بچه ها بازی Game Pad رو نمیشناسه...چیکار کنم؟
درایور هاشم تصبه و تو بازی های دیگه دارم ازش استفاده می کنم ( NFS .FIFA)
Printable View
بچه ها بازی Game Pad رو نمیشناسه...چیکار کنم؟
درایور هاشم تصبه و تو بازی های دیگه دارم ازش استفاده می کنم ( NFS .FIFA)
واقعا که به اینم میگن تاپیک؟؟
این همه سوال پرسیده میشه که ساده ترین هاش جواب داده میشه اقا وقتی نمیتونید الکی تاپیک نزنید برا ساخت تاپیک که جایزه نمیدن:13:
نه همجا نیست اولاش خوب بود تا قبل از مرحله افغانستان اما تا به این مرحله افغانستان که میرسم وارد اردوگاه میشیم میره پای میز میپره بیرون ارور میده حالا تو میدونی چیکار کنم؟:sq_3:نقل قول:
داداش اینایی که گفتی حتمیه دیگه آره مشکله کله بازیو حل میکنه؟نقل قول:
الان برا من تو مرحله افغانستان میپره بیرون اونجا که میرن پای میز با اینکارایی که گفتی این مشکلا برطرف میشه؟
بعد با خوده بازی یه استیم نصب میشه اون بیخوده؟
بچه ها بازی Game pad رو نمیشناسه چیکار کنم؟
درایور هاشم نصبه...و تو بازی های دیگه جواب میده ( NFS-FIFA)
مشکل از چیه؟
من این بازی رو خریدم 5 تا DVD ولی تو DVD1 فایل setup نیست از دوستان اگه کسی این بازی رو از همین سایت خریده ممنون میشم فایل setup رو برام ایمیل کنه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با این کارها من دیگه مشکلی نداشتم اجرا میشهنقل قول:
هنوز به افغانستان نرسیدم که بدونم میپره بیرون یا نه !!!!؟
اگه با بازی استیم نصب میشه دیگه نمیخواد دویاره نصب کنی
یه عکس از محتویات dvd 1 بازی بزار اینجانقل قول:
بیشتر این بازیااا با game pad کار نمیکنهنقل قول:
من بازیو نصب کردم و کرکم کردم و تاریخ سیستمم تغییر دادم و بازی به راحتی اجرا میشه حالا اگه تاریخ و منطقه زمانی رو دوباره به حالت قبلش برگردونم مشکلی توی اجرای بازی پیش میاد؟
ترسیدم امتحان کنم که نکنه بازی از کار بیافته!
لینک دانلود کرک اسکیدرو تو پست اول پاک شده ... کسی لینک دیگه ای سراغ داره؟
خودم پیدا کردم.
با این کرک و نرم افزار استیم بازی بدون هیچ مشکلی تا آخرش اجرا میشه:
کد:http://www.rodfile.com/9c3pzallxf87/3DMGAME-Call.of.Duty.Black.Ops.2.Proper.Crack.Only-3DM.rar.html
خیلی برام عجیبه بازی رو سیستم خودم هر کاری کردم تمام راه ها رو امتحان کردم موقع بالا اومدن صفحه سیاهی میاد و ارور میده بعد رو لپتاپ خواهرم نصب کردم استیم رو هم اپدیت نکردم به راحتی اجرا شد هیچ مشکلی هم باهاش ندارم:sq_6:
محتویات DVD1 سه تا فایل هستن
game.ico، setup-1a.bin، setup-1b.bin
یه بازی دیگه هم گرفتم مثل همین فایل ها تو DVD یکش هست ولی یه فایل setup هم داره که این نداره
کرک جدید + حل مشکل تایم زون :
1- بازی رو پاک کنید (ریستارت هم کنید بهتر)
2- دوباره نصب کنید
3- از کرک و فایل تایم زون استفاده کنید
4- از هیچ کرک Skidrow استفاده نکنید
5- نرم افزار Steam هم نصب باشه حتما ولی لاگین نباشه
درایور بتا انویدیا 310.54 رو دانلود کن که مخصوص بازی این بازی هستنقل قول:
سلام.نقل قول:
دوست عزیز رمزش چیه؟
اینم همون کرک هست که دیگه نیازی به تغییر دادن تاریخ سیستم نیستنقل قول:
دوستان من بازی رو امروز گرفتم و نصب کردم و کرک رو هم نصب کردم استیم نصب شد و آپدیت شد موقع بالا اومدن صفحه سیاه میشه از اونجایی که لپ تاپم دو تا گرافیک داره و به صورت پیش فرض با جیفورس میاد بالا اومدم و بازی رو با گرافیک داخلی لپ تاپ یعنی اینتل اجرا کردم دیدم که در کمال تعجب بازی اجرا میشه و خبری از صفحه سیاه نیست فقط به علت ضعیف بودن گرافیک داخلی فریم کمی میگیره.
نتیجه گیری : اگر با مشکل صفحه سیاه مواجه هستید پس هر چه زودتر گرافیک لپ تاپتون رو به ورژن 310 جیفورس آپدیت کنید البته فعلا در نسخه بتا ریلیز شده اما از صفحه سیاه بهتره.
محتویات DVD1 سه تا فایل هستننقل قول:
game.ico، setup-1a.bin، setup-1b.bin
یه بازی دیگه هم گرفتم مثل همین فایل ها تو DVD یکش هست ولی یه فایل setup هم داره که این نداره و من هم نمیتونم نصبش کنم
اگه برام ایمیلش کنین ممنون میشم حجمش هم کمه
مرسی دوست عزیز کارمو راه انداختی :sq_25:نقل قول:
یه عکس بزاری بهترهنقل قول:
این هم عکس DVD 1 black ops 2نقل قول:
این هم عکس اون یکی بازی که یه فایل setup هم داره
نقل قول:
اینم فایل setup خودم که واست up کردم
تمام فایلهای dvd ها رو در یه پوشه رو سیستمت کپی کن بعد فایل ستاپ رو هم داخلش کپی کن اونوقت میتونی بازی رو نصب کنی
کد:http://www.mediafire.com/?c53s50yc46d2p33
درورد
بازی رو نصب کردم
بعد از کرک کردن این اررور رو میده
برنامه استیم رو نصب و آپدیت کننقل قول:
از این کرک استفاده کن
آخرین ورژن درایور کارت گرافیک رو نصب کن
باید بری تو قسمت advace که تو اپشن هست بعد اون 2تا گزینه ی اخر no کن بعد اونگزینه ای هم که وسط اونا هست ببر بالا
سلام دوستان..آیا برای بازی کردن قسمت زامبی و قسمت مولتی کرک اومده؟
پسر همسایمون رفتم خونشون..روی ایکسباکس بازی میکرد ( بازی کپی) هم زامبی باز بود هم مولتی پلیر ...انوقت اینترنت نداشت ولی مولتی پلیرش رو با بوت بازی میکرد ( بازیکن مجازی)..
گفتم شاید بشه برای کامپیوتر هم کرک جدیدی بیاد که هم زامبی رو بازی کنه و هم قسمت مولتی پلیر که با بازیکن مجازی بازی کنیم ( آفلاین)
اگر یادتون باشه بلک اوپس 1 هم بوت داشت ( بازیکن مجازی) که یه کرک اومد برای مولتی پلیر من خودم دانلود کردم و بصورت افلاین با بوتها بازی می کردم قسمت مولتی رو....
با تشکر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگر کرکی اومده همینجا بزارید متشکرم :blush:
سلام. بچه ها موقع اجرا این ارورو میده...... استیمم که میخوام اجرا کنم میزنه Steam is alresy running
You may only run one copy of steam at a time
عزیز برا تو هم وقتی میمیری دوباره میخواد ریست بشه بیاد طول میکشه؟نقل قول:
بعدشم بیزحمت اگه به مرحله افغانستان رسیدی اگه نپرید بیرون بهم خبر بده
دوستان تا امروز بدون هیچ مشکلی بازی رو میرفتم...........ولی امروز هر بار که میخوام وارد شم در فیلم اول بازی قفل میشه و ارور has stop work میده.چی کار کنم؟
تاریخ سیستمتو به 14 نوامبر برگردون درست میشه. تایم زون هم +8نقل قول:
کسی نمیدونه من باید چیکار کنم؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
سلام دوستان
من امرور رفتم call of duty black ops 2 رو بگیرم ولی فروشنده گفت فقط روی سیستم های 64 بیتی نصب میشه.میخواستم ببینیم واقعا اینطوریه؟
مشخصات سیستم من:
رم : 2 گیگ ddr 2
گرافیک : 9500 gt یک گیگابایت
سی پی سو: اینتل دو هسته ایی 7300
مادربورد: گیگابایت (مدلش دقیقا یادم نیست اگه لازمه بگین براتون پیدا میکنم میذارم)
ویندوز: 8 فاینال 32 بیتی
حالا این بازی روی سیستم من نصب میشه؟
سلام دوستان
کرکی چیزی نیومده که بهش بخش زامبی رو هم بازی کرد؟!!
پست تکراری-لطفا حذف شود
اقا یه کمکی به من کنید
من تو مرحله افغانستان که با اسب میره اینور اونور این اسبه همش پاهاش زیر زمین هست یا سوارش میشی میری جای دیگه بازم یه جای دیچه پاهای اسب میره زیر زیمین اعصابمو خورد کرده 10 بار reply mis کردم اما درست نمیشه نمیدونم چرا گرافیکم خوده من msi 6870 1g
راستی همین بازی رو هم رفیقم نصب کرده اما موقعه اجرا یه دفعه سیستم هنگ میکنه و reset میشه اما تو بازی های دیگه مثل nfs:mw یا بازی های دیگه اینجوری نیست گرافیکشو نمیدونم چی بود ولی nvida هست یادم نیست مدلشو
اگر یه کمکی بدید ممنون میشم
بازم ممنون
اقا یه کمکی به من کنید
من تو مرحله افغانستان که با اسب میره اینور اونور این اسبه همش پاهاش زیر زمین هست یا سوارش میشی میری جای دیگه بازم یه جای دیچه پاهای اسب میره زیر زیمین اعصابمو خورد کرده 10 بار reply mis کردم اما درست نمیشه نمیدونم چرا گرافیکم خوده من msi 6870 1g
راستی همین بازی رو هم رفیقم نصب کرده اما موقعه اجرا یه دفعه سیستم هنگ میکنه و reset میشه اما تو بازی های دیگه مثل nfs:mw یا بازی های دیگه اینجوری نیست گرافیکشو نمیدونم چی بود ولی nvida هست یادم نیست مدلشو
اگر یه کمکی بدید ممنون میشم
بازم ممنون
نقل قول:
فکر نکنم به 32 یا 64 بودن سیستم ربطی داشته باشه البته ویندوز من 64 بیت هستش و بازی رو بدون مشکل(البته بعد از تغییر تاریخ) اجرا کردولی موقعی که برای خرید بازی رفته بودم فروشنده خودش این game رو رو کامپیوترش داشت بازی می کرد وقتی پرسیدم ویندوزش چیه گفت سون 32 بیت.
دوستان من
کرک اسکیدرو فیکس رو ریختم
تاریخ رو بردم 14 نوامبر
تایم زون رو بردم رو چین +8
دایرکت ایکس رو هم نصب کردم
ولی هنوز ارور میده اسم فایل ارور هم XAudio2_7.dll هست , کسی میدونه مشکل از چیه؟ و این که اگه مشکل از این فایله کسی میتونه آپلود کنه این فایل رو؟