بازيكني كه به خاطر باخت در شرط بندي استقلالي شد!
در جلسه مذاکره، فتحالله زاده وقتی دید هافبك تيمش به این سادگی راضی به ماندن نمی شود، به او پیشنهاد داد تا با او یک دست دارت شرطی بزند!
به گزارش 598 به نقل از جام ورزشي؛ اصولاً هر کس علی فتحالله زاده را میشناسد، خوب می داند که او شیوههای خاص خودش را برای جذب بازیکنان دارد. کمتر بازیکنی را میتوان سراغ داشت که با فتحالله زاده در یک جلسه کاملاً رسمی پای میز مذاکره نشسته باشد و درباره شرایطش با او به توافق رسیده باشد.
او همیشه با روشهای منحصر به فردی سعی می کند تا خواستههایش را به بازیکنان القا کند یا تا جایی که می تواند از آنها تخفیف بگیرد. با یکی از همین روش ها هم بود که مدیرعامل استقلال توانست، خسرو حیدری را راضی کند که این فصل هم میان آبی پوشان بماند و از رفتن به قطر منصرف شود.
در واقع تعبیر خود فتحالله زاده درباره راضی کردن خسرو این است که او حیدری را مثل عبدالمالک ریگی از پای هواپیما گرفته و به باشگاه آورده! اتفاقاتی که در دفتر علی فتحالله زاده افتاد اما از این تعبیر او هم جالبتر بود.
مدیرعامل استقلال که در دفتر خود یک دارت دارد، در این جلسه مذاکره وقتی دید خسرو به این سادگی راضی به ماندن نمی شود، به او پیشنهاد داد تا با او یک دست دارت شرطی بزند! قرار بر این شد که اگر خسرو مسابقه دارت را برد، به خواست خود به قطر برود و اگر فتحالله زاده پیروز شد، حیدری در استقلال بماند.
در آخر هم فتحالله زاده، خسرو را شکست داد تا نشان دهد، هنوز دود از کنده بلند می شود و حرف، حرف خودش است! خسرو هم که قبل مسابقه قول داده بود، دیگر راه گریزی نداشت و قبول کرد تا یک فصل دیگر در استقلال بماند.
قاضی: قلعهنویی شیطنتها را میبیند
مهاجم تیم فوتبال استقلال گفت: اگر رسانهای از من خلاف واقع حرفی را منتشر کند، شکایت میکنم.
به گزارش خبرگزاری فارس، محمدقاضی پس از حضور در هیئت فوتبال استان تهران گفت: امیدوارم سال خوبی را در استقلال داشته باشم، این تیم کادر فنی و مدیریت بزرگی دارد و امیدوارم بتوانم در استقلال موفق شوم ، درگیر مسابقات آسیایی و لیگ برتر هستیم و فشار زیادی روی تیم بوجود میآید، انشاا... با رفاقتی که وجود دارد دستپر از مسابقات خارج میشویم، قرارداد من با استقلال یک ساله است.
مهاجم استقلال در مورد حواشی که در یکی از روزنامهها اعلام شده بود برای او به وجود آمده است، عنوان کرد: اینها مسائلی است که برخی به وجود میآورند ، ما یک هفته در اوکراین بودیم و از خودشان تیتر زدند، از هماکنون اعلام میکنم اگر کسی برخلاف واقعیت مطلبی از من عنوان کند شکایت میکنم، شیطنتهایی میبینیم که خوشبختانه خود امیر قلعهنویی در جریان است، بازیکنان ما همه حرفهای هستند و اصلاً این حرفها درست نبوده است.
وی در مورد اینکه گفته میشود او از پاس ندادن بازیکنان ناراحت شده است و این مطلب در روزنامهها اعلام شده، گفت: ما اصلاً بازی نکردیم که بخواهیم پاس ندهیم، بازیکنان استقلال همه با هم رفیق هستند با اغلب بازیکنان در تیم ملی و باشگاههای دیگر همبازی بودهام و این مسائل اصلاً درست نیست، در تیم رفاقت خوبی وجود دارد ، بازیکنان ما همه بزرگ هستند و پاس ندادن و اینجور مسائل به هیچ وجه وجود ندارد ، برای آن روزنامه متأسف هستم از وقتی به استقلال آمدم کادر فنی، بازیکنان، مدیریت و هواداران به من لطف داشتند و هرجا لازم بوده به من کمک کردند.
قاضی در مورد اینکه گفته میشود مذاکراتی با پرسپولیس داشته است و او با سعید شیرینی دیده شده است، اظهارداشت: بحث مذاکره نبود من از پرسپولیس طلب 360 میلیونی دارم و یک چک از این باشگاه در اختیارم است که برای تاریخ 92.2.2 است که هنوز پاس نشده؛ سرپرست پرسپولیس با مدیربرنامههایم برای برگشتنم چند جلسه صحبت کرد که من هم گفتم اگر با باشگاهی صحبت کنم ممکن نیست حرفم را باز گردانم و با استقلال قرارداد بستم.
مهاجم استقلال درمورد شرایط تیمش عنوان کرد: شخصاً نمیتوانم صحبت کنم،ما یک تیم و گروه هستیم و همه وظیفه داریم تمام تلاشمان را انجام دهیم تا بهترین نتایج را کسب کنیم، تلاش میکنیم تا استقلال امسال بهترین نتیجه را بگیرد.
رحمتي: با استقلال توي قلبم قرارداد داشتم
امسال هم اگر کاري از عهدهام برآمده باشد براي هر چه بهتر بسته شدن تيمم انجام دادم و به نوعي خودم را موظف به کمک به استقلال ميدانستم.
مهدي رحمتي عصر امروز با حضور در هيات فوتبال استان تهران قرارداد خود را براي يک فصل ديگر با استقلال تمديد کرد.
وي در گفتوگو با سايت باشگاه استقلال در اين خصوص به صحبت پرداخت:
*پيش از ثبت قرارداد با مديرعامل استقلال در نشستي حضور پيدا کرده بودي، در اين خصوص توضيح ميدهي؟
جلسهاي در کار نبود. در طي يک ماه اخير بارها به دلايل مختلف به ديدار آقاي فتحاللهزاده رفته بودم که اين قرار ملاقاتها ميتوانست در مورد قرارداد خودم يا قرارداد بچهها و يا حتي صرف ناهار باشد.
*در نهايت قراردادتان را با استقلال نهايي کردي؟
قرارداد من با استقلال از مدتها پيش براي خودم ثبت شده بود، چرا که در طي اين مدت اگر پيشنهادي هم به من ميشد، به ضرس قاطع به آنها اعلام ميکردم که چون بازيکن استقلال هستم با هيچ تيمي مذاکره نميکنم.
*در طي مدت اخير شاهد اين بودهايم که کمتر با رسانهها در ارتباط هستيي ، علتش چيست؟
بحث مصاحبه نکردن نيست. من موظف هستم به هر سوالي در مورد فوتبال خودم جواب بدهم، ولي الان يک شرايطي حاکم شده که هر چه من ميگويم چندين برداشت متفاوت از آن صورت ميگيرد. البته خودم هم در به وجود آمدن اين شرايط سهيم هستم ولي نميدانم چرا هر کاري ميخواهم انجام دهم عدهاي هستند که با عينک منفينگري دنبال ايراد گرفتن از آن هستند.
*مسئولان باشگاه استقلال پيش از اين گفته بودند که امسال در کار جذب بازيکنان جديد کمک زيادي به باشگاه کردهاي؟
وقتي يک کار گروهي باشد، همه موظف به کمک کردن هستند، حتي فراتر از وظيفهشان. شما در فوتبال شاهد هستيد که گاهي يک مدافع جلو ميرود و گل ميزند و يا يک مهاجم عقب ميکشد و به کار دفاعي تيم کمک ميکند. کار ما دقيقا همين است. از آنجايي که با بعضي بازيکنان به واسطه حضور در باشگاههاي قبليام رابطه نزديک دارم وقتي مديرعامل از من ميخواهد که با آنها صحبت بکنم اين درخواست را رد نکرده و سعي ميکنم که آن را به درستي انجام دهم، امسال هم اگر کاري از عهدهام برآمده باشد براي هر چه بهتر بسته شدن تيمم انجام دادم و به نوعي خودم را موظف به کمک به استقلال ميدانستم.
+
توضيحات منصوريان درباره جلسهاش با فتحاللهزاده
عليرضا منصوريان سرمربي تيمملي اميد و پيشکسوت استقلال در خصوص نشست خود با مديرعامل استقلال توضيحاتي ارايه کرد.
به نقل از سايت باشگاه استقلال، عليرضا منصوريان سرمربي تيمملي اميد و پيشکسوت استقلال در خصوص نشست خود با مديرعامل استقلال اظهار داشت: بعد از جواد زرينچه، استقلال کاپيتاني در تيم ملي نداشته و از همين رو معتقدم که جواد نکونام به عنوان کاپيتان تيم ملي و يک استقلالي واقعي بايد حفظ شود.
وي ادامه داد: به نظرم اين وسط بحثهايي پيش آمده که مديريت آقاي فتحاللهزاده و همينطور امير قلعهنويي را ميطلبد. خود من با جواد طي اين چند وقت حرف زدهام و او خودش را يک استقلالي ميداند و صد البته که ما هم او را يک استقلالي واقعي ميدانيم.
منصوريان ادامه داد: به نظرم اين جلسهاي که برگزار شد خيلي مفيد بود چون الان شرايط استقلال طوري است که بايد همه استقلاليها به اين تيم براي قهرماني آسيا کمک کنند و از همين رو فکر ميکنم که ظرف امروز يا فردا به همراه آقاي فتحاللهزاده، يک افطاري ميهمان خانه امير قلعهنويي باشيم تا همه چيز به خوبي پيش برود. من در آمدنم به استقلال، به امير قلعهنويي به عنوان يکي از سه نفري که در آبيپوش شدنم نقش داشتند مديون هستم و از همين رو فکر ميکنم دوستي في مابين ما به حل اين مشکل، کمک خوبي خواهد کرد.
+
مدافع تیم فوتبال ذوب آهن گفت: امسال به دنبال این هستیم تا سهمیه آسیایی را کسب کنیم.
جام ورزشی، هادی تامینی درباره حضورش در ذوب آهن اظهار داشت: من پیشنهادات بسیار خوبی داشتم اما به هر حال شرایط طوری رقم خورد که به ذوب آهن بپیوندم. ذوب آهن تیم بسیار خوبی است و امسال استخوان بندی سال قبل حفظ شده است. نفرات جدیدی هم اضافه شده اند و همه چیز برای شروع لیگ مهیا است.
وی با اشاره به پیشنهادش از استقلال تاکید کرد: من با استقلال به مراحل نهایی توافق رسیده بودم اما پژمان منتظری ماندنی شد و من هم به ذوب آهن رفتم. برای هر بازیکنی افتخار است شاگرد امیر قلعه نوعی شود اما من به خاطر حرف امیرخان که به مدیربرنامه هایم گفته بود صبر کنم، پیشنهادات خوبی را از دست دادم. از استقلالی ها دلخوری ندارم اما پیشنهادات بسیار خوبی داشتم که متاسفانه به آنها جواب ندادم و آنها هم با سایر گزینه هایشان صحبت کردند.
تامینی در پایان افزود: امسال به دنبال این هستیم تا سهمیه آسیایی را کسب کنیم. تیم بسیار خوبی داریم و بازیکنان خوبی در آن عضویت دارند. همه چیز برای رسیدن به لیگ قهرمانان مهیا است.
+
کلید حل مشکل نکونام مشخص شد
علیرضا منصوریان پس از دیدار با مدیرعامل باشگاه استقلال ابراز امیدواری کرد که مشکل نکونام به زودی برطرف شود.
جام ورزشي؛ علیرضا منصوریان سرمربی تیم امید و پیشکسوت استقلال در خصوص نشست خود با مدیرعامل استقلال اظهار داشت: «بعد از جواد زرینچه، استقلال کاپیتانی در تیم ملی نداشته و از همین رو معتقدم که جواد نکونام به عنوان کاپیتان تیمملی و یک استقلالی واقعی باید حفظ شود.»
وی ادامه داد: «به نظرم این وسط بحثهایی پیش آمده که مدیریت آقای فتحاللهزاده و همینطور امیر قلعهنویی را میطلبد. خود من با جواد طی این چند وقت حرف زدهام و او خودش را یک استقلالی میداند و صدالبته که ما هم او را یک استقلالی واقعی میدانیم.»
منصوریان عنوان کرد: «به نظرم این جلسهای که برگزار شد خیلی مفید بود چون الان شرایط استقلال طوری است که باید همه استقلالیها به این تیم برای قهرمانی آسیا کمک کنند و از همین رو فکر میکنم که ظرف امروز یا فردا به همراه آقای فتحاللهزاده، یک افطاری میهمان خانه امیر قلعهنویی باشیم تا همهچیز به خوبی پیش برود. من در آمدنم به استقلال، به امیر قلعه نویی به عنوان یکی از 3 نفری که در آبی پوش شدنم نقش داشتند مدیون هستم و از همین رو فکر میکنم دوستی فی مابین ما به حل این مشکل، کمک خوبی خواهد کرد.»
+
هافبک برزيلي استقلال چهارشنبه در تهران
هافبک مياني برزيلي که پيش از اين مورد توجه استقلال قرار گرفته بود، چهارشنبه به ايران ميآيد.
به نقل از سايت باشگاه استقلال، هافبک مياني برزيلي که پيش از اين مورد توجه استقلال قرار گرفته بود، چهارشنبه به ايران ميآيد.
علي اميري معاون باشگاه استقلال با اعلام اين خبر اظهار داشت: بليت اين بازيکن را تهيه کردهايم و قرار است او روز چهارشنبه به ايران بيايد تا در تست پزشکي شرکت کند. در صورتي که تست پزشکي اين بازيکن مورد قبول واقع شود با او قرارداد خواهيم بست.
لطفا ایراد بنی اسرائیلی نگیر ناظر ورزش جان
نیم فصل از استقلال جدا می شوم
مدافع ملی پوش تیم استقلال بعد از عقد قرارداد خود در هیات فوتبال استان تهران گفت: قرارداد من با استقلال یک ساله است ولی بعد از شش ماه به چین میروم.
جام ورزشی، پژمان منتظری در گفتگو با مهردر خصوص عقد رسمی قرارداد خود تیم استقلال، ضمن بیان مطلب فوق گفت: من قرارداد یک سالهای را با استقلال منعقد کردم ولی بندی در آن وجود دارد که بعد از شش ماه از این تیم جدا میشوم. چرا که لیگ چین شش ماه بعد وارد فصل جدید میشود و من هم آن زمان به چین خواهم رفت.
وی با اشاره به اردوی این تیم در اوکراین خاطرنشان کرد: اردوی خیلی خوبی را پشت سر گذاشتیم و به مرز آمادگی رسیدهایم. امیدوارم با اضافه شدن نکونام و تیموریان تیم ما در شرایط بهتری قرار گیرد.
مدافع ملی پوش تیم فوتبال استقلال همچنین تاکید کرد: با توجه این که تیم قدرتمندی داریم در لیگ قهرمانان آسیا میتوانیم مدعی قهرمانی در این رقابتها باشیم.
حیفه واقعا .. بهترین مدافع ایران.. :n03:
چرا آندو عجلهای برای توافق با استقلال ندارد؟
مذاکرات باشگاه استقلال با آندرانیک تیموریان به کندی پیش میرود.
چرا آندو عجلهای برای توافق با استقلال ندارد؟
به گزارش افکارنیوز، آندرانیک تیموریان هافبک فصل گذشته الخریطیات قطر همچنان در حال مذاکره با مسئولان باشگاه استقلال است. او برخلاف سایر بازیکنان عجلهای ندارد و مذاکرات خود را با حوصله پیش میبرد. دلیل صبر و حوصله تیموریان این است که او فصل گذشته خارج از کشور بازی کرده و برای حضور در استقلال، نیاز به ITC دارد. بازیکنانی هم که با ITC مجوز بازی میگیرند، بازیکن سهمیه آزاد حساب میشوند و ثبت قرارداد آنها شامل مهلت نقل و انتقالات نمیشود. بنابراین آندو میتواند هر زمان که خواست قراردادش را با استقلال ثبت کند. به همین دلیل است که او عجلهای برای به نتیجه رساندن مذاکرات خود با استقلال ندارد.
درآمد استقلال از لیگ در حساب نکونام!
کاپیتان تیم ملی برای دریافت بخشی از طلب خود به سازمان لیگ رفت. استقلالی ها امیدوارند بتوانند بخشی از بدهی به نکونام را با درآمدهایشان از سازمان لیگ پرداخت کنند.
درآمد استقلال از لیگ در حساب نکونام!
به گزارش افکارنیوز، ملاقات مهدی تاج و جواد نکونام از خبرهای عجیب چند هفته قبل بود. خبری که با عکس جلسه منتشر شد اما هیچ کس دلیلش را متوجه نشد. عده ای تصور کردند که کاپیتان تیم ملی نماینده کی روش در این ملاقات بوده و برای به تعویق انداختن لیگ برتر صحبت کردند و عده ای دیگر هم ملاقات با تاج را مربوط به پیشنهاد شارجه دانستند اما ظاهرا اصل ماجرا چیز دیگری است.
جواد نکونام برای گرفتن طلب خود از باشگاه استقلال به سازمان لیگ رفته. ماجرا از این قرار است که جواد نکونام نزدیک به یک میلیارد و صد میلیون تومان از باشگاه استقلال طلب دارد.
او در جلسه ۳ هفته قبل یک پیشنهاد برای آبی ها داشته که حقوقش را از طلبی که از سازمان لیگ دارند بدهند. باشگاه استقلال هم نامه ای به نکونام داده که ۵۰۰ میلیون از طلبش را از سازمان لیگ بگیرد. آبی ها در همان جلسه یک چک ۲۰۰ میلیونی با موعد یک هفته ای به شماره ۶ می دهند.
قرار بر این بوده ۲۰۰ میلیون دیگر هم توسط یک اسپانسر استقلال پرداخت شود و ۲۰۰ میلیون باقی مانده هم دو فقره چک ۱۰۰ میلیونی علی فتح الله زاده باشد. آبی ها اگر این مبلغ را پرداخت می کردند بدهی سال قبل شان به نکونام پرداخت می شد اما مشکل اصلی مبلغ تمدید قرارداد بود.
استقلالی ها تا ۱۸ تیر فرصت داشتند که ۷۰۰ هزار یورو بپردازند تا قرارداد نکونام تمدید شود. مبلغی که با احتساب قیمت هر یورو ۴۳۰۰ تومان به ۳ میلیارد تومان می رسد. علی فتح الله زاده مدیرعامل استقلال مدعی است که نکونام نزدیک به ۷۰۰میلیون تومان از این طلب را بخشیده است. نکونام این ادعا را رد یا تایید نکرده، با اینحال اطرافیان او می گویند مانع اصلی بر سر تمدید قراردادش، نه این ارقام که مدیران و کادر فنی استقلال هستند.
+
نکونام به چه دلیل به کمیته انضباطی رفت؟
جواد نکونام قصد شکایت از باشگاه استقلال به دلیل تاخیر در پرداخت بدهیهایش را ندارد.
به گزارش ایسنا، در حالی که بحث ادامه حضور جواد نکونام در استقلال به بحثی فرسایشی تبدیل شده امروز خبری درباره ارسال نامه کاپیتان تیم ملی به کمیته انضباطی و دادن فرجه 72 ساعت به استقلال جهت پرداخت بدهیهایش منتشر شد اما پیگیریهای انجام شده نشان میدهد حضور نکونام در کمیته انضباطی نه به خاطر دادن مهلت به استقلال، بلکه به خاطر آگاهی از مفاد قراردادش با استقلال بوده و اساساً این بازیکن شکایتی از استقلال ندارد.
این در حالی است که فتحاللهزاده در مصاحبههای اخیرش تاکید کرده که استقلال به نکونام بدهکار است اما این بازیکن در مدت زمان حضورش در استقلال، حرفی از بدقولیهای استقلال به میان نیاورده است.
+
قلعهنویی هم نمیتواند بگوید چرا جباری را کنار گذاشتی
مدیرعامل استقلال میگوید بردن دینامو بزرگترین دستاورد باشگاهی تاریخ فوتبال ایران است!
جام ورزشی؛ علی فتحاللهزاده میگوید استقلال با سازمان لیگ گاوبندی نکرده و هیچکس حق ندارد گناه تعویق بازیهای لیگ را گردن تیم او بیندازد. فتحاللهزاده خیلی صریح به اتهامات جدید علیه تیمش پاسخ میدهد. او که کلاً شاکی است، خیلی شفاف از قراردادهایی که بسته میگوید. از اردوی اوکراین و این برنامههای سازمان لیگ که بسیاری از آنها به سود تیم اوست.
* کلاً اعتقادی به زمان تمدید قراردادها ندارید. تیمتان را یک روز بعد از پایان مهلت به تهران برگرداندید و حالا هم که برای شما مهلت را 3 روز تمدید کردند.
- این حرفها کدام است؟ من تا چهارشنبه تهران بودم که کارهای تیمم را انجام بدهم. اینکه کار سختی نیست، بروید از آقای تاج بپرسید. من صبح چهارشنبه مدارک همه بازیکنانمان را بردم به ایشان تحویل دادم اما گفتند حق ثبت قراردادهایتان را ندارید. اینجا گناه من چه بوده؟ چه کار میتوانستم بکنم؟
* بههرحال شما 1.2 میلیارد تومان بدهی دارید و باید تکلیف این بدهیها مشخص میشد. اینکه قانون برگزارکننده لیگ است.
- بله اما بخش عمده از این بدهیها بدهیهای قبلی است.
* مطمئنید؟ اما اینها فقط بدهیهایی هستند که احکامشان فصل قبل صادر شده است.
- بله حق با شماست اما این بدهیها برای چه ایجاد شدند؟ پولهایمان را که کامل ندادند، از سالهای قبل هم که کلی بدهی روی دستمان مانده بوده. کلی هم که باید هر سال بازیکن بخریم. ما هر سال باید بدهی سال قبلش را بدهیم و بعد یکسری از این بدهیها میماند. ما چارهای نداشتیم غیر از اینکه بدهی مدیران قبلی را بدهیم. وقتی آن پولها را میدهیم، از پولهای خودمان میمانیم و بدهکار میشویم.
* سؤال ما این است که دیدارهایی از این دست که مدیران ما انجام میدهند چه فایدهای برای فوتبالمان دارد؟ همین خواهرخواندگی با دینامو یا روبینکازان که بین شما و آقای رویانیان مد شده و اصلاً شده چشم و همچشمی.
- الان شما دارید روبینکازان را با تیمی مثل دیناموکیف یکی میکنید؟ تیمی که دو بار قهرمان جام یوفا بوده و یکی از بهترینهای اروپاست؟ ما رفتیم این تیم بزرگ را در خانهاش بردیم. آن هم با همه قدرتش. بعد مینویسند این تیم تیم دومش بوده و یا...
* ولی این را حتی سایت این باشگاه نوشته بود که تیم جوانانشان با شما بازی کرده. البته ما این را ننوشتیم ولی در آن بازی اولک بلوخین روی نیمکت نبوده...
- بوده. بلوخین بوده، خوب هم بوده است. اینها را یک عده مینویسند. یک عده هم مثل شما سکوت میکنند. علایق رنگی را در روزنامهنگاری باید کنار گذاشت. باید نوشت، نباید گذاشت یک عده جر بزنند مگر آقای انصاریفرد رفت بایرن را آورد تهران و با تیمش بازی کرد، ما جر زدیم؟ ما گفتیم آنها کار بزرگی کردند. بعد ما رفتیم آنجا تیم بزرگ دینامو را بردیم، دوستان دارند جر میزنند. باورتان نمیشود، مدیر دینامو با 6 تا پاجروی تشریفات و 10 نفر اسکورت به ورزشگاه آمد. هوادارانشان از اینکه به ما و یک تیم ایرانی باختهاند شاکی بودند و اعتراض میکردند. آنها باورشان نمیشد که ما پیشتر و در زمان مربیگری مرحوم حجازی تیم زنیت سنت پترزبورگ را بردهایم. این واقعاً کار بزرگی نیست؟ این برد تا ابد در تاریخ باشگاه ثبت میشود. در تاریخ فوتبال ایران. این یکی از بزرگترین دستاوردهای تاریخ فوتبال ایران است. اصلاً آمدن و رفتن بایرن به ایران چه دستاوردی داشت که این بازی نداشته باشد. یا مثلاً این همه تیم بزرگ که میآیند دبی چه دستاوردی برای این تیمها دارد؟
* هم بازی دوستانه میکنند و هم برای این سفرها از شیوخ عرب کلی پول میگیرند؟
- حاجیجان کجا پول میگیرند؟ این حرفها ظلم است به فوتبال. آنها میآیند اردو که تیمهایشان را آماده کنند.
* ما مشکلمان با اردوی تیم نیست. داریم درباره این نمایش قدرت مدیران دو تیم میپرسیم. این عکسهای تزئینی که فقط برای دفتر کارتان به کار میآیند؟
- من کاری به دوستان دیگر ندارم. تیمم به اردو رفته بود و باید میرفتم ببینم خریدهای جدیدم چه وضعیتی دارند. شرایط بچهها به چه صورت است و اصلاً مسیرمان درست است یا نه. در حاشیه این سفر دو دیدار هم داشتم. یکی برای تشکر از آقای تدیف قهرمان کشتی المپیک که همه او را میشناسید و دیگری هم با ریئس باشگاه دینامو. این اردو برای ما هیچ هزینهای نداشت چون اسپانسر برای سفرمان داشتیم. این دوستان یعنی آقایان گلستانی، حدادیان و عبداللهپور همه هزینههای تیم را دادند، ما در کمپ دینامو تمرین کردیم، با این تیم مسابقه دادیم و از همه مهمتر اینکه با مدیر دینامو حرف زدم. حرفمان درباره بحث نقلوانتقالات بود. گفتم بیایید از ما بازیکن بگیرید. میروید 10 میلیون دلار میدهید از آفریقا و برزیل بازیکن میخرید درحالی که میتوانید بهترین بازیکن ایرانی را بخرید با 5 میلیون دلار!
* حاجآقا گران حساب میکنید دیگر؟
- ما اینیم دیگه (میخندد).
* همین کارها را میکنید که بازیکنانتان هم ارقام نجومی میخواهند. بیدلیل نیست میگویند شما قیمتها را گران کردید!
- باز برای همین است که میگویم در حق استقلال کملطفی میشود. این همه تیم رفتند ترکیه حتی یکی از آنها نتوانستند با یک تیم دسته اولی این کشور بازی کنند، کسی صدایش درنیامد بعد برای تیم ما اینقدر جنجال ساختند. تیمی که مجانی رفت اردو به این خوبی و برگشت. ما رفتیم با 14 یار، تیم اصلی دینامو را بردیم و این برد در تاریخ فوتبال ایران ثبت میشود. این برد بزرگترین دستاورد باشگاههای فوتبال ماست که استقلالیهای باغیرت بهدستآوردند.
* بحثمان درباره پول بازیکنان بود و قیمتها. مثلاً میگویند شما که از بیپولی مینالید و بعد میروید اردوی خارجی؟
- برای 4 تا بازیکن که پول داریم. ما پول مفت نداریم به کسی بدهیم. 20 میلیارد پارسال هزینه کردیم اما پول حیف و میل نمیکنیم. 40 میلیارد هزینه نمیکنیم که آخرش هیچی هم نشویم.
* الان به پرسپولیس طعنه زدید؟
- نه من بحثم اصلاً پرسپولیس نیست. ما پول داریم اما ریخت و پاش نمیکنیم. آقای مدیر چرا به بازیکن 900 میلیونی، یک و نیم میلیارد میدهید؟ بازیکن 500 میلیونی را چرا با یکمیلیارد و 100 میلیون هوایی میکنید؟ ما با قناعت خرج میکنیم. ما اینها را میگوییم، یک عدهای هم دور این آقایان افتادند و برایشان ذهنیت میسازند. یک روزی تاریخ میگوید که کدام تیم با کمترین پول قهرمان لیگ شده. تا این تبعیضها هست، فوتبالمان همین مشکلات را دارد. من سرم را انداختم پایین و در خودم میریزم. برای چه باید شرایط طوری باشد که یک مدیر برای گرفتن بازیکن ماشین زیر پایش را ببخشد؟ من گفتم از رسانهها شکایت نمیکنم چون یکی از آنها هستم اما بعضیها را آن دنیا هم نمیبخشم. مطمئن باشید که نمیبخشمشان.
* معاون شما مصاحبه کرده و از پیشنهاد دوبرابری شما به انصاریفرد سخن گفته است.
- شما بهتر از من میدانید که آن حرفها یک واکنش همراه با مزاح بود به بحثهای چیپ مطرح شده درباره مجتبی جباری. بحثهایی که برای به حاشیه بردن باشگاه ما مطرح شدند. من میخواهم بپرسم علی کریمی بازیکن کمی بود؟ وقتی او را فرستادند و فراری دادند، ما موضعی گرفتیم؟ ما یاد نگرفتیم این طوری دعوا کنیم. یا مثلاً قصه انصاریفرد را نمیشد داغش کنیم؟ ولی من اعتقاد دارم آنجا یک مربی بزرگ مثل علی دایی است که همه باید برای کارش احترام قائل باشیم. اگر به او کمک نمیکنیم، نباید برایش مشکلساز شویم. ولی رقیب و دوست خوب من به جای حمایت از ما آمد و یکسویه به قاضی رفت. گفت بارکا... به غیرت مجتی. اتفاقاً من هم همین را درباره مجتبی میگویم و خیلی هم دوستش دارم. ولی بهتر است دوستان بگذارند ما برای تیممان تصمیم بگیریم. نه اینکه حتی بازیکنانشان هم این حرفها را بزنند ولی بازیکنان ما حرفی نزدند. اینجا فرقها مشخص میشود.
* ولی حتی امیر قلعهنویی هم از رفتن مجتبی جباری گلایه کرده. او که سرمربی تیم خودتان است؟
- امیرخان از ما هیچ گلایهای نکرده. ایشان گفته شأن مجتبی باید حفظ شود و او یکی از سرمایههای تیم است که من هم دقیقاً همین نظر را دارم.
+
واکنش فتح الله زاده به شکایت نکونام از استقلال
مدیرعامل باشگاه استقلال گفت: «در انتخاب بهترین بازیکن لیگ در حق رحمتی کملطفی شد و این انتخاب به دل هیچکس نچسبید.»
به گزارش 598 به نقل از جام ورزشی؛ علی فتحاللهزاده در خصوص آخرین وضعیت جواد نکونام و اتفاقات پیرامون باشگاه استقلال صحبتهای زیر را مطرح کرد.
* ظاهراً نکونام از باشگاه استقلال شکایت کرده است؟
- بارها گفتهام باز هم میگویم، نکونام با استقلال قرارداد دوساله دارد و اگر او مشکلی دارد و رضایتنامه بخواهد باید با ما صحبت کند. شما دیدید که حتی لازم نبود قرارداد این بازیکن در هیئت فوتبال ثبت شود، متأسفانه عدهای در حال شیطنت هستند و دیدید که از همه اتفاقات و حتی اردوی استقلال هم ایراد گرفتند.
* خیلی به اردوی استقلال انتقاد شده، در این خصوص چه صحبتی دارید؟
- آقایان گفتند ما با جوانان بازی کردیم یا مثلاً آن تیم با تیم دوم خود به زمین آمد، حسادت هم حدی دارد به جای آنکه بگویند استقلال به نمایندگی از ایران آنجا حضور پیدا کرده، حرفهای دیگری میزنند. اصلاً اگر آنها بگویند با تیم جوانانشان مقابل ما بازی کردند خیال دوستان راحت میشود؟
* بحث هزینههای این اردو هم حرف و حدیث درست کرد؟
- ما گفتیم پول نداریم ولی نگفتیم که هزینه انجام یک اردو را نداریم. دوستان چرا متوجه نمیشوند ما برای این اردو فقط هزینه ویزا را دادیم و هواپیمایی تابان هم پول بلیطها را به عنوان اسپانسر روی پیراهن داد. زمانی گفتیم پول نداریم که مربوط به جذب بازیکنان بود. همان موقع گفتم به بازیکنی که 500 میلیون میارزد یک و نیم میلیارد نمیدهم و ای کاش به جای اردوی مجانی پول پرداخت میکردیم. اگر قرار باشد هزینه برپایی یک اردو را هم نداشته باشیم که باید ول کنیم و به خانه برویم. ما پول ریخت و پاش نداریم اما این اردو را مهمان باشگاه دیناموکیف بودیم.
* اما حتی باشگاه پرسپولیس هم نسبت به این اردوی شما انتقاداتی داشت؟
- مگر تیمهای دیگر به ترکیه، امارات و کشورهای دیگر نرفتند؟ شما اگر نمیتوانید کاری انجام دهید به دیگران حسادت نکنید منظور من به پرسپولیس نیست. من با کل کسانی صحبت میکنم که برای اردوی ما حرف درآوردند. با یک تیم گردنکلفت اروپایی بازی کردیم ولی حالا که چهار ایرانی با شرف پیدا شدند و هزینههای اردوی ما را دادند عدهای ناراحت شدند.
* مهدی تاج در مصاحبهای عنوان کرده باشگاههای بدهکار تا امروز باید تسویهحساب کنند وگرنه مجوز بازی آنها صادر نمیشود؟
- همان راهکاری که باشگاه پرسپولیس بدهد ما هم ارائه میدهیم، اگر آنها بازی کنند ما هم بازی میکنیم.
* مگر شما در این خصوص با کفاشیان جلسه نداشتید؟
- من با کفاشیان صحبت کردم و پیشنهادی دادم که او پسندید، قرار شد از محل درآمدهای ما در سازمان لیگ 30درصد بابت بدهیها برداشته شود و بقیه برای خودمان بماند که باشگاه را با آن بچرخانیم.
* بعد از انتخاب برترینها با وجود آنکه استقلال و قلعهنویی انتخاب شدند اما شایعاتی پیرامون آنکه قرار بود رحمتی به عنوان بهترین بازیکن انتخاب شود و حسین فرکی و باشگاه تراکتورسازی هم در این انتخابات حضوری پررنگتر داشتند مطرح شده است. شما چه نظری دارید؟
- با تمام احترامی که برای محرم نویدکیا به عنوان یک بازیکن بزرگ قائل هستم اما به لحاظ آماری دقایق حضور و درخشش مهدی رحمتی در مسابقات لیگ برتر بیشتر بود و اتفاقاً استقلال بیشتر از همه تیمها در مسابقات مختلف حضور داشت. حتی تیم رحمتی تا هشت تیم برتر آسیا هم بالا رفت. اعتقاد دارم در حق مهدی رحمتی کملطفی شد و یا حتی پژمان منتظری میتوانست انتخاب شود، ما هم گلهمند هستیم اما نخواستیم به این مسائل دامن بزنیم.
* شما با تاج در این خصوص در حین برنامه صحبت نکردید؟
- اتفاقاً صحبت کردم و او گفت که کمیته رسانهها این انتخابات را انجام داده اما انتخاب بهترین بازیکن به دل هیچکس نچسبید و در حق حداقل مهدی رحمتی کملطفی شد.
* ظاهراً جاجا بازیکنی است که به تیم ترکیهای پیوسته است؟
- این جاجا با آن بازیکن مد نظر ما تشابه اسمی دارد و بازیکن ما نبود که به تیم ترکیه ای پیوست.
* به عنوان سؤال آخر، تکلیف نکونام با اتفاقی که امروز رخ داده چه میشود؟
- همه چیز درست میشود ولی از قول من بنویسید کسانی که عمداً چوب لای چرخ ما میگذارند نمیتوانند به اهدافشان برسند چون پول همه چیز نیست و تا خدا نخواهد اتفاقی نمیافتد.
اعتراف سید مهدی رحمتی در مورد خرید بازیکنان استقلال
وقتی مدیرعامل از من میخواهد که با آنها صحبت بکنم این درخواست را رد نکرده و سعی میکنم که آن را به درستی انجام دهم، امسال هم اگر کاری از عهدهام برآمده باشد برای هر چه بهتر بسته شدن تیمم انجام دادم و به نوعی خودم را موظف به کمک به استقلال میدانستم.
به نقل از سایت رسمی باشگاه استقلال، سیدمهدی رحمتی در خصوص جلسه امروز خود در دفتر فتح الله زاده گفت: جلسهای در کار نبود. در طی یک ماه اخیر بارها به دلایل مختلف به دیدار فتحاللهزاده رفته بودم که این قرار ملاقاتها میتوانست در مورد قرارداد خودم یا قرارداد بچهها و یا حتی صرف ناهار باشد.
وی افزود: قرارداد من با استقلال از مدتها پیش برای خودم ثبت شده بود چرا که در طی این مدت اگر پیشنهادی هم به من میشد، به ضرس قاطع به آنها اعلام میکردم که چون بازیکن استقلال هستم با هیچ تیمی مذاکره نمیکنم.
دروازهبان تیم استقلال در پاسخ به این پرسش که چرا کمتر با رسانهها مصاحبه میکند، توضیح داد: بحث مصاحبه نکردن نیست. من موظف هستم به هر سوالی در مورد فوتبال خودم جواب بدهم، ولی الان یک شرایطی حاکم شده که هر چه من میگویم چندین برداشت متفاوت از آن صورت میگیرد. البته خودم هم در به وجود آمدن این شرایط سهیم هستم ولی نمیدانم چرا هر کاری میخواهم انجام دهم عدهای هستند که با عینک منفینگری دنبال ایراد گرفتن از آن هستند.
رحمتی در خصوص نقش خود برای جذب چند بازیکن جدید اظهار کرد: وقتی یک کار گروهی باشد، همه موظف به کمک کردن هستند، حتی فراتر از وظیفهشان. شما در فوتبال شاهد هستید که گاهی یک مدافع جلو میرود و گل میزند و یا یک مهاجم عقب میکشد و به کار دفاعی تیم کمک میکند. کار ما دقیقا همین است.
وی افزود: از آنجایی که با بعضی بازیکنان به واسطه حضور در باشگاههای قبلیام رابطه نزدیک دارم وقتی مدیرعامل از من میخواهد که با آنها صحبت بکنم این درخواست را رد نکرده و سعی میکنم که آن را به درستی انجام دهم، امسال هم اگر کاری از عهدهام برآمده باشد برای هر چه بهتر بسته شدن تیمم انجام دادم و به نوعی خودم را موظف به کمک به استقلال میدانستم.
+
جاجا چهارشنبه در استقلال
باشگاه استقلال خبر داد فرانسیسکو داسیلوا معروف به جاجا، هافبک میانی اهل برزیل، روز چهارشنبه به ایران میآید.
انتشار خبر عقد قرارداد بازیکن برزیلی مورد نظر تیم فوتبال استقلال با یک تیم لیگ برتری ترکیه در برخی رسانه ها واکنش باشگاه استقلال را به دنبال داشت. این باشگاه با انتشار خبری اعلام کرد که جاجا، بازیکنی که به تیم کایسوری ترکیه پیوسته است با بازیکن مورد نظر استقلال تشابه اسمی دارد.
مدیر برنامه این بازیکن در گفتوگو با سایت رسمی باشگاه استقلال، در این خصوص اظهار داشت: فرانسیسکو داسیلوا معروف به جاجا، هافبک میانی برزیلی که مدنظر باشگاه استقلال است، قرار است روز چهارشنبه برای انجام تست پزشکی به ایران بیاید.
وی ادامه داد: از روز گذشته اخباری مبنی بر عقد قرارداد این بازیکن با تیم کایسوری اسپور ترکیه مطرح شده که بایستی در این خصوص اعلام کنم بازیکنی که به تیم ترکیهای پیوسته، جاجا کوئیلو است با پست تخصصی سنتر فوروارد اما بازیکن مدنظر استقلال، در پست هافبک بازی میکند.
قدس آنلاین
تیموریان: دوشنبه به قطر میروم
هافبک تیم ملی اظهار داشت: دوشنبه برای مذاکره با باشگاه قطری راهی این کشور میشوم.
به گزارش افکارنیوز، آندرانیک تیموریان هافبک تیم ملی در خصوص اینکه امروز به ملاقات غلامحسین مظلومی پیشکسوت استقلال رفته بود، اظهار داشت: از اینکه آقای مظلومی را در چنین شرایطی دیدم خیلی ناراحت شدم. ایشان یکی از بزرگان استقلال و فوتبال ایران هستند که باید قدرشان را بیشتر از اینها بدانیم و انشاءالله که خیلی زود سلامتیشان را بازیابند.
وی در ادامه در خصوص آخرین وضعیت خود تصریح کرد: خودم فردا به قطر میروم و سرژیک هم سهشنبه به قطر میآید تا با باشگاه قطری مذاکره کنیم. همانطور هم که از قبل گفتم، در صورتی که با این باشگاه به توافق نرسم، اولویتم برای حضور در ایران، بازی برای تیم استقلال خواهد بود.
نکونام در آستانه شکایت از باشگاه استقلال
هافبک تیم استقلال به دلیل عدم دریافت مطالباتش به کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال نامه نوشت.
جام ورزشي؛ جواد نکونام که این روزها با وجود اعلام خودش مبنی بر داشتن قرارداد با استقلال در تمرینات این تیم آفتابی نمی شود با ارسال نامهای به کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال خواهان بررسی وضعیت مالی خود با باشگاه استقلال شده است.
این بازیکن که به نظر می رسد مشکلاتی را با این باشگاه دارد تا به امروز این مسائل را رسانه ای نکرده و حتی امیر قلعهنویی هم اعلام کرده که از او بی خبر است.
کاپیتان تیم ملی در مصاحبه های متعدد خود اعلام کرده که با باشگاه قرارداد دو ساله دارد و حتی بعد از جلسه با فتح الله زاده شفاف اعلام کرد اگر این باشگاه او را نمی خواهد باید شفاف اعلام کند. اما فتح الله زاده نیز در گفتگو های خود تاکید داشت که این بازیکن مد نظر باشگاه است و نکونام در این تیم بازی خواهد کرد.
اما عدم حضور نکونام در تمرینات آبی پوشان و بی خبری مسئولان استقلال از این بازیکن نشان دهنده این است که کاپیتان تیم ملی در فاصله کمتر از 40 روز به آغاز لیگ برتر تمایلی به حضور در جمع آبی پوشان ندارد و یا حداقل اینکه تا زمانی که مشکلش با استقلالی ها حل نشود در تمرینات حاضر نخواهد شد.
این نامه در حالی توسط نکونام به کمیته انضباطی ارسال شده که در صورت عدم واکنش باشگاه استقلال نسبت به این نامه نکونام می تواند از این باشگاه به کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال شکایت کند.
این در حالی است که کمیته انضباطی برای رسیدگی به این پرونده طی نامه ای به باشگاه استقلال به آنها 72 ساعت فرصت داده تا این موضوع را بررسی کند.
+
در تمرین یک شنبه استقلال چه گذشت
تمرین امروز استقلال در حالی برگزار شد که محمد قاضی، فرهاد مجیدی و هاشم بیکزاده در طول بازی فوتبال مورد تشویق تماشاگران قرار گرفتند.
به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، تمرین امروز استقلال ساعت 18:30 آغاز شد.
در 10 دقیقه نخست این تمرین بازیکنان زیر نظر حاج قاسم به حرکات کششی و نرمش پرداختند و در ادامه پاسکاری ترکیبی و دویدن میان موانع در دستور کار بازیکنان استقلال قرار گرفت.
در حالی که نیم ساعت از شروع تمرین گذشته بود بازیکنان استقلال در دو گروه به فوتبال درون تیمی پرداختند. محمد قاضی در این دیدار با یک شوت دیدنی دروازه تیم مقابل را باز کرد و مورد تشویق هواداران استقلال قرار گرفت.
همچنین هاشم بیکزاده در طول این دیدار مورد تشویق هواداران استقلال قرار گرفت.
از دیگر نکات جالب این دیدار حرکت فرهاد مجیدی بود. فرهاد مجیدی با جا گذاشتن عمرانزاده و سیاوش اکبرپور موجبات تشویق خود را از سوی تماشاگران فراهم کرد که با خطای سیاوش اکبرپور متوقف شد. در این هنگام حنیف عمرانزاده که به نظر میرسید از این مسئله ناراحت است، توپ را با دست برداشت و محکم به زیر آن زد و موجب خنده تماشاگران استقلال شد.
همچنین پژمان نوری نیز در این دیدار با یک شوت زیر طاق دروازه تیم مقابلش را باز کرد و به شدت از سوی تماشاگران تشویق شد.
امیر قلعهنویی به همراه سایر اعضای کادر فنی استقلال تمرین امروز را از نزدیک تماشا کرد.
همچنین حمید بابازاده در طول تمرین امروز با مهدی رحمتی و سایر دروازهبانان استقلال به تمرین اختصاصی پرداخت.
خسرو حیدری در تمرین امروز همراه امیر حاج قاسم بدنساز استقلال در حال تمرین اختصاصی بود.
حدود 200 تماشاگر تمرین امروز استقلال را از نزدیک تماشا کردند.
تمرین عت 19:45 به پایان رسید.
«نکونام» بدون خونریزی به دنبال طلبش
حمیدرضاعرب: خبری که حوالی ساعت 12 ظهر دیروز خیلیها را شوکه کرد این بود:«نکونام در آستانه شکایت از باشگاه استقلال.» شماره شش برای دریافت مطالباتش از باشگاه استقلال دست به دامان کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال شده است.
او 72 ساعت مهلت داده تا مطالباتی که از فصل قبل مانده به حسابش واریز بشود. ظاهرا تمام رفت و آمد هایی که شماره شش طی روزهای گذشته به باشگاه استقلال داشته پیرو دریافت حقوقش بوده که بی نتیجه هم مانده است. جواد با باشگاه استقلال قرارداد دوساله دارد و چنانچه باشگاه استقلال نخواهد با این بازیکن همکاری کند باید تمام حقوقش را مانند بند بند قراردادش پرداخت کند.نکونام هم اگر قرار بود به تیم دیگری برود می رفت چرا که طبق روال بازیکنی که با باشگاهی قرارداد داشته باشد و بخواهد به تیم دیگری ملحق بشود باید مبلغی رابه عنوان رضایتنامه پرداخت کند.
بنابراین نمی توان گفت که نکو از این شکایت دنبال جدایی است. اما شاید از دیدگاه برخی این شکایت شکاف عمیقی میان او و باشگاه ایجاد کند در حالی که این ذهنیت با توجه به پیشینه ای که از نکونام سراغ داریم کاملا اشتباه است. شماره شش یک بازیکن کاملا حرفه ای است و این مسائل را جزئی از فوتبال حرفه ای می داند. جواد می داند چنانچه باشگاه در پرداخت مطالباتش خلف وعده کند باید از طریق کمیته انضباطی پیگری کار بشود به جای اینکه مانند مجتبی جباری دست به یقه علی فتح ا... زاده بشود، یا بخواهد به سوی کسی مشت و قندان پرت کند از طریق قانون دنبال بازگشت پولش می گردد. در شرایط کنونی کاملا حق با جواد نکونام است. او جزو معدود بازیکنانی به حساب می آید که همه قراردادش را از باشگاه دریافت نکرده است. جواد هرگز در بین آن 5 بازیکنی که گفته می شد از باشگاه تمام پولشان را گرفته اند قرار نمی گیرد که این مساله اسباب ناراحتی شدیدش را فراهم کرده بود.
حال با این تهدید یا بهتر است بگوییم این شکایت به نظر می رسد با توجه به اینکه تمام مبالغ و تعهدات باشگاه استقلال در قرارداد فی مابین ثبت شده کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال حق را به این بازیکن دهد. شاید هم در این فرصتی که تعیین شده باشگاه استقلال خود را جمع و جور کرده و الباقی حقوق این بازیکن را پرداخت کند. دیروز وقتی خبر مهلت 72 ساعته نکونام به استقلال رسانه ای شد یکی از معاونان باشگاه استقلال با تعجب گفت:« بعید می دانم جواد از ما شکایت کرده باشد.» اما این شکایت حقیقت دارد شکایتی که به معنی بی احترامی به باشگاه استقلال و حتی هوادارانش نیست. نکونام با باشگاه استقلال قرارداد بسته و پولش رامی خواهد باشگاه استقلال هم باید تمام مطالباتش را پرداخت کند آن هم بر اساس آنچه در قراردادش نوشته شده است.
تکمله: شاید برای هواداران استقلال اندکی شکایت کردن یک بازیکن از تیم شان غیر قابل هضم باشد اما دنیای حرفه ای فوتبال همین است. وقتی باشگاه در قبال بازیکن متعهد می شودوماه ها نیز خلف وعده می کند بازیکن باید از طریق قانون پیگیر کارش بشود. ضمن اینکه نکونام بارها اعلام کرده یک استقلالی است و حتی پس از به دنیا آمدن فرزند پسرش اعلام کرد آرین حالا کوچکترین عضو باشگاه استقلال به حساب می آید.
قدس آنلاین