سلام به دوستان مطلع
من با این رتبه 5082 در رشته زبان خارجی توی مازندران ( بابلسر ، ساری ، بابل ، آمل و .... ) جایی قبول میشم ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام به دوستان مطلع
من با این رتبه 5082 در رشته زبان خارجی توی مازندران ( بابلسر ، ساری ، بابل ، آمل و .... ) جایی قبول میشم ؟
با سلام .
برای کسایی که می خوان انتخاب رشته کنند این اطلاعیه سازمان ستجش رو نگاه کنند :
محتوای مخفی: نرم افزار محازی انتخاب رشته
این هم لینک خبر
خواجه نصیر رو هم شاید بیاری، به انخاب رشته ی بقیه هم بستگی داره ولی....از نظر سطح هم اول تهران ها هستن بعدش دانشگاه شیراز و بعدش صنعتی اصفهان :دی (نمیدونم عوض شده یا نه!) ،فردوسی مشهد هم خوب هست البته :)نقل قول:
این کار بیشتر به خودتون بستگی داره، به نظر من رشته مهمتره، چون شاید مثلا از اون رشته خوشتون نیومد(حالا هر چقدر هم که دانشگاهش خوب باشه!) ... اول ببینین از چه رشته هایی خوشتون میاد و اول اونا رو اولویت بندی کنین و بعدش از رو شهرها دوباره مرتبشون کنین :)نقل قول:
سلام
با رتبه 21070 منطقه 1 شانسی برای مدیریت بازرگانی دارم چه روزانه چه شبانه ؟ (ریاضی ام)
كسي چيزي نميدونه؟نقل قول:
بچه ها لطفا جواب بدید دارم دق می کنمنقل قول:
بچه ها تو رو خدا جواب منم بدید
عمران شبانه ی گیلان یا مازندراننقل قول:
من رفتم سایت قلمچی رتبمو وارد کردم و زدم برای راهنمایی انتخاب رشته .
توی تهران هیچی نرم افزار قبول نشدم ( طبق چیزی که اون گفت )
واقعا اینطوریه ؟ یعنی رتبه 1890 منطقه 1 هیچ شانسی نداره که نرم افزار تهران قبول شه ؟ کاش زودتر میدونستم انقدر درس نمیخوندم . البته امسال که محدودیت جنسی علم و صنعت رو برداشتند و دانشگاه عباس پور هم دانشجو میگیره احتمالش هست تهران قبول شم ولی واقعا برای من جالبته که رشته نرم افزار انقدر طرفدار داره !!!
شما نظرتون چیه ؟ چقدر شانس دارم علم و صنعت ( البته پرسیدم ها. ولی دلم راضی نمیشه که قبول نشم ! ) و یا تهران قبول شم ( تو رو خدا نگید زیاد و یا کم . علمی و با استدلال جواب بدید )
ممنون
غيرانتفاعي و پيام نورم بود قبوله اونا چي؟نقل قول:
نقل قول:نقل قول:
چرا به سخت افزار فکر نمیکنید ؟ ... میتونید یه دانشگاه بهتر سخت قبول بشین ... بعد تغییر گرایش بدین ... البته باید معدلتون از یه مقداری که دانشکده تعیین میکنه بالاتر باشه ...
شما چون هدفت نرم افزاره دیگه دغدغه نباید داشته باشی که کجا قبول بشی! شما نرم افزار ها رو بچین پشت سرهم بیا پایین. هرجا شد میری اونجا دیگه! واقعا اگه هدفت نرم افزاره. نرم افزار علم و صنعت هم نمیاری! بین خواجه و بهشتی یکش رو میاری. این که میگم یکیش دلیلش اینه که هر سال متفاوته! یه سال مثل 89 نرم افزار خواجه زودتر پر میشه یه سال مثل 90 نرم افزار بهشتی. بستگی به انتخاب بقیه داره! ولی شما چهار تا دانشگاه اول رو بزن بعد بیا بهشتی و خواجه! بین این دوتا اگه بومی تهران باشی به احتمال زیاد یکیش رو میاری! نشد هم عباسپور! ولی ایشالا بین خواجه و بهشتی! موفق باشیدنقل قول:
14000 منطقه دو شبانه دانشگاه باهنر رشته های خوب قبول میشه؟!
من با رتبه 4500 منطقه 2 از رشته های عمران مکانیک و برق اصلا میتونم امیدی به قبولی یکیشون تو تهران داشته باشم یا خیال واهی هست (در مورد سمنان چطور؟) خواهشا کمک کنید حسابی به هم ریختم فکر میکردم بهتر بشم
برو یاد ماندگار کانون رو نگاه کن تهران که نه ولی سمنان رو قبولینقل قول:
تقربیا همه جا بجز تهران فکر کنم قبولی رشت و مازندران سراسریه ولینقل قول:
برو این سایت
بچه ها سازمان سنجش گفته نرم افزار انتخاب رشته مجازی 10 هزار تومن هست
مطمئني خود نرم افزار رو ميده ؟نقل قول:
آخه نوشته :
پس چرا ننوشته خريد كارت اعتباري نرم افزار انتخاب رشته
اگه نرمافزارش رو بده كه خيلي خوبه
این کارت به چه دردی میخوره ؟نقل قول:
ميتوني انتخاب رشته به صورت امتحاني بكنينقل قول:
براساس اطلاعات سال 90
كه نميدونم با نرم افزار ( يني افلاين ) يا آنلاين تو سايت سنجش اين كارو ميكني
دوستان تو یادگار ماندگار بعضا یه رتبه های عجیبی دیده میشه
مثلا این ردیف 17 رو ببینید
اینها اشتباه تایپی هست یا امکان داره بعضا همچین مواردی پیش بیاد ؟
کاش یه همچین مواردی پیش بیاد من با 12340 منطقه یک هم اینجا قبول بشم
نرم افزار شهیدبهشتی یا خواجه نصیر احتمال قبولیش هست .نقل قول:
ولی اگه سخت افزارو انتخاب کنی احتمالای بیشتری برای قبولی هست ( علم و صنعت )
به نظر من سخت افزار رشته جالبتری هست تا نرم حداقل تنوعش بیشتره و چون درسای نزدیک به برق داره خیلیا به امید ارشد برق میرن سخت افزار . بعد از نرم افزارای تهران سخت افزار هاشم بزن ضرر نمی کنی
یه گرایش انقدر ارزش نداره که شهر خودتو ( که تهران هم هست ) بیخیال بشی و بری یه جای دیگه .
پس خیلی خوبهنقل قول:
فقط این چون مال سنجش هست پس اصولا باید بین کل داوطلب های 90 جستجو کنه دیگه ؟
این کانون و غیره .تعداد داوطلباشون تو بعضی دانشگاه ها خیلی کمه و اصلا نمیشه دقیق حدس زد
این مورد هر سال بحث میشه اصلا به اونا توجه نکنید . این رتبه های پرت یا سهمیه بودن یا انتقالی و خلاصه اینکه قبولیه عادی نبوده که بخواین روش حساب باز کنیدنقل قول:
1- گرایش های مهندسی پزشکی رو توضیح میدین ؟
2- رشته ی علوم مهندسی چیه ؟!
3- سوال خیلی مهم ! من میخوام آزاد رو با دولتی هم زمان برم ! 2 سال پیش یکی کرد اینکارو ! هنوزم میشه ؟
خب انتقالی رو که نباید کانون بنویسه !نقل قول:
میشه احتمال داد بعضی رشته های دانشگاه ها رو خیلی کم انتخاب میکنن که باعث میشه ظرفیت خالی بمونه و اینجوری تا 25000 هزار منطقه دو پر نشه ؟
چهار پنج سال پیشم یکی با 40000امیرکبیر قبول شدنقل قول:
بچه من باید شنبه برم سنجش اعتراض
اگه درست نشد کسی نمی دونه با 21000معماری کجا میشه؟؟؟؟
یه خواهش دیگه لطفا درصدا و رتبتونم برام خصوصی یا به میل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بفرستید من رتبه ی اصلی خودمو بدونم حدود چقد میشه عین دالا پرسیدن نگاشون نکنم
دوستان یکی از دوستام ۱۵۰۳ منطقه یک شده.
تهران از عمران در میاد؟!اگه اره از کجا؟
بعدش به غیر عمران مهندسی خوب تو تهران کجا می شه قبول شد؟
این سایت کانون چرا اینطوریه؟
زبان رو که میزنم بعدش میخوام مال دانشگاه تهران رو ببینم میاد گرایش های تاریخ و الهیات و اینا رو میاره!
به نظرتون کجاها میتونم قبول بشم؟
گرایش های مهندسی پزشکی 2 تایی که من میشناسم بیوالکتریک و بیومکانیک هستنقل قول:
بیوالکتریک 80 % واحدهاشون مثل واحد های برق - الکترونیک هست بقیه واحدهاشون آناتومیو یه سری درس آمیخته شده با پزشکی
توی ارشد گرایش برق محسوب میشه و اگه این گرایش رو بری سال آخر باید دفترچه گروه برق رو بگیری برای ارشد
خود مهندسی پزشکیا ممکنه روی رشتشون خیلی تعصب داشته باشن ولی با این مواردی که من گفتم برق 100% ارجحیت داره به مهندسی پزشکی
بیومکانیک هم واحدهای مهندسی مکانیک رو دارن + پزشکی ولی دقیقا نمی دونم چه واحدایی می خونن چون به واحد های مکانیک آشنایی ندارم .
2- نمی دونم
3- این کار عین تخلفه هرچند که خودم افرادیو دیدم از اینکارا کردن ولی جدای این که تخلفه کار جالبی هم نیست مگه اینکه نخبه باشی . شاید الان خیلی گرم باشین ولی رشته های مهندسی همین که روی رشته خودتم تمرکز کنی خیلیه دیگه رشته ی دیگه بماند .
باز هم میگم این رتبه های پرت قبولی به روش عادی نیست !!! من این مورد رو 3 ساله که دارم میبینم دیگه حالا خودتون میدونید .نقل قول:
یه نگاه سطحی که روی یادگار ماندگار کنید میبینید این رتبه های پرت تعدادشون بالای 200-300 نفره پس شانسی در کار نیست
چرا امکانش هست که یکی خالی بمونه، 1 در میلیون .
سلام.
دوستان اون کارت انتخاب رشته مجازی که تو سایت سنجش گذاشته چیه؟
Sent from my HTC Desire S using Tapatalk 2
اگه بومی کرمان باشی فک کنم راحت شبانه هرچی رو بخوای قبول بشی...نقل قول:
سال 89 تو ورودی هامون حتی رتبه 16 یا 17 هزار هم دیدم که مهندسی کامپیوتر شبانه قبول شده بودن...
بفهمن چیکار میکنن ؟ میندازنم بیرون ؟نقل قول:
- این کار عین تخلفه هرچند که خودم افرادیو دیدم از اینکارا کردن ولی جدای این که تخلفه کار جالبی هم نیست مگه اینکه نخبه باشی . شاید الان خیلی گرم باشین ولی رشته های مهندسی همین که روی رشته خودتم تمرکز کنی خیلیه دیگه رشته ی دیگه بماند .
+
ممنون از جوابت
دوستان یکی از دوستام ۱۵۰۳ منطقه یک شده.
تهران از عمران در میاد؟!اگه اره از کجا؟
بعدش به غیر عمران مهندسی خوب تو تهران کجا می شه قبول شد؟
7200 تهران چی میشه قبول شد (ریاضی)؟! منطقه 2 هستیم.
نرم افزار رایگان چیزی نیست؟
مهندسی برق را اگر بشه زد خوبه... شبانه, غیر انتفاعی هم باشه اشکالی نداره...
سپاس فراوان
يه سوال من با رتبه٥٩٠٠ منطقه ٢ معدل ١٨/٥٠ بين الملل كيش قبول ميشم؟:18::18:
نقل قول:
هیچ وقت رشته رو فدای دانشگاه نکنید چون بعدن میخواید با رشتتون برید سر کار نه با دانشگاه. البته در بعضی موارد مثل رفتن اونور آب دانشگاه میشه گفت خیلی تاثیر داره
من خودم صنعتی اصفهانم، جو دانشگاه میشه گفت افتضاحه ولی واسه خارج رفتن واقعن شرایط خوبی داره. هر چند واسه رشته نرم افزار به نظر من خود دانشگاه اصفهان سطحش بالاترهنقل قول:
احتمال قوی آره. قبول میشیدنقل قول:
توی کارنامه سه تا رتبه داره، رتبه در منطقه 1
منطقه 2
منطقه 3
از اینا چه استفاده ای میشه
من منطقه یکم ،یعنی رتبه منطقه 1و ملاک انتخواب رشته بگیرم؟ یا منطقه داشگاه و مد نظر بگیرم؟
اون سه تا رتبه ایکه شما می گی رتبه در زیر گروه هست نه منطقه. شما باید رتبه کل در سهمیه رو که پایین کارنامه نوشته در نظر بگیرینقل قول: