مخلصم ..خوبين؟ من تصميم قطعيو واسه k750 كرفته بودم اما يكي كفت كيفيت موزيك w810 بيشتره..من اكه بخام k750 بخرم بعد واسش هدفون w810 بخرم با رم 512 قيمتش ميشه اندازه w810..به نظرتون من كدومو بخرم؟كيفيت دوربيناشون فرق داره؟بد توي دو راهي موندم..
Printable View
مخلصم ..خوبين؟ من تصميم قطعيو واسه k750 كرفته بودم اما يكي كفت كيفيت موزيك w810 بيشتره..من اكه بخام k750 بخرم بعد واسش هدفون w810 بخرم با رم 512 قيمتش ميشه اندازه w810..به نظرتون من كدومو بخرم؟كيفيت دوربيناشون فرق داره؟بد توي دو راهي موندم..
نقل قول:
نوشته شده توسط boys_won
اتفاقا اونم 7710 بود!
انگار شانسيه! :cool:
مرسي از برنامه هات [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولي اون وبكم ه لينكش خراب بود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه ميشه خودت آپلود كن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:sad:نقل قول:
نوشته شده توسط boys_won
مگه گوشیهای سونی این برنامه رو خودشون ندارن ؟؟؟
ریموت کنترلر
من چند تا مشکل دارم اونم اینه که ::
1) فایلهاى Pdf رو کامپیوترم اجرا نمیشه
2) اون دیکشنری که زحمت کشیدین گزاشتین کار نکرد ( من فایل رو توی قسمت Other کپی کردم ولی اونو باز نمیکنه فقط میشه اونو سند کرد )
چی کار کنم ؟؟؟؟؟
سلام منم اخرش خودمو راضي كردم رفتم w810 خريدم ولي اصلا راضي نيستم :sad: چون حجم يا بلندي صداش از كا750 برادرم كمتره البته كيفيت صداي گوشي من بهتره اما برامن حجم صدا هم خيلي مهمه مي خواستم بدونم ممكنه گوشي من ايراد داشته باشه(از دوتا تعمير كارم سوال كردم كفتن ايرادي نداره) اگر براي من خراب نيست مي خوام بدونم ميشه كاري كرد كه w810حجم صدايش بيشتر بشه (از حد اكثر قدرت اسپيكر استفاده كنه) ديشب خريدم اما اگه اينجوري باشه سريع مي فروشمش.
راستي اگه ميشه يه برانامه برايه افزايش صداي ا هنك معرفي ميكنيد
نقل قول:
نوشته شده توسط alirafaat
دقيقا" درست ميگه
كاري كه من كردم
بدون گارانتي گرفتم
چون ميگن سيناتل گارانتيش ميكنه ولي در عمل عمرا" واست كاري انجام ندن ( من 3 تا از فاميل هام تو علائدين هستند )
گارانتي يه پول 7-8 تومني ازت بيشتر ميگيرن وگرنه اگه بدون گارانتي بخري با گارانتي دار هيچ فرقي نداره
فقط يه چند تا تست موقع خريدن بكن اگه درست بود بدونه گارانتي ور دار
نه عزيز k750 سيستمش quick share ولي w810 سيستمش walkmaneنقل قول:
نوشته شده توسط pipo_inzaghi
اين دو تا زمين تا زير زمين با هم فرق ميكنند
همون w810 رو بگير چون واسه mp3 ساخته شده
در مورده Pdf هم acrobat reader داري ؟نقل قول:
نوشته شده توسط seyed1370
اون ديكشنري رو با برنامه فون اكسپلورر بريز تو گوشي يعني با اون نرم افزار نصب كن تو گوشيت نه با كپي كردن تو گوشيت
ببين دوسته عزيز اگه بلندي صدا واست مهمه برو يه k700 بگير صداش همه اين گوشيها رو ميخوره !!!!!!!!! ولي چه فايدهنقل قول:
نوشته شده توسط ali_pari
شما هيچ وقت w810 رو با k750 مقايسه نكن صداش كمتره توش شك نكن اصلا" سري كا تو بلندي صدا معروفن ولي سري w يه چيزه ديگست
كلاس w810 رو الان هيچ گوشي تو اين رنج نداره شك نكن
نقل قول:
نوشته شده توسط R@R#M@N
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیز اخه نصف صفحه رو نقل قول میزنی که چی !
