دردسر خواهیم داشت با xbox one..
امیدوارم زود -- بشه دیگه این مشکلات وصل شدن به اینترنت رو نداشته باشیم.
Printable View
دردسر خواهیم داشت با xbox one..
امیدوارم زود -- بشه دیگه این مشکلات وصل شدن به اینترنت رو نداشته باشیم.
الان Stage Demo ـه Destiny رو دیدم و باید بگمبازی خیلی فوق العاده ای هست!
شباهت های زیادی به هیلو(و مخصوصا هیلو ریچ) داره که شخصا برای من خیلی خوشایند هست!
اونطور کهاز تریلر میشد فهمید گرافیک و گیم پلی بازی خیلی خوب هستن و قابلیت co-op بازی کردن ارزش بازی رو چندبرابر میکنه.
امیدوارم تا این منتشر میشه یا ایران نبشام ای اینکه اگ هایران باشم یه اینترنت درست حسابی داشته باشم تا راجت بشه بازی کرد :|
فقط نفر اول رو نميبردن و اين بازي به همراه يه بازي ايراني ديگه به نام شبان تونستن به E3 برسن و احتمالا در روزهاي آينده در غرفهي INDIE CRASH E3 نشون داده بشن و خبراش تو سايت هاي ايراني پخش بشه...نقل قول:
اين كه ميگن " گهي زين به پشت و گهي پشت به زين "همينه.....:n02:نقل قول:
نسل قبل xbox زودتر هك شد و بازيهاي exclusive اش كمتر بود و خود كنسولم ارزونتر بود در نتيجه بازي كردن ps3 حالت luxury داشت .........حالا اين نسل xone هم تا حالا بازي انحصاريش بيشتر بوده و هم گرونتر بوده و هم ديرتر احتمالا هك ميشه و واسه ما ايراني ها ميشه luxury اين نسل:n02:
البته واسه ايراني هايي كه بودجه براشون مساله هست اين مورد صادقه بقيه نه........
.
نمیدونستم این موضوعو!! پس که اینطور...نقل قول:
دو تا بازی ایرانی ای که رفتن ارتش های فرازمینی و شبگرد بود و فکر نکنم که شبان جزوشون بوده باشه.نقل قول:
خودم جزو کسایی بودم که به ارتش های فرازمینی رای دادم.
دوستان وقتایه UBI رو هم بگین ممنون میشم نمیتونم صب تا شب بمونم جلو تلویزیون!:n02:
این آخریه که اونقدر گیر داشت بازی یارو بیخیال شد آبروش رفت!:n02:
+
این NFS ام شورشو در آورد!
ماشینایه دیگه نداره بازی که فقط گیر کردی رو برلینتا!؟:n02:
دوستان توی E3 چندتا برند شرکت می کنند؟ بعد سیستمش چطوریه که میگن فلان برند امثال برنده شده!؟
اسم بازی شبگرد هنقل قول:
shabgardgame.com
نقل قول:قبول دوستان! سوتي دادم ولي به هر حال شبشو كه درست گفتم :n02:نقل قول:
نقل قول:اسم بازی شبگرده ، حسین گفت شبان که شبان به معنی چوپان میشه ، یعنی چوپانی که شب میبره گله رو می گردونه:n02:نقل قول:
امیدوارم جالب باشه و بتونه موفق باشه ...
نمیدونم چرا سازندگان ایرانی از اول میخوام یه IP خفن خلق کنن ، در صورتی که میتونن بازی هایی مثل Limbo یا machinarium رو عالی بسازن تا بازی های
بزرگ رو متوسط یا ضعیف!
PRO EVOLUTION SOCCER 2014 - TRAILER E3 2013
تریلر بازی در نمایشگاه E3 2013.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
.
.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پیشنهاد میکنم حتما ببینین :n01:
این بازی شبان مال سال قبل بود ، کیفیت ساخت بازیش هم خیلی عالی بود و چند تا نقد داخلی هم ازش خوندم تمجید های زیادی ازش شده بود
منم کاملا موافقم.نقل قول:
کلا همه بازیا گرافیکش بهتر شده بود و پیشرفت و تغییر همیشگیشون رو داشتن. چیز سورپرایز کننده ای نداشت.
یه خلاقیتی چیزی ، نمیدونم مثلا دسته های کنسول با یه سنسوری وصل میشه به دست های گیمر که حس گرما ، سرما و غیره میده ، یه سری شوک وارد میکنه، یا بو رو منتقل کنه . کلا یه چیزی که تو زمینه ی گیم پلی بشه یه کاراییش باش کرد. یه همیچین اتفاقاتی کلا، زیاده روی نکنم دیگه :n02: بشر پیشرفتش کند شده دیگه :n02:
فکر کنم تو نسل بعدی که گرافیک به حد اشباع خودش برسه و بشه مثله واقعیت و فیلم ، برن سراغ همچین چیزایی.
اين GIF رو حتما ببينيد =)) geoff به جك ترتون (سوني) ميگه drop the mic اونم ميكروفون رو پرت ميكنه اونطرف :دي
به پیشنهاد دوستان به تاپیک نظرسنجی هم اضافه شد
اينايي كه شما گفتي رو ميشه رو كنسولا عملي كرد ولي ميدوني رو قيمتشون چه تاثيري ميذاره؟؟نقل قول:
براي مثال همين كينكت يه جورايي مثه خواسته هاي شماست...صدا ميزني حواس زامبي پرت ميشه به گروهت دستور ميدي يا وسط بازي با دست و پا يا كنترلت بازي رو مي بري جلو
ولي همين كينكت باعث شد قيمت كنسول مايكروسافت ١٠٠ دلار بيشتر از كنسول سوني باشه و اينا رو فروش تاثير داره
+
تازه تجربه نشون داده اكثر گيمرا هنوز كه هنوز يه دسته عادي با يه كنسول عادي رو ترجيح ميدن و حوصله اينجور فناوريها رو ندارن:n02:(متاسفانه يا خوشبختانه بازار اينو ميگه)
.
لینک مستقیم کنفرانس های SONY و MICROSOFT وUBISOFT رو بصورت کامل میخوام نه خلاصه .
ممنون میشم اگه بزرارین:n01:
شبگرد عزیزم ! شبگرد :n02:نقل قول:
دو ویدیو از بازی عنوان انحصاری SONY ، بازی DRIVE CLUB در E3 2013 .
.
.
.
.
.
.
.
تریلر بخش Multiplayer بازی 2 COMPANY OF HEROES .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستاني كه تو نظرسنجي شركت كردن وقتي به گزينه هيچ كدام راي داديد يعني هيچ كدوم از كنفرانس ها شما رو راضي نكرده بعد چطوري به گزينه هاي ديگه هم راي داديد؟ اين يعني در عين حالي كه هيچ كدوم شما رو راضي نكرده مثلا EA شما رو راضي كرده كه ميشه پارادوكس! اينجوريشو ديگه نديده بودم :دي
+
تو كنفرانس مايكروسافت و موقع نمايش Killer Instinct يه حرفايي بين اون پسره (توليدكننده بازي) و دختره كه بازي ميكردن رد و بدل شده كه همه ازش به عنوان «rape joke» ياد ميكنن. يعني تضعيف و شوخي جنسي اون پسره با دختره كه صداي خيلي ها رو در آورده، مثل Jonatan Blow سازنده بازيهايي مثل Braid و The Witness و يا ناتان گريسون فري لنسر كه تو سايتهايي مثل سنگ، كاغذ، شاتگان و vg247 و IGN و يوروگيمر نويسنده بوده.
"Wow. This is really gross. Male overpowering a female in a game, so of course, rape joke. Good one, Msoft," [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .
"Oh my god. One of the people just made a rape joke onstage and the audience actually liked it. That's sick," [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .
"Even if it was unintentional, Microsoft should've realized they shouldn't make a rape joke in an environment already toxic with misogyny," [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
"Let's bring a woman on stage and joke about how she's bad at games, and say stuff like 'relax, just let it happen, it'll be over soon'??" [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .
+
اينم حرفاي رد و بدل شده:
"I can't even block correctly, and you're too fast," she says.
"Here we go. Just let it happen. It'll be over soon," he says.
"You have a fight stick," she says.
"Wow, you like those," he says.
"No, I don't like this," she says.
+
فيل اسپنسر از مايكروسافت هم از همه عذرخواهي كرده:
"Yesterday, during the Xbox E3 briefing, one of our employees made an off the cuff and inappropriate comment while demoing 'Killer Instinct' with another employee. This comment was offensive and we apologize. At Microsoft, being open and respectful with others is central to our code of conduct and our values. Bullying and harassment of any kind is not condoned and is taken very seriously. We remain committed to make gaming fun for everyone, and in that effort, we must lead by example."
پ.ن: سعي كنيد به اين پست عكس العمل نشون نديد! صرفا جنبه اطلاع رساني داشت...
به نظر من كه تا چند سال ديگه طرفداراي مايكروسافت وسوني نميتونن از لحاظ محتوا همچين كنفرانس خوبي رو ببينند و اصولا بايد راضي باشند مگر اينكه انتظارات رويايي(تغيير مسير بازسازي و ...)با تغيير نسل داشتند كه خوب به نظر من ديگه صنعت بازي تقريبا اشباع شده و انتظا تغييرات بزرگ(مثه تغيير از ٢ بعدي به ٣ بعدي و ...)نبايد داشت:n01:(فوقش يه تغييراتي تو وسايل جانبي مثه كينكت و موو و ...ايجاد مي كنن كه اونم تاثير شگرف رو كليت صنعت نخواهد بود)
- من خودم به مايكرو راي دادم چون تو بازيها خيلي عالي عمل كرد و يه ريز بازي نشون داد و اين عالي بود.....ولي مشكلش همين وصل به اينترنت و قيمت ١٠٠ دلار بالاترش بود كه ميشه گفت ارزش يك و نيم ساعت بدون وقفه بازي نشون دادنو تحت تاثير قرار داد:n24:
- سوني تو بازيها به اندازه مايكرو موفق نبود(مخصوصا براي ps4 كه كمتر) ولي قيمت پايينتر و بازتر گذاشتن دست گيمرا تو اتصال به نت و ..... جور كل كنفرانسو كه ضعيفتر بود كشيد و يه حال اساسي داد به ملت
- كنفرانس يوبي هم كه فقط و فقط division اش قشنگ بود و واقعا بازي باحالي بود.....بقيش خيلي چيز هيجان انگيزي نبودو خيلي تكرار داشت توش(نه اينكه بد بود)
- ميمونه كنفرانس ea كه كلا سورپرايز خاصي نداشت(البته بتلفيلد عالي بود كه اونم سينگلش رو تو كنفرانس مايكرو ديديم)
در نتيجه به نظرم اينطوري بود كنفرانسا :
١- مايكرو و سوني
٢-يوبي
٣- ea
.
بیشتر از همه از کنفرانس یوبی خوشم اومد ، واقعا عالی بود از هر نظر ، دو تا IP جدید معرفی کرد برعکس EA که باس بگیم کنفرانس EASPORT بود تا کنفرانس EA !
CREW واقعا یه بازی نسل بعدی بود که هم گرافیک و هم گیم پلی نو داشت ، Division هم همینطور ، یعنی دو تا IP با ویژگی های جدید که تنها گرافیک مشخصه اصلیشون نبود !
Southpark - Rayman - Trial - AC - SPBL اینا هم نمایششون خوب بود ، درکل به نظر من بهترین کنفرانس رو داشت .
از سونی انتظارم بیشتر بود ، مایکروسافت کنفرانس خوبی داشت فقط قیمت و آنلاین و USEDGAMES و اینا ضد تو ذوق و سونی درعوض هوشمندانه عمل کرد .
من نمی دونم شما با چه شاخص یا منطقی دارید می گید بازی کردن تو psnلذت بخش تر بودنقل قول:
ولی یه نگاه اجمالی به امار نفرات بازی کننده.پوشش سرور ها.پینگ و تعداد سرور های xbl,psn می تونه کاملا بر عکس حرف شما رو ثابت کنه
در مورد اون دوتا بازی مجانی هم بله باید اکک گلد داشته باشی که فک نکنم ماهی 10دولار برا دوتا بازی تاپ چیزی باشه
سعی کنیم قبل از نظر دادن کمی تحقیق داشته باشیم...
بچه های این فروم واقعا از نظر اطلاعات بالا هستند لطفا با پست هایی مثل ان این فروم رو هم خراب نکنید...
در مورد قیمت باید بگم xbox واقعا به صرفه تر و ارزون تره !!!
دلیلم برای این حرفم این هست که اگه بخوایم یک ps eye و یک دسته برای ps بخریم 20دولار گرون تر از xboxمیشه در حالی که kinectبا ps eye قابل مقایسه نیست
ولی باید گفت که xbox تو این نسل 2 تا اشتباه خیلی بزرگ داشت که می تونه نتیجه رو به نفع سونی بر گردونه
اولیش kinect بود.
70درصد ما کنسول می خریم چون یک gamerحرفه ای هستیم فک نکنم پریدن و پشتک وارو زدن جلو مانیتور از علاقه های یک gamerباشه در حالی که مجبوریم پول بدیم چون kinect بخشی از xboxهست.ماکرو باید به طرف دار هاش این اجازه رو می داد که در مورد داشتن کینکت تصمیم بگیرن اون وقت میشد xbox رو با 350$ خرید
بعد هم که وصل بودن داعم به اینترنت که نتنها برای ما ایرانی ها بلکه برای کل دنیا خیلی چیز بدی هست
به نظر من کنفرانس مایکروسافت خیلی خوب بود شروع کنفرانس با MGS 5 بود و بدون توقف گیم نشون میدادن که بیشترشونم اختصاصی بودن اجرا شدن BF4 روی 60 فریم و گرافیک بازی هایی مثل Quantum break و Ryse و Forza 5 به نظر من فوق العاده بودن نقطه اوج کنفرانس سونی قیمت و پشتیبانی از بازیهای دست دوم بود البته Destiny نمایش خوبی داشت.
لیست کل بازیهای تایید شده برای Xbox one:
اختصاصی:
- Below
- Crimson Dragon
- Dead Rising 3
- D4
- Fantasia: Music Evolved
- Forza Motorsport 5
- Halo
- Killer Instinct
- Kinect Sports Rivals
- LocoCycle
- Minecraft: Xbox One Edition
- Quantum Break
- Ryse: Son of Rome
- Sunset Overdrive
- Zoo Tycoon
مولتی پلتفرم:
- Assassin's Creed 4: Black Flag
- Battlefield 4
- Call of Duty: Ghosts
- Carmageddon: Reincarnation
- The Crew
- Cyberpunk 2077
- Destiny
- Diablo 3
- Dragon Age: Inquisition
- Dying Light
- The Elder Scrolls Online
- The Evil Within
- FIFA 14
- Final Fantasy 15
- Just Dance 2014
- Kingdom Hearts 3
- Madden NFL 25
- Mad Max
- Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain
- Mirror's Edge 2
- NBA 2K14
- NBA Live 14
- Need for Speed: Rivals
- Plants vs. Zombies: Garden Warfare
- Project Spark
- Skylanders: Swap Force
- Sniper Elite 3
- Thief
- Titanfall
- Tom Clancy's The Division
- Trials Fusion
- UFC
- Watch Dogs
- The Witcher 3: Wild Hunt
- Wolfenstein: The New Order
- Zumba Fitness: World Party
لیست کل بازیهای تایید شده برای PS4:
اختصاصی:
- Basement Crawl
- Driveclub
- Infamous: Second Son
- Killzone: Shadow Fall
- Knack
- The Order: 1886
- Secret Ponchos
مولتی پلتفرم:
- Assassin's Creed IV: Black Flag
- Battlefield 4
- Blacklight: Retribution
- Call of Duty: Ghosts
- Carmageddon: Reincarnation
- Contrast
- The Crew
- Cyberpunk 2077
- Daylight
- DC Universe Online
- Deep Down
- Destiny
- Diablo III
- Doki-Doki Universe
- Don't Starve
- Dragon Age: Inquisition
- Dying Light
- The Elder Scrolls Online
- The Evil Within
- FIFA 14
- Final Fantasy 14: A Realm Reborn
- Final Fantasy 15
- Galak-Z
- Hohokum
- Just Dance 2014
- Kingdom Hearts III
- Lords of the Fallen
- Mad Max
- Madden NFL 25
- Marc Ecko's Getting Up 2
- Mercenary Kings
- Metal Gear Solid V: The Phantom Pain
- Mirror's Edge 2
- NBA 2K14
- NBA Live 14
- Need for Speed: Rivals
- Oddworld: Abe's Oddysee New N' Tasty!
- Outlast
- The Pinball Arcade
- PlanetSide 2
- Primal Carnage: Genesis
- Project: Heart and Soul
- Ray's The Dead
- Rocketbirds 2: Evolution
- Shadow Warrior
- Skylanders: Swap Force
- Sniper Elite 3
- Super Motherload
- Thief
- Tiny Brains
- Tom Clancy's The Division
- Transistor
- Trials Fusion
- UFC
- Warhammer 40,000: Eternal Crusade
- War Thunder
- Warframe
- Watch Dogs
- The Witcher 3: Wild Hunt
- The Witness
- Wolfenstein: The New Order
منبع:
What?!نقل قول:
در مورد 3 خط اول پستتون باید عرض کنم که خوشبختانه خودم تمام زیر و بم سرویس های آنلاین و این داستانا رو درآووردم و از نظر خودم گفتم که بازی تو PSN بسیار راحت تر و لذت بخش بوده برای من.............
از نظر ساپورت سخت افزاری و سرورها هم این نسل سونی به جز اون هـک شدن ناخواسته،فکر کنم فقط 2 بار،اونم 24 ساعت PSN رو قطع کرد،اما مایکرو...................................... ...
در مورد 2 خط آخر پستتون :
محتوای مخفی: برای شخص شما،Off Topic
اگه مسئله دیگه هست توی پروفایل و PM در خدمتتون هستم،یا علی................
محمد جان در مورد سرويس انلاين و كيفيت انلاين ديگه تقريبا فاصله واضحي بين سوني و مايكرو هست همونطور كه تو كيفيت قطعات سخت افزار سوني خيلي بهتر بوده....نقل قول:
Down شدن سرورهاي سوني هم در مجموع بيشتر از مايكرو بوده(هنوز اون دان يك ماهه رو هم ذكر نكردم)و البته آپگريداي پر حجمي كه در لايو به مراتب كمتر بود و بقيه موارد
همين الان مايكرو گفته سرورهايي كه براي xbox one در نظر گرفته اندازه كل سرورهاي دنيا در سالل 1999 هستش و همينطور قدرت سبستم cloud و ....اش
+
بهرحال اين موضوع خيلي به تاپيك ربطي نداره و لذت بردن از سروراي يه شركت يه امر سليقه اي هست(مثه خود كنسول)با هم ديگه هم دعوا نكنيد:n02:
.
PSN فقط یک تقلید از LIVE بود که خیلی از امکانات LIVE رو هم در خودش نداشت..
اگر به باد داشته باشید psnیک بار کلا اومد پایین و اطلاعات خصوصی چند هزار کاربر افشا شد
نظر شما هم کاملا قابل احترام هست ولی منظور من هم همین بود نظرای شخصی تو این جور بحث ها موجب غیر تخصصی شدن بحث و دعوا میشه
منظور شمارو درباره ی ساپورت سخت افزار نفهمیدم ولی اگه منظورتون قدرت سخت افزاری psهست خوب کاملا اشتباه سونی و عدم کارشناسی قویش رو نشون می داد مثلا blueray drive،من شخصا دیسک bluerayاز نزدیک ندیدم بعد سونی سال2004که مردم از dvdبه زور استفاده می کردن بلو ری گذاشته و مجبور کرده کاربر هاش رو که پول الکی بدن
به هر حال فکر کنم بحث از موضوع اصلی داره خارج میشه تمومش کنیم بهتره
از هر کسی هم که ناخواسته بهش تهینی شد عذرخواهی می کنم
حمید عاشقتم یعنی کیف دنیا رو دادی بهم!:n11::n16:نقل قول:
اون پوسترایه UBI واقعا" عالیه!:n12::n12:
در مورد اون پایین اومدن به قول شما گفتم تو پست قبلی که،اون یه هــــک ناخواسته بود که خود یوزرها هم اطلاع دادن که هکـــرها نتونستن به اطلاعات بانکیشون دست پیدا کنن و چیزی کم نشده...........................نقل قول:
اگه پست بنده رو کامل میخوندید من بعد از سخت افزار کلمه سرور رو گذاشته بودم که منظورمو از سخت افزار میرسوند..................
توی اون بحث بلو-ری هم نظر شما محترمه،اما بیشتر منتقدها و کارشناسا تایید کردن که کار سونی به دو دلیل درست بود : اول اینکه سونی همیشه نوآور بوده و مثل اپل و شرکت های دیگه از پتنت هایی توی دیوایساش استفاده میکنه که شاید خیلی خاص و جدید نباشه،اما واقعا کاربردی هستش،مثل بلو-ری تو نسل هفت و این تاچ پد کنترلر توی این نسل-----دوم هم اینکه استفاده از بلو-ری به دلیل گرون بودن و انحصاری بودن تکنولوژِ باعث شد PS3 خیلی خاصتر و به قول بچه ها لوکس تر باشه،مثلا DVD که 360 استفاده میکرد تو همون نسل قبل تو PS2 استفاده شده بود دیگه.................
این ویدیو رو میخواستم روزهای اول شروع تاپیک بزارم کلا یادم رفت بود.:n02:
خواهران E3...!!! :n06:
دانلود (11 MB):
.
.
.
.
.
.
.
دیدن این تصاویر هیچی جز افسوس نداره . :n02:
این نظر سنجی منو یاد نظر سنجی برنامه ی نود میندازه ، وقتی مثلا چند تا گل نشون میدن میگن بهترینشو بگین ، دو تا گل از پرسپولیس و استقلال هم هست ، گل های دیگه هرچقدر هم عالی باشن بازم رای نمیارن ، اینجا سونی و مایکروسافت همون پرسپولیس و استقلال اند ! دی !
اونم حمید جون حتما" 100 % میدونی دیگه دلیلش چیه؟!:n09:نقل قول:
من میخوام بدونم اون 6 نفر که هیچکدامو زدن به چی فکر میکردن دقیقا؟!:n02:
وصف العیش = نصف العیش:n06:نقل قول:
دیدن این تصاویر هیچی جز افسوس نداره .:n02:
-- نا خواسته؟؟؟؟نقل قول:
-- خواسته هم داریم؟!:n09:-- هکه دیگه شرکت -- میشه می گن -- شد!!!
بله خوب ما که تو نسل قبل به طرفدار های psمی گفتیم سلام می گفتن برا ما بلو ری داره برا شما نداره !!!
ولی مهم کارایی هست نه کلاس
برای مثال شما می دونید هر دو شرکت می تونن به جای 500gbهارد 10tbهارد جا سازی کنن که به قول شما لوکس تر باشه
ولی به نظر شما چرا این کار رو نمی کنند؟دلیلش ساده هست چون اون وقت کنسول گرون تر میشه و کارشناسی ها نشون میده اون قدر هارد لازم نیست با این که اگه بان لوکس تره !
در مورد بلو ری هم همین طور.سونی کارشناسی کرد که 6سال بعد این نسل به بلو ری نیاز خواهد داشت و کار بر هاش رو مجبور کرد پول بیشتری بدن و درایوشو بخرن
ولی درایواش موند خاک خورد و کارشناسیش غلط بود
من اون قسمت پست شمارم باز نفهمیدم
بالاخره بلوری سونی مثل خیلی از دیوایس هم جدید و خاص نیست ولی کاربردیه یا این که خیلی جدیده و برای کلاس و لوکسیه
اگه میشه توضیح بیشتر بدید
بعد هم تاچ پد اخه کجاش نو اوریه.دیگه از اون بی مصرف تر و تجملی تر داریم ؟! نو اوری به این میگن که ماکرو میاد LTرو طوری طراحی مکنه که علاوه بر این که مثل ماشه ی تفنگ و یا پدال گاز هست و شدتی هست و میشه شدت گاز رو باهاش تنظیم کرد یک موتور ویبره هم داخل دکمه میزاره که لذت شلیک تدایی شه
نو اوری به دسته ی ماکرو سافت میگن که تو دست حداقل جا میشه ! من PS1داشتن اون موقع بازی FPSمعنی نداشت و از LS و RS استفاده نمی شد برا همین سونی انداخته بودش اون وسط که تو دست و پا نباشه ! دسته PS1 همون بود PS4 هم همونه یک LCDمسخره که خدایی فک کنم قبول دارید به هیچ دردی نمی خوره انداختن وسطش.سونی نو اوری داشت یه فکری به حال اون LS می کرد باو شست کاربراش شکست
تو خیابون از 50 متری از شست کج مردم معلومه PS دارن!
راستی اقا شما که ناظری حرفت بورو هست یک تاپیک بسازید این طرف دارا سونی بیان با ما ماکرو سافتیا بزنیم تو سر کله هم دیگه
بابا موند تو گلومون این طوری خالی میشیم قشنگ ! این طوری هم نمی یایم تو تاپیک e3بهم پز بدیم !!این بحث هم من خواستم تموم شه ها شما خودت ادامه دادی
بازم شرمنده:n11:
دوست عزیز که تاپیکو ایجاد کردی لطفا" نظر سنجی بازیایه موجودم بزار تا به اونام نظر بدیم!:n16:
ولی امکان انتخاب 3 تا یا بیشتر باشه ها!(چون بین بازیا نمیشه که به یکی داد!):n11::n06: