دوست عزیزنقل قول:
لوکال ست را روی آلمان بگذارید و تیونر را همانطور که گفتم روی----T/C/S2 قرار دهید
Printable View
دوست عزیزنقل قول:
لوکال ست را روی آلمان بگذارید و تیونر را همانطور که گفتم روی----T/C/S2 قرار دهید
مشکل رو یافتم رفیقنقل قول:
تو قسمت local Set من اشتباه کردم به جای ed-iran روی ea-iran گذاشته بودم
ممنونم از راهنمایی هات
---------------------
راهی نیست بتونم فایلهایی تصویری که فرمت صدای Flac داره رو بتونم با تی وی پخش کنم؟
چون وقتی پلی میکنم میگه به دلیل عدم پشتیبانی نمیتونه پخش کنه
دوست عزیزنقل قول:
سامسونگ از این فایل صوتی پشتیبانی می کند بگویید از چه طریقی این فایل را پخش می کنید
پشتیبانی از فرمت های فایل های موسیقی
نظرات کدک نوع فایل گسترده MPEG1 Audio Layer 3 MPEG *.mp3 AAC MPEG4 *.m4a
*.mpa
*.aacپشتیبانی تا 2 کانال FLAC FLAC *.flac پشتیبانی تا 2 کانال Vorbis OGG *.ogg WMA 10 حرفه ای تا 5.1 کانال را پشتیبانی می کند. WMA با فشرده سازی صوتی پشتیبانی نمی شود. پشتیبانی تا مشخصات M2
WMA WMA *.wma wav wav *.wav نوع 0 . نوع 1 پشتیبانی شده هستند. midi midi *.mid
*.midiape ape *.ape
رفیق local set رو که رو ed iran قرار دادم از منوی تنظیمات زیرنویس زبان عربی رفت و نمیتونم زیرنویس فارسی ببینم وقتی میزارم رو ea iran زبات عربی اضافه میشه
این مشکل رو چطور باید رفع کنم!؟
Sent from my GT-I9505 using Tapatalk
والا یه فایل کنسرت دارم که فرمت صداش رو نمیتونه پخش کنه و بدون صدا فقط ویدیو رو پخش میکنه و فرمت صداش flac هستنقل قول:
دوست عزیزنقل قول:
بلاخره نگفتید با چه وسیله ای این موسیقی را به تلویزیو نتان ارسال می کنید
اگر از فلش مموری استفاده می کنید در هنگام پخش از روی کنترول دکمه tools را بزنید و فرمت صدا را تغییر دهید و یا انتخاب کنید
و از سیستمهای دیگر هم از همین روش استفاده کنید.
با هارد اکسترنال و یبن موارد رو انجام داده بودم رفیق توفیقی نداشت.نقل قول:
بابت تیونر و زیرنویس به نظرتان راهی هست!؟
با سپاس از کمکتون
ممنون جناب متین پور.نقل قول:
حافظه که تا حالا بیشتر از نصف به هیچ وجه پر نبوده در مورد اپدیت هم مرتب اپدیت شده و الان ورژن 1024 هست.این باگ که فرمودید مشکل از چیه؟
اون قسمتي كه سريال تلويزيون و ورژن نرم افزار را نشان ميدهد ) يك قسمتي دارد كه نوشته مثلاً فلان كد را داخل سايت DIVX فعال كنيد.
منظورش چيست؟ UA40F5300
دوست عزیزنقل قول:
تلویزیون شما ثبت شده است و نیازی به ثبت دوباره ندارد و اگر آن را تغییر داده باشید نرم افزار مدیا پلیر divx تان که پخش کننده تمامی فرمت های صوتی تصویری است از کار می افتد و دیگر تلویزیون شما قادر به پخش فیلم -عکس -موسیقی نخواهد بود در صورتی که این مشگل بوجود آمده باشد به این تایپیک بروید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیزنقل قول:
local set منطقه زمانی تان را تغییر میدهد که بسته به منطقه و یا کشور استفاده کننده از دیجیتال و ساعت همان منطقه استفاده می کنند . و سعی کنید local set تان با تیونر تان که همان آیتمی که قبلا گفتم یکی باشد یعنی لکالست تان ed کشور خودتان باشد چون ممکن است عملا شما نتوانید بدرستی از آیتمهایتان استفاده کنید چون این فعال سازی مختص سیستم ایران است در قسمت suboptin در همان صفحه Region را ED-DTV و PnP language را Per انتخاب کنید. با این کار شما هم دیجیتال و هم منوی فارسی دارید. این قسمت مهمترین قسمت است
دوست عزیزنقل قول:
اگر میشود آن فایل را به ایمیلم بفرستید تا بتوانم بیشتر روی آن بررسی کنم
فایل حدود 20 گیگ هست اگر امکان دانلود دارید بهتون لینک بدم.نقل قول:
یعنی رویed -iran بزارم و بعد تو قسمت تنظیمات ساعت و تاریخ تنظیمات رو روی ساعت ایران و منطقه ایران قرار بدم!؟من الان چک میکنم و خبر میدمنقل قول:
مرسی از پیگیری و کمکت
متاسفانه وقتی لوکال رو روی ed-iran قرار میدم همه چیز فارسی میشه و تنظیمات دیجیتال به خوبی کار میکنه فقط تو قسمت مشاهده فیلم و مدیا از طریق حافظه جانبی تو قسمت تنظیمات زیر نویس زبان عربی نمیاد و خیلی عجیبه که چرا اینطوری میشه!؟نقل قول:
دوست عزیزنقل قول:
همانطور که در پست بالا گفتمدر قسمت suboptin در همان صفحه Region را ED-DTV و PnP language را Per انتخاب کنید. با این کار شما هم دیجیتال و هم منوی فارسی دارید. این قسمت مهمترین قسمت است آیا از این قسمت هم استفاده کردید اگر استفاده کردید و نتوانستید زیر نویس فارسی را فعال کنید از این پست و مطلب آن استفاده کنید[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] پست مورد نظر
رفیق من از تنظیمات عکس گرفتم واستوننقل قول:
تو قسمت suboption من اصلا گزینه زبان وجود نداره
دوست عزیزنقل قول:
برای اینکه منوی مخفی شما بطور کامل باز نشده است برای اینکار شما باید یک کنترول دست ساز بسازید که خیلی راحت و ساده است و با آن کنترول تمامی منوی مخفی شما بطور کامل باز خواهد شد و شما آن آیتمها را خواهید دید
بعضی از آیتم ها ممکن است خاموش باشد و برای روشن کردن آن نیاز به کنترول مخصوص دارید این تایپیک روش ساخت را توضیح می دهد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
داداش Music منم به کمکت احتیاج دارم بگو ما رو هم خلاص کن
با این وضعیت بهتره بیخیال بشم و با همون انالوگ و استفاده از زیرنویس فارسی کار کنم.چون مترسم خراب کنم یه وقت ...نقل قول:
یعنی اگه این ریمت رو درست کنم تو قسمت sub option منو های دیگه اضافه میشه!؟
ممنونم از راهنماییهات
یه سوال دیگه
میتونی بهم بگید کاربرد ir extender cable چیه !؟
دوست عزیزنقل قول:
اگر شما این کابل را دارید می توانید با آن منوی مخفی را باز کنید
منظور دستگاه توسعه دهنده IR است
باید آن را به یک دستگاه پخش وصل کنید و آن فایل میکس شده را از طریق همان دستگاه پخش اجرا کنید
لازم بذکر است که باید آن سر قسمت کابل توسعه دهنده را با فاصله 5 سانت به سنسور روشن و خاموش تلویزیون نزدیک و صدا را تا آخر بلند کنید و آن فایل را از دستگاه پخش اجرا کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اینم فایل میکس شده
من موارد رو انجام دادم ولی منوی مخفی تغییری نکرد از کجا متوجه بشم که انلاک شده!؟گزینه ای روی صفحه میاد!؟نقل قول:
سلام دوستان الان این مشکل واسم پیش اومده عصری درست بود یه دفعه اینجوری شد ولی اینترنتم هیچ مشکلی نداره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از اینترنت شیر شده استفاده کردی؟نقل قول:
dns server درست نیست
1MUZ عزیز توی تنظیمات IP تنظیم dns رو بحالت خودکار بگذار.
نقل قول:
این الان تنظیم خودکاره قاطی کرده انگاری میگم لازمه مودم ADSL ریست کنم :n13:
نقل قول:
ok
شایدهم اینترنت قطع شده باشد.
نقل قول:
عزیزم اگه نت مشکل داشته باشه که نمیتونم اینجا پست بزنم
ooooooookkkkkkkkkkkk
:n19::n19::n19::n19:
مودم چی شذ؟
مودم هم ریست کردم فایده نداشت نمیدونم چیکار کنم من میخواستم به کامپیوتر شیر کنم حالا دیگه کاملا قاط زد 3 روزه به تمام دارم شیر میکنم ولی موفق نشدم حالا دیگه به حالت عادی هم به نت وصل نمیشهنقل قول:
سلام
یه سوال خدمت دوستان با تجربه : ممنون میشم جواب بدین ;-)
یه f6850 داریم دیروز پشت tv فلش بود واسه دراوردنش درایوش رو بستم و فلش رو از پشت tv کندم ، یهو tv قاطی کرد رنگاش قاطی کرد بهم ریخت همزمان یه جوریم هم میشد انگار آنتن به tv وصل نیست بد میگرفت و بعد دیگه کانلهای شبکه دیجیتال رو نمیگرفت یا یکی و میگرفت یکیو نمیگرفت بعد 5 مین خاموش بودن و از برق کشیدن درست شد !!!!!!!!!!!!!!!!!!
چــــــــــــــــــــــرا اینطوری شد ؟؟؟؟ کسی میدونه ؟؟؟؟
سلام دوستان من یه مشکلی برام پیش اومده!! یه ال ای دی ua32es6950m دارم! نمیدونم چی شده یهو وای فای از کار افتاده!! دوستان کسی راه حلی بلده که دیگه نخوام ببرم پیش سرویس کار!! فکتوری ریست هم کردم حل نشد!!
دوست عزیزنقل قول:
زمانی که فلش را از تلویزیون جدا می کنید اول باید از قسمت منبع وارد شده ورودی فلش رفته و کلید tools روی کنترول را زده و فلش را بی خطر جدا کنید تا به سیستمتان صدمه وارد نشود
ممنون میشم پاسخ بدیدنقل قول:
ممنوننقل قول:
نکته جالب اینجاست ک دقیقا همین کار رو انجام دادم با این حال اتفاقی که در بالا عرض کردم پیش اومد !!!!!!!!!!!!!!!!
دوست عزیزنقل قول:
برای آن دسته از کاربرانی که با F8000 ( و یا هر مدل دیگر که همراهش بلسترIR ) در پکیجشان است ، تعویض local_set به منطقه مورد نظر خود را خیلی سر راست است .[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
1. دانلود فایل های WAV را از اینجا
2. وارد کنید فایل FACTORY+3SPEED_inv.wav به داخل iTunes و یا هر دستگاهی دیگر که موسیقی پخش می کند) . ایجاد یک لیست پخش را تنها با این فایل در آن ، اطمینان حاصل شود که عملکرد حلقه خاموش است تا فایل فقط یک بار بازی کند. در properties این فایل در آیتونز ، به نوبه خود تنظیم صدا تنظیم تا 100٪ و اگر از کامپیوتر استفاده می کنید روشن کردن حجم صدا بر روی PC خود تا حد حداکثر .
3. افزودن بلستر IRکه سامسونگ به راحتی با TV را بهسوکت هدفونکامپیوتر تان و تراز کنید بلستر IR با گوشه پایین سمت راست از تلویزیونتان .
4. باز کردن منوی سرویس بر روی تلویزیون با استفاده از کنترل از راه دور معمولی- قرار دادن تلویزیون در حالت استنبای ،دکمه های info > menu > mute > power را از روی کنترول فشارهید
5. اجرای FACTORY+3SPEED_inv.wav در iTunes . و یا هر وسیله ای که موسیقی پخش می کند صفحه نمایش تلویزیون باید چشمک بزند و به شما امکان وارد شدن را بدهد
6. تلویزیون را به حالت استندبای برده ، دکمه های info > menu > mute > power را از روی کنترول را فشار دهید و سپس تغییر TV. درست است local_set در حال حاضر باید قابل ویرایش باشد.
دوست عزیزنقل قول:
آیا در موقع خارج کردن فلش تلویزیون تکان شدید خورده؟ و یا اینکه ممکن است الکتریسیته ساکنی که از حرکت شما روی فرش ایجاد شده باعث این مشگل شده باشد مخصوصا وقتی که شما جوراب به پاداشته باشید و یا دمپایی ابری این باعث تخلیه بار الکتریکی می شود و شوک حاصله به دستگاههای الکترونیکی اثر گذار است وگرنه این مشگل نباید با قرار دادن و یا خارج کردن بی خطر از تلویزیون بوجود آید.
نقل قول:
ممنون بابت پاسخگویی و پیگیری
تکان شدید که نه ولی یه تکان کوچیکی خورد چون یه نمه سخت فلاش از پشت tv خارج شد ،
میز tv، چوبی، رو زمین و سرامیک قرار داره و tv با براکت به میز نصب و منم رو سرامیک و زمین بدون دمپایی اقدام به خارج کردن فلاش کردم
با این حال این اتفاق ، شوک الکتریسیته ساکن بوده ؟؟؟؟؟؟؟؟ !!!!!!!!
شوک الکتریسیته ساکن اثر جدی دارد یا گذرا؟؟؟؟
الان این اتفاق رو چه قسمتی از tv اثر گذار بوده ؟؟؟
با تشکر
مدل ال ای دی UA46ES6200R دارم
دیروز ی کارتون با کیفیت 1080P دانلود کردم که حجمش حدود 990 مگ بود وقتی روی فلش گذاشتم به ال ای دی وصل کردم پخش نکرد در حالیکه همون کارتون رو با کیفیت 720P دانلود کردم ...پخش کرد
کسی میدونه علتش چی میتونه باشه؟در حالیکه با توجه به ال ای دی بودن و فول اچ بودن اون می بایست این کیفیت رو هم پخش میکرد
ممنون میشم راهنمایی کنید
در مدلهاي سري f8000 محل اتصال USB يه خورده نافرمه و فلش هم سخت جا مي خوره و هم سخت درميايد. خود من براي حل اين مشكل از كابل افزايش طول USB استفاده كردم و ديگه لازم نيست هي از پشت تلوزيون usb رو بكشي كه مشكل پيش بياد. قيمتش هم حدود 2 تا 4 هزار تومن هست.نقل قول:
اميدوارم براي مين برد دستگاهتون مشكلي پيش نيومده باشه.
يه زنگ به 8255 بزن و راهنمايي بگير. :n02: