-
نقل قول:
سلام دوستان
من يک راهنمايي ميخواستم دوستان:
به نظرتون نورتون اينترنت سکوريتي نصب بشه بهتره يا ترکيب آنتيويروس نورتون با فايروال کومودو؟
از نظر امنيتي و رواني سيستم، کدوم بهتره؟
با تشکر
درود
یه اینترنت سکوریتی نصب کنید و خیال خودتون رو راحت کنید
سپاس
-
نقل قول:
سلام دوستان
من يک راهنمايي ميخواستم دوستان:
به نظرتون نورتون اينترنت سکوريتي نصب بشه بهتره يا ترکيب آنتيويروس نورتون با فايروال کومودو؟
از نظر امنيتي و رواني سيستم، کدوم بهتره؟
با تشکر
والا من که ترکیب این دو رو استفاده میکنم و هیچ مشکلی از نظر سرعت ندارم :)
-
سلامدوستان شماره سریال جدید اینترنت سکوریتی 2012 میخواستم؟
-
نقل قول:
سلامدوستان شماره سریال جدید اینترنت سکوریتی 2012 میخواستم؟
سلام
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سوال کنید.
-
سلام دوستان خسته نباشید
نورتون در قسمت هیستوری، هر بار که یک برنامه به حالت فول اسکرین در میاد یا از اون حالت خارج میشه بصورت یک گزارش ضبط میکنه!
میخواستم بدونم این به چه دردی میخوره چه فایده داره؟!
تصویرش:
-
نقل قول:
سلام دوستان خسته نباشید
نورتون در قسمت هیستوری، هر بار که یک برنامه به حالت فول اسکرین در میاد یا از اون حالت خارج میشه بصورت یک گزارش ضبط میکنه!
میخواستم بدونم این به چه دردی میخوره چه فایده داره؟!
سلام
نورتون در حالت Silent اکثر فعالیت های پشت پرده مثل اسکن،بهینه سازی و نمایش پیغامها رو متوقف میکنه.
برای مثال شما آنتی ویروس رو تنظیم میکنید تا در روز و ساعت معینی سیستم رو اسکن کنه.
اگر برنامه ای در حالت Full Screen اجرا شده باشه اسکن در زمان معین انجام نمیشه.اینو میتونید از گزارشهای مربوط به Silent Mode متوجه بشید.
-
سلام
من یه بازی نصب کردم که نورتون یکی از فایلهای dll رو اتومات پاک می کنه چون تروجان می شناسه.در صورتی که نسخه کرک مال کرکر معروف blackbix هست.البته شاید هم واقعا تروجان باشه.ولی یه راهی هست که بشه این فایل رو مثلا وارد whitelist کرد که پاک نکنه؟چون من بلک لیست و ... ندیدم مثل بعضی انتی ویروسها توی نورتون.راستی من از norton internet secutiry استفاده می کنم
-
نقل قول:
سلام
من یه بازی نصب کردم که نورتون یکی از فایلهای dll رو اتومات پاک می کنه چون تروجان می شناسه.در صورتی که نسخه کرک مال کرکر معروف blackbix هست.البته شاید هم واقعا تروجان باشه.ولی یه راهی هست که بشه این فایل رو مثلا وارد whitelist کرد که پاک نکنه؟چون من بلک لیست و ... ندیدم مثل بعضی انتی ویروسها توی نورتون.راستی من از norton internet secutiry استفاده می کنم
به قسمت Advanced برید سپس Quarantine بعد رو فایل مورد نظر از لیستی که میبینید کلیک کنید ، سمت راست قسمت Detail رو گزینه Options کلیک کنید تو پنجره باز شده رو restore and exclude this file کلیک کنید .
راه دیگه : تو قسمت تنظیمات بخش computer تب Antivirus and sonar exclusions هم میتونید فایل ها و شاخه های مورد نظرتون رو اضافه کنید تا اسکن و ... نشند .
-
اومدن واسه تولبار فایرفاکس 16 آپدیت دادن که نیاز به Restart داره.بعد میگن ورژن 2013 برای آپدیتهاش ریست نمیخواد.خوب نگو عزیز من . مجبور که نیستی!
یه جا دیگه گفته بودن سونار تو Safe mode هم کار میکنه.در حالیکه تو Normal mode هم با صلوات کار میکنه!باز خوبه صداشو در نیاوردن و تو لیست Feature ها نبود.
-
نورتون انتی ویروس شش ماه رایگان
-
سلام دوستان
من 2012 رو داشتم پاک کردم امروز 2013 رو نصب کردم اما یه مشکلی دارم!
میخواستم بدونم این ورژن 64 بیت نداره؟؟؟!! آخه تو Program File X86 نصب شده و سرویس های برنامه هم *32 هستند! (ccsvchst*32)
-
سلام
دوستان من Norton Internet Security 2013 رو نصب کردم
یه مشکلی که دارم اینه که نمیتونم از V p N استفاده کنم دیگه !!
وقتی کانکت میشم مدت زیادی همینطور باقی میمونه بعدشم ارور 800 میده !!
-
نقل قول:
سلام
دوستان من Norton Internet Security 2013 رو نصب کردم
یه مشکلی که دارم اینه که نمیتونم از V p N استفاده کنم دیگه !!
وقتی کانکت میشم مدت زیادی همینطور باقی میمونه بعدشم ارور 800 میده !!
وارد قسمت Advanced شده و گزینه Intrusion Prevention رو غیر فعال کنید.ببینید درست میشه یا نه؟
اگر درست نشد اسم برنامه V/P/N رو با فاصله بنویسید تا چاره ای بیندیشیم.
-
نقل قول:
وارد قسمت Advanced شده و گزینه Intrusion Prevention رو غیر فعال کنید.ببینید درست میشه یا نه؟
اگر درست نشد اسم برنامه V/P/N رو با فاصله بنویسید تا چاره ای بیندیشیم.
خیر دوست عزیز درست نشد
والا از برنامه ای استفاده نمیکنم!!
همون کانکشن خود v p-- n هست !
-
فایروالت رو غیرفعال کن و تست کن
ممکن هم هست اختلال از طرف شرکت اینترنتی باشه یک موج جدیدی از اختلال شروع شده این مسائل رو چک کنید
اگه درست نشد به نظر من بی خیال اینترنت سکوریتی شو من ندیدم اختلال آنتی ویروسی با چیز پی ان حل بشه :دی
یا نورتون آنتی ویروس + کمودو فایروال
-
نقل قول:
سلام دوستان
من 2012 رو داشتم پاک کردم امروز 2013 رو نصب کردم اما یه مشکلی دارم!
میخواستم بدونم این ورژن 64 بیت نداره؟؟؟!! آخه تو Program File X86 نصب شده و سرویس های برنامه هم *32 هستند! (ccsvchst*32)
نه، نسخه 64 بیتی نداره.
حالا چه اشکالی داره توی x86 نصب بشه.
-
نقل قول:
فایروالت رو غیرفعال کن و تست کن
ممکن هم هست اختلال از طرف شرکت اینترنتی باشه یک موج جدیدی از اختلال شروع شده این مسائل رو چک کنید
اگه درست نشد به نظر من بی خیال اینترنت سکوریتی شو من ندیدم اختلال آنتی ویروسی با چیز پی ان حل بشه :دی
یا نورتون آنتی ویروس + کمودو فایروال
فایروال رو غیر فعال میکنم جواب میده،منتها من حاضر نیستم حتی 1 ثانیه خاموش بشه فایروال :31:
توی تنظیماتش هم قسمتی نبود برای این کار ! یه رول هم تعریف کردم برا آدرس چیز چی ان بازم نشد !!
یه سوال ؟ نرم افزاری نیست مثل prox y fir e که بشه از پیز پی ان استفاده کرد ازش؟!
-
نقل قول:
نه، نسخه 64 بیتی نداره.
حالا چه اشکالی داره توی x86 نصب بشه.
خب 64 بیت به مراتب عملکرد و سرعت برنامه بالاتر میره !!
-
نقل قول:
فایروال رو غیر فعال میکنم جواب میده،منتها من حاضر نیستم حتی 1 ثانیه خاموش بشه فایروال :31:
توی تنظیماتش هم قسمتی نبود برای این کار ! یه رول هم تعریف کردم برا آدرس چیز چی ان بازم نشد !!
یه سوال ؟ نرم افزاری نیست مثل prox y fir e که بشه از پیز پی ان استفاده کرد ازش؟!
سلام
لطفا یه تصویر واضح از اون Rule که تعریف کردید به من نشون بدید.
سوال آخر شما از پایه خلاف قوانین انجمنه!
-
نقل قول:
خب 64 بیت به مراتب عملکرد و سرعت برنامه بالاتر میره !!
تفاوت محسوسی نمیکنه. برنامه های 32 بیتی در سیستم 64 بیتی با تکنیک WOW کار میکنند و فرآیندش خیلی سریع انجام میشه به حدّی که اصلاً نامحسوسه.
به هر حال خیلی از آنتی ویروسهای مهمّ دیگه هم 64 بیتی ندارند مثل کسپرسکی و آویرا و غیره.
-
-
سلام
اگر از ویندوز XP استفاده میکنید به 7 ارتقا بدید.
از قسمت Trust Control ،کانکشن مربوطه را در حالت Full Trusted قرار بدید.
پروتکل رو هم روی All تنظیم کنید.(در قسمت Communications)
اگر جواب نداد:
Intrusion Prevention رو موقتا غیرفعال کنید.
یه Rule جدید هم تعریف کنید و در اون فقط پورتهای مورد استفاده رو باز کنید و بهش IP ندید.
-
دوستان بنده NIS 2012 روی سیستمم دارم . به نظرتون نیازی هست به 13 ارتقاش بدم ؟
و 13 چیز جدید و مهمی داره که ارزش ارتقا دادن داشته باشه ؟
-
نقل قول:
دوستان بنده NIS 2012 روی سیستمم دارم . به نظرتون نیازی هست به 13 ارتقاش بدم ؟ و 13 چیز جدید و مهمی داره که ارزش ارتقا دادن داشته باشه ؟
هنوز میتونید از نسخه 2012 استفاده کنید و فعلا نیاز به ارتقا به 2013 ندارید اما یکی دو ماه دیگه حتما به 2013 تغییرش بدید چون تا اون موقع دیگه ورژن نهایی اون اومده الان هم فینال هست اما هنوز یکم ریزه کاری داره مثلا رو سیستم 64 بیتی وقتی تو safemode فول اسکن انجام میشه گاهی وقتا سیستم هنگ میکنه از این ریزه کاری ها اما تا دو ماه دیگه تمام این مشکلات درست میشه و اون موقع زمان خوبی برا ارتقا هست خودم هم هنوز 2012 رو دارم. تغییرات در 2013 اضافه شدن لایه امنیتی جدید برای پاک کردن و نابودی مخرب هایی که به سختی پاک میشن . بروزرسانی دقیق نرم افزار بصورت هوشمند به نسخه های جدید قدرتمند تر شدن سونار و انجام محافظت بهتر مدیریت استفاده نورتون از پهنای باند برای صرفه جویی در استفاده از ترافیک اینترنتی ماهیانه کاربران
-
سلام .من نورتون 360 ورژن6 را پاک کردم و این نسخه ی جدید را نصب کردم قبلش هم ویندوزم را دوباره نصب کردم حالا مشکلم با قسمت نگهداری پسوردهاست که تمام پسوردهام رو انجا ذخیره کرده بودم .متاسفانه پیغام ....failed to log in میده و نمیتونم وارد اکانتم بشم ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.
-
سلام
عزیز فایل نصب آفلاین Norton Anti Virus 2013 را برام آپلود می کنید
-
نقل قول:
سلام .من نورتون 360 ورژن6 را پاک کردم و این نسخه ی جدید را نصب کردم قبلش هم ویندوزم را دوباره نصب کردم حالا مشکلم با قسمت نگهداری پسوردهاست که تمام پسوردهام رو انجا ذخیره کرده بودم .متاسفانه پیغام ....failed to log in میده و نمیتونم وارد اکانتم بشم ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.
سیستم رو ریست کنید.بعد نورتون رو از اول نصب کنید.
این پست ها هم کمک میکنند:
/
-
نقل قول:
سلام
عزیز فایل نصب آفلاین Norton Anti Virus 2013 را برام آپلود می کنید
-
ممنون
عزیز این نسخه 180 روز می باشد.
-
نقل قول:
ممنون
عزیز این نسخه 180 روز می باشد.
شما مطمئن هستید؟:18:
-
سلام
- عزیزان کسی اطلاعات در مورد Symantec Endpoint Protection Small Business Edition 2013 دارد در اختیار من قرار بدهد ؟
- این نسخه را می شود به صورت رایگان بر روی سرور و کلاینت استفاده کرد ؟
- اگر امکان دارد آخرین نسخه رایگان Symantec Endpoint Protection قابل نصب روی سرور و کلاینت همراه با کنسول مدیریت را برای دانلود قرار بدهید؟
- گویا نسخه رایگان Symantec Endpoint Protection به صورت اتوماتیک آپگرید نمیشود برای حل این مشکل باید چه کار کرد در شبکه؟
- نسخه 180 روزه - Norton Anti Virus 2013 در حال حاضر ارائه شد اگر امکان دارد لینک دانلود آن را قرار بدید؟
پیشاپیش از لطف شما سپاس گذارم
-
نقل قول:
سلام
- عزیزان کسی اطلاعات در مورد Symantec Endpoint Protection Small Business Edition 2013 دارد در اختیار من قرار بدهد ؟
- این نسخه را می شود به صورت رایگان بر روی سرور و کلاینت استفاده کرد ؟
- اگر امکان دارد آخرین نسخه رایگان Symantec Endpoint Protection قابل نصب روی سرور و کلاینت همراه با کنسول مدیریت را برای دانلود قرار بدهید؟
- گویا نسخه رایگان Symantec Endpoint Protection به صورت اتوماتیک آپگرید نمیشود برای حل این مشکل باید چه کار کرد در شبکه؟
- نسخه 180 روزه - Norton Anti Virus 2013 در حال حاضر ارائه شد اگر امکان دارد لینک دانلود آن را قرار بدید؟
پیشاپیش از لطف شما سپاس گذارم
1=
2=نه اما باید صبر کنید تا نسخه کرک شدش رو تو نت پخش کنند.
3=
4=اتوماتیک اپگرید در نسخه های اصلی فعال هست.اگر نسخه اصلی ندارید باید ورژن جدید رو از سایت های اینترنتی دانلود و نصب کنید.
5=
6=
-
یه اتفاق عجیب
یه فلش ویروسی وصل کردم سیستم
بعد برای اینکه ببینم چی توشه نورتون رو دیزبل کردم و فلش رو به حالت اکسپلور (و نه دابل کلیک باز کردم) بعد نورتون رو enable کردم اما نورتون هیچ کاری نکرد!
در حالی که فلش مملو از ویروس بود
حتی فلش رو زدم اسکن کامل اما هیچی پاک نکرد!
سیستم رو ریستارت کردم و با اون یکی ویندوز که کاسپر روشه اومدم بالا با باز کردن فلش بلافاصله همرو پاک کرد!!!!
علتش چیه؟
-
نقل قول:
یه اتفاق عجیب
یه فلش ویروسی وصل کردم سیستم
بعد برای اینکه ببینم چی توشه نورتون رو دیزبل کردم و فلش رو به حالت اکسپلور (و نه دابل کلیک باز کردم) بعد نورتون رو enable کردم اما نورتون هیچ کاری نکرد!
در حالی که فلش مملو از ویروس بود
حتی فلش رو زدم اسکن کامل اما هیچی پاک نکرد!
سیستم رو ریستارت کردم و با اون یکی ویندوز که کاسپر روشه اومدم بالا با باز کردن فلش بلافاصله همرو پاک کرد!!!!
علتش چیه؟
نورتون رو به صورت دقیق کانفیگ کرده بودید؟
-
نقل قول:
نورتون رو به صورت دقیق کانفیگ کرده بودید؟
من همیشه با همین تنظمیات کار می کنم
البته این تنظیمات رو هم از همین جا گرفتم
حداکثری هم هست
فقط نمی دونم چرا تو این وضعیت هیچ کاری نکرد!
یعنی یه لحظه دیزبل شدن و بعدش دوباره enable شدن
-
نقل قول:
من همیشه با همین تنظمیات کار می کنم
البته این تنظیمات رو هم از همین جا گرفتم
حداکثری هم هست
فقط نمی دونم چرا تو این وضعیت هیچ کاری نکرد!
یعنی یه لحظه دیزبل شدن و بعدش دوباره enable شدن
یه بار دیگه تنظیمات رو چک کنید ببینید چیزی از اون دیزیبل نیست.ورژن چند رو دارید چون 2013 هنوز یکم مشکل داره
-
نقل قول:
یه بار دیگه تنظیمات رو چک کنید ببینید چیزی از اون دیزیبل نیست.ورژن چند رو دارید چون 2013 هنوز یکم مشکل داره
همون 2012 است نه چیزی دیزیبل نیست
نمی دونم چی شد
کلا سیستم سکته میکرد
انگار نورتون داشت کارایی می کرد
اما در عمل هیچ کدوم رو حذف نکرد
-
در کدام قسمت آنتی ویروس میتونم تنظیم کنم که موقع پاک کردن ویروس حتما از من سوال کنه :)
-
واسه منم بعضی مواقع همینطور میشه
فلشم و همش به یه سیستم می زنم که ویروسی .بعد میزنم به سیستم خودم می بینم که نورتون پاکش میکنه.ولی بعضی مواقع در عین ناباوری نورتون هیچ عکس العملی نشون نمی ده
منم 2013 دارم
-
نقل قول:
در کدام قسمت آنتی ویروس میتونم تنظیم کنم که موقع پاک کردن ویروس حتما از من سوال کنه :)
سلام. در بخش Settings برگهی Computer را بزن اونجا در دو تا قسمت Computer Scan و protection Real time این تنظیمات باید إعمال بشه:
در Computer Scan سطر هفتمش یعنیLow Risks روی Ask me بذار،
و در Real Time Protection هم سطر هفتم و هشتم که Remove Risks هستند باز روی Ask me بذارش.
البته مخرّبهای خیلی خطرناک را دیگه نمیپرسه و کلاً حذفش میکنه غیرقابل بازگردانی.