من هم همین مشکل رو دارم، وقتی رو بازی کلیک می کنم، چند لحظه دایره موس می چرخه بعد وارد بازی نمی شه، کارت گرافیک رو هم آپدیت کردم، همه برنامه های مورد نیاز هم نصب کردم
ولی هیچ فرقی نکرد. لطفا راهنمایی کنید.
Printable View
من هم همین مشکل رو دارم، وقتی رو بازی کلیک می کنم، چند لحظه دایره موس می چرخه بعد وارد بازی نمی شه، کارت گرافیک رو هم آپدیت کردم، همه برنامه های مورد نیاز هم نصب کردم
ولی هیچ فرقی نکرد. لطفا راهنمایی کنید.
با سلام،
دوستان کسی میدونه چه جوری میشه رزولوشن بازی رو عوض کرد ... رزولوشن پیش فرض بازی روی 720*1280 تنظیم شده که غیر فابل تغییر است. لطفاً راهنمایی کنید.
اقا نگفتین دسته ایکس باکس بخرم بهتره یا ps؟ قیمت هم اگه بدین ممنون میشم
دستت درد نکنه..اپدیتش میکنم.ایشالا که اوکی بشهنقل قول:
میگم بچه ها من بازی رو نصب کردم بدون هیچ مشکلی اومد ولی بازی اینگاری کدر هست ( مثلا نوشته هاش) بعد توی قسمت کریر مود منوهاش کوچیکه( مثلا اون لودینگ ) ولی تو بازی مشکلی نداره تو بازی هم پایینش میبینید اسمارو نوشته اونجا یه جوریه . کسی نمیدونه چشه ؟ مشکلش چیه؟
دوستان من هم مشکل دارم
وقتی میخوام مثلا رئال بارسا بزنم میپره بیرون
باید کارت گرافیک آپدیت بشه . منم همین مشکلو داشتم الان درست شدنقل قول:
امیدوارم مرسی از جوابت
بازی من موقعی که CPU می خواد زد حمله بزنه لگ میزنه
چیکار کنم ؟
آخرین درایور Nvidia هم نصب کردم ؛ کارت گرافیکم هم GTS 250 1GB
نقل قول:
آقا نگفتین دسته ایکس باکس بخرم بهتره یا ps؟ قیمت هم اگه بدین ممنون میشم
من دسته ی اصلی Xbox رو برای PC خریدم بی سیم هست و دانگل هم داره.....97 تومان
بچه ها من یه مشکلی دارم :
بازی من موقعی که CPU می خواد زد حمله بزنه لگ میزنه
چیکار کنم ؟
آخرین درایور Nvidia هم نصب کردم ؛ کارت گرافیکم هم GTS 250 1GB
مشکل این که میگفتم کریر فصل 2 کرش میکنه برطرف شده؟
سلام. آقا کسی میدونه چطور میشه فیفا 13 رو آنلاین بازی کرد؟
من فقط فیفا 11 رو تونسم آنلاین بازی کنم ولی 12 و حالا 13 نمیشه
قبلا یکی گفت باید اورجینال بخرم سی دی رو ولی کسی نداشت.
مرسی بابت جوابتون
تا حالا شده وقت بازی و name bar لود نشده باشه براتون؟
نمیدونم مشکل از کرکه یا بازی
سلام
من مشکلم اینه که وقتی بازی هستم کمی لرزش داره مثلا مثل اینکه موبایل کنار مانیتور باشه صفحه میلرزه همونطوری کمی خفیفتر؟
این همون لگ هستش ؟
چکار کنم؟
در ضمن کارت گرافیکم هم بروز هست
یه سوال من وقتی گل میزنم بازیکن ها که خوشحالی می کنن دوربین اینا رو از دور نشون میده نمیاد از نزدیک که ما قیافه های بازیکن ها رو ببینیم ولی تو فیفا قبلی اینطوری نبود می خواستم بدونم مشکل از کجاست؟
سلام به همگی
من وقتی میرم تو فیفا نه دسته هام رو میشناسه نه کیبورد؟ کسی نمیدونه باید چیکار کنم؟
مثل اینکه امسال این قابلیت رو از روش برداشتن و نمیشه کاریش کرد
جواب منو کسی نمیدونه؟
مثل اینکه امسال این قابلیت رو از روش برداشتن و نمیشه کاریش کردنقل قول:
جواب منو کسی نمیدونه؟
هر دفعه که وارد بازی میشم باید دوباره تنظیمات کیبرد و زمان بازی رو ست کنم.کسی همچین مشکلی داره؟!
رزولوشن رو بیار پاییننقل قول:
کیفیت گرافیک رو بزار رو مدیوم
فریم ریت رو روی 60 بزار
بدسلیقگی فیفا13نقل قول:
این مشکل دمو بودا!نقل قول:
خود بازی که auto save میکنه اما برای اطمینان از منوی اصلی تنظیمات رو انجام بده بعد بیا بیرون دوباره برو تو
اگر نمیشه که کلا یکبار fifa 13 رو از داکیومنتت حذف کن
salam agha man fifa 13 nasb kardam bazi bala miyad team entekhab mikonam tanzimat anjam midam ta play match mizanam mipare biron kasi nemidone moshkelesh chiye ?
درود.
نقل قول:
دوست عزیز، ضمن تبریک ورودتون به انجمن، لطفا مطابق با قوانین، پارسی بنویسید.
درایور کارت گرافیک خودتون رو به روز رسانی کنید، احتمل بسیار زیاد مشکل حل خواهد شد.
شاد و پیروز و سربلند باشید.
اقا ما یه مشکل داریم اون اینه که FIFACONFIG واسه من باز نمیشه داخل ویندوز 7 STOP WORKING میده و نمیتونم تنضیمات رزولیشن و بقیه رو تغییر بدم .داخل بازی هم میره.الانم که گرافیک واقعا افتضایه . .اکه کسی میدونه بگه .در ضمن من پوشه INSTALER نداشتم .اگه نیازی به نرم افزار هست .اسمشو ذکر کنید .با تشکر
سلام
آقا مشخصات سیستم بنده اینه . میشه فیفا 2013 رو به راحتی روش اجرا کرد. در اجرای فیفا 12 مشکلی نداشتم.
سی پی یو : dual core - E6600 3.06 gh
رم 2 گیگ
کارت گرافیک : geforce gt 440
1 گیگ
بخاطر اسپید سی پی یوت بازی کردن رو که صد در صد میشه بازی کرد اگر هم بخاطر فقط دو هسته ای بودن یا C2D نبودن (حداقل سیستم فیفا) لگی چیزی داشت باید تنظیمات رو دستکاری کنینقل قول:
NET Framework 3.5نقل قول:
نصب NET Framework برای اجرای این فایل الزامیه
DirectX هم همینطور
اقا راهی نیست بتونم دکمه های کیبورد رو تغییر بدم؟
خیلی مذخرفه دکمه هاش :دی
بچه ها من فیفا 13 روی سیستم پسر داییم نصب کزدم فقط تا ایکون مسی میاد بالا حتی تا اونجا که زبان انتخاب میکنی هم نمیرسه چرا اینجوری شده. رو کامپیوتر خودم کار کرد.لطفا راهنمایی کنید
سلام. چطور میتونم حرکت بازیکن رو روی کلید های جهتی بندازم. توی تنظیمات کنترلر هرچی میزنم قبول نمیکنه.اصلا راهی هست؟
NET Framework 3.5
نصب NET Framework برای اجرای این فایل الزامیه
DirectX هم همینطور
اونم هم نصب هست ولی بازم نمیاد .امکان نداره مشکل از جای دیگه باشه .بدجور رو مخم هست :sq_10:
دوستان سیستم بنده اینه
رم 2 گیگ
گرافیک GeForce 9500 GT
درایور کارت گرافیکمم آپدیت کردم اما باز هم میپره بیرون تو رو خدا کمکم کنید اعصابمو ریخته بهم
آقا مال همه انگار میپره بیرون . کسی نمیدونه مشکل چیه /؟؟؟؟
سلام به همگی
دوستان عزیز من دارم نسخه ی FIFA.13.INTERNAL- RELOADED رو دانلود میکنم . آیا این لگی که اکثر کاربرا باهاش دست و پنجه نرم میکنند برای همین نسخه اس !؟ هنوز Fixایی چیزی ارائه نشده برای کرک بازی که این مشکلات برطرف بشه ؟
بچه ماله من علاوه بر پریدن بیرون...سیو هم نمیکنه...هربار باید تنظیمات دسته و سیتینگ رو از اول انجام بدم...یا اصلا کریر رو نمیتونم سیو کنم...چندتا فایل پیش فرض سیو شده هست که البته نه لود میشه و نه روشون میشه سیو کرد...displayName0 تا4
تو داکیومنت هم نیستن...پوشه فیفا 13 که تو داکیومنت بود رو هم پاک کردم ولی اینا نرفتن!!! کسی همچین مشکلی نداره
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مژده
مژده♥
مشکل بیرون پریدن فیفا حل شد
این لینک رو دان کنید و اینیستال کنید صد در صد جواب میده به عشق همه فیفا بازا برید بازی کنید دعاشو به جون ما کنید
♥Amir 0 Omid♥
جای خط تیره ها چی باید گذاش؟!!
برای بیرون پریدن باید گرافیکو آپدیت کنید.
اون سایتی که لینک دادن هم از آدرس ناقصش اینو میشه برداشت کرد که درایور بوده.
مشکل فصل 2 کریر درست نشده؟
آقا ما گرافیک بروز رسانی کردیم ولی باز همین مشکل رو داره
وقتی می پره بیرون یه پیام خطا 21 مگا بایتی کنار باز ی می سازه این پیغامشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موقع نصب اینترنت قطع کردم آنتی ویروس غیر فعال کردم
لپ تاپم دو گرافیک است اینتل و جی فورس که سویچ هم کردم رو جی فورس که قوی تره
قطعاتشم
cpu core i7
ram 6gig
graphic 2gig
رو لپ تاپ دوستم بالا اومد ولی روی مال من این مشکل رو داره
فایر وال هم بستم کل سیستم امنیتی از دم نابود کردم بخاطرش
نمی دونم چشه موقع strat match می پره بیرون
آقاین خودم حلش کردم هرکی مشکلش مثل منه بیاد سویتچ کنه رو اینتل درست می شه منظورم گرافیکه
دوستان
برید سایت سافت 98 دات آی آر
متاسفانه اسم سایت به انگلیسی نمایش داده نمیشه
اونجا قسمت نرم افزار و بعد قسمت درایور ها
دانلود کنید و حالشو ببرین
/SOFTWARE/DRIVERS
برید و با توجه به بیتی ویندوزتون دان کیند
....................