اینایی که شما گفتی معایبش نیست اصلا. یعنی این مشکلات رو نداره به هیچ وجهنقل قول:
صفحه کلید خیلی راحت . کیفیت خوب زنگ ( شاید در مقایسه با گوشی دیگه ای کم باشه ولی کلا کیفیتش خوبه و مشکلی نداره )
فقط مواظب باش قلابی بهت نندازن
Printable View
اینایی که شما گفتی معایبش نیست اصلا. یعنی این مشکلات رو نداره به هیچ وجهنقل قول:
صفحه کلید خیلی راحت . کیفیت خوب زنگ ( شاید در مقایسه با گوشی دیگه ای کم باشه ولی کلا کیفیتش خوبه و مشکلی نداره )
فقط مواظب باش قلابی بهت نندازن
سلام
آيا نرم افزاري هست كه اطلاعات را از طريق بلوتوث از گوشي ديگران كپي كند بدون اجازه؟
خواهش دارم زودتر
آموزش نرم افزار blooover
تا حایی که شنیدم این نرم افزار روی نوکیا درست عمل میکنه. یعنی با نوکیا میشه اینکارو کرد
با درود
دوستان کیفیت عکسهایی که کا 750 میگیرد در سنجش با کا800 چقدر تفاوت دارد؟ آیا براستی ابزارهای عکاسی و کیفیت به اندازه ای پیشرفت کرده اند که 200 هزار تومن هزینه ی بیشتر داشته باشد؟
یه مقدار از این هزینه ای که میدی بابت جدید بودن گوشی کا 800 هست. ضمنا کیفیت 3 مگاپیکسل خیلی بهتر از 2 مگ هستنقل قول:
دوستان کیفیت عکسهایی که کا 750 میگیرد در سنجش با کا800 چقدر تفاوت دارد؟ آیا براستی ابزارهای عکاسی و کیفیت به اندازه ای پیشرفت کرده اند که 200 هزار تومن هزینه ی بیشتر داشته باشد؟
اینم مخصوص عکسهای کا 750 هست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[QUOTE=nimajoon;511567]سلام.منوي مخفي چي هست؟
به چه درد ميخون[/
menoie makhfi meno ei hast ke kole eteleate goshi anja sabt shode
ba in dastor mitoni varede menoye makhfiye goshihaye sonyericson beshavi
*>*>>*<
:puke:
ممنونم یعنی K750هیچ عیبی نداردنقل قول:
لطفا بدون تعصب پاسخ دهید
من بدون تعصب گفتم.
تازه خیل راحت میتونی قابلیت واکمن رو هم بهش اضافه کنی
سلام رفقا k750 باز عزيز
اين گوشي بهترين گوشي در سري كا تا چند ماه قبل بود
بهر حال گوشي توپيه!
سوال راهي براي تقويت دوربينش نيست
منظورم k750 نسل جديد كه متاسفانه بر خلاف سرعت و امكانات تصويري عاليش دوربينش ضعيف شده و 4x زوم نداره لطفا هركي راه بلد بود به ميل من بفرست پيشاپيش يك دنيا ممنون
چطور میشه با K750i فیلم برداری ممتد انجام داد، استاندارش 10 ثانیه است.
رم 512 هم داره.
در رابطه با سوال قبل
سلام پس نرم افزار blooover كارش چي هست؟
روی حالت فیلم برداری دکمه 0 رو نگه دار تا یه ستاره بیاد کنار صفحه بعد هرچقدر دوست داری فیلم بگیرنقل قول:
چطور میشه با K750i فیلم برداری ممتد انجام داد، استاندارش 10 ثانیه است.
رم 512 هم داره.
کارش همینه منتها روی سونی اریکسون درست جواب نمیدهنقل قول:
در رابطه با سوال قبل
سلام پس نرم افزار blooover كارش چي هست؟
چطور میتونیم فایلهای wma رو در گوشی K750i پخش کنیم.
سلام بچه ها ديكشنري واسه كا750 هست؟ اگه هست يه لينك بزاريد و اين كه چه جوري بايد نصب بشه!
لطفا ما رو هم دريابيد
این گوشی این فایلها رو ساپورت نمیکنه باید با نرم افزاری مث jet audio تبدیلش کنی به mp3نقل قول:
چطور میتونیم فایلهای wma رو در گوشی K750i پخش کنیم.
با تشکر از جوابهای شما.
با چه کدی میتونیم K750 را ریست کنیم.
من گيج شدم لطفا مرا درمورد برنامه استفاده از سوني اريكسون به عنوان وب كم وبرنامه ان راهنمايي كنيد
ریست نیاز به کد نداره از توی منوی اصلی قسمت تنظیمات گزینه آخر master risetنقل قول:
با چه کدی میتونیم K750 را ریست کنیم.
یه نرم افزار هست برای اینکار منتها اصلا درست عمل نمیکنه و بدرد نمیخوره . چند تا عکس میگیره و بعد منتقل میکنه به کامپیوتر و بعد میفرسته به عنوان وب کم. در بهترین شرایط عکسی که شما توی وب کم تون نمایش میدین مربوط به 2 دقیقه قبله و ضمنا به صورت فیلم پیوسته نیست.نقل قول:
من گيج شدم لطفا مرا درمورد برنامه استفاده از سوني اريكسون به عنوان وب كم وبرنامه ان راهنمايي كنيد
برنامه دیگه ای هم ندیدم برای اینکار و اصلا دنبالش نباشین بهتره. خیالتون راحت
چطوری صدای گوشی k750 را بصورت نرم افزاری تقویت کنیم
سلام
تو دفترچه K750 نوشته که playerاین گوشی می تونه فایلهای OGG و WMA رو پخش کنه منتهی با Bitrate 16kbps.
ولی برنامه های Jet audio و Nero می تونن تا بیت ریت 48 فایل رو تبدیل کنن و کمتر نمی تونن.
آیا برنامه خاصی برای این کار وجود داره یا تنظیم خاصی باید تو این برنامه ها انجام داد؟
ممنون می شم اگر کمکم کنید:happy:
ولی jet audio تا 5 هم داره
اینو ببین
moriss عزیز خیلی معذرت می خوام .من منظورم برا ogg بود که فکر می کردم wma هم همینطوریه.خیلی ممنون از یادآوریت.نقل قول:
ولی مشکل با OGG همچنان برقراره.
یه روش برای دانلود لینکهای اکسپایرد شده بدید لطفا
لینکهایی که شما میفرمایید احتمالا بخاطر اینکه سرور فایل رو حذف کرده به این صورت دراومده و در اینصورت هیچ راهی نداره چون فایلش وجود ندارهنقل قول:
یه روش برای دانلود لینکهای اکسپایرد شده بدید لطفا
درسته حق با شماست.حالا چرا میخوای به wma یا ogg تبدیل کنی ؟ دلیل خاصی هست؟نقل قول:
ولی مشکل با OGG همچنان برقراره.
اگه کد رجیستری با کارتون وپشت گوشی سازگار نباشه اتفاقی که رخ نمیده من تمام شهرمون گشتم ولی رجیستر اصلی گیرم نمیاد
والله میگن که مخابرات گوشی رو غیر فعال میکنه ولی فروشنده ها میگن مشکلی پیش نمیاد و اگر هم غیر فعال بشه سر سه سوت دوباره یه کد دیگه بهش میدن درست میشه. ولی ریسکه به حرف فروشنده نمیشه اعتماد کرد. ضمنا مخابرات و سیاستهای اونم قابل پیش بینی نیست
دلیل خاص که نداره،همینجوری فکر کردم حالا که گوشیم این امکان رو داره ،ببینم چجوریاست.نقل قول:
استفاده از حداکثر امکانات:headphone
حجم OGG هم که خیلی کمتر از MP3 هست اینم یه دلیل.:happy:
آیا K750i با گارانتی سیتادل تو بازار است؟ قیمت؟
چطور میتونیم روی فایلهای عکس، موسیقی ها ، پسورد بزاریم.(k750 , w550)
امکانش هست یا برنامه ای میخواد
امکانش هست منتها برنامه میخواد که برنامه هم زیاده منتها رست کار نمیکنه. فقط برنامه mobyexplorer اینکارو انجام میده. در کل به دردسرش نمی ارزهنقل قول:
چطور میتونیم روی فایلهای عکس، موسیقی ها ، پسورد بزاریم.(k750 , w550)
امکانش هست یا برنامه ای میخواد
نقل قول:
اقا دمت گرم خيلي عالي بود:tongue:
نقل قول:
خيلي ممنون عزيزم:cool:
خيلي خيلي خيلي خيلي متشكرمنقل قول:
برنامه نیست بلکه یه نوغ زنگه که توی قسمت sound گوشی میره و وقتی اجرا میکنی گوشی مث یه قلب میتپه. البته مال همه سونی اریکسونهاست و از قضا روی کا 750 چنگی به دل نیمزنه[/QUOTE]
راستي اين اهنگرو داري؟
اگه داري لطفا برام بذارش
بفرما
فقط کافیه اون وبا winrar باز کنی و بریزی توی گوشی
اقا دمت گرم فقط ميشه بگينقل قول:
اين اهنگ كجاي اين سايت بلند بالاست ؟
:sad:
بچه ها سلام خسته نباشيد .كسي ميتونه منو درمورد كد مخفي سازي فايلها راهنمايي كنه .ممنون ميشم