آفرین. از حرفت خیلی خوشم اومد. بچه های بعد کنکور، ادعای عقل کلی نمی کنن ولی تجربه هایی رو کسب کردن که از صد تا بودجه بندی و از این مسخره بازی ها بهتره.نقل قول:
Printable View
آفرین. از حرفت خیلی خوشم اومد. بچه های بعد کنکور، ادعای عقل کلی نمی کنن ولی تجربه هایی رو کسب کردن که از صد تا بودجه بندی و از این مسخره بازی ها بهتره.نقل قول:
نقل قول:
خیلی توپ بود ولی کسی که میاد شیمی وزیست ودینی رو خوب میزنه حتما بقیه درسها هم بلده ببینید یه چیزی بگم تکمیل کنم
این درسهایی که ایشون گفتو حتما باید بزنید چون همه یمزنن ولی مثلا ریاضی وفیزیک
اخرش بچه های ضعیف 5 درصد اخرش ومتوسط 12 درصد وقوی اخرش 50
میزنن یعنی روی این تمرکز کنید میتونی دخودتونو بالا بکشید ومثلا درسی مثل زیست وادبیات فاسری که ضزیبشون بالاست هم خیلی کمکتون میکنه اگه اونا ضعیفین
من چون 4 تا امتحان رو بايد شهريور بدم نميتونستم با برنامه قلمچي يا گام اول پيش برم ....كلا بي خيالشون شدم و دارم خودم درس ميخونم ...
ميگم اگه 2 تا كتاب از پيش (تجربي هستم مثلا شيمي و زيست ) رو چند فصل بخونم به جاي يكي دو تا كتاب پايه ....بعد از شروع شدن سال تحصيلي ميرسم به اون كتاباي پايه اي كه نخوندم ؟ ( ميدونم به خودم بستگي داره ها ميخوام بدونم خوندن پيش درسته اصلا )
اگه مدرسه میری و تو مدرسه شروع کردن به پیش درس دادن، پیشو بخون ولی اگه نه به نظر من پایه بخونی بهتره چون که تازه سومو تموم کردی زمینشو داری وخیلی کمتر ازت وقت میگیره تا اینکه بخوای مهر بخونی که خیلی چیزارو تا اون موقع فراموش کردی. یه چیز دیگه سعی کن عربیرو از همین تابستون شروع کنی چون تو پیش دیگه عربی نداری دیگه کم پیشمیاد عربی بخونی.نقل قول:
من الان شروع کردم کتاب های عمومی پایه رو ولی واقعا طول میکشه اگ هبزاری موقع مدرسه برات سخت میشهنقل قول:
امسال سوالات سال 92 باید مرگ بار باشه اگه یک سال در میون سخت وراحته
من شروع کردم کتاب عمومی رو ولی هنوز 1 ماه شدش فقط 2 تا کتاب رو تموم کردم دینی وعربی پایه رو
بعد بگم که اگه کلاس بری خیلی به سودته اگه میتوین هزینه مالی بدی خییل جلو میوفتی مثلا زیست سال دوم دبیرمون بیشتر بخشها رو گفت نخونین اصلا نمیاد همینجوری خیلی جلو میوفتم اخه 2 تا کلاس میرم زیست رو پیش 2 دبیر نمونه بابل
هر دوتاشون شبیه هم میگن اگه تو هم بری اره میتونی تموم کنی موقع مدرسه در غیر این صورت برات سخت میشه وخیلی اخه موقع مدریه باید تا ساعت 2 مدرسه باشی بعدشم بیای خونه ونهار و.. میشه 4
4به بعد نمیرسی اصلا درس بخونی
سلامهنقل قول:
رچه شما در تابستان دروس پایه رو رو بهتر بخونید و قوی تر باشید کار شما در پیش راحتتر هست و زمان بیشتری به دروس پیش اختصاصا میدید که با توجه باه اهمیت بیشتر و تعداد سوالات به نسبت خوبی که داری توصیه این هست در تابستان نقاط ضعف پایه و دروس تخصصی رو خوب بخونید
موفق باشید ...
ببخشید دوستان ای برنامه ی کانون چرا اینجوریه? فقط درسای سال سوم رو مرور میکنیم? سال اول و دوم چی?:|
سال اول که تو کنکور نمیاد. سال دومم تو برنامه قلمچی انتخابیه یعنی شما میتونی بین این که تو تابستون پیشو بخونی یا دومو یکیرو انتخاب کنی.نقل قول:
ببخشید دوستان ای برنامه ی کانون چرا اینجوریه? فقط درسای سال سوم رو مرور میکنیم? سال اول و دوم چی?
سال اول فیزیکش که میاد...اون اینه. و نور و اینا!
راستی یه چیزی...من موقع ثبت نام اصلا نگفتم که بین دروس انتخابی چی رو میخخوام. بردارم...اونا هم نپرسیژن...الان چی میشه یعنی?:دی
آره فقط همون میاد که تو برنامه قلمچی تو همون قسمت ساله دومه.نقل قول:
سال اول فیزیکش که میاد...اون اینه. و نور و اینا!
اصلا لازم نیست که بگی:31: وقتی دفترچه سوالارو بهت میدن تو خود دفترچه یکی از سالای دوم و پیشو حل میکنی. همیننقل قول:
راستی یه چیزی...من موقع ثبت نام اصلا نگفتم که بین دروس انتخابی چی رو میخخوام. بردارم...اونا هم نپرسیژن...الان چی میشه یعنی? [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته بعد از کنکور 90 که اومدن از فیزیک 1 مبحث انرژی تست طرح کردن، قلمچی هم فصل انرژی رو توی بودجه بندیاش قرار داده.
سلام به شما دوستان عزیز یه سوال دارم (از 5 نفری که پرسیدم 10 تا جواب گرفتم!) من متولد دی ماه 1372 هستم و امسالم کنکور دادم ولی احتمال قبولیم پایینه میخوام سال بعد کنکور بدم میخوام ببینم من سربازی میببرنم یا باید دفترچه پر کنم یا ... ؟؟؟؟؟؟رشته ام ریاضیه
اگه فهمیدی حتما به منم بگو. خود من خیلی دنبالش بودم. یه روز تو روزنامه یه خبر دیدم نوشته بود کلیه 72یی ها امسال مشمول میشن رفتم دفتر پلیس +10 گفتم قضیه چه؟ گفت به ما اطلاعیه دادن که 72ییها امسال مشمولن. گفتم ولی من نیمه دومم گفت آره امسال شمارو استثنا کردن. اینو که گفت خیلی اعصابم خورد شد. رفتم مرکز اصلی گفتم من نیمه دومم میتونم سال دیگه کنکور بدم گفت آره مشکلینقل قول:
سلام به شما دوستان عزیز یه سوال دارم (از 5 نفری که پرسیدم 10 تا جواب گرفتم!) من متولد دی ماه 1372 هستم و امسالم کنکور دادم ولی احتمال قبولیم پایینه میخوام سال بعد کنکور بدم میخوام ببینم من سربازی میببرنم یا باید دفترچه پر کنم یا ... ؟؟؟؟؟؟رشته ام ریاضیه
نداره ولی برو پلیس +10 اونا قانونو بهتر بلدن!!!!!:18:
این سوالم تو قسمت مشاوره ی سایت police.ir پرسیدم.
والا منم نفهمیدم ماجرا چیه یکی مگیه وقت ندارین یکی میگه دارین!!!!!:24:
- شرح درخواست: با سلام، اينجانب متولد 27 مهر 1372 ميباشم و پيش دانشگاهي رادر خرداد 91 تمام كردم و باتوجه به قوانين جديد سربازي آيا ميتوانم بدون غايب شدن در خدمت سربازي در كنكور 92 شركت كنم؟
با تشكر
شرح پاسخ: باسلام پس از فراغت ازتحصيل فقط يكسال فرجه داريد كه وضعيت مشموليت خود را مشخص نماييد
لطفا بچه ها شما هم یه سر برید +10 محلتون یه سوال بکنید ضرر نداره. به حرف یه نفر نمیشه اعتماد کرد.
نقل قول:
سلام ببین همه بچه ها 2 سال وقت دارید کنکور بدید یعنی 2 بار
الان سربازی شدش19 سال ولی 2بار وقت میدم اگه قبول شدید که هیچی وگرنه میرید سربازی تویی که امسال قبول نشدی
مثل کنکور قبلی بخوای بخونی بدون هیچ
امسال سوالات خیلی راحت بود ودرصدهای بالا میزنن همه یکسال درمورن راحت وسخته سال بعد درسهای زیست وشیمی ودینی وعربی خیلی سخته مشاورم هم حرفمو تایید کرد ودرس ریاضی وزبان و فیزیک کمی راحت تره وقتتو بیشتر روی اینا بزار بتونی بزنی
حواصم نبود رشتت ریاضیه حوصله ندارم پاکش کنم ریاضی خبر ندارم ولی بخون داداش اینده خودته بری سربازی بیای بدون دیگه نمیتونی درس بخونی وایندت خرابه
من نمیدونم کی بهت گفته زیست و شیمی امسال ساده بوده تاجایی که من کنکور دادم و میدونم سوالای زیست و شیمی نسبت به سال پیش سخت ترم بوده باور نداری، این بررسی کانون از سوالا خودت بخون بعد نگی تو دانش آموزی و از این حرفا.نقل قول:
امسال سوالات خیلی راحت بود ودرصدهای بالا میزنن همه یکسال درمورن راحت وسخته سال بعد درسهای زیست وشیمی ودینی وعربی خیلی سخته مشاورم هم حرفمو تایید کرد ودرس ریاضی وزبان و فیزیک کمی راحت تره
زیست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شیمی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سللامنقل قول:
دوست عزیز به نظرت کنکور این قدر قابل پیش بینی ؟
اصلا همچین روالی نبوده که یه سال سخت باشه یه سال آسون , اصلا خودت رو با این افکار مشغول نکن که هیچ نتیجه گیری استقرایی ای برای کنکور نمیشه کرد (مشاور هام فعلا تو تابستون یه حرفی میزنن بعدا اصلاح میکنن ُ مثل مشاور تابستون خودم )
دوستان بالاخره بعد از 32 روز تعطیلی از مدارس امروز بالاخره یک ساعت عربی خوندم .
ولی خودمانیم حال می ده درس بخونی .
راستی بچه ها نتیجه دانشگاه ازاد را کی می دهند بریم ببینم این ازمایشی را چی کار کردیم بدون اینکه بخونیم .
دیشب همین جوری سوال های کنکور 90 ادبیات را گذاشتم کنارم و زدم . هیچی نخونده بودم 8 تا زدم دو تا غلط و 6 تا درست . یعنی 24 درصد برای بار اول خوبه بدون خوندن
انشالله از امروز دیگر شروع می کنم و یک نتیجه خوب سال دیگر می گیرم
البته به نظر من سلیقه تو نظر دادن خیلی تاثیر داره ولی به نظرم بهترین تحلیل گرها خود دانش آموزان هستن که تو شرایط آزمون قرار میگیرن و میتونن حس کنن که براشون سخت تر بوده یا آسون تر...نقل قول:
به نظر من زیست نسبت به پارسال یکم آسون تر شده بود ولی شیمی کاملا سخت تر شده بود...
البته این نظر منه و ممکنه درست نباشه...
حرف شما درسته منم اول نظر خودمو دادم و بعد گفتم شاید بگن این نظر شخصی، خوب نظر چند تا دبیرم گذاشتم.نقل قول:
البته به نظر من سلیقه تو نظر دادن خیلی تاثیر داره ولی به نظرم بهترین تحلیل گرها خود دانش آموزان هستن که تو شرایط آزمون قرار میگیرن و میتونن حس کنن که براشون سخت تر بوده یا آسون تر...
به نظر من زیست نسبت به پارسال یکم آسون تر شده بود ولی شیمی کاملا سخت تر شده بود...
البته این نظر منه و ممکنه درست نباشه...
حالا بگذریم حرف من این بود که ایشون نمودنم که چه جوری به این مسئله پی بردن که کنکور یک سال آسون و یک سال سخت میشه !!!!:18: برای اولین بار بود اینو میشنیدم.:31:
فعلا که امتحان نهایی امسال از سال های قبل سخت تر بود...باید دید کنکورش چطوره:(
سلام یه سوالی داشتم لطفا اونایی که میدونن جواب بدن
اگه معدل سال سومت پایین باشه (حدود 13) و توی کنکور رتبه ی خوبی بیاری برای ورود به دانشگاه مشکلی داره یا فقط رتبه رو در نظر میگیرن لطفا راهنمایی کنید
خود معدل حساب نیست
نمرات تک تک درس های نهایی به صورت حداکثر 25 درصد در کنکور لحاظ میشن . اگه باعث شد تراز بالاتر بره حساب میکنن اگه تراز رو پایینتر میاره در اون صورت لحاظ نمیکنن . یعنی تاثیر معدل فقط در صورت مثبت بودن هستش .
برای هر درس دو تراز لحاظ می ککند،یکی بدون تاثیر نمره ی درس،یکی با تاثیر نمره ی درس،و بالاترین تراز بین این دو را اعمال می کنند.
اگه سخت باشه واسه همه سخته اگه آسون باشه واسه همه آسونه شما فقط تلاشت رو انجام بده بقیه ش با خداستنقل قول:
توصیه : 1- تابستون خیلی فشار بر خودتون نیارید
2- هرچی می خونید خلاصه برداری یادتون نره
دقیقا....مخصوصا چیزهایی رو که زیاد یادتون میره رو حتما یادداشت برداری کنین و مثلا بچسبونین به در و داوار که تا نگاش کنین یادتون بیاد :دینقل قول:
وای یعنی به اینم میگید سختنقل قول:
واقعه که شما سوالات سال 82 رو میدیید چی میگفتید واقعا خیلی سر تر بودش امسال خیلی راحت بود به نظرم حالا نمیدونم نظر بندست
منظورم به اینه که مثلا امسال بعضی درسها راحته سال بعد سخت میشه ویه درسهای دیگه راحت میشه تا حالا همینطور بوده خودم سوالاتو چک کردمنقل قول:
افرین همینه خیلی سخت میگیرن کنکورو برو سوالات سال91 رو بخوننقل قول:
من بدون خوندن همه عمومی ها بالای 80 زدم تازه امروز کلا تموم شد عمومی ها بعد 1 ماه و نیم خر خونی
اره درسته شیمی سخت بودش ولی کمی ولی زیستش انصافن راحت بود کسی که سال سوم داره میره پیش همونقدری که برا نهایی خوند میتونست 15 سوال سال سوم 12 تا رو بزنه 3تاش ترکیبی خیلی مفهومی بود که باید فصل های 4 5 6 سال دوم هم بلد باشه وهمینطور یکی دو فصل پیش اگه درست گفته باشمنقل قول:
من درس بندی مظنورمه اگه سوالاتو بررسی کنی حداکثر سوالان 4 سال پیش رو درس های مثلا احتصاصی رو میفهمی چه اختلافی توشون بودهنقل قول:
فوق سخت بود به نظرم من خوب کردم ولی مثلا میومدم بیرون میگفتم مثلا ریاضی میشم 16 ولی به مدادن 3نقل قول:
رفتم اعتراض کردم دبیرمون تصحیح کرد شدم 13 فک کنم یه صفحه رو کور بودن ندیدن وشیمی هم یه کمی راحت بود بقیه خیلی خیلی سخت بود بخصصوص زمین شناسی
اره خلاصه برداری خوبه برا بعد عید که باید جمع بندی وخرخونی کنیدنقل قول:
مثلا عربی رو از گاج بخونید عالیه
گاج تست تمام نکاتی که کنکور میادو میگه شما فقط بخونید بعد تستو بزنید و اونجاهای مهم که هیمنو بخونید میتونید این بخشو تو کنکور بزنید رو تو برگه بنیوسید + همراه 3 تا تست
اینجوری 1000 صفحه گاج میشه اخرش 10 تا ورق شیادم کمتر من کردم جواب داد شما هم بکنید
مثلا ادبیات بخش بندی کنید ومثلا تمام شعرهای مثلا رودکی رو یه جا بنیوسید مثلا کتاب های جالال ال احمد رو یه جا بنیوسید از این 3 تا سوال میاد راحت بتونید بزنید
برا زبان گاج یه دفترچه کوچیک رایگان میده مفتیه من گرفتم که داخلش تمام لغاتی که تو کتنکور تکرار شد مثلا یه کلمه نوشته رو به روش نوشته 22 بار تکرار شده همینو بخونید اخرش 30 صفحست میتونید بالای 50 بزنید خیلی توصیه شده این
این جا چیزهایی هست شاید بدردتون بخوره بدرد من که خورد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بچه ها این جا چیزهایی هست شاید بدردتون بخوره بدرد من که خورد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
بچه ها این جا چیزهایی هست شاید بدردتون بخوره بدرد من که خورد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان خوبین؟
میگما درس فیزیک رو چطور میخونید شما؟من هر جور خوندم درست متوجه نمیشم یکی کمکم کنه!!!
راستی رشته تجربی هستم !!اینجایی که من هستم کلا معلم فیزیک نداریم !!! یه دونه بود خیلی عالی ،الان قطر زندگی میکنه
ما که معلم نداشتیم (یعنی داشتیم به درد نمیخورد) الان چیکار کنم!!واسه کنکور سال دیگه
و بنظرتون الان باید از درس های کدوم سال شروع کنیم؟پیش یا دوم یا سوم؟
و یه سوال دیگه :چجوری بخونم که خسته نشم؟