مي بخشيد...
اين سوسه كه دارين هي راجه بش توضيح مي دين چيه و به چه درد مي خوره؟ :blush:
ممنون مي شم...
Printable View
مي بخشيد...
اين سوسه كه دارين هي راجه بش توضيح مي دين چيه و به چه درد مي خوره؟ :blush:
ممنون مي شم...
لینک مورد نظر پیغام
Download Not Found
میدهد
دوست عزیز
من متوجه منظورتون نشدم
اگر منظور زوزه است
که یک توزیع از توزیع های لینوکسه
suse
ممنونم... مشكل من يكي 2 تا نيست كه... توزيع يعني چي؟ :sad:نقل قول:
نوشته شده توسط xmasih
شرمنده...
اگر منظورتون لینک دانلود درایوره باید بگم که اون لینک دانلود مستقیم نیستنقل قول:
نوشته شده توسط xmasih
linux distibution = توزیع لینوکس- انتشار لینوکس-شرکتها و گروههای زیادی هستند که با در کنار هم قرار دادن برنامه های مختلف از جمله برنامه های gnu و کارهای دیگه ... با هسته لینوکس (کرنل) یک توزیع لینوکس با قابلیتها و توانایی های مختلف تولید و منتشر می کنندنقل قول:
نوشته شده توسط *AshKaN*
که یکی از انها توزیع محبوب suse می باشد که محصول کشور آلمان است
برای آشنایی با توزیع های مختلف لینوکس به سایت زیر مراجعه کنید:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
root گرامی
من در ان سایت برای زوزه 10
وintel 536ep v.92
بسته ای موجود نبود در چند پست قبلی دوست عزیز اقای مجید جای دیگری لینک داد ومن از انجا بسته مورد نظر را برای زوزه 10
گرفتم اما از سایت اینتل نگرفتم چون تا زوزه 9.2 موجود بود ایا ممکن است چون بسته از سایت اصلی نیست مشکل داشته باشد
ضمننا اگر امکان دارد یک توزیع دیگر بغیر از نافیکس معرفی نماید
ببخشید من باز با wvdial
امتحان کردمنتیجه در تصویر زیر موجود است ودر dev/modem
موجود نبود
سپاسگذارم
ps.دوست عزیز اگر نمیشود خودتان را به زحمت نیندازید ومن دیگر بحث مودم را ادامه نمیدهم تا شما به زحمت بیفتید بالاخره تمام لینوکس که
اینترنت نیست از قابلیت های دیگرش استفاده میکنم.
سلام
ببینید xmasih جان
من اون درایور رو فقط به خاطر اینکه جدید ترین ورژن هست و ورژنش از اونی که آقای majrix دادند بالاتر بود معرفی کردم وگرنه فکر نمی کنم اون درایور هم هیچ مشکلی داشته باشه
یک دلیل دیگه هم شاید کد منبع بودن اونه
شما روی اون لینکی که دادم کلیک کنید (لینک دانلود مستقیم نیست) و مراحل دانلود رو پیش بگیرید تا دانلود بشه و سپس محتویات اونو اکسترکت کنید و بعد با استفاده از فایل read me اونو نصب کنید
در ضمن این رو هم بگم که شما نباید در این مورد از wvdialconf استفاده می کردید, برای این منظور از دستور زیر استفاده کنید:
ls -la /dev/modem
به نظر من یک توزیع دبیان بیس نصب کنید بهتره که اگر می تونستید ناپیکس رو نصب کنید خیلی خوب بود (اگر این توزیع رو نداری بگو من برات بفرستم)
بجز اون یا دبیان نصب کنید یا ubuntu
دوست عزیز چه زحمتی؟
من خودم این کار رو دوست دارم (حداقل می تونم سعی کنم که این مشکل رو حل کنم)
ولی مشکل اصلی اینه که: از راه دور و فقط با تایپ کردن و پست دادن , پیدا کردن راه حل این مشکل رو کمی سخت می کنه ولی باز هم نشد نداره
متشکرم
root عزیز
با این اخلاقت ما رو پاک شرمند میکنی اگه برات زحمتی نیست نافیکس رو بگو از کجا تهیه کنم یا لینک اونو بگذار
چون انقدر زحمت دادیم دیگه نمی خوام به زحمت بیفتی باز هم متشکرم
سلام
خواهش می کنم دوست عزیز
زحمتی نیست
شما اگر به اینترنت پر سرعت دسترسی دارید یا می تونید خودتون اون رو تهیه کنید که هیچ و اگر نه یا اگر مایل بودید آدرستون رو در یک پیغام خصوصی برای من بفرستید
در ضمن بهتره که اول اون درایور که لینکشو گذاشتم روی همین توزیع که دارید نصب کنید و کارهای دیگری که گفتم رو انجام بدید اگر جواب نگرفتید اون وقت توزیعتون رو عوض کنید (چون شنیده بودم که درایورهای قدیمی تر با بعضی از کرنلها و توزیع ها مشکل داره به همین دلیل باید ورژن جدید درایور رو نصب کنید)
سلام
ببخشید که توی این چند روزه نبودم راستی سال نو مبارک امیدوارم برای لینوکسیها سال خوبی باشه
خب انگاری مشکل xmasih نمیخواد حل بشه
بنظر من شما اگر امکانش هست یک مودم اکسترنال بگیر یا ببین میتونی با ناپیکس مشکلتو رفع کنی
اول شما با ناپیکس امتحان کن واقعا میشه گفت معرکهست اگر خواستی من هم دارم میتونم بهت بدم ( قرار بود تو عید از روتی ناپیکس بگیرم نشد اخه cd رو گم کرده بودم ولی بازدوباره پیداش کردم )
بعد اگر بازهم حل نشد اونوقت فکر میکنم باید یک اکسترنال بگیری
majrix جان خیلی خوشحالم که دوباره ارسالت رو می بینم
از تمامی دوستان صمیمانه سپاسگذارم
از نافیکس استفاده میکنم
در ضمن majrix
عزیز عید شما مبارک
root گرامی
زحمت ما در پیغام خصوصی به گردن شما افتاد
متشکرم
چه زحمتي؟نقل قول:
زحمت ما در پیغام خصوصی به گردن شما افتاد
بيشتر توضيح بديد
root عزیز
من ادرسم رو در پیغام خصوصی گذاشته ام
ضمننا تا قبل از نصب نافیکس اگه زحمتی نیست
درایو های مودمم را از کجا می توانم دریافت کنم
تا قبل از نصب تمام برنامه ها را اماده کنم
متشکرم
من از شما پیغام خصوصی دریافت نکردم وگرنه خودم متوجه می شدم (دوباره سعی کنید)
این آدرس صفحه مودم شماست:
و این هم قسمت دانلود درایور مودمهای اینتل:
برایتان الان یک پیغام کذاشتم
ممنون
root عزیز
ایا پیغام مرا دریافت کردید
متشکرم
بله براتون يك پيغام خصوصي هم فرستادمنقل قول:
نوشته شده توسط xmasih
تا الان كه نبودم انشاالله فردا براتون پست مي كنم
متشکرم دوست عزیز
سلام به همهٔ دوستان من در هنگام نصب SUSE یه مشکلی دارم. در اون صفحی Instalation Settings در قسمت Software نوشت NO Source found at 'cd:///;devices=/dev/hda,/dev/hdb.
و زیرش نوشته ERROR:NO Proposal
لطفا میشه راهنمایی کنین من چی کار باید کنم
با تشکر
سلام
فکر نمیکنم شما از طریق CD زوزه رو نصب کنید اگر حدسم درست باشه از روی هارد نصب میکنید
اگر شما زوزه رو از طریق installation into directory نصب کنید و نتوانید نشانی یا محل ایزو رو بدرستی تعریف کنید با این پیغام خطا مواجه میشید
۱- خواهشا قبل از نصب از فایلهای مهم خود روی کامپیوتر یک بکآپ بگیرید که اگر با پارتیشن بندی به مشکلی برخوردید مسئلهای ایجاد نشه
۲- مراحل پیکربندی سخت افزار و انتخاب بستهها رو با حوصله و دقت کافی انجام بدید
۳- موفق باشید
سلام،
من امروز دیدم اینجا یک انجمن برای لینوکس و suse هست. خواستم یه مشکلی که الان چند روزی من رو به خودش مشغول کرده بپرسم شاید قبل من کسی بهش برخورده باشه و بتونه اطلاعات خاصی در اختیارم بذاره.
موضوع به این بر میگرده که من یک suse 10 روی لب تاپم دارم. و الان چند روزی بود که xWindow عشقی عمل مکرد و بالا نمی اومد. اولین کاری که کردم یک بار دستی اجراش کردم نیامد، بعد توی پیغام خطا دیدم که runlevel 3. که خوب x11 رو نمیده، inittab و یکم باهاش ور رفتم و runlevel کردم 5 که برم رو x11 ولی ایندفعه بعضی موقعه ها میره و بعضی موقع ها بر میگرده رو 3 و دوباره xWindow اجرا نمیشه. توی پیغام خطای xstart دیدم نوشته که درایور کارت گرافیکی رو پیدا میکنه ولی موضوع اینکه میگه نتظیمات تعریف شده مناسب و اجرایی نیست. رفتم درایور باز کنم ببینم اونجا چی ایراد داره در کمال تعجب دیدم emacs , vi هیچ کدوم یا نمیتونن درایور رو باز کنند یا اینکه از عجایب تازگی ها درایور یک فایل خالیه خالیه!!! من کارت گرافیکیم Nvidia است، توی suse راه حل دستی مشکل هست اما اولین قدم من رو بدجوری به شک انداخته، چون اینجور که پیداست Yast رو خارج از xWindow میشه اجرا کرد، ولی من دارم شاخ در میارم چه جوری؟ میخوام بدونم کسی میدونه چه جوری؟
سلام
فایل etc/X11/ شما آسیب یا ناقص شده علتش رو خود شما میتونید بفهمید
ولی میشه بار دیگه اون تنظیم کنید و مثل سابق کار کنه ;) :biggrin:
شما میتونید اون فایل مذکور دستی کانفیگ کنید ولی در زوزه برای راحتی میتونید از SaX2 استفاده کنید
۱- بدون اینکه با یوزری لاگین کنید با زدن کلیدهای ctrl+alt+F2 یک ترمینال بازکنید
۲- با کاربر روت لاگین کنید
۳- برای تنظیم SaX2 باید Xserver غیر فعال باشه برای غیر فعال کردن X server با زدن دستور init 3 از کار بندازید
۴- با دستور rm فایلهای موجود در مسیر etc/X11/ را کامل حذف کن
۵- Sax2 تایپ کنید تا اجرا بشه
۶- تنظیمات صحیح کارت گرافیک وارد کنید بعد از تائید کردن change configuration سیستم reboot کنید
این از این
ولی در مورد درایور شما باید اونو نصب کنید چون بستهای باینری نیست شما نمیتونید از کدهای اون متوجه بشید لینک زیر نگاه کن
موفق باشی
سلام
باید بگم من مشکلم رو دیشب بالاخره حل کردم در عین حال از راهنماییتون ولی مشکل از inittab بود که من موفق شده بودم خرابش کنم!!
تا بعد.
آخیش بالاخره یکی حرف امیدوارانه زد
سلام من مودم رو در لينوكس suse نصب كردم ولي وقتي kppp روباز ميكنم مودم نصب شده نشون ميده وكانكت هم ميشه ولي يك ثانيه بعد dc ميشه و اين ارور رو ميده
the pppd daemon died unexpectedly
به نظر شما ايراد ازكجاس در ضمن من با wvdial به اينترنت ميرم
از طریق YaST گزینه system service runlevel سرویس PPPD فعال کن
سلام
بعضی از دوستان که از کارت گراقیکی ATI استفاه میکنن برای نصب و یا فعال کردن 3D به مشکل برمیخورن در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یک راهنمایی در این مورد هست
موفق باشید
نقل قول:
نوشته شده توسط m a j r i x
ممنون دستت درد نكنه خيلي حال دادي بالا خره يكي جوابمونو داد
ولي من هنوز تست نكردم انشاله امشب برم خونه تست كنم در هر صورت ممنون
اقا این نسخه جدید سوزه که میگن مثل ویستا هست کی میاد؟
۱- هم زمان انتشار زوزه 10.1 و هم 10.2 قبل از انتشار ویستا هست یعنی قبل از سال 2007 تازه بعد از اون اگر منتشر بشه
۲- فکر نکنم شرکت ناول ادعا کرد باشه زوزه مثل ویستا باشه بلکه قول یک محیط گرافیکی 3D داده که همون ویستا روی تک بعدی مونده چه برسه به animate یاtranclucent شدن منوها و آیکونها
من دشمن گرافیک های سنگین هستم چون سرعت به صفر می رسه
مثل ویندوز 98 که خیلی سرعتش بیشتر از ایکس پس هست
حالا انشا الله که سرعت سوزه بالا باشه
سلام بروبچ لینوکس باز مخصوصا سوزه
من فایرفاکس 1.5.2 رو دانلود کردم برای سوزه 9.3 حالا میخوام ببینم چطوری میشه نصبش کرد ؟
ممنون میشم راهنمایی کنید
سلام
اگر شما بسته tar دانلود کردید کافیه که از حالت فشرده خارج کنید بر روی shell script فایرفاکس کلیک کنید خودش اجرا میشه
اگر شما بسته rpm کردید کافیه از طریق YaST اون نصب کنید
سلام دوست عزیز
خوشحالم که دوباره اینجا پست شما رو می بینم
من فایرفاکس 1.5.0.2 رو نصب کردم فقط مال من suse 10.0 x86-64 هستش
با yast امتحان نکردم ولی در حالت معمولی dependency ارور می ده و به بسته MozillaFirefox-translations هم احتیاج داره
اول بسته های ( rpm)ه MozillaFirefox-translations و MozillaFirefox مخصوص توزیعم رو دانلود کردم
بسته MozillaFirefox-translations و سپس MozillaFirefox (قدیمی) رو uninstall کردم
و سپس به ترتیب MozillaFirefox و MozillaFirefox-translations (جدید) رو نصب کردم
ممنون دوستان
والا اینی که من دانلود کردم بسته tar هست و از سايت خود فايرفاكس گرفتم و فكر ميكنم فقط خود mozilla firefox هست اما اين MozillaFirefox-translations كه ميگين كجاست ؟
اقا این shell script کجاست ؟نقل قول:
سلام
اگر شما بسته tar دانلود کردید کافیه که از حالت فشرده خارج کنید بر روی shell script فایرفاکس کلیک کنید خودش اجرا میشه
اگر شما بسته rpm کردید کافیه از طریق YaST اون نصب کنید
از Yast چطوري ميشه نصب كرد ؟
سلام
با توجه به اینکه شما بسته tar اون دریافت کردید کافیه که اونو Extract کنید بعد از اینکه از حالت فشرده خارج شده یک دایرکتوری بنام فایرفاکس ساخته میشه داخل اون دایرکتوری یک آیکون مثل آواتار rootnt هست که اسمش هست فایرفاکس روی اون کلیک کنید تا برنامه اجرا بشه همین
خب عزیز اینو که خودم میدونم اینجوری اجرا میشه :biggrin:نقل قول:
نوشته شده توسط m a j r i x
من میخوام اون نسخه 1.0.8 فایرفاکس که الان نصب هست داخل لینوکس به نسخه 1.5.2 ارتقا پیدا کنه
لینوکس رو آپدیت کردم کامل اما فایرفاکس دیگه بالاتر از نسخه 1.0.8 نمیره
میخوام ورژن 1.5.2 جوری نصب بشه که وقتی روی آیکنش در دسکتاپ کلیک میکنی همین ورژن 1.5.2 بالا بیاد :rolleye:
آقا شما لطف میکنی این کارایی که گفتی رو برای یه کاربر غیر حرفه ای لینوکس توضیح بدی ؟ :)نقل قول:
نوشته شده توسط rootnt
البته میدونم کار سختیه اما خب من اینجوری نمیفهمم که باید چه کار کنم :sad:
سلامنقل قول:
نوشته شده توسط papiyoon
خب شما درباره نصب فایرفاکس سوال کردید نه درباره ارتقا ؟ !
برای ارتقا اول نسخه قدیمی از طریق YaST اونو del یا پاک کنید
بعد بسته tar فایرفاکس در مسیر /opt/MozillaFirefox/ اونو Extract کنید
برای ساختن لینک یک کپی از shell script فایر فاکس در مسیر /usr/bin/ قرار بدید
نکته دیگه شما میتونید با استفاده از نسخه 1.5 به بالا patch های اون دریافت کنید و احتیاج به دانلود کامل اون ندارید
موفق باشید