اصلانیازی نیست که تودرایوویندوزنصب بشه من که یه جای دیگه نصب کردم جواب دادنقل قول:
نوشته شده توسط hossein1364
درضمن حتماهم نیازی نیست که دوتامرحله نصب یه جاباشه .
Printable View
اصلانیازی نیست که تودرایوویندوزنصب بشه من که یه جای دیگه نصب کردم جواب دادنقل قول:
درضمن حتماهم نیازی نیست که دوتامرحله نصب یه جاباشه .
خوب عزیزم توکه همه کاراراکردی فقط کرک روازسی دی کپی کن توفایل اصلی بعدازت اجازه میگیره که میخوای جایگزین بشه یانه توهم آره روانتخاب کن بعدازاون بایدسی دی کرک(سی دی 4)داخل سی دی رم باشه .نقل قول:
نوشته شده توسط khatamifar
آهان سي دي آخر بايد داخل سي دي رامم باشه ؟؟؟نقل قول:
نوشته شده توسط HaKaN
شما هم يا اين روش بازي ميكنين ؟
سلام بچه ها
چه طوري مي توانم در مربي گري اين بازي بازيکن بخرم يا بفروشم؟
هنوز مشكل خطاي فيفا اگزه وجود داره و از بازي ميپره بيرون
شما بگين چيكار كنم
يه راه حل خوب ؟
توي يه مدت مشخصنقل قول:
نوشته شده توسط Ali-Bahal
شروع اين تاريخ مشخصو با روزنامه بهت خبر ميده
مي نويسه ...Transfer season
بعد از اين كه با روز نامه بهت خبر داد ميري تو قسمت Transfers .
بعدش توي قسمت Transfer Msarket بازيكن مي خري
توي قسمت Club Transfer List هم بازيكن مي فروشي
بازم كمك خواستي بگو
وقتي داري فيفا رو نصب مي كنينقل قول:
يه قسمتي هست كه آدرس جايي كه فيفا نصب ميشه رو ميدي
بالاي همون قسمت، نصب فيفا سه تا حالت داره
Minimum
Medium
Full
حجمي هم كه اين 3 تا حالت ميگيرن با هم فرق داره
اگه روي حالت Full نذاشتي فيفا رو Unistall كن و دوباره نصب كن
من خودم اول روي حالت Minimum گذاشتم كه از بازي ميومد بيرون
با سلامنقل قول:
نوشته شده توسط esool
آقا من همه اين كارا رو هم انجام دادم ولي باز همون خطا مياد
سلام به همگی آقایه حرفه ای پیدابشه ازاول تاآخرگزینه مزینه هاوخلاصه همه فن وفوتای فیفا2007 روبرای مابیاد
آي گفتي
يكي بياد به ما همه فوت و فنهاي فيفا رو ياد بده .
نووووکرمنقل قول:
نوشته شده توسط khatamifar
راستی چی شدتونستی فیفاروبه زمین گرم بنشونی یانه ؟
با سلام
تو رو خدا يكي يه كرك سالم براي فيفا 07 آپلود كنه بذاره
حيـــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــــاتيه
منتظرم
از سرزمین رایانه بخر تا مشکلی نداشته باشی
نشانی : پاسا پایتخت
حداقل سیستم لازم جهت اجرای FIFA 07 :
CPU:3.1Ghz و256mb رم و 128mb رم کارت گرافیک نیاز است.
آقا وقتی که ریپلای نشون میده یه عدد 4 هم گوشه ی تصویره. جریان اون عدد 4 چیه که در هیچ حاتی هم هیچ تغییری نمیکنه.
آقا وقتی که ریپلای نشون میده یه عدد 4 هم گوشه ی تصویره. جریان اون عدد 4 چیه که در هیچ حاتی هم هیچ تغییری نمیکنه.؟
کسی میدونه قضیه اش چیه؟
سلام به همه
در فیفا 07 قسمت جدیدی در قسمت کنترل وجود دارد که gamepad رو به صورت eleven می کند ( new - classic )
من در این قسمت وقتی gamepad رو وصل می کنم و classic رو به new می کنم که دستگیره eleven شود پیغام save کردن می آید ولی save نمی شود می خواستم بدانم شما با این مشکل مواجه شدید واگر شدید چطور حلش کردید
سلام به همه
در فیفا 07 قسمت جدیدی در قسمت کنترل وجود دارد که gamepad رو به صورت eleven می کند ( new - classic )
من در این قسمت وقتی gamepad رو وصل می کنم و classic رو به new می کنم که دستگیره eleven شود پیغام save کردن می آید ولی save نمی شود می خواستم بدانم شما با این مشکل مواجه شدید واگر شدید چطور حلش کردید
من با اين كرك(كرك خوده بازي) و پچ (واسه بدون سي دي dvd كار كردن ) راحت تونستم بازي كنم .
شما هم اينا رو امتحان كنيد . حتما جواب ميده .
نقل قول:
آره تونستم .نقل قول:
نوشته شده توسط HaKaN
دستت درد نكنه . از يكي از دوستام هم پچ بدون سي دي كار كردن رو هم پيدا كردم زذم تو رگش ديگه سي دي رو هم نمي خواد .
خيلي طبيعي تر شده ;)
کسی هست که موقع Multi Player رو شبکه (چه Direct IP و چه Network) بازی کردن، هی پیغام Connection Lost بده و بازی قطع بشه؟
ما تو شرکت رو 4 تا دستگاه مختلف نصب کردیم و به صورت Random بیشتر اوایل نیمهها پیغام Connection Lost میده و قطع میشه. بعضی موقعها واقعا شورش رو در میآره...
ایلیا
اما حيف كه تيم هلند را نداره
سلام من بازي fifa07 رو ps2 دارم ولي زبونش اسپانيايي هست ولي هر كاري كردم نتونستم عوض كنم. كسي مي تونه كمك كنه؟
البته بايد بگم كه با توجه به مشكلاتي كهpes6 داره ولي بازي عالي هست
حالا نظرمو راجب fifa بعدن ميگم.
آقا چرا خطاي فيفا اگزه ميده و ميپره بيرون از بازي؟
فكر كنم مشكل از كارت گرافيك شما باشه
مامالي منتظره ديدنه گلاتمنقل قول:
نوشته شده توسط mamali_ronaldinho
من اين تايپيك رو يه كم دير خوندم ولي مي تونم دو تا مشكل رو حل كنم.
1- شايد بعضي ها از تار بودن چمن يه كم گلايه داشته باشن . واسه خوب شدنش بايد تو تنظيمات كارت گرافيكتون گزينه
anisotropic filtring رو بزاريد رويه 8x يا 4x صددر صد حل ميشه واسه من رو grforce 6600 خيلي توپ شد ولي بايد كارت گرافيكتون
بالا باشه وگرنه افت frame پيدا مي كنيد.
2- بعضي ها هم ميگن كه بازيكن ها چرا مي درخشن. اين بخاطر استفاده از shader model 3 تو اين بازيه كه اين افكت رو كارتهاي
grforce 6200 به بالا دارن. بهش ميگن high dinamic light كه خيلي قشنگه.
ممنون .....آره اينجوري توپ تر ميشه.........
یه نکتهی بسیار مهم که عمرا کم تر کسی بدونه. توی فیفا 2007 داور وجود داره ولی باید برید فعالش کنید. توی قسمت تنظیمات در بخش گرافیکی دو تا از گزینه ها Off هستند كه بايد آنها را On كنيد. اون دو تا گزينه گزينه هاي Referee و Linesman هستند.
بچه سلام يه سوال داشتم ازتون
و اونم اينكه من يه گيم پد دارم كه نميدونم دقيقا دكمه هاش چي كار ميكنه هر جا هم كه رفتم ببينم چيه به روي دكمه هاي گيم پد هايه ديگه اشاره ميكردند كه علائمشون با گيم پد من فرق ميكرد حالا خواهشا اگه كسي ميدونه كه اين دكمه ها در اين عكس دقيقا چي كار ميكنه ممنون ميشم ازش:
عكس شماره 1
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عكس شماره 2
عكس شماره 3
عكس شماره 4
2- اينكه من ديروز رفته بودم پاساژ ايران دم درش ديدم دارند گيم بازي ميكنند در واقع مسابقه بود كه كلي آدم هم جمع شده بودند و خلاصه غوغايي بود رفتم جلو ديديم فيفا07 دارند بازي ميكنند و با كمال تعجب ديدم مسابقه بينه دوتيمه برزيل و انگليس بود ماتم برد اخه مگه فيفا 07 تيمهاي ملي داره رفتم خونه هرچي تو بازي گشتم دنبالش بجز تيم هاي باشگاهي و جامهاي باشگاهي چيز ديگه اي نبود ميشه منو راهنمايي كنين منمنونتون ميشم يه تو ضيح كلي راجبه فيفا و امكاناتش بهم بدين من چيزه زيادي نميدونم ازش خيلي دلم ميخواد منم مثله شما ها بازي كنم فيفا 07 رو منتظر جوابتون هستم اميدوارم كسي باشه كه جوابم رو بده
سلام
شما خوبي؟؟؟ مگه ميشه تيم ملي نداشته باشه ؟پس انترنشنال چيه؟؟؟ يه چك بكن وگرنه بازيت كامل نيست!!!!!!!!!!!!!!!!
توی همون لیست اول بازی قبل از توی قسمت International میشه تیمهای ملی رو انتخاب کرد.
فیفا 06 هم همینجوری بود که ..........باید تو تنظیمات فعالش میکردی........نقل قول:
راست میگه فیفا 06 هم این رو داره...نقل قول:
ببخشید این سوالو می کنم، ولی این دو گزینه چکار می کنند؟
با تشکر.
Referee داور رو فعال میکنه
Linesman هم خط نگه دار رو!
تيمهاي ملي رو داره ولي بازي دوستانه هست انگار و شما نميتوانيد جام تيمهاي ملي داشته باشين درسته؟؟؟نقل قول:
نقل قول:
جام تیمهای ملی را در نسخه های مخصوص این شرکت باید بازی کنید. مثل جام جهانی 2006 آلمان.
مرسي دوسته من ولي من يه چيزي رو ميخوام بدونم اونم اينكه من با بارسولونا قهرمتن جام اسپانيا لاليگا شدم اما به جام باشگاه ها نرفت جريان چيه مگه نبايد به جام قهرمانان بره يا همون چمپيون ليگ چرا اينجوريه در ضمن من با گيم پد بازي ميكنم قسمت ويبره يا همون شوك رو تو فيفا فعال كردم يعني ON كردم ولي شوك نميده تو بازي جريان چيه ميشه يكي منو راهنمايي كنه؟؟؟؟نقل قول:
در مورده شوک:نقل قول:
فقط یه سری از دسته ها هستند که فیفا آنها را ساپورت میکنه و ویبره فقط روی یه سری دسته ها کار میکنه.
اون موضوعی که اول گفتید جوابش اینه کمه حتما و حتما باید از طریق کریر (Career) بازی کنید تا باشگاه در صورت برد به شما اجازه ی ورود به جام باشگاههای اروپا را بده و در قسمت تورنمنت این امکان وجود نداره.
ببخشيد كرير تو كدوم قسمت ميشه دقيقتر بگين من تا حالا نديدمشنقل قول: