سلام گرافیک لب تاپم روی این ویندوز یه دفه سیاه میشه و مینویسه stopped working & recoverd successfully
Printable View
سلام گرافیک لب تاپم روی این ویندوز یه دفه سیاه میشه و مینویسه stopped working & recoverd successfully
اسم بزنامه هاتون رو میزارید؟... تسک بار این جور وقتا قفل میکنه یا آن هست و فقط برنامه ها نیست؟...نقل قول:
منظورتون از گرافیک سیاه میشه رو نفهمیدم...یعنی کل اسکرین میره؟... فک کنم اشکال از درایور باشه... آپدیتش کنید درس میشه... یه لپتاپ وین 8 ماله یکی از دوستان بود وقتی دکمه وایرلس رو میزد تا وایرلس استفاده کنه این پیام میومد...با آپدیت حل شد...نقل قول:
Sent from my Xperia S using Tapatalk 2
اقا ویندوز 8 رو نصب کردم و کرکش کردم و همه نرم افزار ها رو هم نصب کردم و تنظیمات دلخواهم رو هم انجام دادم و ویندوز به خوبی کار می کرد . گفتم بزار بزنم اپدیت بشه زدم اپدیت شد و فکر کنم نصف و نیمه اپدیت شد !!! ولی در هر صورت اپدیت تموم شد و گفت ویندوز رو ریستارت کن منم زدم ریستارت شد ! بعد که بالا اومد تو مرحله قبل ورود به ویندوز که می خواد اپدیت ها رو کانفیگور کنه تو 20 درصد می مونه و هنگ می کنه و یه پیام میاد و تا 100 درصد لود میکنه و ویندوز رو ریستارت می کنه !! حالا هر کاری می کنم باز میره اونجا می مونه و تو ویندوز نمیره !!!چه کاری میشه انجام داد ؟ راه فراری وجود داره تا بشه بریم تو ویندوز ؟ این مشکل از چی هستش ؟ دفعه قبل هم دقیقا همین مشکل بوجود اومد و زدم ویندوز رو از طریق ویندوز 7 فرمت کردم رفت پی کارش !! حالا دوباره همون مشکل رو نشون داده !!
اگه ویندوزو اول کرک کردی بعد آپدیت مشکل از کرک بوده تو فروم های دیگه زیاد اینو گزارش دادن (همه جا مینویسن با کرک آپدیت نکنید که داداش... ).... اگه اول کرک نکردی خب ....!... عجیبه !... ویندوز عوض کن ... یه نیم ساعت وقتو می گیره ...نقل قول:
اره اول کرک کردم و بعد زدم اپدیت شد !!! حالا راه حلی نداره ؟ پاکش کنم بره ؟نقل قول:
منظورم برنامه ی خاصی نبود مثل: My Computer - Windows Media player ...نقل قول:
اسم بزنامه هاتون رو میزارید؟... تسک بار این جور وقتا قفل میکنه یا آن هست و فقط برنامه ها نیست؟...
تو محیط ویندوز کار میکنند فقط از Taskbar میرند...همین..ویندوز کرک نشده:آپدیت هم شده!
TaskBar هم قفل نمیکنه...
از ویندوز repair یه کمک بگیر ... dvd وین 8 رو بزار رو اون بوت کن زیر صفحه سمت چپ ... توش یه عالمه خرت و پرته واسه این جور وقتا ... اگه درس نشد فک کنم باید عوض کنی !نقل قول:
این شکلیه که باید باشه : (وقتی ویندوز مدیا و مای کام بازن ) : ماله شما اینطوری نیس ؟! ... خیلی عجیبه ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
اقا ویندوز رو رییپیر کردم و به صورت کاملا عجیبی بالا اومد ولی دوباره خودکار یه صحفه ابی رنگ اومد و تا 100 درصد پر شد و بد ویندوز ریستارت شد !!! و دوباره برگشتیم سر همون مشکل قبلی . در هر صورت ویندوز رو از طریق ویندوز 7 فرمت می کنم و منتظر سرویس پک1 و کرک کامل ویندوز 8 می مونم . :n16:نقل قول:
ممنون صفحه برا 1 ثانیه سیاه میشه و بعد کنار ساعت یه چیزی میاد که اینو می نویسه . درایور گرافیک رو نمی تونم آپدیت کنم (همون مشکل جی فورس) - درضمن درایور بلو توث هم نصبه ولی نمیشه از بلوتوث استفاده کرد - ایور میده و کار نمی کنه ولی همه چیزش طبیعیهنقل قول:
با همون درایور مشکل داری کسری جان ... تو بخش لپتاپ از دوستانی که مدل مشابه دارن کمک بگیر ... یا اگه کلوپ لپتاپت موجوده اونجا بپرس :n12:
برای فعال کردن سیف مد تو cmd وقتی bcdedit/enum/v رو میزنم میگه An unknown command was specified. باید چیکارش کنم؟کد:فعال کردن قابلیت Safe Mode در ویندوز 8
ابتدا آن را فعال کنید تا در زمان خطر بتوانید به آن رجوع نمایید. برای این
منظور کافی است عبارت cmd را در محیط کاربری مترو تایپ نمایید و بر روی برنامه Command Prompt کلیک کنید و آن را به عنوان ادمین سیستم اجرا نمایید. حال دستور bcdedit/enum/v را تایپ کرده و کلید Enter را بزنید
این متن cmd
Microsoft Windows [Version 6.2.9200]
(c) 2012 Microsoft Corporation. All rights reserved.
C:\Windows\system32>bcdedit/enum/v
An unknown command was specified.
Run "bcdedit /?" for command line assistance.
C:\Windows\system32>
نه دوست عزیز مطمئنا مدلش نیست.حالا ببین چه بلایی سر ویندوزت اومدهنقل قول:
شما برای اینکه safe mod رو فعال کنی برو توی run بعد تایپ کن msconfig بعد یه پنجره باز میشه.توی اون پنجره برو سربرگ دوم یعنی boot بعد توی کادر پایین زیر boot option گزینه safe mode رو تیک بزن بعد سیستم رو ریست کننقل قول:
وقتی ریست کردی ویندوز بالا اومد میره توی safe mode وقتی کارت باهاش تموم شد همون راه رو برو و تیک گزینه safe mode رو بردار و سیستم رو ریست کن.
والسلام
ممنوننقل قول:
پرسیدم و متاسفانه یه راهی برا آپدیت های جدید گذاشتن ولی نتونستم انجامش بدم و این آخرین آپدیت ارایه شده سایت رسمی سونی بود براش ممنون
عجب!نقل قول:
نه دادا دیگه اینطوریام نیست!اینجوری نشون میده!فقط خیلی به ندرت پیش میاد که فقط تو Taskbar برنامه ی در حال اجرا رو نشون نده....
چیز خاصی پس فک نکنم باشه ... اگه زیاد اذیت نمی کنه ولش کن بزا دلش خوش باشه اینقد ما ویندوزو اذیت میکنیم حالا یکمم اون گیر بده !:n02:... اگرم خیلی رو مخه میری واسه ریستور پوینت و تعویض ویندوز و .....نقل قول:
شما برای تسکبار خودتون که بعضی برنامه ها در اون بصورت هیدن در میان بعد از اجرا شدن فایل bat پایین به اسم Reset Clear Taskbar دانلود کنید روی دسکتاپ سیو کنید بعدشم روی همین فایل کلیک راست گزینه run as administrator انتخاب کنید بعد که کارش بصورت اتومات کرد از نوع تست کنید:n01:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
دوستان من چندی پیش ویندوز 8 را نصب کردم
هنگامی که فایروال آواست را نصب میکنم و#ی پ#ی ا#ن ام بلاک یا غیر فعال می شود.
کسی راهی سراغ داره که بشود در کنار آواست از و#ی پ#ی ا#ن هم استفاده کرد؟؟؟؟؟؟؟
و#ی پ#ی ا#ن را صرفا برای آپدیت آواست میخاهم...
دوست عزیز من حتی نود 32 هم نصب کنم اینجوری میشه و به آنتی ویروس خود ویندوز 8 که آپدیت هم میشه اکتفا کردمنقل قول:
جالب اینجاست که هیچ تغیرری نمیشه و فقط با کانکت شدن به .. اینترنت رو قطع میکنه
دوست عزیز این نواری که میگید برای من نمیاد مجبورم از داخل cd فایل اتوران رو اجرا کنمنقل قول:
متاسفانه من الان وین 8 رو سیستمم نصب نیست که دقیق بگم چیکار کن ولی حالا تا جایی که یادم هست میگم ببینم میتونی پیدا کنی:نقل قول:
برو توی کنترل پنل یه آیکن هست که نوشته autoran یا همچین چیزایی.اونو باز کن میتونی قابلیت اتوران ویندوزت رو تغییر بدی
دوست عزیز این مشکل رو توی تاپیک اختصاصی آنتی ویروستون مطرح کنین چون این مشکل برمیگرده به آنتی ویروستوننقل قول:
شما هم توی بخش آنتی ویروستون پست بزنین.دوستان کمکتون میکنن.بعضی از دوستان هم همین رو با کسپر داشتن توی تاپیک مربوطه حل شدنقل قول:
سلام.دوستان یه 2 تا سوال دارم : 1.این که چرا من نمیتونم در Internet explorer زمانی که تایپ میکنم با اینتر یه خط بیام پایین ؟ همین الانش که دارم تایپ میکنم نمیتونم با Enter یه خط بیام پایین و واسه همینه که خطام پشته سر همه ! کسی در این ویندوز با این مشکل برخورد کرده ؟ اینم بگم که با Firefox چنین مشکلی ندارم ... یه مشکل دیگه هم این که در Explorer در بعضی سایتا نمیتونم Log in بشم.وقتی یوزر و پسمو وارد میکنم دوباره همون صفحه اول رو میاره بدون Log In شدن ! 2.به نظرتون همه ی آپدیت های ویندوز رو دانلود کنم ؟ سرعت رو کاهش نمیده ؟ دوستان آپدیت کردن ؟ یه آپدیت بود که میگفتن اکتیو ویندوز رو از بین میبره ... اون کدوم بود ؟ ببخشید زیاد شد سوالام. ممنون
من هم مشکل اولیتون رو دارم ... الان هم که تایپ میکنم نمیتونم اینتر بزنم !!!! .... تا حالا تنها راهی که براش پیدا شده هم استفاده از یه مرورگر دیگس !نقل قول:
تعجبم اینه که، هیچکی تا حالا از این مشکل حرفی نزده بود ... !!نقل قول:
اونجا هم پست زدم منتها هنوز کسی جواب نداده است.:n03::n03::n03:نقل قول:
چرا داداش تا حالا یه تاپیک هم داشتیم در موردش خودم توش نظر دادام... تو بخش آموزش هم اول که فک می کردم اشکال از فرومه گفتم ... کلا دوستان بیشتر از کروم و فایر استفاده میکنن و سمت ie نمیرن منم قبلا همین طوری بودم ولی از ie 10 خوشم اومد !
سلام ممنون دوست عزیزنقل قول:
منظورم طرح مشکل نبود و همینطور که فقط آنتی ویروس نیست و هر برنامه ای مربوط به نت نصب کنم مثل میتر هم اینطوری میشه
سلام من هم همین مشکل رو دارم البته دایمی نیستنقل قول:
مثلا الان کاملا درسته من فکر می کنم به سرعت اینتر نت ربط داره الان اکسپلورر من درسته ولی ممکنه دفه بعدی اینجوری نباشه
والا من همیشه این مشکل رو دارم متاسفانه ! سرعت نتم هم خوبه ... کلافم کرده راه حلی هم پیدا نکردم هنوز ... جواب سوال 2 ــام هم یکی بی زحمت بده . این :نقل قول:نقل قول:
2.به نظرتون همه ی آپدیت های ویندوز رو دانلود کنم ؟ سرعت رو کاهش نمیده ؟ دوستان آپدیت کردن ؟ یه آپدیت بود که میگفتن اکتیو ویندوز رو از بین میبره ... اون کدوم بود ؟
سلامنقل قول:
برای مشکل اولتون باید بگم که منم همین مشکل رو با فایرفاکس داشتم البته مال من گاهی اوقات پیش میاد.ممکنه بعدا هم پیش بیاد.من فکر کنم مشکل از سایت باشه مثلا بعضی اوقات هم عکسی رو که آپلود کردم رو نمیتونم لینکش رو توی فروم بذارم.شایدم بخاطر فعال نبودن جاوا اسکریپ باشه آخه من اکثر اوقات غیر فعالش میکنم.
آره دوست عزیز شما ویندوزت رو مرتب آپ کن چون بسیاری از مشکلاتش حل میشه و باگهاش برطرف میشه به جز یکی که اونم کرک ویندوز رو پاک میکنه و منم نمیودنم دقیقا کدومه.ولی آپ کردن ویندوز سرعت سیستم رو پایین نمیاره.
یعنی راهی نداره که این مشکل (اینتر زدن) رو حل کنم ؟!نقل قول:
والله مال من که خودجوش خراب میشد خودجوشم درست میشد.دیگه من خودم کاری انجام نمیدادمنقل قول:
باسلام امشب Windows 8 Enterprise RTM x86 دانلود کردم.
متاسفنه هنگام نصب همه چیز تا مرحله installing windows همون مرحله عملیات کپی و نصب ویندوز 8 بر روي سیستم به پایان میرسه سیستم بعد از ریست شدن فقط یه صفحه سیاه میاد حتی 10-15 دقیقه هم صبر کردم ولی هیچ اتفاقی نیافتاد. تا وارد مرحله تنظیمات حساب کاربري بشم .شانسی که آوردم از ویندوز7 یه بکاپ داشتم.تا بیام تو سایت و از شما دوستان کمک بگیرم. به نظر شما مشکل از کجاست.
باتشکر
از dvd ویندوزت نیست؟با یه dvd ویندوز دیگه امتحان کن ببین چی میشه؟نقل قول:
کسی راهی برای عوض کردن فونت فارسی پیش فرض ویندوز پیدا نکرده ؟
نه متاسفانه هنوز راهی پیدا نشدهنقل قول:
dvd رو هم عوض کردم حتی دیشب از یه سایت دیگه دانلود کردم ولی متاسفانه مشکل باقیه.
همه مراحل رو درست میرم سیستم من هم از لحاظ سخت افزاری مشکلی با ویندوز8 نداره.
من هم دقیقا همین مشکل رو دارمنقل قول:
ولی از آنتی ویروس ویندوز هم نمیتونم استفاده کنم چون کرک یا پچ 90% برنامه هایی که روی هاردم دارم رو هم پاک میکنه
در ضمن شما میتونید از فایر*فا$کس هم استفاده کنید من ... رو برای آپدیت آواست میخوام که آی پی های ایران رو تحریم کردهنقل قول: