اینا همه واسه خنده و ایناس ....نقل قول:
زیاد به این چیزا توجه نکن .... همین که به فرض مثال کلمات رو هی اشتباه میگن واسه اینه که بیننده رو بخندونن ....
من که از سریال خیلی راضیم :n02: بهترین سریال امسال میشه :n02:
Printable View
اینا همه واسه خنده و ایناس ....نقل قول:
زیاد به این چیزا توجه نکن .... همین که به فرض مثال کلمات رو هی اشتباه میگن واسه اینه که بیننده رو بخندونن ....
من که از سریال خیلی راضیم :n02: بهترین سریال امسال میشه :n02:
این قسمت سر سفره شام تو اخرین لحظه که علیرضا خمسه گفت نقییی ناراحته عالی بود;))))
Sent from my LT18i using Tapatalk 2
منم امسال فقط همین سریال رو میبینم با کلاه قرمزی رو :دی
قصه جالبی نداره سریال پایتخت2 ، ولی تیکه هاش با مزست :n01:
بله اون که صد البته . چیزی نیست که بخواد خیلی بازی باحال علیرضا خمسه رو زیر سوال ببره ولی در کل پنجعلی پایتخت یک به نظرم بهتر بود.نقل قول:
ولی این حرف زدن ارسطو معرکه س: مخصوصا کتابی حرف زدنش : ایا گرفتن زودپز کار بدیست؟ :دی یا ایا ریختن زباله در جنگل کار خوبیست؟ :دی
دیشب موقع پیام بازرگانی کفری شدم از سریال و میخواستم برم بخوابم، اتفاقی زدم شبکه تماشا دیدم تیتزاژ "پهلوانان نمی میرند" رو داره میده، دیدم قسمت اولشه!:n19: کلی ذوق کردم :n02: و بیخیال پایتخت شدم! کلی هم تجدید خاطره شد با یکی از بهترین کارای فتحی (اگه نگم بهترینشون).
.
.
من خودم قسمت اول پایتخت رو دیدم امیدوار شدم به سریال! ولی متاسفانه قسمت به قسمت افت کرده... البته چیزی که من میگم سلیقه ایه و شاید خیلی از دوستان نظرشون عکس و مقابل نظر من باشه ... (با احترام به نظرشون:n16:) فکر می کنم در مقابل سری اول پایتخت که اتفاقا قبل عید از یکی از این کانال های تکراری پخش کن! پخش میشد، کیفیت به مراتب پایینتری داره... حداقل تو این ده قسمتی (؟) که پخش شده...
متاسفانه تو هر قسمت ما شاهد دقایق زیادی موزیک ویدئو هستیم...! موسیقی با دقایقی از چادر زنی... موسیقی به همراه صحنه رسیدن کامیون به خانه سالمندان! موسیقی روی تصاویر حرکت کامیون (تو همین قسمت دیشب) در راه رسیدن به خونه شعله! (که فکر کنم دیگه زاویه ای نمونده باشه که دوربین از کامیون و گنبد گلدسته تصویر ضبط نکرده باشه!!)؛ موسیقی به همراه رقصیدن! و الی... خوب کارگردان، من اگه میخواستم موزیک ویدئو ببینم که دیگه سریال نگاه نمی کردم!
یا تو دو قسمت آدم حس میکرد سریال سفارشیه! مثلا قضیه شرکت در مسابقه تلفنی یا نامه به ریاست جمهوری. گفتن اینها برای چیه مثلا؟
.
حتی ماجراهای سری اولش هم به نوعی تکرار شده تو سری دومش... مثلا گیر کردن زنه نقی در خانه و گیر کردن نقی و ارسطو پنجعلی در رستوران. صحنه تست عینک در این سری و صحنه بازجویی پلیس در پایتخت 1. عاشق شدن ارسطو در کامیون! و...
.
طنزش هم افت کرده... الان همش طنز کلامی رو ما میبینیم که اون هم مقداریش به واسطه پیش زمینه منه بیننده از شخصیت ها در پایتخت یک هست... موسیقی متنش هم که یه سری ملودی تکراری و ایضا گوش خراشه (یکی از آهنگ ها شبیه زنگ ها موبایل های بچه هاست!!) + و کماکان روند رو به عجیبتر شدن تصویربرداریش! چند قسمت پیش جایی که داشتند برای چادر زدن بار ها رو از بالا کامیون پرت می کردن، ارسطو دوربین به همراه زیرانداز رو با هم انداخت پایین، دوبین هم داشت ضبط میکرد... چهره من تو همون لحظه = :blink:
+
یکی از دوستام چند روز پیش حرف جالبی زد... گفت تو قسمتی که ماشین جدا میشه و پنجعلی تو ماشین مونده بود، ارسطو و نقی تایم زیادی از قسمت اون شبش دنبال ماشین بودن تا برسن به ماشین... در صورتی که سه سوت هم نشد که ارسطو با کامیون دنده عقب برگشت تا نزاره ماشین بره تو دره!! (البته اون دقایق استرس خیلی خوبی به بیننده داد)
.
بخش بولد شده: گویا طراح قصه و سرپرست نویسنده ها خود محسن طنابنده (نقی) هستش، طبیعتا متن اونه. + منم زیاد خوشم نیومد امیر جان... نه بابت اینکه مثلا چون طرف شهرستانیه یا شمالیه نباید یه حرکت زشت رو داشته باشه؛ به شخصه خوشم نیومد چون ضبط همچین پلان هایی نه خنده داره نه در روند قصه و شخصیت پردازی تاثیر گزاره... و الا چند جا هم تهرانی ها رو بی فرهنگ و عصبی و فخر فروش نشون داد که این دلیل نمیشه مثلا بگیم همه ساکنین تهران این شکلین.نقل قول:
.
نهایتا امیدوارم قسمت های آتی بهتر بشه و با خاطره ای خوش پایتخت 2 هم تموم بشه! راستی چرا اسم سریال رو باز پایتخت گذاشتن؟... نصف فیلمبرداری ها که تو شمال و جاده و احتمالا تو قشم بوده... هدف داستان هم بردن گنبد از شمال به جنوبه!
پرحرفی کردم... شرمنده:11:
یاعلی
مــــوافقم منمنقل قول:
آره به نظرم انتقاد بد نیستا ولی ما که کل شبانه روزو داریم انتقاد میکنیم و انتقاد میشیم خوبه که حداقل تو این سریالا
فقط بخندیم و انتقاد نکنیم
من هیچکدوم از برنامه ها و سریالهای TV رو نمی بینم بجز پایتخت اونم چون واقعا روحیه آدمو عوض میکنه ...:n01:
مطمئن باش هیچ چیز رو از دست ندادی!نقل قول:
آقا عید تموم شده ولی اینا هنوز تهران هستند - کی دیگه میخوان برن قشم :n13:
من هنوز یه موضوع رو نفهمدم .. این گنبد و گلدسته برای چی هستش ؟؟ برای یه امامزاده هستش یا برای شوهر این پیر زنه ؟؟ اخه مگه قبر یه فرد معمولی یا حتی شهید گنبد و گلدسته می خواد ؟؟نقل قول:
آقا عید تموم شده ولی اینا هنوز تهران هستند - کی دیگه میخوان برن قشم :n13:
بعدش هم اگه برای هی امامزاده باشه که توی قشک امامزاده وجود نداره ؟؟ تا جایی که می دونم و شنیدم اکثر جمعیت اونجا برادران سنی هستند !
بعدشم چه جوری این قراره به قشم برسه .. یه شما تا تهرانش 10 روز طول کشید .. تا قشم بیش از یک روز کامل راه مونده هنوز !!
فکر کنم واسه مسجد نذر کردن. شوهر پیرزنی که نذر کرده بود، شوهر توی قشم توی نیرو دریایی کار میکرد /*/اینطوری که پیش میره ماجرای قشم و نصب گنبد رو باید تو یه قسمت جمعش کنننقل قول:
اسم سریال پایتخته دیگه ، بیشتر اتفاقات توی تهران براشون میفته !نقل قول:
ای بابا شما داری چه تعبیرهایی می کنی. این گلدسته واسه مسجد هستنقل قول:
یه سوتی خیلی بزرگ دیشب داشت
این دختره شعله اگه چشماش اینقدر ضعیفه که نمک زدن خودشو نمیبینه، چطوری سارا و نیکا رو از طبقه دوم و آخر حیاط دید؟!؟!؟!؟؟:n20:
اما در مورد نحوه فیلم برداری که خیلیییی از دوستان گله دارن باید بگم این سبک فیلمبرداری سیروس مقدم هست و در همه فیلمهاش این سبک رعایت شده.
چشماش ضعيفه ،كور كه نيست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
بابا ول كنين انتقادو. بخدا از بعد انقلاب اين فيلم تنها فيلم بي نقصه. (يا جز معدود ها)
من از ارسطو حرصم ميگيره انقد خنگه:n02:
---
اما يه انتقاد وارده. اينجور كه من فهميدم (بلاخره كارم همينه) دوربين هاي فيلمبرداري خوبي ندارند در دست. اصلا به نحوه فيلمبرداري كاري ندارم. منظورم فوكوس دوربين هاست كه فكر كنم ضعيفند در فوكوس. چند بار مشاهده شد كه سوژه فوكوس نبود. مثلا يه بار كه شير افكن زير تخت بود با موبايل اس ميداد به بهبود، موبايل خارج از فوكوس بود. البته اين نقد ها خيلي ريز بيني بود سخت نگيريد:n02:
اتفاقا سر فیلمبرداری زیر هشت مصاحبه کردن دوربینی که توی اون سریال استفاده کرده بودن اون موقع توی ایران تک بود.
نه ربطی به چشماش نداره خب آخه آدم کورم باشه میفهمه چی کار داره میکنه و مثلا اون موقع اعصابش به هم ریخته بود نمی فهمیدنقل قول:
این دختره شعله اگه چشماش اینقدر ضعیفه که نمک زدن خودشو نمیبینه، چطوری سارا و نیکا رو از طبقه دوم و آخر حیاط دید؟!؟!؟!؟؟
چی کار داره می کنه...
من جسته گریخته این سریال رو دیدم..در مجموع واسه خنده خوبه...حالا ازش درس زندگی نگرفتیم هم عیب نداره...همین که تو این دوره زمونه یکم بخندیم بد نیست.
یادمه یه سریالی می داد با لهجه اصفهانی، یه سری ریختن حمله که آقا اینا لهجه شون مشکل داره...الان اینها هم لهجه مازندرانیشون واقعی نیست، ولی خیلی خوب در میارن بعضی جاها رو.من خودم شمالی ام کاملا متوجه میشم. ولی می خوام بگم چه اهمیتی داره؟ حتی این قضیه گنبد و گلدسته که خواستن پررنگش کنن هم چه اهمیتی داره؟ این که یه اثر هنری فاخر قرار نیست باشه! قراره شبی یه ساعت ببینیم و چند دقیقه ای بخندیم...سخت نگیرید.
فیلمبرداری هم کاملا من در آوردی و بی هدف هست! گاهی وقتها آزار دهنده میشه.
آقا این کلیه بده نیست! :n02:
یک نکته دیگه که نویسنده این سریال اصلاااااااااا بهش نپرداخته روابط سارا و نیکا با پدر و مادرشون هست. اینا اصلا توی صورت پدر و مادرشون نگاه نمیکنن...چه برسه به حرف زدنشون که اصلا انگار نه انگار اینا پدر و مادرشونن،نویسنده اگرم نمیخواست نقش بیشتری بهشون بده باید طوری نقش رو در میاورد که برای بیننده باورپذیر باشه این دو تا دوقلو بچه های نقی و هما هستن!
یه سوتی دیگه امشب هم دایی ـه ماشینو دم آزمایشگاه پارک کرد آخر کار گفت شما کاراتونو بکنید تا من برم ماشینو بیارم دم در.
این مادر شعله چقدر رو مخ منه! اینو از کجا پیدا کردن؟ خیلی بد هم بازی میکنه:n21:
سرش رو کلاه گذاشتن ولی اصلا عین خیالش نیست!
یه حس طلبکاری هم از این ارسطوی بیچاره داره!
کلا خانواده ی نچسبی بودن! اون از خود شعله هم که انگار از دماغ فیل افتاده:n15:
سکانس آخر امشب خیلی دلم برای ارسطو سوخت:n28:
شما تو همه ی سریال ها اینقدر به جزئیات توجه می کنید ؟نقل قول:
یا دارین سریال رو زیر سوال میبرید ؟
سکانس آخری امشب خیلی قشنگ بود
ایول
یه قسمتی بود نقی سر میز شام یه لب خند ملیحانهش ای به هما زد ، کسی از اون قسمت شات نداره؟ :n02:
آخ آخ آخ آخخخخ : دی
چی اومد به سر ـــه ارسطو ... نمی تونم تا فردا شب صبر کنم :n27:
یه سوال :
مگه اینا با هم نرفتن آزمایشگاه ؟!؟! پس چرا توی برگشت سوار کامیون بودن اون دوتا ؟!
به خاطر یه ازمایش ادم کامیون میبره ؟
خیلی دلم برای ارسطو سوخت !!!! از بس وراجه ...
این مادر سعله هم خیلی خیلی رو اعصابه ... غیر قابل تحمله... :n21:
میگم قضیه اون چکی که دیشبش دایی مطرح کرد میخواست به نقی بده چی بود ؟ گرفت ؟ نگرفت ؟ نشون نداد..
بچاره ارسطو ...نقل قول:
اون از گلرخ
اینم از شعله
به نظر داشت نشون میداد داره میرن سمت جنوب .....نقل قول:
یه سوال :
مگه اینا با هم نرفتن آزمایشگاه ؟!؟! پس چرا توی برگشت سوار کامیون بودن اون دوتا ؟!
به خاطر یه ازمایش ادم کامیون میبره ؟
اینا نکته های ریزی هست که شاید هر بیننده ای بهش توجه نکنه ولی واقعا چیزی بوده که با تمام ظرافت سریال اصلا بهش پرداخته نشده.نقل قول:
منظور از این حرف این بود که خواستن یه طوری شعله با ارسطو رو تنها بزارن ....نقل قول:
جذابیت و تیکه های سریال اینقدر زیاده که این چیزا توش گمه ... و زیاد مهم نیست ...
دقیقا! جالبه با این تیپ و قیافه داغون و لهجه با مزه ش حتما انتظار داره اگه خاستگاری کنه جواب مثبتم میشنوه:n09:نقل قول:
سکانس آخر امشب خیلی دلم برای ارسطو سوخت:n28:
ولی اگه فیلم ایرونیه جواب مثبتم می گیره... ولی خیلی بد میارن کلا..تو واقعیت هم من کسانی رو می شناسم که همینقدر بد شانسن
ولی اگه خوش شانس بودن که دیگه طنز نبود..
چه نقد هاي عجيب غريب كه آدم نميبينه......:n04:
1: اگه ميخواستن به همه اين روابط و جزئياتي كه شما دوستان ميگين بپردازن هزينش 100 برابر اين ميشد و ايضا احتمالا يه 200 قسمتي ميشد.....
2: مادر شعله بد بازي نميكنه بلكه زيبا بازي ميكنه كه به اين قشنگي ميتونه حس نفرت رو انتقال بده پس به دليل اينكه شخصيتش منفيه و رو اعصابه نميشه بگيم بد بازي ميكنه....
3: يه بنده خدايي گفته اين فقط يه اثر براي خندست و به درد چيز ديگري نميخوره و نميتونه يه اثر فاخر باشه در صورتي كه سريال پايتخت از معدود اثرات فاخر سيماي ايرانه.....
4: اين نوع فيلم برداري هم سبك نيست و سيسروس مقدم فكر ميكنه هر چي فيلم برداريش متمايز و عجيب غريب باشه سريالش قشنگ تره كه ديگه واقعا شورشو با اين فيلم برداري داره درمياره....
مگه ارسطو چشه؟نقل قول:
از خداشم باشه تو این بی شوهری جواب مثبت بده .... از اونی که باکلاس و شخصیت دورو داره و دغل بازه که بهتره ....
پسر به این خوبی ... صاف و ساده ... پایه یک هم که داره :n02: ....
شعله خیلی خودشو بالا نگیره ....
:n04:نقل قول:
مگه ارسطو چشه؟
دیگه میخواستین چه جوری باشه؟؟ حداقل که اصلا در حد شــعله نیست... کلا شــوته ،جو گیره .. بد بخت شعله ...
ساده بودن و یکرنگ بودن یعنی شوت؟نقل قول:
سالم بودن و بی شیله بی پیله بودن یعنی جوگیر و شوت ؟
از خداشم باشه ....
اینا اهل کدوم علی آباد هستن ؟؟!
علی آباد استان گلستان؟!
درسته پایتخت در عین اینکه طنز هست ولی از صد تا سریال و فیلم سفارشی دینی و به ظاهر فاخر بهتر عمل میکنهنقل قول:
: يه بنده خدايي گفته اين فقط يه اثر براي خندست و به درد چيز ديگري نميخوره و نميتونه يه اثر فاخر باشه در صورتي كه سريال پايتخت از معدود اثرات فاخر سيماي ايرانه.....
فقط چند تا سکانس عالی در این رابطه میشه به اون صحنه ای که اون خانمه نقی رو برد خونه و سرکوفت زد که درس نخونده و داشت تحقیرش میکرد واقعا محشر کار شده بود یا همون صحنه پرت شدن ماشین به دره که نقی چطور برای نجات دادن باباش خودشو به اب و اتیش زد یا همون سر زدن به خانه سالمندان که خیلی خوب کار شده بود و کلی سکانس دیگه
دیگه نمیدونم اون بنده خدا با دیدن این صحنه ها هم میخنده لابد :دی
شاید یکی از نکات مورد توجه این فیلم این باشه که هر کس به اندازه خودش زوج مناسب رو پیدا کنه...
البته احساس میکنم شاید شعله از اینکه ارسطو به خاطر اون داره این کارو میکنه ناراحته و نمیخواست ارسطو رو امیدوار به آینده کنه که اگه جواب منفی بهش داد ضربه بزرگی بخوره
من احتمال میدم همون پسره کلیه رو بده و تو طول مسیر تا قشم ارسطو و شعله بتونند با هم به تفاهم برسند...:n02:
تسلــــــــیم :24:نقل قول:
ولی خداییش با همچین آدمی نمیشه زندگی کرد از ما گفتن بود .. با اینکه دلم واسه ارسطو میسوزه.
تو این جامعه پر از گرگ همچین آدمی مثل ارسطو که همش قاطی میکنه چجوری دووم میاره...
بله دوست من ... علی آباد استان گلستاننقل قول:
راستی گلرخ که موافق ازدواج بود چرا کارشون نشد؟
آخرش قسمت نشد درست و حسابی این سریال رو ببینیم. کلاً 2 قسمت دیدم . به نظر من متن نداره. با این حال خیلی قشنگه . فقط بخاطر کارگردانی و صدا گذاری و فیلمبرداری