دقیقا !نقل قول:
حرفایی که اینا میزنن برای خیلی از ماها فقط مثل شعار میمونه !
Printable View
دقیقا !نقل قول:
حرفایی که اینا میزنن برای خیلی از ماها فقط مثل شعار میمونه !
دوستان اشتباه می کنید !
به کسی میتونین بگیم داره شعار میده که کاری رو انجام نداده !
به عنوان مثال ، قبل از انتخابات ، نامزدهای انتخاباتی اومدن وعده وعیدهای متفاوتی دادن ( اینو میشه شعار خوند ، که طرف داره شعار میده ) ولی اگه بعدش به وعده هاش عمل کنه دیگه شعار نیست!
حالا این خانم تونسته اینکارو انجام بده ، چون خواسته ، دیگه پس از انجام اون کار که نمیشه بهش گفت داره شعار میده
به نظرم خیلی کار بزرگی کرد و درس عبرتی خوبی برای ما بود ! ما سالمیم و پا داریم نمیتونیم اینکارو کنیم ولی این خانم ....
البته اين آقاى على خانى بچه خوبيه ولى ما ديگه گوشامون دراز نيست كه ....
امشب که دیگه آخوند آورده بود !
خوب شد دیوار رو برداشتن این خانم یه دو تا گل و میوه رنگی دید!!!!:n02: معلوم نیس تو کدوم ده کوره ای بودن والا من که تا یادمه آلمان کویر نداشت
بعد میگین تو این مملکت کار نیس ، مادر که مبلغ شده به قول خودش هی تو این دانشگاه تو اون مجلس، پسرشم مداح!!!!! دخترش فعلا رو نکرد
جل الخالق!
چرا واقعا فک می کنن ملت خر تشریف دارن ( با عرض معذرت)
برنامش بدرد شبکه استانی قم میخورد نه سراسری
نقل قول:خدایی یه سوال :نقل قول:
شمایی که به برنامه علاقه ندارید و مدام بعد از هر روز پخش شدن میاین ایراد میگیرن ، چرا نیگاه میکنید؟
برید چیزهایی نگاه کنید که به قول شما ملت رو فلان چیز ، فرض نکنند!
کلا ملت ما جو گیرننقل قول:
مثلا تو تاپیک pes که هم خودم هم خودت هستی هم نگاه کنی یکی دو نفر کلا مشکل دارن هر روز یه پست مخالف ندن روزشون شب نمیشه
من خودم شخصا با چیزی حال نکنم به ندرت میشه بیام اظهار نظر کنم دربارش و کلا سمتش نمیرم ولی یه سری کلا میخوان ابراز وجود کنن هر جا
سلام
من این برنامه رو زنده ندیدم بالطبع نظر خاصی هم ندارم. فقط برشهای از اون رو از نت گرفتم و دیدم و علاقه مند نشدم پی بگیرم، نظرات دوستان رو هم خوندم.
ولی این هم که شما میگید هم نمیشه به دو دلیل:
1- شما ممکنه چیزی که علاقه ندارید رو ببینید و نقدش کنید
2-این برنامه مشهور است ، شبکه سراسری است. مردم هم میبینند و نظر میدن، حتی ممکنه شما در مغازه ای، ماشینی، خانه دوستی، بین خانواده و... بخشهایی از اون رو بالاجبار ببینید و خوشتون نیاد و همونجا و اینجا نظر بدید...این فرق داره با یک گیم که میتونید اگر خوشتون نیامد ساده ازش بگذرید و برید سراغ نمونه دیگر...
اونهایی که در تاپیکهای اختصاصی نظر مخالف میدن یا طرفدار نقدن یا هوادار چیزی که بهتر میدونند.
ولی کسانی هم حمله میکنند و دلیلی ندارند و سماجت میکنند در کوبیدن،
اینها رو با هم به یک چوب نزنید.
نقل قول:
و علیک سلام
1) کسی که به موضوعی علاقه نداره و سعی در دیدن و نقدش میکنه ، طبیعتا جز بدی ها و نقاط ضعف چیزی رو عنوان نمیکنه !
2 ) بله شبکه سراسری این برنامه رو پخش میکنه و کسی هم که به صورت تصادفی در مغازه یا ماشین میبینه ، همون لحظه فقط تحمل میکنه و دیگه نمیاد در تایپک های مربوطه اونو به بوته ی نقد بکشه ( سفارتی :n02: )
افرادی اینجا نظر مخالف میدن که زیاد اعتقادی به خدا ندارن ، و این برنامه از معجزات و توانایی های خداوند سخن میگه و اراده ی اون فرد !!!! ( حتی با دیدن این همه معجزه و نشانه بازم میگن طرف داره شعار میده )
ما با چوب ، کسی رو نمیزنم ! از نظرات منطقی هم استقبال میشه به ویژه نظرات مخالف !!!
