سلام وقتی میخوام بازی جرا کنم این ارور رو میده چیکار کنم
the procedure entry point except handler4 common could not be located in the dynamic link library msvcrt.dll
Printable View
سلام وقتی میخوام بازی جرا کنم این ارور رو میده چیکار کنم
the procedure entry point except handler4 common could not be located in the dynamic link library msvcrt.dll
فایل زیر رو دانلود و از زیپ خارج سپس در این مسیر کپی کن : C:\Windows\System32نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان چرا اینقدر تو شهر فریم ریت میاد پایین؟!من تمام تنظیمات رو هم بیارم پایین،رزولیشن رو هم بذارم رو 800*600 بازم نمیتونم بازی کنم از بس کنده...
cpu رو هم که میخوره...همش رو 90 درصد...
گرافیکم 5770 هست و پردازندم هم q6600...
من موندم اینا بازی رو درست میکنن قبل انتشار یه تستی نمیکنن؟!یا مثلا رو ابر رایانه تست میکنن که هیچ مشکل افت فریم و لگی رو نمیبینن؟!
کسی نبود راه حلی داشته باشه
نقل قول:
اگر از کرک استیم استفاده کنید سیو بازی اینجاس:
C:\Program Files\Ubisoft\Ubisoft Game Luncher\Save Games
کرک ریلودد یا هر کرک دیگه ای رو باید در محل نصب uplay کپی بشن(C:\Program Files (x86)\Ubisoft\Ubisoft Game Launcher) یا محل نصب خود بازی (C:\Program Files (x86)\Ubisoft\Assassin's Creed III) یا هر دو ؟؟؟؟؟
برو به این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .نقل قول:
ااااااااااااااااااااااااا ......... هوراااا ......:sq_14: بالاخره بعد از تقریبا دو هفته سعی و تلاش درست شد.:sq_13:
بازی رو با آپدیت مخصوص ورژن روسی آپدیت کردم بعد کرک ریلودد رو جایگزین کردم و پوشه ها رو به عنوان استثنا برای آنتی ویروس قرار دادم تا به عنوان ویروس نشناسه و بعد بازی رو باز کردم دیدم درست شده.:sq_2:
کرک ریلودد رو باید در محل نصب بازی کپی کنی. فقط ممکنه آنتی ویروست اون رو ویروس بشناسه که باید براش تعریف کنی ویروس نیست.نقل قول:
کاور اوریجینال بازی :
[/CENTER]کد:http://uvs.jp22.net/img/7871915a8107.jpg
به لینک اول نیز اضافه شد.
دوستان من خودم بازی رو دیشب دانلود کردم.
این جا همه جور مشکل دیدم به غیر از مشکلی که من دارم.
من بازی کامل رو دانلود کردم و کرک ریلودد رو ریختم. بازی اجرا میشه و مشکلی هم نداره و تو بوستون هم افت فریم داره اما قابل بازی کردنه اما مشکلم اینه که همون اول بازی تو بوستون بعضی وقت ها تصویر تار میشه. یعنی HUD و نوشته ها رو خوب نشون میده اما تصویر تاره ولی وقتی فیلم های وسط بازی رو نشون میده واضحه.
تا اون مرحله اوایل بازی تو بوستون که باید می رفت و صندوق رو برای اون مرده میاورد مشکلی نداشتم اما از همین مرحله مشکل شروع شد. دقیقا از جایی که اولین نفر رو با هفت تیر می کشیم.
سلام. ببخشید اینجایی که میگید یه پوشه 4 کیلو بایتی هست فکر نکم سیو بازی باشه ؟؟؟؟نقل قول:
کسی لینک آخرین ورژن Ubisoft Game Launcher داره
نه با اینم حل نشد باید منتظر یه پچ درست حسابی بمونم:sq_7:نقل قول:
دوستان من این سیو بازی با کرک theta رو پیدا کردنم رو کپی کردم بعد از ریختن این dlc جدیده سیو پاک شد و مسیرش هم عوض من رفتم تو مسیر خودش ریختم حالا میگهdamged save game:sq_8:
چی کار کنم اینو زیاد نرفته بودم ولی حال ندارم دیگه برم چی کنم اینو ؟؟؟
سلام
من بازیو تا 11 درصد بازی کردم بعد گیر کرد حالا آپدیت کردم سیوهام پریده اگر کسی حول 11 درصد بازی هست ممنون میشم سیواشو واسم بزاره
من هر چي تو بازي مي گردم جاي خريد و فروش كالارو پيدا نمي كنم:41: ،تا سكانس 10 رفتم نسخه بلك باكس هم هست،كسي مي دونه آيكونش تو نقشه چه شكليه؟
سلام
این بازیو نصب کردم ، وقتی اجراش می کنم هم New Game رو می زنم مشکلی نداره ،اوی همون فیلم اولش ، اونجا که دزموند با سه نفر دیگه توی یه ماشین هستن قفل می کنه و ارور Not Responding میده ، دوبار امتحان کردم همین مشکلو داشت
کرکش Theta هست ، کارت گرافیک هم درایورش جدید هست ( فکر کنم 306 ، یه چیز تو این مایه ها بود )
ممنون:40:
ممنون از اینکه اطلاع دادی :sq_2:نقل قول:
با این بازی رو کرک کن ببین درست میشه : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
رمز فایل: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
داداش :دینقل قول:
رو نقشه ایکون پوند رو زده
تو بوستون هم 2 تا هست ازش
سلام با بدبختی بلاخره بازی باز شد یه صفحه سیاه میاد اگه کسی میتونه کمک کنه کرک پست 138 امتحان کردم همینه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مشکل شما چیه ؟نقل قول:
خب کرک ریلودد یا تتا رو استفاده کن، قاعدتا نباید مشکلی داشته باشی.
دوستان من آخرین درایور کارت گرافیک رو نصب کردم و تازه کارت گرافیکم رو هم اورکلاک کردم اما فریم بازی زیاد بالا نرفت.
کلا چه تو بوستون و چه تو جاهای دیگه فریمی دارم متغیر از بین حدودا 20 تا 40
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سلام دوستان
کسی هست که محتویات اصلی بازی قبل از نصب روی dvd مثل این عکس باشه ؟
این نسخه Release name: Assassin’s.Creed.III-SKIDROW
Size: 15.30 GB
من این نسخه رو دانلود کردم 2 تا پارتش ناقصه حجمی نداره یکی کمک کنه
اگه شما هم مثل من دانلود کردید و این محتویات پوشه نصب اینجوری بوه اره فایل های data3.cab data1.cab data7.cabنقل قول:
مشکل دارند
حالا من دنبال کسی میگردم که نسخه 15 گیگرو سالم دانلود کرده باشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیز مال من همینه ولی دو تا فایل data3.seg و data7.seg رو نداره.نقل قول:
اره اونها رو خودم اضافه کردم حالا شما این رو کامل نصب کردید بدون مشکل ؟نقل قول:
سلام دوستان عزیز
من از کرک تتا استفاده کردم و وارد بازی شدم ولی زبانش روسی هست چجوری انگلیسیش بکنیم؟اینجوری که نمیشه بازی کرد!
داداش من خریدم :دینقل قول:
معمولا با کرک درست میشهنقل قول:
سلام ، ضمن تشکر:40:نقل قول:
نشد ( همون مشکلو دارم هنوز ) ( اون موقع که دزموند با سه نفر دیگه توی ماشین هستند بازی ارور Not Responding میده ) ، کرک 13.5 مگی رو دانلود کردم
دوستان
این بازی روی XP اجرا میشه ؟
اره میشه سیستم بازی رو ببینی میفهمینقل قول:
ویندوزت رو آپدیت کن ..........نقل قول:
سلام
Uplay به اينترنت متصل نمي شه؟!!
مشکل کاملا واضحه بیشتر از این چیزی نمیاد همه کرکارو امتحان کردم
نقل قول:
سلام،
خسته نباشید بچه ها،
من یه مشکل دارم، اولین بار که رفتم تو بازی هیچ مشکلی نداشتم، ولی برای دومین با که خواستم بازی کنم نرفت تو بازی، اون قسمتی که CD Key میخواد دیگه رد نمیکنه.
باید چیکار کنم.
ممنون.
سلام دوستان عزیز
من یه مشکلی تو صدا دارم همه جای بازی صدا داره الا موقعی که شخصیت اصلی بازی (اسمش یادم رفت ) با دیگران صحبت می کنه اصلا صداش نمی اد البته تو دو سه بازی هم همین مشکل رو دارم (در ضمن درایور کارت صدام هم نصب کردم و ویندوزم سونه)
چه نسخا ای از بازی رودارید ؟ نسخه بلاک باکس یا نسخه کامل ابدیت درایور کارت گرافیکت چنده ؟ از چه کرکی استفاده میکنی ؟نقل قول:
سلام دوستان من سیو بازی اساسین سکانس 4 رو میخوام
ممنون میشم برام بزارید هر کی داره محل دقیق کپی هم بگید ممنون میشم
آقا پچ واسه مشکل فریم ریت نیومد
فعلا که خبری نیست :دینقل قول:
سلام . من وقتی میرم تو بازی خود به خود هنگ می کنه چند لحظه بعد و Close Program میده دوباره نصب کردم اما بازم درست نشد لطفا بگید چیکار کنم :)