گودولین: تنها در ایتالیا ممکن بود چنین وضعیتی برای آلگری رخ دهد
فرانچسکو گودلین، سرمربی ادینزه، در مورد وضعیتی که اخیراً برای رقیب خود در دیدار روز یکشنبه، ماسیمیلیانو آلگری، پیش آمده احساس ترس میکند.
شاگردان گودلین در چهارچوب هفته چهارم رقابتهای سریآ 13-2012 روز یکشنه میزبان شاگردان آلگری خواهند بود، اما این دیدار برای هر دو سرمربی بسیار با اهمیت میباشد، چرا که هردوی آنها از کمپین رقابتهای اروپایی با نتایج چندان جالبی باز نگشتهاند.
اما وضعیت برای آلگری کمی پیچیدهتر است، چرا که وی از 3 دیدار گذشته خود در سریآ در دو دیدار خانگی شکست را پذیرا بوده است، تا جایی که بسیاری از رسانههای ایتالیا از وضعیت متزلزل وی بر روی نیمکت میلان خبر دادند.
همچنین علاوه بر مشکلات ذکر شده، ماسیملیانو آلگری به تازگی در مورد شایعاتی که پیرامون اختلاف وی با فیلیپو اینتزاگی مطرح شده بود، در شبکه اختصاصی میلان حاضر شد و تمام شایعات مطرح شده را بیاساس خواند، و مانع از شکلگیری یک مشکل دیگر در اردوی میلان شد.
اما گودلین در مصاحبه با وبسایت رسمی باشگاه ادینزه در مورد وضعیت آلگری در میلان اظهار کرد: آلگری در وضعیت ریسک قرار دارد؟ من نیز چین وضعیتی دارم. ما در ردهبندی لیگ در جایگاه مناسبی قرار نداریم، بنابراین من نیز چنین احساسی دارم، و احساس خطر میکنم.
متاسفانه چنین مسائلی فقط در ایتالیا رخ میدهند، آلگری، یک سرمربی موفق، که توانسته در فصل اول حضور خود قهرمان لیگ شود، و در فصل دوم حضور خود، میلان را به مقام نایبقهرمانی برساند، گرفتار چنین حاشیههایی باید شود.
در حالیکه تنها 3 هفته از رقابتهای سریآ گذشته است، بسیاری از جایگاه متزلزل او میگویند،.. این اتفاقات تنها در ایتالیا رخ میدهند.
تاکنون و در سه هفته طیشده از رقابتهای سریآ، یک سرمربی از سمت خود کنار گذاشته شده است. جوزپه سانینو، سرمربی پیشین پالرمو، بعد از عدم کسب نتایج دلخواه توسط مائوریتزیو زامپارینی، رئیس باشگاه پالرمو، از سمت خود برکنار شد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]