دوست عزیزنقل قول:
و سایر دوستانی که چنین دیدگاهی دارند
شما در مقامی نیستید که در مورد اعتقادات و باورهای مخالفان این برنامه نظر بدید
همچنین حق ندارید کسی رو از ورود به تاپیک و نظر دادن منع کنید
لطفاً حد خودتون رو بدونید (این مسئله محدود به این تاپیک نمیشه و کل انجمن رو در بر می گیره)
تاپیک محل عمومیه، هم موافقان و هم مخالفان اون محتوا حق اظهار نظر دارند.
در صورتی که دیدید کسی توهینی انجام داد، از دکمه گزارش تخلف استفاده کنید. حتماً رسیدگی میشه
در صورت نیاز به ادامه بحث، به انجمن انتقادات و پیشنهادات مراجعه کنید، همون جا صحبت میکنیم
نقل قول:
پ . خ ارسال شد :n16:
گرامی با چوب راندن یک مثله، مناقشه در مثل نیست ، منظورم در یک دسته قرار دادن بود.نقل قول:
استقبال از نظرات مخالف این نیست که فلانی کافره! * و بهمانی چند دقیقه دیده و بیساری چون علاقه نداره بدی رو میبینه، دسته دیگری هم باقی میمونه ؟ که شما بخاطر یک برنامه تلویزیونی به باد حمله اشون بگیری؟
ساده انگاری است که بگوییم فقط چند لحظه دیده و بوته نقد سفارتی؟ کشیده ...برنامه تلویزیونی چند دقیقه است؟ چقدرش کافی که ما دارای موضع مثبت و منفی در اون رابطه بشیم.
اگر کسی خدای نکرده زبانم لال! به اجرا ایراد بگیره و لحن رو سفارشی بدونه لامذهبه! شما اصول تولید رسانه ای رو بررسی کن میبینی که حتی چیزهای خوب و زیبا و واقعی هم میتونه شعاری و باسمه ای عرضه بشه. حالا اگر کسی این اعتقاد رو داره ضد تلاش و محبت و انسانیت و... نیست!
ما در این تاپیک نظرات و نقدهای منطقی و همچنین از منابع دیگر(بجز کاربران سایت) هم داشتیم، مساله حقوق کودکان هیچ حواب منطقی نداشت و موج نظرات موافق و مخالف رو در سراسر رسانه ها شما میتونید پیگیری کنید و اینجا خیلی هم کم انتقادات مطرح شده.
(* همانطور که کوروش گرامی یادآوری کرد شما و من و هیچکس حق تفتیش عقاید نداره)
کلاً سخته باور چیزی که زیاد بهش اعتقاد نداریم
سخته برای من(شاید غیر قابل باور)که از یه بچه معلول نگه داری کنم یا سخته که باور کنم نزدیک 2000 تا پله رو کسی با دست بره بالا یا سخته باور کنم...بی خیال
هیچی نمیگم همون حرف کوروش خوب بود برای بعضی دوستان !
[حذف شد]
خدا بیامرزدتش ...
اگه برنامه امشب شو باشه : بعضی وقتا اینجور شوها از هزارجور حرفای منطقی و عقلانی بهتره !
یک نفر مرد تا چندین نفر زنده بمونند ...
همچین مردنی خیلی افتخاره ...
دوستان عزیزی که میگن خوشتون نیاد نگاه نکنید !!!!!
عزیزان من شبکه شوتایم و اچ بی او که نیست !!! ( بلا به دور )
این برنامه از پول ملت ساخته شده و سازنده برنامه باید دربرابر همه ملت ایران پاسخگو باشه
کل دنیا برنامه هایی که ساخته میشه 100 درصد همه میپسندن ؟! شو تایم ؟! سالهاست ماه عسل هست . هر سال همین موضوعاتش هست . توی شبهای احیاء برای احیاء عواطف انسانی همین جور مهمانها دعوت میشن . چی رو سازنده باید !! توضیح بده !؟ اجبار اینکه همه بپسندند عجیبه !نقل قول:
والا من که اصلا نگاه نمیکنم ...نقل قول:
من هم نگفتم باید همه بپسندند اما همه حق دارند نقد کنند چون پول دادند
خوب شد هیتلر مُرد اینارو ندید..نقل قول:
احسان علیخانی: در «ماه عسل» به اهداف مدیران صداوسیما رسیدیم
احسان علیخانی معتقد است: «ماه عسل» یک برنامه اجتماعی معنوی و متفاوت با دیگر برنامههای رسانه ملی است.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به گزارش سرویس تلویزیون و رادیو ایسنا، مجری و تهیهکننده ویژه برنامه «ماه عسل» گفت: «ماه عسل» یک برنامه اجتماعی معنوی و متفاوت با دیگر برنامههای رسانه ملی است و
خدارا شکر که پس از پخش 18 قسمت از این برنامه به اهدافی که مورد نظر مدیران رسانه ملی بود دست پیدا کردهایم و این در حالی است که مردم با تماسها و ارتباطهایی که با
عوامل دستاندرکار برنامه «ماه عسل» داشتند، از روند این برنامه بسیار خرسند و راضی بودند و همین امر موجب دلگرمی و انگیزه بیشتر ما برای ادامه این برنامه است.
علیخانی با اشاره به اینکه سوژهها و موضوعات برنامه «ماه عسل» ویژه است، افزود: در رابطه با شبهای قدر نیز موضوعات بسیار خوبی را با حال و هوای شبهای احیاء آماده
کردهایم که انشاءالله مردم خوب کشورمان در ایام سوگواری شهادت مولای متقیان «ماه عسل» را در فضای معنوی این شبها تماشا خواهند کرد.
به گزارش ایسنا، عوامل تهیه و پخش برنامه «ماه عسل» با حضور در مرکز 162 روابط عمومی سازمان صداوسیما با مردم گفتوگو کردند.
شامگاه گذشته و پس از افطار، احسان علیخانی، مجری و تهیهکننده برنامه «ماه عسل» به اتفاق دیگر عوامل تولید برنامه پس از اجرای هجدهمین برنامه «ماه عسل» از شبکه سه
سیما، در واحد امور مخاطبان «162» اداره کل روابط عمومی سازمان حاضر شدند و به حرفهای مخاطبانشان گوش کردند.
مردم در ارتباطهای تلفنی و مستقیم با عوامل برنامه «ماه عسل» نظرات خود را دربارهی این برنامه صریح و بیواسطه ابراز کردند.
مسعود رجبیان (مدیر تولید)، امیرحسین سعادتی (مسوول سایت) امیر پیوندی و امیرحسین طهرانی (تدوینگر)، محمد پیوندی و سیدحامد میرفتاحی نیز به عنوان دستیار کارگردان
احسان علیخانی را در تولید و پخش برنامه ماه عسل همراهی میکنند.
رجبیان نیز در پایان این گفتوگوی مفصل با مخاطبان گفت: «ماه عسل» با بررسی 150 موضوع اجتماعی معنوی آغاز شد.
وی گفت: نزدیک به دو سال کار بررسی و تحقیق پیش از 150 سوژه و موضوعات اجتماعی و معنوی انجام شد و از بین آنها 30 سوژه برتر را انتخاب کردیم که بازتاب نظرات مردم نشان
میدهد انتخابها مناسب بوده است.
مدیر تولید پروژه «ماه عسل» همچنین گفت: در ادامه پخش ویژه برنامه «ماه عسل» در روزهای آینده با سوژهها و موضوعات اجتماعی جذابتری تقدیم مردم خوب کشورمان خواهد شد.
شاید این پسر را بشناسید
ایسنا: برنامه «ماه عسل» جمعه گذشته شبکه سه سیما تصویر پیکر نوجوان شهیدی را برای چند بار پخش کرد که پیکرش سال 1366 در منطقه عملیاتی «کربلای4» پیدا شده بود اما پیکر این شهید نوجوان به دلیل شباهت بیش از اندازه به «جعفر زمردیان» از رزمندگان گردان تخریب «لشکر32 انصارالحسین(ع)» استان همدان و به نام وی به خاک سپرده شده بود.
به گزارش ایسنا در بخشهایی از برنامه «ماه عسل» جمعه گذشته( 28 تیرماه) که میزبان جعفر زمردیان، مادر، دایی و یکی از برادرانش بود، تصویر نوجوان شهیدی برای چند بار پخش شد تا مخاطبان این برنامه او را شناسایی کنند.
به دنبال پخش این برنامه، جعفر زمردیان که سال 1365 و در جریان عملیات «کربلای4» توسط نیروهای عراقی اسیر شده بود در گفتوگو با ایسنا میگوید: به دلیل آنکه شرایط منطقه عملیاتی و شواهد موجود، حاکی از به شهادت رسیدن من بود، به عنوان شهید مفقودالاثر اعلام میشوم تا اینکه سال 66 به دنبال تفحص منطقه یاد شده، پیکر یک نوجوان شهید کاوش میشود. از آنجایی که این شهید از نظر اندام و شکل و قیافه بسیار به من شباهت داشت بعد از شناسایی توسط خانوادهام به جای من به خاک سپرده میشود.
وی اظهار کرد: آنچه ضروری است درباره این شهید یادآور شوم این است که او حتما در مقطع زمانی دی و بهمنماه سال 1365 و در منطقه عملیاتی کربلای 4 به شهادت رسیده است. علاوه بر این شهیدی که تصویر آن را مشاهده کردید از رزمندگان غواص حاضر در عملیات مذکور بوده است.
پیکر این شهید در تابستان 1366 به دست آمده است.
جعفر زمردیان هماکنون مدیرکلی بنیاد حفظ و نشر ارزشهای دفاع مقدس استان همدان را بر عهده دارد.
از همه کسانی که این شهید را میشناسند و یا احتمالا دوست و همرزم شهید بودهاند درخواست میشود هرگونه اطلاعی از خانواده یا خود وی دارند آن را به خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) اعلام کنند.
دو بازیگر و یک مجری چهره امسال تلویزیون
روزنامه آرمان: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
«ماه عسل» که امسال پس از یک دوره غیبت دوباره به علیخانی رسیده فرصتی بوده که او و تیمش قدرتشان را در رسانه به رخ بکشند. «ماه عسل» امسال میزبان چهرهها و میهمانانی شده که از جنس زندگی و مردم کوچه و بازار هستند. شخصیتهایی که داستانهای پرفراز و نشیب و دراماتیک زندگی شان بیش از هر مجموعه یا فیلم سینمایی میتواند تاثیرگذار باشد. پیدا کردن آنها، حضورشان مقابل دوربین و ایجاد فضایی راحت و صمیمی برای حرف زدن امتیاز «ماه عسل» امسال است. برنامهای که مجریاش را از روزهای رکود گذشته جدا میکند و به یک چهره شاخص در برنامه سازی تلویزیون تبدیل میکند.
علیخانی با تجربهای که بهدست آورده، با کمترین میزان تفرعن، راحت و صمیمی مقابل میهمانانش مینشیند و رازهای آنها را واکاوی میکند تا از دل آنها به این حقیقت بزرگ برسد که زندگی با همه فراز و فرودش ادامه دارد. او به دلیل تجربه چند سالهاش در رسانه امسال با فاصله از دیگر مجریان تلویزیون عملکرد بهتری داشت و برنامهای را که با امضای خود روی آنتن فرستاد به یکی از بهترینهای تلویزیون تبدیل کرد.
خواننده این قطعه جدید «بهرنگ بهادرزاده» می باشد. میکس و مستر توسط «محمد فلاحی» انجام شده است و تنظیم نیز اثری از «مهدی فردی» می باشد. بهرنگ بهادرزاده بیشتر در بخش آهنگسازی و تنظیم فعالیت دارد ولی سال گذشته تیتراژ برنامه تلویزیونی «گپ» به کارگردانی «رامبد جوان» را با صدای او شنیده بودیم.
متن تیتراژ جدید برنامه «ماه عسل» ویژه شب های قدر و با صدای «بهرنگ بهادرزاده» :
تو این تاریکی مطلق قراره برای کل دنیا ماه باشه
کسی که کوهو زیر پاش دیده، نباید هم کلامش چاه باشه
کسی که حاکم دنیاست اما یه لحظه حرص دنیارو نخورده
علی رو کوچه خوابا میپرستن، آخه نون فقیرارو نخورده
چراغ خونشو خاموش کردن، علی چیزی نگفت گوشه نشین شد
ازش چشم و چراغشو گرفتن، علی تنها ترین مرد زمین شد
چقدر چشماشو رو حق خودش بست، چقدر فریادشو توی گلو کشت
اگه از پشت سر خنجر نمیخورد مگه میشه علی رو روبرو کشت؟
چراغ خونشو خاموش کردن، علی چیزی نگفت گوشه نشین شد
ازش چشم و چراغشو گرفتن، علی تنها ترین مرد زمین شد
مشکل اینجاست دوستان
ما
منظورم از این کلمه هر دو سوی موافق و مخالف هستش.
داشتم عرض می کردم
این جماعتی که تشکیلش دادیم و از اجتماع انسانی و دموکراسی فقط ادعاشو مزه می کنیم که بازم خودش از فقدان شدید منطق منشا می گیره
از هرگونه قضاوت عادلانه در خصوص نظرات مخالف با خودمون فجیعا عاجز هستیم.
همینه که مدام در حال جنگ و جدل و تخریب طرف مقابل هستیم.از یه طرف میگیم بیان آزادانه عقاید،از اون طرف جواب میدن این یعنی توهین به عقاید و باورهای یه عده دیگه.
نمی خوام بار منفی رو پخش کنم اما واقعیت جماعتی که تشکیلش دادیم همین هست که می بینیم. منطق وجود نداره یا در بهترین شرایط ممکن در اختیار کسایی هستش که سکوت کردن و منزوی شدن و وارد هیچ بحثی نمی شن.این برنامه هم طرفدارای خودش رو داره و این حق رو داره که مناسب با سلیقه ایشون موضوع بحث خودشو تشکیل بده اما خوب همونجوری که افراط در هرچیزی مخرب هستش پافشاری در انتخاب موضوعات مشابهی که دوستان در موردش بحث کردن باعث خستگی ذهن مخاطبین دیگه میشه و باید این ملاحظه رو هم داشته باشن.
ببخشید بحث رو منحرف کردم.
دو تا خانواده که از قصاص قاتل همسر و فرزندشون گذشتن
خانواده اول که داستانش فراتر از فاجعه بود . برادری که برادرش و کشته بود به خاطر ارث و میراث ! حالا تصور کنید مادر این دو چی میکشه ... هم زمان مادر قاتل و هم مادر مقتول . که البته همسر مقتول رضایت داد
خانواده دوم هم پسرشون سرباز بوده که به قتل رسیده بود .... فیلمی تکان دهنده هم از زمان اعدام پخش شد که از ضجه و گریه های مادر و پدر قاتل برای رضایت گرفتن بود که پدر و مادر مقتول رضایت نمیدادند ولی بعد از چند ثانیه به دار اویخته شدن قاتل رضایت دادند
نکته جالبی که تو فیلم هم بود حضور مردم برای تماشای این صحنه بود که خود احسان علیخانی هم در تعجب بود و گفت ساعت 6 صبح دست فرزند کوچک میگیرن و با خودشون میارن انگار پیک نیک هست
به نظر من نکته جالب چیز دیگه بودنقل قول:
وقتی اون سرباز رفته به خلافکاری مشکوک شده اونم قالپ گذاشته تو گردنش
الان آزاده و باز روز از نوع اگر غیر عمد بود مثل اولی یک جور بی ارادگی به برادر بزرگتر دست داده بود
ولی این خلافکاره دقیقا میدونست داره چیکار میکنه
نمیدونم چرا رضایت داده :n15:
نگفت که آزادش کردن؟:n13:
این جور آدما شاید نباید قصاص بشن ولی خوب حبس طولانی مدت که دیگه پاشون هست
کلا قانون یو اس ای رو تو این موارد بیشتر قبول دارم
خانواده ی مقتول کار بسیار بزرگی انجام داده بود، هرکسی نمیتونه اینکار رو انجام بده.. برای درکش هم میتونید خودتون رو جای خونواده ی مقتول بگذارید.
گاهی هم میشه بخشید ؛ دقت کنید وقتی میگیم بخشش معنیش فقط اینه که قـــاتل میتونه به زندگی خودش ادامه بده.. اما چه زندگی ای ؟ اون زندگی
براش جهنمه.. شاید به جایی برسه که با خودش بگه کاش منو قصاص کرده بودند... به نظر من همین بخشش خودش یه تنبیه خوبیه.
اما هیچ چیز از بخشش زیباتر نیست گرچه کار سختیه.
برنامه امشبش رو دوس داشتم بر عکس دیشب
اما من حق نمیدم به خونواده قاتل دوم
از سیبیلای قاتل معلوم بود کارش خلافه
کاش میمرد که یه انگل کم شه
همیشه اشک و اه مادرا کار درست رو به غلط تبدیل میکنه
احسان خان دوست داریم
just this:n20:
قدیــــم ها سبیل نشـــــونه ی مردونگی بود.. این روزها نشونه ی خلافکاریه ؟! :n15:
از ظاهر انسان که نمیشه به شخصیتش پی برد.. این شد استدلال ؟!
سیبیل داشت ==> بنابراین خلافکار بود ==> کاش میمرد !
بحث اشک مادر و غیره نیست، بحث بخششه... و بخشش هم چیز زیباییه.. و
البته گفتم عده ی کمی هستن که وجود بخشیدن دارن.
نقل قول:
قتل عمد جنبه عمومی داره که قاضی باید در نظر بگیره( که معمول موارد میگیره)نقل قول:
قوانین جنبه عمومی جرم کمک میکنه که رضایت اولیای دم کسب شد(بخشش ، حتی در مواردی تهدید یا تطمیع) قاتل به میان جامعه برنگرده.
البته قانون دچار اشکالاتی در این زمینه هست ولی چند مرتبه این موضوع اصلاح شده در طول تاریخ حقوقی کشور.
اما همچنان بخشهای گنگی باقی مانده که قاضی رو مختار میکنه در تشخیص.
محتوای مخفی: استخراجی از کتاب پنجم قانون مجازات اسلامی
داداش مرده قاتل جانیه شما داری میگی بخشش!!!نقل قول:
من چون دوستم در اداره زندان کار میکنه و سابقه 20 ساله داره اون میگه این جور ادما درست بشو نیستند
اینا دیگه خلاف جزوی از وجودشونه شما میگی بخشش!!!
همین ارازل اوباش که دستگیر میکنند ببین همشون چندین بار سابقه دارند باز میان بیرون همونه که بودن
آقا امین شما مثل این که یا برخورد نداشتی با این آدم ها یا خیلی مهربونی :n02:
درصد بگیریم بله بیشترشون درست بشو نیستن اما نباید تعمیم داد به همه و نباید برای همه یه حکم داد.همین حضرت علی که تازه مراسمش تموم شده گفتاری دارند با این مضمون که اگه شب کسی رو دیدید که خلاف می کنه یا گناه می کنه صبح به چشم گناهکار بهش نگاه نکنید شاید از گناه برگشته باشهنقل قول:
یا یکی از به قول معروف اشقیاء کربلا حر بود که شد آزاده
مثال زیاده اما خوب تا کار نشه روی همین آدمایی که آزاد میشن بله دوباره همون آش و همون کاسه
احسان علیخانی چشماش رنگیه یا لنز میذاره؟
امروز که دوربین صورتشو از نزدیک نشون میداد رنگ چشماش نمی خورد طبیعی باشه بیشتر شبیه لنز بود
اره قشنگه ولی از ادمشمعلوم بود که میدونه چه کرده اگه خلافکار نبود چرا وقتی سرباز بدبخت بهش ایست داد زد یارو رو کشت؟نقل قول:
من هم میتونم در لحظه اخر ببخشم اما باید ادمی رو بخشید که لیاقتش رو داره
لنز که نمیدونم میذاره یا نهنقل قول:
چشای خودش که رنگی هست
ولی نورپردازی هم باعث میشه چشم از حالت طبیعی دربیاد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یک ماه اجرای زنده روی آنتن یعنی دستکم 30 دست کت و شلوار، 30 پیراهن و 30 جفت کفش که اتفاقا همه آنها باید نهتنها با یکدیگر بلکه با آداب و قواعد سبک پوشش، آن هم از نوع ویژه و مخصوص اجرایش جور در بیایند. باید به قدر کفایت باوقار باشند، تاثیرگذار باشند و... و از همه مهمتر باب سلیقه مخاطب. با در نظر گرفتن همه نکات از یک لباس پوشیدن ساده میرسید به فرمولی چند وجهی که اتفاقا کنار آمدن با آن با هیچ قاعده ریاضیای سازگار نیست! فرمولی که این روزها «احسان علیخانی» در ماه عسل سخت با آن درگیر است. ما نگاهی داریم به قواعد پوشش علیخانی در6 اجرای اول او و فارغ از همه ماجراهای رنگ قرمز متمایل به بادنجانی به سبک پوشش او امتیاز میدهیم. این شما و این هم همه کت و شلوارهای آقای مجری.
6 ستاره بدون کم و کاست!
امتیاز اول را به دلیل انتخاب رنگ مناسب به این ترکیب میدهیم. آبی رنگی سرد اما به مراتب تاثیرگذار است. این رنگ به چهره ظاهری آرام میدهد؛ همان اتفاقی که در چهره احسان دیده میشود و نکته مهمتر اینکه تاثیر این رنگ در نگاه مخاطب ایجاد همین حس آرامش و اعتماد است پس تا اینجا همه چیز درست انتخاب شده است.
علیخانی در این ترکیب به یک تونالیته خوب از رنگ آبی رسیده است. کتی به رنگ آبی روشن با شلواری به رنگ آبی_طوسی، هارمونی خوبی ساخته به خصوص که او در انتخاب پیراهن رنگ سرمهای تیره را انتخاب کرده تا در عین هارمونی تضاد لازم را هم در ظاهرش داشته باشد!
اما یک رنگ تاثیرگذار مثل قهوهای هم در این ترکیب حضور دارد. احسان رنگ قهوهای را که رنگ ثبات و استواری است و در عین حال رنگی مکمل برای رنگ آبی، برای این ترکیب انتخاب کرده است. تمام جزئیات را هم در نظر گرفته؛ از همخوانی رنگ کفش و کمربند و حتی جوراب گرفته تا رنگ بند چرمی ساعتش!
خلاصه کلام اینکه این ظاهر نهتنها با رنگ پوست بلکه با فرم اندام آقای مجری هم به خوبی سازگار است، پس اجازه بدهید هر 6 ستاره را به همین ترکیب بدهیم آن هم بدون کم و کاست!
به سبک خودش!
باز هم رنگ آبی این بار با تونالیتهای یکنواخت! نزدیکی توناژ رنگ کت و شلوار احسان علیخانی در این ترکیب نشان میدهد او سعی کرده به این قانون که پوشیدن کتوشلوار یک رنگ یعنی داشتن ظاهری کاملا رسمی نزدیکتر شود اما بر اساس سبک و سیاق پوشش خودش! او در این ترکیب طبق قواعد پوشش خاص احسان علیخانی سراغ یک کت اسپرت رفته تا در عین رسمی بودن کمی تا قسمتی هم اسپرت باشد که اتفاقا نتیجه کار هم خوب از آب درآمده است.
انتخاب کت و شلوار همرنگ یا در تونالیتهرنگیای نزدیک به هم غیر از جنبه رسمی بودن ویژگی دیگری هم دارد و آن هم اینکه در این ترکیب شما تصویری جمع و جورتر از خودتان ارائه میدهید به خصوص اگر سراغ رنگهای تیره رفته باشید! به همین دلیل است که در این ترکیب احسان با وجود پیراهن سفیدی که انتخاب کرده متناسب و کمی تا قسمتی هم جمع و جورتر به نظر میآید.
ریزبینی آقای مجری در انتخاب رنگ کفش و هماهنگی آن با رنگ کمربند را هم نباید دست کم گرفت.
حتما شما هم با ما همعقیدهایدکه همه این ویژگیها در کنار هم از پوشش احسان در این اجرا انتخابی 5 ستارهای میسازد!
یک پازل متضاد
سفید رنگی تابستانی است که بازتاب آن در نگاه مخاطب خلوص و آرامش است. علیخانی این رنگ را با رنگی ماندگار مثل مشکی هماهنگ کرده؛ رنگی که تاثیر ناخودآگاه آن در نگاه مخاطب زنده کردن حس اقتدار و ابهت است. میبینید که او دست روی خوب ترکیبی گذاشته! در حقیقت علیخانی در این ترکیب سراغ یک تضاد صددرصدی رفته؛ آن هم بین رنگهایی که کنار هم نشاندنشان در عین سادگی همیشه جواب میدهد. زکاوتی که او در ترکیب رنگ سفید با مشکی به خرج داده به خصوص انتخاب پیراهن یقه دیپلماتش با نوار سفید، باعث میشود این ترکیب با 4 ستاره در جایگاه سوم بنشیند! دقت کنید اگر او این پازل را جور دیگری میچید، یعنی کت مشکی را با شلوار و پیراهن سفید یک دست ست میکرد به هیچوجه جذابیت الان را نداشت!
زرشکی، کمی تا قسمتی بادنجانی
اما ترکیب کت مشکی با شلوار زرشکی شاید هم بادنجانی. اولین ستارهها را به خاطر انتخاب پیراهن سفید در این ترکیب از علیخانی کم میکنیم. شاید اگر پیراهن او به رنگ تیره مثلا همان مشکی یک دست انتخاب شده بود پوشش او جلوه بهتری پیدا میکرد اما نمیتوان منکر این شد که علیخانی در انتخاب و هماهنگی کت و شلوارش دقت به خرج داده این را میتوان از همان خرجکارهای زرشکی که در قسمت جیب و آستین کتش به کار رفته به راحتی فهمید. این را هم در نظر بگیرید که علیخانی به این هم بسنده نکرده و حتی بند ساعت چرمیاش را هم به رنگ زرشکی انتخاب کرده است!اما در این ست بیشترین امتیاز را کفش علیخانی میگیرد؛ کفشی به روز و کاملا خوشترکیب!همه اینها روی هم میشود 3 ستاره و ایستادن در جایگاه چهارم!
روزهای پاییزی
یک ترکیب ساده، موقر، متین و در عین حال تاثیرگذار. عجله نکنید همه اینها تاثیر رنگ خنثی اما تاثیرگذار طوسی است؛ رنگی مدرن که در عین حال حس رسمی بودن را هم به مخاطب القا میکند. در این ترکیب علیخانی سراغ کت 2 دگمه طوسی رفته و به خوبی آن را با رنگ سفید پیراهن یقه دیپلماتش ترکیب کرده است.
آقای مجری در این ترکیب از یک ترفند کاملا زیرکانه برای پوشیدن پیراهن یقه دیپلمات استفاده کرده که آن هم چیزی نیست جز انتخاب یک کت با یقه انگلیسی ظریف و کشیده تا از تاثیر ناخودآگاه این قسم یقهها که حاصلش میشود عریضتر نشان دادن گردن بکاهد و اتفاقا همانطور که میبینید همه چیز خوب جواب داده است.
انتخاب رنگ مشکی برای شلوار و کفش هم جای ایرادی باقی نمیگذارد بنابراین فقط میماند حس ناخودآگاهی که بیننده از بافت کت طوسی آقای مجری میگیرد. حتما شما هم با ما همعقیدهاید که این کت ناخودآگاه حس روزهای پاییزی کمی تا قسمتی هم زمستانی را به ما میدهد، البته کفش ساقدار آقای مجری هم مزید بر علت شده است!
بنابراین با استناد به همه آنچه كه گفته شد این ترکیب در مقایسه با ترکیبهای دیگر2 ستاره بیشتر به خودش اختصاص نمیدهد!
فقط یک ستاره!
این کت با وجود رنگ و طرح خوبش انتخاب مناسبی برای علیخانی نیست! برای این اظهارنظر رک و راستمان هم دلیل داریم؛ اول اینکه تاثیر ناخودآگاه طرح چهارخانه میشود اینکه درشتتر از آنچه هستیم به نظر بیایيم تاثیریای که احسان به خاطر فرم اندامش نیازی به آن ندارد! دلیل دوم اینکه بافت این کت به خصوص از پشت دوربین چشم را اذیت میکند چون ظرافت خطها اجازه نمیدهد همه چیز درست روی هم بنشیند. نتیجه هم اینکه چشم از نگاه کردن ممتد به تصویر خسته میشود!اما پیراهن یقه دیپلمات؛ اصولا خاصیت یقههای دیپلمات عریضتر نشان دادن گردن است به خصوص وقتی دکمه آخر آنها هم بسته میشود و این درست همان اتفاقی است که در ظاهر علیخانی افتاده است!برآیند همه آنچه گفته شد باعث میشود تا این ظاهر ظاهری تکستارهای باشد و در جایگاه ششم بایستد!
+
اگه تکراری یا مسخره بود حذف کنید. مرسی!
انتقاد شدید معصومه ابتکار از برنامه ماه عسل
برنامه «ماه عسل» راه را به خطا رفت و در حق «انسان» کوتاهی کرد.این در شأن «انسان» و آن «کودک پیشکش شده» نبود، گویی شخص این کودک اصلا مهم نیست.
به گزارش پرشین وی به نقل از پارسینه ، در پی برنامه ماه عسل شبکه سه که در تاریخ 30 تیر از سیمای جمهوری اسلامی پخش شد، ما مسئولین، جمعی از داوطلبین و گروه جوانان بنیاد کبری (س) لازم دیدیم طی بیانیه ای نسبت به اقدام صورت گرفته در این برنامه مراتب اعتراض خود را اعلام کنیم. زیرا با در نظر گرفتن تمامی وجوه، نمی توان بر نابخردی و بی اخلاقی نمایش داده شده چشم بست و با یک توجیه ِحداقلی ِعامه پسند سر کبک ِعقل و عاطفه را در برف جهل و ندانستن فرو برد.
برنامه «ماه عسل» که بناست پیش از افطار، جان روزه دار را از معنویت و عقلانیت سرشار کند تا ضعف و کاستی بدنی حاصل از روزه جبران شود و قرار است به عنوان یکی از پر بیننده ترین افطارانه های سیما، عطر خدا را به خانه مردم ببرد، راه را به خطا رفت و در حق «انسان» کوتاهی کرد. چرا که در مواجهه با زوجی که از داشتن فرزندی محروم بودند، به جای برخورد عقلانی و اخلاقی، فقط به تسکین آنی درد پرداخت و کودکی را به ایشان پیشکش کرد!
اما این در شأن «انسان» و آن «کودک پیشکش شده» نبود. در حالی که خداوند 27 بار با احترام از یتیم در قرآن کریم نام می برد و حقوق او را محفوظ می دارد، چنین نحوه برخوردی نمی تواند الگو و سرمشقی مناسب برای مردم در حمایت از ایتام و کودکان بی سرپرست باشد. گویی شخص این کودک اصلا مهم نیست. کودکی که این چنین هدیه می شود مهم نیست که از انبار صدا و سیما و از اموال آن سازمان باشد یا از بازار او را تهیه کرده باشند. بلکه مهم این است که حضورش فقط اشک مخاطب را در آورد!
به راستی امروزه چگونه و در کجا پیشکش «انسان» جایز شمرده می شود که تهیه کنندگان برنامه از آن بهره برده و خود را مجاز به این کار دانسته اند.
همچنین در بخش دیگری از این برنامه، چهره کودکی که سرپرستی وی توسط خانواده ای تقبل شده را به راحتی نمایش دادند و با خود نیندیشیدند که او در آینده وقتی به مدرسه می رود، ازدواج می کند یا در قالب فعالیت های مختلف به جامعه پا می گذارد، آیا می خواهد اینگونه شناخته شود؟ آیا می خواهد همه بدانند زندگی او را خانواده ای تقبل کرده اند و خبری از خانواده اصلی اش ندارد؟
آیا تنها وظیفه دست اندرکاران سیما پر کردن کنداکتورهاست؟ پس مسئولیت حفظ کرامت انسان ها در هر دو سوی دوربین بر عده کیست؟ مسئول گرامیداشت خردورزی و اخلاق در تهیه برنامه ها بر عهده کدامین رسانه است؟
به هر روی، آنچه که در «ماه عسل» رخ داد هم سیمای شبکه سه را نازیبا کرد و هم شأن انسانی کودکان را به ناکجا بُرد و هم دل مخاطبین را افسرد. امید است این حرکت مورد بازبینی و تصحیح قرار گرفته و رسانه ملی بداند بیش از همه مسئول حفظ کرامت انسان است، که اگر نباشد تلاش شبانه روزی اش به هیچ کار نمی آید.
من برنامه امشب رو ندیدم میشه یکی تعریف کنه؟:n17: