سواستفاده از افراد کم تجربه و ساده برای رسیدن به هدفی خودخواهانه و ضدبشریت..نمونش رو توی کشور خودمون داشتیم
Printable View
سواستفاده از افراد کم تجربه و ساده برای رسیدن به هدفی خودخواهانه و ضدبشریت..نمونش رو توی کشور خودمون داشتیم
سو استفاده دائمی و بیش از اندازه از افراد ساده که منجر به نابودی افراد ساده لوح میشه و بعد از نابودیِ این افراد دیگه کسی باقی نمیمونه که از شون سو استفاده کنن .نقل قول:
به نظر من این کاریکاتور اشاره به بعضی کشورهای خاورمیانه داره که با وجود فقر اقتصادی و ضعف معیشتی که دارن در تلاش هستن بر پایه فقر و ضعف
و بی دانشی خودشون به هر قیمتی به تکنولوژی روز یا سلاح دست پیدا کنن..
میشه برداشتهای مختلفی داشت...استفاده یا بهتره بگم سوء استفاده از ایده های دیگران به نفع خود
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سیاست چماق و هویج
نقل قول:
ذهنی که در یک جای دیگه رشد و نمو پیدا کرده اساس و هزینه این رشد رو یک کشور دیگه داده و یک کشور صنعتی به سادگی از این ذهن برای رشد و تعالی کشور خودش استفاده میکنه
.
تصویر شخص سمت راست شبیه به یه ادم مغرور و متعصب هست که ذهنی پر از جهل داره وبدون هیچ دانشی ... وسعی داره با تقلید و استفاده از ذهنهای فرهیخته .خود رو به صورت ظاهری شبیه به اونا کنه...البته چهرش یه مقدار شیطنت هم داره!نقل قول:
کراوات قرمز نشانه عوام جامعه هستش و آبی نشانه الیت جامعه. من برعکس دوستمون HORROR فکر میکنم معنی کاریکاتور این هستش که وقتی درخت دانش طبقه الیت میخواد گسترش پیدا کنه و شکوفه و میوه بده، طبقه رادیکال از اون جلوگیری میکنن و اینطور نیست که از دستاورداش استفاده کنن چون میوه نماد دستاورد میتونه باشه که اینجا شاخه داره حذف میشه. در واقع من اینطور برداشت کردم که عوام و مخصوصن طبقه رادیکال جلوگیری میکنه از پر و بال گرفتن ذهنیت های طبقه الیت.نقل قول:
اشاره داره که خر هایی که به خاطر شستشوی مغزی به خودشون بمب میبندند تا به بهشت برندنقل قول:
کاملا منظورش علمای پاکستانی است.
مدت زمان مربوط به توضیح این عکس تموم شده ، بعد از گذاشتن عکس جدید برای حفظ نظم تاپیک دیگه توضیحاتی برای عکس های قبلی قرار نمیگیره...نقل قول:
عکس این دوره :
این تصویر هم که کاملن معلومه، اشاره داره به مقابله سنت با مدرنیته. سر فردی که داره درخت رو قطع میکنه مثل تنکه یک درخت دارای دوایری هستش که تعدادشونم زیاده و نشانه ی قدمت زیاد این سنت ها هستش و جالبه فرد نماینده ی سنت تصویر ما چشماش رو بسته و این کار رو میکنه!نقل قول:
لباس آبیش میتونه نشان دهنده ی این باشه که کدوم جبهه ی سیاسی بیشتر با تجدد و جدا شدن از اصول ها و سنت ها مشکل دارند ....
سلام...
عکس جالبیه...به نظر من با نخبه کشی و از بین بردن افکار و ایده ها خود اون جامعه و ملت و حکومت سربریده میشن...
ظاهر داستان رو دیدن و قضاوت کردن
جشنواره کارتون "روز جهانی مدارا" دیروز در نروژ برگزار گردید...همه ساله 16 نوامبر این مفهوم یادآوری میشه...به مناسبت تصویب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] در نشست سال1995یونسکو.
اثری از "سامان ترابی" کارتونیستی از ایران موفق به دریافت جایزه نخست در این فستیوال گردید.
آثاری از "ابوالفضل محترمی" و "شاهرخ حیدری" نیز در بین آثار مطرح و تقدیر شده به چشم میخورد...
همین کارتون (کاریکاتور) منتخب رو برای مورد بعدی میگذارم:
-کلیک کنید روی تصویر برای دیدن با سایز بزرگتر
WOWنقل قول:
این تصویر بی نظیره، نیازی به تفسیر نداره. :)
138
به جای جنگ داره آسمون آبی میکشه ...
سیبل صفویشون جالبه ...
فقط یه سوال ، وسط تصویر ، شاه شمشیر رو فرو کرده داخل سینه ی فرد روبرویی؟
بله، میدان جنگ و رزمه...و فرمانده لشکر مقابل در حال فرار شمشیر میخوره...نقل قول:
فقط یه سوال ، وسط تصویر ، شاه شمشیر رو فرو کرده داخل سینه ی فرد روبرویی؟
بسم الله الرحمن الرحیم.
زندگی ما نقاشی ماست.نقل قول:
میتونیم با هم جنگ و جدال داشته باشیم در حالی که هممون زیر سقف آبی قرار گرفتیم.
میتونیم هممون زیر سقف آبی باشیم و جنگ و جدال رو کنار بذاریم.
همه رنگ و لعاب زندگی بستگی به نقاشی و خطاطی خودمون داره.
موفق باشید.
کاملا مطابق با روز جهانی مدارا..نقل قول:
نقاشی مربوط به یه واقعه تاریخی که در اون دو لشکر بزرگ در حال جنگ و خون ریزی هستن و در آینده همین صحنه جنگ تنها توسط یه نفر با نشان صلح از تاریخ پاک میشه ..
بیشتر اشاره داره به اینکه جنگی که با خونریزی تعداد زیادی در تاریخ به وقوع پیوسته میتونست بدون خونریزی و مرگ افراد زیاد تنها با صلح هیچ وقت اتفاق نیفته..
محتوای مخفی:
گاهی کسانی که به ظاهر ناتوانند بشریت را از سقوط حتمی نجات می دهند.
این افراد هیچ گاه دیده نمیشوند.
مردی که روی چوب نشسته با یه حالت ناامیدی داره پرتگاه رو نگاه میکنه. این یعنی دست رو دست گذاشتن
شرایط و امکانات و محدودیتها مهم نیست...مهم امید و انگیزه داشتنه
سلام!
من هم دوست دارم كه تصويري رو قرار بدم:
اگر نظر من رو بپرسيد مي گم كه:
يك قيچي كهنه و زوال در رفته رو مي بينم كه زنگ زده و قفلي هم دور دسته هاش زده شده...قفل كليد مي خوره (شكل كليد به وضوح ديده مي شه).
من برداشتم از قيچي سان*سور هست و اين كه با زدن قفل به روي اين قيچي اين هست كه جلوي سان*سور هم مي شه گرفت...
مي بخشيد اگر عكس و يا نظر من بي ربط بود.
تشخیص ندادن دوست و دشمن
برای منافع شخصی همه کس حتی دوستان و نزدیکان رو هدف قرار دادن
هرکس حتی برترینِ دوستان هم یک روز ممکنه در کمال خونسردی و آرامش در حالی که بهشون اعتماد کردین بهتون خیانت کنند.
پست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تعدادي "پين" كه چماق به دست هم هستند رو همراه با يك توپ "بولينگ" مي بينم كه بي خيال داره مسير خودش رو مي ره و از همه جا هم بي خبر!
به نظر من عكس به وضوح كمين گيري و احساس انتقام جويي رو نشون ميده...آدم ها با تمام توان شون در كمين هستند كه از كساني كه يك عمر به شون ضربه زدن انتقام بگيرن.
ويرايش:
حتي مي تونه مفهوم يك حركت انقلابي براي از ميان برداشتن ولي به صورت پنهاني هم باشه...
اگر نطر من بي ربط با عكس هست...بگيد به من!
پست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تير ها از پشت به شخص اصابت كرده...پس يعني مي تونه بيان گر نقل قول معروف از پشت خنجر زدن باشه...
از طرفي در آغوش كشيدن مفهوم دل جويي و شايد هم احساس پشيماني باشه...گرچه بي احساس بودن فرد ضارب رو از روي صورت ايشون مي شه فهميد، در صورتي كه شخص مضروب چهره غم ناكي داره.
باز هم اگه نظر من خوب نيست...بگيد ها!
به جای تحلیل متن زیر رو که یکی از دوستانم، خانم علی نژاد برام ارسال کردن که به تصویر هم نا مربوط نیست، میذارم با اجازتون.نقل قول:
وقتی پرنده ای زنده است، مورچه ها را میخورد.
وقتی میمیرد، مورچه ها او را میخورند!
زمانه و شرایط در هر موقعی میتواند تغییر کند.
در زندگی هیچکس را تحقیر یا آزار نکنید.
شاید امروز قدرتمند باشید اما یادتان باشد، زمان از شما قدرتمند تر است!!!
یک درخت میلیون ها چوب کبریت را میسازد اما وقتی زمانش برسد، فقط یک چوب کبریت برای سوزاندن میلیون ها درخت کافیست.
پس خوب باشید و خوبی کنید.
پست 148
تیرانداز بعد از تیراندازی از پشت، با خونسردی کسی رو که هدف قرار داده، بغل کرده. یعنی فقط وقتی حاضره برای طرف مقابلش ارزش قائل بشه (اونهم نه از ته دل و شاید در حدی که خودش به دشمن نوازیش افتخار کنه) که مغلوب و بی اثرش کرده باشه. از طرفی هم شخص تیرخورده سر گزاشته روی شونه (از نظر عاطفی پناه برده به) کسی که عمدا باعث مرگش شده.
محتوای مخفی:
اگه اشتباه نکنم داره دود (آتش) از روی کتاب زبانه میکشه؛
در این صورت معنیش اینه که بعضی آتش افروزی ها ریشه ی ایدئولوژیک دارن.
محتوای مخفی: مثل...
از پست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] من اين طور برداشت مي كنم...
كتاب تفكرات و انديشه هاي يك ذهن آدمي است...وقتي شما يك كتاب رو آتش مي زنيد يعني داريد تفكرات و انديشه هاي يك ذهن انسان رو نابود مي كنيد...دانش و معلومات از بين مي رن...زمان صرف شده نگارش به هدر مي ره.
حتي قطرات خون هم در پايين كتاب ديده مي شه...آتش زدن كتاب مانند ارتكاب جنايت و محو كردن يك نويسنده مي مونه.
لغات و كلمات رو در شعله آتش مي بينيم كه با اين وجود از كتاب بيرون اومدند و دارند مي سوزند...و كم كم دارند پاك مي شن.
من برخلاف دوستان برداشت منفی از تصویر ندارم بلکه به نظر من طراح یک مفهوم رو به نمایش گذاشته به این معنی که
اگر یه حجم اتش رو در نظر بگیریم، انچه که باعث گرما بخشی و نور دادن میشه شعله های اتش هست و در این تصویر، کتاب به عنوان یک حجم اتش در نظر گرفته شده و شعله که قسمت گرما و نور بخشی هست شامل حروف، لغات، کلمات و مفاهیم هست
به طور کلی مفاهیم و مندرجات کتاب گرما بخش و روشنی بخش در نظر گرفته شده نه اینکه تصویر نشان دهنده سوزاندن کتاب باشه البته این نظر منه و ممکنه کاملا غلط باشه :n16::n02::n16: