سیو هارو ریختم اول هر مرحله اونجوری میشه!!!
Printable View
سیو هارو ریختم اول هر مرحله اونجوری میشه!!!نقل قول:
محتویات دی وی دی 1 اینه :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد از اجرای فایل زیپ هم این اررور رو میده :
مشکل نصب حل شد .
دوست عزیز باید گرافیکت رو اپدیت کنی
:sq_8:
بچه ها من بازی رو نصب می کنم بعد crack با update1 رو هم کپی می کنم ولی وقتی بازی رو میزنم بازی نمیره. هیچ اروری هم نمیده
چیکار کنم کمک دارم دیونه می شم
دوست من اونجا باید اول بری یواش پشت اون که داره با کامپیوتر کار میکنه به اسلحه روی میز نگاه کنی و F رو بزنی بعد تفنگ رو برمیداره ونقل قول:
اونیکی رو هم میزنه قبلی رو هم خفه میکنه
عزیز از کدوم کرک ها استفاده کردی؟؟نقل قول:
مشکل بعد از مرحله snippe برای من حل شد
با استفاده از بند 3 این سایت
فکر کنم مشکل هنگ کردن هم حل بشه
از کرک نسخه ی limited edition استفاده میکنم کرکی که تو dvd5 بازی هست لطفا کمک کنید دارم میمبرم که بازی کنم
درایور کارت گرافیک رو آپدیت کن ببین چی میشه
چی جوری میشه من که چیزی نمی بینم ؟نقل قول:
سیوها رو باید تو دو تا فولدر در My doucument بریزی که صفحات قبل توضیح دادم..
از کرک 3d هم استفاده کردی و اینکه کارت گرافیک تو حتما باید اپدیت کنینقل قول:
در ضمن بازی بسیار زیبا بود دوستان از نسخه قبلی خیلی خیلی زیباتر بود و داستان عالی داشت لذت بخش بود
از کجا می تونم این کرک بگیرم؟؟؟؟
اقا من بازی رو اجرا کردم ولی مرحله ی 4 رو نمی تونم برم چیکار کنم؟؟؟؟؟
برای همه همینه ولی من یکجوری حلش کردم
توی فولدر کرکت پوشه game رو تو محل نصب بازی کپی کن برای من اینطوری درست شد ولی کلا این بازی مورد داره
من با این سیستم وقتی فریم میگیرم بین 12 تا 20 متغیره برای چی ؟!
ram4 gig , cpu cor i5, graphic 1 gig 6470
دوستانی که این بازی رو دارن یک فریم میگیرین
دوستان من تو مرحله اول بخش آموزش که میگه به نشونه ها شلیک کن گیر کردم .میگه نشونه را با زوم کردن بزن اما هر چی میزنم مرحله بعد نمیره ؟
اون چنتا مترسک های دیگه رو بزن
دو نوع زوم داریم
با دوتاش تست کردی؟
یکی با کیلک راست انجام میشه
اون یکی هم وقتی کلیک راست کردی باید دکمه MWB رو بزنی
غلتک وسط موس ( همونی که بین کلیک چپ و راست هستش) رو اگر مستقیم به سمت پایین فشار بدید کلیک MWB انجام میشه
سیو هارو ریختم تا مرحله آخر باز شد ولی هر مرحله رو می زنم وقتی فیلم اول مرحله شروع میشه10 ثانیه بعد همچی متوقف میشه همونجوری می مونه!!!نقل قول:
update1 و کرک FLT رو هم ریختم فرقی نکرد امشب update2 رو دان میکنم ببینم چی میشه!
لطفا کمکم کنید
سیو هارو ریختم تا مرحله آخر باز شد ولی هر مرحله رو می زنم وقتی فیلم اول مرحله شروع میشه10 ثانیه بعد همچی متوقف میشه همونجوری می مونه!!!نقل قول:
update1 و کرک FLT رو هم ریختم فرقی نکرد امشب update2 رو دان میکنم ببینم چی میشه!
لطفا کمکم کنید
برای منم همین جوری بود همه کارا رو کردم خودش یجوری فیکس شد :دینقل قول:
سیو هارو ریختم تا مرحله آخر باز شد ولی هر مرحله رو می زنم وقتی فیلم اول مرحله شروع میشه10 ثانیه بعد همچی متوقف میشه همونجوری می مونه!!!
لطفا کمکم کنید
چیکار کنم بتونم مرحله ی 4 رو برم؟؟؟؟
دوست عزیز یکم بیشتر توضیح بده بتونیم راهنماییت کنیم تمام ارسالهات خلاصه شدس!!!!!!!! :sq_11:نقل قول:
واسه من اصلا تو بازی نمیرفت..ولی انواع کرک ها و آپدیت 1 رو نصب کردم بلاخره رفت تو بازی...نقل قول:
سیو هارو ریختم تا مرحله آخر باز شد ولی هر مرحله رو می زنم وقتی فیلم اول مرحله شروع میشه10 ثانیه بعد همچی متوقف میشه همونجوری می مونه!!!
لطفا کمکم کنید
تو سایت سیب دانلود که لینکش رو چند صفحه قبل گذاشتم دو تا کرک هست اونا هم امتحان کن...
هر بار که کرک میکنی قبلش دوباره باید آپدیت رو بریزی...
اگه پایان مرحله 4 کرش میکنه میاد بیرون شما هم باید سیو بازی رو بریزی و از اول مرحله 5 برینقل قول:
چیکار کنم بتونم مرحله ی 4 رو برم؟؟؟؟
همه توضیحاتو سیو رو صفحات قبل گذاشتم..
سلام
با تشکر از دوستان عزیز که راهنمایی کردن . بازی من درست شد و مراحل و درست بازی کردم تا اونجا که توی هتل باید وارد اطاق بشی . درو که می شکونی وارد که میشی و چهار نفر و هدشات می کنی دیگه بازی هنگ می کنه . و ارور میده . نظری دارین برای حل این مشکل
Send from my Black Galaxy S III
آپدبت 2 رو هم زدم نشد داداش شما چیارو زدی درست شد لطفا به منم بگو دیگه دارم دیوونه میشم
نقل قول:آپدبت 2 رو هم زدم نشد داداش شما چیارو زدی درست شد لطفا به منم بگو دیگه دارم دیوونه میشم
هم آپدیت 1 و هم آپدیت 2 رو کپی کردم بعد کرک flt رو کپی کردم همون فایل mohw بعد اون قسمت game رو کپی کردم و بازی رو با launcher اجرا کن
بازم نشد!!!نقل قول:
توروخدا کمکم کنید
سلام.
من این مشکل رو دارم :
نسخه های 2005،2008 و مخصوصا 2010 نرم افزار++ Microsoft Visual C رو دانلود و نصب کن انشالله که مشکلت حل میشه:46:نقل قول:
بند 9 رو از اینجا بخون حل میشهنقل قول:
نقل قول:
ببخشید این 3DM رو میشه روی نسخه FLT استفاده کرد ؟؟؟؟؟
سلام دوستان.
ببخشید من توی مرحله 6 هی صفحم فریز میشه دیگه هم درست نمیشه! باید برم بیرون از بازی دوباره بیام! شما هم این مشکلو داشتین؟ مشکل کجاست؟
سلام
رو ويندوز XP چه جوري اجرا ميشه؟؟؟؟؟؟؟؟:41:
بله مشکل خاصی نباید باشه...ولی بازم برای اطمینان از کرک قبلیتون یه backup بگیرید.نقل قول:
کرک فیکس 3DM یا flt رو بریز ببین درست میشه....اگه جواب داد که هیچ(قانونا باید جواب بده) وگرنه میتونی سیوهای بازی رو از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دانلود کنی و بازی رو ادامه بدی.نقل قول:
خیر فقط vista و seven...نقل قول:
با سلام دوستان من این مشگل رو دارم دی وی دی ارور میده
سلام من اون مرحله ای که تو کشتی هستن و اسنایپ دارن میخوان دونفر تو قایق رو بزنن موندم.چیکار باد کرد.کممممممممممممممممممک
دوست عزیز شما اونجا نباید کاری انجام بدی چند دقیقه ای صبر کن لود میشه تو سری دوم بهت دستور داده میشه که طرف و تو کشی بزنیش :sq_24:نقل قول: