[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نویز بالا بخاطر قدیمی بودن دوربین هست
نویز بالا بخاطر قدیمی بودن دوربین هست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] جان عكس خوبيه ولي كمي كادر بندي دقيق نيست و بهتر بود وقتي چشم گربه بازه عكس ميگرفتي
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] جان كادر بندي مناسبي نداره و كلا عكس بي هدفه و رو چيزه خاصي فوكوس نشده. بازم ممنون
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] جان ما همينجوري هم قبولت دارم نمي خواد انقدر زحمت بدي:31:. عكس اول فوكوس خوبه كادر بندي هم خوبه اما اديت اصلا خوب نيست و نور افق هم تنظيم نيست. عكس دوم خوبه و كادر بندي خوبي داره اما باز همون اديت اشتباه عكس اول رو روش اجرا كردي كه قسمت هاي پايين عكس رو از بين برده. عكس سومت عاليه. باز جاي كار داره براي تنظيم نور قسمت تاريك ولي به عنوان عكس ثبت شده با موبايل خيلي خوبه :20:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] جان عكسه خوبي ثبت كردي اما باز عكس هدف خاصي نداره :20: ممنون
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عزيز همونطور كه مشخصه اگه كمي سمت راست عكس رو كات ميكردي زاويه بندي عكس بهتر ميشد. در كل مرسي عكس خوبيه :20:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عالي. ساده بخوام بگم عكست بي نقصه و مشكل خاصي نميبينم درش. فقط كمي نور در سمت راست پايين كمه كه ميشد با اديت بهبودش داد.
با تشكر
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] جان كادر بندي مناسبي نداره و كلا عكس بي هدفه و رو چيزه خاصي فوكوس نشده. بازم ممنون سلام : هدف عکس نشان دادن زاویه شاخه ها نسبت به تنه درخته . اکثر درختا با زاویه 30 تا 60 درجه شاخه هاشون رشد میکنه این نوع 90 درجه است (عمود بر تنه ) یک کوچولو دقت لازم داره . فکر نکنم با فوکوس روی محل خاصی این موضوع بهتر بیان میشد .با تشکر
حسين جان من قصد ناراحت كردن شما رو نداشتم اما مثل اينكه ناراحت شديد. من معذرت مي خوام
عكستون زيباست اما نظره من همونه. تمام نقاط عكس يك نواخته در هر چهار سمت عكس 1 چيزه: شاخه + برگ. همين. مرسي.
اين عكست هم زيباست.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] جان عكسه خوبي ثبت كردي. من نميدونم اين ابره تا كجا ادامه داشته اما اگه ابر رو مركز عكس قرار ميدادي عكست زيبا تر ميشد چون الان نصفه ابر در تصوير نيست و كمي كادر بندي رو خراب كرده.
اين عكسارو هم ديشب گذاشتم فك كنم صفحه سريع رفت بعدي كسي نديده. حالا با دقت ببينيد :31:
سلام....................................
حسين جان من قصد ناراحت كردن شما رو نداشتم اما مثل اينكه ناراحت شديد. من معذرت مي خوام
عكستون زيباست اما نظره من همونه. تمام نقاط عكس يك نواخته در هر چهار سمت عكس 1 چيزه: شاخه + برگ. همين. مرسي.
اينعكست هم زيباست.
سلام : دوست عزیز من عکس اپ میکنم ایرادش معلوم بشه پس اگر کسی انتقادی کرد ناراحتی نداره . اون توضیح رو برای این دادم که فقط هدف عکس معلوم بشه . اگر عکس از لحاظ فنی مشکل داره شما و دوستان دیگر راهنمایی کنید که برای نشان دادن وضعیت شاخه های درخت با این ارتفاع که درشیب جنگل هم قرار داره چه کار باید کرد . متشکرم
ممنون مرسی .... ابر ها دیگه زیاد ادامه نداشت ... و کادر رو هم اگر باز تر میکردم قسمت پایین عکس شهر و خونه های اضافی تو کادر می افتاد . به همین دلیل کادر رو بسته انتخاب کردم .نقل قول:
ممنون
سلام : رامسر جواهرده
سلام به همه دوستان...خیلی وقته که تاپیکای عکاسیو دنبال میکنم و از عکسای دوستان لذت میبرم گفتم منم یه عکس بذارم البته به پای عکسای حرفه ای شما که نمیرسه.عکاسی رو خیلی دوست دارم اما متاسفانه زیاد فرصتشو ندارم.
خوشحال میشم نظراتتونو بدونم.ممنون. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نمونه ای از عکس HDR :
عکاسش یکی از دوستانم هست .
دست یکی از دوستانتون درد نکنه ; بهش بگید که تو همچین طبیعتی کادرش رو باز کنه اگر هم بیشتر از این نمیتونه، پانوراما بگیره . حیف همچین جاییه که از دست بره ..نقل قول:
نقل قول:
حسین جان سعی کن در عکس های لنداسکیپ از سایه های بسیار تند و دینامیک رنج پایین استفاده نکنی مگه اینکه بخوای ضدنور بگیری
نقل قول:
کادربندی قابل قبوله ولی بهتر هم میتونست باشه اما کنتراست عکس پایینه در حالیکه جزئیات عکس ضعیفه
ببینید عکس لنداسکیپ به سختی جنبه مفهومی پیدا میکنه مگه اینکه بخوای واردش بشی که در این صورت پیدا کردن سوژه سخت میشه
سعی کن فعلا حداقل استانداردهای این ÷انر از عکاسی رو رعایت کنی به ویژه تو ادیت
بعدا که راه افتادی میتونی وارد مبحث جلوه تو کار ادیت بشی
هاله های اطراف و لبه های کوه و درختان نشان از ادیت تخریبی دارهنقل قول:
سوژه ی جالبیهنقل قول:
ولی ایکاش این دو تارو که میگم یه دست بکشی بعد دوباره آپلودش کنی
1- کادربندی رو کمی از پایین و بیشتر از بالا کراپ کن به طوری که برگ تو یک سوم باشه
2-نور پس زمینه رو کم کن ( درخت رو ) و جزییات برگ رو افزایش بده و کمی هم برگ رو از حالت اور در بیار ( بالاشو )
با تشکر از ثبت زیباتون
Canon PowerShot G12
اُردیبهشت / یه روز بارونی
.................................................. ........................ادیت شده
باران که میبارد....
دلم برایت تنگ تر میشود
راه می افتم....
بدون چتر....
من بغض میکنم....
آسمان گریه...
در حاشیه مسابقه عکاسی پـرتـره
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عمراً بتونم از آدمها به این راحتی عکس بگیرم. هزار سوال را باید جواب بدی؛ آیا حاضر بشوند یا نه. مگه اینکه آشنا باشند.
سلام
عکسهایی که خودم گرفتم. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
گوشی lg gx200 دوربین 1.3 مگ
دوربینش که خوبه. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام: فاصله حدود 70 متر
iso 100
sec 1/800
fl 144
یک پیشنهاد
هر یک از دوستان که به شدت تمایل به نقد عکسهایش دارد به اون اشاره کنه
درسته که ارسال عکس به معنی نظر خواستنه ولی به هر حال برخی از نقد ممکنه خوششون نیاد
سلام این عکس رو از داخل ماشین توی پارک جنگلی لویزان گرفتم با فتوشاپ قسمتی از کاپوتو قسمت هایی که عکس خودم فرمون ماشین و... که روی شیشه و عکس افتاده بود پاک کردم.
زیاد به فتوشاپ مسلط نیستم برای همین شاید زیاد خود در نیومد باشه.
ثبت خوب و زیبایی هست . فقط 2 نکته ..
اول اینکه خط افق یک مقدار کج هست
و دوم اینکه به نظرم کادر از پایین اگر کامل تر بود و اون خزه از اونجا کراپ نمیخورد بهتر بود ..
و یک پیشنهاد اونم اینکه اگر تجهیزات دارید ( پایه و (فیلتر ND) ) لانگ شات این ثبت هم میتونه زیبایی های خودش رو داشته باشه
کج بودن رو کاملا موافقم بذار به حساب تنبلی میگن سوزن بقیه رو آرایش میکنه خودش .....
کادر از پایین دارم اما این عکس کراپ نخورده من تقریبا 6 متری هم رفتم به سمت دریا و این عکس رو روی سه پایه انداختم دو بار هم پاهام و کفشام خیس شد :31:
در مورد فیلتر hd هویا سفارش کردم به دوستان اما خیلی نایاب شده و گیر نمی یاد سرعت پهن شدن پول ملی هم از سرعت سفارش ما جلو زده . خلاصه حکایتی داره با هزار بدبختی یکی پیدا کردیم در حال مذاکرات اولیه هستیم :31:
دنبال فیلتر nd1000 میگشتم ولی مثل اینکه پیدا کردنش از چراغ جادو هم سخت تره:18:
خلاصه مملکته داریم
البته یک عکس هم با شات عمودی گرفتم دقیقا به خاطر همون کادر از پایینی که گفتی و بزودی قرار خواهم داد
با تشکر از نقدتون
دوستان این شیوه الان خیلی خوبه اینو ادامه بدید تا بار علمی تایپیک ها بره بالا از لحاظ آموزشی بتوان رویش حساب باز کرد
به خصوص دوستانی که حرفه ای هسن لبیک بگن
دوستمون نقد بسیار خوبی برای عکس من نوشته که دقیقا دست گذاشته روی کاستی های عکس
اما نقد به معنای تخریب نیست
هم برای خود نقاد هم برای صاحب عکس و بیشتر از همه برای خوانندگانش و نیز مبتدیان کار بسیار آموزنده هستش
سلام
- Sony-H20
- F 8
- ISO-80
- 2.5 sec
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عکس رو نقد کنید.
عکس سیخ کباب! :31:
2400*4272 پیکسل! :5:
حجم 7 مگابایت :3:
لینک دانلود: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
علی جان این عکس شیرگاه نیست ؟ !نقل قول:
به نظر من کادر رو خوب انتخاب کردی ... البته یکم اگه به سمت چپ میرفت بهتر میشد ولی همینم خوبه ... فقط تنها اشکال اینه که کنتراست عکس پائینه از نظرم و نوردهی هم زیاد بود .... اگه نور عکس کمتر میبود عالی میشد ...
سلام ... این عکس مثل باقی عکسهاتون زیباست ...نقل قول:
عکس HDR هست ؟
هم این عکس هم عکس قبلی آسمون رنگ بنفش پیدا کرده . فکر کنم این تو ادیت اینجور میشه . درست میگم ؟ به نظرم جزو معدود اشکالات عکستونه ...
سلامنقل قول:
نه این عکس سنگ نو بهشهر هست
من کلا تو ادیت عکسهام مشکل دارم البته تو این عکس به دلیل نور کم محیط مجبور شدم با سرعت دو و نیم ثانیه عکس بگیرم که توی دوربینهای کامپکت معمولا بی کیفیت میشه!!!
در مورد کادر هم حرفتو کاملا قبول دارم
ممنونم ازت:11:
نقل قول:
سلام
شما عکسهای بسیار زیبایی میگیرید تبریک میگم:40:
کیفیت عکسها هم بسیار عالیست
لنزتون چی هست؟
همونطور که دوستمون در بالا اشاره کردند تو این عکس هم یکم آسمون به رنگ بنفش میزنه
============
اینم همینجوری:31:
اینم با سرعت شاتر دو نیم ثانیه گرفته شده !!!
نقل قول:نقل قول:
با تشکر
لنز توکینا 11-16 مانت کنون هستش
لنز بسیار شارپیه بسیار تا کیفیت از نظر ساخت
در مورد بنفش شدن آسمون هم باید بگم
این عکس یک عکس نیمه hdr هستش و رنگ بنفش اضافه نشده بلکه تو ادیت از داخل آسمون بیرون کشیده شده
در مورد ادیت عکساتون هم که گفتین مشکل دارین خوشحال میشم کمکتون کنم