شما یا درک صحیح از مفهوم سوال نظرسنجی ندارید یا خودتون دچار تناقض و سوبرداشت شدید اگه بحث کردن رو بی فایده و سوال رو غلط میدونید دیگه چه نیازی به پست دادن هست!کسی قصد دست انداختن شما رو نداره. با این حرفها دارید به همه دوستانی که تو نظرسنجی و بحث شرکت کردن توهین می کنید!خواهش می کنم در صورتی که احساس می کنید هدف این نظر سنجی ترول کردن و دست انداختن شما بوده من از شما معذرت میخوام هرچه سریعتر این تاپیک رو ترک کنید که بیش از این آلت اهداف شوم بنده نشید ...نقل قول:
قبلا هم این موارد و گفته بودم برای اینکه برای بعضی ها سو تفاهم ایجاد نشه اما خوب خوندن سخته و نوشتن آسون ...
دقیقا مفهوم سوال نظرسنجی مشخص و نظرات مخالف و موافق محترم هستند و روند بحث هم با همه محدودیت ها به خوبی پیش رفته مختصر تکرار کنم:نقل قول:
یک یادآوری کوچیک:
دوستان عزیز
سوتفاهم پیش نیاد ما اینجا نخواستیم بگیم کسی حق داره جایی بره یا نره و برای قشری تصمیم بگیریم!ما نظرسنجی کردیم ببینیم با شرایط فعلی جامعه و ورزشگاه های ما آیا شما موافق حضور بانوان هستید یا نه؟موافق هستید خواهر یا مادر خودتون برن؟ خودتون و دوستتون یا همسرتون برید؟فضا برای حضور خانواده شما مهیا هست؟اگه بله اگه نه چرا دلایل و مشکلات و راهکارها چیه ما نه جزئی افرادی هستیم که خودشون رو آقابالاسر و مالک مردم و حقوقشون میدونن و از طرف مردم هزاران تصمیم درست و نادرست میگیرن نه حرف و نظر ما برای اونها ارزشی داره صرفا در فضای مجازی انجمن داریم با رعایت قوانینی که بسیار محدود کننده آزادی بیان هستند یک بحث و گفت و گو ساده می کنیم!لطفا ظرفیت و تحمل خودمون رو بیشتر کنیم ...
1-موضوع اول حقوق بانوان هست که آیا بر اساس قانون و شرع حق حضور در ورزشگا ها رو دارن؟!
2-شرایط و موانع حضور برای بانوان و راهکارها چی هستن؟
مورد اول اینه که داره این حق از طرف مسئولین نادیده گرفته میشه (مخصوصا با برخوردهایی که در انتخابی لیگ جهانی شد و اطلاعیه که صادر شد که تا اطلاع ثانوی ممنوع هست! و ...) و فدراسیون های جهانی هم بر این موضوع حساس هستند!و تقریبا همه دوستانی که رای مخالف و موافق دادن روی این موضوع نظر مشترک دارن و بحث اصلی ما هم همینه که این حق وجود داره!حالا چه اتفاقاتی باید بیوفته:که مورد دوم یه عده میگن راهکارهای کوتاه مدت و ساده و شرایط فعلی هم میشه حضور داشته باشن یه عده مخالفن و فرهنگ سازی و بهبود شرایط بلند مدت رو مد نظر دارن در هر صورت ...
اینجا بحث آقایون نیست (هرچند بی ربط نیست و یه سری مسئل و مشکلات مشترک هستند!) چون اونها حق حضور رو دارن حق انتخاب رفتن و نرفتن رو دارن اما این حق از بانوان سلب شده!!
اتفاقا سوال به نظر من خیلی خوب مطرح شده در واقع همه افرادی که در نظرسنجی شرکت کردند به حق طبیعی حضور رای دادن!علت اینکه که سوال اینطور مطرح نشد:
آیا بانوان ایرانی حق حضور در ورزشگاه ها را دارند؟بله خیر
این بود که در این مورد بحث شده خیلی و تقریبا همه (حتی از خود مسئولین و دولت) حق رو میدن ما میخواستیم مساله و بحث رو به سمت مشکلات و راه حل ها ببریم که آیا با تغییرات جزئی و راههای ساده و کوتاه مدت میشه مثلا تا 8-9 ماه دیگه که میزبانی لیگ جهانی والیبال رو داریم بانوان بدون مشکل حضور داشته باشن!؟
امیدوارم متوجه موضوع شده باشی تو پستهای قبلی هم بیشتر توضیح داده شده!
اگه بازم به اندازه کافی واضح نیست بهتره شما دیگه خودت رو بیشتر از این در شرایط ترول شدن قرار ندی و دیگه نظر و پستی اینجا ارسال نکنی دوست عزیز!:46: