نقل قول:سلام.نقل قول:
اینجا را مطالعه کنید:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشید.
Printable View
نقل قول:سلام.نقل قول:
اینجا را مطالعه کنید:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشید.
بنده قصد خرید یه ریکوردر با قالبیت اتصال به تلفن و ضبط مکالمات تلفن رو دارم...
توی امکانات بعضی از ریکوردر ها این قابلیت ذکر شده مثلا یک مدل سامسونگ و کینگستون...سوال بنده این هست که آیا این قابلیت در همه ریکوردر ها وجود داره و یه قابلیت ساده هست و یا اینکه یه قابلیت خاص هستش و هر ریکوردری نداره؟؟این سوال از اونجا برام پیش اومده که مثلا تو سایت اصلی المپیوس و سونی هیچ گاه چنین قابلیتی حتی برای ریکوردر های گران قیمتشون ذکر نشده ....
ممنون میشم دوستان کمکم بکنند....
سلام دوستان
من هم برای دانشگاه یه دستگاه ضبط صدا عالی میخوام البته قیمتش مناسب باشه توی همین فروم گشتم مدلICD-UX200F/B 2gb رو دیدم یکی هم ريکوردر المپوس مدل DS-40 معرفی کرده مدلا زیادن من فقط میخوام یه ضبط صدای عالی باشه اگه بتونه پخش هم کنه واس یه وقت با خودش گوش کنیم یا اهنگ که اون خیلی احتمالش کمه قیمتشم زیاد نباشه حدود 100 اینا اون سونی رو دیجی زده بود توقف تولید حالا دیگه نمیدونم دوستان اگه مدل بهتری سراغ دارید لطفا بگید
اگه جایی برای خرید که مطمئن باشه با قیمت مناسب توی شیراز یا اهواز میشناسید لطفا ادرس رو پ.خ کنید
با تشکر
سلام دوستان
خسته نباشید
بنده یه ام پی تری پلیر برای ورزش میخوام که آرم بند داشته باشه .
دو مدلی که پیدا کردم یکی انرژی سیستم و دیگری فیلیپس هستش .
انرژی سیستم : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فیلیپس : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کدوم یکی از این پلیرها کیفیتش بهتره ؟
در کل کدوم رو پیشنهاد میکنین ؟
ممنونم ...
سلام دوست عزیزنقل قول:
مدلهای رکوردر سونی یا کلا رکوردرهای معتبر از حدود قیمت 300 تومن شروع میشه
مدل ax-412 مدل خیلی خوبیه دوستان هم تهیه کردند راضی بودند. موفق باشید.
چقدر بودجه مد نظر دارید دوست عزیز؟نقل قول:
موفق باشید.
سلامنقل قول:
به غیر از سونی شما به ترتیب چه گزینه هایی رو پیشنهاد میکنید؟ (تا سقف 200)
خوب سونی قیمتهای واقعا مناسبی داره و یید طولانی در ساخت رکوردرنقل قول:
ولی از برند olympus هم میتونید تهیه کنید که در حال حاظر تنوع خیلی زیادی داره
مدبهای vn711 و vn712 در همین رده ی قیمتی هستند.
موفق باشید.
سلام دوستان
با توجه به هدفون بنده z1000 sony
و اینکه تو ایران خرید آمپ مشکله
با اتکا به سخنان اساتید میخواستم یه آی پاد تاچ 5 بخرم که با هدفونم کاملا درایو شه ولی هر جا که واس تحقیق رفتم گفتن که محصولات کوون و مخصوصا j3 خیلی بهتره ( از نظر شفافیت صدا و بیس )
حالا میخواستم نظر اساتید رو بدونم و این که آیا این پلیر هم میتونه با هدفونم 100% درایو بشه (بدون آمپ و با آمپ) ؟
و این که کلا با توجه به این که هدفون من دارای سطح بیس پایینی هست و من کمی بیشتر به بیس احتیاج دارم کدوم موردو پیشنهاد میدید؟
با تشکر
نه اون پلیر ها شفافیتشون به اندازه اون موبایل نیست
این همه آیفون تو دست مردم هست از یکی از اطرفیانت خو ب بگیر تست بزن قبل خرید
با تشکر از استاد ولی اگه یکی جواب کامل بده ممنون میشم در ضمن من پلیر آیپاد میخواهم نه گوشی آیفوننقل قول:
سلام و عید همگی مبارک
خیلی خیلی ممنون از زحمات شما که واقعا خوب راهنمایی می کنید.
به تازگی که بازار رفته بودم پلیر های transcend زیاد شده بود مثل: MP350 , MP870 , MP330
اگر نظری در مورد این پلیرها دارید لطفا ذکر کنید . من رویو های انگلیسی رو یک مقدار جستجو کردم زیاد چیزی گیرم نیومد.
مثلا اینکه کیفیتشون چطوره و آیا در حد sansa و یا sony هست؟
باز هم ممنون
سلام مجدد
یک سوال دیگه هم داشتم.
آیا Iriver T9 بهتره بگیرم یا سونی NWZ-E473
-ویرایش : برای یادگیری زبان می خواهم و مصرف عمده ام پادکست ها و کتابهای صوتی و اینها است. برای یادگیری زبان خیلی باید عقب و جلو برم و مثلا چند مرتبه یک تیکه رو گوش کنم. بنابراین باید کیفیت سخت افزاری خوبی داشته باشه و از همه مهمتر اینکه دکمه های سخت افزاری داشته باشه.
یک jvc گرفته ام که لمسی هست و اصلا به درد من نمیخوره متاسفانه . یک مقدار در خریدش عجله کردم.
سلام به همه دوستان علی الخصوص اساتید هنر اول ( موسیقی )
یه پلیر با رنج قیمتی 300-400 تومن معرفی کنید شفافیت صدا خیلی واسم مهمه . بیشتر برای آهنگ های راک و آهنگ های ملایم میخوام .
من کلا با هیچ مدلی آشنا نیستم . هر چی انتخاب به نظرتون خوبه ( از 200 تومن به بالا ) با قیمتش معرفی کنید تا دستم بیاد اوضاع از چه قراره
+ یه فروند in-ear هم معرفی کنید تا 150 تومن کلا میخوام کیفیت کار بالا باشه .
خیلی ممنون .:n12:
سلام دوستا یک mp3 پلیر ارزان قیمت چی پیشنهاد میدید تا حدود قیمت 70
دوست عزیز بودجه مشخص نکردید ولی پلیرهای سامسونگ u6 و سونی سری b170 هر دو کیفیت ساخت خوب و دگمه های سخت افزاری دارند. ارزش خرید سونی بالاترهنقل قول:
موفق باشید.
سلام دوست عزیزنقل قول:
اگر 200 هزارتومان از بودجتون رو برای پلیر و مابقی رو برای هدفون بزارین جواب خیلی بهتری خواهید گرفت.
پلیر سونی سری b170 هم قیمت خیلی مناسب و هم صدای خوبی داره.
در مورد هدفون هم توی تاپیک مربوطه سوال کنید بهتر خواهد بود.
موفق باشید.
سلام
من واسه یادگیری زبان نیاز به یه Mp3 player بگیرم(البته تو فکرم تبلت بگیرم)
حالا یه دستگاهیی می خوام که هی نگه دارم به عقب بزنم یا به جلو بزنم
تو ربج پایین تر از 200 تومن چی گیر میاد
نقل قول:سونی سری b170 انتخاب مناسبی خواهد بود.نقل قول:
سلام و با تشکر از پاسخ شمانقل قول:
بودجه تا نهایت 400 تومن.
b170 رو نمایندگی جمهوری دیدم صفحه اش خیلی کوچیکه و به درد دیدن لیست پادکستها و فایل ها نمیخوره در ضمن کلیدهاش هم احساس خوبی به من نداد!
برای هدفون برای شنیدن صدای انسان و کتابهای صوتی هم در یک فروم دوستان sony xba-1 رو پیشنهاد دادند که گیر نمیاد، فعلا!
باید صبر کنم شاید نمایندگی بیاره.
اگر پیشنهاد دیگه ای داردی بفرمایید.
یه ریکوردر می خوام که سر کلاس بتون صدای استاد را با کیفیت ضبط کنم
بعضی از رکوردر ها ضعیف ضبط می کنن و انگار صدای هوا قاطی ویسه
اگر قابلیت فلدر بندی و نام گذاری روی فلدر از دستگاه باشه که خیلی عالی می شه
یه ریکورد در حدود 300 هزار تومن 350 معرفی کنید ممنون می شم
Sony ICD-AX412 چطوره ؟ قیمتش در چه حدودی هست ؟؟
سلام به همه ی دوستان عزیز...
من یالاخره رفتم و sony b173f رو از نمایندگی رهجو تو پایتخت خریدم.
این چند روزه که خریدمش تبدیل شده به یه دوست و همراه خیلی خوب.
کلا ازش راضیم و تقریبا تمام انتظاراتی رو که داشتم برآورده کرده.
ممنون از تمام دوستان به خصوص t-jays عزیز..
منم ux 533 خریدم 430 تومن
خوبه راضی ام ازش
مارکهای مختلفی تو بازار هست با قیمت های مختلف
مارشال زوم المپیوس و ......
ترجیح دادم سونی بگیرم چون کار درست تره
گارانتی بازرگانی 50 تومن از رهجو گرونتر بود
که من رهجو گرفتم
سلام
دوستان كسي مدل هاي جديد jxdگرفته
نمايندگيش كجاس
همين اندريدي ها
من دنبال يه چيزي ميگردم براي بازي هاي قديمي اينا چطورن
سلام.نقل قول:
کیفیت این پلیر ها به شدت پایین است. به طور کلی پلیر های اندرویدی به جز Galaxy Player کیفیت بسیار پایینی دارند و توصیه نمی شوند. چند مدل از Cowon هم اندرویدی هستند که در ایران موجود نمی باشند.
خرید تبلت های اندرویدی با مارک های متفرقه مثل Prestigio بسیار مطمئن تر از خرید پلیر اندرویدی با مارک های متفرقه است.
موفق باشید.
ممنون اما چرا همه دوستان فقط همینو میگن؟
کسی از دوستان مدل های جدیدشو کار کرده؟ من دنباله یه دستگاه برای بازی های قدیمی هستم -حالا این امکاناتو داره تازه اندریود هم هست همچنین wifi هم داره و لمسی هم هستش
کجا توی تهران داره من کار کنم باهاشون؟
طبقه همکف نه، اول مجتمع ایران یه مغازه که پشت ویترینش از این چیزها میزاشت داشت نزدیک پله اضطراری هستنقل قول:
نمیدونم هنوز داره یا نه
ممنوننقل قول:
نمايندگيششو سايتشو پيدا كردم اما توي ليستش نبود بايد زنگ بزنم بهشون
سلام به همه دوستان
در مورد خرید پلیر راهنمایی کنید لطفا، بودجه تا 200 تومن و قابلیت استفاده از حافظه خارجی ،(پخش ترک های صوتی اولویت داره و ویدئو چندان مهم نیست)
حدود قیمت j3 cowon رو هم اگه پیدا میشه محبت کنید
البته من [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم مطرح کردم که جوابی نگرفتم.
ممنون
نقل قول:
510 تومنه اکبندش.
من الان Iriver E40 دارم واقعا راضی هستم ازش. خیلی کوچک و جمع و جوره و حمل و نقلش راحته و صداش هم انصافا خوبه. هدفون فابریکش هم بدک نیست ولی صدا خیلی bloat هست تو لوفرکانسی تفکیک خوبی نداره، میدرنجش خوبه فقط یه کمی hand-cupped هست صدا و تو های فرکانسی muddy میشه و خیلی شارپ نیست. قیمتش فکر کنم 200 تومن باشه.
دوستان CowonJ3 خیلی کم کارکرد بدون هدفون 230 میارزه؟ مشابه اکبنده ازنظر ظاهری
داداش شما که دیگه انواع سورس پلیر ها رو داری j3 میخوای چیکارنقل قول:
اگر دنبال کیفیت بیشتر هستید آیپاد 5 کیفیت بی نظیری داره اون رو امتحان کنید
یا اگر براتون مقدوره از کووان X9 بگیرید از جت افکت 5 استفاده میکنه و مطمعنا در حد آیپاد 5 و کیفیت بالاتری نسبت به j3 داره
سلام قصد خریدن یه Mp3player خوب و با کیفیت تا رنج 200 تومن رو دارم !
کیفیت صدای خوبی داشته باشه
واسه ورزش می خوام واینکه حافظه ش حداقل 4 گیگ باشه یا مموری بخوره
ممنون میشم پیشنهاداتونو بدونم .
خب من واقعن نمیدونم این سوال کجا مطرح بشه بهتره. پس توکل به خدا!!!
سبک موسیقی که من گوش میدم بیشتر پروگرسیو راکه که تو سازبندیش کیبورد هم نقش مهمی داره. بعد کارهای هاردراک که کمی پر سروصدا هستند و البته کارهای سمفونیک. از پاپ و هیپ هاپ هم پرهیز میکنم!
صدایی که دوست دارم بشنوم صدای طبیعی متمایل به گرم با جزئیات بالاست.
حالا سوال اول من اینه که با کدوم گزینه کیفیت صدای بهتری میتونم بشنوم:
1- یه پلیر 200 تومنی + هدفون این ایر 200 تومنی
2- یه گوشی ساده با قابلیت پخش موسیقی (احتمالن نوکیا) 250 تومنی + هدفون این ایر 300 تومنی
مزایای پلیر نسبت به گوشی رو میدونم ولی تو این مقایسه فقط کیفیت پخش موسیقی مد نظرمه.
سوال دوم هم اینکه باز با توجه به سلیقه ی موسیقی من و در صورت استفاده از یک هدفون ثابت، تفاوت خاصی بین کیفیت صدای همون گوشی ساده ی 250 تومنی و یه گوشی اندرویدی 400-500 تومنی هست؟
ممنونم که وقت میذارید برای خوندن این پرچونگی ها! اگه لازمه اطلاع بدید تا تاپیک جدا بزنم.
درود
عرض ادب و احترام
دوستان رکوردر عالی در حال حاضر توی بازار چی موجوده؟کیفیت ضبط صدا واسم خیلی مهمه
بودجه هم تقریبا 400 در نظر گرفتم
این مدل ZOOM-H1 کسی آشنایی داره؟تعریغش رو زیاد شنیدم
این مدل Sony ICD-AX412 که توی تاپیک پیشنهاد میشه بهتره یا ZOOM-H1؟
ممنون
اول بگم که توی این رده قیمت، تفاوت بین گوشی و پلیر محسوس است. مخصوصاً با توجه به آهنگ هایی که گوش میدی (با توجه به توصیفات خودت و محل سکونتت :n10: این رو می گم چون فکر می کنم سلیقۀ موسیقی مون نزدیکه)نقل قول:
در مرحلۀ بعد باید بگم که اوضاع هدفون های موجود توی ایران کلاً داغونه. حالا با توجه به آهنگ هایی که گوش می دی ، دیگه باید بگم هدفون های ایران توی این رنج قیمتی مد نظرت، آشغالن.
یدون هدفون سونی xba-1 بود که فقط همون بدردت می خورد و اونم دیگه تموم شد.
این دو تا رو وقتی کنار هم بزاری، یک سوال مهم پیش میاد، امکان تهیه از خارج از کشور رو داری؟ مخصوصاً برای خرید هدفون مناسبت ضروریه. می تونی با 100 دلار می تونی هدفون تو گوشی بخری که بعد ها اگر بخوایی از اون هدفون آپگرید بکنی، باید لااقل 400 دلار خرج کنی. از اونور پلیر هم 50 دلار خرج بر می داره.
به هر حال اگر فقط توی ایران می تونی خرید کنی، برادر t-jays معمولاً پلیرهای سونی رو توصیه می کنن توی این قیمت. توی صفحه های قبل می تونی ببینی. در مورد هدفون هم من گزینه ایی به ذهنم نمی رسه متأسفانه. شاید دوستان بدونن.
Zoom خیلی از سونی بهترهنقل قول:
ممنوننقل قول:
این مدل ZOOM-H1 ازش شناخت دارید؟
آخ جون یکی که آواتارشو دوست دارم جواب داد. یکی که فکر میکنم سلیقه ی موسیقیمون نزدیکه. :n19:نقل قول:
ممنونم از جواب تقریبن کاملی که دادی. من قبل از اینکه این پست رو بنویسم خیلی مطالب فروم رو مرور کردم و به قدر ظرفیت (:n02:) خودم یاد گرفتم.
کاش بقیه ی دوستان صاحب نظر هم یه چند کلمه ای تایپ کنند یا اگه حرفهای شما رو کاملن تایید میکنند با "تشکر" از پست شما این موضوع رو نشون بدن.
من چند وقت پیش، مثل تعداد زیادی از هموطنا، ترکیه بودم برای زیارت آقامون راجرواترز. اون موقع اصلن تو فکر خرید پلیر و هدفون نبودم متاسفانه.
اتفاقن گذرم به چند تا میوزیک استور افتاد ولی خیلی سرسری به جنسا نگاه کردم. قصد مقایسه نداشتم و حافظه ی ضعیفی هم دارم... ولی به نظرم میرسه که قیمتها از ایران مناسبتر بود.
برندهایی که به وفور دیدم سنهایزر و فیلیپس بود. و البته یه برند جالب به اسم: Motörheadphönes و باز هم متاسفانه هیچ کدوم رو تست هم نکردم.
الان به ذهنم رسید که شاید بشه موجودی این فروشگاهها و قیمتشون رو تو اینترنت پیدا کرد... احتمالن بتونم راهی برای خرید از خارج پیدا کنم... فقط باید مدت نامعلومی رو بدون موسیقی در حال حرکت سر کنم :n14:
امروز هم یه گشت مختصری حوالی میدون ولیعصر تهران زدم. باور نکردنیه ولی فقط دو مدل بدرد بخور پیدا کردم! NWZ-B173F به قیمت شرکتی 230 تومن و Zen-X-Fi3 اگه درست خاطرم باشه 430 تومن.
هدفون هم جستجو نکردم...
تو انجمن مواردی دیدم که دوستان پلیر 200 + این ایر 200 تومنی پیشنهاد داده بودند. ولی اگه درست متوجه شده باشم شما به خاطر ژانر و کیفیت درخواستی من اونها مناسب من ندونستی. درست فهمیدم؟
بقیه ی دوستان هم هر نظری دارند خوشحال میشم بشنوم. اگه پارامترها و اطلاعاتی که تو درخواستم مطرح کردم ناقص یا غلطه لطفن تذکر بدید. باز هم ممنونم از اینهمه دانش و تجربه ای که همینجوری ریختید تو انجمن. ایولا، خسته نباشید.
درود
دوستان نظرتون در مورد رکوردر Samsung YV-VP2 - 2GB چیه؟
ممنون
سلام بر همه دوستان
من یه پلیر قدیمی زیسایبر دارم مال زمان بچگی که دیگه روزای آخرهشه و یه هدفن پاناسونیک HJE350 که دو سال پیش به پیشنهاد دوستان خریدم
من آهنگ زیاد گوش میدم . همه چی اینکه بگم چه آهنگی خیلی سخته از متال بگیر تا سنتی خدمون و اپرا. جدیدا پلیرم اذیتم میکنه بفکر خرید افتادم
من این 16 صفحه رو خوندم حالا سوالات
1 - اصلا پلیر جدید بگیرم اونقدر تفاوت کیفیت داره یا نه
2 - من موجودیم 200 تومنه که نتیجش میشه 173 سونی با هدفون خودش یا خودم
3 - اما میتونم به زور تا 330 هم بیام برای 273 سونی که هدفون سر خوده و اگه نظرتون 273 یعنی اینقدر هدفونش خوب هست چون قابل تعویض نیست در ضمن قابلیت ضد آبش برای من مهم نیست
4 - حالا این مدلا تو بازار هست .
پر حرفی کردم.
تورو خدا جواب بدین
نقل قول:بدترین رکوردر ها سامسونگ هستندنقل قول:
تو نت بگردی سمپل ریکردر های زووم همینطور این مدل رو میشه پیدا کرد.
سلامنقل قول:
خوب شما که فعلا هدفونت اذیت نمیکنه ازش هم راضی هستی
فعلا یه b173 بگیرین با هدفون خودتون استفاده کنید.
البته یه راه کار دیگه اینه که اگر گوشیتون سوکت معمولی میخوره به هدفون بخرین 200 تومن و با گوشیتون گوش کنید.
موفق باشید.
سلام دوستان
من یه سوال دارم : آیا Voicr Recorder ها از جمله همین Olympus-VN712، پخش موسیقی هم دارن؟ و اینکه چه فرمتی پخش میکنند و کلا کیفیت ضبط و پخش موسیقی(در صورت وجود) این مدل چطوری هست؟
نحوه جابجایی اطلاعات چطوریه؟ مثل فلش عمل میکنه؟
ممنون