رکورد جدید 10633
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
رکورد جدید 10633
سلام به همه اونايي كه كامپيوتر بلد نيستن
ببخشيد جناب hiwa_it ميشه بگيد شما از چندتا گرافيك استفاده ميكنيد دو تا يا يكي؟
كلاك سي پي يو وگرافيك الان دقبقا چنده ؟
گرفتن همچين امتيازي بدون اور سنگين گرافيك (از طريق ولت مد) يا اور سنگين سي پي يو امكان پذير نيست يعني محاله من خودم با دو تا 7900 جي تي و دو گيگ رم وX23800 تو 3dmark 05 گرفتم 11023
من بيشتر 06 بنچ ميگيرم وبراي اثبات حرف دليل دارم من فقط ضعف سي پي يو دارم تصاوير شما يا اينكه از سايتها كش رفتيد يا اينكه توش تغيير ايجاد كرديد يا اور سنگين داد و از كولينگ استفاده كردين من بنچ زياد ديم اما اين ديگه محال ممكنه مگه اين كه با 3d mark 06 توجيه كني واز FPS بنچها عكس بزاري
اينا اين مال منه
فقط از یک pov 7800GTX 512 E.E تک و تنها ست بیچاره
ربطی به کلاک سي پي یو نداره چون تست باید فقط با گرافیک انجام بشه اگه تو عکسها نگاه کنید تست قسمت سی پی یو برای تست کلیک نخورد ه و گرافیک هم دفالت هست و هنوز اوور نشده در تست اخر اون هم مشخه
7900GT با چه بردی ?
در مورد کش رفتن خندم گرفت وقتی خوندم چون یه مثڵ هست که میگه کافران همه را...............
با بابای کولینگ هم نمیشه امتیاز زیاد بالا برد و اگه برید نگاه کنید تو عکسها مشخص هست که این کارت اوور نشده
بردم اي وي جي اي هستش البته سوپر كلاك
چرا از 3d 06 عكس نذاشتي؟
بعد اخرين سوالم اينه اين كارت رو چند گرفتي و اگه تصويري ازش داري بزار چون فقط يه كارت هست كه ميتونه همچين امتيازي بگيره فقط عكسشو بزار
نقل قول:
نوشته شده توسط ForceX
ورژن E:E دارای mhz580 CORE CLOCK FRE و
1.73GHZ ناقابل memory clock fre هست
فکر کنم سر در تاپیک نوشته شده 3d mark 05
ممنون چه كار سر در داري تو بزار
بعد نگفتي چند خريدي
راستي خيلي شبيه 7900 Gtx هست تا 7800
بعد 1.73 كه ميگه ضرب در دو شده يا اينكه بايد بشه؟
اگه واقعا اينه به نظرم يه دونه ديگه بخري اس ال آي كني
ديگه همه چيز ميتركه
قيمت بگو يادت نره
از نظر قیافه مو نمیزنه با 7900 ولی این 7800اکسترم ادیشن هست که خیلی قوی هست و از نظر امتیاز یه چیز تو مایه های XFX GeForce 7950 GX2 هستنقل قول:
نوشته شده توسط ForceX
من اینو با بدبختی تونستم از المان بگیرم با ٤٨٠ یورو اون موقع میشد xfx 7900 GTX رو با ١٠ یورو بالاتر خرید البته اون موقع یعنی ٢ ماه پیش که دیگه پیدا نمیکنم لنگش رو یکی از دوستان ١ ماه پیش گرفت 520 یورو دارم یه جورایی سرش رو شیره میمالم که ازش بگیرم نایاب شده و دیگه گیر نمیاد این نسخه رو میشه با gainward هم sli کرد ولی بالا نمیره هیچی پاییتر هم میاد دارم
نه 1.73 تو forceware جدید قاطی میکنه و دو برابر نشون میده
موفق باشی
اقا راستي يه چيز من يادم رفتم بگم شما اگه تيك سي پي يو تست زياد فرقي تو امتيازت نداره فقط شايد 50 تا بياد زير واسه همينه كه ميگم از 06 چون سي پي يو خواه نا خواه تو امتيازي كه گرفتي تاثير زيادي داره فك نكن با برداشتن تيك سي پي يو امتياز خالص گرافيك رو گرفتي واسه همين به نظر من 05 استاندارد نيست بزاري نميدونم اصلا برنامشو (06)داري يا نه چون امتياز سي پي يو فقط اونجا مشخص ميشه فك كنم هول هوش 3000 تا فقط از سي پي يو امتياز ميگيري و كل امتيازت احتمالا لب مرز 6000 ميشه يعني حدودا 5900
چيه عزيز نميخاي ضايع بشي جواب نميدي حالا
شما بيشترين امتيازت بخاطر سي پي يوته عزيزم
قوانین فوروم رو بخونی واسه اینده ات خوبه یاد میگیری احترام دیگران رو نگه دارینقل قول:
نوشته شده توسط ForceX
من ادعایی نکردم میتونی دلت رو خوش کنی با امتیازات فکر نکنم واست نون و اب بشه جای ا ین کارها شاید بهترباشه ٤ تا تاپیک بخونید و به دیگران یه کمکی کنی
اگه وقت کنم میشینم دانلود میکنم و یه تست ازش میگیرم تا شما هم دلت خوش بشه
این هم از بنچ مارک کارت گرافیک من که PixelView 7600GS هستش در حالت 1024*768 و No AA و Trilinear Filtering . فقط من چون زیاد با این برنامه (3Dmark 2006 ) کار نکردم درست نمی دونم که نمره اصلی که برنامه به کارت گرافیک میده کدوم یک از اینهاییه که تو عکس با شماره مشخص کردم .
ضمنا می خواستم ببینم کدوم یک از این نمره ها رو میشه با چارتی که در تصویر زیر می بینید که از سایت Tomshardware گرفتم مقایسه کرد تا ببینم Vga در چه رده ای قرار میگیره ؟
امتیاز اصلی شما 2445 هست مرسی از اینکه تست رو گذاشتید موفق باشید
نه من دلم خوش نيست شما يه مقدار تو صفحه هاي قبل ادعات شده بود البته الان ديگه ملت فهميدن امتيازت بيشتر به خاطر سي پي يوتهنقل قول:
نوشته شده توسط hiwa_it
دست شما درد نكنه خوب كاري كردي گذاشتي
اگر تو نستي از اف پي اس ها هم بزار
ديدي الان من امتياز سي پي يوم بدون اور 1400 هست ش ولي مال شما اوره نكره 2000 رو ميگيره چه برسه كه اورش كني در كل تو تست سي پي يوت خيلي به بالا بردن امتيازت كمك ميكنه شما اگه سي پي يو منو داشته امتيازت ميشد همون 5800
خواستم از دهن خودت بشنوم که روی تست 06 سی پی یو خودش رو قاطی میکنه نه 05نقل قول:
نوشته شده توسط ForceX
ولی این کارت لامصب تک و تنها بدون اوور این امتیاز رو بهم داد خودم شاخ در اووردم باید هر جور شده لنگش رو پیدا کنم
شما به تستهای 05 گیر داده بودی حالا من تست 06 رو رو یه سایت ایتالیایی گذاشتم و همه میگن دروغه :biggrin: :biggrin:
دروغ نيست ولي عجيب و غريبه
قدر كارتتو بدون چيز خوفي خريدي اگه بتوني يه دونه ديگه از اين مدل گير بياري اس ال آي كني امتيازت ميره رو هوا
موفق باشي
سلام
من کارتمو تست کردم امتیاز 2901 گرفتم با بورد PALIT به نظر شما خوبه
راستی کارت من ATI X1300 هست
اینم عکسش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
من کارتمو تست کردم امتیاز 2901 گرفتم با بورد PALIT به نظر شما خوبه
راستی کارت من ATI X1300 هست:tongue:
اینم عکسش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
نوشته شده توسط mohammad javad eskandary [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با سلام
تا حالا کجا بودی !
دیگه ATI نبود گردو خاک کنه ؟؟؟
مال من geforce 7600 gs هست و نمره 2900 گرفت .به نظر شما این نمره خیلی پایین نیست؟
با سلامنقل قول:
به نظر منم خیلی که؟!
وقتی کامپیوترت خنک است یه تست دیگه بگیر و آپلود کن(اینجا : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) ما هم یه فیضی ببریم.
نام و مدل مادربردتم بنویس چون خیلی تاثیر داره؟
QWRFC DTHa
برنامش کجاست میشه آدرس دانلودش رو بدهیدنقل قول:
سرچ كن 3dmark05 حتما پيدا مي كني
میدونمنقل قول:
جدیدترین نسخش رو میخواهم
در حال حاضر 3DMark06 جدیدترین هست .
ولي گرافيكهاي مدلهاي 6 به پايين بايد با 3dmark 05 مقايسه بشوند
با سلام خدمت اساتید محترم خواهشن در مورد کارت من و امتیازی که گرفته نظر بدین البته
بدون تست cpu این امتیاز رو اورده
راستگو جان عالي هست
مي گم مشخصات كامل گرافيكت را مي گي؟
Over Clokesh كردي؟
دوست عزیزrastgoo جان لطفا صفحه امتیاز رو از جلوی برنامه بردار ببینم در چه حالتی امتیاز رو گرفتی.
گرافیک من جی فورس 6200 توربو کش با 128مگ رم ddr2
مارک اونم گیگا بایته
بله کارت من اور کلاک شده
این نتیجه هم مال وقتیه که سیستمم خنکه
راستی دوستان شما چیزی دربارهی گرافیک 6600گیگا که دو تا هسته داره می دونید
آخه یکی از دوستام داره و به من قیمت داده 220 تومن البته کارکردشو
به نظرتون خوبه بخرم
این کارت گرافیک که می گم در 3dmark 2003 امتیاز 12500
آورده و رم اون256 ddr3 است با دو رابط 128بیت
6600 را 2 هسته اي نديدم مي شود لينكش را بگذاري
توي 3Dmark05 چقدر امتياز دارد؟
سلام
چرا توربو کش با اور شدن انقدر امتیاز آورده؟
لورد جان متاسفانه من لینک ندارم بزارم و امتیاز اون کارت رو هم تو3dmark 05 نمی دونم اون امتیازی هم که گفتم
توی 3d mark 2003 اورده کارخونه سازندش رو کارتنش به صورت نمودار رسم کرده بود
در مورد سوال آقا آرش هم باید بگم امتیاز کارت من بدون اورکلاک 1281 است
ولی چون من یه فن پنتیوم 3 رو کارت گرافیکیم نصب کردم امکان اور کلاک زیاد رو به من می ده
لورد جان متاسفانه من لینک ندارم بزارم و امتیاز اون کارت رو هم تو3dmark 05 نمی دونم اون امتیازی هم که گفتم
ولی فکر کنم جزو اولین کارتهای گرافیکی دو هسته ای به حساب می آد
ولی چون من یه فن پنتیوم 3 رو کارت گرافیکیم نصب کردم امکان اور کلاک زیاد رو به من می ده
ولی فکر کنم جزو اولین کارتهای گرافیکی دو هسته ای به حساب می آد