بابا شوخي كرد جييييييييييگرنقل قول:
نوشته شده توسط saviss
Printable View
بابا شوخي كرد جييييييييييگرنقل قول:
نوشته شده توسط saviss
منظور من اين بود که يه راهی پيشنهاد کنيد....نگفتم که حتماً Adsl....!!!!
در ضمن، منظورم سرعت دانلود بود.....!!! اشتباه نگفتم، اگه بخواد سرعت کانکشن باشه که بازم بدرد نميخوره... حد اکثر سرعتش 12 کيلوبايت بر ثانيه هستش يعنی 2 برابر سرعت فعلی من
ممنون.
بسم رب الشهداءنقل قول:
نوشته شده توسط chovalier
=================
مودم را كه پنج هزار تومن گرونتره قمه !! خوب
نصب اي دي اس ال هم كه آب خوردنه چهار تا سيم به هم وصل كردن و يك بار رفتن به مخابرات !!
پس براي چي آدم بيست هزار تومن به اين مفت خورا بده (از من هيچي هزينه نصب نگرفتند )
بعد شما مگر ميخواهي كنفرانس ويدئويي بگيري كه ميخوايي سرعت صد و بيشت و هشت بگيري
من هزار بار تو انجمن گفتم يه بار ديگم ميگم اگر بگرديد تو شهر خودتون سرويس هاي خوبي پيدا ميكنيد
سرويس خودم
مودم = 45 هزار تومن
مخابرات = سه هزار و ششصد تومان
ماهي = ده هزار تومن
سرعت = 64 كيلوبايت
سرعت دانلود = فضايي !! بدون تقسيم سرعت = چهل تا پنجاه كيلوبايت
در حالي كه تو ي شهر ما شركت هايي هستند كه بيست هزار تومن پول نصب ميگيرند
و سرعت دانلوداشون هم يك هشتم است !!
موفق باشيد
سلامنقل قول:
نوشته شده توسط mohammad.clergyman
ممنونم محمد جان که یه حالی به ما میدی یکی از بهترینایی برام!
خب منم یه چیزی بگم!
اولا اتفاقا 64 رو داشت
و حتما حول و هش قیمتی که شما فرمودید
ممنونم که گفتید
من فکر می کردم همه 128 دارن می خواستم بگم ما هم هستیم بعد دیدم به درد من نمی خوره
ممنون که گفتی امیدوارم بتونم بخرم
ضمنا چه کار کنیم و چه نکنیم باید پولشو بدیم؟؟؟؟؟
ممنون بازم یه سوالی می کنم
موفق باشی دوست عزیزم ...
آخه نامردیه.من واسه دانلود یه فایل 10 مگی وردارم برم اون سر شهر بعد پول کافی بدم،کرایه راه هم بدم،وقتمو تلف کنم.لعنت به اینترنت و ارتباطات ایران.به جای اینکه رو ارتباطات سرمایه گذاری کنن..... . :angry:
مدیر جون شما هم بیخیال شو که به ما گیر بدی :tongue:
به نام خدا
من نه پولش رو دارم و نه وقت اين كارو ( گرچه خيلي بدردم مي خوره ) ولي تا به فكر پولش ميفتم ترجيح ميدم با مودم عمولي دانلود كنم....
به نظر من اگه شرایطی مثل آقای محمد پیدا بشه عالیه.یه مودم میخری بعد فقط ماهی حدود پونزده تومن میدی.من فقط پول کارتم دو برابر 15 تومن میشه هر ماه.اگه اینجا ای دی اس ال داشت حتما میگرفتم.
سلام.نقل قول:
نوشته شده توسط amintnt
منم.
نقل قول:
نوشته شده توسط amintnt
مگه پوک کارت شما چقدر ميشه؟!!! :ohno:
من 4 تومن ميدم 1 ماه استفاده ميکنم! :blink:
البته........................شبانه. :)
سلام من ديال آپ استفاده ميكنم
سرعت كانكشن =28.8
سرعت دانلود = 3.5الي1.5
غير از اي دي اس ال چه راههايي براي افزايش سرعتش هست بچه ها؟ ايراد از مودم نگيريد كه تا 92 رو ساپورت ميكنه كيريتوه مدلش
-----------
راستي چرا انقدر از اي دي اس ال هاي ارزون استفاده نميكنيد تو نيازمنديهاي همشهري تا ماهي 10 تومن و 8.5 هم زده ها.... قضيش چيه؟؟
دوست عزيز اون مودم 92 نيستو V92.این مدلا حالا دقیقا نمیدونم چه فرقی با وی 90 داره اما میدونم که وی 92 Call waiting رو ساپورت میکنه.راه دیگه ای هم برای افزایش سرعت دایل آپ نیست.و فقط شما میتونی بهینه ازش استفاده کنی!!! اما خوب دو کیلوبایت دیگه چی داره که آدم بخواد بهینش کنه. :biggrin:نقل قول:
نوشته شده توسط titanic1912
سلام اقا اسماعيل من ندارم ولي با سرعت 7 دانلود ميكنم[
عزيز مودمت عمرا با اين سرعت v.92 باشه.بابا من گفتم ديگه سرعت از من پايين تر نيست.ولي شما ركورد شكستي [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .ديگه اين سرعت از لاكپشت هم پايين تره.برو يك مودم 56 k بگير فوقش 16000 تومننقل قول:
نوشته شده توسط titanic1912
مسعود جان به این می گی رکورد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
نوشته شده توسط masoud908
من خودم سرعتم گاه 26.4 هم می رسه
باور نمی کنی؟؟؟؟؟
ایندفعه برات عکس می گیرم!!!!!!
اين كه از ركورد هم رد كرده. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولي بي شوخي گاه بي گاه كه زياد محسوب نميشه.اين هميشه سرعتش اينه.ولي از تو بعضي مواقع اينطوري ميشه.در ضمن كامپيوتري كه در طبقه دوم هست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مودمش اينطوري هست.عشقي يه بار 40 يه بار 20. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولي اين كامپيوتري كه داداشم مفتي بهم داده مودمش اينطوري نيست.سرعت هميشه بين 46 تا 50 ثابت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بچه ها يعني چي اين حرفا؟؟؟؟من نميدونم سرعت اينترنت چه ربطي به مودم بدبخت داره؟؟؟نه كه ميگم بيربطه.اما آخه همه ي مودما در حد استانداردن. اون كه شما ميگي سرعت كم و زياد ميشه و اين چيزا بر ميگرده به آي اس پي و خط تلفنو اين جور چيزا.در ضمن فكر نكنم زياد سرعت تفاوت داشته باشه(در صورتي كه سرعت كانكشن بالاپايين بشه.)نقل قول:
نوشته شده توسط masoud908
جيگر بيخيال.معني خاصي نداشت.براي خنده گفتم. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نوشته شده توسط amintnt
سلام
مسعود جان
شما بودی که سرعت 19KBpsرو باور نمی کردی؟
بیا اینم 2 تا عکس
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا چی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
خفن قاط زدي.موضوع تاپيك برو.
یعنی چی مسعود جان؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
نوشته شده توسط masoud908
من قول 64 رو از بابام گرفتم اینم خوش خبری
قول یه کامپیوتر غیر لپتاپ رو با پرینتر و اسکنر هم گرفتم.
بعدم من که تو جادم خاکی کدومه؟
می گم بعضی ها 128 هستن اینم دیدن یا نه؟
مثلا شما که به 28 می گفتی رکورد به این چی می گی؟؟؟
شرمنده رفتم ناهار بخورم جاتون خالی ;)
عزيز شرمنده من فكر كردم اين پستت تو تاپيك كدو شخصيت نرگس زدي براي همين اون حرف زدم. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در ضمن بابا مباركه.ديگه چيزي از بابات نميخواي.تعارف نكن بهش بگو. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در مورد سرعت هم قبلا گفتم كه جييگر.ببين سرعت شما بعضي موقع ها 28 ميشه بعضي موقع ها ممكن 40 شه يا ...
ولي مودم ايشوني كه سرعتش 28 kb هست هميشه بالاترين سرعتش اين حد و بالاتر نميره.
اشکالی نداره مسعود جان منم از حرفت خیلی تعجب کردمنقل قول:
نوشته شده توسط masoud908
ولی خداییش خط مال اداره ی بابامه و از31.6 هیچوقت بالاتر نمی ره وامروز برای اولین بار بود که سرعت نوزده رو دیدم و واقعا تعجب کردم و یه سوژه ی حسابی گیرم اومد کسی تا حالا از این کمتر داشته؟؟؟؟؟
ممنون موفق باشید
بابا اين كه خوبه من با اون مودم اون يكي كامپيوتر برات يه عكس با سرعت 14 هم ميگيرم.يكم صبر كن. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منم خير سرم سرعت 128 دارم بعضي وقت ها خوبه ولي معمولا ميگم كه 100 رحمت به دايال آپ . بعضي وقت ها سرعت دنلودم به كمتر از 1 كيلو ميرسه.(آخه با مركز تلفن ما مشكل دارن )
بابا منظورش تو سرعت پايينه :tongue:نقل قول:
نوشته شده توسط chovalier
چقدر به من گير ميدي عزيز [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نوشته شده توسط amintnt
من مگه چي گفتم؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقا ول کنید دیگهنقل قول:
نوشته شده توسط masoud908
راستی مسعود جــــــان اون عکس رو هم اگه می تونی بزار
ممنون
به نام خدا
بالا بردن سرعت اتصال ربطي به دانلود هم داره يا نه؟
من با تنظيمات با سرعت 921 كيلو بايت وصل ميشدم. احتمالا به همين خاطر كه از هر كارت اينترنتي استفاده كنم با سرعت 7 تا دانلود ميكنه....
البته دانلود مي كردم. ديروز تو محلمون نواسانات برق پيدا شد مادربورد من سوخت. هارد يكي از دوستان و سي پي يو يه نفر ديگه.
خيلي جالبه هر سه تامون هم محافظ داشتيم.
بسم رب الشهداءنقل قول:
نوشته شده توسط mshiraz.2006
=====================
:ohno: :ohno: :ohno: :ohno: :ohno: :ohno: :ohno:
بله !! :blink: خيلي جالبه !! :puke: فقط مادر بورد سوخته !! :ohno: اگه من بودم پدر شركت برق را در مياوردم !!!
شما با سرعت 921 وصل ميشين !! :puke: :puke: اونوقت با هفت دانلود ميكنين :blink:
ميشه در مورد اين تنظيمات توضيح بديد ؟
ممنون
پس تنظيماتت نمايشيه!!!!!نقل قول:
نوشته شده توسط mshiraz.2006
محمد جون حالا خوبه که مین بورد فقط پریده. به اداری برق بگی یه پولی هم ازت میگیره.دلت خوشه!
يه مدت بايد صبر كني.چون من اصلا به اون كامپيوتر زياد سر نميزنم.نقل قول:
نوشته شده توسط chovalier
حالا حالا ها هستم!!!!!!!نقل قول:
نوشته شده توسط masoud908
من خط پرسرعت دارم مشخصاتشم اينه:
1-kbps128 ارسال
2-kbps128 دريافت
3-بدون محدوديت زماني و محدوديت دانلود
4-ماهي 20000تومان حدودا
بابا خوش به حالت.برو زندگی کن با این خط
ديگه چي ميخواي؟خوش به حالت.نقل قول:
نوشته شده توسط Game maker
همين كه محدوديت دانلود و زمان نداره بسه.قدرش بدون
بله دیگه منم می خواستم 128 بگیرم محمد جان گفت به دردم نمی خوره راستم می گفتنقل قول:
نوشته شده توسط masoud908
حالا بگو با این سرعت به قول فردوسی پور چه مــــــــــــــــــــــــ ــــــــی کنی؟ :biggrin:
سلام
مسعود جان تا کی باید صبر کنیم؟
بايد تا شنبه صبر كني عزيز.
الان يه پست بدي ميشي 500 پست و ميشي ايول بابا پروفشنال [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
واااااااااااااااااینقل قول:
نوشته شده توسط masoud908
پانصدمیش رو در راه خدمت به مردم زدم و ببین چه تقدیری ازت کردم فقط برو نگاه کن:
ممنون
موفق باشی...
ضمنا شما ناراحتی من "ایول بابا پروفشنال" بشم؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ها ديدم.حال وكردم.نقل قول:
نوشته شده توسط chovalier
من براي چي ناراحت باشم جيگر.خوشحال هم هستم. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]