سریال هعای اکتیو 2014 کاسپر رو بزارید لطفا
Printable View
سریال هعای اکتیو 2014 کاسپر رو بزارید لطفا
کسی یه سریال اکتیو برای kasper internet 2014 داره ؟ برام پ خ کنه :n03:
سلام.
دوستان عزیز هیچ کدوم از کلید ها رو کسپر 2013 جواب نمیده کلید جدید ندارید؟
وهمچنان منتظر یکی بزاره کلید این 2014رواینترنت سکوریتی2014کاسپراسکی
:|
........................
داداش پخ کن
مثل این که این ها هم کار نمیده
ولی خب همون طور که دوستمون گفتند اگه 2013 رو اکتیو کنید و بدون پاک کردنش 2014 رو نصب کنید خودش منتقل میکنه
متاسفانه کلید برای ورژن 2013 نایاب شده..
با سلام
به نظرم با نرم افزار kavremover جدید از خود سایت کاسپرسکای بگیرید و کاسپر 2014 را بطور کامل پاک کنید. سریل های پست های قبل هنوز فعلا قابل استفاده است. یعنی هر 3 ماه یکبار باید اینکار انجام بدهید. قضیه کلید در 2014 منتفی است. :n18:
دوست عزیز کلید های کاسپر 2011 هم بر روی 2013جواب میده. اگر می بینید نایاب شده. اگر هم دائم از سلتر شکن استفاده می کنید حتما در قسمت network تیک use proxy را بر دارید و اگرنه کلید فعال نمیشه و دائم اخطار میده. :n15:
دوستان یه روش جالب برای اکتیو کردن kaspersky 2014 تو سایت سافت گذر هست . فقط باید 100 تومن خرج کنید.
Kaspersky keysپسورد : forum.p30world.com
با سلام
اقا میشه آپ دیت افلاین 2014یا 2013ویا 2012 را برای اینترنت 2010 استفاده کرد ؟ یا اینکه آپ دیت 2010 جدا است راهنمایی فرمایید با تشکر
فعال سازی kasper 2014 internet security
self defense رو غیر فعال کنید و کاسپر رو ببندید و بسته به 64 یا 32 بیتی بودن یکی از فایلها رو اجرا کنید
برای 64 بیتی اولی 120 روز وقت داره اون رو باز کنید ولی برای 32 بیتی نمیدونم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چه جوری باید فایل key رو وارد آنتی ویروس کنیم؟نقل قول:
سلام ودرود
کی
KIS 2014.0.0.4651 (a
لطفا
با سلام
من برای فعالسازی انتی ویرس کارهایی رو که در پست های قبل گفته بودید انجاما دادم اما این نسخه از انتی ویروس جایی برای قرار دادن کلیدها نداره و بعد از اجرای برنامه Kaspersky Reset Trial 2.1 و دادن کدهای 2222-2222-2222-2222u فقط یک گزینه اکتیو داره که اونو هم میزنم پیغام میده اکتیو انجام نشد این ورژن 14.0.0.4651 هستش اگه ممکنه راهنمایی کنید چطوری میشه کلیدها رو قرار بدم
سلامنقل قول:
نسخه 2014 فقط با سریال فعال میشه
تو این پست نحوه تمدید مدت 30 روزه انتی ویروس اموزش داده شده
نکته : شما طبق اموزش عملیات تمدید رو تا مرحله 6 انجام بدید.
بعد از بالا اومدن سیستم بر روی بخش تریال کلیک کنید تا به مدت 30 روز انتی ویروس شما تمدید بشه.
سلام
دوستان کلید برای 2014 لطفا
علی جان عرض ادب و ارادت :n16:
با تشکرنقل قول:
دوست عزیز یعنی اگه دوره 30 روزه اول به پایان برسه محدودیت ایجاد نمیکنه و میشه برای یک دوره 30 روزه دیگه انتی ویروس رو فعال داشت؟ درست متوجه شدم؟
و ایا از توی فایل های key که دوستان زحمت میکشن و میزارن امکان استخراج سریالها وجود نداره؟
باز هم تشکر و موفق باشید
نقل قول:
سلام
با اجازه علی جان
شما درست متوجه شدید دوست من ، تریال ریست کارش همینه که دوره 30 روزه رو برای شما فعال میکنه و شما با انتخاب اون مجددا 30 روز دیگه
میتونید از نرم افزار بطور رایگان استفاده کنید
اما در مورد کلیدها باید عرض کنم که امکان استخراج کلیدها وجود داره اگه نداشت که دوستان نمیذاشتن
فکر میکنم منظوره دوستمون اینه که مثلا از کلیدهای 2013 که میذارید نمیشه سریال نامبر موجود در کلید رو در اورد و تو 2014 وارد کرد؟نقل قول:
99966.irنقل قول:
معتبرترین سریال های کسپکر و نود بصورت بروز
من هرچی میزنم باز نمیشه.نقل قول:
سلام. همون جور که قبلا هم دوستان گفتند 2014 کلید نداره و باید از TRIAL RESET استفاده کنید.نقل قول:
البته من جایی خوندم درست کار نمیکنه و بعد از مدتی استفاده از آپدیت میفته اما با این حال نصب کردم روی سیستم ببینم واقعا اینطور هست یا نه؟
آقا من 2014 نصب کردم خیلی وقته . نمیدونم چطوری خودش فعال شده ولی از 160 روز شروع شده الانم تا 107 روز اومده ولی باطل نشده . من کم کم دارم شرمنده میشم قضیه چیه ؟ :n27:
روی 13 نصب کردی یا جدا؟نقل قول:
با این پسورد فایل اکسترکت نمیشهنقل قول:
Kaspersky Internate Security Keys for 155 Days Activationموفق باشید:n12:
Kaspersky Internate Security Keys for 3 Months Activationکد:J61GQ-S49SX-1CGUU-WCFZQ
Kaspersky Antivirus Keys for 3 Months Activationکد:QCGUH-J8FF6-33WGA-UBY62
4GGYH-S7HEJ-QEGXT-4C88H
کد:NUS4T-GKF2R-17SCB-4CKPN
کلید جدیدم آرزوست...
(All Versions Please)
برای PURE V2 لطفا بگذارید
سلام. این کلیدها اکتیو نمیکنند. میشه کلید جدید قرار دهید؟؟؟؟نقل قول:
کلیدها برای نسخه های 2013 به پایین هستن ...
خواهشا برای 2014 هم بزارید سریال برای اکتیو
برای 2014 سریال و کرک وجود ندارد؟؟؟