منم تایید میکنم با دیدن چندی عکس ار زوایای مختلف..بسیار زننده و زشت هست..در ضمن عکسها گویای همه چیز هستندنقل قول:
منم تایید میکنم با دیدن چندی عکس ار زوایای مختلف..بسیار زننده و زشت هست..در ضمن عکسها گویای همه چیز هستندنقل قول:
نقل قول:تسلیم ! من فقط یه نظر شخصی کوچولو گفتم :n02: من خودمم طرفدار لنوو م و از محصولات و سیاستش خوشم میادنقل قول:
البته من Y510 رو از نزدیک ندیدم و نظرم بر اساس چند عکس و فیلم بود!حالا شاید خیلی زود قضات کردم :n02:
ولی من از اون رنگ قرمز کیبورد و دیزاین داخلیش زیاد خوشم نیومد و تمایلم بیشتر به سمت باریک تر بودن دستگاه هست
ولی از نظر سیستم، که دیگه حرفی نمیمونه آدم بزنه :n12:
--------------------------
یادمه یکی از دوستان گفتن ممکنه قیمت n550 تا 4 میلیونم برسه!!!
اگه از نظر قیمت با N56 vz تناسب گرفتینش! قسمت N56 حدود 1000 یورو هستش یعنی همون حدودای 4 میلیون ولی این دلار هست ُ میشه امیدوار بود :n06:
-----------------------------
به هر حال هر کی هر کدوم رو گرفت، پیشاپیش مبارکش باشه :n02::n16:
اتفاقا اين همون مورديه كه تو چند صفحه پيش معرفي كرديمنقل قول:
لينك فروش رو محبت مي كنيد
Sent from my HTC Desire using Tapatalk 2
خدمت شمانقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
83,700,000نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ماتریس برای لحظاتی تبلیغ ge40 رو هم تو سایتش کرد و دوباره برداشت که نشون میده به زودی قیمت اونو هم اعلام و جهت عرضه تو سایتش قرار میده. امیدواریم قیمت معقول و متناسب با بودجه ایرانی ها داشته باشه . تبلیغاتی هم برای ge60 و ge70 داره میکنه که با اینکه هنوز تو لیست محصولات نیست اما حاکی از اینه که این دو مدل پرطرفدار و خوش قیمت هم پس از Ge40 قیمتگذاری و ارائه خواهند شد. طبق مشخصات اعلام شده قبلی در نمایشگاه ها، هردو از کارت گرافیک خیلی قوی 765 استفاده میکنند. اما معمولا طبق روال سالهای گذشته احتمال داره بعدا با کارتهای ارزانتر 760 و 750 هم ارائه بشه. اینبار هردومدل دارای تصویر فول اچدی مات خواهند بود و امسال برخلاف سری قبل این دو مدل تفاوت خاصی جز سایزشون با هم نخواهند داشت.
حدود قیمت بیاد ایران میدونید چه قدر میشه؟
با توجه به قیمت gt70 جدید که 8.4 ملیون قیمت گذاری شده که نزدیک به مدل سری قبل gt70 هست پس میشه حدس زد قیمت این دو مدل هم نزدیک به مدل ge70 قبل باشه . یعنی حدود 4 ملیون تومن. البته اینهاحدس منه. اگه با این قیمت باشه خیلی خوب و مناسب خواهد بود. با توجه به امکانات خیلی بهتری که داره
پس میگین GE40 بیاد تو ایران میشه طرفای 4تومن ؟!!!!!:n04:نقل قول:
خوب من که پولم به 3200 فوقش برسه که هیچی نمیتونم بخرم که:n03:
البته منظورم این نسل جدید هست
خب دوست عزیز n550jv که میتونی بخری!!!
بعیده اونم بیاد بالای 3500 میشه،بعدشم من مشکلم با وزن اینهاست من خودمم از اون اول قصدم خرید یه اولترابوک s400ca بود که خیلی هم دوستش دارم،البته نمیدونم چجور لپ تاپی هست ولی بعدش گفتم بیام یه n46vz بگیرم که درسته سنگینه ولی سخت افزار خوبی داره،الانم که سری جدید اومده دنبال یه لپ تاپ سبک با سخت افزار مناسبم،البته من سه تا معیار مهم دارم یکی وزنه،یکی گرافیکی و یکی هم کیفیت هست که اگه قرار باشه یه لپ تاپ بخرم فقط میخوام یه ویژگی رو فدا کنم که متاسفانه تا الان به نتیجه ای نرسیدم.نقل قول:
شما نظرتون چیه ؟
خب اینی که شما میگی ممکنه قیمتش 3500 به بالا باشه با کانفیگ بالاست و اگه شما این مدل رو با پردازنده ci5 تهیه کنید که اینجوری حدود 1تومن کمتر هزینه میکنید!ضمنا هیچ قید هیچ قابلیتی هم نخواهید زد!!!در مورد وزن هم واقعا 200گرم حتی 500 گرم هم ارزش نداره یه قابلیت رو فدا کنی!!!
سلام
بنظرتون قیمت لپتاپ ها در 1-2 ماه اینده کاهش پیدا میکنه یا افزایش؟من میخوام msi gt70 بگیرم ولی خیلی لامصب خیلی گرونه 6920000 و چون دوست دارم اندازه ی صفحه نمایش 17 اینچ باشه موندم.به نظرتون msi gt780DX plus پیدا میشه؟با چه قیمتی؟
حرفات درسته به شرطی که کانفینگهای CI5 هم تا دو ماه دیگه بیاد که من کلا بعید بدونمنقل قول:
پ.ن: (فعلا همین CI7 های هسول رو هم ایسوس نفروخته کلا تو پیشفروشه البته فکر هم نکنم پردازندههای هسول به این زودیها CI5 هاشون بیاد(البته احتمالش هم هست که اصلا نیاد))
همونطور که پارسال پردازنده های آیوی بریج معرفی شدند و 1ماه بعدش مدلهای جدید با کانفیگ های مختلف وارد بازار شد فکر کنم امسال هم اینطور باشه ! در غیر این صورت هیچ امیدی نیست!! جز اینکه معجزه بشه و قیمت دلار افت کنه!!!
من که صبر نکردم و یه n46vz گیر آوردم و خریدم! :n02:
بحث سر اینه که من وزن واسم خیلی مهمه،چون لپ تاپ وسیله ای واسه بازی نیست و هم داغ میکنه و هم به مرور زمان از بین میره و این یه واقعیته،البته همه ما دوست داریم سخت افزار لپ تاپمون بالا باشه و منم از این قضیه مستثنی نیستم اما وزن هم واسم مهمه چون من خودم لپ تاپ قبلیم رو به زور میبردم اینور اونور تازه 2.4 کیلو هم بیشتر ورزنش نبود و باور کنین که وزن لپ تاپ خیلی مهمه حتی همون 200 گرمشم به مرور زمان خودش رو نشون میده.نقل قول:
بعد این قضیه میمونه کیفیت تصویر و سخت افزار که برخلاف نظر یه عده که میگن کیفیت تصویر مهم نیست و بعدا عادی میشه اما اگه کیفیت تصویرتون پایین باشه اذیت میکنه،درضمن من خودم مثلا نظرم بیشتر رو s400 هست چون هم کیفیت تصویرش خوب هست همم اینکه تاچه،البته شاید در نگاه اول صفحه تاچ واسه لپ تاپ چیز بیخودی به نظر بیاد ولی وقتی تو دو تا نرم افزار ازش استفاده کنین میفهمین چی میگم،واقعا اگه باشه خیلی کمک میکنه،
رو این حساب من اگرم n46vz بگیرم فقط به خاطر گرافیک و کیفیت تصویرش هست.
اما این مدلهای جدید هم سبک هستند(در حد k46cb) و هم سخت افزار خوبی دارند،حالا من منتظرم ببینم اینها قیمتهاشون چقدر میشه،گرچه میدونم که سخت افزارهای بالا قیمت بالاتری میگریند.
درضمن من منتظر n46jv هم هستم.
خب با این حساب اگه میتونی وزن 2.4 رو تحمل کنی منتظر n46jv باش وگرنه باید بیشتر صبر کنی تا اولترابوک ها به بازار عرضه شن.اتفاقا داشتم تو اینترنت میگشتم ایسوس یه سری جدید (سری R) معرفی کرده حتی به بازار هم عرضه شدند( البته در خارج از کشور)این سری فوق العاده هستند. اولترابوک سبک و باریک با گرافیک 750 و صفحه نمایش لمسی و fhd !!!
اقا من چند تا سوال داشتم.
1- لپ تاپ های جدید همشون ویندوز هشت دارند اگه بخوایم ویندوزشون رو تغییر بدیم مثلا" ویندوز هفت نصب کنیم امکان پذیر هست؟؟ درایور موجد هست؟؟
2-اولترابوک های جدید میشه باهاشون گیم بازی کرد؟؟؟ داغ میکنه یا نه؟؟
3- آیا تکنولوژی های به کار رفته در هارد های جدید ssd باعث میشه در هنگام حرکت یا ضربه به لپ تاپ هارد آسیب نبینه؟؟
من که رفتم بگیرم دیگه نبود :n03: لپتاپ خیلی خوبیه فنش برات بچرخه :)نقل قول:
تا جایی که فهمیدم
ایسوس n550 دو نوع وجود داره
یکیش با صفحه نمایش لمسی:
یکی بدون صفحه نمایش لمسی :کد:http://www.gentechpc.com/showpages.asp?pid=1278
حدودا 200 دلار هم با هم اختلاف قیمت دارنکد:http://www.gentechpc.com/showpages.asp?pid=1277
امیدوارم شرکت های وارد کننده تا دو ماه آتی این لپ تاپ رو وارد کنن!!!!
1.میتونی 7 نصب کنی اما هنگام دانلود درایور ها امکان داره به مشکل بر بخورید . 2.چون باریک هستند امکان داغ کردن دارند اما اگه کولینگ خوبی داشته باشند این مشکل رو تا حدودی برطرف میکنه.3.معمولا هارد های ssd در اثر ضربه مقاوم هستند ...نقل قول:
ممنون از پاسختون ..هارد هایی که هد دارند معمولا" اگه زیاد لپ تاپ رو حرکت بدیم آسیب می بینن ولی ssd ها دیگه بخش فیزیکی نداره تا آسیب ببینه درسته؟
اولترابوک های جدید باریک هستند ولی از پردازنده های نسل جدید تر و کم مصرف تر استفاده میکنند این باعث میشه کمتر داغ کنن درسته؟؟
یه سوال دیگه رزولیشن صفحه نمایش13یا 14 اینچی اگه با استاندارد اچ دی باشه تو دیدن فیلم های فول اچ دی 1080 به مشکل بر میخوره؟؟
تو دیدن صفحات وب چه طور؟
بله درسته! اگه قابلیت اجرای فیلم های فول اچ دی رو نداشته رو نداشته باشه بله به مشکل برمیخوره اگه داشته هم باشه بازهم نمیشه گفت بدون اشکال اجرا کنه !!!تو دیدن صفحات وب مشکلی نداره اما خب سایز بزرگتر بهتره!.نقل قول:
قیمت جهانی این دو مدل خیلی عالیه !!!یادمه که n55 fhd و n56 fhd قیمتشون حدود 1300 دلار بود اما n550fhd فقط 969 دلاره که میشه حدود 3 میلیون تومان !!!اما وقتی وارد ایران شد امیدوارم این نمایندگی ها بی انصافی نکنند و قیمتش نره رو 4 میلیون!!!نقل قول:
gt70 قبلی حدود 7 تومن بود فکر کنم:n02:نقل قول:
داش دیگه اونقدرم اینجا بی در و پیکر نیست، یه ملیون بکشن رو سر دستگاه :n02::n02:نقل قول:
امیدوارم فقط هر چه زود تر وارد کنن این لپ تاپ رو
امیدوارم!!دوستان قرار بود اجناس با ارز مبادلاتی وارد شه ,چی شد ؟تا کی این کالاها با دلار آزاد وارد میشه؟؟؟
دوستان چرا لپ تاپ asus n550 باطریش4سلولیه؟فکر نمیکنید با این کانفینگ قدرتمند به مشکل بر بخوره؟
چرا گرافیکش gt 750 از نوع ddr3هست؟اگ gddr5بود خیلی بهتر می بود
اماy510p هم باطریش 6سلولیه هم گرافیکشgt 750m gddr5 هست و تمام قطعات دیگش شبیه asus n550 هست
به هر حال هر کدوم از این 2 لپ تاپ(y510pیاn550)زودتر وارد شه میخرمش صبرم داره تموم میشه
اینکه مورد خاصی نیست میشه باطریش رو به 6 سلولی ارتقا بدی!!!دوستان بالاخره یه نقد وبررسی درست حسابی از n550 تو سایتnotebookcheck صورت گرفت !!!لینک: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
داداش باتري n550 ها 6 سلوليهنقل قول:
سایت سازنده زده 4 سلولی منم تعجب کردمنقل قول:
واقعيتش دقت نكرده بودمنقل قول:
در كمال تعجب 4 سلوليه
اشتباه از من بود
خيلي عجيبه
دوستان اين باتري مشكل ساز نيست؟
نوتبوک چک قیمت رو زده 1099 یورو !!!
آخرش چی شد؟ یورو یا دلار
باتریش هم 4 سلولیه !!!
4-cell Li-ion polymer Battery Pack with up to 5.5 hours life
(البته Y510 رو زده 1100 یورو !!! احتمالا باید هم قیمت باشن این دوتا)
خب n550 کانفیگ های مختلفی داره !!!اون 1000 یورو قیمت حداکثر مشخصاتشه! چون ضخامت این لپ تاپ کمتر شده باطریش هم 4 سلولی شده تا وزن رو تا حدودی کمتر کنه و همینطور هم شده ,وزن 2.5 برای همچین لپ تاپی عالیه!باوجود باطری 4 سلولی تو کارهای عادی 5.5 ساعت دوام میاره !!!
دوستان الان كه بحث n550jv شد نظرتون رو راجع به رنگ خاكستري پشت مانيتور و نقره اي دكمه هاي كيبورد بگين
سري قبلي مشكي بودن خيلي زيبا بودن البته اين يكي هنوز نيومده اما از رو عكس ها نظرتون رو بگين
این لپتاپکه اصلا مناسب گیم نیست حالا بازم یه gtx750m میزاشتند یه چیزی اخه gt 750m ddr3 هم شد کارت گرافیک!؟! توی سایت notebookcheck هم نتایج اجرای بازی توسط این نوت بک رو گذاشته به گرد پای gt70 نمیرسه چه برسه به new gt70!
به نظر من رنگ خاکستری پشت خیلی بهتره چون اصلا لک نمیگیره یعنی معلوم نمیشه و نیازی نیست مدام تمیز کنیم در نتیجه کمتر خش می افته.در مورد کیبورد هم بگم کیبورد مشکی تا حدودی اثر انگشت رو جذب میکرد اما نقره ای به هیچ وجه اینطور نیست ...نقل قول:
این لپ تاپ امتیازش خوب بیشتر توی کیفیت تصویر و دماش کمی بالاتر بود،و تو باقی موارد از n56vz کمتر بود،ولی به هر حال خیلی خوشم اومد ازش.
ولی خوب وزنش که 2.7 هستش.:n27:
تو چه مواردی مثلا؟:n13:نقل قول:
و تو باقی موارد از n56vz کمتر بود