همین الان رفتم تو سایت آسیاتک قسمت تعرفه ها ،سرویسهاشو برداشته ،:n14::n14::n14::n14:
Printable View
همین الان رفتم تو سایت آسیاتک قسمت تعرفه ها ،سرویسهاشو برداشته ،:n14::n14::n14::n14:
با این حساب دانلود رایگان شبانه هم تعطیله و از این به بعد برای هر قطره ای که دانلود می کنی باید پول بدی حالا می خواد یک پیچ عکسدار باشه یا یک فیلم 1080p که برای خیلی ها جزو رویا میشه. من دانشجوی بیکار با این همه گرونی از شهریه بگیر تا هزار کوفت و زهر مار دیگه از کجا بیارم پول اینترنت حجمی بدم؟ تنها دلخوشی ما همین اینترنت بود که حالا با این قیمتها این هم تعطیل شد. همه جای دنیا اینترنت ارزون و سریع تر میشه اینجا برعکسه.
هم مرگ بر جهان شما نیز بگذرد...
الان نگاه کردم زیاد نکرده ارزونتر هم کرده قبلا فکر کنم ماهی 5 گیگ بود 33 تومن الان شده ماهی 6 گیگ 27 تومننقل قول:
مخابرات هم این ماه که گرفتم 2 تومن ارزونتر بود البته نا محدوداش 3-4 تومن گرونتر شده
نمیدونم ولا فکر کنم اینا همش شایعست یا زمینه سازی واسه یه کار دیگه وگرنه اینا مشکلی با دانلود و... ندارن مشکلشون همون متنیه که میخونیم!
به نظرم دوستان از همین الان اعتراض کنید تا 20:30 بکشید نشون بدیم حداقل مشترکان راضی نیستن تو اخبار گفت به صرف مشترکین میشه
حد اقل اینجوری نشون بدید که نیست ؟
512 نامحدود برنزی آسیاتک میشد 23 تومن الان میشه 40 تومن :n14:نقل قول:
تعرفه حجمی ارزون شده اما نامحدودا نابود شده
هزینه اینترنت تو ایران گرون در میاد دیگه
کلی نیرو و سرور شبانه روز دارند کار میکنند برای این اینترنت! پاک :n02:
روزی وضع درست میشه که یه چیزهایی تغییر کنه :n06:
کاملا تایید میشهنقل قول:
فقط من یه نفر یا شما دستمون به جایی نمیرسه یه تاپیک اعتراضی راه بندازیم ! و توی اون یه روز و ساعتی رو مشخص کنیم همه حمله کنن به روابط عمومی 20:30 ! چه از طریق ایملی چه از طریق SMS یا تلفن ! شاید جوابی گرفتیمنقل قول:
چی کجاش ارزون میشه ؟ هم باید پول حجم بدی هم سرعت آخه کجای دنیا رو اینترنت مالیات میگیرن :n13:
آخه اینا هر کاری میخوان بکنن به اسم مردم تموم میشه، میزنن پدر مردمو درمیارن میگن مردم درخواست دادن ! به نفع خود مردمه و از این حرفانقل قول:
مردم کین شوما این مردمو به من نشان بده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] من نمیدونم
این جدولشون که دیگه شاهکاره واقعا !
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
والا هر جا ما دیدیم میگن مثلا اگه زیر 5 گیگ بود این قیمته ، اگه مثلا شد 20 گیگ کل حجم با یه قیمت جدید محاسبه میشه
اینا اومدن گفتن نه ، اگه شد 20 گیگ ، 5 گیگ اولش با یه قیمت ، 5 گیگ بعدیش با یه قیمت دیگه و 10 گیگ بعدیشم با یه قیمت دیگه حساب میشه ! بوی دزدی و چپاول جدید به مشام میرسه !
خوب دیگه قیمت ها هم افزایش پیدا کرده
دوستان نت مخابرات نامحدود هستش و اون کسانی که از اینترنت نامحدود مخابرات استفاده میکنن شامل این طرح نمی شونن
میشن برای چی؟نقل قول:
این طرحش که یه کم به نفع شد من که روزی دو گیگ دانلود دارم با طرح نامحدودش .قبلا که فقط شب مینشستم دانلود میکردم الان که روز شب نزارشتم :n02:
حیف فقط بیشتر لینکهای که برای دانلود که میزارن از سایتهای که سرعت دانلودش کمه وگرنه بیشتر رس این مخابرات می کشیدم:n08:
ما که از مخابرات سرویس نامحدود داریم چی ؟ یعنی ایندفعه که قبض بیاد هر چی دانلود کردیم بر مبنای این جدول پلکانی حساب میکنند ؟؟؟؟؟؟ اینطوری که خداتومن باید پول اینترنت بدیم !!!!!!
دلمون خوش بود ماهی 20 تومن به مخابرات میدیم اینترنت نامحدود داریم اون رو هم میخوان حجمی کنند با این جدول مسخره و گرون و تعجب آور ؟؟؟!!
کسی خبر داره این طرح شامل اینترنت مخابرات هم هست و اگه هست از کی اجرا میشه ؟ یه موقع قبض نجومی نیاد سکته بزنیم
به درک ، اگر حجمی شد میریم اینترنت ماهواره ای مبگیریم
الان 512 رو ماهی 10 تومن میدن که نامحدوده :n02:
من با پشتیبانی تماس گرفتم گفتند هنوز طرح جدید و محاسبه جدیدی به ما ابلاغ نشده.نقل قول:
اصلا این طرح شدنی نیست مگر این که سرویسهای نامحدود (حالا با هزینه بالاتر یا پایین تر) وجود داشته باشه.مطمئن باشید این طرح اگه بخواد اجراء بشه انقدر سر و صدا به پا میکنه که نگو.طبق تجربه این طرح احتمالا تا مجلس و بعدش دیوان عدالت اداری میره.
الانم بجز بچه ها پی سی وورد تو فروم دیگه ای انقدر راجع به این طرح سر و صدا نشده.اتفاقا اون چیزی که الان هیچ کس به توجه نکرده اجراء ازمایشی اینترانت در کنار اینترنت هستش که حتی سایتهای مخالف ج.ا.ا هم بهش پرداختند.
این طرح که فعلا رو هواست داره خرغلط میزنه ولی اگه اجرا باشه شما برای سند به adsl احتیاج داری.واسه 15 گیگ دانلود از نت ما-هواره ای با 1 گیگ سند کنی.پس هزینه همچینم کم نمیشه.ضمن این که دیگه اونوقت فروشنده های اکانت ما-هواره ای با این قیمت نمیفروشند و پول خون ننشون رو میگیرندنقل قول:
مشکل اینجا که درست نمیریم با یک نفر نمیشه اگر کمپین برای اعتراض بزاریم مطمئن اثری داره...نقل قول: