برا شما آرهنقل قول:
جهان و دنیا رایشون بیشتره شماست فعلا . البته 4 ساله
برا شما آرهنقل قول:
جهان و دنیا رایشون بیشتره شماست فعلا . البته 4 ساله
وای چه نتایج عجیبی!!:n04:
بهترین بازیکن زن کسی شد که کمترین احتمال رو براش در نظر مگیرفتن همه میگفتن یا مورگن میشه یا مارتا!!!
از تیم قهرمان اروپا هیچ بازیکنی در 11 نفر منتخب نیستن!! 5 رئالی و 5 بارسایی و یک اتلتیکویی!! تیمی کاملا لالیگایی!! :n04:
تبریک به لیونل مسی و هوادارانش.:n16:
مسی برنده توپ طلا 2012 شد. خدایا شکرت (حق به حق دار رسید!) :n20:
تبریک....تبریک...تبریک.... به هواداران واقعی فوتبال :n16:
پ.ن یکم دلم واسه اینی سوخت :n03:
نقل قول:
جهان و دنيا 4 ساله دارن اشتباه ميكنن........:n19:
منظورتون از دنیا همون مربی و کاپیتان آنگولا و جزایر قناری و ....و چندتا خبرنگاره دیگه؟؟؟؟؟؟نقل قول:
نقل قول:
خب معلومه داداش من همش رابطه است مگه ميشه كل تيم از لاليگا باشه..... معلومه از رانت استفاده شده:n09:
بهترین فرصت برای ژاوی و اینیستا همون 2010 بود که بازم به مسی نرسیدننقل قول:
همینطور برای رونالدو امسال که نتونست خیره کننده باشه و نیمه دوم 2012 جالب کار نکرد
Votes
Messi 41.6%
Ronaldo 23.68%
Iniesta 10.91%
Del Bosque 34.51%
Mourinho 20.49%
Guardiola 12.91%
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
نه منظورش همون علي داييه خودمونه.....:n08::n08::n08:
آره همونا منظورمهنقل قول:
چون حتی آنگولایی ها هم کریس رو اصلا نمیشناسن که بخان بهش رای بدن چه برسه بالاتر
اگه رئالی ها انقدر اصرار دارن که رای ها سلیقه ای و نامردیهنقل قول:
پس خواهشا خودشون انقدر سلیقه ای رای ندن
مسی امسال بیشتر از هر سال دیگه لایقش بود
اینو من نمیگم اینو کسایی میگن که اکثر بازی های رئال و بارسا توی سال 2012 رو دیدن
( بازی های رودررو منظورم نیست تمام بازی های فصل رو میگم)
از همون اول هم معلوم بود که لیو مسی باید بهترین بازیکن شناخته بشه
تو این سال به تنهایی تونست چندین رکورد تاریخی رو جا به جا کنه
در پایان لیونل مسی جایزشو به هواداران هم تیمهاش و اینیستا و بخصوص تیتو تقدیم کرد :n12: مَرامِتو عشقه :n02:
تعجب ميكنم . كريس بازيكن عالي و محشري هست .:n05: ولي چطور ممكنه كسي وجود داشته باشه كه از فوتبال لذت ببره و مسي رو دوست نداشته باشه ؟؟؟:n12:
اين كل كل بارسا و رئال واقعا بيهوده ست از نظر من .
ببينيد فوتبال مسي با روح و روان آدم بازي ميكنه . به قول الهي قمشه اي " همش هارمونيه " !!!:n02:
نقل قول:
من رئالي نيستم داداش
در ضمن مسي 4 ساله لياقتو ميخره اين چيز جديدي نيست...:n09:
فصل 2010-2011 که رونالدو بیشتر از مسی گل زده بود و آقای گل شده بود،چون بارسلون قهرمان شده بود توپ طلا رو دادن مسی....
فصل پیش که رئال قهرمان شده و تمام رکورد ها رو شکست،چون مسی آقای گل شده بود بازم توپ طلا رو دادن مسی....!
نتیجه میگیرم اگه رئال قهرمان شه و رونالدو هم آقای گل شه بازم توپ طلا رو میدن مسی...!
زیبا بازی کردن وتکنیک و اینا هم همه بهانست.....رونالدو در کل اصلا دست کمی از مسی نداره.....نفوذ بارسا تو فیفا و یوفا اظهر من الشمسه....:n21:
شما مشغول ذمنه ای میشه که لیاقتو میخره و شایستگی شو نداره ؟نقل قول:
یک دیویدی هایی میفروشن توی فروشگاه های اینترنتی صحنات زیبای بازیکنان
بخر ببین از بازی کدومشون بیشتر لذت میبری
فقط یچیزی بدون تعصب نگاه کن
تبریــــــــک به مسی ای که سزاوارانه 4امیشو گرفت ....
ولی جز اون دیگه نچسبید بهم مراسمش... چرا مارسلو و آلوز ؟!
پیرلو کوووووو ؟!!؟!؟ کیلینی !؟ لام ؟
یعنی گل قشنگتر از گل نیمار نبود !؟ دقیقا چه ویژگی ای داشت گلش ؟!
تبریک میگم! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رکورد جدید هم ثبت شد... خداییش کلی خاطره داریم از مسی و رقابتش با رونالدو و شکسته شدن رکورد ها در این رقابت که میتونیم برای نوه هامون تعریف کنیم!:n02:
+
قرض از ارسال پست صرفا تبریک نبود! کشته مرده اولین آپدیت های ویکیپدیا انگلیسی هستم! پیج توپ طلا رو دقایقی بعد از انتخاب مسی سیو کردم.... برای انبساط خاطر خوبه!:n09::n02:
محتوای مخفی: تصویر
لذت بردن از بازي يه چيزه انتخاب كردن اشتباه بازيكن يه چيزه ديگه.......نقل قول:
قرار نيست مسي 4 سال انتخاب بشه به دليل اينكه رانت داره.....
مگه ایرانه که رانت بازی باشه ؟نقل قول:
اونجا براساس شایستگی هست همه چیز
شما فکر کردی ایرانه ، که فدراسیون نزاره یک تیم چند بار پشت هم قهرمان بشه ....نقل قول:
اگه لیاقت خریدنی بود مطمئن باش خیلی ها زودتر از پسر بچه ای که بیماری هورمونی داشت میخریدنشنقل قول:
بحث بحثه لالیگاست نه لیگ ایران اونجا هرکسی بخاطر لیاقتش موفقیت کسب میکنه
فصل 2010-2011 هر دو 53 گل زدننقل قول:
+ پاس گل های بسیار بیشتر مسی
+ مسی چمپیونز لیگ، لالیگا و سوپر کاپ اسپانیا رو برد
تبریک ویژه به استاد مسی. :n12::n16:
در سالی که مسی رکوردها رو جابجا کرد٬ تاریخ رو عوض کرد و نشون داد هنوز هم میشه در فوتبال مدرن یک ستاره بی همتا بود و با پیراهن شماره 10 کاری کرد که حتی در عجیب ترین فنتاسی های 99 درصد فوتبالیست ها هم نمی گنجه. هنوز هم میشه در فوتبال مدرن با همه پیشرفتش در دفاع٬ حتی از نظر آماری هم بهتر از افرادی بود که چندین دهه پیش برای خودشون آقایی می کردند.
پ.ن. یک عده از دوستان از عدم لیاقت مسی حرف می زنن و صحبت هایی مثل مربی آنگولا و ... ٬ یادمون نره در ماه آگوست 2012 (یعنی قبل از شروع این فصل و بازی استثنایی مسی و ضعف نسبی بازیکن و تیم رقیب) در شرایطی که اوضاع می باست از الان هم برای بازیکن رقیب بهتر می بود٬ در جایی که فقط خبرنگارها هم رای دادند٬ باز هم رونالدو جایزه UEFA Best Player in Europe رو نبرد و برنده اینیستا بود. :n16:
اگه از سر شايستگي انتخاب ميشد كه نبايد مسي ميشد چون رونالدو شايسته بود پس معلوم ميشه رانت در همه جاي دنيا وجود داره.....
تازه يه تيم كاملا لاليگايي اصلا رانت نداره.........:n09:
میبینیم که بلاتر سر همون قضیه بن همام و اینا.... چه گندی بالا آورده.....نقل قول:
پس نمیشه گفت اونجا مدینه فاضلست و از این جور حرفا......
سپاهان بعد چطور 3سال پشت سر هم قهرمان شد:n13:یعنی اینیستا که تو جام ملت های اروپا اینقد درخشش داشته اختلافش باید با مسی اینقد زیاد باشه شانس اوردیم تو جام امریکای جنوبی و جام جهانی این بازیکن هیچ درخششی نداشته اگه یک بار با اون تیم ملیش:n21:قهرمان یک جایی میشد دیگه چیکار میکردن براش:n02:نقل قول:
نظرسنجی نود / بهترین بازیکن سال 2012
تا الان مسی با قاطعیت و 70 درصد ارا اوله
این جایزه به فرد داده میشه نه تیمنقل قول:
و اون فرد باید خودش رو نشون بده که داده ( فرقی نمیکنه ملی یا باشگاهی) مسی خودش رو تو فعلا تو باشگاهش نشون داده
مثلا شما فکر کن ارش افشین توی تیم جدیدش که ( فکر میکنم لیل فرانسه هست) بدرخشه و حتی با اون قهرمان فرانسه بشه و با ایران توی جام ملت های اسیا تو گروهش حذف شه
اونوقت بشه بهترین بازیکن اسیا
ایا واقعا لیاقتش رو نداشته؟
وقتی توی باشگاه خوب ظاهر شه دلیلی نداره تیم ملی هم مد نظر بگیریم
نقل قول:
!!!
عجب نظر سنجی!!!:))))))))))
مراسم یه ساعت پیش تموم شدهبا این حال نظرسنجی بیش از حد جذاب ـه!!
حتمی نتیجه نهایی رو اینجا اعلام کنید!!
نمی دونم این عکسو کسی گذاشته یا نه ولی خوب افتخارمونه دیگه:
Some Votes
Captain Spain - Iker Casillas: Sergio Ramos, Cristiano Ronaldo, Xavi
Coach Spain - Vicente del Bosque: Casillas, Xavi, Iniesta
Gigi Buffon: Andrea Pirlo, Lionel Messi, Cristiano Ronaldo
Cesare Prandelii: Pirlo, Buffon, Messi
Philipp Lahm: Andres Iniesta, Lionel Messi, Cristiano Ronaldo
Joachim Low: Ozil, Neuer, Xavi
Hugo Lloris: Lionel Messi, Radamel Falcao, Dider Drogba
Didier Deschamps: Messi, Ronaldo, Xavi
Captain Argentina - Messi: Iniesta, Xavi, Aguero
Coach Argentina - Alejandro Sabella: Lionel Messi, Sergio Aguero, Radamel Falcao
Captain Portugal - Bruno Alves: Cristiano Ronaldo, Radamel Falcao, Robin van Persie
Coach Portugal - Paulo Bento: Cristiano Ronaldo, Radamel Falcao, Lionel Messi
Thiago Silva: Lionel Messi, Cristiano Ronaldo, Zlatan Ibrahimovic
Mano Menezes: Cristiano Ronaldo, Lionel Messi, Radamel Falcao
Steven Gerrard: Lionel Messi, Cristiano Ronaldo, Xabi Alonso
Roy Hodgson: Lionel Messi, Cristiano Ronaldo, Radamel Falcao
Wesley Sneijder: Robin van Persie, Lionel Messi, Cristiano Ronaldo
Louis Van Gaal: Lionel Messi, Cristiano Ronaldo, Radamel Falcao
کاپیتان پرتغال مگه رونالدو نبود؟ خواستن ریا نشه :n02:
محتوای مخفی: Documents
رده بندی نهایی بازیکنان ...
1. مسی
2. رونالدو
3. اینیستا
4. ژاوی
5. فالکائو
6. کاسیاس
7. پیرلو
8. دروگبا
9. فن پرسی
10. ابراهیموویچ
11. آلونسو
12. یایا توره
13. نیمار
14. اوزیل
15. رونی
16. بوفون
17. آگرو
18. راموس
19 نویر
20. بوسکتس
21. پیکه
22. بنزما
23 .بالوتلی
رده بندی نهایی سرمربی ها ...
1. دل بوسکه
2. مورینیو
3. گواردیولا
4. دی متئو
5. فرگوسن
6. کلوپ
7. پراندلی
8. مانچینی
9. لو
10. هاینکس
نقل قول:
دوست عزیز رای گیری هارو تمام بازیکنان و مربی ها انجام میدن (علی دایی) تو شایستگی مسی و بعد از اون اینیستا شکی نیست!
شما یه برتریه رونالدو رو نه نسبت به مسی نسیت به اینیستا بگین؟
تو لالیگا که رونالدو حرفی نداره تیم ملی هم که هیچی رکورد خاص هم که جابجا نکرده اخلاقشم که افتضاحه خوب باید به چیش رای میدادن! :n02:
قد بلند که ملاک بازیکن بودن نیست!!!
مسی از بچگی تو بارسا بوده و الان بهترین بازیکن جهانه!!
بازی کنی که الان دست مزدش 18 هزار دلار هست در برابر رونالدویی که تو اوج از منچستر خریدنش و الان هم 13 هزار دلار دست مزدشه ولی هیچ بازدهی نداشته!!!
از نظر پولی هم که اون مالک رئال هست که برای اینکه امتیاز رو از دست نده پول داد!!!!
مصایب بازی در عصر «مسی»
عادل فردوسیپور
من هم اگر در انتخاب بهترین بازیکن جهان حق رای داشتم بدون شک انتخابم لیونلمسی بود. مسی از هر نظر برترین بازیکن سال 2012 و این سالهای فوتبال جهان بوده است، حتی از نظر اخلاقی. او در سال 2012 از نظر فنی از رقبایش بر سر تصاحب توپ طلا از جمله رونالدو و انیستا برتر بود. شاید طرفداران رونالدو بگویند که این بازیکن قهرمان لالیگا شده و یا به قهرمانی انیستا در اروپا اشاره شود، اما به نظر من کسب قهرمانی متر مناسبی برای معرفی برترین بازیکن نیست. مسی با زدن 91 گل در سال 2012 رکوردی از خودش ثبت کرد که تا چند سال پیش کسی به آن هم فکر نمیکرد. با اینحال دلیل اینکه مسی بهترین بازیکن جهان است این عدد نیست بلکه کیفیت بازی اوست. اگر مسی امشب به عنوان بهترین بازیکن جهان معرفی شود، این برای چهارمین بار است که توپ طلا در دستانش قرار میگیرد و به نظر من در هر چهار بار با شایستگی به این عنوان ارزشمند رسیده است. باید در انتخاب مرد سال جهان شایسته سالاری حاکم باشد و اگر مسی حقش باشد که 10 بار مرد سال جهان شود، باید هر 10 بار به این عنوانبرسد. برخی کارشناسان به سیستم انتخاب بهترین بازیکن جهان ایراد میگیرند، اما من این روش را که بر اساس آرای کاپیتانها و مربیان تیمهای ملی جهان است روش مناسبی میدانم. اگر هر روش دیگری هم بود بعضیها ایراد میگیرند و به نظر میرسد ایراد این سیستم کمتر از دیگر فرمولهاست. مسی اگر فاتح توپ طلا شد، یک گام دیگر به اینکه تبدیل به بهترین بازیکن تاریخ شود نزدیک خواهد شد. به نظر من در این برهه و زمانیکه هنوز فعالیت مسی بهعنوان یک بازیکن تمام نشده زود است که بگوییم که او بهترین بازیکن تاریخ است یا خیر؟ باید صبر کرد. باید دید مسی تا پایان دوران بازیاش چه خواهد کرد؟ آن موقع است که میتوان نظر داد که آیا او، بهترین تاریخ بوده یا مارادونا. به نظر من اگر او همین روند را ادامه دهد و حتی اگر قهرمان جام جهانی هم نشود میتواند در جایگاه بهترین بازیکن جهان قرار بگیرد. انتخابهای بعدی من پس از مسی برای بهترین بازیکنهای سال، کریستیانورونالدو و انیستا است. درست است که من شخصا از رفتار مغرورانه رونالدو خوشم نمیآید، اما انصافا او پس از مسی بهترین است. این از بدشانسی این بازیکن است که در عصر مسی بازی میکند و زیر سایه او قرار میگیرد. انیستا هم وضعیت مشابهی دارد. به هر حال بد نیست بازیکن «فانتزی بازی» مثل انیستا هم به جایگاه قابل توجهی دست پیدا کند. باید به این نکته توجه کرد که انیستا و ژاوی در شکوفایی و بلوغ مسی نقش مهمی ایفا کردند و بازیکنان بزرگیاند، اما این دو هم زیر سایه مسی قرار میگیرند. رونالدو، انیستا، ژاوی همه اینها یک مشکل بزرگ دارند؛ بازی در عصر مسی.
تـــبریــک میگــــم بـه مســــی ! اگــر پارســال 90% حقــش بــود امســال 100% حقــش بــود !
رونـالــدو هـم انصافـــا نسبــت به قبلــا افــت داشــته ! بـه قــول فردوسـی پــور عجــب لبخنـــد نـه چنـدان از تــه دلــی زد !:n02:
تبریک میگم به فوتبالدوستان به ویژه طرفدارای بارسا
امشب فقط رکوردها جا به جا نشدن بلکه یک فلسفه پیروز شد
وقتی قدمهای بزرگ برداری به هدفهای بزرگ میرسی و بارسا در این مدت قدمهای بزرگ برداشت
در مورد رونالدو و احساسی که دوستان رئالی دارن
یکی از دوستان رئالی حرف خوبی زد
رونالدو باید جدای از این جایزه ها برای طرفداراش و در قلب اونها بهترین بازیکن دنیا باشه
زیر سوال بردن مسی قبل از اونکه به مسی ضربه بزنه به همین احساسی که باید در دل دوستداران رونالدو باشه ضربه میزنه
رونالدو همیشه تلاش کرده و بودن در جمع بهترینها برای چند سال پیاپی چیزی کمتر از بردن توپ طلا نداره
درباره مسی
مسی قدم به قدم فصل به فصل و سال به سال داره تاریخچه خودش رو کامل میکنه
مسی حالا چیزهایی داره که وقتی به پشت سرش نگاه کنه و تاریخ رو جستجو کنه نظیرشون رو در هیچ بازیکنی نمیبینه
و این یعنی مسی کم کم به جایی رسیده که شاید باید باقی تاریخ رو به تنهایی طی کنه
تصاویر/ انتخاب بهترینهای 2012 فوتبال جهان
محتوای مخفی: طولانی و حجیم
دیگه از وقتی فدراسیون فوتبال ایران، شد بهترین توی آسیا از دیدن همچین انتخاب هایی تعجب نمی کنم .
تیم منتخب که واقعا مسخرست، نماینده های انگلیس و آلمان فینال لیگ قهرمانان رو بازی می کنن، تیم منتخب 11 تا بازیکن از لیگ اسپانیا داره !!!!!!
Iker Casillas
Dani Alves, Sergio Ramos, Gerard Pique and Marcelo
Xabi Alonso, Andres Iniesta and Xavi
Lionel Messi, Radamel Falcao and Cristiano Ronaldo
معصومیت و تواضعی که از چهره مسی میباره هرروز عشقمو به این اسطوره بیشتر میکنه
اون که دستمزد بازیکن نیست! اون مبلقیه باشگاه رئال برای خرید رونالدو به منچستر داده.نقل قول:
دستمزد رونالدو ۱۱ میلیون دلاره (سالیانه)
در توانایی رونالدو هیچ شکی نیست
از نظر سرعت تکنیک و شوت ضربات آزاد و ضربات و ... از اون شخص هزاران سر و گردن بالاتره!
اخلاق رونالدو!!!!! واقعا که!! شما چه شناختی از رونالدو و اخلاقش دارین؟؟
بعدش میشه بگین مالک رئال کیه؟!؟
و کی واسه اینکه امتیار از دست نده پول داده؟ و به کی داده؟