نه دوست عزيز فرقي نميكنه
نه دوست عزيز فرقي نميكنه
كماكان منتظر جواب دوستان هستمنقل قول:
نوشته شده توسط MRF75
كسي كد رجيستر Pocket_Oxford_English_s60_3rd_2.70 رو داره
آقا من دیکشنری انگلیسی به فارسی رو دانلود کردم و اونو از حالت فشرده دراوردم ولی فایلی با پسوند Jar پیدا نکردم لطفا بگید چی کار کنم ؟
سلام . .نقل قول:
نوشته شده توسط mamad-i
دوست گرامي . . لازم نيست فايل رو از حالت فشرده خارج كني . . :)
پسوند فايل zip. هستش . .
شما پسوند رو از zip. به jar. تغيير بده . .
و بعد هم اون رو بريز توي گوشيت . .
موفق باشي :) :blush:
براي تايپ و سرچ لغات فارسي روي 6630 من از اين برنامه استفاده ميكردم .نقل قول:
نوشته شده توسط MRF75
قبل از نصب به راهنماي نصب توجه كنيد .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
(كسي مشابه اين برنامه رو واسه n80 سراغ نداره ؟ )
بسيار عالي.ممنون.
اين ديكشنريا , رو موتورولا v3x كار ميكنه ؟
كار ميكنه يا نه ؟؟؟
دیکشنری باهالی بود
Mrf75 جان يه سر به اين [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بزن . راهنمايي هم داره
با سلام خدمت دوستان,اگه میشه ی بار دیگه دیکشنری فارسی به اینگلیسی رو بزارین,من همه لینکهارو چک کردم خراب بودن.مرسی
من ديكشنري فارسي به انگليسي و انگليسي به فارسي را در 7610 زدم ولي از من كد مي خواهد.چه كنم؟
آقا روي k750خوب كار كرد.مرسي دنبال فارسي به انگليسيش بودم.فقط مي خوام بدونم ديكشنري جاواي ديگه اي نيست كه كار باهاش راحتترر باشه
به نام خدا
دست شما درد نكنه دوست عزيز.
نقل قول:
نوشته شده توسط alex_pk
زماني شما همچين ادعايي بكن كه برنامه فقط روي N70 اجرا بشه
نميشه دانلود كرد چرا؟
واقعا آدم رو نا اميد مي كنيد بعضياتون. اين دوستان اين همه زحمت كشيدند اين ديكشنريها رو گذاشتند اونوقت آقاي n_yaghmaei شما برميداري اين همه نقل قول رو با فونت بزرگ مينويسي و سر يه جمله كه اون وسطشه اينجوري صحبت ميكني؟ اين يعني دستت درد نكنه ديگه؟ در ضمن دوستاني كه گوشيهاي سيمبين دار مثل 7610 دارند ميتونند از ديكشنريهاي سيمبين استفاده كنند كه مطمئن تر هستش مثل ديكشنري نيا. اگه پيداش نكرديد بگيد تا آپلود كنم . شما مجبور نيستيد ديكشنريهاي جاوا رو نصب كنيد. مرسي از همه اونايي كه زحمت ميكشند و اونايي كه قدر زحمت رو ميدونن.
روي ngage كار مي كنه؟
دوستان من نمي تونم از zip خرجش كنم
چي كار كنم
دست شما درد نکنه من روی N80 نصب کردم کارمیکنه .
يه ديكشنري انگليسي به فارسي مي خواستم براي 6630 كه سرعت خوبي داشته باشه و لغات زيادي رو بشناسه و قابليت تلفظ لغات انگليسي رو داشته باشه
با تشكر
منتظر هستم
آقا ديكشنري فارسي به انگليسي ندارين
هركي داره بزاره ممنون ميشم
سلام
اين ديكشنري كه آقاي alex_pk معرفي كرده بود رو كا 750 من كار كرد
alex_pk دستت درد نكنه, اگه ديكشنريه معتبر تري داري آپ كن
يا علي :biggrin:
ببینم کسی دیکشنری اکسفوردو نداره ؟
سلام
اقا برنامه هاي جاوا روي همه گوشيهايي كه جاوا داشته باشه نصب ميشه
من روي 6600 هم نصب كردم و به خوبي هم كار كرده بدون هيچ مشكلي
مرسي ...
خيلي عالي بود ...
من هم رو n70 امتحانش كردم
سلام
براي k700i كسي ديكشنري نداره
سلام
من برنامه ها روي 3250 نصب كردم ولي چون فونت فارسي نداره نتونستم از ديكشنري فارس به انگليسي و فارسي استفاده كنم لطفا منو راهنمايي كنيد و از كج ميتونم فونت فارسي دانلود كنم؟ ممنونم
salam,man ro gooshi n73 nasbesh kardam javab dad.mamnoon
با تشکر از زحمات تمامی دوستان:
من دیکشنری انگلیسی به فارسی رو با موفقیت رو گوشی نوکیا N90 نصب کردم ولی دیکشنری فارسی به انگلیسی در قسمت سرچ نمی تونم فارسی تایپ کنم و تو قسمت Writing language هم عربی یا فارسی ندارم اگر از دوستان کسی فارسی ساز برای ان 90 سراغ داره لینک بده ممنون میشم
بازم از اقا الكس تشكر ميكنم به خاطر ديكشنري
خيلي ممنون
سلام. ديكشنري خيلي خوبي. خيلي از واژه هاي پزشكي رو هم ترجمه مي كنه. روي n73 هم جواب ميده.
به نام خداوند جان و خرد
درود به شما
من گوشي ان نود دارم روي اون كار ميكنه؟ مثل اينكه كار نرم افزاري 6600 و ان نود شبيه همه. رو همين حساب گفتم بژرسم چون شما گفتي رو 6600 كار نميكنه
ممنون و خدانگهدار
شنبه 11 آذر 1385
خيلي ممنون از برنامه هاتون.
روي گوشي من هم جواب داد
yeki be man yad bede chejuri roo k750 nasb mishe.error mide
سلام دوست عزيز ..نقل قول:
شما ديكشنري نيا رو داريد ؟ ممنون ميشم آپلود كنيد تا ما هم استفاده كنيم .. ؟ من خيلي وقته دنبال اون مي گردم . ؟
آقا كسي نبود جواب ما رو بده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