حالش خوبه...نقل قول:
Printable View
حالش خوبه...نقل قول:
به عنوان یه منچستری، امیدوارم هر چه سریعتر حال سانیا خوب بشه...:n16:
وحشت کردم وقتی دیدم!:n04::n30:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خیلی تند میری عمو ! اتفاقا جز باشعورهای جزیرست !! مث خیلی از تیمها ریخت و پاش و هارت و پورت بیخود نداره . همیشه با جووناش دردسرساز بوده واسه تیمای دیگه : هر کی به یه چی معتقده اینم اعتقادش سر ساخته های خودشهنقل قول:
.........
ونگر: دلیل شکست ما نخریدن بازیکن نبود!
مربی فرانسوی می گوید بازیکنانی که برای تیمش مفید باشند را خواهد خرید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ملت ایران: آرسن ونگر اصرار دارد که فعالیت نداشتن آرسنال در بازار نقل و انتقالات دلیل شکست آنها مقابل استون ویلا نبود.
آرسنال نتوانست گونسالو ایگواین و لوییز گوستاوو را بخرد و این دو به ناپولی و ولفسبورگ رفتند. آنها احتمالا لوییس سوارس را هم نخواهند خرید.
ونگر تاکنون تنها توانسته یایا سانوگو، مهاجم ۲۰ساله را با قراردادی آزاد از اوسر بخرد. اما او در پاسخ به این پرسش که آیا تیمش می توانست با همین بازیکنان فعلی هم استون ویلا را ببرد می گوید: «این پرسشی واقعی است. من که می گویم بله.
اگر پول خرج نکرده ایم به این دلیل است که بازیکنان خود را نیافته ایم. من تنها کسی نیستم که در این زمینه کار می کنم. تیمی در این زمینه فعال هستند و ما اگر بازیکنانی را بیابیم که برای ما به اندازه کافی خوب باشند آماده خریدشان هستیم.
می خواهیم هواداران شاد باشند. زمانی که به این موضوع دست نمی یابیم به شدت احساس شرمندگی می کنیم و واقعا ناامید می شویم. وظیفه من این است که هواداران را خوحال کنم اما ما بازی را به دلیل نخریدن بازیکن نباختیم.
ما در بازار حضور داریم. همه می دانند که می خواهیم بازیکن بخریم اما تا زمان خرید بازیکن باید بازی هایمان را هم ببریم.
مردم می گویند بازیکن بخرید، بازیکن بخرید، بازیکن بخرید. اما زمانی که از آنها می پرسید کی را بخریم مشکل بسیار پیچیده می شود. ما کار خود را جدی می گیریم. باور کنید که ما تک تک فوتبالیست های دنیا را تحلیل کرده ایم.
ما ۲۴ساعته کار می کنیم و زمانی که تصمیمی بگیریم آن را جدی می گیریم. ما آنی نیستیم که مردم فکر می کنند. ما دوست داریم خرج کنیم و بازیکن بخریم. »
ونگر باکاری سانیا، الکس اوکسلاد-چمبرلن و کیه ران گیبس را در اختیار نداشت: «باورکردنی نیست که این همه مصدوم داریم و باید هم چند بازیکن خود را برای بازی چهارشنبه برسانیم. »
آرسنال چهارشنبه در دیدار رفت پلی آف لیگ قهرمانان با فنرباغچه بازی خواهد کرد.
((صحبت های آرسن ونگر بعد از دیدار دیروز مقابل استون ویلا))
در مورد یک عصر مایوس کننده...
بسیار دلسرد کننده است که در چنین دیداری شکست بخورید زیرا به خوبی خود را آماده کرده بودیم، جدای این حقیقت که بازیکنان ما برای دیدارهای ملی خارج از ترکیب بودند. شروع خوبی داشتیم و ناگهان همه چیز بر علیه ما پیش رفت و در نهایت 3 - 1 شکست خوردیم بنابراین نا امیدی بزرگی است و حتی وقتی 10 نفره بودیم این شانس را داشتیم تا بازی را 2 - 2 کنیم. نه تنها بازی را باختیم بلکه چندین مصدوم و ضرب خورده نیز داریم که در جدول درمانی باشگاه باورنکردنی است. برای ریکاوری برخی بازیکنان برای دیدار چهارشنبه دچار مشکل هستیم.
در مورد نکته مثبت این دیدار...
معتقدم که هنوز نکات مثبت زیادی وجود دارد. همچنان لحظات جالب توجهی داشتیم و تا پایان بازی به کار ادامه دادیم و این همان چیزی است که باید بر روی آن متمرکز شویم و داور را فراموش کنیم.
در مورد تصمیم پنالتی دوم...
کمک داور به من گفت که او پنالتی اعلام نکرد و او روی تکل مسلط بود. بنابراین چرا داور که بلافاصله پنالتی اعلام نکرد ناگهان یک پنالتی گرفت؟ این همان چیزی است که باز هم مرا شگفت زده می کند. اگر کمک داور می گفت پنالتی است آن را درک می کردم اما شما باید این اشتباهات را بپذیرید. اینکه چنین تصمیماتی بر علیه شما گرفته شود به این معنا نیست که باید در بازی شکست بخورید. اکنون باید بر روی خودمان متمرکز شویم.
درمورد نقل و انتقالات...
قبل از بازی در بازار بودیم و بعد از بازی نیز در بازار حضور داریم.
در مورد مصدومین این دیدار...
اوکسلد چمبرلین، گیبز، سانیا. گیبز برش عمیقی روی صورت خود دارد. سانیا و روسیچکی نیز مشکلاتی دارند. نمی دانم ویلشر بعد از 90 دقیقه چه واکنشی خواهد داشت. رمسی نیز بعد از ضربه ای روی مچ پایش دچار مشکل است. از این نظر کاملا خوب عمل کردیم.
در مورد اینکه چرا تاکنون پول صرف نکرده اید...
سوال شما را با یک سوال جواب میدهم. می توانستیم بازی امروز را با بازیکنانی که درون زمین بودند برنده شویم؟ این سوال واقعی برای من است. و می گویم بله. بعد از آن اگر پولی خرج نکرده ایم بخاطر این است که بازیکنانی که می خواهیم را پیدا نکردیم.من تنها کسی نیستم که روی این موضوع کار می کنم. اگر بازیکنانی که به اندازه کافی برایمان خوب باشند را پیدا کنی آنها را می خریم. این تمام چیزی است که می توانیم به شما بگوییم.
در مورد اینکه آیا هوادران را درک می کنید...
بله می توان آنها را درک کنم. می خواهیم هوادارانمان خوشحال باشند. وقتی به این هدف نمی رسید، واقعا احساس تاسف می کنید و مایوس می شوید. کارم این است که هواداران را خوشحال کنم. به این خاطر شکست نخوردیم. آن تنها چیزی است که می خواهم به شما توضیح دهم. اینکه ما در بازار هستیم، همه می دانند که آماده خرید کردنیم. همه می دانند. تا وقتی بازیکنان جدید بخریم، باید در بازی های خود پیروز شویم و این بهانه ای نیست که بازیکن نخریم تا در بازی ها شکست بخوریم.
در مورد آینده شما...
در جهان رسانه ای زندگی می کنیم و هرکس عقایدی دارد که مشخص هستند و من باید با آنها کنار بیایم. در 16 سال حضورم، وفاداری خود را به این باشگاه نشان دادم. پس نگرانی من تنها خوب عمل کردن است. تا زمانی که اینجا باشم، می خواهم خوب کار کنم. بی شک شدیدا مایوس هستم زیرا فصل را با 10 بازی بدون شکست پایان دادیم و فصل جدید را با شکست خانگی آغاز کردیم. ضربه بزرگی است و به همین دلیل راه حل این نیست که اینجا بنشینیم و بگوییم بله، خرید می کنیم و شما را خوشحال نگه می داریم. مساله مهم برای ما پیروزی در بازی ها با بازیکنانی است که در زمین هستند و ادامه راهی است که در انتهای فصل گذشته شروع کردیم. وقتی جاه طلبی ما را دارید، سخت است که بپذیرید در اولین بازی فصل شکست می خورید.
در مورد اینکه نگران هستید که از شما خواسته شده خرید کنید...
اینجا نیستم تا بگویم که چه کسی درست می گوید و چه کسی اشتباه می کند. اینجا هستم تا افرادی که عاشق باشگاه هستند را خوشحال کنم. وقتی این کار را انجام نمی دهیم، احساس تاسف می کنم. باید در ابتدای بازی دنبال یک راه حل باشم. نمی توانستیم ظرف 2 ساعت 6 بازیکن بخریم. وقتی بازی شروع شد، باید در آن پیروز شوید. می توانستیم با بازیکنانی که داریم پیروز شویم؟ من می گویم بله. این پاسخ من است. بعد از آن به دنبال خرید بازیکنان هستیم. مردم هیمشه می گویند بازیکن بخر، بازیکن بخر، بازیکن بخر وقتی به آنها می گویید بگویید کدام بازیکن؟ کار بسیار مشکل تر می شود.
در مورد اینکه چرا سخت است برای ارسنال بازیکن بخرید...
کارمان را جدی می گیریم و باور کنید تک تک بازیکنان جهان را آنالیز می کنیم. 24 ساعت روز روی آن کار می کنیم. وقتی تصمیاتی می گیریم، آنها را جدی می گیریم. مردم سعی می کنند فکر کنند نمی خواهیم خرج کنیم. می خواهیم این کار را انجام دهیم. آماده ایم تا بازیکن بخریم.
عجب رویی داره این ونگر خدایی
یه بازیکن درست و حسابی نمیخره
بله بازی رو دیدم!نقل قول:
برادر من فوتبال بازی اشتباهاته و هر تیمی که کمتر اشتباه کنه برنده میشه!
انقدر میگن آرسنال زیبا بازی میکنه و این حرف ها اما واقعیت اینه که دیگه آرسنال اون آرسنال سابق نیست و باید قبول کرد دیگه از اون فوتبال زیبا هم خبری نیست! الان دو فصل میشه که دیگه آرسنال نمیتونه مثل سابق شناور بازی کنه و بازیکن های تیم هم همش در طول بازی محتاط بازی میکنن و دل و جرات بازی هجومی رو ندارن دیگه چرا خودمونو گول بزنیم!
شاید خیلی ها بگن دارم زود قضاوت میکنم اما وضعیت آرسنال واقعا ناراحت کننده است!
الان ما 21 بازیکن داریم که چندتاشون مصدوم هستن اینا همشون بازیکن های کلیدی هستن!
آرتتا (6 هفته بازی نمیکنه)
گیبز
چمبرلین
سانیا
این سه تا تو بازی دیروز مصدوم شدن!
دیابی که لقب بازیکن تا ابد مصدوم رو گرفته (واقعا این بازیکن اگه 10 بازی پشت سر هم انجام بده من سکته میکنم)
خدا وکیلی خودتون یه نگاه بندازید به نظرتون یه تیم با این تعداد کم بازیکن و نیمکت ضعیف به جایی میرسه؟؟؟؟ شاید یه مدتی خوب بازی کنن اما تو تعطیلات سال نو که بازی ها فوق العاده فشرده برگزار میشه یا اواخر فصل که بازیکن ها بدن هاشون خسته میشه قطعا تیم کم میاره درست مثل سال ها قبل که تو این بازه ی زمانی بد نتیجه گرفتیم!
به هر حال باید دید تا پایان نقل و انتقالات چه گلی به سر تیم میزنن هر چند که بازیکن های بزرگ همشون جابجا شدن و بعیده که حداقل بتونیم بازیکن بزرگ بگیریم!
آرسنال در هفته نخست ليگ برتر برابر آستونويلا با نتيجه سه بر يک شکست خورد. به نظر ميرسد اين شکست با مصدوميت هافبک اين تيم براي توپچيها تلختر شود.
به گزارش ايسنا ، پزشکان پس از معاينه پاي چپ آلکس چامبرلين، هافبک انگليسي آرسنال اعلام کردند، احتمال دارد اين بازيکن تا شش ماه دور از ميادين باشد و نتواند آرسنال را همراهي کند.
چامبرلين به دليل مصدوميت بازي حساس چهارشنبه آرسنال برابر فنرباغچه در ليگ قهرمانان اروپا را از دست داده است و امکان دارد نتواند تا 6 ماه آينده در ترکيب آرسنال به ميدان رود.
او در بازي تيمش برابر آستونويلا از ناحيه ليگامنت پاي چپ دچار آسيب شد. پزشکان آرسنال روز گذشته اعلام کردند که به زودي نتيجه قطعي خود از ميزان مصدوميت اين بازيکن را اعلام خواهند کرد و احتمال دارد اين هافبک انگليسي نتواند تا شش ماه همراه آرسنال باشد.
آرسنال که پيش از اين ژروينيو، مهاجم ساحلعاجي خود را به رم فروخت، با فقر مهاجم روبهروست و تاکنون نتوانسته مهاجمي را در فصل نقلوانتقالات جذب کند.
August 19th 2013
- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] - INDEPENDENT
- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] - DAILY EXPRESS
August 18th 2013
- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] - DAILY MIRROR
- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] - DAILY MIRROR
August 17th 2013
دیشب کلی کابوس دیدم. از صحنه ی مصدومیت سانیا بگیر تا داستان سوارز و بازی جلوی فنر و........
از لحاظ اوپتیمیست بودن (سلام پسیمیست!) میتونم بگم که فجایع اخیر خوشبختانه زمانی اتفاق افتادن که هنوز دیر نشده و میشه یه کاری کرد. اگه این مصدومیتا تو نوامبر یا ژانویه که همیشه واسه آرسنال دردسر ساز بوده اتفاق میفتاد دیگه نمیشد جبرانشون کرد.
ونگر همین چند روز پیش میگفت که الان شرایط مثل بعد از بازی 8-2 نیست که تو دو روز 5 تا بازیکن بگیریم!!! خب فکر میکنم بدبختانه یا خوشبختانه به همون وضعیت رسیدیم و خرید اورژانسی لازم داریم.
باز هم حداقل پنج بازیکن باید بخریم ولی گمون نکنم اصلن از لحاظ مالی مقدور باشه همه ی اون "بهترین گزینه ها" رو بگیریم. مگر اینکه از در و همسایه و هوادار(!) پول قرض کنیم. به نظرم بهتره سوارز رو فراموش کنیم و بریم دنبال یه گلر، یکی دو تا مدافع و یه هافبک دفاعی....... عقب زمین سوراخ باشه رونالدو و مسی هم به درد نمیخورن.
فکرشو بکنید جلوی فولام گیبز و سانیا و کوسیلنی نیستن! چند تا بازی بگذره پولدی میشه یه دفاع شیش دونگ! فابیانسکی هم دستکشا رو در میاره و وامیسه وسط... :32:
August 20th 2013
بعد از باخت نا امید کننده ی آرسنال تو اولین هفته ی لیگ امروز باید با تیم فنرباغچه بازی کنیم در حالیکه چندین بازیکن به دلیل مصدومیت نیستن از جمله آرتتا و چمبرلین (که امروز تو خبرها داشتیم چمبرلین سه ماه با تیم نخواهد بود) فکر نکنم لازم باشه که بگم این بازی چقدر برای ما حیاتیه چون تو این یک دهه ی اخیر همیشه تو چمپیونز لیگ بودیم اما اینبار به نظر میرسه کار بسیار سختی پیش رو داریم چون تیم مصدومان زیادی داره و از نظر روحی اصلا وضعیت خوبی نداریم!
یه خبر دیگه اینکه تیم نیوکاسل پیشنهاد آرسنال برای کابایه رو رد کرد!
آلن پاردو بعد از اینکه تیمش جلوی منچسترسیتی 4 بر 0 باخت گفت این پیشنهاد آرسنال بی شرمانه بوده چون مسئولان این تیم قبل از بازی این پیشنهاد رو دادن و همین تاثیر منفی روی بازی کابایه گذاشته و منجر به باخت تیم نیوکاسل شده!
هنوز که هنوزه ونگر نمیخواد هافبک دفاعی بگیره الان خیلی از بازیکن هایی که دنبالشون هستن همشون یا مدافع هستن یا مهاجم اصلا هافبک دفاعی به چشم نمیخوره!
امیدوارم بازی امروز رو حداقل یه مساوی تو خونه حریف بگیریم ولی با توجه به کمبود بازیکنایی که داریم واقعا بازیه سختیه!نقل قول:
این جور که خوندم تو خبرا اصلا کابایه تو بازی هم نبوده ولی مسولاشون باخت انداختن تقصیر پیشتهاد آرسنال به کابایه!:n04:
نمی دونم ماجرای سوارز بسته شده یا نه ولی اگه یه امیدی وجود داشته باشه که سوارز بیاد آرسنال ،رفتن تیم به لیگ قهرمانانه و صعود از این بازی
نکته جالبی که راجع به بازی پلی-آف آرسنال هست اینه که رای نهایی یوفا در مورد فنرباعچه به زودی اعلام میشه و احتمال بالایی وجود داره که فنرباغچه حتی در صورت پیروزی به خاطر نقض قوانین یوفا از مسابقات حذف بشه و آرسنال صعود بدون دغدغه ای داشته باشه، البته با همه اینها شما بازی همیشگی خودتون رو انجام بدین:n02:
تا پنج دقیقه پیش تو ورزش سه زده بود بازیه آرسنال - فنرباغچه از شبکه پخش میشه الان ورداشتنش...
چرا پخش نمیکنن؟؟؟این مهمتره یا چلسی استون ویلا؟؟؟؟
نمیدونم والانقل قول:
مسخره کرده ما رو شبکه 3
اوه اوه رمزی گل زد فردا باز یکی میوفته میمیره...:n02:
................
بازی سه هیچ با گلای گیبس رمزی و جیرود تموم شد...
تبریک می گم برد خوب و البته بازی خوبمون رو ...
من بعد از مدتها تونستم بازی ارسنالم رو ببینم و چه خوب بود این پاسکاری ها و حرکات منحصر به فرد ارسنال ونگری ... لذت بردم از بازیمون .
اما جالبه یه حس عجیب و مبهم که من تقریبا بعد از گل دوم دیگه بازی رو ندیدم و کوچ کردم روی بازی شالکه .
اصولا من بازی های ارسنال رو رو در اولویت بعدی همیشه دارم بعد از بایرنم ولی امشب چی شد؟! ... انگاری تا 2-0 کافی بود دیدن ارسنال خوش لباسمون :n01:
چه خوب بازی کرد رمزی امشب و شاید بتونه امیدوارمون کنه بعد از شماره 4 سابق یک پلی میکر خوب و به کمال رسیده دوباره تولید کرده باشیم .
با این بازی خوب و نتیجه خوب اون شروع بد پرمیر لیگ هم فراموش می کنیم و مثل همیشه به ونگر و بچه هاش امیدوار می مونیم
پ ن : هافبک دفاعی و مهاجم نیاز داریم البته ... سوارز توی بازی لیورپول روی سکو ها بود و در کنار خانواده . چشاش می گفت می خوام بیام ارسنال :دی
فرشته نجات ونگر کیست؟
آرسنال برای جذب مهاجم جدید در فصل نقلوانتقالات تابستانی تنها با چند گزینه محدود روبهروست. توپچیها امیدوارند بتوانند تا پایان زمان نقلوانتقالات مهاجم جدیدی را به خدمت بگیرند.
به گزارش ایسنا، آرسنال پس از آن که در ابتدای فصل گذشته روبین فانپرسی را به منچستریونایتد انتقال داد، نتوانسته است جانشین مناسبی را برای این بازیکن جذب کند. علاوه بر آن مصدومیتهای متوالی بازیکنان آرسنال و ناکامی در خرید مهاجم جدید باعث سردرد هواداران این تیم در همین ابتدای فصل شده است.
تنها سیزده روز تا پایان زمان نقلوانتقالات تابستانی باقی مانده و آرسن ونگر امیدوار است در این مدت بتواند یک بازیکن جدید را به جمع توپچیها اضافه کند. پیشنهاد اخیر آنها برای جذب لوئیس سوآرس، مهاجم اروگوئهای لیورپول رد شده است و مهاجمان دیگر نیز کمکم تیمهای جدید خود را انتخاب کردند تا کار برای آرسنال سخت شود.
آرسنال که فصل جدید لیگ برتر را با شکست 3 بر یک خانگی برابر آستونویلا آغاز کرد، چند بازیکن مصدوم نیز دارد. آرون رمزی، آلکس چامبرلین، توماس روسیچکی،کایرون گیبس و باکاری سانیا بازیکنانی هستند که در فهرست بازیکنان مصدوم آرسنال قرار دارند.
پس از ناراحتی هواداران آرسنال از نخریدن بازیکن اکنون آرسن ونگر تنها چند گزینه برای به خدمت گرفتن بازیکن جدید دارد:
لوئیس سوآرس (لیورپول): امکان خرید این بازیکن بسیار کم است؛ حتی با 55 میلیون پوند.
وین رونی (منچستریونایتد): منچستریها تاکید دارند که این بازیکن فروشی نیست. با این همه اگر رونی منچستر را ترک کند، به احتمال زیاد به چلسی میرود.
میچو (سوآنسی): شانس بالایی برای پوشیدن پیراهن آرسنال دارد. قیمت او 20 میلیون پوند است.
بوراک ییلماز (گالاتاسرای): شاید گزینه آخر آرسنال باشد. مهاجمی گلزن البته نه در حد کلاس جهانی. فصل گذشته در مقطعی در کنار کریستیانو رونالدو آقای گل لیگ قهرمانان اروپا بود.
جئوفری گوندوگبیا (سویا): هموطن 20 ساله آرسن ونگر. قیمت او 12 میلیون پوند است.
ساموئل اتوئو (آنژی ماخاچکالا): اخیرا تمایل خود را به بازگشت به لیگ برتر اعلام کرده است. چلسی نیز قصد خرید او را دارد.
آردا توران (آتلتیکومادرید): بازیکن ترکتباری که تمایل به پوشیدن پیراهن آرسنال دارد.
لارس بندر (بایرلورکوزن): مهاجم 24 ساله آلمانی که خریدش 30 میلیون پوند هزینه دارد.
خوآن فران (آتلتیکومادرید): آرسنال با 28 میلیون پوند قصد خرید این بازیکن را داشته و به احتمال زیاد راهی "امارات" بشود.
تبریک برا برد ،دیشب عالی بودیم و کار رو همون جا تموم کردیم (فنر باغچه خلاف انتظارم هیچی نداشت)
کوسیلنی هم دیشب مصدوم شد تا دفاعامون کمتر هم بشن ،البته امیدوارم خیلی جدی نباشه
آرسن ونگر تو مصاحبه بعد بازی گفته برای گرفتن سوارز هیچ شانسی وجود نداره:n27: و البته اینم گفته که نقل و انتقالات تازه برامون شروع شده!
رمسی عالی بود و این نکته امیدوار کننده ایه
ولی اگه می خوایم برا قهرمانی و جام بریم ،باید خرید داشته باشیم وگرنه اگه قصدمون چهارم شدنه با همین تیم می تونیم چهارم بشیم!
با همین تیم میتونید؟نقل قول:
تاتنهام ندیدین چقدر خرید کرده
تازه اگر بیل هم نره!
تیم بسیار خوبی بستن!
اگه همه بازی ها مثل بازی دیشب باشیم که پرس یه خوبی انجام می شد ،پاسکاری هایی می دیدیم که یکی از فاکتورهای همیشگی آرسنال بوده ،چهارم شدن که چیز عجیبی نیست! :n06:نقل قول:
الآن طبق چیزی که آرسن ونگر گفته که تیم از نظر کیفیت بازیکنا مشکلی نداره ولی تعدادمون کمه ،دقیقا هم همینه ،ولی اگه می تونستیم 2-3 تا ستاره بگیریم که تا الآن نتونستیم وضع خیلی فرق می کرد
این فنرباغچه بود ها!!
جلوی تیمی مثل من سیتی و چلسی و یونایتد شانس بسیار کمتری واسه برد هست
صحبت های آرسن ونگر بعد از برد مقابل فنرباغچه....
در مورد بازی..
باور دارم در جوی بسیار بسیار پرحرارت و مقابل یک تیم خوب بازی کردیم. از همان دقیقه اول به روشی مثبت و فعال فوتبال بازی کردیم که امشب این مساله بسیار مهمی بود. با ترس به زمین نیامدیم بلکه بسیار مصمم بودیم و میل داشتیم بازی را به آنها تحمیل کنیم. در کل بازی را در کنترل خود داشتیم. این تیم قدرت ذهنی زیادی از خود نشان داده است. دیروز هم به شما گفتم فراموش کرده اید که این تیم از ماه مارچ تا کنون تنها یک بار شکست خورده است و آن هم زیر فشار شرایط خاصی که وجود داشت. البته جوی که ما با آن روبه رو شدیم سخت بود اما تنها راه این است که به زمین بروید و آنطور که می خواهید فوتبال بازی کنید.
در مورد مصدومیت کوشلنی...
جمجمه کوشلنی شکاف عمیقی خورده است و مجبور شدیم او را به بیمارستان بفرستیم. از آن ضریه خوشحال نبودم چراکه احساس من این است که همواره می توانید آرام تر کار کنید. در پایان فقط خود بازیکن است که می داند چه کرده است. نگران هستیم زیرا مجبور شدیم او را به بیمارستان بفرستیم تا بررسی شود که احیانا استخوان او نشکسته باشد. در حال حاضر منتظریم تا او برگردد و ببینیم می تواند با ما به سمت خانه پرواز کند یا خیر. شنبه با برخوردهای زیادی مواجه شدیم و امشب دوباره این اتفاق افتاد. این بخشی از شدت بازی است. البته امروز حساسیت زیادی برای صعود وجود داشت و شما می توانید آن را درک کنید. در مورد این برخورد خاص ، واقعا نمی دانم باید چه فکری در مورد آن بکنم. وقتی که آن صحنه را دیدم عصبانی بودم. اما نمی دانم که آیا بازیکن می تواند دقیقا برایتان توضیح دهد چه کاری انجام داد یا خیر.
در مورد نیاز به تقویت خط میانی..
از نظر کیفیت به هیچ کس نیازی نداریم اما همانطور که دیروز به شما گفتم از نظر کمیت تعدادمان کم است.ما سه هافبک بین المللی-آرتتا ، دیابی و چمبرلین- را از دست دادیم. این دلیلی است که چرا کم تعداد هستیم. تلاش کردیم یک نفر را اضافه کنیم اما در حال کار کردن روی این موضوع هستیم. باید متوجه باشید که هنوز راه زیادی باقی است. بازار نقل و انتقالات حالا برای من آغاز شده و از حالا تا دوم سپتامبر اتفاقات زیادی خواهد افتاد. از 21 آگوست تا 2 سپتامبر شما 12 روز زمان دارید ، بنابراین اتفاقات زیادی خواهد افتاد. از حالا شروع شده است.
در مورد رمزی..
او امشب عالی بود. فکر می کنم اکنون حضوری فیزیکی و تاثیر گذار در زمین دارد. تمام هافبک هایمان امشب خوب بودند.
در مورد اینکه چرا نقل و اتقالات در انتهای آگوست پر جنب و جوش می شود..
شبیه بازی پوکر است. مردم تا جایی که امکان دارد کارت هایشان را نگه می دارند تا ببینند چه اتفاقی می افتد. در پایان برای تصمیم گیری اقدام می کنند. در ابتدا همه به تعطیلات می روند و هیچ کس نمی خواهد کاری انجام دهد. پس از آن بسیاری از باشگاه ها تغییر سرمربی می دهند. سرمربی های جدید نیاز دارند قبل از تصمیم گیری تیم خود را بشناسند. و بسیاری چیزهای دیگر اما همواره چیزهای شبیه این اتفاق می افتد.
در مورد مصدومیت چمبرلین..
می تواند کمی بیش از آن چیزی باشد که پیش از این گفتم. نیاز به جراحی نیست. بین 6 تا 12 هفته طول خواهد کشید.
در مورد اینکه انتقال سوارز منتفی شده است..
بله. قطعا شانسی برای آن وجود ندارد.
در مورد کیفیت هافبک ها..
امشب کیفیت تکنیکی ما بسیار مهم بود. این حقیقت که می توانیم به خارج از خانه برویم و مالکیت توپ را در اختیار داشته باشیم. جدا این بسیار بسیار مهم بود. و همانطور که شما اشاره کردید ، امشب کیفیت هافبک هایمان بسیار حیاتی بود.
میگن آرسنال رفته دنبال بنزما و دی ماریا...
میگن پیشنهادشون برای بنزما 46 ملیونه
ونگر:سيار مصمم و با اراده بوديم
سرمربي آرسنال معتقد است شاگردانش در پيروزي مقابل فنرباغچه، قدرت ذهني فوقالعاده خود را به نمايش گذاشتهاند.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آرسن ونگر پس از پيروزي 3 بر صفر شب گذشته شاگردانش مقابل فنرباغچه در دور رفت مرحله پليآف ليگ قهرمانان اروپا اظهار داشت: اين تيم قدرت ذهني فوق العادهاش را نشان داده است. روز گذشته به شما گفتم و شما فراموش کرديد که از ماه مارس تاکنون در شرايط بسيار استثنايي تنها يک شکست را تجربه کردهايم.
به گزارش فارس،وي ادامه داد: با توجه به جوي که در آن قرار داشتيم، کار سختي بود اما تنها يک روش براي پيروزي وجود دارد و آن هم اينکه وارد زمين شويد و فوتبالي مثل آنچه ما ميخواهيم بازي کنيم، به نمايش بگذاريد.
سرمربي آرسنال خاطرنشان کرد: معتقدم که در جوي بسيار گرم مقابل تيمي خوب به ميدان رفتيم اما از دقيقه اول بازي رفتاري هجومي داشتيم و اين مطمئنا براي بازي امشب بسيار مهم بود.
وي اضافه کرد: با ترديد وارد زمين نشديم بلکه بسيار مصمم و با اراده بوديم. هدف ما پيروزي بود و در تمام مسابقه روي بازي تسلط داشتيم.
خب :n02:
خوشبینترین هوادار آرسنال (خودم) هم فکرشو نمیکرد که فنر اینطوری تو زمین خودش منهدم بشه. اول بازی که اسامی سانیا و گیبز رو تو ترکیب اصلی دیدم کلی انرژی گرفتم!
از فردای بازی کلی شایعه راجع به انتقال بازیکنای معروف مطرح شده. حتا اگه بیشترشون هم دروغ باشن باز هم مطلوبیت تیم رو واسه بازیکنا بیشتر میکنه و احتمالن کمتر شاهد ناز کردن ستاره ها باشیم. البته این وسط نتیجه ی سه هیچ خیلی مهم بود و شاید چیزی حدود صد میلیون پوند واسه آرسنال ارزش داشت. هم صعود رو تقریبن قطعی کرد و هم یک هفته زمان خرید برای آرسنال. اصلن فکر کنم ونگر به بچه ها تاکید کرده بود که این بازی میتونه سرنوشت این فصل رو تعیین کنه...
بازیکنای لینک شده به آرسنال:
رئال: کاسیاس - دی ماریا - بنزما
والنسیا: گایتا
نیوکاسل: کابای
کیو پی آر: سزار
فلامینی و...
باز هم شایعه هست که اگه پودولسکی احساس کنه بازی بهش نمیرسه ممکنه تیمو ترک کنه.
به هر حال ونگر خودش گفته که تیمش از لحاظ تعداد نفرات ضعف داره. معنیش اینه که حتا اگه هیچ کدوم از این اسما جذب نشن بازیکنای دیگه ای از تیمهایی مثل لیون و آژاکس به تیم اضافه خواهند شد.
چقدر دلم واسه تاتنهام تنگ شده... بازم پنج تا؟ :n10:
یادداشت روز: دیگر چه بهانه ای دارید، آقای ونگر؟
ونگر حالا به پیرمردهایی شبیه شده که خریدهای شان را به عهده فرزندان شان می گذارند اما وقتی یک روز به اجبار خود برای خرید می روند، از تغییر قیمت ها حسابی تعجب می کنند
سایت گل- اگر جمله معروف مارکس در مورد تکرار شدن یک تراژدی تاریخی، به صورت کمدی را قبول کنیم، ماجرای خریدن نکردن آرسنال/ ونگر، برای هواداران توپچی ها از مرحله تراژدی عبور کرده و جنبه کمدی پیدا کرده است. شبکه های اجتماعی و سایت های هواداری آرسنال پر شده از کاریکاتورها و عکس نوشته هایی که ماجرای خرید نکردن آرسنال را دستمایه قرار داده و به سرمربی فرانسوی نیش زده اند؛ در یکی از آخرین عکس ها، زیر تصویر دو کودک خردسال که در یک فروشگاه مشغول خرید خوراکی هستند، نوشته شده بود:" حتی آنها هم از ونگر بیشتر خرج می کنند!"
وقتی در فوریه گذشته، زمانی که آرسنال در لیگ برتر شرایط خوبی نداشت و حضور تیم در رقابت های فصل بعد چمپیونزلیگ در هاله از ابهام قرار گرفته بود، مدیران باشگاه اعلام کردند که برای بازار نقل و انتقالات 70 میلیون پوند (82 میلیون یورو) کنار گذاشته اند، این امیدواری در بین هواداران به وجود آمد که تابستان متفاوتی را پشت سر خواهند گذاشت. این بودجه ای است که می توان با آن حداقل 3 خرید خوب داشت اما این بودجه و حتی جدایی 17 بازیکن تیم های مختلف آرسنال هم نتوانست آرسنال/ ونگر را به خرید ستاره ای جدید ترغیب کند؛ همین شد که تا امروز تنها یک نام در فهرست های خریدهای تابستانی توپچی ها دیده می شود: یحیی سانوگ، بازیکن 20 ساله فرانسوی!
البته هواداران آرسنال می توانند خوشحال باشند که در این تابستان هیچ یک از ستاره های شان را از دست ندادند اما اینکه چرا باشگاه نمی تواند در بازار نقل و انتقالات حتی با باشگاه هایی مانند ناپولی و وولفسبورگ رقابت کند، سوالی نیست که به راحتی از ذهن هواداران خارج شود. اگر در تابستان های گذشته، ونگر باید ستاره هایش (فابرگاس، فن پرسی و نصری) را متقاعد می کرد که در مقابل وسوسه پول و افتخار بیشتر به بارسا، منچستریونایتد و منچسترسیتی، پاسخ منفی بدهند و در امیریتس بمانند، این بار باید گزینه هایش در بازار تابستانی (ایگواین، لوئیز گوستاوو و لوئیس سوارس) را از چنگ ناپولی، وولفسبورگ و لیورپول، خارج می کرد اما باز هم موفق نشد؛ اتفاقی که می توان آن را حاصل دوران ناکامی 8 ساله توپچی ها و سیاست نقل و انتقالات سوال برانگیز باشگاه دانست.
بعد از 8 سال بدون جام، دیگر آرسنال به عنوان یک تیم درجه یک شناخته نمی شود که حضور در آن، برای هر ستاره ای وسوسه انگیز باشد. تنها دلخوشی چند فصل اخیر تیم ونگر، چند نتیجه خوب در پایان فصل و رسیدن به چمپیونزلیگ است که البته برای خیلی ها نمی تواند تلخی حذف از FA Cup و جام اتحادیه مقابل تیم های کوچک را از بین ببرد؛ که البته این هم خود حاصل انفعال باشگاه در بازار نقل و انتقالات است.
اگر تا چند فصل پیش بهانه باشگاه/ ونگر برای خرید نکردن، بدهی های حاصل از ساخت "امیریتس" بود، حالا با بودجه 70 میلیون پوندی هم آرسنال خریدهایش را به یک هفته آخر بازار نقل و انتقالات موکول می کند. ونگر حالا به پیرمردهایی شبیه شده که خریدهای شان را به عهده فرزندان شان می گذارند اما وقتی یک روز به اجبار خود برای خرید می روند، از تغییر قیمت ها حسابی تعجب می کنند و نمی توانند با آن کنار بیایند؛ همین می شود که قیمت های پیشنهادی او برای هر بازیکن، چند میلیون یورویی با قیمت واقعی فاصله دارد؛ مثلا در حالی که تاتنهامی ها برای سولدادو 30 میلیون یورو می دهند، ونگر به فکر خرید ایگواین با 23 میلیون یورو است.
همین دو بازی ابتدایی فصل جدید (مقابل استون ویلا و فنرباغچه)، آینه تمام نمایی از آرسنال چند فصل اخیر بود؛ تیمی پر فراز و نشیب با روندی سینوسی که در روز خوبش می تواند هر حریفی را شکست دهد (پیروزی 2-0 فصل گذشته مقابل بایرن در آلیانس آره نا را به یاد بیاورید) اما نداشتن بازیکن سرنوشت ساز و باتجربه، باعث می شود در بزنگاه های حساس فصل، قافیه را ببازد.
تنها چند روز به پایان بازار نقل و انتقالات باقی مانده و آرسنال/ ونگر باز هم به همان شیوه آشنای چند فصل اخیر روی آورده اند؛ تلاش برای خریدن بازیکنانی که از همان اول هم می توان پیش بینی کرد آبی از آنها برای آرسنال گرم نشود. بازیکنانی که تا بخواهند در ترکیب تیم جا بیفتند، یک نیم فصل گذشته و باز هم مشخص شده که آرسنال نه مدعی قهرمانی، که تنها باید برای رسیدن به چمپیونزلیگ تلاش کند. طرفداران آرسنال تنها باید دعا کنند که تابستان 2014 داستان دیگری داشته باشد.
__________________________________________________ __________________________________________________ __________________________________________________ ____________________________
آرسنال تیمه خیلی خوبیه و من به شخصه خیلی دوسش دارم
ولی متاسفانه بخاطر بودجه ی کم و کم خرج کردن مدیرا نمیتونه مثل تیم های لیگ برتری خرج کنه
ولی باز پا به پای اونا بالا میاد که خیلی با ارزشه
یکی از طرفداران ایرانی آرسنال که تو ترکیه زندگی میکنه و از اعضای سایت Gunnerstrust هم هست بازی آرسنال و فنرباغچه رو از نزدیک دیده و چند تا عکس هم گرفته که گفتم شاید واستون جالب باشه!
حجمش 35 مگه!
آرسنال 3 - 1 فولهام
شکست خانگی فولهام مقابل آرسنال
ليگ برتر انگليس عصر امروز با ديدار فولام و آرسنال وارد هفته دوم خود شد. در اين ديدار که در ورزشگاه کروين کاتج برگزار شد، دارن بنت (77) براي فولام گلزني کرد و اوليور ژيرو (14) و لوکاس پودولسکي (41 و 68) براي آرسنال گلزني کردند.
به نقل از ايسنا، آرسنال با اين نتيجه سه امتيازي شد و در کنار فولام 3 امتيازي قرار گرفت که در هفته اول موفق شده بود ساندرلند را در خانهاش با يک گل شکست دهد.
اشکان دژاگه، مليپوش ايراني در اين ديدار در فهرست 18 نفره تيمش حضور نداشت.
در ادامه رقابتهاي ليگ برتر از دقايقي ديگر 5 ديدار برگزار ميشود.
تبریک میگم به آرسنالی ها
ظاهرا از برد خوب مقابل فنرباغچه کم کم دیگه آرسنال داره خودشو پیدا می کنه
آرسنال بازیکنای خوبی داره به خصوص هافبک های اون که بعضی هاشون خیلی خلاقن مثل سانتی کازورلا و ویلشر
به نظر می رسه آرسنال بیشتر به یه دروازه بان ، دفاع وسط ، هافبک دفاعی و همین طور مهاجم هدف نیاز داره و توی فرصت باقی مونده باید یه فکری برای این پستا کنه
دیروز توی خبرها بود که فلامینی به آرسنال نزدیک شده و احتمالا به زودی قرارداد می بنده
همچنین در مورد دی ماریا فکر کنم با اومدن گرت بیل به رئال احتمال انتقالش به آرسنال یکمی وجود داره
نمیدونم چه بازیکنی لازم داریم... ولی چیزی که مشخص بود اینه که تا نزدیکی محوطه جریمه عالی حرکت میکنیم ولی تو آسیست و ضربه ی آخر کم میاریم. تو اون 45 دقیقه ای که از بازی دیدم دو گل زدیم و سه چهار تا نزدیم... اینطوری باز جلوی پولدارا کم میاریم.
یول: مجبور بودم دژاگه را کنار بگذارم
به گزارش ایسنا، فولام در هفته دوم لیگ برتر در خانه برابر آرسنال با نتیجه سه بر یک شکست خورد. در این دیدار اشکان دژاگه، ملیپوش ایرانی در بین 18 بازیکن تیمش حضور نداشت.
مارتین یول، سرمربی فولام پس از شکست برابر آرسنال در نشست خبری پس از مسابقه گفت: نیمه اول بازی خوبی را از خودمان نشان دادیم. در این نیمه سه شوت به سمت دروازه حریف داشتیم که از میانگین شوتهای زده ما در یک نیمه بهتر بود. مشکل تیم ما گل نکردن فرصتهایمان بود. تیم ما در تمام کردن فرصتهای خود مهارتی نداشت. آرسنال خیلی اتفاقی در نیمه نخست به گل رسید. فکر میکنم که ضربه آرون رمزی را خیلی راحت دروازهبان ما میگرفت که تغییر جهت داد و مهاجم آنها دروازه ما را باز کرد. در نیمه دوم تصمیم گرفتیم که با اضافه کردن یک مهاجم به گل برسیم اما گل بعدی را خوردیم.
مارتین یول در ادامه گفت: نکته مثبت این دیدار این بود که درن بنت مهاجم جدید ما توانست اولین گلش را به ثمر برساند. او هر چیزی را که از او میخواستم به خوبی انجام داد.
سرمربی فولام درباره غیبت اشکان دژاگه برابر آرسنال گفت: در این دیدار نیز مجبور بودم دژاگه را به دلیل مصدومیت از ترکیب بیرون بگذارم. فکر میکنم که با بازگشت بازیکنان باکیفیتمان بتوانیم در هفتههای آینده بازی بهتری را نیز به نمایش بگذاریم.
اشکان دژاگه روز گذشته (شنبه) در گفتوگو با ایسنا عنوان کرد که تا یکی، دو هفته دیگر شرایط بازی را به دست خواهد آورد.
فولام در هفته سوم لیگ برتر مهمان نیوکاسل خواهد بود.
بازی آرسنال - فنر داره از شبکه سه پخش میشه
خب آرسنال بدون دردسر به لیگ قهرمانان صعود کرد!
تو همون بازی رفت کار رو تموم کردیم و من فکر میکنم آرسنال به خاطر تجربه ی زیادش بود که صعود کرد وگرنه فنرباغچه چندتا بازیکن مشهور داشت و نتونست استفاده کنه!
امیدوارم مثل سال های قبل تو گروه راحت بیوفتیم!
مثل اینکه آرسنال با فلامینی قرارداد بسته...
پودولسکی مصدوم شده و احتمالا 8 تا 10 هفته نمیتونه بازی کنه...
خبر بد برای آرسنالی ها؛ غیبت 10 هفته ای پودولسکی
پودولسکی در دیدار سه شنبه شب آرسنال مقابل فنرباغچه از ناحیه همسترینگ آسیب دید و از بازی خارج شد.
سایت گل- آرسن ونگر، سرمربی آرسنال، تایید کرد که لوکاس پودولسکی، مهاجم آلمانی این باشگاه، به دلیل آسیب دیدگی از ناحیه همسترینگ برای 10 هفته از میادین دور خواهد بود اما آرون رمزی و جک ویلشر می توانند تیم شان را در دیدار مقابل تاتنهام همراهی کنند.
پودولسکی در دیدار سه شنبه شب آرسنال مقابل فنرباغچه از ناحیه همسترینگ آسیب دید و از بازی خارج شد.
توپچی ها امیدوارو بودند که این مصدومیت چندان جدی نباشد اما اکنون مشخص شده که این ملی پوش آلمانی حداقل برای دو ماه از میادین دور خواهد بود.
ونگر به خبرنگاران گفت:" خبر در مورد لوکاس پودولسکی این است که او برای 8 تا 10 هفته از میادین دور خواهد بود. همسترینگ او بیش از آنچه در ابتدا تصور می شد، آسیب دیده است. این بسیار ناامید کننده است. این بهایی است که به خاطر پیروزی مقابل فنرباغچه پرداخت کردیم. اکنون باید صبور باشیم."
اما سرمربی فرانسوی تایید کرد که ویلشر و رمزی، که در دیدار برابر فنرباغچه دچار مصدومیت هایی جزئی شدند، می توانند در دربی لندن تیم شان را همراهی کنند.
" این خبر کاملا خوبی است. آنها تنها دچار ضرب دیدگی و کبودی شدند. اما می توانند به میدان بروند."
ونگر در مورد سایر مصدومان تیم هم گفت:" آرتتا شرایط خوبی دارد اما برای در اختیار داشتن او باید چند هفته صبر کنیم. توماس فرمائلن هم بعد از دیدارهای ملی می تواند بازی کند."
متیو فلامینی به آرسنال پیوست!!!:n01::n01::n01:
باشگاه فوتبال آرسنال تایید می کند که متیو فلامینی بار دیگر با باشگاه فوتبال آرسنال قرارداد امضا کرد.
رد 29 ساله فرانسوی بین سال های 2004 تا 2008 در 153 بازی برای آرسنال به میدان رفت و بعد از 5 سال حضور در میلان بار دیگر به آرسنال ملحق شد.
این هافبک مستحکم و مبارز عضوی جدایی ناپذیر از ترکیب آرسنال در سال 2006 بود که به فینال لیگ قهرمانان رسید و همچنین به توپچی ها کمک کرد قهرمان جام حذفی در سال 2005 شوند.
در جریان رسیدن به فینال اروپا در پاریس، فلامینی با بازی در دفاع چپ تطبیق پذیری خود را اثبات کرد و عضوی از دفاع آرسنال بود که در 10 دیدار لیگ قهرمانان دروازه تیم را بسته نگه داشت.
در دوران حضورش در میلان، فلامینی در مجموع 122 بازی برای روسونری ها انجام داد و در سال 2011 قهرمان سری آ و سوپر کاپ ایتالیا شد. او فصل گذشته در مجموع 22 بازی برای میلان انجام داد. وی بعد از اتمام قراردادش با میلان برای حفظ آمادگی بدنی خود با آرسنال تمرین می کرد.
آرسن ونگر در مورد این انتقال گفت:
"بسیار خوشحالیم که میتو برای انتقال دوباره به آرسنال موافقت کرد. او بازیکن واقعا با کیفیتی و سخت کوشی است و ذهنیت فوق العاده ای دارد. همانطور که می دانیم، متیو هافبک قدرتمندی است اما برای بازی در دفاع نیز احساس راحتی می کند. او بازیکن بسیار خوبی است که به ترکیب ما اضافه می شود."