چون تو برنامه 90 این قضیه مطرح شدنقل قول:
تا الان:161 هزار تا
Printable View
چون تو برنامه 90 این قضیه مطرح شدنقل قول:
تا الان:161 هزار تا
دوستان همین الان در برنامه نود اعلام کردن که میتوانید با ارسال یک اس ام اس به سامانه پیامکی 2000590 در امضا کردن کمپین ازادی سربازان وطن شرکت کنید
تنابنده مگه به فردوسی پور چی گفته که رویانیان میگه ناراحت شدم؟
برنامه ی قبل عید نود چه خبر بود؟
محسن تنابنده و احمد مهرانفر ( نقی و ارسطو ) اومده بودن به عنوان مهمان.نقل قول:
تنابنده شدیدا استقلالی بود
مهرانفر کلا فوتبالی نبود
عادل فردوسی پور هم برای این که یخ این دو نفر واشه،
یه زنگ به رامبد جوان زد و تلفنی هم با اون صحبتی رو داشتن.
در ضمن اون نوجوون اردبیلیه که با استعداد بود، مهمان ویژه بود.
کلا اتفاق خاصی نیفتاد...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قسمت بعدی نود هفته دیگه پخش میشه ؟
قسمت بعدی اگه هفته بعد بزارن احتمالا بازی های جام باشگاهها بررسی میشه و همچنین احتمالا فردوسی پور تماسی هم با سردار ازمون میگیره .
فکر کنم برنامه بعدی پنجشنبه 14 فروردین باشه.نقل قول:
عادل فردوسی پور در آخرین برنامه نود قبل از تاریخ این پست ( یعنی 25-1-93)، برای نجات جان این جوان خیلی تلاش کرد و سرانجام موفق شد
و آن مادر داغدیده از خون فرزندش گذشت...
و اما بازتاب حرکت این مادر در سایت یاهو:
توضیحات بیشتر در سایت یاهو برای این پست را در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بخوانید.
یه تقارن خیلی جالب:
نودمین پستم رو در انجمن p30world در تاپیک برنامه 90 گذاشتم.
چه جالب...
بخشندگی و مردانگی هنوز زنده هستنقل قول:
خلاصه مطالبی که از برنامه دیشب دستگیرم شد:
1-تو این برنامه عادل و آقای خادم یکی بودن و فتح الله زاده تنها بود
2-دلم برای فتح الله زاده سوخت(کاری ندارم تو کارش ایراد داشته یا نه)اما بنده خدا مثل اینکه دوست داره بمونه.هی با خادم شوخی می کرد هی ازش تایید می خواست.خداییش هم بد کار نکرده تو تیم
3-لیگ آینده تیمهای پرسپولیس و استقلال حالت خصوصی ندارن اما تا آخر سال میشن که می افته برای لیگ بعدترش و به همین خاطر خبری از کمک میلیاردی دولت نیست.خود خادم در برابر حرف فتح الله زاده که گفت استقلال امسال حدود 20 میلیارد هزینه داره گفت از این پولا خبری نیست
4-با این وضعیت زیاد نباید دلخوش به استقلال و پرسپولیس بود مگه اینکه هیئت مدیره ای که وزارت انتخاب می کنه توشون آدم مایه دار ولخرج باشه تا مثلاً حداقل 2 میلیارد بده تا آندو و سید جلال بمونن
نقل قول:
بمونن که چی بشه . ایا ارزش دو میلیارد رو واقعا دارن ؟ اندو که به نظرم هنوز بهترین بازیکن داخلیمونه شاید فقط نصف این قیمت بیارزه . به جاشون این همه بازیکن جوون با استعداد ریخته که با یک دهم این مبالغ کارشون راه میفته . ولی کو استعداد یابی . استقلال دلش رو خوش کرده به بازیکنهای مسن تر .
تمام اتفاقات برنامه دوشنبه شب 90
برنامه اين هفته نود از ساعت 22:46 دوشنبه شب از شبکه سوم سيما روي آنتن رفت و ساعت 3:52 بامداد سه شنبه به پايان رسيد.
برنامه اين هفته نود از ساعت 22:46 دوشنبه شب از شبکه سوم سيما روي آنتن رفت.
سئوال مسابقه پيامکي اين هفته برنامه نود به شفاف سازي قراردادهاي بازيکنان تيم هاي حاضر در ليگ و پايين آمدن مبالغ اختصاص يافته بود.
برنامه اين هفته برنامه نود عطر و بوي مادرانه داشت و حضور مادران فداکار در اين برنامه به شدت احساس مي شد.
در ابتداي برنامه گزارشي از خانواده مرحوم عبداله حسين زاده از شهرستان نور پخش شد که با گذشت خود از خون فرزندشان گذشتند و قاتل فرزند خود را مورد بخشش قرار دادند.
در برنامه نود هفته گذشته فردوسي پور از جامعه ورزشي و خانواده اين مرحوم خواستار بخشش قاتل مرحوم عبداله حسين زاده شد و مسئولان، مربيان و بازيکنان فوتبالي طي تماس هايي جداگانه با پدر و مادر اين مرحوم خواستار گذشت اين خانواده شدند و بالاخره اين تماس ها مثمر ثمر واقع شده و اين بخشش از سوي خانواده حسين زاده صورت گرفت.
گزارشي از عليرضا منصوريان و حميد استيلي پخش شد که طي اين گزارش جالب مادران اين دو پيشکسوت فوتبال از خاطرات دوران کودکي و فوتبال آنها صحبت مي کردند.
مادر منصوريان از شيطنت هاي کودکانه، علاقه بسيار منصوريان به فوتبال و همچنين خاطراتي از تلاقي دوران تحصيل و دوران بازيگري فوتبال وي صحبت کرد.
وي در بخش ديگري از صحبت هاي خود از خاطرات خود در مورد کفش هاي عليرضا گفت که جالب توجه بود.
عليرضا منصوريان با بوسه زدن بر دست مادر خود از زحمات وي قدرداني کرد.
مادر حميد استيلي نيز اظهار داشت: سه پسر دارم که پسر بزرگترم سعيد، پيش از حميد در تيم پاس بازي مي کرد و سعيد باعث شد حميد به فوتبال روي بياورد. وي ادامه داد: من به تحصيل فرزندانم خيلي بها ميدادم و هر روز به مدرسه آنها سر مي زدم. وي در مورد دعاهاي مادرانه خود در روز بازي هاي تيم ملي سخن گفت که جالب توجه بود.
وي در مورد دوران مربيگري حميد استيلي در باشگاه پرسپوليس نيز گفت: در زمان مربيگري وي نيز خيلي حميد را اذيت کردند و حتي تماشاگران به من نيز توهين مي کردند که خيلي اذيت مي شدم. اکنون نيز دوست دارم مربيگري کند ولي نه در پرسپوليس!
گزارشي از ترين هاي ليگ برتر فوتبال ارائه شد.
گزارشي از باشگاه پرسپوليس در دوران مديريت رويانيان و اقدامات صورت گرفته در آن زمان پخش شد.
امير رضا خادم نماينده وزارت ورزش در امور خصوصي سازي ميهمان اين هفته برنامه نود بود.
امير رضا خادم در مورد خصوصي سازي باشگاه هاي استقلال و پرسپوليس گفت: اين مسئله و صحبت ها از چندين سال پيش مطرح شده است و دولت خواستار خصوصي شدن اين دو تيم هستند و مسئله تازه اي نيست و گودرزي وزير ورزش و جوانان به شدت پيگير اين قضيه است.
وي ادامه داد: اين دو تيم هواداران زيادي دارند و دولت موظف است براي حفظ آنها تلاش کند. دولت اگر حساسيتي براي اين دو تيم دارد براي حفظ آنها است و نميخواهند مشکلات و تجربيات بد دوران گذشته تکرار شود.
قرار است کار اداره اين دو باشگاه تا پيش از واگذاري بر عهده دولت است و بطور قطع تا دوشنبه هفته آينده تکيف اين باشگاه و هيئت مديره آنها مشخص مي شود. بايد هيئت مديره اي قوي تشکيل داد تا مشکلات مالي باشگاه ها حل شده و کارها به درستي پيش رود.
خادم ادامه داد: اين فصل نيز بحث خصوصي سازي استقلال و پرسپوليس به اتمام نمي رسد ولي در تلاشيم تا اين مسئله امسال به سرانجام برسد.
وي ادامه داد: تمام تلاشمان را مي کنيم که در انتخاب مديرعامل دخالت نداشته باشيم.
گزارشي از ديدار تيم هاي تراکتور سازي و الاتحاد در چارچوب هفته پنجم ليگ قهرمانان آسيا و حاشيه اين بازي پخش شد.
سپس گزارشي از ديدار تيم هاي سپاهان و السد قطر در ليگ قهرمانان آسيا پخش شد.
امير رضا خادم در بخش ديگري از صحبت هاي خود گفت: قصد داريم خصوصي سازي بصورت کامل صورت گيرد و نميخواهيم فقط بحث مان استقلال و پرسپوليس باشد و در صدديم چارچوبي براي تيم هاي خصوصي و دولتي فراهم شود تا تيم هاي خصوصي نيز ديده شوند.
خادم در مورد ميزان بدهي باشگاه پرسپوليس گفت: بازرسان ما بدهي باشگاه پرسپوليس را 70 ميليارد تومان برآورد کردند و البته شايد اين ميزان مقدار اندکي کم و زياد شود.وي ادامه داد: حدود 20 ميليارد اين بدهي به پيش از دوران پرسپوليس و باقي بدهي به پس از آن دوران برميگردد.
وي در قسمتي ديگر از صحبت هاي خود افزود: بايد همياري شود تا استقلال و پرسپوليس حفظ شوند نه اينکه همه بار اين دو باشگاه بر دوش وزارت ورزش و جوانان بيافتد!
خادم ادامه داد: سوء مديريت در باشگاه هاي استقلال و پرسپوليس باعث شده برخي مشکلات در اين باشگاه ها صورت بگيرد.
امير رضا خادم در خصوص ميزان بدهي باشگاه استقلال نيز گفت: باشگاه استقلال 45 ميليارد تومان بدهي دارد.
گزارشي از ديدار تيم هاي فولاد - الجيش و استقلال - الشباب و حاشيه هاي اين ديدار در ليگ قهرمانان آسيا پخش و آمار مربوط به اين ديدار ها ارائه شد.
علي فتح اله زاده مديرعامل باشگاه استقلال دومين ميهمان برنامه نود اين هفته بود که در مورد ليگ قهرمانان آسيا گفت: شش امتياز ما را در اين رقابت ها از ما گرفتند و اگر اين امتيازات را گرفته بوديم به راحتي صعود کرده بوديم.
وي در صحبت هاي خود گفت: برنامه شما تاثيرگذاري ريادي دارد و نبايد اگر کسي افتاده به وي لگد بزنيم بلکه بايد به وي کمک کنيم تا از جاي خود برخيزد. وي افزود: من کمپ باشگاه استقلال را راه اندازي کردم و با اين حرکت 200 ميليارد براي باشگاه درآمدزايي کردم. چرا فقط بدهي ها را ميبينيد و اين مسائل ديگر را نمي بينيد؟!
فتح اله زاده افزود: با وزير ورزش و جوانان صحبت کرديم و قرار شد 50 درصد از هزينه ها را باشگاه استقلال و نيمي ديگر را وزارتخانه تقبل کند. من پول خود را داده ام و درآمدزايي کرده ام و در اين صورت من بدهکار نيستم و اين بدهر وزارت ورزش و يا سازمان تربيت بدني سابق است.
وي گفت: من مي خواهم به قول و قرارهايي که مي گذاريم احترام بگذاريم.
فتح اله زاده خاطرنشان کرد: من حسابرسي خود را طي سه سال اخير انجام داده ام و مشکلي در اين خصوص ندارم و همه مدارک حسابرسي موجود است.
وي افزود: من اعلام کرده بودم باشگاه و مجمع را به من بدهند من خودم باشگاه را به وضعيت مناسب مي رسانم.
فتح اله زاده در ادامه در مورد ميزان قراردادهاي بازيکنان استقلال توضيحاتي ارائه داد.
وي گفت: باشگاهي مثل مس کرمان در يک شهرستان بيش از سي ميليارد هزينه کرده است ولي استقلال و پرسپوليس نمي توانند اين مبلغ را هزينه کنند؟!
وي خاطرنشان کرد: من از بودجه فصل بعد سه ميليارد استفاده کردم و اکنون نيز جزو بدهي هاي ما به حساب آمده است.
خادم در اين ميان گفت: من صحبتم اين است که مديران باشگاه هاي استقلال و پرسپوليس بايد نه تنها هزينه هاي خود بلکه هزينه هاي تيم هاي ديگري را تامين کنند.
خادم و فتح اله زاده در خصوص بحث هاي مالي باشگاه استقلال صحبت هايي کردند و اختلافاتي با يکديگر داشتند.
فتح اله زاده در صحبت هاي خود عنوان ميکرد من و مسئولان سابق ورزش قرارهايي در خصوص هزينه هاي باشگاه داشتيم و قرار بود 50 درصد هزينه ها را من تامين کنم که من به وعده خود عمل کردم و مقصر عملکرد وزير که نيستم؟!
فتح اله زاده در برنامه پربيننده نود عنوان کرد: من حاضرم استقلال را با امکانات حال حاضرش تحويل گرفته و 200 ميليارد تومان به وزارت ورزش و جوانان بدهم.
اگر وزارت ورزش و جوانان اجازه دهد که من 5 نفر به عنوان هيئت مديره انتخاب کنم امسال پولي از وزارت نميخواهم ولي اگر قرار باشد هيئت مديره را وزارت ورزش و جوانان انتخاب کند حداقل 8 ميليارد از وزارت ورزش و جوانان ميخواهم تا کارم را در باشگاه ادامه دهم وگرنه نميتوانم در استقلال به ادامه فعاليت بپردازم!
پس از بحث و جدل خادم و فتح اله زاده، گزارش نود تا نود پخش شد که طي آن به بررسي عملکرد لژيونرهاي فوتبال کشورمان در ليگ هاي خارجي پرداخته شده بود.
فتح اله زاده و فردوسي پور کمي در مورد مبلغ قرارداد جواد نکونام و همچنين کمپ استقلال صحبت هايي کردند.
آمار مسابقه پيامکي پس از گذشت 3 ساعت از آغاز برنامه: 91 درصد بينندگان خوستار شفاف سازي قرارداد بازيکنان و کاهش قراردادها شدند و 9 درصد ديگر با اين قضيه مخالفت داشتند.
فتح اله زاده، خادم و فردوسي پور در مورد برخي مسائل باشگاه استقلال و نخوه قراردادها و هزينه ها و در آمدها با هم بحث کردند.
مک وندي مربي تيم مسجد سليمان ميهمان سوم برنامه نود اين هفته بود و در مورد وضعيت تيم و ورزشگاه مسجد سليمان به صحبت پرداخت.
برنامه اين هفته نود ساعت 3:52 بامداد سه شنبه به پايان رسيد.
90
90/ مثل عادل کم داريم
برنامه اين هفته نود فردوسيپور هم حاشيههاي خاصي داشت و با اين که عادل ميتوانست بيش از اين عامل شفافسازي در فوتبال شود اما او اين هفته زياد در اوج نبود و هرازگاهي همچون بهرام شفيع برنامه را اداره ميکرد و نميگذاشت آن طور که بايد و شايد شفافسازي صورت بگيرد.
برنامه اين هفته نود فردوسيپور هم حاشيههاي خاصي داشت و با اين که عادل ميتوانست بيش از اين عامل شفافسازي در فوتبال شود اما او اين هفته زياد در اوج نبود و هرازگاهي همچون بهرام شفيع برنامه را اداره ميکرد و نميگذاشت آن طور که بايد و شايد شفافسازي صورت بگيرد. والا شايد فقط خادم حسابي رسانهها را تيتر باران ميکرد. به هر صورت همانطور که بازيکنان در عملکرد خود دچار فراز و نشيب ميشوند فردوسيپور هم ممکن است در يکي از برنامههايش برخلاف هميشه عمل کند و به سوژههايش زياد فرصت ندهد.
برنامه نود دوشنبه اول فروردين نجات زندگي يک قاتل را هم به خوبي به تصوير کشيده و بينندگان را حسابي تکان داد و معلوم شد که پدر و مادر مقتول فقط در دقيقه 90 تصميم گرفته بودند که جوان خطاکار را ببخشند و بيجهت نبود که اين حرکت عادل بازتاب وسيعي در رسانههاي خارجي هم داشت و اي کاش! در کشور ما هيچکس چاقو و قمه حمل نکند و در ساير محکوميتها هم افرادي مثل عادل احساس مسئوليت کنند و حرکتي از خود نشان دهند. گزارش محمدرضا ميثاقي به مناسبت روز مادر هم خوب بود و او با تهيه مصاحبهاي از مادران اين دو فوتباليست خاطرات جامجهاني 1998 فرانسه را در اذهان زنده کرد و از تاثير و نقش دعاي مادران در موفقيت فرزندانشان گزارش مستندي ارائه کرد با اين چنين برنامههايي است که عادل مخاطبان خود را تا پاسي از بامداد روز سهشنبه پاي جعبههاي جادويي ميخکوب ميکند.
.
رويانيان:فايل صوتي تهديد فردوسيپور را دارم
مديرعامل مستعفي تيم فوتبال پرسپوليس گفت: مجري برنامه 90 مرا تهديد کرد که اگر به برنامهاش نروم اينقدر مرا ميزنند که مجبور شوم روي خط بروم و فايل صوتي اين تهديد را نيز دارم.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مدير اسبق باشگاه پرسپوليس تاکيد کرد: به دنبال عذرخواهي نيستم و نميخواهم کسي هم از من عذرخواهي کند که در اعلام مبالغ اشتباه کرده است، خيلي ها مي گويند چرا حرفهايت را در 90 نزدي، من به فردوسيپور گفتم که مشکلاتي دارم و حتي مريض داشتم، نميخواستم اين مسائل را بيان کنم اما مجبورم شفاف صحبتهايم را انجام دهم.
وي افزود: من حتي اين موضوع را به اطلاع مسئولان رده بالاي صدا و سيما رساندم و حتي بارها هماهنگ کردم که نميتوانم در 90 حضور پيدا کنم اما همه حرفهاي خود را مطرح کردند. مردم نميدانند که من چرا به نود نرفتم. من از فردوسيپور فايل صوتي دارم که حتي من را تهديد کرده است. مگر من به صدا و سيما نگفتم که نميتوانم دوشنبه به برنامه 90 بروم پس چرا مرا زدند؟
وي يادآور شد: فردوسيپور ميتوانست بگويد امشب به دليل برخي مشکلات رويانيان نميتواند به برنامه ما بيايد، اما بجاي اين کار مرا زد. مشکل بسيار حادي داشتم و به مسئولان صدا و سيما اعلام کردم، نميتوانم به 90 بروم. ميدانم مسئولان صدا و سيما هم به فردوسيپور گفتند که چون رويانيان در برنامه نيست، درباره ايشان صحبت نشود و همه چيز بماند براي هفته بعد اما فردوسيپور دست به لجبازي زد و نشان داد که فقط با حرف خودش رو به جلو ميرود و با سياستهاي صدا و سيما کاري ندارد. من مريضي داشتم که نميتوانستم با حضورم در نود او را تنها بگذارم و به وي استرس وارد کنم، نميخواستم اين حرفها را بزنم اما بايد جواب سؤال مردم را بدهم، اين همه از آقايان خواهش کردم بعد آقاي فردوسيپور تا دلش خواست ما را زد.
وي خطاب به خادم گفت: آقاي امير خادم، شما پهلوان اين ديار هستيد اما چرا کسي را مي زني که کنارت نيست؟ من فايل صوتي فردوسيپور را دارم که به من گفت اگر به برنامه نيايي، آنقدر تو را ميزنم تا وادارت کنم که به پشت خط بيايي، آيا اين موضوع مورد تأييد مسئولان صدا و سيما است، آيا اين تهديد نيست؟ من نميخواستم در مورد برخي مسائل حرف بزنم. ايشان حتي به من گفت "تو مانند يک عروس هستي و من 5 بار به خواستگاري شما آمدم. براي آخرين بار به تو ميگويم به برنامه ما بيا" من نيازي به دروغ گفتن ندارم. محترمانه گفتم آقاي فردوسيپور! نميتوانم به 90 بيايم، شما هر کاري کنيد دست خودم نيست، نميتوانم در خدمت شما باشم. سپس ايشان به من گفت، آنقدر تو را ميزنم تا وادارت کنم پشت خط بيايي، به نظر شما اين يعني چه؟
وي افزود: من تمام مدارک حرفهايم را دارم. به مسئولان صدا و سيما زنگ زدم و آنها که بسيار حرفهاي و مسلمان هستند به فردوسيپور اعلام کردند که اين بنده خدا به دليل مشکلاتي نميتواند به برنامه بيايد، فردوسيپور هم موافقت کرده بود ولي کار خودش را کرد که واقعا نميدانم چه حرفي بايد بزنم. حتي اين موضوع باعث شد پشت خط اين برنامه نروم اين را فقط ميگويم تا هواداران و آنهايي که فوتبال را دنبال ميکنند و در کوچه و خيابان از من سؤال ميکنند بدانند که چرا من به 90 نرفتم ولي آقاي فردوسيپور و معاون وزير يک طرفه من را زدند.
رويانيان تاکيد کرد: بدهي من به پرسپوليس 5 ميليارد تومان است و من روي حرفم هستم. من درباره برنامه 90 هم هر طوري شده اطلاعات را به رئيس رسانه ملي دادم، ايشان هم که مرد بسيار با شرافت و پهلواني است، به من پيغام داد که نگران نباشم. البته بايد اين را بگويم قبل از برنامه که پيگيري کردم فردوسيپور درباره من حرفي نزند، همه به من گفتند خيالت راحت باشد، من حتي با رئيس دفتر ضرغامي هم حرف زدم و به من گفتند خيالت راحت، همه چيز حل ميشود و اسم من را در برنامه نميآورند، اما ايشان ابلاغي هم که از دفتر رسانه ملي به او شد را ناديده گرفت. پس از اينکه 90 پخش شد، مجددا پيگيريهاي لازم را داشتيم و متوجه شدم که مسئولان صدا و سيما براي اين موضوع و پيگيرياش وارد عمل شدند و حتي اين برنامه در شبکه جام جم پخش نشد. مطمئن باشيد من شکايت و برخوردم را خواهم کرد و اين موضوع را پيگيري ميکنم.
واکنش فردوسيپور به اظهارات رويانيان
مجري برنامه 90 به اتهامات مديرعامل سابق پرسپوليس مبني بر تهديد شدن براي حضور در اين برنامه واکنش نشان داد.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
محمد رويانيان امروز مدعي شد که عادل فردوسيپور وي را براي حضور در برنامه 90 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و فايل صوتي اين تهديد را نيز در اختيار دارد.
فردوسيپور در واکنش به ادعاهاي مطرح شده گفت: از ادعاي دور از واقعيت آقاي رويانيان مبني بر تهديد ايشان براي حضور در برنامه 90 متعجب شدم. من هرگز در تماسهايي که خودجوش ضبط شدهاند ايشان را براي حضور در برنامه 90 تهديد نکردم و در مکالماتم ادبيات تهديدآميز نداشتم. ممنون ميشوم فايل صوتي مبني بر تهديد بنده را پخش کنند.
به گزارش فارس
این مردک آبروی هرچی پرسپولیسیه برده...
نود امشب پخش میشه؟؟
چرا نذاشته امشب ؟ :n13:نقل قول:
نوشته شده توسط THe DARk NighT .98 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
واسه بازی های اروپاست ؟
هفته قبل آخرین برنامش بود
تا 40 ، 50 روز دیگه
البته ویژه برنامه جام جهانی رو هم داره . میگن خیلی داره روش کار میکنه . فوتبال 120 رو هم میخواد چند هفته تعطیل کنه تا به اون برنامه برسهنقل قول:
برنامه نود و یک افتخار جهانی برای ایران
این اوج توانمندی و اثرگذاری یک برنامه تلویزیونی است؛ جایی که گاهی میتواند در کنار بخشیدن جان به یک انسان، بر اعتبار جهانی مردمان کشورش نیز بیفزاید. حتما شنیدهاید اخیرا به مناسبت روز مادر در ترکیه، خانم سامره علینژاد توسط شهرداری استانبول به عنوان «مادر سال» انتخاب شد؛ بانویی ایرانی که مثل خیلی از دیگر زنان کشورمان از تبار گذشت و فداکاری است. بیتردید وقوع چنین اتفاقاتی بیش از پیش باعث تقویت وجهه منطقهای کشور ایران میشود و این، هرگز دستاورد کوچکی نیست. شاید لازم است مسوولان صداوسیما هم به این بهانه تجلیلی انجام بدهند از برنامه نود و قدردان شوی محبوبی باشند که با کمترین هزینه ممکن، ثمراتی مهم و خواستنی برای فوتبال و جامعه ایرانی به ارمغان میآورد. حالا که ترکیهایها بیدارند، کاش ما خواب نباشیم.
منبع: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هفته اول مسابقات ليگ برتر فوتبال پنجشنبه و جمعه - نهم و دهم مرداد ماه - برگزار ميشود و عادل فردوسيپور در فاصلهي سه روز پس از برگزاري اين رقابتها، برنامه «90» را به روي آنتن خواهد برد.
بر اين اساس اولين قسمت از برنامه «90» در فصل جديد رقابتهاي ليگ برتر، دوشنبه (13 مرداد ماه) حدود ساعت 22 و 30 دقيقه پخش خواهد شد و به هشت ديدار برگزار شده در روزهاي پنجشنبه و جمعه خواهد پرداخت.
همزمان با آغاز بازيهاي جام جهاني 2014 برزيل، تهيهکنندگي و اجراي ويژه برنامه جام جهاني شبکه سه سيما به عادل فردوسيپور سپرده شد که در اين فاصله برنامه «90» استراحتي حدودا سه ماهه داشت.
برنامه «نود»، سال گذشته در سومين جشنواره تلويزيوني جام جم از سوي هيات داوران به عنوان بهترين مجري و بهترين تهيهکننده برنامههاي ورزشي سيما انتخاب شد.
به گزارش خبرگزاری خبرانلاین ؛ طرفداران برنامه 90 می توانند دوشنبه شب حرف هایویژه او درباره یک عمر فوتبال و جدایی ناگهانی اش را یکجا ببینند. دوربین برنامه 90 به دیدن این ستاره سرشناس فوتبال ایران رفته و با او به گفت و گو نشسته است. گفت و گویی که امشب روی آنتن برنامه عادل فردوسی پور می رود. هفته قبل وقتی ویدئوی ساخته شده از علی کریمی در این برنامه پخش شد با استقبال ویژه جادوگر مواجه شد. عادل خیلی دوست داشت تا بتواند بعد از این روند مثبت ، کریمی را در استودیوی برنامه اش داشته باشد اما علی کریمی که آخرین بار در سال 2004 به برنامه عادل رفته و در یک برنامه زنده حاضر بوده ، تمایلی به این کار نداشت و تنها حاضر شده با بچه های 90 به گفت و گو بنشیند. کریمی هم مثل علی پروین خیلی تمایلی به حضور در برنامه های زنده نشان نمی دهد.
امیر قلعه نویی و برنامه نود
همان طور که خیلی از بینندگان عزیز می دانید یکی از پر بیننده ترین برنامه های حال حاضر صدا و سیما در زمینه ورزشی برنامه پر طرفدار نود با اجرای اقای [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هست. این برنامه با بیش از یک دهه فعالیت توانسته است مخاطبان زیادی را به خود جذب بکند که از هر مسابقه پیامکی ان می توان فهمید که حداقل هر مسابقه بالای یک میلیون پیام دریافتی دارد. در این برنامه در زمینه های مختلف فوتبال بحث می شود . بازیکنان فوتبال را می اورند و با انها بحث می کنند. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] های ارسالی مردم و خودشان را از تلویزیون نمایش می دهند. بحث های داغ داوری گذاشته می شود. و همیشه یکی از بهترین بحث ها این است که انها مربی های تیم های مختلف در لیگ را دعوت می کنند یا از پشت تلفتن ارتباط تلفنی با انها برقرار می کنند و سوالاتی از انها پرسیده می شود و انها جواب های می دهند که برنامه را جذاب تر می کند. و حاشیه های زیادی را به این برنامه می دهد . امروز در این ویدیو کلیپ اقای [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مربی تیم استقلال تهران میهمان تلفنی این بحث برنامه نود هست که در ان الفاظی رد و بدل می شود که واقعا برنامه را دیدنی تر می کند.
این ویدئو کلیپ برای کِی هستش؟نقل قول:
جدیده یا یکی از قدیمی هاست؟
به نظرم قدیمی هستش.
سروش بامداد- محتوا و رویکرد برنامه تلویزیونی 90 درفردا شب (دوشنبه 5 آبان 93) یک آزمون جدی برای تهیه کننده و مجری محبوب آن – عادل فردسی پور- به حساب می آید ونیز یک نقطه عطف در تاریخ پربیننده ترین برنامه تلویزیونی در دو دهه اخیر. زیرا تا کنون او یگانه برنامه ساز و مجری تلویزیون ایران بوده که فاصله کاملا معنی داری را با سیاست های رسمی و القایی سازمان متبوع حفظ کرده و همین موجب محبوبیت او بوده است.
این بار اما ماجرا دیگر است. موضوع روز فوتبال، مناقشه فدراسیون فوتبال و صدا و سیما بر سر «حق پخش تلویزیونی مسابقات» است و فردوسی پور هم که خود مبدع اصطلاح «فوتبالی» است و عالَم و آدم را تنها از منظر فوتبال می نگرد و خود را تنها نسبت به فوتبال متعهد می داند و لاغیر، به قاعده باید جانب فدراسیون را بگیرد حال آن که او برای سازمان صدا و سیما کار می کند و این برنامه هم از تلویزیون ایران پخش می شود و چاقو دسته خودش را نمی بُرد.
با این حساب می توان حدس زد عادل فردوسی پور در بد مخمصه ای گرفتار شده و همه منتظرند ببینند او این بحران را چگونه مدیریت می کند و ازضریب هوشی بالای خود چگونه بهره می گیرد.
مخمصه اما نه به این خاطر که برای 90 این هفته خوراک تصویری ندارد چون دوربین ها را به ورزشگاه ها راه ندادند زیرا این مشکل از هفته های آتی خود را به مرور نشان خواهد داد و این هفته را می تواند با دعوت از چند نفر پُر کند یا سری به آرشیو بزند یا عکس نشان دهد و بگذراند تا هفته بعد چه پیش آید.
راه میان بُر، برای این که اعتبار خود را از کف ندهد و برنامه هم جذاب باقی بماند البته این است که هر دو سوی مناقشه را به یک مناظره زنده فرا خواند تا معاون امور مالی سازمان صدا و سیما از یک طرف و رییس فدراسیون از سوی دیگر بر سر حق پخش تلویزیونی بحث کنند و عادل هم در این میان نقش یک مجری بی طرف را ایفا کند. اما در یک هفته گذشته برخورد صدا و سیما به گونه ای بوده که شان خود را اجل دانسته و انگار قصد دارد فدراسیون را گوش مالی دهد و از کرده خود پشیمان سازد چون معتقد است آنها هستند که در نهایت ضرر می کنند.
با این وصف بعید است چنین مناظره ای شکل گیرد زیرا حتی شبکه خبر سیما هم در حال بایکوت اخبار لیگ برتر است تا اقدام فدراسیون را پرهزینه تر کند و علی کفاشیان را به عقب نشینی وادارد و وقتی سیاست کلی این باشد چگونه دوربین و تریبون را به کفاشیانی بدهند که دوربین آنها را به ورزشگاه ها راه نداده است؟
با این حساب مدیریت سازمان به فردوسی پور اجازه نخواهد داد فرصتی را به علی کفاشیان بسپارد و عادل می ماند و چالشی دشوار؛ دشوارتر از همه نوبت های گذشته. زیرا این بار یک طرف قضیه رییسان اویند و خود صدا و سیما.
اگر به این مقوله نپردازد و انگار نه خانی آمده و نه خانی رفته، پذیرفتنی نیست چون برنامه 90 که موضوعات کم اهمیت را از قلم نمی اندازد این بحث بسیار مهم را نمی تواند نادیده انگارد.
اگرجانب صدا و سیما - سازمان متبوع خود- را بگیرد دیگر چه تفاوت، میان مجری مستقل فوتبالی و مجریان سفارشی و گوش به اتاق فرمان؟ ضمن این که فوتبالی ها از استقلال فدراسیون و تامین منابع درآمدی آن دفاع می کنند و فردوسی پور نمی تواند تنها برای یک شب از فوتبالی بودن استعفا کند و صدا و سیمایی - در معنی رایج و مصطلح و شبیه همکاران خود- شود.
اگربخواهد حسب ظاهر میانه را بگیرد و بر ارتباطِ آگهی دهندگان و اسپانسرهای محیطی با پخش تلویزیونی تاکید کند در واقع همان استدلال سازمان را تکرار کرده و با حالت دوم چندان تفاوت ندارد.
اگرهم بخواهد جانب فدراسیون را بگیرد بعید است تلویزیون تحمل کند و حتی شاهد قطع برنامه خواهیم بود.
فدراسیون فوتبال ایران خود را مستقل می داند و از صدا و سیما می خواهد دست از سر فوتبال بردارد و اگر قصد تامین برنامه و حفظ مزیت نسبی در رقابت با شبکه های ماهواره ای فارسی زبان و جلب بیننده را با پخش مستقیم مسابقات فوتبال دارد هزینه آن را نیز بپردازد زیرا اولا برای پخش مسابقات خارجی پول می دهد و مواردی را که بی اجازه و با پوشاندن آرم پخش می کند غیر قانونی و غیر اخلاقی است. ثانیا ازقِبَل این بازی ها آگهی می گیرد چه قبل و چه وسط بازی و میان دو نیمه و چه برای برنامه هایی که درباره حاشیه های فوتبال ساخته و پخش می شود. ثالثا ساخت سریال ها و فیلم ها و برنامه هایی به مراتب کم بیننده تر نیز بی هزینه میسر نیست.
در مقابل صدا وسیما می گوید اولا اگر دولت خواستار چنین درآمدی برای فدراسیون است بودجه صدا و سیما را افزایش دهد و ثانیا درآمد فدراسیون از آگهی های دور زمین به خاطر پخش تلویزیونی است و فدراسیون سهم خود را می گیرد اما از طریقی دیگر.
راز تن ندادن صدا و سیما اما موضوعی فراتر است. آنان برای خود جایگاهی به مراتب بالاتر قایل اند و تا کنون فدراسیون را کوچک تر از آن می دانستند که با صدا و سیما چالش کند.
خود را فراتر ازقوای سه گانه و یگانه رسانه انحصاری و فراگیر دیداری – شنیداری می دانند که مخالفت با آن، آب در هاون کوفتن است و فدراسیون فوتبال را یک اداره زیر مجموعه وزارت ورزش که تنها برای این که صدای فیفا و مجامع جهانی در نیاید به صورت مستقل بزک شده و انتظار نداشتند علی کفاشیان خود را جدی بگیرد.
حالا اما قضیه تفاوت کرده است و این همان نقطه ای است که عادل فردوسی پور را دچار مخمصه کرده است. آیا او می تواند سیاوش وار از این آتش بگذرد؟
عصرایران
حرف های تاج معمولا بوی منطق میده و به نظرم از وقتی داره تو فدراسیون کار میکنه کارهای خوبی انجام داده
در مورد این حق پخشه هم تا اونجایی که من 90 رو دیدم بحثش این بود که دولت بیاد از پولی که به باشگاه ها میده 160 میلیارد کم کنه و بده تلویزیون تا بعدش همون پول رو تلویزیون بده به باشگاه ها
در واقع هون دور زدن های همیشگی در کشورمون رو خیلی شیک و مجلسی جلوی میلیوها بیننده اعلام کرد تا بتونن این پول رو به عنوان درآمد باشگاه ثبت کنن و به AFC بفرستن
حالا این AFC در جریان هست که فوتبال و باشگاه ها و تلویزیون و کلا همه چی ایجا دولتیه یا نه، خدا عالمه
جالبه که تلویزون یه جورایی از همه چیش گذشته و عادل هم گفت اگه این هفته بازیها پخش شد که فبها وگرنه هفته دیگه از 90 خبری نیست!
اينا همش لوس بازيه به نوعي قلدر بازي!! وگرنه هيچ مانعي براي پخش بازيا نيست!
از دوستان کسی اطلاع داره این شایعه صحت داره یا نه:question: :n03:
ميثم زمان آبادى در صفحه شخصی خود در اینستاگرام عکس زیر را منتشر کرد و نوشت:
" توقف یک برنامه برای کسی که اون رو می سازه و با خون دل جلو می بره تلخ و سخته "
این سختی و تلخی رو البته خیلی بیشتر و پیشتر از تلویزیونی ها تجربه کردند و نهایت باهاش کنار اومدن.
نود عادل هم این هفته روی آنتن نمیره و این فارغ از هر ملاحظه حرفه ای و محاسبه ای جای تاسف داره. امیدواریم زودتر برگرده.
توضیح عکس: روزایی که حتی فکر مصائب امروز هم نبودیم.
+TV
عادل هفته پیش رسما تو برنامه اش گفت: اگه بازیها پخش مستقیم نشه، برنامه اش هفته بعد پخش نخواهد شد!نقل قول:
اما بازیها این هفته پخش میشه!
.
.
.
جدای از این هفته؛
شنیدم میخواد رئیس سازمان صدا و سیما عوض بشه و اونیکه میخواد جایگزین ضرغامی بشه، اصلا رابطه خوبی با عادل نداره!
و کلا از منتقدین 90 محسوب میشه!
نود این هفته دیدنیه! احتمالا سوال نظر سنجیش در مورد داربی باشه
اختلاف تعداد هوادارای دو تیمو این هفته میشه کاملا لمس کرد:n02: