به نظرم دلیل اصلی در مورد باطری تفاوت در کرنل ــه ، کلا کرنل سازی سامسونگ خیلی خوب ـــه ( البته OLED از IPS کم مصرف تر هم هست )
و 100 البته Snap 600 از Snap 800 کم مصرف تره !
Printable View
به نظرم دلیل اصلی در مورد باطری تفاوت در کرنل ــه ، کلا کرنل سازی سامسونگ خیلی خوب ـــه ( البته OLED از IPS کم مصرف تر هم هست )
و 100 البته Snap 600 از Snap 800 کم مصرف تره !
دوستان؛
کی این گوشی به بازار ایران میاد؟
به نظرتون؛بیاد تا چه قیمتی میشه خریدش؟
احتمالا مهرماهنقل قول:
فعلا در مورد قیمتش نمیشه نظر داد خیلی فقط باید امیدوار بود که دلار بالاتر نره تا بشه به قیمت معقول خریدش
پرچمدار جدید ال جی و چند مسأله
1.چه دلیلی داره کارت حافظه نمیخوره؟ (مخصوصاً با کرنل سنگین 4.2)
2.اسپیکرها رو چرا اینقدر ضعیف طراحی کرده
3.دوربین اصلی با داشتن لرزشگیر اپتیکال عملکردش طبعاً بالاست ولی با این وجود نویزش هم بنظرم بالاست نسبت به رقبا
4.در مشخصات دوربین چرا قید نشده touch focus
5. در sunlight legibility رتبه ی 32 گرفته که برای نمایشگر پر طمطراقش اصلاً جالب نیست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته دوست عزیز فکر کنم مورد دوم رو اشتباه میکنید ها!نقل قول:
اول این که LTE-A هست ، دوم این که در تست ها نشون داده علاوه بر جی پی یو با فرکانس بالاتر، همینطور قوی تر و کلاک سی پی یو قوی تر،مصرف اس600 رو داره
به این چند عکس توجه کنید( ببخشید چینی مینیه :دی)
اینم برای تست گرافیکیشه که جقدر باتری خالی کرده ، 25%بهتره
ال جی گفته بود از تکنولوژی hi-fi بهره میبره که عالی بود نمیدونم چرا اینجوری شدنقل قول:
lg سال گذشته روی اپتیموس جی و نکسوز 4 یه فناوری گذاشته بود که یه لایه از صفحه نمایش رو حذف میکرد و باعث لمس بهتر و کاهش ضخامت گوشی میشد و در عوض زیر افتاب نور بازتاب میکرد و توی زیر افتاب کنتراست کم بود
امسال هم دقیقا همین مورد پیش اومد
ولی کنتراست g2 توی فضای عادی 1480 که بسیار خوب هست مثل g
بعید میدونمنقل قول:
ال جی با تاخیر خیلی زیاد گوشی هاشو تو خاورمیانه عرضه میکنه
G pro تازه اومده ایران ، اینقدر دیر اومد که دیگه خریدش به صرفه نیست
G1 هم همینطور
مگر اینکه ال جی ایران یه حرکت بزنه و بسرعت واردش کنه
در مراسم معرفی G Pro گفته بودند که اوایل مهرماه وارد بازار میشهنقل قول:
اشتباه شد : دی
به این چینی ها اعتماد نکننقل قول:
البته دوست عزیز فکر کنم مورد دوم رو اشتباه میکنید ها![ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اول این که LTE-A هست ، دوم این که در تست ها نشون داده علاوه بر جی پی یو با فرکانس بالاتر، همینطور قوی تر و کلاک سی پی یو قوی تر،مصرف اس600 رو داره
به این چند عکس توجه کنید( ببخشید چینی مینیه)
قطعا 4 تا Karit 400 از 4 تا Karit 300 پر مصرف تره : دی
SnapDragon 800 از SemiConductor نوع HPm استفاده کرده که ارتقائی بر نسل LPm هست.نقل قول:
در این نوع علاوه بر افزایش کیفی سخت افزار،هدایت گر گرمای ویژه ای دارن که باعث میشه دستگاه کمتر در معرض خطر گرما باشه.
علاوه بر مسائل بالا،کریتز400 بسیار کم مصرف تر از نسل های قبلیش هست (کریتز معمولی و 300 و 200 ) و با اینکه بسیار پر قدرته ولی میتونه هسته های اضافه رو در پرداز های پایین خاموش کنه
میتونه به فرکانس 200 مگاهرتز که خیلیییی کم هست برسه و مثلا بجای اینکه همیشه روی 2200 کار کنه،برای یک عدد WALLPAPER ساده یا نمایش یک کلیپ ساده،فرکانس خودش رو میاره پایین و مصرف رو کم میکنه.بجای اینکه همیشه در حال تولید گرما باشه!
برای همین کلا SnapDragon 800 و تمام وسایلی که با این سخت افزار ساخته میشن،به شدت کم مصرف تر و بهینه تر هستند.
گرمای کمتری تولید میکنند و مطمئن باشید داغی بسیار زیادی احساس نمیکنید.
در کارهای طولانی و کم قدرت مثل مرور اینترنت،شما نباید هیچ داغی ای احساس کنید،هسته های اضافه خاموش میشن یا فرکانس کاری میاد پایین و شما علاوه بر اینکه از گوشی لذت میبری،گوشی گرم نمیشه و خراب نمیشه.
فعلا که تو تست باطری عملکرد مناسبی داشته.
راستی دوستان بنچمارک های نوتِ ۳ رو دیدید؟
جی ۲ با فاصله کمی پشتِ نوتِ ۳ هستش و بعضی جاها هم ازش جلو زدِ.
تفاوت ها در حد 1 فریم ـــه !
یعنی من و شما هیچ فرقی حس نمی کنیم
دوست عزیز ساده تر و قشنگ تر و البته درست تر هم میشد نوشت:نقل قول:
SnapDragon 800 از SemiConductor نوع HPm استفاده کرده که ارتقائی بر نسل LPm هست.
SnapDragon 800 از نیمه رساناهای دارای کارایی بالاتری استفاده کرده
بهمین سادگی. HPm و LPm در علم سخت افزار و معماری 28nm مورد نظر، ناظر بر معماری یا ماده ی خاصی نیست بلکه یک عبارت کلی هست که در هر معماری میتونه مصداق دیگری داشته باشه
بنده شخصاً که 25 سال قبل وارد رشته ی الکترونیک شدم خیلی سعی می کنم در نوشتار روی وب و یا مقاله های سخت افزار که گهگاه برای مجلات می نویسم تا جای ممکن از برابرهای فارسی برای واژه ها استفاده کنم و یا طوری ترجمه کنم که مخاطب متخصص حظ بیشتری ببره و به تجربه فهمیدم که دقیقاً این خودش ملاک تسلط یا عدم تسلط نویسنده ها بر علم الکترونیک و سخت افزار هست
از نظر کاربری فرقی حس نمیشهنقل قول:
ولی کلاک جی پی یو تو نوت بالاتره.تو بنچ گرافیک خیلی سرتر بوده
نصفش برا اندروید 4.3 ـــهنقل قول:
از نظر کاربری فرقی حس نمیشه
ولی کلاک جی پی یو تو نوت بالاتره.تو بنچ گرافیک خیلی سرتر بوده
بعد شما یه بازی به من بگو G2 لگ بزنه توش : دی
گفتم که . از نظر کاربری فرقی حس نمیشهنقل قول:
تنها پیزی که من تو جی 2ازش خوشم اومد اون قابلیت گِست پسوردش بود البته نمیدونم تو محصولات قبلی بود یا نه...
جدا چیز جدیدی توش ندیدم من. دلیلی نمیبینم واسش هزینه کنم...
سخت افزار هم که همه ی گوشی های اخر امسال یکی ـَن از دم اسنپ 800
سامسونگ حداقل یکم خلاقیت به خرج میده 4 تا برنامه کاربردی تهیه میکنه...
کی داستان این هسته و سخت افزار مثل مگا پیکسل قراره تموم شه... یکم رو تولید محتوا کار کنن خو
البته برای کسی که مثلا s4 و یا one داره شاید این گوشی ارزش ارتقا نداشته باشه اما برای کسی که که به یکباره میخواد یه گوشی high end بخره میتونه گزینه بسیار خوبی باشه....الان امکانات گوشی ها اینقدر بهم نزدیک شدن که قرار دادن آپشنی که مشتری رو جذب کنه واقعا سخت شده , اینم در نظر بگیرید که بسیاری از این امکانات جنبه ی تبلیغاتی دارن و در عمل چندان استفاده نمیشن اما در عوض این گوشی چیزهایی داره که میتونه از بقیه متمایزش کنه و من اتفاقا من بر عکس شما فکر میکنم ال جی این بار در کنار ارتقا چیپ ست و قرار دادن امکانات ریز ودرشت , به فکر مسائل و امکانات دیگه هم بوده که بعضا در گوشی های دیگه پیدا نمیشه و میتونه این گوشی رو از بقیه متمایز کنه : لرزشگیر اپتیکال ( که فعلا هیچ گوشی دیگه ای نداره), فیلمبرداری با 60 فریم(که این مورد هم در کمتر گوشی ای فعلا پیدا میشه) , تراکم پیکسلی بالا (lمقایسه کنید با مثلا note 3 ), طراحی بدنه ی جمع وجور (با در نظر گرفتن سایز صفحه نمایش ) که در دست گرفتن گوشی وکار کردن باهاش رو راحت تر میکنه , عمر باتری مناسب و بسیاری از امکانات ریز ودرشت دیگه .. در مورد دوربین هم میشه گفت که اتفاقا ال جی به جای بالا بردن مگاپیکسل اومده روی کیفیت عکاسی وفیلمبرداری کار کرده و نتیجه ش به استناد رویوهای gsmarena و phonearena بسیار خوب از آب دراومده طوری که کمتر رقیبی از لحاظ کیفیت در حال حاضر براش پیدا میشه ..تمام این مسائل میتونه برگ برنده ی این گوشی باشه و این گوشی ارزش خرید بالایی داشته باشه.. مخصوصا اینکه در اغلب موارد گوشی های ال جی قیمتهای مناسبی در کشور ما داشته اند...نقل قول:
گوشی وارد بازار جهانی شده.
اگه نمایندگی الجی قبل از اومدن نوت3 بتونه وارد ایران کنه فک کنم فروش خوبی داشته باشه.ولی اگه زیاد معطل کنه فک نکنم فروش موفقی داشته باشه.
گوشی 2 هفته دیگه رونمایی میشه تو ایران
خدا کنه 32 گیگ رو وارد کنن.16 رو رسمی وارد کنن خیلی ضد حاله.
مقایسه دوربینهای Z1 , G2 , ONE , S4 و Lumia 920 :
واقعا نمیدونم این وبسایت چقدر معتبره...اما اگه این عکسها واقعی باشن باید گفت که ال جی واقعا ترکونده و در اغلب موارد از بقیه رقبا ( مخصوصا Z1) سرتره.. فقط در یکی دو تا از عکسها تو نور کم از Z1 کم میاره
ریویو نارنجی رو خوندم :| یک لحظه فکر کردم تو عکس اخرش دست چپی اس4 ه
رابط کاربری خود تاچویزه!
یادمه قبلا یجا بحث شده بود ، Optimus UI 3 زودتر اومده تا تاچ ویز : دینقل قول:
ریویو نارنجی رو خوندم :| یک لحظه فکر کردم تو عکس اخرش دست چپی اس4 ه
رابط کاربری خود تاچویزه!
+
باهاشون که کار کنی می فهمی کلی فرق دارن ، آیکوناشون یکم شبیه همه : دی ( یکماااااااا : دی )
مقایسه s4 با G2 :
ما کلا N تا تاچویز از سامسونگ دیدیمنقل قول:
از اونجایی که یادمه اپتیموس 3 از ICS رو محصولات ال جی بود و والا این هوم پیجش شبیه به جینجربرد اس2ه!
+
با OPtimus UI توی اپتیموس جی کار کردم. اما این یک عکس تو نارنجی، شباهت قیافه گوشی ها و همینطور هوم پیج ، کلا باعث میشه فکر کنی دو تا گوشیه
نقل قول:
واقعا چقد این جی اس ام آرنا موذیانه و زیرکانه از S4 طرفداری میکنه . بعضی از بخشها که هر دو گوشی واقعا به هم نزدیکن میاد میگه برنده S4 ،بعد آخرش یه جمله کوچولو مینویسه که البته اختلافشون خیلی کمه .
وقتی G2 یه کم بهتره میگه !Tie
بخشای مهمی مثه بنچ مارک که دیگه نمیتونه کاری کنه میاد میگه الجی بهتره ولی S4 هم خوبه و کند نیست و ازین حرفا . (البته این حرفش که S4 هم فوق العاده سریعه کاملا درسته ولی نوع برخوردش با بخشایی که G2 واقعا سره جالب نیست )
تو قسمت فوق العاده مهم باتری که G2 واقعا S4 رو له میکنه میاد میگه S4 راندمان استند بای بهتری داره :n02: که یه چیزی گفته باشه . انگار نه اگار که مدت زمان مکالمه و وبگردی G2 دو برابر نسخه اکتا هست .
تو بخش صفحه نمایش در کمال پر رویی میاد میگه برنده S4 هست و اصلا اشاره ای به واقعی بودن رنگ های G2 و روشنایی خیلی بیشترش نمیکنه . من هر چی مقایسه دیدم میگن هر دو صفحه عالین و فقط به سلیقه شخصی بر میگرده .
ولی بی شرمانه ترین و خنده دار ترین قسمتش ، قسمت دوربین هست من هر چی نقد یا بررسی اولیه خودم ( pocket now ، engadget , phonearena , mobilegeek , android authority . cnet ، slashgear ) همه از کیفیت عکسبرداری G2 چه توی روز چه توی شب فوق العاده تعریف کردن و اونایی هم که ابن دو تا رو مقایسه کرن مثه phone arena و mobile geek به وضوح گفتن کیفیت عکسبرداری G2 بهتره و توی قسمت فیلم برداری هم هم گفتن به خاطر لرزشگیر اپتیکال کیفیت فیلمبرداری G2 یه کم بهتره (البته اختلافشون کمتر از کیفیت عکاسی هست )
بعد سایت معظم GSMARENA در کمال خونسردی میاد میگه کیفیت فیلم برداری S4 بهتره و کیفیت عکاسیشون هم مثه همه (Tie) . :n08:
بچه من اینارو نگفتم که بحث برندی راه بندازم و لطفا طرفدارای سامسونگ بهشون بر نخوره ، فقط میخوام بگم حواستون باشه همه ریویوها که به ظاهر بی طرفن واقعا بی طرف نیستن . مسلما این دو تا گوشی واقعا عالین و هر کدومو انتخاب کنین ازانتخابتون پشیمون نمیشین .
این موضوع هم فراموش نشه که گوشی های فلگشیپ LG تو ایران همه ساخت کره هستن (مثه G , G pro ) و با دو سال گارانتی اصلی به قیمت خیلی مناسب عرضه میشن .
این هم لینک پربیننده ترین کلیپ مقایسه ابن دو گوشی توی یوتیوب هست .
دوستان قیمت این مدل مشخص نشد؟؟
نه ، هنوز ایران معرفی نشده
این گوشی همه چیزش عالیه ، فقط خدا کنه مثل گوشی های دیگه ال جی شش ماه طول نکشه وارد بازار ایران بشه
گوشی 13 مهر ماه وارد ایران میشه و بطور رسمی عرضه میشه . قیمتش هم زیر 2 تومن خواهد بود.نقل قول:
زیر 2 میلیون که خیلی ارزونه.نقل قول:
قیمت این گوشی اگه اشتباه نکنم 800 دلار و میشه 2.5 میلیون تومان
نه عزیز. قیمتی که توسط شرکتها محاسبه میشه و اعلام میشه با قیمتی که ما با ضرب دلار در تومن بدست میاریم فرق میکنه .نقل قول:
پس فعلا نمیشه درباره ی قیمت چیزی گفت... شاید بالای 2 میلیون باشه، شاید هم نباشه.نقل قول:
99 در صد مطمئن باشید که زیر 2 میلیونه . از یه منبع موثق شنیدم .نقل قول:
قضیه طرفداری gsmarena از سامسونگ چیز جدیدی نیست ، از اون زمانی که گلکسی اس 1 اومد ریویو هاش در مقایسه با آیفون 4 به نفع سامسونگ بود
کلا به این سایت به عنوان یه دیتابیس اطلاعات موبایل و تبلت نگاه کنین
بنرهای تبلیغاتی G2 رو توی تهران نصب کردن ، فکر کنم به زودی وارد بازار میشه
تو لینک بالا ال جی گفته 13 مهرماه فروشش شروع میشه.نقل قول:
Sent from my LT22i using Tapatalk 4
اگه قیمتش رو 2.5 حساب کنیم
با 1.250 میشه خریدش ؟ :|
مشکل اینه 1250 هم نداریم : دی