سلام
منظورم فلش مموری هست یا همون یک فایل mkv و هم نام فایل srt
درسته همون روش که گفتین با اون برنامه روی tv تست کردم درست شد
اما رو دستگاه بلوری زیرنویس رو چپه پخش میکنه
ضمنا مگه با دانلود بروز رسانی زبان فارسی اضافه میشه
ممنون از پاسختون
سلام
منظورم فلش مموری هست یا همون یک فایل mkv و هم نام فایل srt
درسته همون روش که گفتین با اون برنامه روی tv تست کردم درست شد
اما رو دستگاه بلوری زیرنویس رو چپه پخش میکنه
ضمنا مگه با دانلود بروز رسانی زبان فارسی اضافه میشه
ممنون از پاسختون
دوست عزیزنقل قول:
در مواردی آبدیت کردن اینگونه مشگلات را هم بر طرف می کند
با سلام خدمت دوستان عزیز
می خواستم بدونم چطوری میشه فهمید که تلویزیونی که خریدی چینی یا مالزی
آخه من تازگی یه تلویزیون 46 اینچ مدل f5550 سری 5 گرفتم فروشنده میگه مالزی ولی هیچ برجسبی بر روی تلویزیون نیست که بفهمم راست میگه یا دروغ. البته تلویزیون گارانتی سام سرویس داره
دوست عزیزنقل قول:
اگر گارانتی سام سرویس دارد دیگر مطمئن باشید.
اگر هیچ برچسبی راجع به اینکه ساخت کجاست در پشت تلویزیون نیست و جعبه اش هم زرد با چاپ سیاه است، تلویزیونتان مونتاژ ایران است.نقل قول:
سلام من کارایی که گفتید رو انجام دادم.الان زیر نویس میاد ولی به صورت شکل!
عربی هم تو قسمت encode ندارم:)
حالا چیکار کنم؟
نقل قول:
سلام من کارایی که گفتید رو انجام دادم.الان زیر نویس میاد ولی به صورت شکل!
عربی هم تو قسمت encode ندارم:n03:
حالا چیکار کنم؟
کمک.....چجوری encode عربی رو اضافه کنم؟من ندارمش؟:n03:
برنامه sh persian subtitle fixer را پیدا و نصب کنید.نقل قول:
بعد زیرنویس های srt را این زیرنویس اصلاح کنید و امتحان کنید ببینید مشکلتان حل میشود یا نه.
سلام دوستان،
من یه تلویزیون LED با مدل UN55ES7500 توی کانادا دارم و خوب مسلما با زیرنویس فارسی هم مشکل دارم!
در حال حاضر encoding روی arabic هست و تلویزیون زیرنویس فارسی رو نشون میده، ولی همه چیز چپ چین هست و برای همین حروف جداجدا و کلمات خوانا نیست.
من، هم با سیو کردن unicode از توی notepad و هم با sh persian fixer امتحان کردم. مشکل اینکودینگ و نمایش حروف عربی ندارم. مشکل جهت نمایش متن هست. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آیا استفاده از ریموت دست ساز برای تغییر loacal-set به ایران چیزی و درست میکنه. دقیقا چیو باید عربی کردم که جهت درست شه؟
در ضمن من هیچکدوم از گزینه های اشاره شده توی بخش منوی مخفی و پیدا نکردم. فکر کنم تلویزیون های جدید کلا عوض شدن.
لطفا راهنمایی کنید.
با برنامه زیر، زیرنویس را اصلاح کنید و ببینید مشکلتان حل میشود یا نه؟نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان سلام.تلویزیون من زیرنویس ها رو بدن unicode کردن پخش میکنه اما بدون حرف ک . و وقتی توسط نوت پد روی unicode یا utf-8 میزارم زبان زیرنویس عجیب غریب میشه و از برنامه shPersianSubtitleFixer هم استفاده میکنم به همون صورت میشه.ضمنا زبان منو ها فارسی هست اما در قسمت زیر نویس تلویزیون فارسی نداره و روی عربی هست.لطفا کمک کنید.
سلام دوستان
توروخدا کمک کنید الان چند روزه میخوام یه فیلم ببینم ولی با زیرنویسش مشکل دارم و فارسی نمیشه مدل تلویزیون f8880 سامسونگه منوی تلویزیون هم فارسیه توی رمزگذاری زیرنویس عربی یا فارسی نداره میشه یه راه حلی بهم بگین که به تلویزیون ضرر نزنه ممنون میشم...:n14::n28:
اول کاری که در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گفتم را انجام بده، بعد با استفاده از برنامه shPersianSubtitleFixer زیرنویس را اصلاح کنید و یک بار دیگر امتحان کنید ببینید مشکلتان حل میشود یا نهنقل قول:
تو اپ استور غیر ایرانی سامسونگ یه اپ هست به نام [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] . بی دردسر زیرنویس های srt فارسی رو پخش میکنه. اپ DLNA است. برای استریم کردن ویدیو از کامپیوتر به تلویزیون و غیره.
اپ اش باید نصب بشه در تلویزیون و سرورش هم در کامپیوتر.
اقا من 6450 دارم ولی تو قسمت رمز گزاری عربی را ندارم . یعنی چن تا گزینس مثل اروپای مرکزی و غربی و پونان و این چیزا عربی را نداره چیکار کنم
دوست عزیزنقل قول:
اگر شما از روشهای مرسومی که در اوایل همین تایپیک گفته شده نتیجه نگرفتید ممکن است که از داخل منوی مخفی تغییراتی لازم باشد طریق فعال کردن فارسی ساز و دیجیتال در TV سامسونگ
برای شروع وقتی که در منوی سرویس وارد می شوید قسمت OPTION را ok میکنید ودر منوی آن local set را ed-iran انتخاب میکنید ودر قسمت پایین همان صفحه tuner را auto ودر پایینتر ch table را iran انتخاب کنید و از آن قسمت خارج شوید. ودر قسمت sub option وارد شوید و language-arabic را iran و در همان صفحه ttx group را arabi/Hbrw و در همان صفحه Region را ED-DTV و PnP language را Per انتخاب کنید. با این کار شما هم دیجیتال و هم منوی فارسی دارید.
بعضی از آیتم ها ممکن است خاموش باشد و برای روشن کردن آن نیاز به کنترول مخصوص داریداین تایپیک روشساخت را توضیح می دهد.
و برای زیر نویسها از پستهای صفحه اول استفاده کنید
با این کار شما تلویزیونتان قابلیت لازم را برای زیرنویس و دیگر مواردی که نیاز به زبان فارسی باشد را خواهید یافت
سلام خسته نباشید دستتون درد نکن مشکل من رو برطرف کرد من خودم قبل از اینکار، زیرنویس فارسی فیلم که با پسوند SRT بود رابه کمک نرم افزار mkvmerge GUI روی فیلم چسباندم و توانستم داخل تلویزیون هوشمند سامسونگ مدل UA40F6850 به بینم فقط تنها مشکلی که هنوز دارم و نتوانستم حلش کنم اینکه در این زیرنویس فارسی فیلم ،بازیگران فیلم با دو یا چند زبان صحبت میکنند به این صورت که وقتی با زبان عمومی انگلیسی صحبت میکنند ترجمه های فارسیشان به رنگ سفید ولی وقتی با زبان الفی یا اورکی و یا دورفی صحبت میکنند رنگ ترجمه ی فارسی زرد رنگ هستش(فیلم هابیت) ولی در تلویزیون، زیرنویس فارسی فیلم ، فقط به رنگ سفید نمایش پیدا میکنداگر راه حلی برای نمایش همزمان رنگ های مختلف زیرنویس فارسی فیلم در تلویزیون هست من رو راهنمایی کنید، مچکرم، باتشکر.
دوست عزیزنقل قول:
شما نمی توانید در تلویزیون از قابلیت رنگ بندی استفاده کنید چون تلویزیون زیر نویس را فقط سفید نمایش می دهد.
با سلام دوباره برنامه ی خاصی هست که روی تلویزیون هوشمند سامسونگ مدل UA40F6850 نصب بشود که قابلیت رنگ بندی زیرنویس فیلم در تلویزیون را نشان دهد،آخه فیلمش خیلی معرکه است اگر رنگ بندی زیرنویس فیلم درست بشود زیبایی فیلم دو چندتان میشود با تشکر.:n13:
نمیشه دوست عزیز.نقل قول:
راه ساده و معمول برای تغییر رنگ زیرنویس های srt در تلویزیونهای سامسونگ وجود نداره.
مگر -- کردن تلویزیون و استفاده از samyGO که در تمام مدلها هم جواب نمیدهد و فکر نمیکنم برای تلویزیون شما هم جواب دهد. و اصلا هم این کار را توصیه نمیکنم چون امکان آسیب زدن به تلویزیون هست.
مدیا سرور [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اجازه میده رنگ عوض کنی.نقل قول:
باید اپلیکیشن اش هم نصب باشه در تلویزیون.
با سلام منظور از اپلیکیشن چیه؟از کجا به فهمم نصب شده روی تلویزیون؟برنامه Plex را باید از طریق تلویزیون دانلود کنیم یا از طریق کامپیوتر؟ اگر از طریق تلویزیون باید دانلود شود، به چه صورت دانلود کنیم زیرا تلویزیون اجازه ی دانلود از سایتها به جز سایت سامسونگ نمیدهد؟نصب برنامه ی Plex به تلویزیون صدمه میزند یا نه؟تغییر رنگ درزیرنویس SUb در تلویزیون قابل اجراست ؟ با تشکر در جواب های سریع شما.
دوست عزیزنقل قول:
منظور برنامه های کوچکی است که در قسمت اسمارت هاب از قسمت samsung apps دانلود و نصب می شود و صدمه ای به تلویزیون نمی زند و در زیر نویسهای sub تغییر رنگ فکر نمی کنم قابل اجرا باشد.
لازم بذکر است که باید این برنامه هم در کامپیوتر و هم در تلویزیون نصب باشد نصب برنامه از خود تلویزیون و نصب کامپیوتر دانلود برنامه از سایت آن و نصب د ر کامپیوتر باید انجام شود.
فقط میشه رنگ srt رو عوض کرد.نقل قول:
دانلدش هم مثل دانلد و نصب بقیه اپلیکیشن های تلویزیونه.
ولی در فروشگاه ایران پیدا نمیشه. باید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در کامپیوتر هم باید plex media server نصب باشه و دسترسی داشته باشه به پوشه های فیلمهات.
نقل قول:
دوست عزیز
اینم تایپیک مخصوص اینکار
دستتون درد نکنه منظور از دانلند ،دانلوده؟ اگر من کد کشور رو تغییر بدهم مشکلی در تلویزیون ایجاد نمیشه؟کد چه کشوری رو انتخاب کنم؟تغییر کد کشور به خاطردانلود کردن برنامه ی Plex-Media-Server؟اگر برای دانلود برنامه است بعد از دانلود برنامه دوباره میتوان کد ایران را انتخاب کنم؟دانلود برنامه رایگان؟ با تغییر کد کشور زبان تلویزیون تغییر میکنه؟من الان برنامه ی Plex-Media-Server-0.9.912.504-3e7f93c-en-US برای کامپیوتر دانلود کردم ولی روی کامپیوتر نصب نشده،توcontrol panel>programs and Features_ اگر سئوالاتم پیش پا افتادست عذرخواهی میکنم به خاطر اینکه میترسم یکدفع برای تلویزیون مشکلی پیش بیاید وچون تازه خریدیم و قیمتش برایمان گران تمام شده نمیخواهم توی خرج بیافتم.
با سلام منظورتان از دانلد همون دانلود؟چرا بایدplex media server روی کامپیوتر نصب شود؟منظور شما اینکه تلویزیون ازطریق اینترنت به کامپیوتر متصل شود؟مودم اینترنت من، کابلی.من برنامه ی
Plex-Media-Server-0.9.912.504-3e7f93c-en-US برای کامپیوتر دانلود کردم ولی روی کامپیوتر نصب نشده؟کاربرد این برنامه چیه؟ همانندKmplayer کار میکنه؟ تغییر کد کشور در تلویزیون مشکلی و اختلال ایجاد نمیکند؟ تغییر کدبرای دانلود، برنامه یplex media server؟بعد از دانلود برنامه،کد کشور راباید دوباره به ایران برگردانیم و آیا امکان انجامش هست؟دانلود برنامه رایگان؟با تغییر کد کشور زبان تلویزیون تغییر میکند و آیا احتمال حذف زبان فارسی هست؟شما در توضیحات تغییر کد کشور گفتید تنها تا قسمت شماره ی پنج مرحله پیش میره و بعداز آن میره تو تنظیمات آنتن و کابل اچ دی ام آی و شبکه که بعد از تنظیم اونا با پیغام عدم ثبات اینترنت مواجه میشی و کلآ از تنظیمات به بیرون انتقال داده میشی،منظورتان اینکه قید اینکارو بزنم؟ باعذرخواهی از اینکه سوالاتم پیش پا افتادست ،این سوالاتم به خاطر اینکه تلویزیون رو تازه خریدیم و خرید آن برایمان گران تمام شده ونگران این هستم که نکنه برایش مشکلی پیش بیایدونمیخواهم توی خرج بیافتم ودر این حال دوست دارم از تمام امکاناتش استفاده کنم. با تشکر.
دوست عزیزنقل قول:
منظور از دانلد همان دانلود استبعضی از برنامه ها رابط بین تلویزیون و کامپیوتر هستند از جمله همین برنامه و سامسونگ لینک و دیگر برنامه هایی از این دست تا شما بتوانید عکس وفیلم و موسیقی را از طریق کامپیوتر در تلویزیون تماشا کنید
با تغییر کد اسمارت هاب مشگلی برای تلویزیون پیش نمی آید
و در آخر هر ترفندی مشگلات خودش را دارد و نیاز به تجربه و حوصله برای اجرای آن را دارد.
من جواب بعضی از سوالاتم رو در تایپک بالا دریافت نکردم و باعث ایجاد ابهام در من شده، اگر ممکن جواب سوالات دیگرم رو بدید. با تشکر.:n13:
درقسمت Setup تلویزیون 4 خانه وجود دارد برای وارد کردن Pin این اعداد چی هستند؟
سلام،
من تلويزيون ال اي دي 3D مدل UA55f8880 دارم،
تو منوى encode گزينه ى عربى نداره.
تو سايت خود سامسونگ ، تو قسمت پشتيبانى ام مدل اين تلويزيون وجود ندارد.
اگه ميشه راهنمايى كنين!
دوست عزیزنقل قول:
نام گذاری ایران برای این مدل UA55f8880 و نام گذاری اصلی UA55f8000 است و اینم سایت برای دانلود
و برای زیر نویس هم اینجا بروید
پست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مرسى!!
مشكلم حل شد!
سلام به دوستان و جناب متين پور كه از اول تاپيك بي وقفه دارن كمك ميكنن....
مشكل بنده در زيرنويس تو تلوزيون سامسونگ هست...
اطلاعات:
samsung series 5
version=aa01
model=LA40c550j1r
چند تا راه امتحان كردم نشده كه نشده واقعا اذيت شدم تا الان...
با برنامه subtitle creator زيرنويسو تبديل كردم به idx بازم نشد srt رو هم نشون نميده....
خلاصه كلام موندم توش نميدونم بايد چيكار كنم ...
زبان تلوزيون فارسي هست وقتي tools رو هنگامي كه فيلم پخش ميشه ميزنم چند تا گزينه بيشتر نيست و اينكد وجود نداره كه بخوام عربي
كنم...
پوزش بخاطر پر حرفي....
تلویزیون سامسونگ اصلا فرمت sub idx را نشان نمیدهد. بیخود زیرنویس با این فرمت را امتحان نکنید.نقل قول:
الان مشکلتان چیه؟ اصلا زیرنویس نمایش داده نمیشه یا اینکه فونتش خرابه؟
تلویزیونتان گارانتی ایران داره یا خیر؟
فیلم و زیرنویستان هم نام هستند؟
فیلم و زیرنویس در پوشه با نام غیرفارسی هستند؟
دوست عزیزنقل قول:
تلویزیون شما این فرمتها را پشتیبانی می کند
فرمت هاي زيرنويس حمايت شده
نام پسوندفایل فرمت
time-based 4-MPEG ttxt XML SAMI smi hTML . SubRip srt string-based . SubViewer sub string-based . Micro DVD sub يا txt string-based
و برای زیر نویس هم اینجا برویدپست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قيلنا نميدونم چيكار كردئه بودم با فونت عجيب نشون ميداد اما الان هيچي نشون نميده....نقل قول:
خير چند سال پيش با بانه خريدم ....
بله جفتشون هم نام هستند ...فقط دقيق نميدونم فرمتي كه اخر زيرنويس مياد رو بايد پاك كنم يا نه ؟!!
بله در يه پوشه غير فارسي ريختم..
يه مشكل ديگه كه هست تلوزيون من زانش فارسيه...وقتي فيلم در حال نمايشه گزينه tools رو ميزنم اصلا چيزي به نام رمزگزاری یا( ENCODE ) نيست كه من بخوام به عربي تغييرش بدم !!!
اين راهو هم ميرم
file>save as>encoding<unicode<save>yes
بازم نشد ...
مرسي از توجهتون....
بالاخره مشكلم حل شد...
همون روش نوت پد رو درست اجرا كردم شد....خيلي ممنون از دوستان......
اين سايت واسم خوب بود اميدوارم هميشه ادامه دار باشه....
اولين فيلم هم نوح رو ديدم با كيفيت 1080 خيلي لذت داشت...فيلمش خوب بود پيشنهاد ميشه.....
سلام دوستان خواهش میکنم کمکم کنید واقعا به مشکل برخوردم و خیلی استرس دارم. ما امروز تلوزیون led مدلSamsung 46F8880 رو گرفتیم. زبان tv فارسی هست. ولی متاسفانه هر فیلمی رو میزارم زبان زیرنویس عجق وجقه. و تو تظیمات مربوط به پخش فیلم هم که میرم و رمزگذاری رو که میخوام عوض کنم که بزارم رو عربی، گزینه عربی وجود نداره مثلا ترکی و البانیایی و ... هست ولی عربی داخلشون نیست. دوستان لطفا کمکم کنید چون اولویت اولم واسه خرید این تلوزیون دیدن فیلم بود که الان هم واسه دیدن زیرنویس به مشکل برخوردم
دوست عزیزنقل قول:
از این پست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] استفاده کنید.