بنزما اصلا حال راه رفتن تو زمین رو نداره چه برسه بخواد بدوٍ و پرس کنه و از این حرفا :n09: سرعتش رو سال اول و دوم با الان مقایسه کنی مثل مقایسه فراری با پیکان میشه .نقل قول:
بنزما اصلا حال راه رفتن تو زمین رو نداره چه برسه بخواد بدوٍ و پرس کنه و از این حرفا :n09: سرعتش رو سال اول و دوم با الان مقایسه کنی مثل مقایسه فراری با پیکان میشه .نقل قول:
لورانتيس:
هيگواين و رينا به هواداران معرفي ميشوند
رئيس باشگاه ناپولي گفت: دو خريد جديد روز دوشنبه به هواداران همزمان با رونمايي پيراهنهاي جديد معرفي ميشوند.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ورزش 3
پس از آنکه روز گذشته گونزالو هيگواين، مهاجم مليپوش آرژانتيني رئال مادريد در تست پزشکي تيم ايتاليايي موفق شد، «آئورليو دو لورانتيس» اظهار داشت: از انتخاب هيگواين و پپ راينا بسيار خوشحاليم. اين دو توانستند در تستهاي پزشکي باشگاه سربلند شوند. قرار است بزودي به تمرينات اضافه شوند.
به گزارش فارس،وي افزود: دوشنبه آينده در مراسمي که در سانپائولو، ورزشگاه اختصاصي برگزار خواهد شد هيگواين و رينا به هواداران به صورت رسمي معرفي خواهند شد. ضمن آنکه از پيراهنهاي جديد تيم رونمايي خواهد شد.
هيگواين 35 ساله در ازاي معامله 37 ميليون يورويي به تيم ايتاليايي پيوست. رينا، دروازهبان 30 ساله اسپانيايي ليورپول نيز با امضا قراردادي دو ساله به عضويت ناپولي درآمد.
/////////
خب هیگواین رفت
الان مهاجم کیو داریم ؟؟ بنزما ؟!!!!!!!!:n02:
هیگواین 25 ساله البته :دینقل قول:
هيگواين 35 ساله در ازاي معامله 37 ميليون يورويي
تازه دومین بازی پیش فصل هست...
در مورد سیستم 3-3-4 و بقیه موارد مثل استفاده از دی ماریا به عنوان یکی از سه نفر در خط هافبک سه نفره یا استفاده از Cheryshev که حتی برای تیم آکادمی در پست بال/هافبک چپ
بازی می کنه، در پست دفاع چپ(مثل نیمه دوم بازی قبل) و زیاد دور از انتظار نبود که به عنوان اولین تجربش توی این پست همچین عملکرد ضعیفی داشته باشه، یا ناچو که چهارمین مدافعمون
هست و سال قبل توی فرصت های معدودی که نصیبش شده بود در دفاع چپ بازی می کرد(در این دو بازی در دفاع وسط) همه اینها صرفا جنبه آزمون و خطا داره یا توی بعضی از موارد جنبه اجبار
به خاطر نبود گزینه های اصلی.
مشخصا با فرم بدنی ضعیفی که بازیکن ها توی این مقطع از پیش فصل دارند، اون هم در مقایسه با فرم بالای بازیکنان لیون به عنوان آخرین بازی تدارکاتی قبل از شروع لیگشون، هر گونه نتیجه گیری
فنی توی این مقطع خام هست و معیار درستی برای قضاوت نمی تونه باشه:n06:
بازی روز شنبه مقابل PSG هم کم و بیش همین شرایط وجود داره، اونها هم از نظر بدنی و تاریخ شروع تمرینات به مراتب وضعیت بهتری دارند چون لیگ 1 فرانسه یک هفته زودتر آغاز میشه.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
گزارش تصویری: اولین محک جدی شاگردان آنچلوتی مقابل لیون
رئال مادرید دیشب در اولین محک جدی اش بعد از برد 0-6 مقابل بورنموث، مقابل المپیک لیون به تساوی 2-2 دست یافت
سایت گل- رئال مادرید دیشب در دیداری دوستانه مقابل المپیک لیون به میدان رفت و به تساوی 2-2 دست یافت. این اولین محک جدی شاگردان آنچلوتی بعد از کسب برد آسان 0-6 مقابل بورنموث بود.
دراینجا می توانید تصاویر منتخبی از بازی رئال مادرید مقابل لیون را ملاحظه کنید:
محتوای مخفی: مخفی
زیدان: از نظر فیزیکی روز سختی بود ولی تیم شرایط خوبی دارد
تنها 10 روز است که تمریناتمان را شروع کرده ایم. این دومین بازی دوستانه ما بود؛ باید از خیلی نظرها بهتر شویم ولی این طبیعی است
سایت گل- زین الدین زیدان، دستیار کارلو آنچلوتی در باشگاه رئال مادرید بعد از اتمام بازی دوستانه تیم مادریدی مقابل المپیک لیون که با تساوی 2-2 به پایان رسید در جمع خبرنگاران حضور یافت و به آنالیز بازی پرداخت.زیزو در آنالیز عملکرد کهکشانی ها گفت:« تساوی خوبی بود. ما از نظر فیزیکی شرایط سختی داشتیم و این به سطح اماده سازی دو تیم برمی گشت ولی ما در نهایت توانستیم بازی را به تساوی بکشیم. بازی خوبی بود. باید در نظر داشت که ما تنها 10 روز است که تمریناتمان را آغاز کرده ایم و این دومین بازی دوستانه ما بود.»زیدان ادامه داد:« باید از خیلی نظرها بهتر شویم ولی این کاملا طبیعی است. ما در مرحله آماده سازی هستیم. تیم ما اوضاع خوبی دارد و بازیکنان در حال آماده سازی هستند. از اوضاع کنونی تیم کاملا راضی هستم.»خبر رسمی- ایگواین در ناپولی : احساس خوشبختی می کنم
__________________________________________________ __________________________________________________ ____________________________
بعد از آنکه ایگواین و رینا در تست های پزشکی ناپولی شرکت کردند، رئیس این باشگاه خبر جذب این دو ستاره را به صورت رسمی اعلام کرد
سایت گل- گونسالو ایگواین و په په رینا، مهاجم آرژانتینی و دروازه بان اسپانیایی بعد از پشت سرگذاشتن تست های پزشکی در باشگاه ناپولی، رسما به عنوان خریدهای جدید این تیم معرفی شدند.
آئورلیو د لائورنتیس، رئیس باشگاه ناپولی از طریق صفحه اختصاصی اش در توئیتر این خبر رسمی را اعلام کرد.
این ستاره آرژآنتینی ساعت 15 روز 4شنبه وارد فرودگاه رم شد و بعد به ناپل منتقل شد وتست های پزشکی باشگاه ناپولی را پشت سرگذاشت.
ایگواین بعد از پشت سرگذاشتن تست های پزشکی به خبرنگاران گفت:« واقعا احساس خوشبختی می کنم که در ناپولی هستم. به همه هواداران تیم سلام می کنم.»
ال پیپیتا با قراردادی 37 میلیون یورویی، به علاوه 3میلیون یورو متغیر به ناپولی پیوست. سران ناپولی تصمیم دارند تاپیراهن شماره 9 تیمشان را که در حال حاضر در اختیار کالائیو است را به ایگواین بدهند. په په رینا دروازه بان اسپانیایی لیورپول هم دیگر بازیکن منتقل شده به ناپولی بود. این دو بازیکن روز دوشنبه و در آستانه بازی دوستانه ناپولی مقابل گالاتاسرای معرفی خواهند شد.
عکس روز: یک دقیقه سکوت در تمرینات رئال و بارسا به احترام قربانیان قطار
دیروز در منطقه سانتیاگو د کومپوستلای اسپانیا یک قطار از ریل خود خارج شد و در پی آن 80 نفر کشته و صدهانفر زخمی شدند
سایت گل- بازیکنان رئال مادرید و بارسلونا دیروز قبل از آغاز جلسه تمرینی شان یک دقیقه سکوت را به احترام درگذشتگان و قربانیان سانحه قطار رعایت کردند. یک دقیقه سکوت مادریدی ها در شهرک ورزشی والدبباس رعایت شد و بارسایی ها در کمپ تمرینی شان در اسلوی نروژ به قربانیان این حادثه ادای احترام نمودند.
دیروز در منطقه سانتیاگو د کومپوستلای اسپانیا یک قطار از ریل خود خارج شد و در پی آن 80 نفر کشته و صدهانفر زخمی شدند
__________________________________________________ __________________________________________________ __________________________________________________
اوزیل: جناح راست، پست مورد علاقه ام نیست؛ من بازی سازم؛ آنچلوتی ایده های شفافی دارد
ستاره آلمانی رئال مادرید در صحبت هایی اعلام کرده که آنچلوتی بازیکنان ایده آلی برای پیاده سازی سیستم مدنظرش دارد
سایت گل- مسعوت اوزیل ستاره آلمانی باشگاه رئال مادریددر صحبت هایی به بازتاب اوضاع کنونی رختکن تیمش پرداخته و از کارلو آنچلوتی تمجید کرده است.
دراینجا می توانید متن صحبت های او به گزارش آ.اس را مطالعه کنید:
*نظرت درمورد عملکرد آنچلوتی چیست؟
نظر من نسبت به عملکرد او کاملا مثبت است. ما با او خیلی خوب به تمرین می پردازیم و همه ما واقعا راضی هستیم
*آنچلوتی می خواهد که رئال چطور بازی کند؟
آنچلوتی ایده های روشن و شفافی برای نحوه بازی تیم دارد. او بازیکنان ایده آلی برای سیستم مدنظرش را در اختیار دارد. بازی ما ممکن است سرعتی تر از قبل شود و می توانیم بیش از پیش به بازیابی توپ ها بپردازیم. آنچلوتی به ما کمک خواهد کرد تا بهتر از قبل شویم.
*دربازیهای اخیر رئال در جناح راست بازی می کردی. دراین پست احساس راحتی بیشتری می کنی؟
من در گذشته دراین پست بازی کرده بودم ولی این پست مورد علاقه من نیست.من یک بازیساز هستم. ولی کسی که دراین باره تصمیم گیری می کند سرمربی تیم است و مهمترین نکته این است که بازی تیم رشد و پیشرفت کند.
*آمدن ایسکو به رئال تو را نگران نکرده؟
ما از هر بازیکنی در تیممان استقبال می کنیم. ایسکو بازیکن بزرگی است و خرید مهمی برای تیم ماست. من از توانایی های خودم آگاهم و اصلا نگران چیزی نیستم.
*با آمدن آنچلوتی، رئال در مقایسه با دوران مورینیو چه تغییراتی کرده؟
آنچلوتی در فکر پیاده سازی سیستم متفاوتی است. ما به شدت تلاش خواهیم کرد تا سیستم او را به صورت عملی در زمین به کار بگیریم. هدف ما موفقیت است و پارسال نتوانستیم به این موفقیت برسیم.
*چه زمانی قراردادت با رئال را تمدید خواهی کرد؟
هنوز سه سال دیگر از قراردادم باقی مانده. من احساس غرور می کنم که دراین تیم بازی می کنم ولی نمی خواهم درمورد آینده ام صحبت کنم. تمام تمرکزم را برروی آماده سازی هرچه بیشتر برای این فصل قرار داده ام
*فوتبالیست های آلمانی رویای حضور در رئال مادرید را دارند؟
دقیقا. بازیکنان آلمانی زیادی به رئال مادرید آمده اند. من احساس غرور می کنم که پیراهن این تیم را می پوشم.
خبرهای خوبی به گوش می رسه، البته نمیشه گفت تا چه حد صحت داشته باشه، اما قاعدتا نباید به هیچ باشه، منتظر تایید/تکذیب از طرف خود بیل هستیم:n06:
مارکا ادعا کرده که بیل در جلسه خصوصی که با دنی لِوی مدیر عامل تاتنهام داشته به این شکل صحبت کرده: "شما به من قول دادید، شما قول دادید که اگه سهمیه
لیگ قهرمانان رو کسب نکردیم و یک پیشنهاد خوب به میان اومد شما بهش گوش می کنید. اون پیشنهاد الان اومده و من می خوام برای رئال مادرید بازی کنم."
"من به منچستر یونایتد یا هر باشگاه دیگه ای تمایل ندارم، فقط می خوام برای رئال مادرید بازی کنم."
لازم به ذکره که چند روز پیش مارکا فاش کرد که بیل از کودکی طرفدار رئال و مجذوب بازی های زیدان و بقیه ستاره های رئال و در آرزوی بازی برای باشگاه بوده،
حتی عکس هایی داره که در اون پیراهن رئال رو پوشیده.
مارکا همچنین مدعی شده که طی جلسه ای که در 25 ژون(یک ماه پیش) بین جاناتان بارنت، مدیر برنامه های بیل، پرز و سانچز برگزار شده، برای این انتقال
توافق حاصل شده(بین بیل و رئال) و در صورتی که باشگاه تاتنهام با انتقال موافقت کنه، طی قراردادی 6 ساله در هر سال 9 تا 10 میلیون دریافت می کنه.
همچنین عنوان شده که پیشنهاد ابتدایی رئال 60 میلیون یورو بوده که تاتنهام هنوز به اون پاسخی نداده.
منبع: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مورد دیگه ای که این روزها به این انتقال دوباره قوت داده، وضعیت مالی خوبی هست که باشگاه از فروش بازیکنان و به خصوص هیگواین کسب کرده، به طوری که برآیند خالص خرید/فروش باشگاه
در تابستان امسال نه تنها با هزینه همراه نبوده، بلکه در حدود 1 میلیون دلار سود حاصل شده! که از لحاظ مالی دست باشگاه رو بسیار باز می گذاره و البته شماره 11 که همچنان رزرو نگه داشته شده:n02:
ببخشید کسی از هیگواین خبر نداره ؟؟
لطفا بگید
من عاشق این بازیکنم !
هیگواین رفته
پس ریال مادرید مرد ....
هرگز هم زنده نمی شه
مگه سر کچل بنزما بخواد زندش کنه ....
حالا درک میکنم چرا رادامل فالکائو به رئال نیومد و به موناکو رفت :دی :
پول مفت هم چیزه خوبیه ها :n09:نقل قول:
دستمزد باور نکردنی فالکائو در موناکو:
سالانه: یورو 18,200,000
ماهیانه: یورو 1,516,667
هفتگی: یورو 350,000
روزانه: یورو 50,000
هر ساعت: یورو 2,083.33
هر دقیقه: یورو 34.72
هر ثانیه: یورو 0.58
رئال مادرید سومین تیم موفق نقل و انتقالات این فصل بوده
اینم خبرش
__________________________________________________ __________________________________________________ _______________________________________
گزارش روز: برندگان و بازندگان نقل و انتقالات
یک ماهی تا پایان پنجره نقل و انتقالات مانده. اما کدام باشگاه اوضاع خوبی دارد و کدام هنوز کارهای بسیاری باید انجام دهد؟
سایت گل – نقل و انتقالات تابستانی اغلب میتواند حتی پیش از شروع فصل سرنوشت تیمها را نشان دهد. اگر تیمی خود را تقویت نکند ممکن است ویران شود. بازار در 2 سپتامبر بسته میشود و چندین ماه بسته خواهد ماند.
لیگهای برتر اروپا در آگوست شروع میشوند و اکثر دادوستدها در ژوئن و جولای است. اگر زیاد صبر کنید ممکن است اهداف اصلی خود در بازار را از دست بدهید. اما برخی مدیران، مانند آدریانو گالیانی از میلان، اغلب صبر میکنند تا بتوانند در آخرین دقایق تجارت پرسودی رقم بزنند و بازیکن بزرگی را با قیمت پایین بخرند.
هنوز بیش از یک ماه فرصت مانده اما برندگان و بازندگان نقل و انتقالات چه باشگاههایی بودهاند؟
برندگان
در سال 2001 بود که یوونتوس پول فروش زینالدین زیدان به رئال مادرید را صرف ساخت چرخهای جدید با جیانلوییجی بوفون، لیلیان تورام و پاول ندود کرد. ناپولی همین کار را در تابستان انجام داده است. آنها با فروش ادینسون کاوانی به پاری سن-ژرمن 64 میلیون یورو به جیب زدند.ناپولی البته بعضی بازیکنان جدیدش را زیادی گران خریده، اما تردیدی نیست که آنها نسبت به فصل قبل بسیار قویتر شدهاند و تعداد بازیکنانشان در هر پست بیشتر شده است. آمدن قریبالوقوع گونسالو ایگواین و خرید خوسه کایخون، دریس مرتنس، رائول آلبیول، پهپه رینا، رافائل و یوسیپ رادوسویچ، جوان کروات آنها را قدرتمند ساخته. خریدهای آنها تمام نشده و آئورلیو دلائورنتیس، رییس باشگاه گفته آنها بودجهای 124.5 میلیون یورویی دارند. جکسون مارتینس، ماشین گلزنی پورتو شاید ستاره بعدیشان باشد.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Fiorentina
فیورنتینا بهسرعت دارد تبدیل میشود به تیم دوم همه طرفداران! آنها با داوید پیزارو، بورخا والرو و خوان کوادرادو فصل گذشته یکی از جذابترین تیمهای اروپا بود. مردان وینچنتزو مونتهلا مجبور شدند بهترین گلزن خود، استوان یووتیچ را به منچسترسیتی بفروشند. اما این بازیکن مونتهنگرویی از زمانی که رباط صلیبیاش در سال 2010 پاره شد پیشرفت خاصی نداشته و جای خالیاش حس نخواهد شد.فیورنتینا یکی از بهترین گلزنان اروپا را خریده: ماریو گومز. آن هم با قیمت نقریبا نصف یووتیچ. جوزپه روسی و آدام لیاییچ را به این تیم بیفزایید تا قدرت فیورنتینا را حس کنید. خرید یوسیپ ایلیچیچ از پالرمو – یکی از خلاقترین هافبکهای سری آ در فصل گذشته – با قیمت تنها 9 میلیون یورو انتقالی عالی برای تیمی بود که آن را مدعی خاموش اسکودتو میدانند. آنها اگر لیگ اروپا را جدی بگیرند میتوانند قهرمان آن شوند.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Real Madrid
بارسلونا با خرید نیمار تیترها را از آن خود کرد. اما رئال مادرید استراتژی خرید هوشمندانهتری داشته است. دریافت 60 میلیون یورو از ناپولی برای گونسالو ایگواین – بازیکن غیرضروری و قابل فروش – و دو بازیکن کماثر به نامهای خوسه کایخون و رائول آلبیول تجارتی عالی است. با این پول آنها میتوانند دست کم یک بازیکن کلاس جهانی بخرند. گرث بیل از تاتنهام و لوییس سوارس از لیورپول در صدر لیست کارلو آنچلوتی حضور دارند.سفیدپوشان ایسکو، پدیده مالاگا را خریدهاند که پتانسیل تبدیل شدن به بهترین بازیکن دنیا را دارد. یکی از ستارگان جام ملتهای جوانان اروپا، یعنی آسیر ایارامندی هم از رئال سوسیهداد خریداری شده. مشکل مدافعان کناری رئال میتواند با بازگشت دنی کارواخال برطرف شود. او بهترین مدافع راست بوندسلیگا در فصل گذشته بود. اگر اوضاع تا پایان انتقالات خوب پیش برود، رئال مادرید بخت اول قهرمانی در لالیگا، و جدیترین رقیب بایرن مونیخ در لیگ قهرمانان خواهد بود.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Dortmund
بروسیا دورتموند فصل گذشته در راه رسیدن به فینال لیگ قهرمانان ذهن و دل بسیاری از بیطرفها را ربود. انتظار میرفت باشگاههای ثروتمند اروپا به بازیکنان این تیم یورش ببرند. دورتموند فوقالعاده عالی مقاومت کرده و تنها یک بازیکن اصلی – ماریو گوتزه – را از دست داد که او هم به بایرن مونیخ پیوست که 37 میلیون یورو مبلغ فسخ قراردادش را پرداخت.
جای گوتزه را هافبکی تهاجمی گرفته که در شاختار دونتسک تقریبا به اندازه گوتزه موثر بود. یعنی هنریخ مخیتاریان. او فصل گذشته 32 گل برای باشگاه و کشورش زده. دورتموند همچنین به تعداد بازیکنان تدافعی و تهاجمیاش افزوده و سوکراتیس پاپاستاتوپولوس را از وردر برمن و پیر امریک آئوبامیانگ، دومین گلزن برتر لیگ فرانسه را از سن-اتین خریده است. آلمانیها 5 میلیون یورو در بازار سود کردند و اکنون پول زیادی دارند تا بتوانند باز هم به بازار بروند.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Ligue 1
موناکو به همراه پاری سن-ژرمن به عنوان ابرقدرتهای جدید اروپا مطرح شدهاند. موناکو تا همین حالا 144 میلیون یورو خرج بازیکنان جدید کرده که بیشتر آن صرف آوردن جیمز رودریگس و ژوائو موتینیو، ستارگان پورتو و فالکائو، مهاجم اتلتیکو مادرید شده. پی اس جی هم دسته چک خود را مصرف کرده و 110.9 میلیون یورو خرید داشته است. آنها ادینسون کاوانی را از ناپولی با قیمت 64 میلیون یورو خریدهاند. دو تن از مرگبارترین مهاجمان متخصص در محوطه جریمه اروپا در لیگ 1 فرانسه هستند.
پاریسیها همچنین بهترین مدافع جوان دنیا را خریدند. یعنی مارکینیوش را از رم. همچنین لوکاس دینی، مدافع چپ اثرگذار لیل به این تیم آمده. موناکو و پی اس جی لیگ 1 را به نقشه برگرداندهاند. این دو تیم قدرت مالی لازم برای کنار زدن تقریبا تمامی رقبای اروپایی را دارند. این خبر خوبی برای دیگر تیمهای قاره نیست.
LOSERS
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Premier League
انتظار میرفت لیگ برتر برنده انتقالات امسال باشد. قرارداد حق پخش تلویزیونی باشگاههای انگلیسی به عدد نجومی 5.5 میلیارد پوند (6.4 میلیارد یورو) برای سه فصل آینده رسیده است. به این ترتیب قهرمان لیگ قرار است 100 میلیون پوند (116 میلیون یورو) در فصل 14-2013 تنها از حق پخش به دست بیاورد. انتظار میرفت انگلیس مقصد بسیاری از ستارههای بزرگ باشد.
این سود البته باعث شده تیمهای کوچکی مانند نوریچ و سوانزی بتوانند بازیکنانی مانند ریکی ونولفسوینکل، لروی فر، و ویلفرید بونی را بخرند. اما بزرگان لیگ برتر به طرز دردناکی ناامیدکننده ظاهر شدهاند. تقریبا هر بازیکن بزرگی که مورد توجه تیمهای انگلیس بود به هر دلیلی از پیوستن به چهار تیم برتر طفره رفته. ماریو گوتزه، تیاگو آلکانتارا، ایسکو، ادینسون کاوانی، رادامل فالکائو، روبرت لواندوفسکی، گونسالو ایگواین و بسیاری دیگر. آرسنال حتی یک پنی هم خرج نکرده. سرنوشت محتوم منچستریونایتد این است که نقل و انتقالات خوبی نداشته باشد، و دو تن از بهترینهای لیگ، یعنی گرث بیل و لوییس سوارس هم شاید بروند.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Manchester City
در میان انگلیسیها منچسترسیتی عملکرد بسیار بدی داشته. آنها با رفتن روبرتو مانچینی پس از فصل بیجامشان مشخص بود که اوضاع را تغییر خواهند داد. اما مانوئل پیگرینی، جانشین مربی ایتالیایی فقط ولخرجی کرده. آنها تا حالا 111 میلیون یورو خرج کردهاند و تنها موناکو از این نظر بالاتر از آنهاست! با این حال تیم فعلی سیتی ضعیفتر از آن تیمی است که در لیگ قهرمانان خروجی فضاحتبار داشت.
خرید آلوارو نگردو و استوان یووتیچ با قیمت در مجموع بیش از 50 میلیون یورو واکنشی ناامیدانه از مقامات باشگاه بود. آنها بازیکنان بزرگی را در نظر داشتند اما پس از شکست به سراغ اینها رفتند. تردیدی نیست نگردو و یووتیچ بسیار ضعیفتر از ماریو بالوتلی و کارلوس تبس هستند که رفتنشان در مجموع تنها 28 میلیون یورو برای سیتی به همراه داشت. فرناندینیو، هافبک برزیلی با قیمتی وحشتناک گزاف خریداری شده و خسوس ناباس، بال اسپانیایی که با 20 میلیون یورو آمد تنها خرید خوب سیتی بوده است. البته تمامی این بازیکنان خوب کار خواهند کرد. اما باشگاهی که رویای فتح لیگ قهرمانان را دارد باید استانداردهایی بسیار بالاتر از اینها داشته باشد. مردان پیگرینی چندین سال نوری با بایرن و رئال مادرید فاصله دارند.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] The Milanese
میلان و اینتر برای این که فاصله را با یوونتوس کم کنند، و البته با رشد سریع ناپولی و فیورنتینا مقابله کنند باید دست به کار شوند. میلان که به شکلی جنجالی توانست رتبه سوم و صعود به لیگ قهرمانان را از فیورنتینا بگیرد تا حالا طبق معمول ساکت بوده است. آندرهآ پولی، ریکاردو ساپونارا و جرسون ورگارا همه پتانسیل آن را دارند که خرید خوبی به حساب بیایند. اما اگر میلان میخواهد یووه را کنار بزند و در اروپا حرفی برای گفتن داشته باشد باید چند بازیکن بزرگ بخرد، بهویژه در قلب دفاع. گالیانی، نایبرییس میلان همیشه تا پایان پنجره انتقالات صبر میکند تا خریدی بزرگ با قیمتی پایین انجام دهد. اما این استراتژی پرریسک است.
اینتر نسبت به پسرعموهایش بسیار فعالتر بوده است. آنها میخواهند رتبه فاجعهبار نهم خود در فصل گذشته سری آ را جبران کنند و به همین دلیل دست به بازسازی تیم زدهاند. والتر ماتزاری، مربی جدید تیم خوشبینی را ترویج میکند اما با خریدهایی که این باشگاه انجام داده هیچ چیز تضمینشده نیست. بازیکنان باتجربهای مانند هوگو کامپانیارو، مارکو آندرئولی و خوان کاریسو اندکی کیفیت تیم را بهبهود میبخشند. اسحاق بلفاضل، مائورو ایکاردی، روبن بوتا و دیهگو لاشالت با میانگین سنی 21سال بازیکنان جذابی هستند. اما اینتر اگر چند بازیکن مهم نخرد – که البته ممکن است این کار بستگی به این داشته باشد که ماسیمو موراتی بخشی از سهام را به اریک طاهر، سرمایهگذار اهل اندونزی بفروشد – بعید است بتواند به لیگ قهرمانان برسد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Malaga
مالاگا فصل پیش موفقیتی غافلگیرکننده در لیگ قهرمانان به دست آورد و تنها چند ثانیه تا رسیدن به نیمهنهایی فاصله داشت. این در حالی بود که در تابستان گذشته چند ستاره از این تیم رفته بودند: سانتی کاسورلا، خوسه روندون و البته ناچو مونریال که او در زمستان به آرسنال رفت.
اما تابستان جاری برای آنها افسردهکنندهتر از تابستان پیش بوده. آنها مربی در کلاس جهانی خود، پیگرینی را از دست دادند. تیم اندلسیها هم بهشدت تضعیف شده. ایسکو، خواکین، مارتین دمیکلیس، ژرمی تولالان، ژولیو باپتیستا، خاویر ساویولا و بسیاری دیگر از این تیم رفتند. تنها چند بازیکن متوسط خریداری شدهاند و مالاگا اگر در نیمه بالای جدول لالیگا قرار بگیرد کار بزرگی کرده است.
رئال مادرید- پاری سن ژرمن : دیدار غولها در سوئد
امشب در دیداری دوستانه در سوئد کارلو آنچلوتی شاگردان سابقش را ملاقات خواهد کرد
سایت گل- امشب ساعت 20 به وقت اروپای مرکزی دو تیم پاری سن ژرمن ورئال مادرید دردیداری دوستانه در سوئد مقابل یکدیگر قرار خواهند گرفت.مصاف کریس رونالدو وزلاتان یکی از جذابیت های این بازی دوستانه است و کارلو آنچلوتی سرمربی جدید رئال که فصل قبل در پاری سن ژرمن مربیگری می کرد با شاگردان سابقش روبرو خواهد شد.دراین بازی دوستانه رئال مادرید آیسر اییارامندی را که با مصدومیت مواجه شده به همراه نخواهد داشت. اییارامندی در مادرید مانده تا تمرینات بازیابی اش را انجام دهد.آنچلوتی در این بازی تاکتیک مورد علاقه اش را به آزمایش خواهد گذاشت و تیمش را با سیستم 1-2-3-4 به میدان خواهدفرستاد واحتمالا در نیمه دوم سیستم 1-3-2-4 را امتحان خواهد کرد.این بازی سومین بازی دوستانه پیش فصل رئال خواهد بود. آنها بعد از برد 0-6 مقابل بورنموث و تساوی 2-2 با لیون ، امشب مقابل پاری سن ژرمن محک جدی دیگری خواهند داشت.کاروان پاری سن ژرمن از روز دوشنبه هفته گذشته در سوئد هستند و روز سه شنبه در دیدار دوستانه مقابل هاماربی، تیم دسته دوم لیگ سوئد با نتیجه 0-2 به پیروزی رسیده بودند.این بازی در ورزشگاه اولوی برگزار می شود و 44 هزار بلیط برای این بازی فروخته شده و فقط چند بلیط 58 یورویی از این بازی باقی مانده.
__________________________________________________ __________________________________________________ __________________________________________________ ___________________
باز هم ما واسه یه بازیکن پول دادیم، زد و نیومده مصدوم شد! ایرامندی به بازی بعدی نمیرسه...نقل قول:
دراین بازی دوستانه رئال مادرید آیسر اییارامندی را که با مصدومیت مواجه شده به همراه نخواهد داشت. اییارامندی در مادرید مانده تا تمرینات بازیابی اش را انجام دهد.
قضیه بیل هم داره به جاهای جالبی کشیده میشه. ببینیم چی میشه:n24:
:n26:نقل قول:
مگه سر کچل بنزما بخواد زندش کنه ....
+
تا الان چ بازیکنایی از رئال رفتن؟
رئال هم خوب بازیکنهاشو به ناپولی انداخت ها!:n02:
ولی هیگواین 40 تا نمی ارزید
ناپولی هم تیم خفنی ساخته امسال!
وقتی ناپولی کاوانی رو 64 میلیون یورو می فروشه دیگه نباید توقع داشته باشه برای همچین مهاجمی این مبلغ رو هم نپردازه! :دینقل قول:
رئال هم خوب بازیکنهاشو به ناپولی انداخت ها! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی هیگواین 40 تا نمی ارزید
ناپولی هم تیم خفنی ساخته امسال!
به نظرم قیمت ایگواین زیاد هم نبود حداقل نسبت به قیمت هایی که این فصل بازیکنای دیگه توی فصل نقل و انتقالات داشتن...
+
در مورد گرت بیل هم به نفع تاتنهام هم به نفع خودشه که این انتقال صورت بگیره
شاید رئال فصل دیگه اینقدر براش پول خرج نکنه :دی
به گزارش The Sun، رئال پیشنهاد ۹۳،۰۰۰،۰۰۰ یورویی داده برای جذب گرت بیل! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پاری سن-ژرمن صفر – رئال مادرید 1: پیروزی آنچلوتی مقابل تیم سابقش
کریم بنزما مقابل قهرمان لیگ 1 فرانسه سرنوشتساز شد و کارلو آنچلوتی را مقابل تیم سابقش برنده کرد.
سایت گل – کارلو آنچلوتی توانست با رئال مادرید مقابل تیم سابقش، پاری سن-ژرمن یک بر صفر پیروز شود.
کریم بنزما تنها گل این دیدار را در دقیقه 23 به ثمر رساند. مسعود اوزیل پاسی عالی به او سپرد و او هم با ضربهای دقیق دروازه سالواتوره سیریگو را باز کرد.
پیش از این گل اسکییل لاوتزی موقعیتی عالی را مقابل دروازه رئال از دست داده بود.
مادرید در نیمه دوم تیم برتر میدان بود و چند فرصت خوب را کریستیانو رونالدو، اوزیل و کاکا نتوانستند به گل تبدیل کنند.
در نهایت مردان آنچلوتی به بردی که شایسته اش بودند رسیدند.
بهترین بازیکن میدان هم اوزیل شد
تاتنهام سومین بازی دوستانش رو با South China نتیجه ۶-۱ برد. اما نکته این بازی این بود که Bale برای مثل دو بازی قبلی ( با Sunderland و Colchester )، تو این یکی هم حضور نداشت. البته میگن مصدوم هست! :n13:
ژابی آلونسو و بازگشت به تمرینات رئال
بعد از برد پی.اس.جی کهکشانی ها به مادرید بازگشتند و یکشنبه به آمریکا سفر خواهند کرد. آنچلوتی در طول 13 روز دراین کشور شاگردانش را محک خواهد زد
سایت گل- ژابی آلونسو ستاره اسپانیایی باشگاه رئال مادرید در روز 7 ژوئن در مونیخ پایش را به تیغ جراحی سپرد و حالا به نظر می رسد که از بند مصدومیت رها شده و به تمرینات رئال بازگشته است.
روند بهبود آلونسو به نحوی بود که در جلسه تمرینی رئال قبل از مصاف با پاری سن ژرمن به خوبی با هم تیمی هایش تمرین کرد و در یک بازی دست گرمی که توسط اعضای کادر فنی رئال ترتیب داده شده بود حضور یافت.
این ستاره اسپانیایی همچنان پروسه بهبودش را پشت سرمی گذارد و این ولین بار دراردوی پیش فصل بود که او با سایر هم تیمی هایش به تمرین پرداخت و کاملا طبیعی پا به توپ شد.
خبر دیگری که از جلسه تمرینی رئالی ها قبل از مصاف با پاری سن ژرمن منتشر شد، تلاش سخت کاکا در جلسان تمرینی تیمش است. گویا این ستاره برزیلی عزمش را جزم کرده و برنامه خاصی را دنبال می کند تا هرچه سریعتر به روزهای آرمانی اش بازگشته واین بار زیرنظر کارلو آنچلوتی سرمربی سابقش در میلان، توانایی هایش را در رختکن تیم مادریدی محک بزند.
دراین میان آیسر اییارامندی، یکی از خریدهای تابستانی رئال مادرید هم که به دلیل مصدومیت قادر به همراهی کاروان کهکشانی ها به سوئد نشده، در مادرید تمریناتش را دنبال می کند. این درحالی است که واران از روز جمعه به تمرینات گروهی رئال بازگشته و روند بهبودش را دنبال می کند.
کاروان رئال مادرید درساعات اولیه روزشنبه عازم سوئد شد وعصر شنبه در دیداری دوستانه دراین کشورمقابل پاری سن ژرمن، تیم سابق آنچلوتی قرار گرفت که با برد 0-1 تیم مادریدی همراه بود.
بعد از این بازی دوستانه، کاروان کهکشانی ها به مادرید بازگشتند و روز یکشنبه به آمریکا سفر خواهند کرد. کارلو آنچلوتی و شاگردانش در ابتدا در لس آنجلس خواهند بود و اردوی پیش فصل خود را در طول 13 روز دراین کشور برگزار خواهند کرد.
آنها در روز اول آگوست اولین بازی دوستانه شان را مقابل لس آنجلس گلکسی برگزار می کنند و در اردوی رئال در آمریکا، ایکر کاسیاس، سرخیو راموس، آلوارو آربلوای اسپانیایی و مارسلوی برزیلی که در رقابت های جام کنفدراسیون ها حضور داشته و از همین رو تعطیلات تابستانی طولانی تری نسبت به سایرین داشتند، به اردوی تیم مادریدی ملحق خواهند شد. خسه، بازیکن تیم پایه ای رئال که اخیرا قراردادش با این تیم را تمدید کرده بود نیز در آمریکا به تیم اصلی می پیوندد. کاسیاس و راموس، کاپیتان های اصلی رئال که همچنان در تعطیلات تابستانی هستند در روزهای ابتدایی اردوی پیش فصل در شهرک ورزشی والدبباس با سرمربی جدید تیمشان اشنا شده بودند.
__________________________________________________ __________________________________________
آنچلوتی: کاکا باید سرعتش را بهتر کند
کارلو آنچلوتی دیشب شاهد انجام بازی دوستانه ای میان تیمش مقابل پاری سن ژرمن بود.او در صحبت هایی اعلام کرده که پی.اس.جی تیم جوانی است و رئال بهترین تیم تاریخ
سایت گل- کارلو آنچلوتی سرمربی باتجربه رئال مادرید دیشب شاهد برد 0-1 شاگردان جدیدش مقابل پاری سن ژرمن تیم سابقش بود. قبل از برگزاری بازی دوستانه در سوئد، کارلتو در سالن کنفرانس خبری حضور یافت و پاسخگوی سوالات خبرنگاران شد.
دراینجا می توانید متن صحبت های کارلتو را به گزارش آ.اس مطالعه کنید:
*پاری سن ژرمن و رئال: پی اس جی هم به اندازه رئال مادرید انگیزه دارد ولی آنها تیم جوانی هستند و رئال بهترین تیم تاریخ است. پاری سن ژرمن تیمی در حال ساخت است و کار اصلا برای آنها آسان نیست. چون خرید بازیکن کافی نیست. الان کاملا روشن است که آنها به شدت تلاش می کنند تا مبدل به تیم بزرگی شوند. پی اس جی پارسال بازیکنان فوق العاده ای را خریداری کرد و حالا هم این تیم به زمان نیاز دارد. برعکس، رئال مادریدتاریخچه ای طولانی دارد که می تواندبه آن تکیه کند.
*رویارویی با پاری سن ژرمن: الان زمان مناسبی برای رویارویی با تیم سابقم و یادآوری خاطرات مشترک بود
*شرایط رئال: ما تنها 2 هفته است که تمرین کرده ایم و این سخت ترین تست برای ما از زمان شروع کارمان بود
*زلاتان: من رابطه خوب و صمیمانه ای با زلاتان دارم و واقعا خوشحالم که او را دیدم
*زیدان: رابطه خیلی خوبی میان او و اعضای تیم برقرار است. زیدان کاریزما و تجربه زیادی داردو حضورش در جمع اعضای کادر فنی اتفاق خیلی خوبی است
*اهداف پیش رو: رئال به این نیاز دارد تا در تمامی رقابت ها عملکرد خوبی داشته باشد. به ویژه در لالیگا و لیگ قهرمانان اروپا. تلاش می کنیم که به بهترین نحو ممکن ظاهر شویم. انگیزه ها و توقعات بالاست. رئالی ها منتظر لا دسمیا (دهمین قهرمانی اروپایی) هستند ولی فتح دسیما آسان نیست.چون سایرین هم همین خواسته را دارند
*کاکا: او مثل سایر بازیکنان تیم مملو از انگیزه است. او به تمرینات متفاوتی نیاز دارد چون باید سرعتش را افزایش دهد. کاکا از دو روز پیش تمرینات ویژه ای را آغاز کرده و باید ببینیم که در روزهای آتی چطور خواهد بود. فکر می کنم که شرایط فیزیکی او بهتر خواهد شد. کاکا انگیزه های زیادی دارد. او پارسال زیاد بازی نکرده و انگیزه های زیادی دارد تا امسال بهتر از قبل شود
*دروازه بانان تیم:مهمترین نکته این است که ما 2 دروازه بان خیلی خوب و باتجربه و باکیفیت داریم. فصل آینده به هردوی آنها نیاز خواهیم داشت
*کریس رونالدو: من با بازیکنان بامهارت زیادی کار کرده ام ولی کریس یک پدیده است. او مهارتی خارق العاده دارد و فیزیکش نیز خارق العاده است
*سبک کاری رئال: تیم ما بازیکنان مورد نیازش را در اختیار داردو سبک کاری مشخصی دارد. ما تلاش می کنیم که تیممان تهاجمی بازی کند و به بهترین نحو ممکن این کار را انجام دهد.
__________________________________________________ __________________________________________________ ____________________________________
زيدان: دستبردار بيل نخواهيم بود
دستيار آنچلوتي در رئالمادريد تاکيد کرد که اين باشگاه دست بردار گرت بيل نخواهد بود.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
رئال مادريد به جذب گرت بيل علاقه دارد و براي جذب اين بازيکن ولزي پيشنهاد 86 ميليون پوندي ارائه داده است. اين در حالي است که به نوشته روزنامه ديلي ميرر، دانيل لوي، رييس باشگاه تاتنهام تنها با رقم 100 ميليون پوند حاضر است دست بردار بيل شود.
به گزارش ايسنا،زينالدين زيدان، دستيار کارلو آنچلوتي در رئال تاکيد کرد که اين باشگاه اسپانيايي دست بردار بيل نخواهد شد و به هر قيمتي که شده اين بازيکن ولزي را به سانتياگو برنابئو خواهد برد. ستاره فرانسوي سابق رئالمادريد گفت: اميدواريم که بيل هر چه زوتر به رئال بيايد تا با ديگر بازيکنان هماهنگ شود و با شروع فصل مشکلي پيش نيايد. به تاتنهام پيشنهاد دادهايم. آنها مخالفت کردند اما رئال تسليم نخواهد شد و براي جذب بازيکني بزرگ چون بيل از هيچ تلاشي فروگذار نخواهد بود.
او افزود: نميتوانم تاتنهام را به خاطر رد پيشنهاد رئال و يا تلاش براي تمديد قرارداد بيل سرزنش کنم. به صراحت اعلام کردهايم که بيل را ميخواهيم و تا پايان فصل جابهجايي منتظر او خواهيم ماند. بازيکناني وجود دارند که شايسته توجه هستند بيل يکي از آنها است. مذاکرات به خوبي پيش ميرود و رابطه رئال با تاتنهام در مسير درستي قرار دارد. بيل چهره مورد علاقه رئال است و او را به هر قيمتي که شده جذب ميکنيم.
ورزش 3
نگاه اجمالي به عملكرد سه خريد جديد مقابل پي اس جي
مرجع خبری رئال مادرید : نگاهي كوتاه مي اندازيم به عملكرد سه خريد جديد رئال در گوتنبرگ مقابل پي اس جي . ايارامندي در اين بازي به علت مصدوميت حضور نداشت اما كاسميرو ، كارواخال و ايسكو فرصت بازي پيدا كردند .
كارواخال : يك عملكرد بسيار خوب را از خود ارائه داد . مدافع اهل لگانس در دو بازي اول پيش فصل بيشتر در كار هجومي شركت كرده بود اما در مقابل پي اس جي يك سد متسحكم در كارهاي تدافعي بود . اين بار كمتر در حملات ظاهر شد و بيشتر وظيفه مهار تياگو موتا را داشت كه به خوبي از پسش بر آمد .
كاسميرو: پديده پيش فصل رئال درخشش دو بازي اول را نداشت اما در مقابل پي اس جي باز هم خوب بود . او نشان داد كه يك هافبك وسط درجه يك است كه مي تواند به خوبي كارهاي مدرن يك هافبك دفاعي را انجام دهد . پيشرفتش مشهود است و مي تواند يك گزينه مطمئن در تيم باشد .
ايسكو : يك نيمه اول خوب را داشت . 45 دقيقه بازي كرد كه چند بار توانايي و تكنيك خود را نشان داد . مسلما او مي تواند گزينه اي مطمئن براي رئال در فصل آينده باشد كه بار تيم را به دوش خواهد كشيد .
"تاكتيك جديد ، شناور اما نيازمند تغيير "
مرجع خبری رئال مادرید : ديروز در رئال مادريد يك بهبود قابل توجه نسبت به بازي با ---- را ديديم . با توجه به آمادگي بدني بيشتر تيم ، مي توان درك كرد كه آنجلوتي به دنبال چيست . ديديم كه ايسكو در سمت راست و اوزيل در سمت چپ ميانه زمين بودند . اين نقاط قوتي دارد ، مثل اين كه شناوري تيم درون زمين بيشتر مي شود . در سالهاي قبل خط حمله تيم ايستا تر بود . نقاط ضعفي هم دارد . اين دو بازيكنان كناري نيستند و سرعت لازم را ندارند تا مترهاي ممورد نياز براي كمك به دفاع كناري ها را طي كنند . اين مي تواند به تيم لطمه بزند .
كريتسيانو يي را ديديم كه از جناحين دور تر بود و بيشتر شبيه به هافبك هجومي ها بود و بيشتر در مرك زفعاليت مي كرد . اين باعث شده بود كه ناراحت باشد . پشت به دروازه توپ را مي گرفت و نمي توانست بدود و فرصت ايجاد كند . همه مي دانيم كه بازيكن پرتغالي وقتي فضا داشته باشد مرگبار مي شود ، نه وقتي توپ نداشته باشد . بايد بازيكنان به سيستم ترجيح داده شوند ، نه سيستم به بازيكنان . اين بهترين تاكتيك است . البته از دفاع كناري ها لذت بردم ، بهترين هاي تيم بودند . ناچو نيز در دفاع وسط خيلي خوب بود .
آلوارو بنيتو ويار
آنجلوتي و گرفتن آزادي عمل از كريستيانو
مرجع خبری رئال مادرید : در سومين بازي پيش فصل ،كارلو آنجلوتي از كريستيانو خواست كه به محوطه جريمه نزديك باشد و بيشتر بين دفاع وسط هاي حريف حركت كند . بازيكن پرتغالي با مربي ايتاليايي ، حدود 30 متر تحركش در زمين كمتر شده است . در حقيقت پست قبلي او باعث مي شد كه در ميانه زمين باشد و در 50 متري دروازه و حالا در 18 متري دروازه حريف كار مي كند .
فعلا مشخص نيست كه اين گرفتن آزادي به بازيكن پرتغالي لطمه مي زند يا خير . كريستيانو اما كمتر فرصت داشت. كريستيانو البته باز هم موقعيت هاي خودش را داشت اما در نيمه دوم سيريگو ، دروازه بان پي اس جي چهار بار جلوي توپيشها را گرفت : ضربه سر ، شوت از راه دور ،شوت از راه نزديك و كاشته . اما فعلا مشخص است كه كريستيانو تحرك كمتري در زمين دارد و نمي تواند كه درخشش هميشگي خود را داشته باشد .
به نظر مي رسد كه بنزما و كريستيانو ، امسال مهاجمان نوك رئال خواهند بود . اما بعيد به نظر مي رسد كه كريستيانو از پست جديدش راضي باشد . او دوست دارد بدود و وقتي تيم به او نياز دارد توپربايي كند و يك تنه ضد حمله بزند .
كريستيانو در پست جديدش فقط مي تواند منتظر بيايد ، توپ بيايد و آن را به سمت دروازه حريف بزند . اين باعث مي شود كه نتواند آن فشار هميشگي خود را به مدافعان حريف وارد سازد . سوال اين جاست كه چرا مربي ايتاليايي اصرار دارد كه كريستيانو اين قدر جچلو بازي كند . شايد يك توجيه اين باشد كه وي مي خواهد اوزيل ،ايسكو ،مودريچ و بنزما كه در پاسكاري خوب هستند ، پشت او باشند و بازيكن پرتغالي تمام كننده كار آنها باشد .
رئال در لاليگا با تيمهاي زيادي بازي مي كند كه بسته بازي مي كنند و اين فرمول مي تواند در مقابل چنين خط دفاع هايي جواب بدهد . بدين ترتيب كريستيانو صرفا به عنوان يك تمام كننده مي تواند ايفاي نقش كند . يك علت ديگر مي تواند خريد احتمالي گرت بيل باشد . در حقيقت بدين ترتيب بيل در پست هافبك كناري ، پست سابق كريستيانو بازي مي كند و بازيكن پرتغالي مهاجم نوك مي شود .
گزارش تصویری: شب رویارویی ستاره های پاریسی و ستاره های مادریدی در سوئد
دیروز دو تیم رئال مادرید و پاری سن ژرمن در دیداری دوستانه در سوئد مقابل هم به میدان رفتند
سایت گل- دیروز دوتیم رئال مادرید و پاری سن ژرمن در دیداری دوستانه در سوئد مقابل هم قرار گرفتند که این بازی با برد 0-1 رئال مادرید به پایان رسید.دو تیم پرستاره فوتبال اروپا: در یک سوستاره هایی مثل زلاتان ایبراهیموویچ و تیاگو موتا خوش می درخشیدند و در سوی دیگر کریس رونالدو،ایسکو، اوزیل و خدیرا. آن هم در حضور سرمربی ای که فصل گذشته هدایت پاریسی ها را در دست داشت و حالا مادریدی ها را رهبری می کند.
دراینجا می توانید تصاویر منتخبی از این بازی دوستانه را ملاحظه کنید:
محتوای مخفی: عکس ها
ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــ
گل به نقل از آ.اس نوشته که پرز میخواد برای بیل : 60میلیون یورو+دی ماریا+کوئنترائو رو بده!!!
خوب :دی
امروز (دوشنبه) صبح ساعت (6:25 دقیقه) به گفته خبر گزاری ها یک اتفاق جالب افتاد :
اکانت شخصی توییتر گرت بیل پیوستنش به رئال مادرید رو اعلام کرد و در طرف مقابل توییتر رئال مادرید هم از کرت بیل به اصطلاح Follow کرد ولی بعد از چند دقیقه پیام پاک شد :
پ.ن: این اتفاق برای ایسکو هم اتفاد و دو ساعت بعد ایسکو رئالی شد :دی
به نظرم دیماریا رو باید رئال نگهداره
دیماریا یه چیز مثل روبنه که چند سال دیگه بخاطر از دست دادنش افسوس خواهیم خورد
__________________________________________________ __________________________________________________ ________________________
عکس روز:چهره جدید سرخیو راموس
سرخیو راموس ستاره اسپانیایی باشگاه رئال مادرید حالا با ظاهری متفاوت دراردوی تابستانی تیمش در آمریکا حضور یافته
سایت گل - کاروان ورزشی باشگاه رئال مادرید حالا در لس آنجلس آمریکاست. سرخیو راموس مدافع باتجربه رئال با چهره متفاوتی در اردوی تیمش حضور یافته است
__________________________________________________ __________________________________________________ ____________________________________
گزارش تصویری: کاروان ورزشی رئال مادرید وارد آمریکا شد
کاروان ورزشی باشگاه رئال مادرید برای برگزاری اردوی تابستانی اش وارد ایالات متحده آمریکا شد
سایت گل- کاروان ورزشی رئال مادرید بعد از اتمام دیدار دوستانه مقابل پاری سن ژرمن در سوئد به مادرید بازگشت و بعداز مادرید به سمت آمریکا پرواز کرد. حالا کارلو آنچلوتی و شاگردانش در آمریکا هستند و برای 13 روز اردوی تابستانی شان را دراین کشور دنبال خواهند کرد.
دراینجا می توانید تصاویر منتخبی از ورود کاروان مادریدی به فرودگاه لس آنجلس را ملاحظه کنید:
اگه پرس همچین پیشنهادی داده باید دیگه کلا به شعور فوتبالیش شک کرد !!!نقل قول:
درسته بیل بازیکن خوبیه ولی دیگه نه اینقدر !
این خبر به احتمال قریب به یقین ساختگی هست و خبرگذاری ها معتبرتر مثل ESPN، Sky یا حتی Goal از اون اسمی نبردند.نقل قول:
خیلی بعید می دونم شخصی که زبان مادریش انگلیسی هست از ترکیب "I am a new player for Real Madrid" استفاده کنه:n06:
البته از کاور امروز مارکا تا تقریبا همه خبرگذاری ها خبر از نزدیک بودن انتقال دادند.
گزیده ای از مبالغ "علمی-تخیلی" که بعضی از خبرگذاری ها عنوان کردن: (بر حسب میلیون پوند!)
The People: 100m
The Sun: 95m
Guardian: 86m
Daily Mirror: 85m
Daily Mail: 82m
La Se*ta: 98m
پ.ن. درسته که ارزش واقعی بیل خیلی پایین تر از این مبالغ هست (در حدود 50-60 میلیون پوند) اما حداقل از نظر "اقتصادی" تا وقتی پرز در راس کار باشه هیچ جای نگرانی وجود نداره
و مطمئنا در برآورد هزینه/سود از هر شخص دیگه ای خبره تر هست.
ببین خود خبر گذاری ها دیشب رو FB اعلام کردن و نصف Fan Page ها رئال هم این تصویر رو گذاشته بودن + توییتر رئال و این حرفا....از این قضایا که بگذریم یکی از دلایلی که این اتفاق میتونه درست باشه قضیه ایسکو هست که مثل همین اتفاق براش افتاده و بعد از مدتی رئال رسما اعلام کرد.نقل قول:
چیزی که همه ازش مطمئن هستند پیوستن 100% بیل به رئاله ...بالای پست قبلی هم گفتم به اعلام خبری گذاری ها...خودم نه تایید میکنم نه رد میکنم.
گزارش روز: رویای گرت بیل برای رفتن به رئال و مخالفت دنیل لوی
تاتنهامی ها برای تور آسیایی شان از هفته قبل به هنگ کنگ سفر کردند اما انتقال به رئال تنها چیزی بود که بیل به آن فکر می کرد
سایت گل- ماجرای جدایی گرت بیل از تاتنهام هر روز پیچیده تر می شود. باشگاه تاتنهام اعلام کرده هیچ پیشنهاد رسمی ای برای فروش این بازیکن دریافت نکرده و دنیل لوی، رئیس باشگاه، هم سرسختانه خواهان ادامه حضور این ستاره ولزی در وایت هارت لین است اما بیل هم به باشگاه لندنی تاکید کرده می خواهد در همین تابستان به رئال مادرید برود.
این در حالی است که فلورنتینو پرس در همین چند هفته اخیر از علاقه اش برای خرید بیل گفته و گزارش ها حاکی از آن است که باشگاه رئال حتی حاضر است پیشنهادی 90 میلیون پوندی برای خرید این بازیکن ارائه بدهد.
تاتنهامی ها برای تور آسیایی شان از هفته قبل به هنگ کنگ سفر کردند اما انتقال به رئال تنها چیزی بود که بیل به آن فکر می کرد. او حتی جلسه ای با دنیل لوی داشت و با او در این مورد صحبت کرد.
لوی به بیل گفت که نمی تواند در این تابستان راهی باشگاه دیگری شود و با توجه به اخلاق ویژه رئیس باشگاه تاتنهام که در مذاکرات بسیار لجوج است، ستاره ولزی شاید امید زیادی برای رفتن به برنابئو نداشته باشد.
اما رئالی ها نمی خواهند پا پس بکشند و امیدوارند که پیشنهاد قابل توجه شان لوی را نرم کند. تاتنهام برای توسعه ورزشگاهش به 400 میلیون پوند نیاز دارد و در صورتی که رئال پیشنهادی 90 میلیون پوندی بدهد، رد کردن آن برای باشگاه لندنی دشوار خواهد بود.
تاتنهامی ها امروز به لندن برگشتند و انتظار می رود که بیل در جلسه ای که در چند روز آینده با مدیران باشگاه خواهد داشت، بار دیگر تقاضایش را مطرح کند.
لوی در سال 2011 هم مانع از انتقال لوک مودریچ به چلسی شد اما یک سال بعد مجبور شد او را به رئال مادرید بفروشد. او به ویلاس بواس قول داده که بیل را نخواهد فروخت تا این مربی پرتغالی بهانه ای برای نرسیدن به رتبه چهارم جدول لیگ برتر در فصل آینده نداشته باشد.
از سوی دیگر باشگاه رئال با اعلام این موضوع که اگر در این تابستان انتقال بیل نهایی نشود، دیگر برای خرید او اقدام نخواهند کرد، این ستاره ولزی را تحت فشار گذاشته اند.
این در شرایطی است که هنوز سه سال از قرارداد بیل با تاتنهام باقی مانده و آینده او به تصمیم مدیران این باشگاه بستگی دارد.
کاسیاس: کارلتو شخصیت یک آدم برنده را دارد
ایکر کاسیاس با تمجید از تیم کارلو آنچلوتی میگوید، این تیم رئالمادرید عالی است و میتواند در هر سه جام ممکن به قهرمانی برسد.
به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، ایکر کاسیاس که فصل گذشته زیر نظر ژوزه مورینیو نیمکتنشین بود، امیدوار است با آمدن کارلو آنچلوتی بتواند به ترکیب ثابت رئال برگردد.
دروازهبان نخست رئال درباره بازگشت به این تیم و تمرین زیر نظر کارلو آنچلوتی گفت: از حضور آنچلوتی در رئالمادرید هیجان زدهام. مثل همیشه وقتی یک مربی جدید به تیم میآید،
چالشهای جدیدی مقابل او قرار میگیرد. خیلی خوشحالم که میخواهم فصل جدیدی را با رئالمادرید آغاز کنم. وقتی با آنچلوتی صحبت کردم خیلی زود فهمیدم که شخصیت یک آدم
برنده را دارد. امیدوارم که بتواند کاری را که فصل قبل در آستانه آن بودیم - یعنی قهرمانی در سه جام را - به سرانجام برساند.
کاسیاس درباره تفاوتهای آنچلوتی با ژوزه مورینیو نیز گفت: تازه چند جلسه با آنچلوتی بودم و نمیتوانم تفاوتهای او و مورینیو را تشخیص دهم. نمیخواهم به گذشته برگردم بلکه
میخواهم با هیجان و انگیزه بالا فصل خوبی را با رئالمادرید آغاز کنم.
دروازهبان رئالمادرید درباره رقابتش با دیگو لوپس گفت: رقابت من و لوپس سالم است و هر کسی که در تمرینات بهتر باشد، در ترکیب قرار میگیرد. رقابت در یک تیم باعث پیشرفت
میشود. رئالمادرید نه تنها در دروازه که در تمامی خطوط دو یا سه بازیکن خوب دارد.
کاپیتان رئالمادرید و تیم ملی اسپانیا در پایان درباره رئالمادرید جدید گفت: صادقانه باید بگویم که این رئالمادرید عالی است. در فصل نقلوانتقالات بازیکنان جوان خوبی خریدیم که
باعث شد قدرت تیممان افزایش پیدا کند. در رئالمادرید بازیکنان جوان در کنار بازیکنان بزرگ و باانگیزه قرار گرفتند. رئالمادرید با این بازیکنان باتجربه و باانگیزه میتواند در هر سه جام
مدعی قهرمانی باشد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] امروز از بیل تعریف کرده و گفته: "از یکی از 3 یا 4 بازیکن برتر اروپا صحبت می کنیم" و در جواب به سوالی در مورد احتمال شکسته شدن رکورد تاریخ نقل و انتقالات جواب داده: "این وضعیت فعلی بازار نقل و انتقالات هست." ، "اما ما داریم راجع به یک بازیکن کلیدی و بسیار خوب صحبت می کنیم"
درسته شما هم فقط خبر رو نقل کردی، در عین حال این خبر به احتمال زیاد از اون خبرهای ساختگی هست به چند دلیل: عمده سایت های معتبر اون رو نقل نکردن، انتخاب کامات برای جمله بندی نقل شده از بیل مناسب نیست و با یک شخص اصالتا بریتانیایی زیاد جور در نمیاد، خصوصا که این انتقال بسیار پر سر و صدا هست و تقریبا کل خبرگذاری های دنیا رو متوجه خودش کرده و "خبرسازی" به صورت لحظه ای صورت می گیره. انتقال ایسکو خیلی شرایط متفاوتی داشت، از مدتی قبل از انتقال تقریبا همه خبرگذاری های اسپانیا از قطعی بودنش خبر می دادند(بر خلاف رسانه های انگلیسی) و تقریبا مسئله حل شده ای بود.نقل قول:
+
این جوری که خبرگذاری های معتبر عنوان کردند باشگاه هنوز هیچ پیشنهاد "رسمی" به تاتنهام ارسال نکرده اما اینجوری که گفته میشه مسئله انتقال توی این مقطع دیگه مسئله "زمان" انتقال هست و نه خود انتقال.
مهمان تمرینات امروز تیم در L.A دیوید بکهام بازیکن سابق رئال بود:
همه چهره های متفاوت سرخیو راموس از ابتدا تا حالا
سرخیو راموس ستاره اسپانیایی باشگاه رئال مادریداخیرا بارنگ کردن موهایش تغییراتی در چهره اش ایجاد کرده است
سایت گل- سرخیو راموس ستاره اسپانیایی باشگاه رئال مادریداخیرا بارنگ کردن موهایش تغییراتی در چهره اش ایجاد کرده است. در اینجا می توانید تصاویری از تغییرچهره های این مدافع باتجربه اسپانیایی در سالهای اخیر ملاحظه کنید:
این مطلب واقعا درسته
با این پول تاتنهام می تونه حداقل 3-4 تا بازیکن درجه یک بخره!
نمی دونم اینا واقعا چه فکری می کنن :دی
+
گرت بیل یه دفاع چپ هست که هافبک چپ هم بازی میکنه :دی
دنیل لوی آدم لجوجی هست
بخواد نده نمیده
درخواست 145 میلیون یورو کرده!
اخه دیگه وقتی خوب بازی کن داره می گه ولم کنین برم که اون بازیکن براشون بازیکن نمی شه ... فصل دیگه خراب کاری می کنه ... اخر فصلم دیگه کسی نمی خوادش باید با ۳۰ میلیون بدنش بره .... (فصل پیش هم می گفت نه ؟ :n02: )نقل قول:
۸۵ میلیون واقعا رقم گنده ایه ... می گم بریم یه لبران جیمز رو بخریم به صرفه تره ... :n02:
بیل اوایل دفاع چپ بود الان به جز دروازه بان همه جا بازی می کنه ... :n02: از توی اون عکسه هم معلومه حرکتاش توی زمین ...
( با این پول نمی شه مسی رو خرید ؟ :n02: بگیریمش بزاریمش روی نیمکت کلی حال کنیم :n02: (شوخی) )