دوستان لطف کنید از امکان نقل قول کمتر استفاده کنید
تا از فضا استفاده بیشتری ببریم
از مدیر انجمن تقاضا دارم تاپیک های غیر ضروری و بیهوده رو(از جمله همین پست)
پاک کنند
ازين كه جواب دادي ممنون.وليگوشي من گه w900 (كه سري واكمنه) به هيچ عنوان صداي كا 750 نداره جالب اينجا است كه وقتي هدفون گوشيمو به كا 750مي زنم كيفيت پخش بهتري داره (يا حد اقل فرقي نمي كنه) وبه نظر من گوشي من از حداكثر قدرت اسپيكر ها استفاده نمي كنه (همين طور كه بعضي از دوستان اشاره كردند)در هرحال من با خريد اين گوشي حال نكردم
اگه دوباره راهنمايي كني خيلي متشكر مي شم.
w900 واقعا" صداش كمه ؟
ولي تو w810 با اون هدفون هاي خوشگلش اگه يه آهنگ با كيفيت تو حالت mega bass گوش كني ميبيني واسه چي اين دوستمون ميگه w810 بهتره
منم اول كه خريدم مثل شما فكر ميكردم ديدم صداش كمتر از كا750 است ولي يه سري فاكتورهاي ديگه تو w810 ديدم كه كلي حال كردم
به نظر من يكي از مهمتريناش اينه كه هنوز مثل w800 خز نشده
سلام به همگي
آقا من تازه يه w810i گرفتم (خب مباركه).
ميخام ببينم تم واكمنشم ميشه عوض كرد؟ آخه از نارنجي خيلي بدم مياد :sad:
ممنون
نه متاسفانه
اگه نگاه كني ميبيني رو خود گوشي هم نارنجي داره
يه سايت پيدا كردم همش بازي تحت جاوا
فقط سرت گيج نره
1این خز شدن لغت خاله زنکیه لطفا به کار نبریدنقل قول:
نوشته شده توسط N91
2اینکه کیفیت هدفون و810 بهتره شک نکنید ولی 4گوشی ک750.و550.و800.و900 هیچ فرقی ندارند
3و ک یمیگه اسپیکر و810 از ک750 ضعیف تره اتفاقا کمی بیس بهتری داره
هر چي نرم افزار تحت جاوا واسه قفل گزاري رو عكس معرفي ميشه درست حسابي كار نميكنه ...
كسي يه نرم افزار كامل و تست شده براي اين گوشي داره كه رو يه سري از فايل ها و يا فولدرها پسوورد بزاره
خيلي لازم دارم
ممنون
يك عيب اين گوشي و فايل هاي جاوا !!
البته درسته بهش نميشه گفت عيب ولي protect folder نداشتن خيلي عذاب اوره
حرف شما هم درسته هيچ كدوم از برنامه هاي تحت جاوا نميتونن بخوبي رو فايل ها پسورد بزارن
شايد يه مدت ديگه يه برنامه بياد كه اين مشكل رفع بشه !
برنامش هست ولی یه رجیستری 8$میخاد ناقابل
boys_won جان دستت درد نکنه
ولی وقتی با اون برنامه میخام دیکشنری رو بریزم تو گوشی
error میده !! connection to phone not possible
( البته گوشی رو همون ابتدا به نرم افزار مربوطه connect میکنم ولی ....)و این عمل به درستی انجام میشه
حتی گوشی فایل دیکشنری رو میشناسه ( مثل وقتی که با بلوتوث میخای فایلی دریافت کنی)
نوشته شده توسط R@R#M@N
مرسي از برنامه هات
ولي اون وبكم ه لينكش خراب بود
اگه ميشه خودت آپلود كن دستت طلا
ميگي چجوري باهاش كار كنيم
درحال انتظار..........
من نميدونم بچه ها جديدن كاراي خارق العاده ميكنن من هر كاري كردم هندفري 900 به كا750 و و550 نخورد نميدونم دوستان چطوري اين كارو ميكنن خدا ميدونه چون ارور ميه و نميتونه بشناستش
يه كار ميگم بكن شايد جواب بدهنقل قول:
نوشته شده توسط seyed1370
اولا" كه فايله كه لينك دادم زيپ شدست يعني اول شما با برنامه وين رار بايد بازش كني بعدش
داخلش يه فايل به نامه Dictionary-En-Fa با پسونده جار هست درسته ؟ و شما اين فايل رو ريختي تو گوشيت و ميگي instal نميكنه و فقط send داره
فايل هاي با پسوند جار غير از كاربرد تو موبايل يكي از پسوندهايي كه برنامه وين رار اونو به عنوان يكي از پسوندهاي زيپ كننده ميشناسه پس بنابراين شما رويDictionary-En-Fa.jar راست كليك كن گزينه extract to Dictionary-En-Fa رو انتخاب كن بعد از باز شدن فايل جار برو داخله فولدري كه extract شده بعدش كله فايل ها رو select كن ( توش 3 تا فولدره همون 3 تا رو انتخاب كن ) بعد روشون راست كليك كن گزينه add to archive رو انتخاب كن تو صفحه اي كه باز ميشه ازت ميپرسه آرشيو اسمش چي باشه كه زيرش نوشته : Dictionary-En-Fa.rar كاري كه بايد بكني اينه كه rar رو پاك كني بجاش بنويسي jar بعدش ok كني و اون فايلي كه درست ميشه رو انتقال بده تو گوشيت
شايد درست بشه
نقل قول:
نوشته شده توسط ali_j98
درسته سوني اريكسون بيشتره هدفوناش بهم ديگه نميخوره مثلا" k700 يا k750 هيچيشون به w810 نميخوره
پس من چي؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
دستت طلا
ميگي چجوري باهاش كار كنيم
من باهاش كار كردم ولي وبكم نشد عكس انداخت !!!
تو قسمت تنظيماتش w810 رو بهش معرفي كن بعدش online رو بزن گوشيتو چك ميكنه عكس ميگيره سيو ميكنه ولي همه كار ميكنه جز وبكم
پيدا كردم !برنامه برای گوشی های جاوا و تبدیل به فرمت wbmp براي picmessege
به تاپيك زير سر بزنيد :
شادي جون مرسي
منم خيلي دنبالش بودم
اييييييييييييييييييول :rolleye: :rolleye: :rolleye:نقل قول:
نوشته شده توسط shady_er
boys_won
جان
اون دیکشنری اصلا زیپ نیست وبا فرمت rar هستش
1 فایل هم بیشتر نیست .
در ضمن سیم کارتی که اون موقع تو گوشیم بود از اون قدیمیا بود و اصلا رو گوشیم کار نمیکرد ( باهاش نمیشد زنگ بزنی)
حالا من فک میکنم ایراد از اونه
احتمال داره ؟؟؟
چون هر فایل دیگه ای هم میخاستم بریزم همون error رو میداد .
ممنون
میشه رو w800اسبیکر اضافی نصب کرد
اگه میشه ,بگین هزینش چقدره
نقل قول:
نوشته شده توسط BIKHIAL_ALL_75
رو و810 که میشه ولی و800 رو نمیدونم.
راستي بچه ها كسي پيغامگير سراغ نداره؟
حالا یه سوال کم ربط میشه بگین 810مو قع خرید باید چیا تو جعبش باشه؟
نقل قول:
نوشته شده توسط seyed1370
منظورتون همون اسپيكره كه ورودي تقويت صدا داره ديگه آره ؟ يا تقويت صداي گوشي دستگاه ؟
نقل قول:
نوشته شده توسط seyed1370
پس مشكل از فايل نيست يا از گوشيه يا از سيم كارت
البته من نديدم سيم كارت مشكلي واسه گوشي درست كنه
نقل قول:
نوشته شده توسط boys_won
اره ولی خود فروشنده گفت باید سیمکارتتو بدی واست درستش کنن
چون خیلی قدیمیه :rolleye:
نقل قول:
نوشته شده توسط Armita_amini
اره یعنی خروجی دستگاه رو وصل میکنی به ورودی اسپیکر و ربطی هم به گوشیهای دستگاه نداره. ;)
میتونی تو قسمت اینترنت سرویس(توی گوشیت) ببینی.