در ضمن كسي خبري از آسيا تك نداره؟سرويساش راه افتادن يا نه؟
مرسي
Printable View
در ضمن كسي خبري از آسيا تك نداره؟سرويساش راه افتادن يا نه؟
مرسي
محمد خان اگه ميشه تاپيك آموزش رو اينجا بذار مثل اين كه از تو امضات پاكش كردي
بسم رب الشهداءنقل قول:
نوشته شده توسط aht
========
سلام امير حسين عزيز
نه هنوز داخل امضام هست
موفق باشيد
خودم فکر کنم اگر جایی اینترنت بی سیم بدهید ارزانتر از بقیه راه حلها باشد لذا کسی شرکتی سراغ دارد که اینترنت بی سیم بدهد؟
من كه چيزي تو امضاي شما نميبينم حالا اگه ميشه همين جا لينك بدين
بسم رب الشهدانقل قول:
نوشته شده توسط AHT
======
سلام عزيز من تقريبا اين جواب را يه ماه پيش دادم كجايي برادر ؟
اينم تاپيك :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشيد
سلام عرض شد
برو بچه هاي قمي خسته نباشين
اتفاقا بنده هم ميخوام دي اس ال بگيرم
ميخواستم از صبا نت بگيرم
ولي حالا شنيدم که بنياد نميشه
اقاي blue moon شما مثل اينکه همسايه ما هستين
حالا کجاي 20 متري ابوالفظل هستين
راستي پرسيدين که 20 متري ابوالفظل ميشه بگيريم يا نه ؟؟؟
با تشکر
بی صاحاب ترین شرکتی که تو عمرم دیدم آسیا تکه،بشون زنگ میزنی میگی کی نمایندگی راه میفته میگه شاید یه هفته شایدم یه سال دیگه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کسی هست که از parsonline (تراشه) گرفته باشه؟ اگه هست درباره کیفیتش توضیح بده که خوبه یا نه
از اون بی صاحابتر صبا هست!امروز 512 ست فردا 64 !
تو قم فایده نداره@یه ذره مشتری جمع میکنن هوای میشن!
متاسفانه چون رقابتی نیست فعلا بازار هر جور بخوان رفتار میکنن با مشترینقل قول:
نوشته شده توسط zagros13
دقيقآ!نقل قول:
نوشته شده توسط sascovach
مطمين باشيد وقتي اين انحصار از بين بره براي يك مشتري كنفرانس و ميزگرد ميگيرن!
جالب اينجاست كه اين صبانت دستي پهناي باند كار برها رو كنرل ميكنه! :ohno:
اگر شما مثلآ دفعه اول 512 بگيريد و دفعه دوم 256 (با اينكه اين سرعتها همينطوريه!حجمي ميفروشن.يعني دارن پول حجم ميگيرن) سرعتتون نصف ميشه!! لااقل براي مدتي!
قيمتشون تو سايتي مثلآ 130 تومنه تو بروشور نمايندگي 146 تا! :ohno:
كسي تا به حال از تراشه استفاده كرده؟
مثلآ 256 واقعآ سرعتش 25 هست؟
تو سايتش زده بدون محدوديت حجمي!درسته؟
سایتش رو که ول کن هر 1000 سال آپ دیت میشه، من یه برگه تبلیغاتیشون رو دیدم محدودیت حجمی رو برداشتن، 64 رو میدادن 19900 تومننقل قول:
نوشته شده توسط zagros13
البته معلوم نیست کیفیتش خوبه یا نه
اين يارو سبز علي گله يا چمن سبز گل علي يا هرچي!
مردك انگار مجوز پپ رو خودش شخصآ ابتیاع نموده!
همچین کلاس میذاره که انگار نه انگار یه فروشندس!
صد رحمت به همون صبا!لااقل واسه ظاهر هم شده درست صحبت میکنن و ادای دانشمندا رو در نمیارن!
بهش میگم سرویس 256 سرعت 25 رو داره واقعآ یا دکوریه!با من و من یه سری مهمل بافت و آخرش گفت سرویس 256 یعنی 8 کیلوبایت سرعت دانلود :blink:
مردک یه جوریش میشدا :blink: :biggrin:
)البته مطمین نیستم یارو خودشه.اما باید خودش باشه!
256 کیلو بیت برابر 32 کیلو بایت هست...
اون 7 کیلوبایتی که این وسط گم میشه بدلیل فروش بیش از حد هست که از سرعت کم میشه...
اونها هم چرت و پرت میگن ، 8 کیلوبایت برای سرویس 64 و 16 کیلوبایت برای سرویس 128 کیلوبایتی هست.
64 کیلوبایت هم برای سرویس 512 هست...
فکر نکنم تو ایران شرکتی سرعت 3 مگ رو بده ، اون هم سرعتش به کیلوبایت 384 میشه...
بهتره متذکر بشم که ( یه زره رسمی شد! ) به 256Kb و 256KB دقت کنید.
256Kb رو اگه به 8 تقسیم کنید ظرفیت به KB تبدیل میشه
هر B برابر با 8b هست.
b یعنی بیت ، B یعنی بایت...
اون سرعتی که گوشه ویندوز نوشته میشه ، به b و سرعتی که دانلود منیجر ها نشون میدن به B هست...
256/8=32=normal speedنقل قول:
نوشته شده توسط my friend
256/10=25.6 =true speed
اون 2 بيت يا به قول شما 7 كيلوبايت هم حتمآ ميدونيد مربوط به چي ميشه؟
آقا مژده!
چند روز پیش رفیقم گفت دوستش تو بنیاد از تراشه ADSL گرفته.
من فکر کردم خالی بسته...
اما الان این صفحه رو دیدم:
مثل اینکه خالی بندی نبوده!
مخابرات صدوق هم بالاخره داره پشتیبانی میکنه!
میخواهید بدونید من چقدر خوشحالم؟
باور میکنید که از ساعت 4:20 دارم یه فایل رو میگیرم که...
بهتره تصویری ببینید!
جون من به سرعت و حجم فایل و زمان باقیمانده نگاه کنید! حیف که این داپ نمیزنه که چقدر زمان گذشته...
من که فردا زنگ میزنم بهشون تا برام بیارن و وصل کنن...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
بابا خوب شد نگرفتم ازشون،اینا که خیلی خیته اوضاعشون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همون کلاهی که آسیاتک سرم گذاشت بسم بود!
من فقط از تراشه کارت Dialup گرفته بودم.
اما تصمیم دارم حالا که مخابراتمون ساپورت میکنه ADSL بگیرم.
شنیدم صبانت گند زده ، درسته؟
اگه adsl گرفتی از تراشه لطفا حتما نتیجه رواینجا بگونقل قول:
سلام دوستان من از قزوینم و از صبا استفاده میکنم اوایل شبا سرعت صبا 512 بود از وقتی که گفتن کاربرای خونگی بیشتر از 128 نمیتونن داشته باشن شبا رو 128 کردن میخاستم بدونم تو قم هم همین برنامه پیاده میشه ؟ یا این یارو داره سر ما گول میماله ! ممنون میشم جواب بدید.
پسر دایی من تو تهران از صبانت داره گفت که هنوزم شبا با 512 دانلود میکنه
تو قم حدود 1 ماه تا پریروز 128 بود.دیشب و پریشب رفت رو 512 .
امشب هم که هنوز نیومده!
بچه ها یه سوال داشتم من از کارت 50 ساعته 60روزه ی دانا فجر و 60ساعته 60 روزه ی شبانه ی تراشه استفاده می کنم ولی این کارت دانافجر(فقط این کارتش) انقدر مشتری داره چون ارزونه که سرعت اینترنت من افتضاح میشه می خواستم یه کارتی معرفی کنید که زیاد شناخته شده نباشه هم قیمتش خوب باشه هم درست حسابی باشه(مثلا من یه بار apn گرفتم آشغال بود اصلا نمی تونست صفحات وب رو درست و حسابی باز کنه)هم ساعتش تقریبا مثل این کارت دانافجر باشه
ممنون
سلام بر دوستان قمی
من از صبا اکانت گرفتم سه ماه 10 g
اما زود تموم شد یک ماهه :ohno:
اما من به اندازه 3 گیگ هم دانلود نداشتم
سرعت دانلود ام اصلا خوب نبود
می شه سیستم من ویروسی باشد یا دلیل دیگه
اگر کسی می داند می تونه راهنمایی کنه
ممنون
چرا هیچ کسی جواب من را نمی ده؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
یک سوا ل دیگه
من جدیدا که به سایت rapidshare.com براي دانلود می روم تا آخرین مرحله می رود بعد از این که من کد را هم وارد کردم پیغام می ده نمی توانی دانلود کنی چون یا .ip share است و..........
اگر من از hideip استفاده کنم اجازه دانلود می دهد چرا؟
این یعنی ip من داره جای دیگری استفاده می شود؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دوست عزیز سلام!
ترافیک 10 گیگابایت فقط شامل دانلود نمی شود، هر حجم اطلاعاتی که بین کامپیوتر شما و اینترنت رد و بدل شود محاسبه می گردد، بنابراین اگر شما مثلاً پخش زنده را فعال کنید با اینکه چیزی ذخیره و دانلود نکرده اید، به اندازه حجم فیلم مشاهده شده برایتان منظور خواهد شد.
برای سایت راپیدشیر هم بهترین راه تغییر ip می باشد با برنامه های ساخته شده برای این منظور.
موفق باشید.
اقا یه سوال چند روزی که خط صبا مشکل پیدا کرده هی دیس کانت میشه مودم من از مودم های یو اس پی اولیه تراشه هست نمیدونم مشکل چیه میگند شبکه اشون ویروس گرفته
فن آوا جدیدا تو قم اومده و خیلی هم ارزونه!
سلام
این اولین پیام منه .من دو ماهی می شه از Adsl استفاده می کنم اول به اون دوستی که اصرار داشت 64 بیشتر از 8 کیلو نمیده باید بگم من هم اولش همین فکرو می کردم تا اینکه خودم از 64 صبا استفاده کردم و دیدم که به صورت ثابت تا 13 -14 کبلو می رسه .ضمنا من الان دارم از فن آوا استفاده میکنم سرعتش به صبا نمی رسه اما نا محدوده .لطفا اگه کسی از تراشه (پارس آنلاین ) استفاده می کنه دوستان رو راهنمایی کنه
کسایی که فن آوا دارن سرعتشون تو این روزا کم نشده؟
من هم پارس امتحان کردم هم صبا
ولی سرعت صبا واقعا خوبه . الان هم ار سرویس 128 اون استفاده می کنم
خوب چه فایده این همه سرعت وقتی محدودهنقل قول:
20متری ابولفضل هم ساپورت میکنه. (ما طرفای بنیاد هستیم. نه زنبیل آباد)نقل قول:
دوستان، خبر جدید چی دارین؟ شرکت جدید؟
اوضاع اون قدیمی ها چطوره؟ سرعتشون؟ کاهش قیمیت؟ افزایش قیمت؟
بگین کدوم شرکتا رو جدیدا استفاده کردید و چطورن؟
صبانت که محدوده کفاف ما رو نمیده.
جناب Picky
از فن آوا چه سرعتی گرفتید و هزینه اش چقدره؟
Parsonline.net تمام کشور رو ساپورت می کنه، سرویسشم خوبه.
من هم دارم استفاده می کنم ارزون تر از همه جاست
سلام مودمی که خود صبانت می ده باید استفاده کنیم یا از مودمهای دیگه مثل دی لینک میشه استفاده کرد؟ تنظیماتش فرق می کنه؟
سلام به pcworld های ساکن قم !
این سایت اداره ارتباطات دینای استان قم هست که شرکتهای داری مجور را لیست کرده با آدرس و شماره تلفن و ...
ضمنا از توضیحات متشکرم ...کد:http://80.191.93.6/portal/Home/Default.aspx?CategoryID=a92eadd6-b669-44a3-87dd-ee08e1623a78
سلام به همه بروبچ قمی
تازه این تاپیک رو دیدم گفتم بد نباشه یه سری از تجربیاتم رو واسه بقیه دوستان بگم.
اول از همه اینکه اینترنت صبانت رو به تمامی دوستان پیشنهاد میکنم. اون سرویس شبانه به همه چی می ارزه. اونم با اون سرعت عالی که داره.
دوستانی که از محدودیت گله کردن فکر کنم که تو اون 4 ساعت هرچی که بخوان میتونن بگیرن. خود من روزا لینک جمع میکنم میدم دانلود منجر. شب دانلود میکنم صبح حالشو میبرم.
در مورد اون شرکت هایی هم که اینترنت نامحدود میدن اینو بدونین که سرعتش حتما افتضاحه.
شما خودتون حساب کنین یه اینترنت نامحدود داشته باشین مسلمه که دیگه از پای کامپیوتر جم نمیخورین. و یه ریز دانلود میکنین.
حالا حساب کنین که تعداد زیادی مشترک هم همین کار رو میکنن. خب روشنه که سرعت چطوریه.
اون دسته از دوستان هم که نمیدونن منطقشون ساپورت میکنه یا نه برن به این آدرس:
یا حقکد:http://www.sabanet.ir
خدایا دوستت دارم :40:
با سلامراستی جالبه بدونید این شرکت ادعای دریافت جایزه و گواهی نامه از اروپا رو هم داره
من هم با نطر دوستانی که با ADSL های نا محدود مخالف هستند کاملا موافقم من آلان سرویس 64 فن آوا رو
گرفتم و سرعت اون افتضاحه حتی به Dial Up هم نمی رسه پر سرعت که جای خودشو داره مثلا من سر ظهر
که مثلا باید خطوط خلوت تر باشه یک فایل 8 مگابایتی MP3 رو می خواستم دانلود کنم که زمان زیر رو برای طول
مدت دانلود دیدم خودتون عکس رو نگاه کنید . بعد همون آهنگ رو با Dial Up جهان نما گرفتم ( عکس اون رو هم
پائین تر گذاشتم ) اگه برای دیدن صفحات و یا همیشه آنلاین بودن ADSL می خواهید از همین شرکت بگیرید
ولی اگر برای دانلود میخواهید همون Dial Up خیلی بهتره