چی هستش؟
دوست عزیز خیلی ممنون که وقت گذاشتی و این مطالب رو گذاشتی اما اگر میشه اولا چندتا عکس بزارین و دوما اینکه اگر میشه چند تا بازیه سنگین HD روش نصب کنید و در مورد اجراهاشون یه توضیح بدین.با تشکر.نقل قول:
دوست عزیز مبارک باشهنقل قول:
ولی مشکل مولتی تاچ شایعه نبود، اول که این تبلت اومد با اندروید 4.3 مشکل جی پی اس و مولتی تاچ داشت بعد گوگل برای رفع این مشکل یه آپدیت
چند مگابایتی داد که این دو تا مشکل حل شد.
به هر حال امیدوارم تاچش برات بتاچه
راستی کسی نمیدونه مدل 3g کی وارد بازار میشه؟
تو امریکا که اومده ولی تو ایران قبلا محمود با دویست نفری میرفتو هر کدوم 30k کالا می اوردن به سرعت همه کالا ها مخصوصا این چنین کالا هایی پخش می شد ولی حالا.......نقل قول:
محمود دلم برا تنگ رفته.........
توی آل دیجیتال که نوشته بود برای پیغامهای خطرناکه! برای من که تا حالا روشن نشده!نقل قول:
سلام!
بالاخره اومدم!
باید همین اول بهتون بگم که خیلی تا حالا خداروشکر خوب بوده و ازش راضی بودم!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و بازی های زیادی هم روش نصب کردم
از جمله:
wrestle Jump
Temple Run OZ
Talking PSY
Real Parking 3D
Parking 3D
Doodle Jump
3D city Run 2
Bad Piggies
Colorus
Fruit Ninja
Grand Theft Auto Moto
Island Car Racing
LabMan
Labyrinth
Tight Rope Walker
و
Tiny Thief
که خداروشکر هیچ کدومشون با مشکل مواجه نشدن و به خوبی اجرا شدن!
و باید بگم که وقتی شارژش خالی خالی شد و خودش Shut Down شد، زدمش به شارژ و بعد از 3 ساعت فول شارژ شد!
و قاب پشتش هم بر خلاف ظاهرش روش رد انگشت نمی افته.!
برنامه های زیادی هم روش نصب کردم. از جمله برنامه ی Multi touch tester که مالتی تاچش هم خداروشکر مشکلی نداشت!
با برنامه ی Antutu Benchmark هم تستش کردم و نمره ی 20187 رو کسب کرد!
برای اینکه متبرک بشه، اولین برنامه ای که روش نصب کردم، قرآن بود که انشاءالله به برکت همون، باعث شه خوب کار کنه!
کیفیت صفحه ش هم واقعا بالاست! به طوری که نمیشه پیکسل هارو درک کرد!
درباره ی سرعتش هم باید بگم که خیلی با سرعت برنامه هارو باز می کنه و تاچش هم خیلی روونه!
اینم اسم خودم که با HandWriting روش نوشتم!
اینترنت هم رفتم و خیلی خوب کار کرد!
خیلی خوب و روون!
همزمان با حرکت دست، صفحه هم بالا و پایین میشه! بدون هیچ مکثی!
از لحاظ وزن و ابعادشم باید بگم که وزن خیلی مناسبی داره و اصلا دست رو خسته نمی کنه.
همچنین، به خاطر اینکه از عرضش، نسبت به مدل قبلی کم شده، با یک دست کوچک هم میشه به راحتی گرفتش. و دست رو خسته نمی کنه!
واقعا به نظر من اگه به دنبال یه تبلت اندرویدی خوب 7 اینچی هستید، نکسوس 7 نسخه ی 2013 چیز خیلی خوبیه!
دوربینش هم خیلی خوبه و فوکوس خیلی خوبی می کنه.
درسته که دوربینش فلاش نداره، ولی با این حال خیلی تصاویر خوبی می گیره!
دوربین جلوش هم همینطور.
خیلی خوب کار می کنه.
دوربینش هم که حرکت می دید، هیچ کندی توی صفحه نمی بینید و همزمان با حرکت شما روی صفحه هم نمایش می ده!!!
درباره ی GPS هم باید بگم که خیلی خوب کار می کنه! و جا رو تشخیص می ده.
از نظر صدا هم خیلی صدای خوب و بلندی داره.
صدای Stereo ش باعث می شه که بتونه حس بیشتری به شما القا کنه!
و در آخر می تونم بهتون بگم که اگه توانشو دارین، تو خریدش شک نکنین و بخریدش! که واقعا پشیمونتون نمی کنه!:n02:
اقا شما که با دوربینش عکس ننداختید پس چرا!(جمله بندی رو حال کردی)
موسی جان مبارک باشه
ایشالا ازش لذت ببری:n06:
دست درد نکنه با وب گردی مشکلی نداری ؟ راحت میتونی صفحه ای رو که باز می کنی بخونی چی نوشته و وب گردی کنی بدون زوم کردن ؟؟
منظورتون رو متوجه نشدم. منظورتون اینه که با دوربینش عکس بندازم و عکسی که گرفتم رو بذارم این جا؟نقل قول:
خیلی متشکرم! (mo_sa(نقل قول:
خواهش می کنم!نقل قول:
نه. اینقدر کیفیت صفحه ش بالاست که وقتی هیچی هم زوم نکنی می تونی ریز ترین نوشته هارو هم بخونی! به راحتی!
اخه شما از دوربینش تو صفحه قبل گفته بودیولی نه عکسی نه چیزی به خاطر اون گفتم!نقل قول:
عزیز تا بحال ریبوت شده تبلتتون؟اون پشت صفحه نکسوس از اول واستون بود یا از جایی دانلود کردین؟
خیلی ممنون
اصلا دکمه ای به نام ریبوت نداره که بخوام ریبوت کنم. اون background رو هم خودش نداشت. دانلودش کردم. از سایت اندروید پلیس.نقل قول:
اینم عکسی که باهاش گرفتم.
کیفیتِ عکسش با توجه به نداشتن فلاش خوبه اما در کراپ ۱۰۰٪ یه مقدار نویز داره.نقل قول:
میگم باتریش چه طوره ؟
فیلم 720 چند ساعت میتونه پخش کنه ؟
نکسوس 7 1 که اصلا جالب نبود .. زودی داغ میکرد ...
سلام
این تبلت وارد بازار شده؟ فکر میکنید نسخه 32 گیگ و با قابلیت مکالمه قیمتش حدودا چقدر باشه؟!
ممنون، شاد باشید:40:
الان 16 گیگ نسخه وای فای 1045 هست .طبیعتا 32 گیگ سیم کارت خور شاید 200-300 اختلاف داشته باشه.نقل قول:
به نظرتون اون مدل کی وارد بازار میشه؟!
باتریش:نقل قول:
3 ساعت طول می کشه تا از حالت شارژ خالی به فول شارژ برسه.
در کل هم با توجه به استفاده ی من که باهاش اینترنت می رم و کتاب می خونم و از وای فای و بلوتوث استفاده می کنم و... خیلی خوب جواب می ده و ازش راضی ام!چ
راستش درباره ی فیلم هم باید بگم که من اون قدر باهاش فیلم ندیدم که باتریش تموم بشه. نمی دونم دقیقا چقدر طول می کشه. ولی می دونم که خیلی خوب جواب میده.
یعنی در کل بگم، که، اونطوری که انتظار داری، مثلا بگی الآن باتریش 40 درصده، بعدش ازش مصرف کرده باشی، انتظار داشته باشی که مثلا شده باشه 25 یا 20 درصد، میبینی که شده 30 درصد!
دیگه بالاخره نباید از یه تبلت انتظار یه دوربین خیلی خوب داشت... شاید... :n01:نقل قول:
من این تبلت رو دارم. یه سری عکس بی کیفیت هم (شرمنده) ازش گرفتم، که می تونین توی لینک زیر ببینیدشون:n01:نقل قول:
نسخه 32 و سیم کارت خور رو کسی تو بازار دیده؟!نقل قول:
شاد باشید:40:
من که خیلی سراغ گرفتم هنوز نیومده ! بعضی ها هم گفتن آل آورده ولی فعلا نمیفروشه!! من باور نکردم:n13: اگه آورده که میفروشهنقل قول:
ولی هم 16 گیگ هم 32 گیگ بدون سیمکارت رو من دیدم هست تو بازار که خیلی ها هم خریدن . از جمله دوستمون تو همین تاپیک.
سیمکارت خور هنوز وارد بازار نشده به طور کلی
اما سیمکارت خورش بر خلاف اون چه که من فکر میکردم فقط قابلیت دیتا(استفاده از اینترنت) رو داره که خودِش برا بعضی میتونه مهم باشه.
OTG رو به طور کامل ساپورت میکنه؟!
نقل از GSMArena
داک یا استند می خواد یا همینجوری جواب میده؟!نقل قول:
The Nexus 7 supports USB OTG out of the box unlike the previous generation Nexus 7. A standard adapter needed for the feature to work can be purchased separately.
ممنون،شاد باشید:40:
بی زحمت یه خرده بیشتر توضیح بدید.نقل قول:
اینایی که می گید رو من نمی دونم یعنی چی.
:10:نقل قول:
USB On-The-Go منظور همون قابلیت اتصال فلش کارد و ماوس و کیبرد و ... به گوشی هست، که معمولا با یک کابل تبدیل کوچیک انجام میشه . .
حالا چیزی که من خوندم گویا پورت usb نکسوس 2013 یه مقدار باریکتر هست و انگار سوکت توش خوب جا نمیگیره و کابل ساخته شده مخصوص خودش رو می خواد !
می خوام تست کنید ببینید با این:
کابل به راحتی حافظه خارجی رو ساپورت می کنه؟!
ممنون، شاد باشی:40: