البته میتونه از درایور هم باشهنقل قول:
اون 560ti هم که اونا امتهان کردن با بهترین قطعات بوده i7 39xx و 8یا 16 گیگ رم و بهترین مین و چیپست
Printable View
البته میتونه از درایور هم باشهنقل قول:
اون 560ti هم که اونا امتهان کردن با بهترین قطعات بوده i7 39xx و 8یا 16 گیگ رم و بهترین مین و چیپست
نسخه بلک باکس هم اومده میخواید اونو بگیرید
کد:http://blackboxrepack.com/crysis-3-black-box/
کاملا درسته , تمام قطعات در این نتیجه دخیل هستند , حتی هارد دیسکنقل قول:
الان منی که کارت گرافیک 9800دارم نمیتونم این بازی رو بازی کنم
چون dx11 ساپورت نمیکنه gpuام
کرکی - پچی- چیزی واسش نیومده ما هم بازی کنیم!!!؟؟؟/
نه نیومده احتمال 99 درصد هم نمیاد چون باید خود سازنده بازی بده بیرون که فکر نکنم اینکارو بکنهنقل قول:
تنها راهش اینه برید گرافیک جدید بخرید
گرافیک هایی هم که Dx 11 ساپورت میکنند از nvidia سری 400 500 600 700 هستند و از amd سری 5000 6000 7000 هستند
نقل قول:
نه
هیچ پچی هنوز براش نیومده
به احتمال خیلی کم ؛ در آینده ای دور شاید Crytek یک پچی براش بده
سلام :n16:
کارت گرافیک radeon hd 4650 برا اجرای این بازی جواب میده؟؟؟....سی پی یو م amd phenomII هستش...
اقا من یه چی تو ساپورت بازی دیدم یه لحظه لود نکردم
دایرک ایکس 12 چیه قضیش؟
چه کارت گرافیکی رو ساپورت میکنه؟
من دیشب نصب کردم تست کردم عالی جواب داد رزولیشن روی 1600*900 msaa 8x , و تنظیمات روی very high اصلا تیک نزد گرافیکم 660 ti و 8 گیگ رم و پردازنده 4 هسته ای فکر میکردم کم بیاره
با سلام
دوستان انویدیا دار آخرین درایور رو دانلود کنن و کامپتیبل کنند کرایسیس 3 رو با کارتشون از برنامه درایور
یکی توی سایت میهن دانلود با GT240 تونسته با این کار بازی کنه :n13:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه متاسفانه 4650 اجرا نمي كنه چون بازي براي اجرا شدن با دايركت ايكس 11 بهينه و برنامه ريزي شده كه اگه اشتباه نكنم 4650 فقط تا دايركت ايكس 10.1 رو ساپورت ميكنهنقل قول:
متاسفانه جواب نداد و باز هم سیاهه . من موندم اشکال از کجاستنقل قول:
نه عزیز اجرا نمیشه!!نقل قول:
طبق پستی که سعید جان بالا داد باید کارتتون یکی از سری بالا باشه وگرنه راهی نداره!!!!
کسی واسه صفحه سیاه راه چاره ای نداره؟
نقل قول:
شما از چه نسخه ای استفاده میکنی
انتهای پست اول همین تاپیک یک روش گذاشتم اونو انجام بده اگر نشد بازی و کرک رو پاک کن و دوباره نصب کن
آخرین ورژن برنامه های زیر رو هم نصب کن :
DirectX
Visual C++ 2008
Visual C++ 2010
Microsoft .net Framework 4
لینک هاشو از سایت های دانلود ایرانی و گوگل به راحتی میتونی پیدا کنی
گرافیک شما از Directx 11 پشتیبانی نمیکنه و نمیتونی بازی رو اجرا کنینقل قول:
دوست عزیز Virus2009 ممنون بابت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی من, nfs mw2012 دارم با dx11 بازی میکنم
تو برنامه mirillis Action! هم تو عکس نشون میده که بازی با DX11 اجرا شده
خیلی منتظر این بازی بودم
حیف!
شما کارت گرافیکت چیه؟نقل قول:
در اصل نرم افزارهای بنچمارک نظیر fraps،riva tuner (بقیه نرم افزارها معمولا شالودشون رو از این دوگرفتند) بین دو حالت dx10 و dx11 تمایزی قائل نمیشن و درصورتی که کلا dx11 جزء ساپورتهای بازی باشه حالت dx10 اون رو هم به اسم dx11 میشناسند!!!نقل قول:
همینطور که دوستمون گفتند متاسفانه با اینکه گرافیک شما یک گرافیک نسبتا خوب حساب میشه به علت ساپورت نکردن dx11 قادر به اجرای این بازی نیست!!!
با این گرافیک باید هم جواب بده این گرافیک شما برای خودش غولیه حالا چند فریم گرفتی بهتر نیست 8x رو کم کنی تا فریم بهتری بگیری مانیتورت فول اچ نیستنقل قول:
نقل قول:
مرسی دوست عزیز اول اینکه من دیشب دورباره تست کردم ایندفعه کلا آنتی آلیازینگ رو خاموش کردم و بلور هم روی low چون توی فضای باز جنگل افت فریم داشتم ولی دیشب تمام گزینه ها رو روی high گذاشتم به جز آب که روی very high گذاشتم خوب جواب داد ولی نمیدونم چه جوری فریم رو ببینم چند تاست اگه برنامه خاصی میخواد بگید تا با حالت های مختلف تست بگیریم بزارم برای بچه ها در ضمن نه مانیتور من فول اچ دی نیست خوشبختانه وگرنه فکر کنم 10 فریم هم نمیگرفتم
با fraps میشه این کارو کرد.کافیه اجراش کنی بعدش بازی رئ اجرا کنی خودش تعداد فریم رو گوشه بالا سمت چپ مینویسه.نقل قول:
برا منم تعداد فریمی که میگیری جالبه چون میخوام با مال خودم مقایسه کنم!!
من که بازی رو هنوز نگرفتم اگه میشه بگین از لحاظ سیستم مورد نیاز در چه سطحی هست
مثلا با far cry 3 چقدر تفاوت داره مثل همونه یا سنگین تره
تقریبا میشه گفت از لحاظ سنگینی شبیه هم اند ( با توجه به تعداد فریمی که داخل هر دو بازی گرفتم میگم )نقل قول:
ولی گرافیک Crysis 3 خیلی بیشتر و پر جزئیات تره
فکر میکنم Crysis 3 رو بهتر Optimize کردن تا روی بیشتر سیستم ها بهترین کیفیت رو بده ( البته بغیر از بحث DirectX ـش )
من که یه عمری همینو گفتم دوستان متعصب زیر بار نرفتند.نقل قول:
دوستان کرک جدید بازی در پست اول قرار گرفت
ظاهرا کسی هنوز بازی رو تموم نکرده چون کرک های قبلی در مرحله آخر مشکل داشتند
این کرک مشکل غیر ممکن بودن کشتن باس آخر رو حل میکنه
یه آمار از استیم بگیر. بیش از 40 درصد گیمرا کارت دایرکت ایکس 10 دارن. تو فروم mycrysis.com هم خیلیا شاکین
من سالها پیش سیستمم رو آپدیت کردم اما همون زمان هم همه کارت ها DX11 داشتن حالانقل قول:
با این حساب یه سیستمی که هنوز کارت گرافیکش 11 نداره پس نمیتونه کرایسیس رو به خوبی اجرا کنه و همون بهتر که اصلا اجرا نشه
نخیر دوست عزیز! من اگه مانیتور Full HD خودمو که خیلیا ندارن بگذارم کنار و با یه رزولوشن معمولی بازی کنم هنوزم که هنوزم سیستمم خیلی از بازیها را به راحتی روی حداکثر جزییات اجرا می کنه. حالا با رزولوشن فول اچ دی اجبارا جزییات را میگذارم رو میدیوم و بازم رون اکثر بازی ها پلی میشهنقل قول:
من بعد از یه هفته تونستم بازی رو اجرا کنم دوستانی که مشکل کرک دارن از سایت زیر دانلود کنن
حتما رو سیستمتون microsoft visual c++ 2012 نصب باشه
از سایت زیر حتما استفاده کنید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از سایت بازیخور خریدم.نمیدونم چه نسخه ایه اما کرک شامل 8 فایل زیپ که هر 8 تاشو از زیپ خارج کردنم و تو جای اصلی پیست کردم.کرک ریلودد بود . آخرین نسخه همه نرم افزارهای بالا رو نصب کردم. از کجا بدونم چه دایریکت ایکسی (چه نسخه ای) رو سیستمم نصبه؟نقل قول:
خدایی برین اینو امضا کنین تا ما dx 10 دارا هم بتونیم بازی کنیم دم همتون گررررررررررررررررررررررم. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خدایی برین اینو امضا کنین تا ما dx 10 دارا هم بتونیم بازی کنیم دم همتون گررررررررررررررررررررررم. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یعنی کارت من که
GT210 DDR3 1 G هستش نمیکشه بازی رو ؟:n02:
بقیه مشخصات »
CPU :E5700
2G RAM
اصلا بازی رو هم نمیشه اجرا کرد باهاش ؟
این سایت که قند شکن میخواد:n02:نقل قول:
دوست عزیز کاش یه توضیح میدادی تو این سایت باید چیکنیم!
واسه این که بازی DX10 ساپورت بشه دوباره از اول باید ساخته بشه؟ کلا باید چه فرایندی رو طی کنه؟:n13:
این سایت که قند شکن میخواد:n02:نقل قول:
دوست عزیز کاش یه توضیح میدادی تو این سایت باید چیکنیم!
واسه این که بازی DX10 ساپورت بشه دوباره از اول باید ساخته بشه؟ کلا باید چه فرایندی رو طی کنه؟:n13:
نقل قول:
از پست اول تاپیک کرک فیکس 2 رو دانلود کن
برای اطلاع از ورژن DirectX استارت رو باز کن و تایپ کن DxDiag بعد اینتر رو بزن ( اگه پیغام داد No رو بزن )
آره قند شکن میخواد. قسمت راست صفحه ای که باز شد اسم و فامیلی و ایمیل و اسم شهر وارد کن بعد ساین رو بزن. برا ساپورت دایرکت ایکس 10 لازم نیست بازی دوباره از اول ساخته بشه. چون کرایسیس 2 کاملا با 10 روان بود
کنسولا با ورژن dx9 کار میکنن پس ساختن یه پچ برای dx10 کار سختی نیست.نقل قول:
دوستان منتظر باشید امشب میخوام نتیجه تست فریم روی تنظیمات high و very high رو بزارم
سیستم مورد نظر برای تست توی امضام نوشتم