Panda Antivirus Free
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
Panda Antivirus Free
به نظر من Panda Cloud Antivirus FREE بهترین گزینه اس...
حتی توان برابری در برابر سوئیت های پولی هم داره خداییش از نظر قدرت شناسایی...
انتی ویروس جدید
AVETIX Free
اپدیت اولیه این انتی ویروس 300 مگ هست
که 2 محصول نسخه حرفه ای پولی هست ویک نسخه رایگان اراده میدهد
حجم دانلود انتی ویروس 19 مگ
حجم اپدیت 300 مگ
Free Security Tiranium Internet Security 2014
made in france
در لینک پایین تفاوت نسخه رایگان و پولی رو ببینید
Diyusof Antivirus
آنتی ویروسی قدرتمند و آسان برای افزایش امنیت سیستم شما می باشد که نصب آن برروی سیستم خود میتوانید کامپیوتر خود را در برابر تهدیدات نرم افزارهای مخرب محافظت کنید .
این آنتی ویروس برخلاف آنتی ویروس های دیگر دارای حجم کمی و محیط کاربری آسانی است که هر کاربر آماتوری نیز می تواند از تمام قابلیت های آن استفاده کند .
آنتی ویروس فوق دارای ۴ حالت ویروس یابی است که می توانید از هرکدام از آن ها که مایلید برای ویروسیابی سیستم خود استفاده کنید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] http://www.softpedia.com/get/Antivirus/Diyusof-Antivirus.shtml
SkyShield Antivirus 2014
PC Shield
استفاده آسان - بروزرسانی خودکار – امنیت کامل اطلاعات ارزشمند شما در برابر هر نوع آسیب - محافظت pc شما در مقابل انواع ویروس ها .
Download Shield
دانلود فایل ها، موسیقی ها، اسناد، هر گونه فایل از اینترنت می توانند برای کامپیوتر شما خطرناک باشد. با این انتی ویروس شما می توانید در برابر تمام دریافتی ها و دانلود های خود را در اینترنت که و نرم افزارهای مخرب محتاط باشید و مشکلاتی در مورد فراموشی اسکن فایل ها نداشته باشید .
USB Shield
حفاظت کامل در مقابل ویروس های ناشناخته ای که از طریق درایو usb انتشار می یابند .
Toolbar Shield
امن کردن مروگرها و جلوگیری از تغییر تنظیمات مروگرهای شما در مقابل ویروس ها .
Email Shield
محافظت ایمیل های ناخواسته و مشکوک و اسپم، این آنتی ویروس ایمیل ها و پیوست ها را اسکن میکنه .
Free to use
بزرگترین مزیت این آنتی ویروس رایگان بودن آن هست و میتوانید این انتی ویروس را دانلود و نصب کنید و سیستم خود را در مقابل ویروس ها ایمن کنید.
skyshield.com
Roboscan Internet Security Free
از خصوصیات این محصول
1:استفاده از موتور و دیتابیس آنتی ویروس BitDefender
2: سه حالت اسکن برای موارد خاص
3:فایروال قوی و مطمئن
4:از بین بردن فایل ها بدون امکان بازیابی
5:امنیت در فضای مجازی
6:آپدیت روزانه
7: رایگان بودن
Amiti Antivirus
یه آنتی ویروس ساده و رایگان و در عین حال کارآمد برای محافظت شما در برابر کرم ها و ویروسها و تروجان ها .
این آنتی ویروس مقدار کمی از فضای سیستم شما رو اشغال میکنه و کاهش سرعت توی کار دیده نشده.
مشکل آپدیت نشدن آنتی ویروس آوست برای ایران گویا برطرف شده.دو روزه داره اتومات خودش آپدیت میشه :n01: زبان پارسی هم که داره برید حالشو ببرید:n06:
توصیم به شما اینه که همین خبر رو در امضا قرار بدیننقل قول:
ودر هر تاپیکی مطرح نکنید و فقط در تاپیک مربوطه بگین
من هم قبلا از جای دیگه شنیده بودم...... :n01:نقل قول:
ورژن آخر نسخه رایگانشو دیروز نصب کردم، نسبت به دو آنتی ویروس رایگان قبلی که اخیرا ازشون استفاده کرده بودم (نام نمیبرم) بهتر هست. و تونست فلش هامو کاملا اسکن کنه.
نکات مثبتش ظاهر زیبا، پشتیبانی از زبان فارسی و اینکه عملکرد اون به راحتی تحت کنترل هست. :):» (امیدوارم که دیگه مشکل آپدیت پیدا نکنه-البته سایتش هنوز باز نمیشه بدون......)
من تا بحال آنتی ویروس های رایگان زیادی رو نصب و استفاده کردم، درسته که خیلی از دوستان نظر چندان مثبتی نسبت بهش ندارن ولی به نظر من در بین آنتی ویروسهای رایگان اگه بهترین گزینه نباشه بدون شک جز 3 تای اول هست.
آنتی ویروس پادویش هم خوبه هم پایداریش خوبه هم شناسایی ویروس و سرعت سیستم رو هم کم نمیکنه.
دوستان یه انتی رایگان معرفی کنید ک بتونه رو سیستم ویروسی نصب بشه و اپدیت افلاین خیلی راحتی داشته باشه . مرسی
پستای قبلی چنتا آنتی ویروس رایگان معرفی کردم از اونا خوشت نیومدنقل قول:
آنتی ویروس رایگان پاندا یا آویرا خوبه و 360 توتال
نشد از mbam رایگان میتونی استفاده کنی
آنتی ویروس رایگان کومودو با آپدیت رایگان به زبان فارسی یکی از بهترین است فکر میکنم امتحان کنید ضرر نداره :n19:
من هم از کومودو استفاده کردم عالییه پیشنهاد میکنم نصب کنید مزیت آن : نصب رایگان و آپدیت رایگان و دارای زبان فارسی و نمایش برنامه های درحال اجرا روی سیستم و سرعت بالا :n19:
پنج نرم افزار امنیتی متفاوت و رایگان
1 – Malwarebytesاین نرم افزار که اخیرا مورد توجه موسسه ها و آزمایش گاه های نرم افزارهای امنیتی نیز قرار گرفته است قادر به شناسایی و حذف بد افزارهایی از جمله تروجان ها، Rootkit، Spyware و Worm است. برای نصب این ابزار به وب سایت اصلی آن در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بروید و چنانچه میخواهید از نسخه رایگان آن استفاده کنید در فرایند نصب برنامه گزینه Free Trial را غیر فعال کنید:
2 – Spybot Search & Destroyتخصص این نرم افزار همانگونه که از نام آن پیدا است در مقابله با بد افزارهای جاسوس یا Spyware است و در واقع یک مکمل خوب برای آنتی ویروس یا نرم افزار امنیتی شما است. البته نسخه تجاری آن به همراه یک آنتی ویروس و برخی امکانات دیگر عرضه میشود. این نرم افزار همچنین یک قابلیت خوب دارد و آن این است که در هنگام دانلود از اینترنت لینک های جایگزین و امن را به شما پیشنهاد میکند.برای دانلود و نصب این نرم افزار به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مراجعه کنید:
3 – Should I Remove Itاین یکی از نرم افزارهای محبوب ما است که پیش از این نیز در تابناک به شکل مفصل آن را معرفی کرده ایم. کار این نرم افزار این است که همه نرم افزارهای نصب شده بر روی سیستم شما را اسکن و بررسی میکند و شما را از وجود ابزارها و نرم افزارهای نا خواسته همچون Adware یا Blotware ها که عملا به عنوان نرم افزارهای قانونی بر روی سیستم نصب میشوند اما عملکرد ناخواسته و مزاحم دارند را شناسایی و پیشنهاد حذف آنها را به شما ارائه میکند.این نرم افزار اطلاعات لازم برای این کار را از پایگاه داده ای عظیم بدست می آورد که از طریق خرد عمومی کاربران از سراسر جهان تغذیه میشود. برای دانلود و نصب آن به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مراجعه کنید:
4 - Dr.Web CureItنرم افزارهای امنیتی Dr.Web به حد کافی شناخته شده هستند و نیازی به معرفی این شرکت و نرم افزارهای آن نیست. اما این نمونه یکی از نرم افزارهای رایگان و مناسب این شرکت است که در کنار سایر نرم افزارهای امنیتی به خوبی کار میکند و بدون نیاز به هیچ فرایند نصب، سیستم شما را برای یافتن بد افزارها اسکن میکند. برای دانلود آن به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مراجعه کنید:
5 – Secunia PSIاگر جزو آن دسته از کاربرانی هستید که علاقه خاصی به نصب نرم افزارهای مختلف بر روی سیستم خود دارید و یا سیستم شما انباشته از نرم افزارهای گوناگون است، در نتیجه به این ابزار فوق العاده نیاز دارید. این نرم افزار در یک واسط کاربری ساده و کاربردی، مجموعا قادر به اسکن و شناسایی بیش از سه هزار نرم افزار شناخته شده است و خلل و فرج امنیتی که نرم افزارها در سیستم شما ایجاد میکنند را شناسایی و برطرف میسازد.برای دانلود این ابزار به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مراجعه کنید:
بچه ها آنتی ویروس ایرانی پادویش رو هم امتحان کنید گزینه خوبیه.:n39:
آنتی ویروس رایگان زیاده .
میکروسافت - آویرا - بیت - پاندا - 360 - پادویش - کومودو و ...
ولی خوب امیدی بهشون نیست .
کاربری که دنبال امنیت باشه و ی محصول بی دردسر و با کیفیت میخواد میره پول میده . دیگه سالی 50-60 تومن و 100 هزار تومن پولی نیست .
قشنگ میده یا سیمنتک میگیره یا ترندمیکرو . نهایتش میده وب روت میگیره یا بیت دفندر پولی .
درسته ؟!
نه درست نیست....نقل قول:
سلام دوستان یک چیزی که من اصلا در مورد هیچ برنامه ای نمیتونم قبول کنم کارهای زیر آبی برنامه بدون اطلاع به کاربر هست . و از همه بدتر دروغگو بودن برنامه هست که یکی از این برنامه ها comodo هست . زمانی که comodo رو نصب میکنید از شما سوالهایی میپرسه که مثلا برای حمایت از کومودو یاهو رو homepage خود کنید و غیره . حالا اگر تیک این گزینه رو بردارید باز همینکار رو میکنه اون هم بدون اطلاع به شما. این یعنی دروغگو بودن برنامه . این فقط کارهایی هست که ما میبینیم . هربرنامه ای که از این کارها کنه مطمئن باشین کارهای جالبی توی سیستم شما نمیکنه . یه لینک میدم که ببینید شاید خیلی ها اطلاع داشتین و خیلی ها هم نه . برنامه های رایگان از طریق فروش اطلاعات و خیلی چیزهای شما و در واقع یک جور جاسوسی از شما پول در میارن . لینک زیر رو ببینید فقط باید کمی انگلیسی شما خوب باشه :
فقط برنامه ی comodo نیست تقریبا همه ی برنامه های رایگان همینطورن . لینک رو حتما ببینید . من ترجیح میدم از برنامه های کرک شده استفاد کنم تا رایگان هایی که زیر آبی میرن . خیلی ها میگن کرک کردن آنتی ویروس موتور اون رو خراب میکنه . این درست نیست کرک تا کرک داریم و برنامه تا برنامه .
مقاله رو تقریبا کامل خوندم، منظورش برنامه هایی هست که حین نصب، برنامه هایی رو اجبارا در کنار برنامه اصلی سیستم نصب میکنند که برنامه های مفید و ضروری ای نیستند. خصوصا این که نه از طریق سایت اصلی خودشون، بلکه از فایل نصبی ای که سایت های دانلود رایگان در اختیارشون قرار میده نصب شده باشند.نقل قول:
تا جایی که به این تاپیک مربوط میشه، ندیدم جایی در مقاله به فروش اطلاعات و جاسوسی توسط آنتی ویروس های رایگان اشاره شده باشه.
اون مشکل کومودو رو هم در تاپپیکش مطرح کنید حتما جواب میگیرید.
کامل نخوندید دیگه . خب این برنامه هایی که مفید و ضروری نیستن برای چه کاری هستن ؟ چه ضرورتی برای شرکت سازنده دارن ؟ اصلا یک برنامه ی free از کجا باید پول در میاره ؟ اونم برنامه هایی که نسخه ی رایگانشون اینقدر کامل هست که بین نسخه ی پولی و رایگان معمولا بیشتر افراد نسخه ی رایگان رو انتخاب میکنن . برای خدمت به خلق که فکر نکنم باشه . این برنامه های غیر ضروری به قول شما دقیقا ضروری ترین برنامه برای شرکتی هست که برنامه ی او رو نصب میکنید .اگر دادن اطلاعتی از قبیل اینکه چه کلماتی رو توی اینترنت سرچ میکنیم و یا اینکه چه برنامه هایی روی سیستممون هست و خیلی چیزهای دیگه جاسوسی نیست پس چی هست ؟ این اطلاعات برای چه کسایی و چه جاهایی میتونه مهم باشه ؟ خیلی جاها !!! بهش فکر کنید .نقل قول:
از اینکه این اطلاعات رو به اشتراک گذاشتید ممنونم دست کم باعث می شه در انتخاب نرم افزارها دقت بیشتری به خرج بدم
خوشبختانه هیچ کدوم از برنامه هایی که ایشون تست کردن هیچ وقت توی سیتمم نداشتم.
1- شاید با استناد به یه مقاله ای از بین خیل مقالات و اطلاعاتی که تو اینترنت هست و همه رو با یه چوب زدن کمی تندروی باشه .
2-برای من جالب بود که این دوست نویسنده برای تستها از نرم افزار فری به عنوان Virtual machin استفاده کرده بود!If you’re running Windows, [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] is probably your best bet. It’s free, open-source, runs on Windows, Mac, and Linux, the interface is easy to use, and it supports snapshots
خوب پس تمام فریها بد نیستن و گاهی کار راه اندازن. به شخصه اولین انتخابم نرم افزارهای فری بوده هر چند در اغلب مواقع نسبت به پولی ها اختلاف زیادی داشتن. مثلا تو آفیس جایگزین خوبی پیدا نکردم یا فوتو شاپ. ولی از این به بعد با وسواس بیشتری پیشنهاد می دم
3- در بحث نرم افزار های امنیتی هم تا اونجا که من می دونم دوستان زیادی مدتهاست تو همین انجمن تستهای مختلفی رو انجام دادن و اگر مثلا صحبت از comodo به عنوان یه نرم افزار قابل اطمینان می شه بدون پایه نیست. اگر شما می خوایید به این طور مقالات اعتماد بیشتری کنید با خودوتونه . ولی یقینا نرم افزارهای کرک شده هم برای حفظ امنیت سیستم شما هیچ ضمانتی نمی دن. نمی دونم چطور قابل اعتماد ترن!
4-اگرم هم بحث حفاظت اطلاعات هست که فکر می کنم بهترین راه تهیه یه سیستم ایزوله است که به اینتر نت و شبکه وصل نباشه وگرنه به طور فرض اگر اطلاعات شما سرقت بشه و حتی شرکتی ضمانت هم داده باشه می تونید به راحتی جبران خسارت کنید؟ من که به شخصه چنین اطلاعاتی ندارم و برام زندگی تو خونه ی شیشه ای بی دردسره. شاید یه سری عکسها و اطلاعات خونگی باشه که اونم معمولا روی درایوهای نوری ذخیره می کنم تصورم نمی کنم به درد کسی بخوره :)
5-نمی دونم شما برنامه های کرک شده یا کرک و پچ اونها رو از کجا می یارید اگر خودتون تهیه می کنید که هیچ ولی شرکتها یی که در تولید نرم افزار های امنیتی شرکتها و سازمانها و محافظت از اطلاعات اونها نقش دارن و محصولات فری خونگی جزو محصولات جانبیشونه قابل اعتماد ترن یا این افراد که تو کار هک و کرک کردن نرم افزارن؟
برترین آنتی ویروس های رایگان سال 2015به گزارش «تابناک» بسیاری از کاربران علاقه زیادی به استفاده از نرم افزارهای امنیتی پولی یل تجاری همچون Norton و McAfee دارند تا به وسیله آنها سیستم و اطلاعات خود را حفاظت کنند. اما در برخی موارد بهای گزاف این نرم افزارهای امنیتی منجر به پشیمانی کاربران از خرید این نرم افزارها میشود.
در این میان آنتی ویروس های رایگان همواره وجود داشته اند و در برخی موارد قدرت آنها به خوبی با قدرت و عملکرد نرم افزارهای مشابه تجاری برابری میکند. در نتیجه ما امروز تصمیم داریم چند نمونه از برترین آنتی ویروس های رایگان سال 2015 را به شما معرفی کنیم:
این نرم افزار امنیتی چینی را که پیش از این به شکل مفصل در تابناک آی تی معرفی کردیم باید به عنوان یکی از برترین آنتی ویروس های سال 2015 قلمداد کرد و این علیرغم همه بد بینی هایی است که کاربران به این نرم افزار چینی دارند. زیرا این نرم افزار از سوی لابراتوارهای مستقل و معروف تست آنتی ویروس موفق به دریافت جوایز و تقدیر نامه شده است.
این نرم افزار بسته کاملی از امنیت و حفاظت و بهینه سازی را در موبایل و PC به کاربران ارائه میکند و همراه با استفاده از تکنولوژی Cloud در شناسایی از دو موتور آنتی ویروس قدرتمند یعنی Bitdefender و Avira نیز بهره میگیرد. همچنین ابزارهایی نظیر سند باکس و Parental Control از این ابزار یک آنتی ویروس منحصر به فرد برای کاربران با واسط کاربری ساده و جذاب ساخته است:
این ابزار یکی از بهترین نمونه های رایگان موجود در بازار است. این نرم افزار امنیتی مجموعه ای کامل از موتورهای شناسایی برای انواع بد افزار همچون ویروس ها و جاسوسان و Rootkit ها را دارا است و همچنین از تکنولوژی Defense + کومودو نیز برخوردار است که یک لایه مضاعف امنیتی را برا کاربر ایجاد میکند.
از جمله امکانات این ابزار سند باکس خودکار و همچنین استفاده از تکنولوژی Cloud در شناسایی است و البته باید به این نکته اشاره کرد که از آنجایی که این ابزار در اغلب موارد با همکاری کاربر عملیات شناسایی را صورت میدهد شاید برای کاربران آماتور چندان مناسب نباشد:
این نرم افزار نیز یکی از شناخته شده ترین و پر استفاده ترین نمونه های رایگان نرم افزارهای امنیتی است. این ابزار بسیار سبک و سریع بوده و هیچ نیازی به پایگاه داده یا Signature ندارد. تحلیل گران آن را به عنوان برترین ابزار مبارزه با بد افزارهای نا شناخته و جدیدی یا Zero-Day ها قلمداد میکنند.
اما نکته بزرگ منفی در خصوص این ابزار آن است که نیازمند یک آنتی ویروس فعال در کنار خود برای عملکرد است در واقع خود این ابزار به عنوان یک ابزار مکمل عمل میکند. همچنین نسخه رایگان این ابزار بسیاری از امکانات نسخه پولی را ندارد. اما همچنان در شکار بد افزارهای جدید و ناشناخته یکی از بهترین و بی رقیب ترین نرم افزارهای امنیتی است:
بله درست است. آنتی ویروس محبوب و معروف Bitdefender نیز اکنون یک نسخه رایگان در اختیار کاربران قرار داده است که از ابزارهای خوبی همچون Real-time Shield، Active Virus Control، Intrusion Detection، Rootkit scanning و HTTP scanning برخوردار است.
همچنین واسط کاربری این نرم افزار بسیار جذاب و ساده است و به کلی آن را با سایر نمونه های مشابه متفاوت ساخته. یکی از بهترین امکانات این ابزار قابلیت حفاظت و صیانت کامل از عملیات بانکی آنلاین است و در کنار آن از یک فایروال دو طرفه و ابزار Parental Control نیز بهره میبرد. البته نصب آن بر روی یک سیستم آلوده مصیبت بزرگی است که قطعا کاربران آماتور از پس آن بر نخواهند آمد:
این نرم افزار امنیتی را نیز پیش از این در تابناک آی تی به شکل مفصل بررسی کردیم. اولین نرم افزار امنیتی که تکنولوژی Cloud را به کار گرفته و سرعت بالای آن در عین سبکی نرم افزار از آن یک نمونه متفاوت ساخته است. هرچند این ابزار مبتنی بر تکنولوژی Cloud است اما در زمان عدم دسترسی به اینترنت به شکل Local و از کش سیستم استفاده میکند.
از قابلیت های مهم آن جستجوی بد افزارها در سطوح زیرین سیستم و سطح بالای حفاظت و صیانت در برابر بد افزارها و عملیات فیشینگ است. اما یکی از بزرگترین ضعف های آن عدم توان برای پاکسازی کامل یک سیستم که قبل از نصب آن آلوده به ویروس شده، است:
به عنوان یکی از برترین و بهترین آنتی ویروس های رایگان موجود در بازار، این ابزار از قدرت شناسایی و توقف تهدیدات به شکلی استثنایی برخوردار است. سبکی و رد پای اندک آن بر منابع سیستم از این ابزار یک آنتی ویروس مناسب برای سیستم های قدیمی و یا پایین رده ساخته است.
سرعت بالای اسکن آن در کنار استفاده از تکنولوژی Cloud و همچنین ابزارهایی نظیر حفاظت از مرورگر، به این بازار یک جلوه متفاوت بخشیده است و تنها نکات منفی آن را باید در سرعت پایین نصب نرم افزار و همچنین واسط کاربری نسبتا پیچیده آن دانست.
البته صرف نظر از این ابزارهایی که در این جا معرفی شدند باید به نرم افزارهای دیگر نظیر Avast و AVG نیز اشاره کرد که جزو بهترین و برترین نرم افزارهای امنیتی رایگان هستند اما متاسفانه برای کاربران ایرانی قابل دریافت و نصب نیستند.
سلام دوستان .
یک سوال داشتم حجم آپدیت روزانه اینترنت سکیوریتی کمودو حدوداً چقدره ؟سبکه یا خیر .
سلام دوست عزیزنقل قول:
روزانه به یک مگ برسه یا نه!
آپدیت های کم حجمی داره، نگران نباشید
سلام ...من آنتی ویروسم avast هست الان به رنگ قرمز در اومده....نمیدونم چیکار کنم آپدیت شه....وقتی میرم آپدیت قسمت program غیر فعاله ....میشه راهنماییم کنید که چیکار کنم؟اون کدی که برای avast گفتین کجا باید ازش استفاده کرد؟.....خیلی خیلی ممنون میشم زود جوابمو بدید:n16:
درود :نقل قول:
شما باید اول یک اکانت داخل سایت اوست بسازید تا یک سریال فعالسازی یکساله بهتون بده و برنامه فعال بشه.بعد از اینکه توی قسمت ثبت رجیستر شد وفعال شد بدون دردسر آپدیت میشه...
الان مشکل شما اینه که نرم افزارتون فعال نیست و کار نمیکنه تا فعالش نکنین...
توی قسمت ستینگ و تب تروبلشوت برید به قسمت رجیستر و فعالش کنین
اینم آدرس ثبت و دریافت کد رجیستر یکساله اوست
برای دانلود آنتی ویروس های رایگان میتونی به سایتهای :نقل قول:
میکروسافت
آوست
آویرا
کومودو
پاندا
بیت دفندر
و .. سر بزنی .
ولی اگه امنیتت برات مهمه باید کمی هزینه کنی و ی ضد ویروس خوب و مناسب بخری که به نظر من ارزشش رو داره .
سلام دوستان. نمیدونم در این زمینه بحث شده یا خیر. ولی میخواستم بدونم بین این آنتی ویروسهای رایگان:
- کدام یک تاثیر کمتری روی سرعت کامپیوتر دارن ( برای سیستمهای ضعیفتر)
- حجم آپدیت کدام یکی کمتر از بقیه هست؟
سلامنقل قول:
منظور شما از نسخه های رایگان سوئیت های پولی هست یا آنتی ویروس های کاملا رایگان؟ مثلا کومودو، Qihoo و ...
منظورم آنتی ویروس های رایگان هست. کومودو ، اویرا ، آواست و ...
خب الان اکثر آنتی ویروس ها سعی بر مصرف کم از منابع سیستم در مقابل بازدهی و قدرت بیشتر هستند.نقل قول:
اگه شما یکی سیستم ضعیف تر دارید، بدلیل بارگذاری پروسس های آنتی ویروس هنگام شروع ویندوز، با افت سرعت مواجه خواهید شد.
در بین رایگان ها، بهترین و با امکانات و کامل ترین سوئیت امنیتی، کومودو میباشد.
مصرف کم از منابع سیستم، آپدیت های کم حجم، سندباکس، کانفیگ های متنوع برای تنظیمات و دیگر امکانات عالی
اوست نیز مصرف کم از منابع سیستم و آپدیت کم حجم را دارا میباشد.
اویرا و ای وی جی را در یک سطح رتبه بندی میکنم ولی شناسایی اویرا بهتر از ای وی جی هست.
360 رو برای سیستم های ضعیف تر اصلا توصیه نمیکنم، الان در حال تست 360 توتال در سیستم مجازی هستم که متاسفانه پروسس این محصول از پردازنده بین 5 الی 12 درصد استفاده میکنه.
در صورتی که بر روی سیستم اصلی امسی سافت دارم و مصرف پردازنده 0 درصد و مصرف رم 5 الی 10 مگابایت میباشد.
پاندا نسخه رایگان عالیه ولی امکانات بسیار کمی داره.
حجم آپدیت ها به ترتیب زیر از کمتر به بیشتر هستند.
پاندا - اوست - ای وی جی - اویرا - کومودو
سلام من surface pro گرفتم همون windows defender روش هست ، خوبه همین آیا ؟
سوال دیگه اینکه از کجا میتونم دسترسی به اینترنت برای یک برنامه را در این آنتی ویروس محدود کنم ؟
مطمئناً می دانید ویندوز 10 خود دارای آنتیویروس است اما بر کسی پوشیده نیست زیاد چنگی به دل نمیزند و بررسیهای متعدد حاکی از عملکرد ضعیف آن است. اگر به دنبال یک جایگزین رایگان برای آنتیویروس خود ویندوز هستید، در ادامه بهترینها را به شما معرفی میکنیم.به وضوح آنتیویروسهای رایگان متعدد در دسترس هستند و حتی خود ویندوز دارای آنتیویروس است، اما واقعیت این است که عملکرد، کارایی و کارآمدی اغلب آنها هنوز فاصله زیادی با محصولات پولی دارد.
در این میان هستند کمپانیهای امنیتی که محصولات رایگان اما کارآمد نیز دارند.شاید انتخاب یک آنتیویروس رایگان کار آسانی به نظر برسد اما اصلاً چنین نیست. بسیاری از آنتیویروسهای رایگان نه تنها محافظت کامل را به شما ارائه نمیکنند، بلکه مشکلات و محدودیتهای فراوانی نیز دارند.
حتی برخی از آنها واقعاً آنتیویروس کامل نیستند. برای همین با تکیه بر تجربه و شناخت خود و همچنین با تکیه بر بررسیهای معتبر و مستقل در طول نزدیک به یک دهه اخیر، بهترین آنتیویروس رایگان را برای شما لیست کردهایم. در این لیست تنها بهترینهای واقعی آن هم از هر نظر لیست شدهاند و جنبههای گوناگون در نظر گرفته شدهاند.
نکته مهم: در این لیست فقط آنتی ویروسهای کاملاً رایگان و بدون محدودیت زمانی قرار گرفته اند. اینها بهترین آنتی ویروسهای کاملاً رایگان هستند که همان کار آنتی ویروسهای پولی را انجام میدهند یا حتی بهتر هستند.
تمامی آنتی ویروس های پیشنهادی این لیست از جنبه های مختلف مورد بررسی و ارزیابی قرار گرفته اند.
لازم به ذکر است برخی آنتی ویروس های رایگان به ایجاد یک حساب کاربری نیاز دارند که به معنای رایگان نبودن آنها نیست.
انتخاب اول : Kaspersky Anti-Virus Free
هنوز یک سال از عرضه این محصول نمیگذرد اما در صدر بهترینهای دنیا و البته لیست ما قرار میگیرد. این نسخه رایگان یک آنتیویروس کاملاً شناخته شده و قدرتمند است که تقریباً هیچ چیز از محصولات پولی کم ندارد و حفاظت نسبتاً کاملی را ارائه میکند.نسخه رایگان Kaspersky Anti-Virus درست از همان موتور قدرتمند آنتیویروس پولی این کمپانی بهره میبرد.
از ویژگیهای Kaspersky Anti-Virus که آن را از دیگر محصولات رایگان متمایز میکند میتوان این موارد را برشمرد:
قدرت تشخیص بسیار بالاتر، حفاظت کامل، رابط کاربری روان، عملکرد بی نقص و بهینه.قابلیتهای این آنتیویروس نسبت به هر محصول رایگان دیگری بیشتر است و برخلاف محصولات مشابه، محدودیت خاصی ندارد.
با خرید نسخه پولی تنها چیز اضافی که دریافت میکنید برخی قابلیتهای غیر ضروری اضافی است، بنابراین با استفاده از نسخه رایگان، هیچ چیزی مهمی را از دست نخواهید داد و Kaspersky Anti-Virus Free قادر به محافظت کامل از کامپیوتر شما است.
همچنین Kaspersky Anti-Virus Free در محافظت از کامپیوتر و فایلهای شما در برابر تهدیدهای اینترنتی هیچ چیز کم ندارد.
با اطمینان کامل میتوانید بگوییم این آنتیویروس مجانی نه تنها یک جایگزین عالی برای آنتیویروس خود ویندوز است، بلکه حتی قادر به رقابت با محصولات پولی نیز هست.
انتخاب دوم: Avast Free Antivirus
دومین آنتیویروس رایگان لیست بهترینهای پیشنهادی ما Avast است. این آنتیویروس نیز کاملاً آزمون خود را پس داده و یکی از بالاترین قدرتهای تشخیص در شناسایی تهدیدها را ارائه میکند.
همچنین عملکرد، سرعت، رابط کاربری و استفاده آن نیز بی نقص است.Avast Free Antivirus کاملاً پتانسیل این را دارد که به عنوان یک آنتیویروس مطمئن برای محافظت از کامپیوتر و فایلهای خود روی آن حساب کنید.همچنین این آنتیویروس دارای رابط کاربری پارسی است که از بخش تنظیمات می توانید آن را دریافت کنید.
انتخاب سوم: Avira Free Antivirus 2018
سومین آنتیویروس لیست بهترینهای ما نمیتواند چیزی جز Avira باشد. این آنتیویروس نیز مبتنی بر یک موتور آنتیویروس قدرتمند با پشتیبانی قوی است که تقریباً در تشخیص و مسدودسازی تهدیدها عملکرد عالی دارد.
همچنین رابط کاربری، قابلیتها و امکانات Avira Free Antivirus 2018 راضی کننده است.Avira Free Antivirus 2018 در تشخیص و مسدودسازی بدافزارها عملکرد نزدیک به عالی دارد اما به اندازه دو محصول قبلی در برابر تهدیدهای تحت وب کارآمد نیست. همچنین قدری اعلانهای آن آزار دهنده است.
انتخاب چهارم: Bitdefender Antivirus Free Edition
موتور آنتیویروس کمپانی امنیتی Bitdefender طی سالهای اخیر همواره جزو بهترینهای دنیا بوده است. نه تنها این موتور در تشخیص و مسدودسازی تهدیدها بسیار کارآمد است، بلکه تأثیر آن بر سرعت کامپیوتر کاربر نیز کم است.به رغم اینکه محصولات امنیتی Bitdefender عملکرد عالی دارند، اما نسخه رایگان به همان اندازه راضی کننده نیست. رابط کاربری، قابلیتها و تنظیمات Bitdefender Antivirus Free Edition بسیار محدود است. از این رو گزینههای قبلی میتوانند انتخابهای بهتری باشند.
انتخاب پنجم: ZoneAlarm Free Antivirus + Firewall
چهارمین آنتی ویروس پیشنهادی لیست بهترین های ما از ZoneAlarm است. همانطور که از نام آن بر می آید ZoneAlarm Free Antivirus + Firewall افزون بر آنتی ویروس دارای دیواره آتش است. این محصول مبتنی بر موتور آنتی ویروس Kaspersky است و قدرت تشخیص بسیار بالایی دارد.ZoneAlarm Free Antivirus + Firewall از رابط کاربری بسیار کلاسیک بهره می برد که می توان گفت به عصر خود تعلق ندارد، با این حال قدرت حفاظتی بسیار خوبی دارد و استفاده از آن نیز آسان است.ZoneAlarm Free Antivirus + Firewall یک انتخاب بسیار مناسب برای کاربران همیشه آنلاین و آنهایی است که به وبگردی و دانلود از اینترنت می پردازند.
انتخاب ششم: Sophos Home
آخرین آنتیویروس رایگان لیست پیشنهادی ما از کمپانی امنیتی بسیار موفق Sophos است. این آنتیویروس از موتور قدرتمند رده تجاری بهره میبرد اما قابلیتها و امکانات آن بسیار پایین است، از این رو تنها به کسانی توصیه میشود که تمایلی به درگیر شدن با قابلیتها و تنظیمات پیشرفته آنتیویروس ندارند.استفاده از این محصول بسیار آسان است، با این حال نبود قابلیتها و گزینههای پیشرفته یک نقطه ضعف بزرگ برای آن است. لازم به ذکر است تنظیمات Sophos Home تحت وب است و از طریق مرورگر قابل دسترسی است.
پس بقیه آنتیویروس رایگان چه میشوند؟
مطمئناً تعداد بیشتری آنتیویروس رایگان خوب وجود دارد اما ما با دلایل و توجیههای معقول آنها را نادیده گرفتهایم. برای نمونه آنتیویروس قدرتمند AVG Free Antivirus به علت محدودیتها در خدمت دهی به کاربرانی ایرانی کنار گذاشته شده است.
همچنین ما در این لیست آنتیویروسهای رایگان بیشتری را کنار گذاشتهایم که میتوان سه دلیل اصلی برای آن برشمرد:
اولین آنها عملکرد حفاظتی ضعیف است، چراکه قدرت تشخیص و عملکرد بسیاری از آنتی ویروسهای رایگان، به ویژه محصولات کمپانیهای کمتر شناخته شده و تازه وارد به این صنعت مطلوب نیست و قادر به محافظت کامل از کامپیوتر و فایلهای شما نیستند.
دومین دلیل برای نادیده گرفتن برخی دیگر از آنتیویروس رایگان، کامل نبودن آنها است.
برای نمونه Panda Free Antivirus تحت کلاد است و برای استفاده از آن میبایست کامپیوتر شما همیشه به اینترنت وصل باشد. به وضوح چنین محصولاتی نمیتوانند بر روی کامپیوترهایی که همیشه به اینترنت وصل نیستند امنیت کامل برقرار کنند. همچنین شمار دیگری از آنتیویروسها عملکرد محدود دارند و برای استفاده از همه قابلیتها باید نسخه کاملتر را خریداری کنید.
سومین دلیل ما برای نادیده گرفتن سایر آنتیویروسهای رایگان، اعلانها و تبلیغات آزار دهنده برخی از آنها است که از این طریق تلاش میکنند کار را به تهیه نسخه پولی یا کاملتر ترغیب کنند. همچنین این آنتیویروسها عملکرد بسیار محدودی دارند و نمیتوان روی آنها حساب کرد.
لازم به ذکر است آنتی ویروس 360 Total Security به علت مشکلات فراوان و قابلیت های مزاحم نادیده گرفته شده است.
اینها بهترین آنتیویروس های رایگان هستند که میتوانید پیدا کنید.
منبع سایت شهر سخت افزار
نظرتون در رابطه با آنتی ویروس نود 32 نسخه ی نال شده چیه ؟
- - - Updated - - -
- - - Updated - - -
بالاخره بهترین گزینه برای ویندوز 10 چیه؟
من الان کومودو رو دارم. نتیجه این تاپیک چی شده؟
بهترین انتی ویروسی وجود نداره بستگی به نوع کاربریت باید انتخاب کنی همگی ضعف دارننقل قول:
درسته اما این جستار ( تاپیک ) عنوانش بهترین ویروس یاب رایگان هست. بد نبود یک نظرسنجی هم می گذاشتند که به نتیجه بشه رسیدنقل قول: