آقا من هم مموری کارت رو عوض کردم هم چند بار فرمت کردم نشد یکی کمک کنه لطفا
چون الان هم تاچش از کار افتاده هم رامش عوض نمیشه
ولی در حالت usb debugging به کامپیوتر وصل میشه راهی بلد نیستید درست شه
Printable View
آقا من هم مموری کارت رو عوض کردم هم چند بار فرمت کردم نشد یکی کمک کنه لطفا
چون الان هم تاچش از کار افتاده هم رامش عوض نمیشه
ولی در حالت usb debugging به کامپیوتر وصل میشه راهی بلد نیستید درست شه
سلام دوستان :n01: من چند تا مشکل دارم با این تب اولی که نمیشه گفت مشکل اما اگه دقت کنید نوع پردازنده رویه خود برچسب تبلت cotex به جای cortex نوشته!من که اول خیلی تعجب کردم اما الان هم وقتی مشخصاتشو تویه تبلت شاپ دیدم اونم اینو نوشته بود که جایه تعجبه سوتی به این بزرگی!:n04: دوم میخواستم بدونم سرعت انتقال فایل از سیستم به تب یا از یو اس بی به تبتون هم مثل من پایینه یا تب من مشکل داره؟مثلا شاید گفت در حد 1 مگابایت بر ثانیست یا شایدم خیلی کمتر!:n03: در ضمن من تو نصب بازیای گیم لافت مشکل دارم و مطمئنم که راه نصب طبق راهنمایی ها درست میرم اما بازم نصب نمیشن نمونش اسپلینتر سل که حتی اگه از خود بازی هم بخوای به طور مستقیم دیتا رو دان کنی ارور میده!
سلام و تشکر .یه سوال پیش اومد برام یعنی برای بعضی ها این مشکل صدا ممکنه ایجاد نشه برای بعضی ها نه؟؟؟؟ آره این طوره ؟ از چیشه ..... درست شدنی نیست آخه خیلی رو مخمه و ممنم خیلی فیلم و آهنگ گوش میکنم:(((( یه راه جلو پام بگدارید لطفا ممنوننقل قول:
سلامنقل قول:
برا همه پیش میاد بسته به نوع فریمور
شما ام ایکس پرو رو نصب کنید بعد تیک vol boost رو بزارید به احتمال زیاد مشکل حل بشه.
موفق باشید
Sent from my iPad using Tapatalk HD
سلام من axpadدارم ولی تاحالا نتونستم برنامه هاموبه کارت حافظه منتقل کنم اگر راهی غیراز این دوراهی که درپایین اشاره شده دارید بگید.
راه اولی که امتحان کردمap2sdبود که جواب نداد البته تبلتم روت هم هست.
راه دومی همlink2sdبود که اون کارت حافظه رو نمیشناخت.
خود سیستم عامل هم برنامه هارو انتقال نمیده چه کنم؟
سلام دوستان... من تبلتم صفحش خراب شده بود یعنی فشار اورده بودم بهش و همه چیز رو سفید نشون میداد :n02:
و خلاصه بردم گارانتی اواژنگ خیابان گاندی برام درستش کردن منتها الان تو خونه روشن میکنم همه چیزو تار نشون میده و وقتی مموری و فلش وصل میکنم بلافاصله هنگ میکنه در صورتیکه قبلا این مشکلاتو نداشت.... به نظر من شاید فریمورشم عوض کردن چون زاویه دیدش بهتر شده ولی در عوض تار نشون میده.
ممنون میشم کمکم کنید:n16:
سلامنقل قول:
با تغییر فریمور زاویه دید تغییر نمیکنه.هنگ کردن اولیه برای چک کردن فلش هست که با برداشتن تیک Scan Usb از تنظیمات رفع میشه.
تار نشون دادن مال باز کردن شاید باشه. شاید هم شما حساس شده اید.
#*....شرط سنجش اخلاق....*#
سلام.یه مشکلی پیش اومده واسه این تبلت.فلش بهش وصل میکنی نمیخونه.واسه کسی تا حالا این اتفاق افتاده؟راه حل؟اون دکمه ریز ریست این تبلت چجوری کار میکنه؟ممنون میشم کسی بلده کمکم کنه
سلام
من يه مشكل وحشتناك با اين تبلت پيدا كردم اونم اينكه تبلتم قفل شده. من پترن رو بلدم اما برادرزادم چندين بار پترن رو اشتباه زده و حالا از من اكانت گوگل ميخاد.من اكانت گوگل فعال هم دارم اما مشكل اينجاست كه واي فاي خاموشه و به هيچ وجه اجازه نميده واي فاي رو روشن كنم
بدجويري گيرم
اطلاعات و نرم افزارهام هم خيلي مهمه و نميخام فكتوري ريست با فلش كنمش
خواهش ميكنم كمكم كنيد :n03:
ریست فکتوری اکستروم مدل 7102 بدون رفتن به seting خودش چون پترنشو فراموش کردم ایدی جیمیل هم ندارم باید چیکار کنننننننننننننم
دوستان من مدل 9e01 دارم سیم کارت ایرانسل داخلش گذاشتم میشه تماس گرفت فقط مشکلی که دارم زمانی که کدهایی مثله *141*1# رو میگیرم اتفاقی نمی اوفته باید چیکار کنم ؟
سلامنقل قول:
تو سایت همسایه جوابیدم!:o
از برنامه های مخصوص کدهای ussd استفاده کنید .سعی کنید از جای معتبر دانلودش کنید.
Tapatalk
ولوم باللا پاور سپس بعد پیام دوتا پاورنقل قول:
Tapatalk
اونجا جوابیدم.مفصلنقل قول:
یا فلش یا ریست فکتور.
فقط فلش و اپدیت .همونطور که تو سایت همسایه گفتم.یا ریست با ولوم بالا وپاورنقل قول:
Tapatalk
دوستان وقتی usb به دستگاه وصل کنم و بعد بخوام safe removeش کنم چی کار باید بکنم؟
اگه همین طوری جداش کنم میگه unexpectedly removed که طبیعتا یعنی یه راهی برای درست جدا کردنش هست....
سلامنقل قول:
داخل تنظیمات استرنج. قسمت مموری و یو اس بی انمونت کنید.
Andro-Sdk T00l's
[QUOTE=amir_malas;7555856]
همین جور که توی این 3 تا عکس که گذاشتم می بینید ....
من اصلا گزینه move to sd رو ندارم
می خاستم ببینم چی کار کنم خب ؟[/QUOTE
دوستم شما باید از فایل منیجر عملیات انتقال رو انجام بدی
[QUOTE=ehsan852;7623735]عکس ندیدم اما اگه گزینش نیست مشکل از رام هست و با اپدیت حل میشه.اما اگه همین رام فعلی رو دوست دارید از برنامه link2sd یا app2sd استفاده کنید.نقل قول:
پیش نیاز برنامه ها روت بودنه سیستم
Sent from my GT-N7100 using Tapatalk 2
برای این تبلت AXTROM AXPAD V1 چه مودمی خوبه؟
از لیست ساپورت که تو خود تبلت قسمت تنظیمات 3g و دفترچش قید شده بگیرید.نقل قول:
اینایی که اینجا نوشته فکر نکنم گیر بیادنقل قول:
اینترنت سرچ کردم چیزی دست گیرم نشد
مودم تبلت رو سرچ کنید یه سایت میاد که شمارش 919 بود هاوایی داشت 102 دقیقا مدل قید شده تو تبلت.شمارش حفظ نکردم اما دیشب بهشون زنگ زدم گفتند موجود دارند.اما از نحوه خرید و ..چیزی نپرسیدمنقل قول:
سلام به همه. من تازه این تبلت رو گرفتم روت شده ومثل وینندوز 8 هم هست فقط یو اس بی ش کار نمیکنه از کجا میتونم فعالش کنم کمک کنید . ممنون
سلامنقل قول:
مبارک باشه.منظور یعنی شناسایی نمیشه یو اس بی؟یا چیز دیگه منظور؟ بعد اتصال کابل گزینه مورد نیاز میاد انتقال فایل و ..اگه منظور درایورشه هم خودش بعد اتصال کابل install driver داره.
TapatalK
منظورم کولدیسک یا حافظه جانبی هستش . مرسی سریع جواب میدیننقل قول:
تبلت رو یه ریست کنید باید جواب بده اگه جواب نداد از تنظیمات گزینه استرنج را مونت کنید. پایین پایین گزینهنقل قول:
Use seek usb رو فعال کنید
TapatalK
سلام
من 9e01 دارم ولی فارسی در زبان کیبورد نیست چه کار کنم ؟
سلام
منم همین مدل رو خریدم البته کارکرده اش طرف سه ماه هست خریده با اک فرقی نداره گارانتی هم داره و تمام وسائل هست و مشکلی نداره 48 ساعت هم مهلت تست داده به دستم برسه
دوستان چطور تبلتی هست من بیشتر کتاب روش میخونم و شاید هم ویدئو رو روش تماشا کنم کیفیتش مهم نیست ویدئو ها چند ساعت شارژ نگه میداه و چطور تبلتی هست
300 خریدم
با سپاس
مبارکهنقل قول:
من حدودا 5 ساعت توش فیلم میبینم
برای فیلم دیدم به نظرم خوبه
در کل برای کاهای ساده خوبه
شما برنامه ی go keyboard رو نصب کن درست میشهنقل قول:
یکی به من بگه چطور تونسته روی این تبلت بازی nba 2k13 رو اجرا کنه، برای من نصب شد، دیتا هم دانلود و به پوشه مورد نظر منتقل کردم، بازی اجرا شد اما بعد از اینکه لوگوی تیم ها رو میاره یهو بسته میشه، حتی فورس کلوز هم نمیده، فقط می پره بیرون!! یکی بگه چیکار کنم! روت هم نیست، رام استوک 4.0.3 هم نصبه.نقل قول:
برای منم اینجوریهنقل قول:
منم خیلی از بازیایی که رو این تبلت تست شده و اجرا کرده رو نصب کردم ولی همیشه موقع اجرا میاد بیرون و اجراء نمیکنه
بخاطر همین دیگه کلا بیخیال بازی های سنگین شدم و فقط بازیای سبک نصب میکنم و توش فیلم میبینم بیشتر
سلام
من تازه تبلت axtrom 8E01رو گرفتم .
يك سوال دارم اون هم اينكه اين تبلت قابليت مكالمه رو نداره آيا ميشه با [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] كردن اين قابليت رو اضافه كرد ؟
مثلا تو يكجا خوندم يك فايل متني رو تغييراتي ميدي و قابليت مكالمه اضافه ميشه ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اما تغيير اون فايل من نياز به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] شدن تبلت داره ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
درضمن اين تبلت سيم كارت مي خوره و مي تونم با GPRS به اينترنت وصل شم ولي نمي تونم مكالمه و يا اس ام اس بفرستم
نرم افزاري هم براي ارسال اس ام اس نصب كردم ولي دستگاه خطا ميده ؟
راهي هست كه قابليت مكالمه رو به تبلت اضافه كرد ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان
من با این که مموری SD هم دارم روی تبلت ، بازی که نصب
می کنم گزینه Move to SD Card اصلا نیسش !!!
می خوام ببینم شما اینو دارید توی appp managerتون ؟
چی کار کنم گزینش بیاد ؟
لطفا کمک کنین
تبلتو ریست کردم با تنظیماتش خودش
تا حالا هیچ دسکاری هم نکرده بودم
الان روی ارم ics وقتی روشن میکنم هنگ میکنه وارد اندروید نمیشه
درحالت خاموشنقل قول:
ولوم بالا و ژاور رو بگيريد بعد از اومدن پيام خط قرمز رنگ دوبار كليد پاورو فشار بديد تا ركاوري بشه
يا اپديت كنيد يا از move 2sd استفاده كنيد البته گزينه براي همه برنامه ها نيست براي بعضي ها فعالهنقل قول:
سلام
چند وقته میخوام یه تبلت تا 400 500 تومن بگیرم بین این دوتا موندم راهنمایی کنید یا اگه تبلت بهتری میشناسید بگید ممنون.
بیشتر کارمم فیلم و اینترنته:n06:
[SPOILER][/SPOILER]
[QUOTE=wisemehdi;7747079]سلام
چند وقته میخوام یه تبلت تا 400 500 تومن بگیرم بین این دوتا موندم راهنمایی کنید یا اگه تبلت بهتری میشناسید بگید ممنون.
بیشتر کارمم فیلم و اینترنته:n06:
تبلت آینول Ainol Novo 7 Crystal II Wi-Fi 8GB
[PHP]http://www.tabletshop.ir/Ainol-Novo-7-Crystal-II-8GB[/PHP]