سلام
باید بشه !
من ۲ تا هارد دارم و اگر خواستم ۲ تا توزیع نصب کنم رو هرکدوم یکی رو نصب می کنم !
ولی احتمالا رو یک هارد هم میشه ! تست نکردم ...
Printable View
سلام
باید بشه !
من ۲ تا هارد دارم و اگر خواستم ۲ تا توزیع نصب کنم رو هرکدوم یکی رو نصب می کنم !
ولی احتمالا رو یک هارد هم میشه ! تست نکردم ...
بله می شه
من خودم بارها ۳ تا توزیع هم روی هارد 40 مگابایتی ام نصب کردم
فقط باید تصمیم بگیرید که از بوت لودر کدوم توزیع استفاده کنید
به نظرمن بوت لودر suse خوبه
در هر صورت اگر هر کدوم از توزیع ها توسط grub شناخته نشدند خیلی راحت با تغییرد menu.lst درست می شه
من از اینکه احتیاج به کامپایل داشته باشه مطمپن نیستمنقل قول:
نوشته شده توسط Ahmadra
چون اولا خیلی وقته که با فدورا کار نکردم دوما از راه دور تشخیصش سخته
ولی اگر احتیاج داشته باشه شما باید وارد /usr/src/linux بشید و هسته رو دوباره کامپایل کنید
والا توضیحش زیاده
شایدم احتیاج نداشته باشه
سلام. اگر ميبينيد جواب دير ميدم به دليل قطي تلفن منطقه ما به خاطر كابل برگردون هست. با اين كاراي مسخره مخابرات.
والا من كه نميدونم ديگه. شما ميگي شايدم احتياج نيست خب پس تكليف من چيه؟ اصلا نميشه مودم رو نصب كرد. همش همون پيغامو ميده. اقاي بياضي هم انگار ما رو فراموش كرده؟!
راستي من موقع نصب برنامه xmms 1.2.2 البته از روي سورس بعد از اينكه دستور tar xvzf.... رو ميزنم مراحل به خوبي ميره ولي وقتي به دايركتوري دستور سي دي ميدم وقتي دستور ./configure رو میزنم میگه باید برنامه glib 1.2.2 نصب باشه. میشه راهنمایی کنید؟
منظور من اينه كه اينطوري من نمي تونم تشخيص بدم
ولي به احتمال زياد همونه
شما اين دستور ها رو اجرا كن و خروجي اش رو اينجا بذار تا من از يه چيزهايي مطمئن بشم بعدش شايد بتونم با كمك خودتون مشكلتون رو حل كنم
ls /usr/src
ls /usr/src/linux
درباره xmms
خوب بسته glib رو احتياج داره ديگه بايد نصبش كني
در ضمن اين برنامه هاي ساده رو بهتره كه با بسته rpm نصبشون كني
سلام
واقعا شرمندم ! يكم كارم زياد شده ..
خوب در مورد مودم من هيچ اطلاعاتي ندارم ! چون هيچ وقت نياز به نصبش نداشتم !
تازه اكثرا بايد داريور رو كرك كني ! كه با اپن سورس سازگاري نداره !
اگر بتوني يه مدوم اكسترنال يا ADSL بگيري بكل راحت مي شي . من يه مودم اكسترنال اضافي دارم خواستي بهم بگو .
در مورد بسته xmms من Beep Media Player رو ترجيح مي دم ! حجمش بسيار كمتره و MP3 هم پخش مي كنه !
من اين ورژنش رو تست كردم :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولي اينم سايت اصليش نبايد مشكلي داشته باشه :
اما بنظرم amarok بهترينه ! ولي اينترنت مي خواي تا موتور جديدي واسه MP3 نصب كني .
راستي اين لينك رو هم ببين . مقايسه پخش كننده هاي مختلف !
mplayer + amarok بهترين و كاملترين انتخاب هستش :happy:
سلام. من تازه اقاي روت نوشته شما رو خوندم. گفتم كه براي چي الات تو كافي نت هستم. با خطوط اي. دي. اس .ال جدا كه حال ميده.
خب من دستور رو وارد ميكنم و خروجي رو ميگذارم. ميشه لينك1.2.2 glib رو بگذاريد. اقاي بياضي عزيز. ميشه بگيد اين مودم اكسترنالتون با چه پورتي هست؟ و قيمت! :)
در ضمن نرم افزاري مثل Ulead gif animator ميخوام. ممنون ميشم.
البته اين نرم افزار رو در لينوكس ميخوام.
سلام
این برنامه Ulead gif animator چی کار می کنه ؟ gif تولید می کنه ؟
در مورد مودم پی ام خصوصی بده ...
سلام من فدوراكور 5 رو دارم ولي password اونو ندارم اگه يكي داره برام بزاره
اخيش بالاخره خطوط تلفن منطقه درست شد.
يه برنامه ويرايش عكس با افكتهاي مختلف هست.
اقاي روت من درتسور رو وارد كردم ولي اين رو مينويسه:
No such file or directory
راستي اي ندستور رو زدما:
ls /usr/src/linux
فرمان
ls /usr/src رو هم بزن
حالا که اون کار نمی کنه این از اون مهمتره
سلامنقل قول:
نوشته شده توسط sadeq280
فدورا ۵ پسورد نمی خواد . منظورتون کدوم پسورد هستش ؟!
فایل های سورس کرنل در فدورا پنجی که شما استفاده می کنید باید در این آدرس باشه :نقل قول:
نوشته شده توسط Ahmadra
اگر نبود یعنی نصب نشده !! در ضمن نگاه کن شاید اسم یکی از دایرکتوری ها مخصوصا آخری فرق داشته باشه ...کد:/usr/src/kernels/2.6.15-1.2054_FC5-i586
توی توزیع های دیگه که وقتی سورس کرنل رو نصب می کنید به صورت اتوماتیک در /usr/src/ یه لینک به دایرکتوری کرنل سورس به نام linux درست می کنهنقل قول:
نوشته شده توسط Bayazee
حالا توی فدورا شاید فرق می کنه
من می خوام از همینها مطمئن بشم
سلام
انگار توی فدورا ۵ تغییراتی دادند !
و احتملا مشکلی هست !
من سورس رو بدرسی نصب کردم اما موقع نصب برنامه vmware گفت ورژن کرنل و سورس یکی نیست ! تو چند تا سایت و فروم خارجی نگاه کردم این مشکل واسه خیلی ها پیش اومده !!
هر توزیع واسه خودش یه قوانین داره ! که بعضا باعث مشکلاتی می شه !
سلام.
من دستور ls /usr/src رو زدم و نوشت : kernels و با خط آبي نوشته شده بود.
به مسير زير هم رفتم:
/usr/src/kernels/2.6.15-1.2054_FC5-i586
كاملا موجود بود.
حالا چي؟
خوب پس ظاهرا درست نصب شده . داخل اون دايركتوري بايد كلي فايل و دايركتوري ديگه باشه . هست ؟
بله. همينطوره.
راستي اقاي بياضي. من به شما پي ام زدم. ولي جواب نگرفتم!
من شنيده بودم كه كرنلي كه روي فدورا هست مشكل داره
حالا بنظر من شما هميني كه هست رو كامپايل كنيد ببينيد چي ميشه
من در چند خط مي گم چي كار كنيد:
su
cd /usr/src
ln -s /usr/src/kernels/2.6.15-1.2054_FC5-i586 linux
cd linux
make oldconfig
make
make modules
make modules_install
make install
بعدش هم بايد با يه ويرايشگر متن /boot/grub/menu.lst رو تغيير بديد (بهتره كه اين كار رو با توجه به محتويات داخل اين فايل انجام بديد)
من در چند توزيع با اين فرمانها بدون مشكل كرنل رو نصب كردم
براي بدست آوردن اطلاعات اوليه اين مقاله بد نيست:
سلام. چطوري ويرايشگر متن /boot/grub/menu.lst رو تغيير بدم؟ بايد چه چيزي رو تغيير بدم؟
سلام
همه مراحل (اجرای فرمانها) با موفقیت انجام شد؟ ارور نداد؟
فکر کنم اشتباه کردم
مراحل کامل نصب هسته رو گفتم
شما همین حالا (در گراب تغییری ندید) سعی کنید درایور مودمتون رو نصب کنید ببینید چی می شه
راستش هنوز اين كارو نكردم چون نميدونم چطوري در ويرايشگر متن /boot/grub/menu.lst رو تغيير بدم؟
سلام. اقا من دستور ها رو وارد كردم. ولي وقتي دستور ln -s /usr/src/kernels/2.6.15-1.2054_FC5-i586 linux رو ميزنم(s بعد از ln رو كوچيك ميزنم) در خط فرمان مجدد [root@localhost src]# قرار ميگرم و چيزي نوشته نميشه و مينويسم cd linux كه اين پيغامو ميده:
Bash: cd: No such file or directory
من شك كردم و دستور ln --help رو زدم. ديدم اون -s رو بزرگ نوشته منم اون -s ر وبزرگ نوشتم(-S) و اين رو مينويسه:
ln: Creating hard link `. /linux' to `linux': File exists
البته بعد از اين پيغام وقتي باز هم مينويسم cd linux بازم مينويسه:
Bash: cd: No such file or directory
حالا چي كار كنم. همش به خاطره فايل autoconf.h هست. واقعا كه لينوكس در اين چيزا كم مياره. به اين نتيجه رسيدم.
حداقل نصب در ويندوز اصلا حقيقتا كاري نداره. ولي در لينوكس بايد سگ دو زد. البته ببخشيدا!
سلام
من يه مدتي تو جريان نبودم ! شما مي خواهيد كدوم نرم افزار رو نصب كنيد ؟
خوب نصب در لينوكس اولش سخت به نظر مي ياد ! اما يواش يواش دستتون مي ياد ! و انگار باهاش حرف مي زينيد ! زبون همو مي فهميد !!
نه دوست من
اين حرفها نيست
مثلا : شما مثلا مي خواهيد جپ نصب كنيد بايد جاوا قبلش نصب باشه
از اين جور برنامه ها در ويندوز هم زياد داريم
اين دستور كه ساخت لينك خيلي ساده و سرراست است نمي دونم چرا مشكل پيدا مي كنيد
عيبي نداره شما ديگه به لينك كاري نداشته باش
مستقيما وارد دايركتوري/usr/src/kernels/2.6.15-1.2054_FC5-i586 بشيد و بقيه كار ها
cd /usr/src/kernels/2.6.15-1.2054_FC5-i586
su
make oldconfig
make
make modules
بعد سعي كنيد مودم رو نصب كنيد
ميخوام مودم نصب كنم. كه بايد كرنل هيدر باشه ولي نصبش كردم باز هم در نصب مودم مشكل هست.نقل قول:
نوشته شده توسط Bayazee
با عرض سلام و خسته نباشيد خدمت دوستان زحمت كش بخش لينوكس
دوستان من يكم تازه كارم تو لينوكس ولي همه مطالب اين تايپيك رو مطالعه كردم خيلي مفيد بود
ولي اگه منو يكم كمك كنين خيلي ممنون ميشم . ازين به بعد ديگه هي مزاحمتون خواهم شد
چند تا سوال دارم
يه برنامه كه نرم افزار انيميش سازي هست و براي لينوكس هس دانلود كردم بنام k3d كه نام كامل بسته
به اين صورت هست k3d-0.6.0.0-src.tar.bz2 حالا اينو چطور نصب كنم تا اونجايي كه ميدونم اول بايد
extract بشه اين كارو هم كردم ولي حالا نمي دونم چطور نصب كنم
منو يكم راهنمايي كنين
دوم اينكه ديكشنري xfardic رو نصب كردم ولي اجرا نميشه چيكار بايد بكنم
ممنون
k3b برنامه رایت cd هستش
برای نصب بسته های سورس باید فایل readme یا install داخل اون بسته را بخونید(طریقه نصبش توضیح داده می شه)
در ترمینال xfardic رو اجرا کنید ببینید جوابش چیه و اینجا بگید
نه دوست من اين برنامه كه من ميگم k-3d هست نه k3b و براي ساخت انيميشن هست و برنامه خيلي
قوي هم هست و من نسخه ويندوز اون رو هم نصب كردم
به هر حال امتحان مي كنم و به شما ميگم كه نتيجه چي بود
ببخشید باز هم اشتباه کردم
فرهاد جان توی سایتش توضییحات کاملی داده
برای راهاندازیش باید از موتور گرافیکی Aqsis استفاده کنی
همه چیزش کامله FAQ داره از wiki هم که استفاده میکنه
اقا بسته هاي غير rpm روي فدورا كور نصب ميشه يا نه
در ضمن من مي خوام چطور ميشه با دستور ./configure و make و make install يك برنامه رو نصب كرد
خواهشن كامل توضيح بدين
يعني مسير فايل رو بعد از دستور چطوري مشخص كنيم اگه ميشه در مورد نصب برنامه هاي غير rpm يكم توضيح بدين
سلام مجدد.
اقا من وقتي دستور cd /usr/src/kernels/2.6.15-1.2054_FC5-i586 رو ميزنم و قتي وارد روت ميشم و دستور make oldconfigرو هم ميزنم يكسري متون بلند مياد و وقتي make رو ميزنم اين پيغامو ميده:
Make[1]: *** No rule to make target `init/main.o', needly by `init/build-ino.'. Stop.
Make: ***[init] Error 2
و وقتي دستور make modules رو ميزنم اينو مينويسه:
Make[1]:*** No rule to make target `arch/i386/kernel/msr.c', needed by `arch/i386/kernel/msr.o'. Stop
Make : *** [arch/i386/kernel] Error 2
ديگه نميدونم راهي مونده يا نه؟؟؟
وقتی make oldconfig رو می زنید اون متون بلند بالا با ارور قطع می شوند یا هیچ اروری نمی ده و خودش کار رو تموم می کنه؟
دوباره دستور make oldconfig رو اجرا کنید و ۱۰-۱۵ خط آخر یا هر چقدر که لازم می دونید رو اینجا بذارید
دستور make oldconfig بدون اررور هستند.
i get mixed up
من دیگه نمی دونم چی بگم
خیلی جالبه اینجا رو ببینید:
ببین من چند تا راه بهت پیشنهاد می کنم
۱- آسون ترین و راحت ترین راه استفاده از یه مودم اکسترنال هستش (ولی بهترین راه نیست)
۲- یه توزیع دیگه انتخاب کنید (که من دیگه توصیه نمی کنم کدوم توزیع چون قبلا زیاد توصیه کردم)
۳- استفاده و نصب یه کرنل دیگه مثلا vanilla که صحبتش شده (که شاید برای شما کمی مشکل باشه)
اینها نظر من بود تا نظر دوستان در این مورد چی باشه چون من فدورا کار نیستم
سلام. من اين فورم رو خوندم. ظاهرا به طور كل تمام توزيعاي ردهت اين مشكل رو دارن. سعي ميكنم با همين vanilla مشكل رو رفع كنم. البته شايد.
ولي اين vanilla لينكش چي هست. اگر ميشه شما اين موضوع رو در گوگل جستجو كنيد و اگر باز هم ميشه طريقه نصب رو در گوگل برام جستجو كنيد. يه دنيا ممنون.
البته براي اينكه زحمت زياد ندم همون لينكشون رو بگذاريد كافي هست. حتي لينك جستجوي طريقه نصب در گوگل.
سلام
شرمنده کمتر می یام
خوب من با فدورا ۴ هیچ مشکلی نداشتم ! حتی هسته رو کامپایل کرده بودم ! و هر کاری که بگید انجام داده بودم !
و به مشکلی هم بر نخورده بودم ..
ظاهرا یه تغییرات اساسی در فدورا ۵ داده شده ! چون فدورا در بازه های کوتاه ریلیز می شه چنین مشکلاتی هم م یتوه پیش بیاد !
احتملا یا باید از روش خاصی استفاده بشه یا ...
به احتمال زیاد در فدورا ۶ شاهد تغییرات خوبی خواهیم بود ! من یه جایی خوندم که فدورا۶ خیلی بهتر خواهد بود نسبت به ۵
من الانش ۴ رو به ۵ ترجیح می دم . تا ۱ ماه آینده فدورا ۶ می یاد ... من منتظرم !