مثل اینکه این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بد جوری مشکل داره هنوزم درست نشده
Printable View
مثل اینکه این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بد جوری مشکل داره هنوزم درست نشده
با سلام. چون ديدم خيلي از اين تاپيک استقبال شده منم يک آهنگ از (بر آستان جانان) استاد شجريان براي خودم درست کرده بودم که گفتم بد نيست بقيه هم ازش لذت ببرن. حجمش خدود 620 کيلو بايت بيشتر نيست و مدتش هم دقيقا 45 ثانيه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنوننقل قول:
خوب کاری کردی البته من که استقبالی ندیدم چون اگه اینجور بود 4 نفر یه پستی میزاشتن
درضمن اگه ممکنه تو rapidshare آپلود نکنید چون خیلیا باهاش مشکل دارن
اين هم يک فايل ني بسيار زيبا از حسين بختياري که از آلبوم شهر قصه گرفتم. اين موسيقي از ابتداي تراک دوم به اسم (نه ديگه اين واسه ما دل نميشه) گرفته شده. اگه دانلود نکني از دستت رفته.
موفق باشيد.
اينم آدرس سايت مگا آپلود
راستش من مدتهاست که از سايت رپيدشير استفاده مي کنم و مشکلي ندارم ولي براي اونايي که مشکل دارن اين فايل شجريان رو توي مگا آپلود هم گذاشتم اينم لينکش:
خوب البته خيليها توي جواب دادن تنبلي مي کنن ولي مطمئن باش استفاده مي کنن. همينکه از موسيقيهاي سنتي لذت ببرن کافيه. حالا اگه يه جواب هم بدن چه بهتر!نقل قول:
سلامنقل قول:
تورو به خدا این جوری نگو دوست من
حیفه یکی که تازه بیاد فکر میکنه واقعا این جوری هست
من که خودم با این بحث مشتر ک شدم وبه طور روزانه دنبالش میکنم حالا اگه جواب نمیدم حرفی برای زدن ندارم ولی حالا جواب دادم
خیلی خیلی باحال هست دست همتون درد نکنه
خوشحالمنقل قول:
ولی چرا حرفی برای گفتن نداری؟ کسی که موسیقی سنتی گوش میده حتما حرفی برای گفتن داره
چند پست قبل راجع به نوازنده های تار نظرخواهی کردم ولی هیچکس جواب نداد
سلام دوست من
به نظر من استاد علیزاده بهتر هست البته به نظر من
علیزاده استاده بزرگیه آهنگسازیشم حرف نداره هیچکس تکنیک علیزادرو نداره در کل من اینجوری تقسیم می کنمنقل قول:
شهناز و شریف بزمی ساز می زنند
علیزاده و ساکت تکنیکی
و لطفی عرفانی
ولی ساز شهناز بازم بنظر من یه چیز دیگست ولی کارایی که علیزاده با ساز میکنه هیچکس نمیتونه انجام بده اگه فیلم ازش دارید به انگشت گذاری و مضراب زدنش دقت کنید که چطور از بالا دسته میپره پاین دسته و بلعکس.آخره تکنیکه
آهنگ رقص آشفته از حسین پرنیا
بعضی وقتا که [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نمیاد وقتی با فیلتر شکن امتحان کنید باز میشه
شاید تا چند وقت دیگه کلا برای ایران ببندنش بخاطر تحریم
از گوگل که دیگه نمیشه نرم افزاراشو دانلود کرد.
شرکت سان هم که خالق جاواست نمیزاره نرم افزارایی که برای همه بصورت مجانی رو سایتش گذاشته ،کسی از ایران دانلود کنه
سایت بعدی کدومه؟ یاهو؟
درهر صورت اگر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کلا بسته شد (که اصلا مهم نیست!!! و مسله مهم اینه که انرژی هسته ای حق مسلم ماست!!!) دوستان سایت های دیگه که راحت بشه باهشون کار کرد رو معرفی کنند
نقل قول:نقل قول:
لینکها مشکل دارن...اگه میشه یه جای دیگه آپ کنید خیلی خیلی ممنون میشم...نه با rapidshare دان شد..نه با megaupload...
به نام خدا
دوست عزیز میشه روی یه سایت دیگه بریزی؟خیلی ها رو که میری میگه لینک ارزش نداره!
تا حالا اسامي نوازنده ها رو نميدونستمنقل قول:
يعني دو سه تا قطعه اي که دارم نميدونم اثر کدوم استاده:41:
قدیمی هاش مشکل داشت که بعضیهاش دوباره آپلود شده جدیداشم که مشکلی نداره لطفا شماره پست رو بگیدنقل قول:
نوشته شده توسط Mohammadamirbazrafshan [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
نامرديه
ما اين جا کشکيم لابد:41:
نقل قول:
من که 2 مورد رو گفتم...لینکهاش مشکل داشتن...کسی توجهی نکرد...شایدم من نتونستم دان لود کنم..
من بخاطر اینکه تعداد پستها کمه اینو گفتم منظورم شما نبودید شما که چندتا پست گذاشتید.نقل قول:
درضمن من کشک خیلی دوست دارم از حرف من ناراحت نشید
اگه اون 2تا مال من بود اصلاح میکردم ولی شرمنده خودمم دانلود نکردم چون با یکی از سایتاش مشکل دارم اون یکی هم بار دانلود باید toolbar خودش که تو سایتش هست دانلود و نصب کنید بعد میتونید فایلهای دیگرو دانلود کنید ولی من توصیه نمیکنم اینجور toolbar هارو نصب کنیدنقل قول:
اتفاقا منم کشک خيلي دوست ميدارمنقل قول:
پس بي زحمت ادامه بدين
نخ سوزن تار يادتون نره :11: منتظرم
نقل قول:
واي اين واقعا عالي بود
ممنون
دوتار از مرحوم حاج قربان سلیمانی
البته شاید بدرد رینگتن نخوره ولی گوش دادن چرا
این دو تار کار استاد سه تار خودمه اگه تونستم سه تار و تارشم میزارم
ممنون جناب مهديزاده
دانلود کردم
و کلي عشق کردم
حرف ندارن
آي من گريه
خواهش میکنمنقل قول:
حالا چرا گریه؟
یاد چیزایی که استاد لطفی توی یکی از نواراش نوشته افتادم.نوشته بود بعد از اولین اجرایی که در آلمان بعد از رفتنش از ایران داشته اون کسی که سالن رو نظافت میکرده پرسیده شما اینجا مجلس ترحیم داشتید که اینقدر دستمال کاغذی ریخته
بازم مثل همیشه عالی بود
مهدیزاده جان خیلی کارت درسته
قابلی نداشت چندتا دیگه هم تو راههنقل قول:
منتظر بقيه شون هستمانقل قول:
خب نواي تار منو ياد خاطره هام ميندازه
شايد براي همين
شايدم چون عاشق تار هستم
نميدونم
تار استاد یحیی زر پنجه واقعا که زر پنجست
این ازون زیر خاکیاست
وقتی قیچی بر میدارم که یک تیکه از آهنگارو برای رینگتن ببرم واقعا نمیدونم کجاشو ببرم همش قشنگه شاید اصلا کار درستی نمیکنم!!!
آخه این تاپیک رینگتن هست و نمیشه کل آهنگ رو گذاشت . حجمشونم زیاده شاید همه نتونن دانلود کنند
چهار مضراب با تار داریوش پیرنیاکان من که خیلی باهاش حال میکنم
چهارمضراب با سه تار داریوش طلایی
حالا برای اینکه حال و هوا عوض بشه یک آهنگ ریتمی میزارم
این آهنگ خراسانیه و اسمش رشیدخان هست
حتما با ساز های سنتی قبلا گوش دادید همون که میگه:
امروز دو روزه
للو فردا سه روزه لو
رشید نیومد
للو دلم می سوزه لو
های های رشیدخان
سردار کل قوچان
های های رشیدخان
سردار کل قوچان
فا فا دو سی لا
لا سی لا سی دو سی لا سل
فا فا دو سی لا
لا سی لا سی دو سی لا سل
لا لا سی سی لا سل
لا لا سل فا سل سی لا سل فا
لا لا سی سی لا سل
لا لا سل فا سل سی لا سل فا
این همون آهنگه با سازهایی متفاوت
تار استاد بیگجه خانی فقط برای اهل حال نه برای رینگتن
واقعا خدا رحمتش کنه چه سازی میزنه
از کارای قشنگش روی دوم آلبوم بیداد شجریان هست که همینطور که از اسمش پیداست تو همایون هست.اگه گوش ندادید بگیرید گوش کنید حالشو ببرید
[B][SIZE="5"]hاستاد آهنگهای رپ . تکنو رو هم بزارید:27: :31:
فقط میتونم بگم برات متاسفمنقل قول:
آی گفتینقل قول:
جناب مهدیزاده من واقعا دارم لذت میبرم لطفا ادامه بدید ممنون
اخه اقا فرزاد این چه حرفیه میزنی اسم تایپیک رو دیدی یا نه