از دوستان کسی بلده به قسمت اهنگ هایی که در حال پخش هست اهنگ اضافه کرد؟؟:n20:
Printable View
از دوستان کسی بلده به قسمت اهنگ هایی که در حال پخش هست اهنگ اضافه کرد؟؟:n20:
trailer 2014 2k:n02:
[HTML]https://www.youtube.com/watch?v=LJ1C9u7el7M
[/HTML]
ما آخر نفهمیدیم چطور میشه بازیکن خرید
با سلام . کسی می دونه چه جوری باید تنظیمات دسته یا کیبرد را تغییر داد ؟ لطفا سریع پاسخ بدید. عجله دارم.:n27:
سلام
من با ایک باک بزی میکنم
با my player که بازی میکنم اولش درسته و بازی اول تموم میشه و عضو یه تیم هم میشم اما بازی اول رو برای اون تیم که میکنم وقت بازی اول تموم میشه و quite رو میزنم گیر میکنه و درست هم نمیشه صد بار امتحان کردم.چیکارش کنم؟؟؟؟
کسی می دونه چه جوری می شه تخته رو شکست؟:n13:
خواهشا این یدونه سوال ما رو جواب بدید.کسی میدونه تو بازی چطوری باید alley oop زد؟
شوت رو زود تر از پاس نگه دار بد پاسو بزن خیلی سریع. الان فهمیدی چی شد؟؟
توی NBA بازیکن نمیشه خرید حتی تو لیگ واقعیش ولی 2 راه برای گرفتن بازیکن وجود داره:نقل قول:
1. بازیکن مورد نظرو میشه با یک بازیکن هم سطحی که توی تیمت حضور داره مبادله کنی.
2.باید صبر کنی زمان قرارداد بازیکن تموم شه و بازیکن با تیم قبلیش قرارداد نبنده و تبدیل به Free Agent بشه بعد اونو بگیری (خیلی نادره)
تو شماره یک بایید چند نکته گفته بشه:
1.میتونی 1 بازیکن قوی رو با 2 تا بازیکن متوسط عوض کنی ولی تیم نباید زیر 12 یا 13 تا بازیکن باشه
2.هنگام مبادله نباید پول کم بیاری چون هر بازیکن دستمزدی داره که با خروج از تیم این دستمزد کم میشه و با ورود اضافه میشه.
3.NBA DRAFT دو رانده. تو هر راند 30 تا انتخاب وجود داره و هر تیم بر اساس قدرتش یکی از این انتخاب ها رو دریافت میکنه (برای مثال Bulls چون تیم قویه یه انتخاب زیر 25 بهش میدن برای همین بازیکن جالبی به دست نمیاد ولی یه تیم ضعیف مثل Magic شاید 1 تا 5 رو بهش بدن) در هر صورت میشه این انتخاب ها رو همراه مبادله بازیکن قرار داد.
اینجا مال 13 شه منم ترینر 13 رو گذاشتم ...:n25::n24:نقل قول:
چرا تاپیک nba 2k 2014 رو ایجاد نمیکنین؟؟؟؟؟:n24:
کسی اینجا nba 2k14 رو بازی نمیکنه؟ چرا تاپیک ایجاد نمیکنید براش؟
از دوستان کسی نمیدونه چه طوری میشه nba2k 2014 پاس الیوب فرستاد؟؟؟؟؟؟
آقا سلام
چقدر این بازی گرافیکش خوبه!حیف که من بلد نیستم خوب بازی کنم و الا خیلی با حاله از فوتبالم بهتره!
**میگم این شرکتش والیبال 2013 هم داره دانلود کنیم؟
اگه داشته باشه که( چون ایران هم توش هست) و گرافیک بالایی هم احتمالا براش میزنن دیگه خیلی طرفدار پیدا میکنه!