به تیاگو بازی می رسه. چون گواردیولا در هر هفته از بازیکنان متفاوتی استفاده می کنه. مثلا یک هفته تیاگو بازی می کنه و هفته ی بعدش مارتینز. یا یه هفته گوتزه و یک هفته هم مولر.
Printable View
به تیاگو بازی می رسه. چون گواردیولا در هر هفته از بازیکنان متفاوتی استفاده می کنه. مثلا یک هفته تیاگو بازی می کنه و هفته ی بعدش مارتینز. یا یه هفته گوتزه و یک هفته هم مولر.
اصلن فکر نمیکردم بارسا بازیکن با کیفیتی مثل تیاگو به بایرن مونیخی بفروشه که رقیب اصلی بارسا در چمپیونز لیگ سال دیگست:n29:
موافقم. بازیکنای بایرن کیفیت بالایی دارن ولی تنوع و قدرت مانور این تیم هم زیاده. تو سیستم ثابت بارسلونا قابل تصور نیست فعلا جای کسی رو در خط اینیستا-بوسکتس-ژاوی بگیرهنقل قول:
بارسا اگه به اوج برنگرده خیلی رقیب داره. به هر حال از 11 بازیکن اصلی بیشتر نمیتونن استفاده کنن :n02:نقل قول:
از قرار معلوم مسئله کم بازی کردن تیاگو سهوی نبوده فصل پیش چون با تیتو هم خداحافظی نکرده تیاگو. راسل و تیتو دو نفری دارن تیشه میزنن به همه روابط تو تیم :n21:
بوسکتس با بارسا تمدید کرد
این هافبک 25 ساله با امضای قرارداد جدید، تا سال 2018 در نوکمپ خواهد ماند
سایت گل- باشگاه بارسلونا تایید کرد که سرخیو بوسکتس، هافبک ملی پوش این باشگاه، قراردادش را تمدید کرده است.
این هافبک 25 ساله با امضای قرارداد جدید، تا سال 2018 در نوکمپ خواهد ماند؛ ضمن اینکه در صورت توافق طرفین، این قرارداد برای مدت بیشتری تمدید خواهد شد.
آندونی سوبی ساره تا، مدیر ورزشی باشگاه بارسلونا، با تایید این خبر در کنفرانس مطبوعاتی امروزش، اعلام کرد که در قرارداد جدید، مبلغ در نظر گرفته شده برای جدایی بوسکتس، 150 میلیون یورو خواهد بود.
بوسکتس که امروز 25 ساله شد، اولین بازی رسمی اش برای بارسا را در سال 2008 انجام داد و تاکنون 238 بار برای آبی و اناری ها به میدان رفته است.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Busquets signs new Barcelona deal
دوستان لطفا جوری صحبت نکنیم که انگار از همه چی خبر داریمنقل قول:
این نظریه از کجا اومده؟
آمار فابرگاس توی فصلی که گذشت جالبه
با وجود اینکه تیاگو رو بارسلونا از دست داد فکر نکنم فابرگاس رو به این راحتی ها از دست بده...
بحث از دست دادن نیست بارسلونا علاقه ی خودش رو به تیاگو ابراز کرد و حقایق موندشم بش گفت به قول یکی از بچه های تاپیک کسی که دلش با تیم نیست به درد تیم نمیخورهنقل قول:
من بدجور تیاگو رو دوست دارم خیلی بازیکن به درد بخوری بود ولی اگه به حرف هم تیمیاش گوش میداد شاید بیشتر به درد تیم و خودش می خورد
فابرگاس هم خودش اعلام کرده به هیچ عنوان جایی نمیره
اگه میموند از این جهت میتونست با ارزش بشه که با کسانی چون مسی و اینیستا بازی میکرد.نقل قول:
اگه به حرف هم تیمیاش گوش میداد شاید بیشتر به درد تیم و خودش می خورد
حالا که رفته از این جهت میتونه با ارزش بشه که زیر نظر یه مربی کلاس بالا و باهوش کار میکنه
در هر صورت به نظرم اینده خوبی در انتظارشه.
موندنش فقط بازی کردن کنار کسی نبودنقل قول:
بلکه موندنش نشون دهنده علاقش به باشگاهی بود که از دوران کودکی توش بوده و علاقه به همه کسایی که چندین سال باشون زندگی کرده
بارسلونا هم تیمی نیست که کادر ضعیفی داشته باشه که ما بگیم کادر فنی تو رفتنش تاثیر داشته
در کل امیدوارم به آرزویی که به خاطرش از بارسا رفت (بازی بیشتر و حضور در تیم ملی اسپانیا در جام جهانی برزیل) در بایرن با اون همه بازیکن تو خط میانی بش برسه
در کنار اینکه بهترین تیم چند سال اخیر بودیم و بیشترین جام رو بردیم
رشد مالی باشگاه هم خیره کننده اس
واقعا موفق و تک هستیم
حسادت برانگیزه
فقط بایرن پپ میتونه موقعیت فوتبالی ما رو به چالش بکشه
که البته خودمون هم این جایگاه رو مدیون پپ (+ مدیریت بارسا) هستیم
سرخبو بوسکتس از اونهایی هست که در عین سادگی بازیش بعضی وقت ها شما رو آنچنان به وجد میاره که مبهوت حرکاتش میشید. بهترین هافبک دفاعی دنیا و تکنیکی ترین اونها در طول این سالهایی که من فوتبال تماشا کردم. تولدت مبارک بوسکی دوست داشتنی...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تمدید قرارداد بوسکتس تا سال 2018
قراردادی که تا فصل 2018-19 خواهد بود
گفتنی است مبلغ فسخ قرار داد بازیکن 25 ساله خط میانی بارسا 150 میلیون یورو می باشد.
بوسکتس بهترین جایزه تولدش را دریافت کرد،به گفته مدیر ورزشی باشگاه (زوبی زارتا) بوسکتس تا سال 2017-18 با باشگاه قرار داد بسته است که در صورت تمایل تا 1 سال یعنی 2018-19 تمدید میشود.
دو تا نقل قول از دو مربی بارسا
1-پپ کبیر(آخرین کنفرانس مطبوعاتی) : در مراسم گالای امسال من با نیمار ملاقاتی داشتم و درباره وضعیت آینده او سوال کردم که در صورت امکان او را به بایرن بیاورم ولی او حدود 20 بار در آن مکالمه به من گفت می خواهد در بارسا بازی کند و قلبش با بارساس.
2-تیتو ویلانووا(آخرین کنفرانس مطبوعاتی):
در رابطه با مساله تیاگو باید بگویم او به ما گفت که قصد رفتن دارد و این خواسته خود او بود. در طرف دیگر ما بازیکنی چون سسک داریم که با وجود پیشنهادات زیاد میگوید که میخواهد در اینجا به اوج برسد ما چنین بازیکنانی میخواهیم
پاسخ تیتو به صحبتهای پپ:
”من فکر میکنم که گواردیولا در مورد صحبتهایش اشتباه کرده است و صحبتهای او باعث تعجب من شد.
وقتی من برای درمان به نیویورک رفتم در روزهای ابتدایی پپ به ملاقاتم آمد. او دوست من است و من در زمان عمل به حضور او نیاز داشتم. وقتی دوران نقاهت من سپری میشد در مدت 2 ماه او حتی یک بار هم به ملاقات من نیامد، این اشتباه من نبود. من در آنجا تنها بودم، پپ دوست من است و من انتظار بیشتری از او داشتم.
شما میدانید که من همیشه تلاش میکنم از بحثهای خصوصی بپرهیزم و تنها در مورد فوتبال صحبت کنم. فکر نمیکنم کسی از مدیران باشگاه از بیماری من برای حمله به پپ استفاده کرده باشد.“
در ادامه مصاحبه با وجود اصرار و سوالات فراوان خبرنگاران، تیتو و زوبی از صحبت بیشتر در این مورد خودداری کردن.
توئیتر پینتو: امروز تولد دوست عزیزم سرجیو بوسکتس ـه ! تبریک میگم. خیلی زود می بینمت
گزیده از مصاحبه دقایق پیش تیتو
- در رابطه با مساله تیاگو باید بگویم او به ما گفت که قصد رفتن دارد و این خواسته خود او بود. در طرف دیگر ما بازیکنی چون سسک داریم که با وجود پیشنهادات زیاد میگوید که میخواهد در اینجا به اوج برسد ما چنین بازیکنانی میخواهیم
- ما در این فصل به سرخیو روبرتو اعتقاد زیادی داریم، مهاجم مرکزی؟هرگز، ما قصد خرید مهاجم دیگری را نداریم
- من به جدایی تیاگو دیگر فکر نمیکنم من به او اجازه جدایی دادم، من او را دوست دارم و از او خواستم تا در کنار ما بماند ولی او قصد رفتن کرده بود
- ما اشتباهاتمان را در فصل گذشته قبول نداریم؟خیر چنین چیزی نیست ما تنها آنها را در کنفرانسهای مطبوعاتی برسی نمیکنیم. در پایان هر فصل کادر فنی در جلسهٔ ای تمامی اشتباهات تیم را بررسی میکنند.
- مسی بازیهای خیریه برگزار میکند در تعطیلاتش؟من مشکلی نمیبینم او با آمادگی عالی بهتر از همیشه برگشته پس مشکلی نیست.
- مسی و نیمار هر دو بازیکنان خوبی هستند، آنها ما را راضی خواهند کرد و مشکلی پیش نخواهد آمد. پست آنها یکی نیست.
- بارترا سخت در تلاش است تا دقایق بیشتری را بتواند بازی کند، برای عملی شدن این خواسته او باید در تمرینات بر ما پیروز شود.
- هدف ما برای ادامه نقل و انتقالات اضافه کردن یک مدافع مرکزی خوب است و دوس سانتوس و آفلای به صورتی قرضی منتقل میشوند.
- گزینه من تنها تیاگو سیلوا نبوده من او را دوست دارم اما او نیامد. حال گزینههای دیگری برای ما وجود دارد ما قطعاً به یک مدافع مرکزی نیاز داریم
- دستیار جدید روبی؟من او را فصل پیش میخواستم و وی را به خوبی میشناسم او در آنالیز حریفان به ما کمک خواهد کرد
- آنجلوتی مربی خوبی است. او جامهای زیادی در ایتالیا، انگلیس، فرانسه برده. و حتما چیزهای زیادی به فوتبال اسپانیا ارائه خواهد داد.
تیتو نیز صحبتهای اخیر گواردیولا را مبنی بر سؤ استفاده مسئولین از بیماری او برای تحت فشار قرار دادن پپ تکذیب کرد.
سایت رسمی باشگاه
در تمرین امروز صبح بارسا، 12 بازیکن حضور داشتند :
پینتو، اویر، مونتایا، بارترا، ماسچرانو، آدریانو، سانگ، سرجی روبرتو، دوس سانتوس، تیو، سانچز و مسی
همچنین سه بازیکن مصدوم تیم، پویول، کوئنکا و آفلای صبح امروز به ریکاوری و گذراندن مراحل بعد از درمان مشغول بودند.
تمرین بعد از ظهر ساعت 7 به وقت محلی برگزار خواهد شد.
ویلانوا گفته که فابرگاس پیشنهاداتی داشته ، اما من با او صحبت کردم و او ( فابرگاس) به من گفته که میخواد بمونه
یوهان کرایوف
برای اینکه بدانی بارسا چگونه بازی میکند کافیست نگاهی به بازی تیم بیاندازی در زمانی که توپ را در اختیار ندارند. آنها تیم حریف را چنان از جلو تا خط دروازه شان تحت فشار قرار میدهند تا بتوانند توپ را دوباره به دست بیاورند. سخت ترین کار در فوتبال انجام کارهای آسان است که بارسا آنرا به خوبی انجام میدهد و این تفاوت آنها با سایر تیمها است.
پاسخ راسل به صحبتهای پپ
به شدت از حرفهای پپ شوکه شدم آنچه پپ در رابطه با مدیران باشگاه و بیماری تیتو گفت کذب محض است.
این صحبتها قطعاً به سود تیم نیست ولی ما از آن به سرعت میگذریم. و آنچه که واضح است این صحبتها تغییری در اینکه پپ بهترین مربی تاریخ باشگاه است ایجاد نمیکند.
من منظور پپ را از اینکه گفت از من خواسته تا رهایش کنم چه بوده. از زمانی که پپ کمپ نو را ترک کرد تا به امروز من تنها یکبار با او تماس گرفتهام و آن هم زمانی بود که به عنوان سرمربی بایرن انتخاب شد و من برای تبریک گفتن با او تماس گرفتم.
گواردیولا باید برای گفتههایش مدرک داشته باشد. نه من و نه دیگر مسئولین باشگاه هیچوقت نخواستیم از بیماری تیتو سؤ استفاده کنیم ما میدانیم تحمل این بیماری چقدر سخت است و هرگز چنین استفاده ابزاری برای رسیدن به خواستهای من از آن نخواهیم کرد.
پپ برای باشگاه ما یک اسطوره است. ما همیشه سپاسگزار پپ برای زحماتی که برای باشگاه کشیده هستیم
من از طرفدارن گواردیولا هستم. و خوشحال میشوم اگر او روزی ریاست باشگاه را بر عهده بگیرد، قطعاً اگر روزی او کاندیدای ریاست شود من به او رای خواهم داد
منبع: الموندو
تیترهای روزنامه الموندو ۱۶جولای
راسل جدی و پر از مهر و محبت
جدی
آنچه پپ در رابطه با سؤ استفاده من از بیماری تیتو گفت صحت ندارد
مسی تنها پادشاه تیم است
عشق و علاقه
ما همه طرفدارن گواردیولا هستیم
آنچه اتفاق افتاده را باید فراموش کنیم
راسل در رابطه با تیتو
من با او بسیار صحبت کردهام او کاملا آماده و مشتاق فصل جدید است
پیشنهاد ۳۰میلیون یورو ایی منچستر یونایتد برای سسک
رئال مادرید
آغاز کار انجولتی با میراث به جا مانده مرینیهو
تیترهای روزنامه اسپرت ۱۶جولای
پاسخگویی روسل به گواردیولا
ما همه طرفدار گواردیولا هستیم
سؤ استفاده من از بیماری تیتو کذب محض است
اگر گواردیولا روزی کاندید شود رای من او خواهد بود
مسی و نیمار
لئو تنها پادشاه تیم است
تیاگو با تیتو خداحافظی نکرد
تیاگو هم اکنون در مونیخ
مراسم معارفه ویا در اتلتیکو
پاسخِ رئیسِ باشگاه به سوالاتِ پیرامونِ احتمالِ به خدمت گرفتنِ تیاگو سیلوا: " او بازیکنیست که ما واقعا در تیم به آن نیاز داریم . اما اگر قیمتِ او بسیار بالا باشد او را نمیخریم. در این موردِ خاص ، مشکلِ ما قیمتِ بازیکن نیست. ما در حالِ مذاکره با کسانی هستیم که به پول اهمیتی نمیدهند. مشکل اینجاست که آنها نمیخواهند سرِ میزِ مذاکره بنشینند. آنها به دنبالِ پول نیستند. هرچند ، من آرزو میکنم که مشکلِ آنها [ پول ] باشد "
بارسلونا و عقد قرارداد با پاناسونیک
طی قراردادی جهانی پاناسونیک رسما به شریک تجاری بارسلونا تبدیل خواهد شد و برای مدت سه سال منافع بازاریابی و حق نمایش برند بارسلونا را کسب خواهد کرد .
بعنوان نتایج این قرارداد ، که تا سال 2016 برجای خواهد بود ، پاناسونیک مجموعه ای از منافع شامل تصویر بارسا و همچنین موارد ذکر شده در برنامه حمایتی بارسا را کسب کرده است . همچنین پاناسونیک حق دارد خود را شریک رسمی و تجاری تلویزیون رسمی بارسلونا نام بگذارد .
منبع : وبسایت رسمی باشگاه
آمار پنالتی های تاریخ لالیگا
---------- حذف ----------
تمدید قرارداد و تولد بوسکتس رو تبریک میگم که خبر بسیار خوبی است و نگران این قضیه بودم که این قضیه هم بعدها جنجال بشه.
من کمی جلوتر می برم قضیه رو، بهترین هافبک دفاعی قرن جدید و یکی از بهترین هافبک دفاعی های تاریخ فوتبال و این فقط برای بازیکنیه که الان تولد 25 سالگیش رو گذرونده! من کاملا بر این باور هستم که بوسکتس بعدها به عنوان بهترین هافبک دفاعی تاریخ فوتبال شناخته میشه.نقل قول:
ظاهرا اختلافات بین گواردیولا با سران فعلی بارسا (تیم راسل) عمیق تر از اونی هست که به نظر میومد، حتی گمانه زنی میشه که این اختلاف ها با راسل درست در نقطه مقابل روابط خوب لاپورتا
با پپ در جدایی پپ از بارسا و اون "خستگی" نقش داشته. در طی همین چند روز در ابتدا پپ میاد و از خودش دفاع می کنه و عنوان می کنه که راسل و همکارانش به تخریبش دست زدند، بعد از
اونجا که راسل قصد نداره این اختلاف با پپ رو به طور مستقیم و علنی نشون بده مستقیما علیه پپ چیزی نمیگه (به خاطر محبوبیت فوق العاده پپ در نزد هوادارن) اما خیلی زیرکانه همه چیز رو
کتمان می کنه و عنوان می کنه که نمی دونه منظور پپ از صحبت هایی که کرده چیه(در صورتی که پپ مدعیه که خیلی خوب می دونه)، بعد از اون تیتو میاد و از کدورتی که به خاطر نرفتن به عیادتش
در زمان بستری بودنش در امریکا از پپ پیدا کرده صحبت می کنه، در صورتی که در یک شرایط نرمال از تیتو انتظار نمی رفت این سابقه رفاقت طولانی رو با رسانه ای کردن همچین مسئله ای زیر سوال
ببره، چون اگه تصمیم اصلی اطلاع رسانی و ابراز دلگیری از پپ بود نیازی به رسانه ای کردن این موضوع نبود و گزینه های کم تنش تری مثل تماس تلفنی وجود داشت، این می تونه نشونه ای از اصرار
"تیم روسل" برای ضربه زدن به پپ به شکل غیر مستقیم باشه.
در هر صورت رسانه ای شدن این صحبت ها نشون میده بین "تیم قبلی" و "تیم روسل" اختلاف عمیقی وجود داره، این رو در لحن صحبت های پپ (و حتی قبل از واکنش های روسل و تیتو) میشد به
روشنی دید و این می تونه روی روند انتخابات آینده بارسا (و شاید بازگشت لاپورتا) تاثیر بگذاره.
نیمار با چهره ی جدیدش پیش از ملحق شدن به تمرینات باشگاه به یه موسسه خیریه در Florianópolis (شهری در برزیل) رفته و همچنین با پزشک خود دکتر Augusto توییت رد و بدل کرده که درباره ی رژیم غذایش بعد عمل و خوردن بعضی نوشیدنی ها و از این جور چیزا بوده...
+++++++++++++++++
شوستر که به تازگی جانشین مانوئل پیگرینی در مالاگا شد، معتقد است که با حضور نیمار، قرار گرفتن مقابل بارسا دشوارتر از قبل خواهد شد.
سایت گل- برند شوستر، سرمربی سابق رئال مادرید، معتقد است که بارسا با به خدمت گرفتن نیمار می تواند در انتظار فتح جام های بیشتری باشد.
این ستاره جوان برزیلی به تازگی با انتقالی 57 میلیون یورویی، از سانتوس به بارسا پیوست و شوستر که به تازگی جانشین مانوئل پیگرینی در مالاگا شد، معتقد است که با حضور نیمار، قرار گرفتن مقابل بارسا دشوارتر از قبل خواهد شد.
شوستر در گفتگو با خبرنگاران گفت:" ما در جام کنفدراسیون ها نیمار واقعی را دیدیم و اکنون انتظارات از او آغاز شده است. جدا از مسی، نیمار هم بازیکنی است که می تواند کارهای زیادی برای بارسا انجام بدهد.
آنها می توانند جام های زیادی ببرند و شرایط را برای سایر تیم ها دشوار کنند. ما اکنون یک اسباب دردسر دیگر داریم که می تواند زندگی را برای ما غیرممکن کند. "
شوستر همچنین از بازگشت به لالیگا ابراز خشنودی کرد و گفت:" تا پیش از اینکه پیشنهاد مالاگا را دریافت کنم، فکر می کردم آینده در جایی خارج از اسپانیا رقم می خورد.
در ترکیه، قطر، دوبی، روسیه یا چین. پیشنهادهایی از این کشورها داشتم. خوشبختانه مالاگا با من تماس رفت و باعث شد تا خیلی خوشحال شوم.
لیگ اسپانیا بسیار ویژه و رقابت در آن بسیار جذاب و تماشایی است."
او همچنین در مورد پیوستن پپ گواردیولا به بارسا گفت:" خبر رفتن پپ به بایرن مانند یک بمب بود. زمانی که الی هوینس گفت سرمربی جدید به آلمانی صحبت خواهد کردهمه تعجب کردند اما گواردیولا به آلمانی صحبت کرد.
این اتفاقی بسیار ویژه بود و همه آلمانی ها از آن خوشحال شدند. همه باید از این اتفاق احساس غرور کنند زیرا حضور پپ باعث افزایش کیفیت بوندس لیگا می شود. تیاگو هم یک ستاره است."
+++++++++++++++++
آندرس اینیستا روز جمعه در مراسم بزرگداشتش در سرزمین مادری شرکت خواهد کرد و از مجسمه برنزی اش پرده برداری خواهد نمود.
سایت گل- آندرس اینیستا ستاره اسپانیایی باشگاه بارسلونا جمعه در مراسم بزرگداشتی در لا مانچا و درمنطقه فوئنته آلبیا سرزمین مادری اش شرکت خواهد کرد و در جریان این مراسم، از یک مجسمه برنزی از تصویر خودش پرده برداری خواهد کرد.
هواداران این منطقه با ساخت این مجسمه قصد دارند تا از اینیستا تشکر کنند. به گفته دانیل پینادو، رئیس فدراسیون هواداران بارسلونا در منطقه کاستیا- لا مانچا دراین باره گفته:« هواداران اینیستا می خواهند ارزشها و احساساتی که مردم برای او قائلند را بدین ترتیب به نمایش بگذارند.»
طبق صحبت های او و بازتاب این صحبتها در روزنامه ال موندو دپورتیوو، حدود 3هزار نفر در این مراسم حضور خواهند یافت. پینادو ادامه داد:« مردم معتقدند که اینیستا این موفقیت ها را به لطف سادگی و البته شناختی که از تعریف همکار و هم تیمی بودن دارد به دست آورده.»
پینادو با یادآوری اقدام اینیستا در فینال جام جهانی 2010 دریاد کردن از دانی خارکه، بازیکن فقید اسپانیایی گفت:« این جزئیات، یادآوری نام دوستانت در این شرایط، قلب بزرگ آندرس را نشان می دهد و به همین خاطر می گویم که او شایسته چنین بزرگداشتی است. این آخرین بزرگداشت برای آندرس اینیستا نخواهد بود.من دیروز با پدر اینیستا صحبت کردم و او از سوی تمام اعضای خانواده اینیستا به این خاطر تشکر کرد.»
فدراسیون هواداران بارسلونا در کاستیا و لا مانچا ، 89 عضو دارد و از کمک های حدود 5690 نفر بهره مند است که این اعضا تلاش خواهند کرد تا دراین مراسم حضور داشته باشند:« اعضای این فدراسیون تلاش می کنند تا دراین مراسم حضور یابند تا بزرگداشت شایسته ای برای اسطوره شان برگزار کنند.»
این مراسم ساعت 21 روز جمعه برگزار می شود ودر جریان آن آنخل سالمرون، شهردار فوئنته آلبیا و دانیل پینادو و خود اینیستا حضور خواهند یافت.
+++++++++++++++++
بایرن تیم بزرگی است. آنها با فاصله زیادی قهرمان لیگ قهرمانان اروپا شدند و با روی کار آمدن گواردیولا از این هم قوی تر می شوند.
سایت گل- لیونل مسی ستاره آرژانتینی باشگاه بارسلونا امروز و بعد از برگزاری جلسه تمرینی صبح تیم کاتالان در کنفرانسی خبری شرکت کرد و پاسخگوی سوالات خبرنگاران شد؛ او از مسائل و مشکلات مالیاتی اش گرفته تا مصدومیتی که در پایان فصل گذشته گریبانگیرش شده بود و آمدن نیمار به بارسا به صحبت پرداخت و درمورد اختلاف موجود میان تیتو و گواردیولا و جدایی تیاگو و ویا و رئال مادرید هم صحبت کرد.
دراینجا می توانید متن صحبت های مسی به گزارش آ.اس را مطالعه کنید:
*بازگشت به تمرینات:
من با انگیزه های همیشگی به سر تمرینات تیم آمدم. انگیزه های زیادی دارم تا کارها را به خوبی انجام داده و به اهداف تعیین شده برسیم
*مصدومیت ها:
من مثل همیشه به تلاش ادامه خواهم داد. با این انگیزه که بتوانم در تمام بازیها به میدان برود. در دنیای فوتبال همیشه ریسک وجود دارد و ممکن است برای هرکسی این اتفاقات رخ دهد. مصدومیت من مصدومیتی جزئی بود ولی وقتی که اطلاعات بیشتری منتشر شد، کار پیچیده شد. من تصمیم گرفتم که بازی کنم، آن هم در شرایطی که هنوز بهبود پیدا نکرده بودم..حالا این ماجراها دیگر مربوط به گذشته است
*مشکلات مالیاتی:
من در کمال آرامش هستم و جدا از این مسائل هستم. من و پدرم مشاوران مالی داریم که مسئول حل و فصل این مسائل هستند و ما به آنها اطمینان داریم. امیدوارم که این مشکل را حل کنند.من اصلا از این مسائل سر در نمی آورم و به همین خاطر هم هست که وکلایی را استخدام کرده ایم
*درک متقابل با نیمار:
امیدوارم که در داخل زمین چمن این طور باشد. نیمار بازیکن واقعا بزرگی است. او به تیمی پرستاره آمده و امیدوارم که مشکلی برای تطبیق یابی با شرایط نداشته باشد. به نظر پسر خوبی می رسد و مشکلی نخواهد بود. چون رختکن تیم ما مملو از بازیکنان خوب است. در مصاف های تک به تک نیمار واقعا ویران کننده است
*حریفان بارسا در فصل پیش رو:
بایرن تیم بزرگی است. آنها با فاصله زیادی قهرمان لیگ قهرمانان اروپا شدند و با روی کار آمدن گواردیولا از این هم قوی تر می شوند. رئال مادرید واقعا قدرتمند است؛ به خاطر تعریف این باشگاه و بازیکنان بزرگی که در اختیار دارد. رئال هر سال قوی تر می شود و با مبارزه مقابل رئال مادرید رقابت سختی در لالیگا خواهیم داشت. البته ممکن است تیم دیگری هم وارد این کورس و نبرد بشود
*جدایی تیاگو از بارسا:
اینها تصمیمات فردی هستند. او تصمیم گرفت برود؛ چون فکر می کند که در آنجا بیشتر می تواند بازی کند. این تصمیم اوست
*مشکل میان تیتو و گواردیولا:
این موضوعی بین آنهاست و نباید دراین موضوع دخالت کرد. آنها با هم صحبت کرده اند وهمه چیز روشن است. من دراین باره حرفی نمی زنم
*جدایی ویا از بارسا:
مهاجمی مثل فالکائو از اتلتیکو جدا شد و ال گواخه به خوبی جای او را پر خواهد کرد. او بازیکن گلزنی است و در اتلتیکو هم به گلزنی هایش ادامه خواهد داد.
تیاگو شماره 6 بایرن رو انتخاب کرده(فکر کنم خودشو ژاوی میدونه)!! :n02:
من تو فیسبوق دیدم زده پدرو شماره 7 میپوشه
نیمار 11
تیو 17
نمیدونم قبلا جایی اشاره شده یا نه
ولی شبکه ورزش پنج شنبه ها ساعت 23 یه برنامه خیلی خوبی داره در مورد فوتبال خارجی با اجرای جاودانی و کارشناسم دکتر صدر هست برنامه متفاوت و جالبی هم هست
الان داشتن در مورد انتقال تیاگو به بایرن مونیخ صحبت میکردن دکتر صدر میگفت تو قرارداد تیاگو یه بندی بوده که باید فلان قدر بازی میکرد تا به راحتی نتونه بره تیم دیگه فقط کافی بود فصل پیش یه بازی بیشتر بازی میدادن به تیاگو تا اون بند از بین میرفت!! یعنی چه اشتباه بزرگی
و اینکه چرا بایرن مونیخ به جای منچستر انتخاب کرد هم نکته جالبی که صدر گفت این بود که ایجنت (دلال یا مدیربرنامه به عبارتی) تیاگو برادر پپ گواردیولا بوده
و اینکه پپ قبلا در مورد شایعات که میگفتن یه سری بازیکنای بارسا رو میبره بایرن میگفت هیچ کدوم از بازیکنای بارسا رو نمیبره و چی میشه تیاگو رو میبره مشخص میشه دلیلش
اینا احتمالات هست ولی نیمار به احتمال زیاد 11 میپوشه البته تو سایت رسمی بارسا هنوز شماره های پدرو و تیو عوض نشده و شماره نیمار هم نخوردهنقل قول:
ولی یه جا دیگه خوندم سانچز یا پدرو 7 رو بپوشن حالا باید صبر کرد!
اره باز تو سایت گل زده تیو میخواد 7 بپوشه و شماره نیمار 11 هست
پاری سن ژرمن میخواد مارکینیوس رو به قیمت 35 میلیون یورو از رم بخره و تیاگو سیلوا رو هم نمیخواد بفروشه اونوقت مدیران بارسا هنوز گیج میزنن که یه مدافع بخرن.
از نظر من ویلشر رو بگیرن شکیری هم بد نیست دفاع هم باید بگیرن خیلی اوضاع خرابه تو دفاع
نیمار پیراهن شماره 11 بارسلونا را میپوشد
او پس از جدایی تیاگو آلکانتارا پیراهن این بازیکن را برداشته است.
سایت گل – نیمار قرار است در فصل پیش رو پیراهن شماره 11 بارسلونا را به تن کند.
او البته میتوانست پس از رفتن داوید ویا با قیمت 5 میلیون یورو به اتلتیکو مادرید پیراهن شماره 7 را از آن خود کند.
باشگاه بارسلونا این خبر را به شکلی عجیب اعلام کرد. آنها خبر را از بلندگوهای فروشگاه رسمی تیم در نوکمپ اعلام کردند.
نیمار در جام کنفدراسیونها پیراهن شماره 10 برزیل را میپوشید اما پیش از آن شماره 11 برزیل از آن او بود.
شماره نیمار در سانتوس هم 11 بود.
در این میان اگر اتفاق خاصی نیفتد کریستین تییو را در فصل پیش رو با پیراهن شماره 7 خواهیم دید.
Neymar to wear No.11 at Barcelona
ناصر الخلیفی معلوم نیست باید به چه زبونی بگه سیلوا فروشی نیست که راسل قانع بشه باید سراغ گزینه های دیگه بره ! پیش فصل هم شروع شد ولی به نظر ضعف دفاعی باقی خواهد موند این فصل هم :n22:یه حسی بهم میگه این فصل با همکاری تیتو و راسل بدجور گند کار در میاد. این خط اینم نشون
نظر کاپلو در مورد همکاري مسي و نيمار
سرمربي تيم ملي فوتبال روسيه در مورد همکاري ستارههاي برزيل و آرژانتين در بارسلونا به اظهار نظر پرداخته است.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نيمار که چندي پيش با مبلغ 57 ميليون يورو از سانتوس برزيل راهي بارسلونا شده است، پيراهن شماره 11 اين تيم را در فصل آينده بر تن خواهد کرد.
به نقل از فارس، فابيو کاپلو هم که پيشتر هدايت رئال مادريد را به دست داشت و اکنون سرمربي تيم ملي فوتبال روسيه است، از اين انتقال استقبال و اعلام کرد همکاري ليونل مسي و نيمار در بارسلونا، اين تيم را شکست ناپذير ميکند.
«نيمار بازيکن فوق العادهاي و با تواناييهاي يگانه است. سرعت، تکنيک و شوتهاي او عالي هستند. ميتواند در هر لحظه از بازي در هر جايي که به او نياز است حضور داشته باشد. به نظرم خيلي سخت است تيمي که اين دو بازيکن را در اختيار دارد شکست داد زيرا توانايي اين دو بازيکن در گلزني بسيار بالا است. گلزني براي قهرماني در هر تورنمتي امري واجب است.»
================================================== ================================================== ===================
الخليفي: مسي را به پاريس ميآوريم
مالک پاري سن ژرمن اعلام کرد اگر بارسلونا بازهم به دنبال سيلوا است ما هم ستاره اين تيم را با مبلغي گزاف به پاريس خواهيم برد.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بارسلونا مدتي است که به شدت به دنبال امضاي قرارداد با تياگو سيلوا، مدافع برزيلي پاري سن ژرمن است. آنها از راههاي مختلف علاقه خود به اين مدافع را نشان دادهاند ولي در پاسخ، سران تيم فرانسوي بارها اعلام کردند که وي را به هيچ وجه به تيم ديگري واگذار نخواهند کرد.
به نقل از فارس، ناصر الخليفي، مالک پاري سن ژرمن که از اين شرايط به تنگ آمده است در گفتوگو با اکتو اسپورت چاپ فرانسه گفت: اگر سران بارسلونا باز هم به ابراز علاقه خود براي جذب تياگو سيلوا ادامه دهند، آنگاه ما هم ليونل مسي را به 250 ميليون يورو به عضويت تيم خودمان در ميآوريم!
:n04:
نیمار دومین برزیلی ای که شماره 11 را در بارسلونا بر تن میکند پس از ریوالدو
نیمار سال 2011 صاحب یک فرزند شده که اسمش داوید لوکاس .اسم مادر داوید لوکا مشخص نیست و تا الا نیمار دربارش حرقی نزده .خودش درباره این تولد میگه:"وقتی که فهمیدم که می خواهم پدر شوم گریه ام گرفت، ابتدا بسیار برایم ترسناک بود ولی الان بسیار با او بودن لذت می برم"
تیتر El Mundo Deportivo 19.07.2013
ارائه پیشنهاد باور نکردنی برای سسک
یونایتد و آرسنال به دنبال سسک
پیشنهاد 30 میلیون یورویی شیاطین سرخ . ونگر به دنبال فابرگاس
فابرگاس تردید داشت اما باشگاه اورا نمی فروشد
تیترهای روزنامه اسپورت-19 جولای
زوبی زارتا مذاکرات برای به خدمت گرفتن داوید لوئیز را آغاز کرد
PSG فروش سیلوا را رد کرد ، آنها مارکینیوس را هم گرفتند
منچستر یونایتد هم لوئیز را می خواهد
مورینیو: لوییز فروشی نیست
مردان جدید تیم تیتو
سرجیو روبرتو اسحه مخفی تیتو
ژاوی موفق شد تا برای دومین سال پیاپی جایزه داخلی باشگاه بارسلونا رو برای بازی جوانمردانه ببره. این جایزه که امسال برای چهارمین سال داده شد با رای طرفداران و اعضای باشگاه بارسلونا انجام میشه که برنده 3 دوره اول به ترتیب بویان کرکیچ، اینیستا و ژاوی بودن و مهندس موفق شد دوباره ببره این جایزه رو.
واقعا فراتر از باشگاه اینجاها معنا پیدا میکنه که بازیکنا رو تشویق به بازی جوانمردانه میکنه و حتی رقابت و انگیزه داخلی براشون بوجود میاره!
پپ گواردیولا درباره سرجیو بوسکتس
سرجیو ادامه دهنده میراثی است که از ژاوی، پویول و دیگر کهنه کاران تیم باقی مانده است.او رهبر اینده این تیم خواهد شد و حتی نیاز نیست با او درباره کوچکترین مسائل صحبت کنید.با نگاه به رفتار و کارهای او هرکسی خواهد فهمید در این باشگاه چه کاری باید انجام دهد.
درسته که رکوردها تمومی ندارن، ولی مرد رکوردها هم تمومی نداره و کماکان به درو کردن رکوردها ادامه میده
در اینجا به رکوردهای پیش روی مسی در فصل جدی میپردازیم:
1. کسب پنجمین توپ طلا: مسی با 4 توپ طلا رکورددار بزرگترین جایزه انفرادی دنیای فوتباله و امسال این شانس را داره که رکورد خودش را بهبود بده (کرایوف، پلاتینی و فانباستن هر کدام سه بار این جایزه را کسب کردهاند)
2. کسب چهارمین کفش طلا: مسی در حال حاضر با کسب 3 کفش طلا رکورددار این جایزه میباشد و در صورت کسب مجدد این جایزه رکورد خود را بهبود خواهد بخشید (اوزبیو، مولر، جورجسکو، گومز، مککویست، یاردل، هانری، فورلان و کریس رونالدو هر یک 2 بار این جایزه را کسب کردهاند.)
3. کسب چهارمین پیچیچی (آقای گلی لالیگا): مسی تا کنون سه بار آقای گل لالیگا شده و در صورت کسب این عنوان برای چهارمین بار، با پوشکاش برابری میکند. (زارا(6)، دیاستفانو، هوگو، سانچز کوینی(5) در صدر این لیست قرار دارند و مسی در این فصل به جایگاه این بازیکنان دسترسی ندارد.)
4. رسیدن به رکورد بیشترین گل زده در تاریخ لالیگا: مسی تاکنون 215 گل در لالیگا به ثمر رسانده است و پس از زارا(251)، هوگو سانچز(234)، رائول(228)، دیاستفانو(227)، سزار(226)،و کوینی(218) در رده هفتم بهترین گلزنان تاریخ لالیگا قرار دارد. مسی در این فصل این شانس را دارد که خود را به صدر این لیست برساند.
5. رسیدن به رکورد بهترین گلزن تاریخ لیگ قهرمانان: مسی با 59 گل، بعد از رائول (71) در رده دوم بهترین گلزنان تاریخ لیگ قهرمانان قرار داره ولی این فصل میتونه به رکورد رائول برسه و این عنوان را از آن خودش بکنه
6. بهترین گلزن تاریخ بارسلونا در کل رقابتها: مسی پیش از این عنوان بهترین گلزن تاریخ باشگاه در دیدارهای رسمی را کسب کرده است ولی کماکان آلکانتارا با 369 گل در مجموع دیدارهای رسمی و دوستانه رکورد بهترین گلزن را در اختیار دارد. مسی با 335 گل میتواند به راحتی در این فصل این عنوان را نیز کسب کند.
7. بهترین گلزن تاریخ آرژانتین: لیونل مسی به همراه کرسپو با 35 گل زده بعد از باتیستوتا قرار دارند. گرچه رکورد 56 گل باتیستوتا در این فصل دور از دسترس مسی قرار دارد، ولی این بازیکن میتواند در فصل جاری خود را به باتیستوتا نزدیکتر کند.
کنفرانس مطبوعاتی پیش از فصل "مارتین مونتویا"
بعد از مسی که دیروز مصاحبه مطبوعاتی داشت امروز مونتویا در مصاحبۀ مطبوعاتیش گفت: "من میخواهم یک تهدید برای دنی آلوز باشم و هر روز برای ترکیب اصلی بجنگم. آسون نیست ولی میخوام با سخت کار کردن و اشتیاق زیاد دقایق بیشتری بازی کنم. خوشحالم که فصل گذشته به عنوان اولین سال حضورم در تیم اصلی دقایقی رو بازی کردم. شما باید سخت کار کنید تا جای ثابتی پیدا کنید."
مونتویا همچنین گفت که ورود به ترکیب اصلی تیم اسپانیا در جام جهانی اولویت من نیست و من فعلا به موفقیت باشگاه فکر میکنم.
مونتویا در مورد تیاگو آلکانترا گفت:"ما میدونیم که او به یکی از بازیکنان بزرگ تبدیل خواهد شد ولی ما بازیکن دیگری داریم که ستاره خواهد شد: سرجی روبرتو. من امیدوارم که سرجی هافبک دفاعی آیندۀ بارسا باشه. بازیکنانی دیگری هم هستند که در حال ظهورند ولی رقابت بسیار زیادی برای ورود به ترکیب اصلی هستش بنابراین بعضی از اونها به جاهای دیگه برای بازی میروند."
سایت رسمی باشگاه
11 بازیکن تیم ب تمرینات خود را با تیم اصلی آغاز کردند.
ایلیه سانچز، کارلس پلاناس، خاوی اسپینوزا، سرجی گومز، خوان رومان، کیکو فمنیا، پاتریس گابارون، جین ماری دونگو، دنی نیتو، یوردی کوینتیلا، و سرجیسمپر، بازیکنانی هستند که از امروز تا زمان پیوستن بازیکنان حاضر در جام کنفدراسیونها به تمرینات بارسلونا، در تمرینات حاضر هستند و برای 3 بازی تدارکاتی، از جمله بازی مقابل بایرن مونیخ در خدمت تیتو میباشند.
مسلما این بازیکنها اکنون بهترین فرصت را دارند تا نظر تیتو را به خود جلب کنند تا بتوانند در طول فصل بیشتر در تیم اصلی فرصت بازی پیدا کنند.
در این بین دونگو (معروف به اتوئوی جدید)، سمپر (معروف به پیرلوی جوان)، پلاناس (مدافع چپ و مرکزی تیم جوانان اسپانیا)، و کیکو فمنیا (وینگر باتجربه بارسا ب) شناخته شده ترین چهرهها در میان این افراد میباشند
کادر فنی جدید بارسا
ترجمه سرود باشگاه:
"همه استادیوم
همزمان فریاد می زنند
ما هواداران آبی و شرابی ها هستیم
فرقی نمی كند اهل كجا باشیم
جنوبی باشیم یا شمالی
اكنون ما همه موافقیم، همه موافقیم،
كه یك پرچم ما را در برادری متحد می كند.
[پرچم] آبی و شرابی در باد در اهتزاز است
یك دلاور فریاد می زند
ما نامی داریم كه همه آن را می شناسند:
بارسا، بارسا، بـــــــاااااارسا!
بازیكنان، هواداران
اگر متحد باشیم قدرتمندیم.
ما سالها سختكوشانه كار كردیم،
گلهای بسیاری زدیم
و ما نشان داده ایم، نشان داده ایم،
كه هیچ كس هیچ گاه نمی تواند ما را بشكند.
[پرچم] آبی و شرابی در باد در اهتزاز است
یك دلاور فریاد می زند
ما نامی داریم كه همه آن را می شناسند:
بارسا، بارسا، بــــــااااااارسا!"
"The Pale Knight"
الکسیس امسالم توی تیمه ؟! وجهه هفت پوشیدن رو داره ؟ والدزم هست ؟! ... هر ساله تجربه دفاع و دروازه متزلزل رو باید ( با تاکید باید ) داشت ؟نقل قول:
خرید پر سرو صدای نیمار فروش ویا و تیاگو ... : آخرش ضعفای تیم رو ول کردن . پیکه که خیلی وقته مث قدیم نیست دفاع تیم هم که همیشه یه ترکیب جدید رو میدید توی فصل پیش . متاسفانه ضعف خط دفاعی توی فصل پیش اکثرا از وسط بود
......
این شایعه 30 میلیونی سسک و منچستر چیه ؟!؟؟!؟!
بله سانچز هست و قرار داد 5 ساله داره و هم خبری از جداییش نیستنقل قول:
والدز هم این فصل آخرش تو بارسا هست و تا آخر قراردادش میمونه
این فقط پیشنهاد منچستر بوده و هم خوده بازیکن و هم باشگاه آماده این انتقال نیستن!
طرفداری - خوزه ماریا بارتومئو نایب رئیس باشگاه بارسلونا صراحتاً اعلام کرد که بارسلونا هیچ گونه برنامه ای برای فروش سسک فابرگاس هافبک این تیم به منچستر یونایتد ندارد.
به گزارش فوتبال اسپانیا، شیاطین سرخ اخیراً از علاقه خود برای به خدمت گرفتن فابرگاس صحبت کرده اند و حتی مویس سرمربی این تیم نیز در کنفرانس مطبوعاتی در استرالیا صراحتاً خبر مذاکره برای این انتقال را تایید کرد. به گزارش مطبوعات انگلستان، منچستر یونایتد این هفته یک پیشنهاد 30 میلیون یورویی را برای فابرگاس ارائه داده است.
با این حال، باشگاه بارسلونا از طریق نایب رئیس باشگاه مواضع شفاف خود را مبنی بر عدم فروش این بازیکن در تابستان اعلام کردند.
بارتومئو گفت: "من به شما اطمینان می دهم که بارسا هیچ پیشنهادی را برای سسک قبول نخواهد کرد؛ فابرگاس کاملا غیر قابل فروش است."
++++++++++++++++++
طرفداری - با پیوستن نیمار به بارسلونا کریستین تیو، بازیکن جوان و آینده دار آبی اناری ها برای حضور در ترکیب ثابت تیم رقیب بسیار بزرگی پیدا کرده است.
تیو گفت: "در پستی که من بازی می کنم باید با بهترین بازیکنان جهان رقابت کنم، باید به سختی تلاش کنم تا زمان بیشتری برای بازی به دست آورم. برای بازیکن ثابت بودن تلاش می کنم. اکنون با تجربه تر هستم و احساس می کنم برای رقابت آماده ام، رقابت دشوار و خوبی خواهد بود."
بازیکن جوان بارسلونا از تیم های زیادی پیشنهاد داشته اما وی قد ترک کردن کمپ نو را ندارد: "گفتگوها درباره تمدید قراردادم ادامه دارد، می خواهم به همراه بارسلونا به قهرمانی های زیادی دست پیدا کنم. به مدیر برنامه هایم گفته ام که قصد ماندن در بارسا را دارم و به پیشنهادات سایر تیم ها اهمیتی نمی دهم."
وی درباره جدایی تیاگو و پیوستنش به بایرن گفت: "باید به تصمیم تیاگو احترام بگذاریم، تیاگو بازیکن بزرگی برای بایرن خواهد بود. به تیاگو تبریک می گویم و بهترین ها را برایش آرزو دارم."
++++++++++++++++++
محتوای مخفی: Memories 2012-2013
فوری:
تیتو ویلانووا به علت بیماری از سرمربی گری بارسلونا استعفا داد
هواداران باشگاه فوتبال بارسلونا در ایران :نقل قول:
خبر فوری
نمیدونم صحتش تا چه حد هست، همین یه ربع قبل سایت sport یه خبر فوری تو سایتش زده و گفته که تیتو ویلانووا نیمکت بارسا رو به خاطر بیماریش ترک میکنه.
هنوز هیچ خبر رسمی وجود نداره ولی هر خبری شد اعلام میکنم.
اینم لینک سایت که این خبر رو زده:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بعیده همچین چیزی ... داستان بیماری تیتو یکی دو روز نیست که بوجود اومده اگر میخواست استعفا بده همون یکی دو ماه پیش استعفا میداد
آ اس و مارکا هم خبر رو گفتن
روزنامه های معتبری هم هستن
اوه خدای من!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] چه خبر یا شایدم شایعه بدی! اونم تو این مقطع زمانی......!:n29::n27::n03:
اینا هر دوشون واسه مادرید هست بعیدم نیست ازشون نزدیک شروع لیگ بخوان دوباره حاشیه سازی کنن واسه بارسانقل قول:
سایت رسمی بارسا که تا حالا چیزی نگفته
متن خبری که سایت یورواسپرت در مورد وضعیت ویلانووا گذاشته:
باشگاه بارسلونا اعلام کرده است که امشب کنفرانس مطبوعاتی در ساعت 20:30 خواهد داشت که انتظار میره در اون خبر خروج تیتو ویلانووا اعلام بشه.
بر مبنای گزارشهای داخلی، سرمربی بارسلونا از سمت خود کناره گیری میکند تا به مبارزه با بیماری سرطان خودش بپردازد که تستهای اخیر پزشکی نشان میدهد برای دومین بار عود کرده است.
رییس باشگاه بارسلونا ساندرو روسل و آندونی زوبیزارتا مدیر ورزشی باشگاه در کنفرانس مطبوعاتی پیش بینی نشده موضوع رو توضیح خواهند داد.
تیتو ویلانووای 44 ساله دو ماه رو در سال گذشته برای درمان و رادیوتراپی بیماری خودش در نیویورک سپری کرد و در این مدت دوبار مورد جراحی قرار گرفت.
مربی سابق گیرونا "خوان فرانچسک فرر روبی" انتظار میرود جایگزین بعدی ویلانووا باشد. "روبی" در این تابستان و به عنوان دستیار ویلانووا به باشگاه اضافه شده است.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کنفرانس مطبوعاتی راسل و زوبیزارتا
امشب ساعت 23:00 به وقت تهران