ولي دوستان نوشته بودن که تو ايکس پي نصب کرددن !
Printable View
ولي دوستان نوشته بودن که تو ايکس پي نصب کرددن !
:n27::n28::n28::n28:نقل قول:
سلام.منم همش همین ارور رو میده هرکی یه کمکی بکنه خدا انشاءالله کمکش کنه.:n16:
انگااار هيچ کي نميااااد به اين تاپيک :n30:
من فقط یک دقیقه اول بازی صدا رو داشتم بعدش کلا بازی بی صدا شده ... کسی این مشکل رو داشته؟ یعنی بد نصب شده؟
حجم بازی بعد از نصب دقیقا چقدره؟
شما نرم افزار STEAM رو نصب کنید ... ضمنا نسخه اخر dx11 باید نصب بشهنقل قول:
انگااار هيچ کي نميااااد به اين تاپيک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان
بازی خیلی راحت تو XP اجرا میشه فقط باید یه فایل 160 کیلو بایتی دانلود کنید
من نمیتونم فایل پیوست کنم ولی شما می تونید با جستجوی Far Cry 3 Windows XP Fix -jKlark توی Google خیلی راحت دانلود کنید
محتویات این فایل یه Dll به اسم ubiorbitapi_r2_loader.dll هست که باید تو پوشه bin بازی جایگزین بشه. همین.:n02:
اینم بگم که آنتی ویروس بهش گیر میده
اما یه مشکل بزرگتر وجود داره این که بازی فقط یه بار اجرا میشه وقتی از بازی خارج میشم و برای بار دوم بخوام بازی کنم، رو Splash screen می مونه و هیچ عکس العملی نشون نمیده فقط CPU 50% لود میشه
کسی میدونه مشکل از کجاست؟؟؟؟:n27:
چه باحال 5 دقیقه نمیشه این پست رو زدم راه حل مشکلمو پیدا کردم
آقا هر کی هر مشکلی داره بره به سایت زیر خیلی جامع کامل و راحت برای هر مشکلی یه راه حل داره
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اااااي خدا اين بازي چرا اينجوريه ؟ حالا که اون فايل رو ريختم ميزنه :
Ubisoft gamelauncher
error code:2
آنتي ويروسمو غير فعا ل کردم نميدووونم ديگه چه مرگگگگگگگشه آخه :angry::angry:
دوستان کسایی که مشکل could not retrive the game version رو دارندبرای اپدیت بازی این کارو انجام بدن بعد بدونید که اپدیت v1.01 برای همه ی اپدیت ها واجبه و اگه v1.02 و v1.03 رو نریختید v1.04 رو بریزید شامل هردو میشه
اول از همه باید برید تو regedit بعد به ادرس HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Wow6432Node\Microsoft\ Windows\CurrentVersion\Uninstall
بعد یه کلید رو درست کنید به این نام: {E3B9C5A9-BD7A-4B56-B754-FAEA7DD6FA88}
بعد داخلش یه فایل از نوع string اجاد کنید اسمشو DisplayVersion بزارید بعد ورژن بازیتون رو که هستش توش بنویسید مثلا 1.01
حالا دوباره اپدیت رو اجرا کنید و درست میشه
حتما حتما کرک اپدیت رو در محل نصب بازی بریزید
از سیو هاتون هم یه بک اپ بگیرید
دوست عزیز شاید مشکل از کرک باشه برید به لینک زیر هر دو کرک امتحان کنیدنقل قول:
من از کم حجم تره استفاده کردم
نقل قول:
دوست عزیز همچین مسیری تو رجیستری وجود نداره
البته اگه اون کلید Wow6432Node در نظر گرفته نشه یه مسیر وجود داره ولی باز هم همون پیغام نشون داده میشه
؟؟؟؟؟؟
حذف شود...
نه شما باید باید این ادرس رو اگه ویندوزتون 64 هست در HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Wow6432Node\Microsoft\ Windows\CurrentVersion\Uninstall (درست کنید) اگر 32 بیته HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Microsoft\ Windows\CurrentVersion\Uninstall اینجا
این ادرسو باید درست کنی تو این قسمتها که گفتم ==={E3B9C5A9-BD7A-4B56-B754-FAEA7DD6FA88}
من رو ویندوز 8 هم تست کردم جواب داد
دوستان سلام : من چند تا سوال دارم : 1- این بازی سیو به اختیار داره یانه؟اگر نداره چطوری میشه فعالش کرد؟2- آپدیت های این بازی رو حتما" باید نصب کنم ؟ بعد از نصب اونها چه تغییری تو بازی پیدا میشه؟ اونها رو باید ازکجا دانلود کنم؟ 3- چطوری میشه مثل اکثر بازیها چند تا پروفایل برای افراد مختلف درست کرد که تو سیو هم بازی نکنند؟ ممنون :n01:
نقل قول:
این بازی اتوماتیک سیو میشه
آپدیت ها هم به هیچ وجه دانلود نکن چون هیچ تاثیری روی بازی نمیذاره..
وقتی میری تو بازی تو قسمت load game میتونی چند تا سیو مختلف داشته باشه برای سیو دستی هم esc کیبورد رو بزن save game رو بزن..
محتوای مخفی: خطر لو رفتن قسمتی از داستان[B
سلام دوستای گلم همون طور که از امضام معلومه ما لپتاپ رو عوض کردیم و با ذوق و شوق بازی Farcry 3 رو نصبیدم و شروع کردیم به بازی
دیشبم ترینر دان کردم و ازش استفاده کردم از اون موقع به بعد مثلا وقتی میگه Mash هیچ کلیدی نشون داده نمیشه که بفهمیم کدوم رو بزنیم من خودم حدس میزنم مشکل از ترینر بوده چون قبلش درست بود برا Reload کردن R رو نشون میداد یا برای سوار ماشین شدن E اما الان هیچی نشون نمیده
میخواستم ببینم دوستای عزیز چه نظری دارن؟؟؟:n06:
اساتید با پاک کردن ترینر موشکلم حل شدنقل قول:
میخواستم بگم زیاد فشار نیارین به خودتون :n02:
سلام من بازی رو نصب کردم وقتی می خواهم بازی کنم صفحه سیاه باز می شه باید چی کار کنم
هیچ ارور خاصی نمیاد؟نقل قول:
:n13:
نه فقط صفحه سیاه می شه:n27:نقل قول:
سلام
بچه ها من بازی رو نصب میکنم تموم میشه کرک و دایرکس رو هم میزنم ولی وقتی میزنم بازی بالا بیا بالا میاد ولی تصویر سیاه میشه و دیگه هیچی نمیشه فقط تصویر سیاه میشه
میشه بگید مشکل از کجاست؟؟؟
ممنون میشم راهنماییم کنید
من هم همین مشکل را دارم اگه حلش کردی به من بگو.نقل قول:
نقل قول:مشخصات دقیق سیستمتون چیه؟؟نقل قول:
سلام دوستان. موقع نصب این فایل تا نصفه میره: fc3_main.dat . حالا چیکار کنم؟ باید یکی دیگه بخرم یا راه حلی داره؟!:n03:
این قسمت از فایل نصبی که تقریبا تا آخراش میره ولی همون آخرش گیر میکنه:[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
دوستان عزیز . من بازی را نصبیدم و 2-1 ساعت هم بازی کردم ولی وقتی اومدم بیرون و خواستم دوباره برم داخل بازی
این اخطار را میده !
مشکل از چیه ؟! اگه مشکله کرکه لطف کنید یه لینک سالم بدید
ممنون
Save ها بدون هیچ دلیل خاصی کار نمی کنند. مشکل از کجاست؟
این مشکل رو خیلیا داشتند ولی مثل اینکه خیلیها با [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تونستند مشکل رو حل کنند یه تست بزن....نقل قول:
پچ 1.01 از روز اول نصب بود رو بازی.نقل قول:
این مشکل رو خیلیا داشتند ولی مثل اینکه خیلیها با [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تونستند مشکل رو حل کنند یه تست بزن....
راه حل دیگه ای وجود نداره؟
Save بازی وجود داره برای دانلد؟ Save ای که مراحل داستانی رو تا جایی رفته باشه؟
والا توی یکی دو تا فروم خارجی خوندم که عده زیادی با تغییرپچ به 1.01 تونستند مشکل سیو رو حل کنند میگم شما اگه نتت میکشه یه تستی بزن....نقل قول:
الببته سیو بازی هم توی نت زیاده ولی اگه خواستی میتونی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم دانلود کنی...
دوستان عزیز..
من صدا دارم و تصویر ندارم..
راه حل چیه؟
سلام دوستان
من نسخه سه دیسکه رو نصب کردم :n20:
موقع اجرا لوگو بازی رو نشون میده و دیگه صفحه سیاه میشه و هیچی دیگه نمیاد:n27:
باید چیکار کنم ؟:n28:
درود
موقع اجرای بازی Farcry 3 با این ارور مواجه میشم.
ویندوز xp
ممنون میشم راهنمایی کنید :n27:
وقتی بازی اجرا میشه این ارور رو میده
the farcry3 service in not avable
please try later
ok
این برای چیه ؟!؟
برای من یکم گرافیک اول بازی پایینه برای من فقط اینجوریه ؟!؟ یا برای همه اینجوری ؟!
دوستان یک مرحله از بازی هست که من داخلش گیر کردم مرحله ای که باید این یارو رو که عکسش رو کاور بازی هست رو بکشم هی توهم زده و یه مسیر طولانی رو میرم جلو بهم یک اسلحه با خشاب نامحدود هم داده.... حالا نمیدونم باید چکار کنم هی این ادم ها کهخ شبیهشن بهم یورش میارن و هر چی هم سعی میکنم اخر کشته میشم... درست بعد از مرحله ای که citara باهام حرکات موزون انجام میده!!!!؟ anybody?
دوستان من یه مشکلی دارم !
اول از همه بگم که تا حالا هیچ نسخه ای از far cry بازی نکردم !:n02:
من بازی رو نصب کردم وقتی اجرا میکنم وارد UPlay میشه !
Uplay هم که آنلاینه !
چه کنم ؟!
پیشاپیش ممنون :n16:
بازی فار کرای 3 رو سیستم من جواب میده ؟؟؟؟؟؟؟؟
سی پی یو: Intel(R) Core(TM) i5-2410M CPU @ 2.30GHz x 4 (2.30Ghz)
رم: 4GIG
گرافیک: NVIDIA GeForce GT 520M (PS3.0/VS3.0) 1GIG
دوست عزیز به این آدرس برین و هر بازی که میخواین ببینین رو سیستمتون جواب میده یا نه بررسی کنین !نقل قول:
جواب میده یا نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟///